Photobucket - Video and Image Hosting
Photobucket - Video and Image Hosting
Foto
E-mail uw bericht

Foto
Blog als favoriet !


Gastenboek
Een berichtje nalaten:  
Voeg berichtje toe!

Laatste commentaren
  • vlasliederen (Frank Deleu)
        op Beverenaar en vlasveteraan Marcel Himpe te gast in Café Vlasparlee
  • Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • Een zicht op Beveren-Leie
  • foto
  • Categorieën
  • Activiteiten (1)
  • Basisscholen (4)
  • Bijzondere activiteiten (4)
  • Jubileum (16)
  • Kermis 2012 (9)
  • Koninklijk bezoek (1)
  • Kroniek van zeven... (33)
  • Parochie (4)
  • Stads weetjes (3)
  • Venster op het verleden (1)
  • Verenigingen (12)
  • Kalender

    Activiteiten

    Zoeken in blog

    Archief Beverse Weetjes

    08-02-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pasar Waregem Leiekant huldigde mooiste plekje
     Inhuldiging van het mooiste plekje bij Pasar Waregem Leiekant op zondag 7 februari 2010 
    Het bestuur van Pasar Waregem Leiekant (Beveren-Leie, Desselgem en Sint-Eloois-Vijve) mocht heel wat belangstellenden begroeten op de inhuldiging van het ‘Mooiste plekje’.

    Vorig jaar namen 140 plaatselijke Pasar afdelingen deel om in evenveel Vlaamse gemeenten het mooiste plekje te kiezen. In de afdeling Waregem Leiekant kon gekozen worden tussen het Munckenhof te Desselgem, de Lourdesgrot in Sint-Eloois-Vijve of de Zavelput in Beveren-Leie. Van de 356 uitgebrachte stemmen gingen er 25% naar de Lourdesgrot, 29% naar het Munckenhof en de Zavelput kreeg 46% van de stemmen.

    In aanwezigheid van o.a. Mevr. Martens diensthoofd van de vereniging, Patrick Merlier regio voorzitter Leie-Mandel, een delegatie van het gemeentebestuur en de vele aanwezigen onthulde burgemeester Kurt Vanryckeghem en schepen Rik Soens het daaraan gekoppelde bord in het gemeentehuis van Beveren-Leie. In de namiddag werd de nieuwe Zavelputwandeling officieel ingewandeld door een 50-tal deelnemers en het bord van het ‘Mooiste plekje’ ter plaatse ingehuldigd nadat de deelnemers eerst getrakteerd werden met koffie en een pannenkoek. Daarnaast vierde Pasar Waregem Leiekant ook hun 5de verjaardag en was het precies de 50ste activiteit die ze organiseerden.
    Hierbij geven we graag  de woorden van kersvers voorzitter Koen Deruddere mee:
    "Geachte Burgemeester en schepenen , gemeenteraadsleden van stad Waregem. Beste Mevr. Martens Diensthoofd van de vereniging, Pasar vrienden, bestuursleden van de verschillende culturele verenigingen van Sint-Eloois-Vijve - Desselgem en Beveren-Leie. Geachte genodigden.
     
    Allen hartelijk welkom op deze voor ons toch wel heel speciale dag. Als kersvers voorzitter van deze plaatselijke Pasar afdeling Waregem Leiekant vieren wij vandaag feest en ben ik trots om samen met jullie het mooiste plekje te huldigen. In 140 Vlaamse gemeenten woedde de verkiezingskoorts de voorbije maanden in alle hevigheid. Evenveel lokale afdelingen van Pasar vroeger genoemd als vakantiegenoegens hebben immers in hun gemeente de drie mooiste plekjes uitgekozen om nadien zoveel mogelijk mensen te motiveren hun stem uit te brengen voor het allermooiste plekje. Deze actie kreeg de steun van de Vlaamse overheid.

    De keuze van mooiste plekje werd gewonnen door de Zavelputten in Beveren-Leie met 46 % stemmen voor het Munckenhof in Desselgem met 29 % stemmen en de derde plaats voor de Lourdesgrot in Sint-Eloois-Vijve met 25%. Er werd massaal gestemd voor de plekjes. Ongeveer 356 personen hebben deelgenomen via stembriefjes op de activiteiten of via onze website aan de stemperiode in 2009.

    Door deel te nemen aan activiteiten van Pasar kom je op heel veel locaties en vinden er veel verrassende ontmoetingen plaats. Een mooi voorbeeld is het initiatief van vandaag. Heel wat mensen komen vaak wandelen in het natuurreservaat de Zavelputten, en zullen zo kunnen meegenieten van het mooiste plekje dat Pasar Waregem Leiekant heeft uitgekozen.

    Deze namiddag om 15 uur wandelen we officieel de nieuwe Zavelputwandeling in. In het voorjaar komt een nieuw fiets- en wandelboek uitgegeven door uitgeverij Lannoo rond de mooiste plekjes waar deze wandeling zal instaan. Het is belangrijk dat we met Pasar toezien dat IEDEREEN kan genieten van natuur, cultuur of avontuur. Pasar richt zich dan ook helemaal op 'recreatie dichtbij'.

    Onder het motto: 'Dichtbij is ook mooi!' wil de organisatie aantonen dat je niet meteen naar verre (en dus dure) oorden hoeft te trekken om te genieten van boeiende, unieke of eenvoudigweg mooie plaatsen. De verkiezing van het mooiste plekje kaderde in het jaarthema Buur Natuur die stilaan ten einde loopt met de slothappening in de Gavers eind september.

    We kijken al opnieuw uit naar het nieuwe thema Vlaanderen verleidt om zo de provincies een jaar lang extra in de kijker te plaatsen. Februari en juli/ augustus komt West Vlaanderen in de kijker met tips en info uit de provincie rond wandelen, fietsen, cultuur, avontuur, .... We zijn dan ook heel trots dat er in de Pasargids van februari een heel ruim artikel rond Waregem werd geschreven. Je kan het artikel ter inzage zien op de tafel.

    Laat me dan ook toe om toch maar een beetje reclame te maken voor een volgende activiteit in augustus: op zondag 22 augustus is er de Fietslus die een gezinsvriendelijk fietsparcours van 25 km heeft of voor de meer geoefende fietsers een lus van 55 km langs vele mooie plekjes van Waregem met als stopplaats Goed te Nieuwenhove. Voorleer te eindigen en het woord te geven aan schepen Jo Neirynck wil ik ook graag een woordje van dank aan alle bestuursleden van Pasar Waregem Leiekant. Pasar Waregem Leiekant, zou niet het dynamische kennen als het vandaag kent, mocht er geen sterk bestuur staan. Samen organiseren zij gemiddeld een 11-tal activiteiten op een jaar, wat neerkomt dat wij vandaag onze 50ste activiteit organiseren.

     U zal het mij dan ook niet kwalijk nemen dat ik toch kort die mensen benoem. Pr man en ondervoorzitter: Jo Neirynck, fiets en wandelverantwoordelijke: Rik Debels, secretaris: Krist Vandorpe, onze penningmeester: Kathleen Callens en onze losse medewerkers die altijd bereid zijn om mee te helpen: Valerie Maebe en Lut Verkinderen. Zij slagen erin om steeds mensen samen te brengen op goed georganiseerde activiteiten. Ik hou er vandaag echter vooral aan om jullie te danken. Jullie taak als bestuurslid is niet altijd evident, maar is onmiskenbaar waardevol. Want vrijwilligers worden alsmaar kleiner in getale.

    Graag wil ik hier ook het gemeentebestuur bedanken. Naar aanleiding de inhuldiging van het mooiste plekje schenken zij ons een drankje en bieden zij ons deze receptie aan. Dank aan het schepencollege. Mag ik zo vriendelijk zijn om dan nu het woord te geven aan onze ondervoorzitter schepen Jo Neirynck", aldus voorzitter Koen Deruddere.

    Allereerste activiteit van Pasar Waregem Leiekant
    Naar aanleiding van onderstaande felicitaties van toenmalig voorzitter Jo Neirynck geven we graag wat sfeerbeelden mee van de allereerste wandeling die Pasar Waregem Leiekant organiseerde. Deze startte aan de Gilde in Waregem en eindigde in de Gilde te Beveren-Leie op 20 februari 2005. Beverse Weetjes was toen nog niet online maar werkte toen al een tijdje mee als vrijwilliger in de redactieraad van Kerk en Leven, editie Leiekant, zodoende.
    Deze sfeerbeelden werden dan ook nog nooit eerder gepubliceerd. 
    "Het doet me enorm veel plezier om hier Pasar Waregem Leiekant hartelijk proficiat te wensen met het blikken jubileum. Voor de kenners, inderdaad een jubileum van 5 jaar.

    2005, daarover spreken we! Een belangrijk jaar met belangrijke gebeurtenissen: België viert in 2005 zijn 175-jarig bestaan, het overlijden van Paus Johannes Paulus II en natuurlijk niet te vergeten, de belangrijkste gebeurtenis van 2005, de oprichting van de nieuwe vakantiegenoegensafdeling Waregem Leiekant. Uiteraard zijn die 5 jaar nu op vandaag maar een begin van een lange wandel- en fietsloopbaan.Toen was het echter een moedige heropstart van een jonge en nieuwe ploeg na een stille dood van Vakantiegenoegens Beveren-Leie.

    Toen Koen Deruddere, Rik Debels en de toenmalige voorzitter (nvdr Jo Neirynck) in 2005 heropstartten met een vakantiegenoegensafdeling in Beveren-Leie, Desselgem en Vijve was het er vooral te doen om ontspanning en ontmoeting. Maar ondertussen na 5 jaar werking doet Pasar Waregem Leiekant veel moeite om een toeristische meerwaarde te zijn voor Stad Waregem. Getuige hiervan zijn het prachtige artikel deze maand in het Pasar-magazine (het vroegere Kreo), druk gelezen in 50.000 Vlaamse huiskamers, in augustus de provinciale Pasar fietslus in Waregem, en vandaag de onthulling van het mooiste plekje van Waregem Leiekant.

    Pasar Waregem Leiekant en Stad Waregem hebben alvast veel met elkaar gemeen; een jonge organisatie met een enthousiast bestuur. Stop Pasar en Stad Waregem in een pot, een stad in galop en een vereniging met vleugels voor je vrije tijd en je krijgt meteen een figuur uit de Griekse mythologie "Pegasus". Een paard met vleugels, net zoals Stad Waregem en Pasar Waregem Leiekant tot heldendaden in staat! Pasar vroeger Vakantiegenoegens Waregem Leiekant, bedankt voor de voorlopig 5 jaar van een gezonde geest in een gezond lichaam in Beveren-Leie, Desselgem en Sint-Eloois-Vijve. Proficiat met het blikken jubileum!", aldus ondervoorzitter, pr man en schepen Jo Neirynck.

    08-02-2010 om 00:00 geschreven door Beverse Weetjes


    Categorie:Stads weetjes
    >> Reageer (0)
    05-02-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kinderdagverblijf het Vlasbloempje blijft in de Koning Albertstraat
    Kinderdagverblijf ’t Vlasbloempje blijft in de Koning Albertstraat
    Photobucket
    Enkele kinderen aan het kinderdagverblijf ’t Vlasbloempje samen met de verantwoordelijke Carolien Moreel en directeur Tom Braet
    Kinderdagverblijf ’t Vlasbloempje, geëxploiteerd door Kindercentrum Waregem vzw, zal wellicht in het voorjaar van 2013 een nieuw gebouw in gebruik kunnen nemen.

    Oorspronkelijk was het de bedoeling om een nieuw dagverblijf op te trekken in de Kerkdreef 43, op de grond waar vroeger het gemeenschapsonderwijs gevestigd was. De grond daarvoor werd enige jaren geleden al aangekocht door de vzw aan stad Waregem die voorkooprecht had. Doch deze plannen werden opzij geschoven daar ze te duur bleken te zijn en zo blijft ’t Vlasboempje in de Koning Albertstraat gehuisvest, op de gronden die stad Waregem in erfpacht uitgaf aan de vzw.

    "Door deze wijziging werd er ook langer gedaan over de definitieve plannen voor de nieuwbouw en is de timing wat achteruit geschoven”, zegt directeur Tom Braet. "De werken zullen nu een aanvang kunnen nemen in januari 2012 en een 14-tal maanden in beslag nemen. Ondertussen zullen de verbouwingen aan de Stedelijke Basisschool, die net naast de kinderdagopvang gelegen is, voltooid zijn en wordt de Koning Albertstraat geen totale bouwwerf”, weet de directeur. "Het huidige Vlasbloempje zal echter maar gedeeltelijk tegen de vlakte gaan” gaat hij verder. "De inkom en de kant die aanleunt tegen de oude jongensschool blijven overeind. De linker vleugel zal volledig gesloopt worden en daar zal het nieuwe gedeelte uit de grond rijzen”.

    Plaats voor 56 peuters
    Daardoor zal ’t Vlasbloempje, met erkenning van Kind en Gezin, plaats kunnen bieden aan 56 kinderen tot 3 jaar, inplaats van de 36 nu. Het project zal ongeveer 1.100.000 euro kosten en voor 70 procent gesubsidieerd worden door de provincie West-Vlaanderen en VIPA. Daarbij kan ook gerekend worden op een renteloze lening van de stad Waregem die tevens verzaakt aan het voorkooprecht van de grond in de Kerkdreef. Het overig gedeelte zal gefinancierd worden door de vzw zelf, inclusief de middelen die zullen vrijkomen door de verkoop van de eerder aangekochte grond. Deze zal verkocht worden aan het OCMW Waregem voor het bedrag van 125.000 euro.

    "Ondertussen zoeken we nog naar een degelijke oplossing voor de opvang tijdens de werken. Dat ’t Vlasbloempje tijdelijk zou ondergebracht worden in de houten chalets die na de werken in de Stedelijke Basisschool zullen vrijkomen, staat nog niet vast. We zoeken immers het beste voor de kinderen. Ook een tijdelijke opvang moet aan alle eisen voldoen en comfortabel zijn voor de kinderen”, besluit directeur Tom Braet.

    05-02-2010 om 00:00 geschreven door Beverse Weetjes


    Categorie:Stads weetjes
    >> Reageer (0)
    07-10-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Opening Waterzuiveringsinstallatie Beveren-Leie

    Op vrijdag 3 oktober werd de zuiveringsinstallatie officieel geopend.
    Op zondag 5 oktober zet Aquafin de poorten open voor het grote publiek
    in de Sint-Jansstraat, 175 te Beveren-Leie

    Toespraak van directeur Infrastructuur Aquafin: Dirk De Waele en de sfeerbeelden aanleg en opening zuiveringsinstallatie Beveren-Leie

    RWZI Beveren-Leie is één van de laatste 5 grote installaties die in Vlaanderen nog moesten gebouwd worden in het kader van de Europese Richtlijn Stedelijk Afvalwater.

    Drie andere zijn inmiddels in gebruik, rest enkel nog RWZI Tervuren die momenteel in aanbouw is.De installatie werd gebouwd om op termijn het afvalwater te zuiveren van 25.000 inwoners uit Lendelede, Hulste, Bavikhove, Deerlijk, Desselgem, Beveren(Leie) en Ooigem. In eerste fase werd een capaciteit van 15.300 inwonersequivalenten voorzien, wat staat voor 17.000 inwoners. Op dit ogenblik komt reeds het afvalwater van 9.000 mensen toe, vooral dankzij een recent gerealiseerd project namelijk de collector Desselgem.

    Andere aansluitingsprojecten zijn ook al opgenomen in de planning, maar wachten nog op een bouwvergunning (Bavikhove en Ooigem) of zitten in de aanbestedingsfase (collector Beverenbeek).

    De bouw van de RWZI kostte het Vlaamse Gewest ongeveer 3,5 miljoen euro. Het afvalwater dat op de installatie binnen komt, ondergaat eerst een mechanische zuivering om het grof vuil te verwijderen. In een tweede fase, de biologische zuivering, wordt het natuurlijke waterzuiveringsproces zo goed mogelijk nagebootst. Micro-organismen halen de vuildeeltjes uit het afvalwater, ze voeden zich ermee en kunnen hun werk optimaal verrichten door de inbreng van zuurstof in het bekken. Na kwaliteitscontrole wordt het gezuiverde water rechtstreeks in de Leie geloosd.

    De installatie is niet bemand, maar wordt gestuurd vanuit de RWZI Harelbeke. Een continue monitoring en alarmbewaking zorgen voor efficiënte opvolging.

    Op zondag 5 oktober organiseert Aquafin een opendeurdag voor het grote publiek. Het wordt een leerrijk en plezierig gezinsevenement met de medewerking van Natuurpunt Wargem-Zulte.

    Tussen 10 en 17 uur zorgen medewerkers van Aquafin doorlopend voor een deskundige rondleiding op de installatie waarbij de weg van vuil naar schoon water kan worden gevolgd.

    Kinderen kunnen zich uitleven op het springkasteel en clown Nico zorgt voor een kleurrijke toets. Sportievelingen die met de fiets komen, worden beloond met een gratis consumptie.
    Voor leerkrachten ligt er een onthaalpakket over waterzuivering klaar.
    Bovendien ontvangen alle bezoekers een gratis stripverhaal van de hand van Jan Bosschaert.
    Image and video hosting RSB

    07-10-2008 om 00:00 geschreven door Beverse Weetjes


    Categorie:Stads weetjes
    >> Reageer (1)


    Beveren-Leie

    Photobucket



    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Archief per dag
  • 30-12-2019
  • 19-05-2010
  • 15-03-2010
  • 14-03-2010
  • 10-03-2010
  • 09-03-2010
  • 08-03-2010
  • 04-03-2010
  • 03-03-2010
  • 02-03-2010
  • 01-03-2010
  • 27-02-2010
  • 24-02-2010
  • 23-02-2010
  • 22-02-2010
  • 20-02-2010
  • 19-02-2010
  • 18-02-2010
  • 17-02-2010
  • 16-02-2010
  • 13-02-2010
  • 12-02-2010
  • 11-02-2010
  • 09-02-2010
  • 08-02-2010
  • 07-02-2010
  • 06-02-2010
  • 05-02-2010
  • 04-02-2010
  • 03-02-2010
  • 02-02-2010
  • 01-02-2010
  • 31-01-2010
  • 30-01-2010
  • 29-01-2010
  • 27-01-2010
  • 26-01-2010
  • 24-01-2010
  • 22-01-2010
  • 20-01-2010
  • 16-01-2010
  • 15-01-2010
  • 14-01-2010
  • 13-01-2010
  • 12-01-2010
  • 11-01-2010
  • 09-01-2010
  • 08-01-2010
  • 07-01-2010
  • 04-01-2010
  • 02-01-2010
  • 01-01-2010
  • 31-12-2009
  • 29-12-2009
  • 28-12-2009
  • 27-12-2009
  • 26-12-2009
  • 25-12-2009
  • 23-12-2009
  • 22-12-2009
  • 21-12-2009
  • 19-12-2009
  • 18-12-2009
  • 17-12-2009
  • 16-12-2009
  • 14-12-2009
  • 13-12-2009
  • 12-12-2009
  • 10-12-2009
  • 09-12-2009
  • 08-12-2009
  • 07-12-2009
  • 06-12-2009
  • 04-12-2009
  • 03-12-2009
  • 02-12-2009
  • 30-11-2009
  • 28-11-2009
  • 27-11-2009
  • 26-11-2009
  • 24-11-2009
  • 22-11-2009
  • 21-11-2009
  • 20-11-2009
  • 18-11-2009
  • 17-11-2009
  • 16-11-2009
  • 15-11-2009
  • 13-11-2009
  • 12-11-2009
  • 11-11-2009
  • 09-11-2009
  • 08-11-2009
  • 06-11-2009
  • 05-11-2009
  • 04-11-2009
  • 03-11-2009
  • 01-11-2009
  • 29-10-2009
  • 26-10-2009
  • 24-10-2009
  • 23-10-2009
  • 21-10-2009
  • 20-10-2009
  • 19-10-2009
  • 18-10-2009
  • 17-10-2009
  • 16-10-2009
  • 14-10-2009
  • 12-10-2009
  • 10-10-2009
  • 09-10-2009
  • 08-10-2009
  • 06-10-2009
  • 05-10-2009
  • 04-10-2009
  • 02-10-2009
  • 01-10-2009
  • 30-09-2009
  • 28-09-2009
  • 27-09-2009
  • 25-09-2009
  • 22-09-2009
  • 21-09-2009
  • 20-09-2009
  • 19-09-2009
  • 18-09-2009
  • 16-09-2009
  • 15-09-2009
  • 14-09-2009
  • 13-09-2009
  • 11-09-2009
  • 10-09-2009
  • 09-09-2009
  • 08-09-2009
  • 07-09-2009
  • 06-09-2009
  • 05-09-2009
  • 04-09-2009
  • 02-09-2009
  • 01-09-2009
  • 31-08-2009
  • 30-08-2009
  • 29-08-2009
  • 28-08-2009
  • 27-08-2009
  • 26-08-2009
  • 25-08-2009
  • 24-08-2009
  • 23-08-2009
  • 21-08-2009
  • 20-08-2009
  • 17-08-2009
  • 16-08-2009
  • 15-08-2009
  • 14-08-2009
  • 12-08-2009
  • 11-08-2009
  • 08-08-2009
  • 07-08-2009
  • 05-08-2009
  • 04-08-2009
  • 03-08-2009
  • 02-08-2009
  • 01-08-2009
  • 28-07-2009
  • 27-07-2009
  • 26-07-2009
  • 25-07-2009
  • 24-07-2009
  • 22-07-2009
  • 21-07-2009
  • 20-07-2009
  • 18-07-2009
  • 17-07-2009
  • 16-07-2009
  • 15-07-2009
  • 14-07-2009
  • 13-07-2009
  • 12-07-2009
  • 11-07-2009
  • 10-07-2009
  • 08-07-2009
  • 07-07-2009
  • 05-07-2009
  • 04-07-2009
  • 03-07-2009
  • 02-07-2009
  • 01-07-2009
  • 28-06-2009
  • 27-06-2009
  • 26-06-2009
  • 25-06-2009
  • 24-06-2009
  • 22-06-2009
  • 21-06-2009
  • 20-06-2009
  • 19-06-2009
  • 17-06-2009
  • 14-06-2009
  • 11-06-2009
  • 09-06-2009
  • 08-06-2009
  • 07-06-2009
  • 06-06-2009
  • 04-06-2009
  • 03-06-2009
  • 02-06-2009
  • 01-06-2009
  • 30-05-2009
  • 29-05-2009
  • 27-05-2009
  • 26-05-2009
  • 23-05-2009
  • 22-05-2009
  • 21-05-2009
  • 19-05-2009
  • 18-05-2009
  • 17-05-2009
  • 13-05-2009
  • 12-05-2009
  • 11-05-2009
  • 10-05-2009
  • 06-05-2009
  • 05-05-2009
  • 04-05-2009
  • 28-04-2009
  • 27-04-2009
  • 25-04-2009
  • 22-04-2009
  • 21-04-2009
  • 17-04-2009
  • 15-04-2009
  • 12-04-2009
  • 11-04-2009
  • 10-04-2009
  • 08-04-2009
  • 07-04-2009
  • 05-04-2009
  • 03-04-2009
  • 02-04-2009
  • 01-04-2009
  • 31-03-2009
  • 30-03-2009
  • 28-03-2009
  • 26-03-2009
  • 25-03-2009
  • 24-03-2009
  • 23-03-2009
  • 22-03-2009
  • 21-03-2009
  • 18-03-2009
  • 14-03-2009
  • 12-03-2009
  • 11-03-2009
  • 09-03-2009
  • 08-03-2009
  • 07-03-2009
  • 06-03-2009
  • 05-03-2009
  • 04-03-2009
  • 03-03-2009
  • 02-03-2009
  • 01-03-2009
  • 28-02-2009
  • 25-02-2009
  • 24-02-2009
  • 20-02-2009
  • 19-02-2009
  • 17-02-2009
  • 16-02-2009
  • 13-02-2009
  • 11-02-2009
  • 10-02-2009
  • 09-02-2009
  • 08-02-2009
  • 07-02-2009
  • 02-02-2009
  • 01-02-2009
  • 31-01-2009
  • 30-01-2009
  • 27-01-2009
  • 26-01-2009
  • 23-01-2009
  • 21-01-2009
  • 18-01-2009
  • 15-01-2009
  • 11-01-2009
  • 10-01-2009
  • 09-01-2009
  • 07-01-2009
  • 04-01-2009
  • 03-01-2009
  • 01-01-2009
  • 31-12-2008
  • 30-12-2008
  • 29-12-2008
  • 27-12-2008
  • 26-12-2008
  • 25-12-2008
  • 24-12-2008
  • 23-12-2008
  • 22-12-2008
  • 21-12-2008
  • 19-12-2008
  • 18-12-2008
  • 17-12-2008
  • 13-12-2008
  • 11-12-2008
  • 10-12-2008
  • 09-12-2008
  • 08-12-2008
  • 05-12-2008
  • 03-12-2008
  • 02-12-2008
  • 01-12-2008
  • 30-11-2008
  • 28-11-2008
  • 27-11-2008
  • 26-11-2008
  • 24-11-2008
  • 22-11-2008
  • 21-11-2008
  • 20-11-2008
  • 19-11-2008
  • 18-11-2008
  • 17-11-2008
  • 13-11-2008
  • 12-11-2008
  • 11-11-2008
  • 10-11-2008
  • 08-11-2008
  • 07-11-2008
  • 05-11-2008
  • 04-11-2008
  • 03-11-2008
  • 02-11-2008
  • 01-11-2008
  • 30-10-2008
  • 27-10-2008
  • 26-10-2008
  • 23-10-2008
  • 22-10-2008
  • 21-10-2008
  • 20-10-2008
  • 19-10-2008
  • 17-10-2008
  • 16-10-2008
  • 15-10-2008
  • 14-10-2008
  • 12-10-2008
  • 10-10-2008
  • 09-10-2008
  • 08-10-2008
  • 07-10-2008
  • 06-10-2008
  • 03-10-2008
  • 02-10-2008
  • 01-10-2008
  • 30-09-2008
  • 29-09-2008
  • 28-09-2008
  • 27-09-2008
  • 26-09-2008
  • 25-09-2008
  • 23-09-2008
  • 22-09-2008
  • 21-09-2008
  • 20-09-2008
  • 17-09-2008
  • 16-09-2008
  • 15-09-2008
  • 14-09-2008
  • 13-09-2008
  • 12-09-2008
  • 08-09-2008
  • 04-09-2008
  • 03-09-2008
  • 02-09-2008
  • 01-09-2008
  • 31-08-2008
  • 30-08-2008
  • 28-08-2008
  • 27-08-2008
  • 26-08-2008
  • 25-08-2008
  • 24-08-2008
  • 21-08-2008
  • 19-08-2008
  • 18-08-2008
  • 15-08-2008
  • 14-08-2008
  • 13-08-2008
  • 11-08-2008
  • 10-08-2008
  • 06-08-2008
  • 04-08-2008
  • 03-08-2008
  • 02-08-2008
  • 21-07-2008
  • 17-07-2008
  • 16-07-2008
  • 08-07-2008
  • 07-07-2008
  • 06-07-2008
  • 05-07-2008
  • 04-07-2008
  • 03-07-2008
  • 02-07-2008
  • 01-07-2008
  • 30-06-2008
  • 29-06-2008
  • 28-06-2008
  • 25-06-2008
  • 23-06-2008
  • 22-06-2008
  • 21-06-2008
  • 20-06-2008
  • 19-06-2008
  • 17-06-2008
  • 16-06-2008
  • 15-06-2008
  • 14-06-2008
  • 12-06-2008
  • 11-06-2008
  • 10-06-2008
  • 09-06-2008
  • 08-06-2008
  • 06-06-2008
  • 05-06-2008
  • 04-06-2008
  • 03-06-2008
  • 02-06-2008
  • 01-06-2008
  • 31-05-2008
  • 30-05-2008
  • 29-05-2008
  • 28-05-2008
  • 27-05-2008
  • 26-05-2008
  • 25-05-2008
  • 21-05-2008
  • 20-05-2008
  • 18-05-2008
  • 17-05-2008
  • 15-05-2008
  • 13-05-2008
  • 12-05-2008
  • 11-05-2008
  • 10-05-2008
  • 07-05-2008
  • 06-05-2008
  • 03-05-2008
  • 02-05-2008
  • 30-04-2008
  • 29-04-2008
  • 28-04-2008
  • 27-04-2008
  • 26-04-2008
  • 25-04-2008
  • 23-04-2008
  • 22-04-2008
  • 21-04-2008
  • 20-04-2008
  • 19-04-2008
  • 18-04-2008
  • 16-04-2008
  • 15-04-2008
  • 14-04-2008
  • 10-04-2008
  • 09-04-2008
  • 08-04-2008
  • 07-04-2008
  • 06-04-2008
  • 05-04-2008
  • 04-04-2008
  • 03-04-2008
  • 02-04-2008
  • 01-04-2008
  • 31-03-2008
  • 29-03-2008
  • 28-03-2008
  • 27-03-2008
  • 26-03-2008
  • 25-03-2008
  • 23-03-2008
  • 22-03-2008
  • 21-03-2008
  • 20-03-2008
  • 19-03-2008
  • 18-03-2008
  • 17-03-2008
  • 16-03-2008
  • 15-03-2008
  • 14-03-2008
  • 13-03-2008
  • 12-03-2008
  • 11-03-2008
  • 10-03-2008
  • 08-03-2008
  • 07-03-2008
  • 05-03-2008
  • 04-03-2008
  • 03-03-2008
  • 01-03-2008
  • 29-02-2008
  • 28-02-2008
  • 27-02-2008
  • 26-02-2008
  • 25-02-2008
  • 23-02-2008
  • 22-02-2008
  • 21-02-2008
  • 19-02-2008
  • 18-02-2008
  • 17-02-2008
  • 16-02-2008
  • 15-02-2008
  • 14-02-2008
  • 12-02-2008
  • 09-02-2008
  • 07-02-2008
  • 06-02-2008
  • 05-02-2008
  • 04-02-2008
  • 03-02-2008
  • 02-02-2008
  • 31-01-2008
  • 30-01-2008
  • 29-01-2008
  • 28-01-2008
  • 27-01-2008
  • 26-01-2008
  • 25-01-2008
  • 24-01-2008
  • 23-01-2008
  • 22-01-2008
  • 20-01-2008
  • 18-01-2008
  • 17-01-2008
  • 16-01-2008
  • 15-01-2008
  • 14-01-2008
  • 13-01-2008
  • 12-01-2008
  • 11-01-2008
  • 10-01-2008
  • 09-01-2008
  • 08-01-2008
  • 07-01-2008
  • 05-01-2008
  • 04-01-2008
  • 02-01-2008
  • 01-01-2008
  • 30-12-2007
  • 29-12-2007
  • 27-12-2007
  • 26-12-2007
  • 25-12-2007
  • 23-12-2007
  • 22-12-2007
  • 21-12-2007
  • 19-12-2007
  • 18-12-2007
  • 17-12-2007
  • 16-12-2007
  • 15-12-2007
  • 14-12-2007
  • 13-12-2007
  • 12-12-2007
  • 11-12-2007
  • 10-12-2007
  • 09-12-2007
  • 07-12-2007
  • 06-12-2007
  • 05-12-2007
  • 04-12-2007
  • 03-12-2007
  • 02-12-2007
  • 28-11-2007
  • 26-11-2007
  • 24-11-2007
  • 23-11-2007
  • 22-11-2007
  • 20-11-2007
  • 18-11-2007
  • 17-11-2007
  • 16-11-2007
  • 14-11-2007
  • 13-11-2007
  • 12-11-2007
  • 11-11-2007
  • 09-11-2007
  • 08-11-2007
  • 07-11-2007
  • 06-11-2007
  • 05-11-2007
  • 03-11-2007
  • 02-11-2007
  • 30-10-2007
  • 29-10-2007
  • 27-10-2007
  • 26-10-2007
  • 25-10-2007
  • 24-10-2007
  • 23-10-2007
  • 22-10-2007
  • 21-10-2007
  • 20-10-2007
  • 18-10-2007
  • 17-10-2007
  • 16-10-2007
  • 13-10-2007
  • 12-10-2007
  • 10-10-2007
  • 09-10-2007
  • 07-10-2007
  • 05-10-2007
  • 04-10-2007
  • 01-10-2007
  • 29-09-2007
  • 28-09-2007
  • 26-09-2007
  • 25-09-2007
  • 24-09-2007
  • 22-09-2007
  • 21-09-2007
  • 20-09-2007
  • 19-09-2007
  • 18-09-2007
  • 17-09-2007
  • 14-09-2007
  • 13-09-2007
  • 11-09-2007
  • 10-09-2007
  • 09-09-2007
  • 08-09-2007
  • 07-09-2007
  • 05-09-2007
  • 03-09-2007
  • 01-09-2007
  • 30-08-2007
  • 29-08-2007
  • 28-08-2007
  • 27-08-2007
  • 26-08-2007
  • 23-08-2007
  • 21-08-2007
  • 19-08-2007
  • 14-08-2007
  • 12-08-2007
  • 09-08-2007
  • 05-08-2007
  • 04-08-2007
  • 01-08-2007
  • 26-07-2007
  • 20-07-2007
  • 18-07-2007
  • 17-07-2007
  • 16-07-2007
  • 15-07-2007
  • 12-07-2007
  • 10-07-2007
  • 08-07-2007
  • 07-07-2007
  • 06-07-2007
  • 05-07-2007
  • 03-07-2007
  • 02-07-2007
  • 01-07-2007
  • 29-06-2007
  • 28-06-2007
  • 27-06-2007
  • 26-06-2007
  • 24-06-2007
  • 21-06-2007
  • 20-06-2007
  • 19-06-2007
  • 18-06-2007
  • 15-06-2007
  • 13-06-2007
  • 12-06-2007
  • 11-06-2007
  • 10-06-2007
  • 09-06-2007
  • 08-06-2007
  • 07-06-2007
  • 05-06-2007
  • 04-06-2007
  • 02-06-2007
  • 01-06-2007
  • 31-05-2007
  • 30-05-2007
  • 29-05-2007
  • 28-05-2007
  • 27-05-2007
  • 26-05-2007
  • 25-05-2007
  • 24-05-2007
  • 23-05-2007
  • 21-05-2007
  • 19-05-2007
  • 18-05-2007
  • 17-05-2007
  • 16-05-2007
  • 15-05-2007
  • 14-05-2007
  • 12-05-2007
  • 11-05-2007
  • 09-05-2007
  • 07-05-2007
  • 04-05-2007
  • 02-05-2007
  • 30-04-2007
  • 29-04-2007
  • 28-04-2007
  • 27-04-2007
  • 26-04-2007
  • 24-04-2007
  • 21-04-2007
  • 18-04-2007
  • 15-04-2007
  • 13-04-2007
  • 12-04-2007
  • 09-04-2007
  • 08-04-2007
  • 07-04-2007
  • 05-04-2007
  • 04-04-2007
  • 03-04-2007
  • 01-04-2007
  • 30-03-2007
  • 29-03-2007
  • 28-03-2007
  • 27-03-2007
  • 26-03-2007
  • 25-03-2007
  • 24-03-2007
  • 22-03-2007
  • 21-03-2007
  • 20-03-2007
  • 18-03-2007
  • 17-03-2007
  • 16-03-2007
  • 15-03-2007
  • 14-03-2007
  • 13-03-2007
  • 12-03-2007
  • 10-03-2007
  • 08-03-2007
  • 07-03-2007
  • 05-03-2007
  • 04-03-2007
  • 03-03-2007
  • 02-03-2007
  • 01-03-2007
  • 28-02-2007
  • 26-02-2007
  • 24-02-2007
  • 21-02-2007
  • 19-02-2007
  • 18-02-2007
  • 17-02-2007
  • 16-02-2007
  • 14-02-2007
  • 11-02-2007
  • 10-02-2007
  • 08-02-2007
  • 05-02-2007
  • 03-02-2007
  • 02-02-2007
  • 01-02-2007
  • 31-01-2007
  • 29-01-2007
  • 28-01-2007
  • 25-01-2007
  • 24-01-2007
  • 23-01-2007
  • 22-01-2007
  • 20-01-2007
  • 19-01-2007
  • 18-01-2007
  • 17-01-2007
  • 16-01-2007
  • 15-01-2007
  • 14-01-2007
  • 13-01-2007
  • 12-01-2007
  • 11-01-2007
  • 10-01-2007
  • 09-01-2007
  • 08-01-2007
  • 07-01-2007
  • 04-01-2007
  • 03-01-2007
  • 01-01-2007
  • 31-12-2006
  • 29-12-2006
  • 28-12-2006
  • 27-12-2006
  • 26-12-2006
  • 25-12-2006
  • 24-12-2006
  • 23-12-2006
  • 22-12-2006
  • 21-12-2006
  • 20-12-2006
  • 19-12-2006
  • 18-12-2006
  • 17-12-2006
  • 16-12-2006
  • 15-12-2006
  • 14-12-2006
  • 13-12-2006
  • 12-12-2006
  • 11-12-2006
  • 09-12-2006
  • 07-12-2006
  • 06-12-2006
  • 05-12-2006
  • 04-12-2006
  • 01-12-2006
  • 29-11-2006
  • 28-11-2006
  • 27-11-2006
  • 26-11-2006
  • 25-11-2006
  • 24-11-2006
  • 23-11-2006
  • 21-11-2006
  • 19-11-2006
  • 18-11-2006
  • 17-11-2006
  • 16-11-2006
  • 15-11-2006
  • 14-11-2006
  • 13-11-2006
  • 11-11-2006
  • 10-11-2006
  • 07-11-2006
  • 06-11-2006
  • 05-11-2006
  • 04-11-2006
  • 03-11-2006
  • 02-11-2006
  • 30-10-2006
  • 29-10-2006
  • 26-10-2006
  • 25-10-2006
  • 24-10-2006
  • 23-10-2006
  • 22-10-2006
  • 21-10-2006
  • 17-10-2006
  • 14-10-2006
  • 13-10-2006
  • 12-10-2006
  • 11-10-2006
  • 10-10-2006
  • 08-10-2006
  • 06-10-2006
  • 05-10-2006
  • 04-10-2006
  • 02-10-2006
  • 01-10-2006
  • 30-09-2006
  • 28-09-2006
  • 27-09-2006
  • 26-09-2006
  • 23-09-2006
  • 22-09-2006
  • 20-09-2006
  • 19-09-2006
  • 18-09-2006
  • 17-09-2006
  • 13-09-2006
  • 12-09-2006
  • 11-09-2006
  • 10-09-2006
  • 09-09-2006
  • 05-09-2006
  • 03-09-2006
  • 02-09-2006
  • 01-09-2006
  • 31-08-2006
  • 30-08-2006
  • 28-08-2006
  • 27-08-2006
  • 26-08-2006
  • 23-08-2006
  • 22-08-2006
  • 21-08-2006
  • 20-08-2006
  • 19-08-2006
  • 18-08-2006
  • 17-08-2006
  • 16-08-2006
  • 15-08-2006
  • 13-08-2006
  • 12-08-2006
  • 10-08-2006
  • 07-08-2006
  • 06-08-2006
  • 05-08-2006
  • 04-08-2006
  • 03-08-2006
  • 02-08-2006
  • 01-08-2006
  • 30-07-2006
  • 29-07-2006
  • 28-07-2006
  • 27-07-2006
  • 26-07-2006
  • 25-07-2006
  • 24-07-2006
  • 23-07-2006
  • 22-07-2006
  • 18-07-2006
  • 16-07-2006
  • 15-07-2006
  • 14-07-2006
  • 13-07-2006
  • 12-07-2006
  • 10-07-2006
  • 08-07-2006
  • 07-07-2006
  • 05-07-2006
  • 04-07-2006
  • 03-07-2006
  • 02-07-2006
  • 01-07-2006
  • 30-06-2006
  • 29-06-2006
  • 27-06-2006
  • 26-06-2006
  • 25-06-2006
  • 24-06-2006
  • 23-06-2006
  • 21-06-2006
  • 20-06-2006
  • 18-06-2006
  • 16-06-2006
  • 15-06-2006
  • 14-06-2006
  • 12-06-2006
  • 06-06-2006
  • 05-06-2006
  • 04-06-2006
  • 03-06-2006
  • 30-05-2006
  • 27-05-2006
  • 24-05-2006
  • 23-05-2006
  • 22-05-2006
  • 21-05-2006
  • 20-05-2006
  • 19-05-2006
  • 17-05-2006
  • 15-05-2006
  • 14-05-2006
  • 13-05-2006
  • 12-05-2006
  • 08-05-2006
  • 05-05-2006
  • 04-05-2006
  • 03-05-2006
  • 02-05-2006
  • 30-04-2006
  • 29-04-2006
  • 28-04-2006
  • 27-04-2006
  • 25-04-2006
  • 24-04-2006
  • 23-04-2006
  • 22-04-2006
  • 21-04-2006
  • 19-04-2006
  • 18-04-2006
  • 17-04-2006
  • 15-04-2006
  • 14-04-2006
  • 13-04-2006
  • 12-04-2006
  • 10-04-2006
  • 09-04-2006
  • 08-04-2006
  • 07-04-2006
  • 05-04-2006
  • 03-04-2006
  • 02-04-2006
  • 31-03-2006
  • 28-03-2006
  • 26-03-2006
  • 25-03-2006
  • 24-03-2006
  • 23-03-2006
  • 22-03-2006
  • 21-03-2006

    Mijn favorieten
  • seniorennet.be
  • *************************


  • Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!