Photobucket - Video and Image Hosting
Photobucket - Video and Image Hosting
Foto
E-mail uw bericht

Foto
Blog als favoriet !


Gastenboek
Een berichtje nalaten:  
Voeg berichtje toe!

Laatste commentaren
  • vlasliederen (Frank Deleu)
        op Beverenaar en vlasveteraan Marcel Himpe te gast in Café Vlasparlee
  • Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • Een zicht op Beveren-Leie
  • foto
  • Categorieën
  • Activiteiten (1)
  • Basisscholen (4)
  • Bijzondere activiteiten (4)
  • Jubileum (16)
  • Kermis 2012 (9)
  • Koninklijk bezoek (1)
  • Kroniek van zeven... (33)
  • Parochie (4)
  • Stads weetjes (3)
  • Venster op het verleden (1)
  • Verenigingen (12)
  • Kalender

    Activiteiten

    Zoeken in blog

    Archief Beverse Weetjes

    28-07-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chiro Leieland op kamp in Retie
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Beste bezoeker,
    Om u een gedacht te geven hoe de kampplaats ingedeeld is maakte Beverse Weetjes een grondplannetje. Let op, het is zeker niet op schaal, maar met dit schemaatje zult u zich misschien iets beter kunnen oriënteren. 
    Helemaal onderaan dit item kunt u in bijlagen het grondplan  bekijken.


    Verslag donderdag 23 juli
    Dag 1 zat er bijna op toen Beverse Weetjes (omstreeks 20.15 uur) Marlies Decavel aan de lijn had voor dit verslag. De buien die wij (hier in Beveren-Leie) gisterenavond op ons dak kregen, kregen ze deze nacht in Retie te verwerken. Een natte nacht, doch geen water in de tenten. Deze voormiddag bleef de regen er aanhouden.

    In de namiddag drufde het zonnetje schoorvoetend haar kopje laten zien, en deze avond was het er zelfs mooi en aangenaam weer.

    Deze morgen om 08:00 u was iedereen zowat uitgeslapen. Na de slaap uit de ogen te hebben gewreven en na het ochtendmoment was iedereen op het appèl voor het ontbijt: boterhammen met speculoos en/of smeerkaas. Deze voormiddag gingen de spelletjes door in de grote circustent, kwestie van de boel een beetje droog te houden.

    Na een gesmaakt middagmaal (frietjes met stoverij, geraspte worteltjes en als dessert watermeloen en druiven) konden de spelletjes enigszins in open lucht doorgaan. Tussendoor was er een eierkoek als vieruurtje. Na het avondmaal (kuipkessoep, charcuterie en boterhammen) trokken ze gezamenlijk op pad voor een avondwandeling in de omgeving. Een wandeling van een uurtje en een pauze van een kwartiertje waar iedereen een surprise kreeg. Die waren ze net aan het oppeuzelen op het ogenblik van het telefoontje met Marlies. Daarna zal het stilaan tijd geworden zijn om de tweede nacht in te gaan, maar dat is voor de volgende aflevering!

    Beverse
    Retiese Weetjes
    - deze middag was er geen grenadine voorzien…
    - de surprise was een snoepzakje…
    - de paparazzi staat in aanslag…



    Verslag vrijdag 24 juli

    Dag 2 begon, zoals gebruikelijk met de douche, een ochtendmoment en met een stevig ontbijt: boterhammen met kurremurre. Voor sommigen is die volgorde wel niet van toepassing!

     Beverse Weetjes ging iets over 07.30 uur op weg richting Retie. Maar eerst nog even een boodschap doen voor VB Els om na circa 145 km. de kampplaats te bereiken. Onderweg liep alles redelijk vlot, enkel wat vertraging in Zwijnaarde. Rond 10.00 uur waren we ter plekke. Het eerste wat we zagen toen we opreden was natuurlijk de kookploeg die al druk in de weer was. Eerst even aan allen een goeie morgen wensen en dan op verkenning, een rondleiding in de keuken. We zagen de prachtige locatie met de vele tenten, open ruimten, bos en spelende kinderen.

    ’s Voormiddags had elke groep zijn eigen activiteit: we zagen er paracommando’s die gedrild werden, wasvrouwen, kuisers, marginalen die naar het dorp fietsten, anderen die moesten “patattenjassen”, en enkelen waren nog moe en kropen terug in hun slaapzak.

    Ondertussen zat ook de kookploeg niet stil. De ajuinsoep stond al te pruttelen, de erwtjes waren al gewassen, en de kipfilets lagen klaar om gebakken te worden. In de koude keuken stond een mixer op volle toeren te draaien om van de saromapudding een lekkernij te maken. De 70 kg aardappel ondergingen een goede wasbeurt.

    Na de middag werden zeven gemengde groepen gevormd, die in een beurtsysteem zeven opdrachten moesten uitvoeren in het teken van de geschiedenis: oudheid, middeleeuwen, nieuwe tijd,…

    De opdrachten: geld verzamelen aan de rekker, met de lans ballonnen doorprikken, vogelpik naar de mammoet, zeepglijden, blind parcours afleggen, neusschilderen en de lamp doen branden op het einde van de tunnel.

    Rond 16:30u kreeg iedereen een ijsje. Daarna was het tijd voor een gezamenlijk zangmoment in de grote circustent: met zang, dans en spelletjes vermaakte elkeen zich. Een plensbuitje rond 13:00 en 16:00u kon de pret van deze dag echter niet bederven.

    Terwijl de kookploeg 240 versgekookte eitjes zat te pellen, en aardappeltjes zat te bakken voor de Zweedse eierpuf met Patatjes in ’t vet vond Beverse Weetjes het tijd om terug huiswaarts te keren, om een en ander op tijd op dit blog te plaatsen.

    Beverse Retiese Weetjes
         - enen had zich misgaan, en kreeg een papiertje aan het viskraam...
         - de laatste nieuwe modekleur voor T-shirts en shorts is “aardebruin”...
         - het kamp van Chiro Leieland is beretof...
         - men heeft geen borstels meer nodig om mooie schilderijen te maken ...

    Overzicht van de kampplaats.
    Dit jaar heeft Chiro Leieland de tenten opgeslagen op de terreinen van het Retiese jongensheem

    Groetjes uit Retie
    Beste bezoeker, vandaag kreeg Beverse Weetjes te kampen met het hosten van de videobeelden. Maar zoals u ziet zijn de problemen (waarschijnlijk) opgelost.
    'Rita kodak' en 'Carlos camera' geven u dan ook graag nog heel wat beeldmateriaal mee.
    In onderstaande filmpje kunt u kijken en luisteren naar nog een aantal groetjes uit Retie.
    Let wel: het was onmogelijk om iedereen aan het woord te laten, en daarbij durfde ook niet iedereen zomaar zijn/haar zegje te doen, zodoende....
    Maar geen nood, er zijn nog heel wat fragmenten te monteren en daar zult u zeker uw zoon(s) en of dochter(s) in aktie zien.

     

    Op sleeptouw
    Na de eerste kenismaking loodste een groep ons mee richting centrum, zowat een km verderop (zij met de fiets wij met de auto). Wat zij daar te zoeken hadden houden we nog even geheim.
    De beelden die daar gemaakt werden zijn exclusief voor Chiro Leieland en zullen te zien zijn tijdens de dianamiddag (datum ligt nog niet vast).
    De kleinsten waren zich aan het klaarmaken om een bosspel te doen en de aap speelde daar de hoofdrol. De jongens maakten zich klaar voor een driloefening enz…en de kookploeg werkte maar door. De VB’s zagen we pas iets later, zij waren al boodschappen aan ’t doen.
     

    Voormiddag
    Iedere groep had zijn eigen activiteiten.  De Aspi's waren druk in de weer met het klaarmaken van hun materiaal dat ze nodig hadden in de namiddag, anderen waren aan het wassen enz... En dat tot het tijd was voor het kampthema- en lied.
     

    Proficiat Wilma en Fred met de geboorte van jullie flinke dochter!!!
     En terwijl de kookploeg duchtig verder werkte aan het middagmaal was het voor de leden verzamelen geblazen op de koer. Tijd voor het gezamenlijk moment. De volgende aflevering van de Flinstones. En ja, Wilma is op vrijdag 24 juli bevallen van een flinke dochter Pebbles. Fred was in de wolken! Beverse Weetjes kon de bevalling vastleggen op video. Ook deze beelden worden aan Chiro Leieland geschonken. Na deze blijde gebeurtenis zongen allen nog het themalied om dan aan tafel te gaan. 
     

    Het middagmaal
    Na dit heugelijk gebeuren ging iedereen aan tafel. Soenzie (om in de termen van de Chiro te blijven) gaf eerst nog wat uitleg over de groepsnamiddag en na het danklied was het smullen. Na het een en ander te hebben opgenomen trokken ‘Rita kodak’ en ‘Carlos camera’ zich even terug om zelf het middagmaal te gebruiken. Dat gebeurde in restaurant ‘Het Lindenhof’ in het centrum van Retie. Ietsjes voor de groepsactiviteit zou starten waren we terug aan op de kampplaats. ’t Was net verzamelen in de circustent voor het verdelen van de 7 groepjes.

    Groepsactiviteiten
    Bij het horen van het themaliedje, omstreeks 14.15 uur verzamelde de ganse groep in de circustent. Buize had ervoor gezorgd dat alle groepen, groot en klein, door elkaar gehutseld waren. Na eerst nog wat uitleg en het afroepen van de namen konden de zeven groepen van start gaan. In de loop van de namiddag was er ook nog ander bezoek. De Desselgemse VB's kwamen even afgezakt vanuit hun kampplek in Zutendaal  en ook Rik Soens kwam de zaak even bekijken.

    Groepsativiteiten deel 2
     


    Groepsactiviteiten deel 3
    De laatste twee spelen waren het licht doen branden op het einde van de tunnel en neusschilderen. Florence kroop als eerste in de pikdonkere vrachtwagen om via een aantal hindernissen het licht te vinden. Wat ze niet wist was dat Carlos camera daar ook stond om wat infraroodbeelden te schieten. Kijk en luister zelf hoe ze het er vanaf bracht. Bij het neusschilderen werd er heel wat creativiteit aan de dag gelegd. Een specialleke leverde immers extra punten op. Terwijl ieder genoot van een ijsje werden de punten samengeteld en de winnende ploeg bekend gemaakt. Daarna mocht ieder zich gaan opfrissen voor de zangstonde.


    Bezoek loopt ten einde
    Nadat ieder zich terug wat opgefrist had weerklonk het themalied. Tijd dus om te verzamelen in de circustent. Ondertussen waren de kookouders terug druk in de weer met de voorbereidingen van de Zweedse eierpuf en het voorbakken van de voordien gesneden aardappelblokjes.
    In de circustent was het een en al ambiance tijdens de zangstonde waar de jongens het tegen de meisjes opnamen. Voor Beverse Weetjes zat het bezoek erop, tijd om de terugreis aan te vangen die zonder enige vertraging verliep. Onderstaande beeldmateriaal toont de kookploeg aan het werk, de ambiance tijdens de zangstonde en wat losse foto’s genomen gedurende de dag. De achtergrondmuziek die daarbij te horen is werd opgenomen tijdens de zangstonde.
    Beverse Weetjes dankt de VB’S, de kookouders en alle Chiro-leden voor de gastvrije ontvangst!!!!


     
    Verslag zaterdag 25 juli
    Dag 3 begon bewolkt, doch de brede opklaringen namen vlug de bovenhand, en het werd een stralende dag. Deze keer was er speculoos bij de ochtendboterham.

    De oudste groepen vertokken voor een tweedaagse: de aspi’s fietsten richting Herentals. De kerels zijn nog in Retie, maar dan in het chiroheem van de Retiese Chiromeisjes (Retie heeft twee Chiroheems: een voor de jongens en een voor de meisjes). De Tiptiens hadden rond 19.00 nog niets van zich laten horen. Hun bestemming geven we de volgende keer mee.

    De thuisblijvers vulden de voormiddag met allerhande spelletjes. Na het middagmaal (Juliennesoep, kalkoenschnitzel, wortelpuree, en als dessert chocomouse) ging iedereen repeteren voor de grote playbackshow van deze avond.

    Voor het avondmaal had de kookploeg een Hawaiiaanse stand opgebouwd om de champignonsoep en hamburgers te serveren. Als toetje kreeg elk nog een Coupe Frisco. De nectarines, perziken en pruimen van het vieruurtje waren dan al lang verteerd.

    Er werd ook nog een voetbalwedstrijd georganiseerd: de Toppers wonnen met 6-3 tegen de Rakkers.
    Verder verloopt alles prima, het wordt weer een beregoed kamp, zoals we geregeld hoorden tijdens ons bezoek.

    Beverse Retiese Weetjes:
         - elke morgen verteld de leiding een mopje via de ochtendradio…
         - in de zangstonde wonnen de jongens van de meisjes…
         - morgen vertrekken de jongsten op dagtocht.
         - de kookploeg mag dan even een verdiende vrije (na)middag nemen.


    Verslag zondag 26 juli
    Dag 4: De nog aanwezigen kregen jam en peperkoek bij het ontbijt. Daarna vertrokken ze op dagtocht. De kookploeg keek (tijdelijk) werkloos toe. Doch slechts voor enkele uurtjes.

    De dagtocht van de kleintjes was een bustocht naar recreatiedomein Het Netepark. 
    Om de site van het domein te bezoeken  klik hier.


    Het werd een gezellige bedoening. Iedereen was “steendood”; den helft lag te slapen op de autobus bij het terugkeren.

    De gasten van de tweedaagse zijn ondertussen goed en wel terug thuis. De Tiptiens verbleven ook in Herentals, zoals de Aspi’s.

    Tegen de avond waren alle groepen terug, en werden verwelkomt met aardappeltjes, worst en appelmoes en als dessert een yoghurt. Deze avond wordt voor iedereen nog gevuld met een bezinning over 'vriendschap en verbondenheid'. Waarna de jongsten hun bedstee mochten opzoeken.

    Het weer was schitterend, stralend, beregoed……………

    Gisteravond was de playbackshow een grandioos succes. Ambiance alom! Nieuwe vedetten zijn in de maak. Binnen enkele jaren wordt Tien om te zien overheerst door Beverse tenoren, sopranen en andere kwelers.

    Beverse Retiese Weetjes:
         - kookouder Bert werd vandaag 22, of 44, of???
         - de drie kippen stellen het goed. Oorspronkelijk waren het er vier (Miranda is niet meer) doch er schijnt iemand vol-au-vent gegeten te hebben…
         - Buize heeft al 17 x de rebus op haar rug moeten uitleggen…



    Verslag maandag 27 juli
    Dag 5. Iedereen is weer ter plaatse. De kookploeg, ondertussen aangevuld met Yves en Nancy, was weer volop in de weer. Deze ochtend boterhammen met choco, deze middag komkommersoep, kaashamburgers, aardappelen met bruine saus, bonen en als dessert Melocake. Rond 16:00u kreeg men een banaan. Voor het avondmaal staat er charcuterie, aardappelsalade en een pastaschotel met koude groentjes op het menu.

    De dag begon zonnig, deze middag kwamen de wolken opzetten, met lichte regen tot gevolg. Iedere groep koos vandaag een thema, waarbij elkeen zich kon verkleden naargelang het thema. Enkele thema’s op deze themadag: de regenboog, ridders en jonkvrouwen, retro minded…

    Deze avond is er nog GABS. De Keti’s organiseren deze groepsavond, die steevast zal eindigen in het water of de modder.

    Beverse Retiese Weetjes
         - GABS staat voor GroepsAvondBosSpel…
         - naar verluid krijgt de kookploeg morgen bezoek van SOS P…….
         - onze correspondent gaf nog mee dat het een super beretoffe dag was…

    Verslag dinsdag 28 juli
    Dag 6: het kamp is stilaan aan het inkorten: nog drie maal slapen en de terugtocht kan aanvangen. Totdaar het slechte nieuws. Het goede nieuws: alles verloopt beregoed! Het eten is goed, het weer was vandaag uitzonderlijk goed, de spellen zijn goed, de sfeer is goed, …….

    Vanmorgen was er kurremurre bij de boterham. Het middagmaal bestond uit courgettesoep, gehaktballetjes en puree, en fruitsla voor dessert. Voor het vieruurtje werden bananenmilkshakes rondgedeeld, en voor het avondmaal stonden er wentelteefjes met warme chocomelk op de spijskaart.

    De Tiptiens hielden zich vandaag bezig met “Expeditie Robinson”: de prijzen waren conserven zonder etiket. Via allerhande opdrachten moesten ze die verzamelen voor het avondeten. Het resultaat was pover: blikjes die ze niet al te graag lustten: asperges, tonijn, en andere dingen die ze niet appetijtelijk vonden. Geen nood echter, de wentelteefjes vielen wel in de smaak.

    De Kerels liepen vandaag de ganse dag rond verkleed als oude vrouwen…
    De Aspi’s kregen vandaag de leiding over heel de bende wat spelletjes betreft. De commentaren waren unaniem positief.
    Zoals gisteren reeds vermeld: de Keti’s zijn inderdaad in het water en de modder terechtgekomen. De modekleur “aardebruin” werd in ere gehouden!
    Met Pebbles gaat alles goed: zij is nu vier dagen oud en het ziet er naar uit dat het een flinke meid zal worden. Met Fred en Barney gaat het minder goed: zij hebben problemen op het werk.

    Beverse Retiese Weetjes
         - dit jaar staat het record wentelteefjes eten op elf. Verleden jaar eindigde de beste op eenentwintig……
         - op het ogenblik van ons contact met onze correspondent ter plaatse was SOS P…. druk bezig met de kookouders te verwennen: scampi’s, zalm en ander lekkers passeren de revue…
         -'t zal al zo lekker zijn als bij Peter in 't Leckerke.....

    Verslag woensdag 29 juli
    Dag 7: eerst de menu: Deze ochtend choco als toespijs. Voor het middagmaal werden wortelsoep + korstjes, netjesvlees, aardappelen en perziken geserveerd. Het dessert was een Petit Gervais. Als vieruurtje een boterham met choco. Het avondmaal viel in zeer goede smaak: barbequebrochetten met koude aardappeltje en koude groentjes.
     
    Het weer was vandaag weer van uitstekende kwaliteit.
    Vandaag was er een wissel van leiding: iedere groep kreeg andere leiders. Iedereen heeft zich gejeund, zoals ze zeggen. Voor het middagmaal mocht de leiding ook voor eenmaal apart aan tafel. De twee oudste afdelingen (Keti’s en Aspi’s) moesten zorgen voor het dagelijkse opdienen.
    Deze namiddag waren er her en der spelletjes, ieder apart met zijn groep. Ook vanavond was dat zo en 't zal lekker geweest zijn want het waren snoepspelletjes.
    Verder geen accidenten of noemenswaardige malheurkes.

    Beverse Retiese Weetjes
         - morgen de laatste dag: het wordt een culinaire hoogdag. De kookploeg heeft gisteren veel geleerd van SOS P…. We hoorden in de wandelgangen ook iets van een kootallos……
         - ook de leiding heeft meegenoten ven SOS P… en het was heeeeeeeeeeeeeeeeeel lekker……………
         - stilaan wordt dit artikel opgevuld met foto’s en filmpjes. Enkele beelden worden echter achter de hand gehouden om te vertonen op de dianamiddag later op het jaar. Deze beelden zijn nu nog niet voor publicatie geschikt….. Ze zijn nog niet door de censuur geraakt……………..
         - krullebol Anton heeft zijn haar “gerestyled”……..

    Verslag donderdag 30 juli
    Dag 8, laatste dag. Deze morgen smeerkaas en jam bij de boterhammetjes. Deze middag broccolisoep en spirelli. Een appel in de namiddag, en voor het laatste avondmaal zijn er kipchips of kipknots (of iets dergelijks) met frietjes. Het weer in Retie was idem als dat in Beveren-Leie: heel veel wind en de zon die af en toe verdween achter de wolken.
    In de voormiddag waren er spelletjes voor elke afdeling. Deze namiddag werd al volop opgeruimd: er staan nog slechts een drietal tenten overeind die ze nog nodig hebben voor het feest van deze avond. Iedereen slaapt (in een haastje) binnen deze nacht.

    De avond wordt dus opgevuld met een surprise en een heus kampvuur. Het slotfeest staat in het teken van Fata Morgana. Iedereen is laaiend enthousiast. Hoe het avontuur met de Flinstones afgelopen is wilde onze correspondent niet vertellen! Het kampvuur wordt deze avond aangestoken door de leiders die er volgend werkjaar mee stoppen.

    Morgenochtend staan alle overschotjes van jam, smeerkaas, choco … op tafel. Elkeen krijgt dan nog een lunchbuffet, en dra zullen ze de wegwijzer naar Beveren-Leie in de mot krijgen. Het avontuur is dan voorbij, en de verhaaltjes van hun belevenissen zullen we dan wel horen.

    Vrijdag 31 juli worden de globetrotters terug verwacht in de statie van Kortrijk, zo rond 14.15  uur
    We zullen erbij zijn! Yabbedabbedoe…………….

    Beverse
    Retiese Weetjes
         - in Beveren-Leie vinden ze de outfit van Fred Courcelleke zeer sexy…
          - vanavond is er het laatste avondmaal… ergens tussendoor opgevangen: zin zuldre doar goe teten zulle……………..
         - degenen met heimwee naar huis zullen blij zijn, de anderen ook zeker….

    Beverse Weetjes dankt
         - de vele bezoekers
         - de vele toffe reacties, zij het nu via het gastenboek, reacties, mailtjes, of persoonlijk
         - de correspondente, Marlies Decavel die we iedere avond mochten opbellen voor het dagelijks verslagje

    Verslag vrijdag 30 juli

    Alle Beverse bivakkers zijn goed en wel terug in Beveren. Moe en versleten maar heel voldaan over het afgelopen kamp. De vrachtwagen met materiaal en bananendozen kwam deze middag omstreeks 14.00 uur aan aan het heem. Er waren heel wat helpende handen om de oplegger en de vrachtwagen met kookmateriaal te lossen. Ouders liepen af en aan om de spullen van hun kinderen te komen afhalen. ’t Zal thuis sorteren worden en de wasmachine zal in heel wat Beverse gezinnen op volle toeren staan draaien. Ook de stand met verloren voorwerpen had aantrek. En ja, ook de goudvisjes zijn veilig in Beveren geraakt.



    De kookouders


    Ook de kookouders zijn tevreden over dit kamp en die zetten we nu even in de bloemetjes. Vier jaar geleden begonnen zij samen als nieuwe kookploeg. Vier jaar na elkaar zorgden ze voor alles wat met de voeding te maken had en dat van de aankopen, laden, lossen, installeren, opbergen…..Tevens hadden ze speciale aandacht voor hygiëne, er werden ook nooit verse eieren in de puree gebruikt, restjes kwamen zelden of nooit terug op tafel… En ja, soms waren ze wel eens vertrouwenspersoon of de troostende engel voor hen die even met wat heimwee te kampen hadden. Tijdens het kampvuur van gisterenavond namen ze afscheid.
    Deze ploeg stellen we dan ook graag nog eens voor: de kookouders en enkele van hun kinderen.

    Photobucket
    Archiefbeeld

    Tweede van rechts Bart Tijtgat hoort niet bij de kookouders maar zou samen met hen vertrekken met de vracht

    Bijlagen:
    Grondplan.pdf (102.9 KB)   

    28-07-2009 om 00:00 geschreven door Beverse Weetjes


    Categorie:Verenigingen
    >> Reageer (2)


    Beveren-Leie

    Photobucket



    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Archief per dag
  • 30-12-2019
  • 19-05-2010
  • 15-03-2010
  • 14-03-2010
  • 10-03-2010
  • 09-03-2010
  • 08-03-2010
  • 04-03-2010
  • 03-03-2010
  • 02-03-2010
  • 01-03-2010
  • 27-02-2010
  • 24-02-2010
  • 23-02-2010
  • 22-02-2010
  • 20-02-2010
  • 19-02-2010
  • 18-02-2010
  • 17-02-2010
  • 16-02-2010
  • 13-02-2010
  • 12-02-2010
  • 11-02-2010
  • 09-02-2010
  • 08-02-2010
  • 07-02-2010
  • 06-02-2010
  • 05-02-2010
  • 04-02-2010
  • 03-02-2010
  • 02-02-2010
  • 01-02-2010
  • 31-01-2010
  • 30-01-2010
  • 29-01-2010
  • 27-01-2010
  • 26-01-2010
  • 24-01-2010
  • 22-01-2010
  • 20-01-2010
  • 16-01-2010
  • 15-01-2010
  • 14-01-2010
  • 13-01-2010
  • 12-01-2010
  • 11-01-2010
  • 09-01-2010
  • 08-01-2010
  • 07-01-2010
  • 04-01-2010
  • 02-01-2010
  • 01-01-2010
  • 31-12-2009
  • 29-12-2009
  • 28-12-2009
  • 27-12-2009
  • 26-12-2009
  • 25-12-2009
  • 23-12-2009
  • 22-12-2009
  • 21-12-2009
  • 19-12-2009
  • 18-12-2009
  • 17-12-2009
  • 16-12-2009
  • 14-12-2009
  • 13-12-2009
  • 12-12-2009
  • 10-12-2009
  • 09-12-2009
  • 08-12-2009
  • 07-12-2009
  • 06-12-2009
  • 04-12-2009
  • 03-12-2009
  • 02-12-2009
  • 30-11-2009
  • 28-11-2009
  • 27-11-2009
  • 26-11-2009
  • 24-11-2009
  • 22-11-2009
  • 21-11-2009
  • 20-11-2009
  • 18-11-2009
  • 17-11-2009
  • 16-11-2009
  • 15-11-2009
  • 13-11-2009
  • 12-11-2009
  • 11-11-2009
  • 09-11-2009
  • 08-11-2009
  • 06-11-2009
  • 05-11-2009
  • 04-11-2009
  • 03-11-2009
  • 01-11-2009
  • 29-10-2009
  • 26-10-2009
  • 24-10-2009
  • 23-10-2009
  • 21-10-2009
  • 20-10-2009
  • 19-10-2009
  • 18-10-2009
  • 17-10-2009
  • 16-10-2009
  • 14-10-2009
  • 12-10-2009
  • 10-10-2009
  • 09-10-2009
  • 08-10-2009
  • 06-10-2009
  • 05-10-2009
  • 04-10-2009
  • 02-10-2009
  • 01-10-2009
  • 30-09-2009
  • 28-09-2009
  • 27-09-2009
  • 25-09-2009
  • 22-09-2009
  • 21-09-2009
  • 20-09-2009
  • 19-09-2009
  • 18-09-2009
  • 16-09-2009
  • 15-09-2009
  • 14-09-2009
  • 13-09-2009
  • 11-09-2009
  • 10-09-2009
  • 09-09-2009
  • 08-09-2009
  • 07-09-2009
  • 06-09-2009
  • 05-09-2009
  • 04-09-2009
  • 02-09-2009
  • 01-09-2009
  • 31-08-2009
  • 30-08-2009
  • 29-08-2009
  • 28-08-2009
  • 27-08-2009
  • 26-08-2009
  • 25-08-2009
  • 24-08-2009
  • 23-08-2009
  • 21-08-2009
  • 20-08-2009
  • 17-08-2009
  • 16-08-2009
  • 15-08-2009
  • 14-08-2009
  • 12-08-2009
  • 11-08-2009
  • 08-08-2009
  • 07-08-2009
  • 05-08-2009
  • 04-08-2009
  • 03-08-2009
  • 02-08-2009
  • 01-08-2009
  • 28-07-2009
  • 27-07-2009
  • 26-07-2009
  • 25-07-2009
  • 24-07-2009
  • 22-07-2009
  • 21-07-2009
  • 20-07-2009
  • 18-07-2009
  • 17-07-2009
  • 16-07-2009
  • 15-07-2009
  • 14-07-2009
  • 13-07-2009
  • 12-07-2009
  • 11-07-2009
  • 10-07-2009
  • 08-07-2009
  • 07-07-2009
  • 05-07-2009
  • 04-07-2009
  • 03-07-2009
  • 02-07-2009
  • 01-07-2009
  • 28-06-2009
  • 27-06-2009
  • 26-06-2009
  • 25-06-2009
  • 24-06-2009
  • 22-06-2009
  • 21-06-2009
  • 20-06-2009
  • 19-06-2009
  • 17-06-2009
  • 14-06-2009
  • 11-06-2009
  • 09-06-2009
  • 08-06-2009
  • 07-06-2009
  • 06-06-2009
  • 04-06-2009
  • 03-06-2009
  • 02-06-2009
  • 01-06-2009
  • 30-05-2009
  • 29-05-2009
  • 27-05-2009
  • 26-05-2009
  • 23-05-2009
  • 22-05-2009
  • 21-05-2009
  • 19-05-2009
  • 18-05-2009
  • 17-05-2009
  • 13-05-2009
  • 12-05-2009
  • 11-05-2009
  • 10-05-2009
  • 06-05-2009
  • 05-05-2009
  • 04-05-2009
  • 28-04-2009
  • 27-04-2009
  • 25-04-2009
  • 22-04-2009
  • 21-04-2009
  • 17-04-2009
  • 15-04-2009
  • 12-04-2009
  • 11-04-2009
  • 10-04-2009
  • 08-04-2009
  • 07-04-2009
  • 05-04-2009
  • 03-04-2009
  • 02-04-2009
  • 01-04-2009
  • 31-03-2009
  • 30-03-2009
  • 28-03-2009
  • 26-03-2009
  • 25-03-2009
  • 24-03-2009
  • 23-03-2009
  • 22-03-2009
  • 21-03-2009
  • 18-03-2009
  • 14-03-2009
  • 12-03-2009
  • 11-03-2009
  • 09-03-2009
  • 08-03-2009
  • 07-03-2009
  • 06-03-2009
  • 05-03-2009
  • 04-03-2009
  • 03-03-2009
  • 02-03-2009
  • 01-03-2009
  • 28-02-2009
  • 25-02-2009
  • 24-02-2009
  • 20-02-2009
  • 19-02-2009
  • 17-02-2009
  • 16-02-2009
  • 13-02-2009
  • 11-02-2009
  • 10-02-2009
  • 09-02-2009
  • 08-02-2009
  • 07-02-2009
  • 02-02-2009
  • 01-02-2009
  • 31-01-2009
  • 30-01-2009
  • 27-01-2009
  • 26-01-2009
  • 23-01-2009
  • 21-01-2009
  • 18-01-2009
  • 15-01-2009
  • 11-01-2009
  • 10-01-2009
  • 09-01-2009
  • 07-01-2009
  • 04-01-2009
  • 03-01-2009
  • 01-01-2009
  • 31-12-2008
  • 30-12-2008
  • 29-12-2008
  • 27-12-2008
  • 26-12-2008
  • 25-12-2008
  • 24-12-2008
  • 23-12-2008
  • 22-12-2008
  • 21-12-2008
  • 19-12-2008
  • 18-12-2008
  • 17-12-2008
  • 13-12-2008
  • 11-12-2008
  • 10-12-2008
  • 09-12-2008
  • 08-12-2008
  • 05-12-2008
  • 03-12-2008
  • 02-12-2008
  • 01-12-2008
  • 30-11-2008
  • 28-11-2008
  • 27-11-2008
  • 26-11-2008
  • 24-11-2008
  • 22-11-2008
  • 21-11-2008
  • 20-11-2008
  • 19-11-2008
  • 18-11-2008
  • 17-11-2008
  • 13-11-2008
  • 12-11-2008
  • 11-11-2008
  • 10-11-2008
  • 08-11-2008
  • 07-11-2008
  • 05-11-2008
  • 04-11-2008
  • 03-11-2008
  • 02-11-2008
  • 01-11-2008
  • 30-10-2008
  • 27-10-2008
  • 26-10-2008
  • 23-10-2008
  • 22-10-2008
  • 21-10-2008
  • 20-10-2008
  • 19-10-2008
  • 17-10-2008
  • 16-10-2008
  • 15-10-2008
  • 14-10-2008
  • 12-10-2008
  • 10-10-2008
  • 09-10-2008
  • 08-10-2008
  • 07-10-2008
  • 06-10-2008
  • 03-10-2008
  • 02-10-2008
  • 01-10-2008
  • 30-09-2008
  • 29-09-2008
  • 28-09-2008
  • 27-09-2008
  • 26-09-2008
  • 25-09-2008
  • 23-09-2008
  • 22-09-2008
  • 21-09-2008
  • 20-09-2008
  • 17-09-2008
  • 16-09-2008
  • 15-09-2008
  • 14-09-2008
  • 13-09-2008
  • 12-09-2008
  • 08-09-2008
  • 04-09-2008
  • 03-09-2008
  • 02-09-2008
  • 01-09-2008
  • 31-08-2008
  • 30-08-2008
  • 28-08-2008
  • 27-08-2008
  • 26-08-2008
  • 25-08-2008
  • 24-08-2008
  • 21-08-2008
  • 19-08-2008
  • 18-08-2008
  • 15-08-2008
  • 14-08-2008
  • 13-08-2008
  • 11-08-2008
  • 10-08-2008
  • 06-08-2008
  • 04-08-2008
  • 03-08-2008
  • 02-08-2008
  • 21-07-2008
  • 17-07-2008
  • 16-07-2008
  • 08-07-2008
  • 07-07-2008
  • 06-07-2008
  • 05-07-2008
  • 04-07-2008
  • 03-07-2008
  • 02-07-2008
  • 01-07-2008
  • 30-06-2008
  • 29-06-2008
  • 28-06-2008
  • 25-06-2008
  • 23-06-2008
  • 22-06-2008
  • 21-06-2008
  • 20-06-2008
  • 19-06-2008
  • 17-06-2008
  • 16-06-2008
  • 15-06-2008
  • 14-06-2008
  • 12-06-2008
  • 11-06-2008
  • 10-06-2008
  • 09-06-2008
  • 08-06-2008
  • 06-06-2008
  • 05-06-2008
  • 04-06-2008
  • 03-06-2008
  • 02-06-2008
  • 01-06-2008
  • 31-05-2008
  • 30-05-2008
  • 29-05-2008
  • 28-05-2008
  • 27-05-2008
  • 26-05-2008
  • 25-05-2008
  • 21-05-2008
  • 20-05-2008
  • 18-05-2008
  • 17-05-2008
  • 15-05-2008
  • 13-05-2008
  • 12-05-2008
  • 11-05-2008
  • 10-05-2008
  • 07-05-2008
  • 06-05-2008
  • 03-05-2008
  • 02-05-2008
  • 30-04-2008
  • 29-04-2008
  • 28-04-2008
  • 27-04-2008
  • 26-04-2008
  • 25-04-2008
  • 23-04-2008
  • 22-04-2008
  • 21-04-2008
  • 20-04-2008
  • 19-04-2008
  • 18-04-2008
  • 16-04-2008
  • 15-04-2008
  • 14-04-2008
  • 10-04-2008
  • 09-04-2008
  • 08-04-2008
  • 07-04-2008
  • 06-04-2008
  • 05-04-2008
  • 04-04-2008
  • 03-04-2008
  • 02-04-2008
  • 01-04-2008
  • 31-03-2008
  • 29-03-2008
  • 28-03-2008
  • 27-03-2008
  • 26-03-2008
  • 25-03-2008
  • 23-03-2008
  • 22-03-2008
  • 21-03-2008
  • 20-03-2008
  • 19-03-2008
  • 18-03-2008
  • 17-03-2008
  • 16-03-2008
  • 15-03-2008
  • 14-03-2008
  • 13-03-2008
  • 12-03-2008
  • 11-03-2008
  • 10-03-2008
  • 08-03-2008
  • 07-03-2008
  • 05-03-2008
  • 04-03-2008
  • 03-03-2008
  • 01-03-2008
  • 29-02-2008
  • 28-02-2008
  • 27-02-2008
  • 26-02-2008
  • 25-02-2008
  • 23-02-2008
  • 22-02-2008
  • 21-02-2008
  • 19-02-2008
  • 18-02-2008
  • 17-02-2008
  • 16-02-2008
  • 15-02-2008
  • 14-02-2008
  • 12-02-2008
  • 09-02-2008
  • 07-02-2008
  • 06-02-2008
  • 05-02-2008
  • 04-02-2008
  • 03-02-2008
  • 02-02-2008
  • 31-01-2008
  • 30-01-2008
  • 29-01-2008
  • 28-01-2008
  • 27-01-2008
  • 26-01-2008
  • 25-01-2008
  • 24-01-2008
  • 23-01-2008
  • 22-01-2008
  • 20-01-2008
  • 18-01-2008
  • 17-01-2008
  • 16-01-2008
  • 15-01-2008
  • 14-01-2008
  • 13-01-2008
  • 12-01-2008
  • 11-01-2008
  • 10-01-2008
  • 09-01-2008
  • 08-01-2008
  • 07-01-2008
  • 05-01-2008
  • 04-01-2008
  • 02-01-2008
  • 01-01-2008
  • 30-12-2007
  • 29-12-2007
  • 27-12-2007
  • 26-12-2007
  • 25-12-2007
  • 23-12-2007
  • 22-12-2007
  • 21-12-2007
  • 19-12-2007
  • 18-12-2007
  • 17-12-2007
  • 16-12-2007
  • 15-12-2007
  • 14-12-2007
  • 13-12-2007
  • 12-12-2007
  • 11-12-2007
  • 10-12-2007
  • 09-12-2007
  • 07-12-2007
  • 06-12-2007
  • 05-12-2007
  • 04-12-2007
  • 03-12-2007
  • 02-12-2007
  • 28-11-2007
  • 26-11-2007
  • 24-11-2007
  • 23-11-2007
  • 22-11-2007
  • 20-11-2007
  • 18-11-2007
  • 17-11-2007
  • 16-11-2007
  • 14-11-2007
  • 13-11-2007
  • 12-11-2007
  • 11-11-2007
  • 09-11-2007
  • 08-11-2007
  • 07-11-2007
  • 06-11-2007
  • 05-11-2007
  • 03-11-2007
  • 02-11-2007
  • 30-10-2007
  • 29-10-2007
  • 27-10-2007
  • 26-10-2007
  • 25-10-2007
  • 24-10-2007
  • 23-10-2007
  • 22-10-2007
  • 21-10-2007
  • 20-10-2007
  • 18-10-2007
  • 17-10-2007
  • 16-10-2007
  • 13-10-2007
  • 12-10-2007
  • 10-10-2007
  • 09-10-2007
  • 07-10-2007
  • 05-10-2007
  • 04-10-2007
  • 01-10-2007
  • 29-09-2007
  • 28-09-2007
  • 26-09-2007
  • 25-09-2007
  • 24-09-2007
  • 22-09-2007
  • 21-09-2007
  • 20-09-2007
  • 19-09-2007
  • 18-09-2007
  • 17-09-2007
  • 14-09-2007
  • 13-09-2007
  • 11-09-2007
  • 10-09-2007
  • 09-09-2007
  • 08-09-2007
  • 07-09-2007
  • 05-09-2007
  • 03-09-2007
  • 01-09-2007
  • 30-08-2007
  • 29-08-2007
  • 28-08-2007
  • 27-08-2007
  • 26-08-2007
  • 23-08-2007
  • 21-08-2007
  • 19-08-2007
  • 14-08-2007
  • 12-08-2007
  • 09-08-2007
  • 05-08-2007
  • 04-08-2007
  • 01-08-2007
  • 26-07-2007
  • 20-07-2007
  • 18-07-2007
  • 17-07-2007
  • 16-07-2007
  • 15-07-2007
  • 12-07-2007
  • 10-07-2007
  • 08-07-2007
  • 07-07-2007
  • 06-07-2007
  • 05-07-2007
  • 03-07-2007
  • 02-07-2007
  • 01-07-2007
  • 29-06-2007
  • 28-06-2007
  • 27-06-2007
  • 26-06-2007
  • 24-06-2007
  • 21-06-2007
  • 20-06-2007
  • 19-06-2007
  • 18-06-2007
  • 15-06-2007
  • 13-06-2007
  • 12-06-2007
  • 11-06-2007
  • 10-06-2007
  • 09-06-2007
  • 08-06-2007
  • 07-06-2007
  • 05-06-2007
  • 04-06-2007
  • 02-06-2007
  • 01-06-2007
  • 31-05-2007
  • 30-05-2007
  • 29-05-2007
  • 28-05-2007
  • 27-05-2007
  • 26-05-2007
  • 25-05-2007
  • 24-05-2007
  • 23-05-2007
  • 21-05-2007
  • 19-05-2007
  • 18-05-2007
  • 17-05-2007
  • 16-05-2007
  • 15-05-2007
  • 14-05-2007
  • 12-05-2007
  • 11-05-2007
  • 09-05-2007
  • 07-05-2007
  • 04-05-2007
  • 02-05-2007
  • 30-04-2007
  • 29-04-2007
  • 28-04-2007
  • 27-04-2007
  • 26-04-2007
  • 24-04-2007
  • 21-04-2007
  • 18-04-2007
  • 15-04-2007
  • 13-04-2007
  • 12-04-2007
  • 09-04-2007
  • 08-04-2007
  • 07-04-2007
  • 05-04-2007
  • 04-04-2007
  • 03-04-2007
  • 01-04-2007
  • 30-03-2007
  • 29-03-2007
  • 28-03-2007
  • 27-03-2007
  • 26-03-2007
  • 25-03-2007
  • 24-03-2007
  • 22-03-2007
  • 21-03-2007
  • 20-03-2007
  • 18-03-2007
  • 17-03-2007
  • 16-03-2007
  • 15-03-2007
  • 14-03-2007
  • 13-03-2007
  • 12-03-2007
  • 10-03-2007
  • 08-03-2007
  • 07-03-2007
  • 05-03-2007
  • 04-03-2007
  • 03-03-2007
  • 02-03-2007
  • 01-03-2007
  • 28-02-2007
  • 26-02-2007
  • 24-02-2007
  • 21-02-2007
  • 19-02-2007
  • 18-02-2007
  • 17-02-2007
  • 16-02-2007
  • 14-02-2007
  • 11-02-2007
  • 10-02-2007
  • 08-02-2007
  • 05-02-2007
  • 03-02-2007
  • 02-02-2007
  • 01-02-2007
  • 31-01-2007
  • 29-01-2007
  • 28-01-2007
  • 25-01-2007
  • 24-01-2007
  • 23-01-2007
  • 22-01-2007
  • 20-01-2007
  • 19-01-2007
  • 18-01-2007
  • 17-01-2007
  • 16-01-2007
  • 15-01-2007
  • 14-01-2007
  • 13-01-2007
  • 12-01-2007
  • 11-01-2007
  • 10-01-2007
  • 09-01-2007
  • 08-01-2007
  • 07-01-2007
  • 04-01-2007
  • 03-01-2007
  • 01-01-2007
  • 31-12-2006
  • 29-12-2006
  • 28-12-2006
  • 27-12-2006
  • 26-12-2006
  • 25-12-2006
  • 24-12-2006
  • 23-12-2006
  • 22-12-2006
  • 21-12-2006
  • 20-12-2006
  • 19-12-2006
  • 18-12-2006
  • 17-12-2006
  • 16-12-2006
  • 15-12-2006
  • 14-12-2006
  • 13-12-2006
  • 12-12-2006
  • 11-12-2006
  • 09-12-2006
  • 07-12-2006
  • 06-12-2006
  • 05-12-2006
  • 04-12-2006
  • 01-12-2006
  • 29-11-2006
  • 28-11-2006
  • 27-11-2006
  • 26-11-2006
  • 25-11-2006
  • 24-11-2006
  • 23-11-2006
  • 21-11-2006
  • 19-11-2006
  • 18-11-2006
  • 17-11-2006
  • 16-11-2006
  • 15-11-2006
  • 14-11-2006
  • 13-11-2006
  • 11-11-2006
  • 10-11-2006
  • 07-11-2006
  • 06-11-2006
  • 05-11-2006
  • 04-11-2006
  • 03-11-2006
  • 02-11-2006
  • 30-10-2006
  • 29-10-2006
  • 26-10-2006
  • 25-10-2006
  • 24-10-2006
  • 23-10-2006
  • 22-10-2006
  • 21-10-2006
  • 17-10-2006
  • 14-10-2006
  • 13-10-2006
  • 12-10-2006
  • 11-10-2006
  • 10-10-2006
  • 08-10-2006
  • 06-10-2006
  • 05-10-2006
  • 04-10-2006
  • 02-10-2006
  • 01-10-2006
  • 30-09-2006
  • 28-09-2006
  • 27-09-2006
  • 26-09-2006
  • 23-09-2006
  • 22-09-2006
  • 20-09-2006
  • 19-09-2006
  • 18-09-2006
  • 17-09-2006
  • 13-09-2006
  • 12-09-2006
  • 11-09-2006
  • 10-09-2006
  • 09-09-2006
  • 05-09-2006
  • 03-09-2006
  • 02-09-2006
  • 01-09-2006
  • 31-08-2006
  • 30-08-2006
  • 28-08-2006
  • 27-08-2006
  • 26-08-2006
  • 23-08-2006
  • 22-08-2006
  • 21-08-2006
  • 20-08-2006
  • 19-08-2006
  • 18-08-2006
  • 17-08-2006
  • 16-08-2006
  • 15-08-2006
  • 13-08-2006
  • 12-08-2006
  • 10-08-2006
  • 07-08-2006
  • 06-08-2006
  • 05-08-2006
  • 04-08-2006
  • 03-08-2006
  • 02-08-2006
  • 01-08-2006
  • 30-07-2006
  • 29-07-2006
  • 28-07-2006
  • 27-07-2006
  • 26-07-2006
  • 25-07-2006
  • 24-07-2006
  • 23-07-2006
  • 22-07-2006
  • 18-07-2006
  • 16-07-2006
  • 15-07-2006
  • 14-07-2006
  • 13-07-2006
  • 12-07-2006
  • 10-07-2006
  • 08-07-2006
  • 07-07-2006
  • 05-07-2006
  • 04-07-2006
  • 03-07-2006
  • 02-07-2006
  • 01-07-2006
  • 30-06-2006
  • 29-06-2006
  • 27-06-2006
  • 26-06-2006
  • 25-06-2006
  • 24-06-2006
  • 23-06-2006
  • 21-06-2006
  • 20-06-2006
  • 18-06-2006
  • 16-06-2006
  • 15-06-2006
  • 14-06-2006
  • 12-06-2006
  • 06-06-2006
  • 05-06-2006
  • 04-06-2006
  • 03-06-2006
  • 30-05-2006
  • 27-05-2006
  • 24-05-2006
  • 23-05-2006
  • 22-05-2006
  • 21-05-2006
  • 20-05-2006
  • 19-05-2006
  • 17-05-2006
  • 15-05-2006
  • 14-05-2006
  • 13-05-2006
  • 12-05-2006
  • 08-05-2006
  • 05-05-2006
  • 04-05-2006
  • 03-05-2006
  • 02-05-2006
  • 30-04-2006
  • 29-04-2006
  • 28-04-2006
  • 27-04-2006
  • 25-04-2006
  • 24-04-2006
  • 23-04-2006
  • 22-04-2006
  • 21-04-2006
  • 19-04-2006
  • 18-04-2006
  • 17-04-2006
  • 15-04-2006
  • 14-04-2006
  • 13-04-2006
  • 12-04-2006
  • 10-04-2006
  • 09-04-2006
  • 08-04-2006
  • 07-04-2006
  • 05-04-2006
  • 03-04-2006
  • 02-04-2006
  • 31-03-2006
  • 28-03-2006
  • 26-03-2006
  • 25-03-2006
  • 24-03-2006
  • 23-03-2006
  • 22-03-2006
  • 21-03-2006

    Mijn favorieten
  • seniorennet.be
  • *************************


  • Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!