Photobucket - Video and Image Hosting
Photobucket - Video and Image Hosting
Foto
E-mail uw bericht

Foto
Blog als favoriet !


Gastenboek
Een berichtje nalaten:  
Voeg berichtje toe!

Laatste commentaren
  • vlasliederen (Frank Deleu)
        op Beverenaar en vlasveteraan Marcel Himpe te gast in Café Vlasparlee
  • Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • Een zicht op Beveren-Leie
  • foto
  • Categorieën
  • Activiteiten (1)
  • Basisscholen (4)
  • Bijzondere activiteiten (4)
  • Jubileum (16)
  • Kermis 2012 (9)
  • Koninklijk bezoek (1)
  • Kroniek van zeven... (33)
  • Parochie (4)
  • Stads weetjes (3)
  • Venster op het verleden (1)
  • Verenigingen (12)
  • Kalender

    Activiteiten

    Zoeken in blog

    Archief Beverse Weetjes

    05-03-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Uit de gemeenteraad van 04/03/'08
    *Goedkeuren opdracht leveren en plaatsen van speeltoestellen op diverse speelruimten + vaststellen wijze van gunnen
    De Jeugddienst heeft het investeringsprogramma voor het jaar 2008 uitgewerkt voor de stedelijke speelruimten. De opdracht omvat het leveren en plaatsen van speeltoestellen op diverse speelruimten inclusief het aanbrengen van een valdempende ondergrond waar dit nodig is. Alle speeltoestellen moeten voldoen aan de veiligheidsnormen EN1176/EN1177. De plaatsing moet gebeuren volgens de voorschriften van de fabrikant en conform de genoemde veiligheidsnormen. In de vergadering van 18 februari 2008 geeft de jeugdraad advies over het voorgestelde investeringsprogramma.

    Voor Beveren-Leie gaat het om het plaatsen van één  combinatiespeeltoestel voor het speelplein 'De Speelberg' in de Tomberg voor een bedrag geraamd op € 21 000,00 incl BTW
    Het speelplein te Beveren-Leie bestaat uit twee grote delen. Het ene deel is bestemd voor kinderen tussen 3 en 6 jaar. Het andere deel is avontuurlijker en bestemd voor kinderen vanaf 6 jaar. Het combinatiespeeltoestel wordt op dit avontuurlijker deel geplaatst. Het gaat om een toestel met klauter- en glijmogelijkheden.

    *Verder op de agenda: herinrichten Pontstraat (tussen Kortrijkseweg en Grote Heerweg) en Kleine Heerweg (tussen Pontstraat en Grote Heerweg): goedkeuren grondverwerving
    Voor het uitvoeren van herinrichtingswerken in de Pontstraat en in de Kleine Heerweg, gecombineerd dossier met Aquafinproject collector RWZI, is het noodzakelijk over te gaan tot grondverwervingen van 1ca, met een vergoeding van € 100,00 tov de eigenaars Willem en Marleen Platteeuw-Lagage, Korte Tramstraat 5 te Wervik.

    05-03-2008 om 09:26 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ontbijt je fit bij de gezinsbond van Beveren-Leie en Desselgem
    http://blog.seniorennet.be/archiefbeverenleie/ 
    Op de foto de Beverse en Desselgemse bestuursleden en medewerkers

    Op zondagochtend 2 maart sloegen de Gezinsbonden van Beveren-Leie en Desselgem terug de handen in elkaar voor de organisatie van een gezond ontbijt.

    Op zaterdagmorgen omstreeks 09.00u begonnen bestuursleden en medewerkers met de voorbereidende werken in OC ‘t Klokhuis. Op zondagmorgen begon de werkdag reeds om 06.00 u.
     
    Vanaf 08.30 uur werden de eerste van de 396 gasten verwacht en konden ze aanschuiven aan een gezond, gevarieerd ontbijtbuffet. Wie het wenste kon eveneens nuttige tips krijgen van diëtiste Anja Lebon uit Roeselare.

    Voor de kinderen die zich na hun ontbijt wat wilden vermaken was er een speelhoek en een grimestand voorzien. Voor de liefhebbers stond ook nog een bewegwijzerde natuurwandeling op het programma die naar keuze over een afstand van 4.5- of 8,5 km liep.

    Tot slot konden de ingeschrevenen de voormiddag afsluiten in OC ’t Klokhuis waar ondertussen de tafels gedekt waren voor het nuttigen van heerlijke verse soep met belegde boterhammen.
     
    (BL2008)
    Natuurwandeling
    Twee kleine natuurgebieden, oases midden industrieel gebied: de zavelput en de oude leiemeander met de enclave Munkenhof, verbonden door een jaagpad.
    Onthaasten en genieten van fauna en flora
    Wandel je mee?
    We starten onze wandeling aan 't Klokhuis: aan 't hernieuwde kerkplein. Voor ons staat de moderne Sint Janskerk, die gebouwd werd in de plaats van de tijdens de oorlog opgeblazen kerk aan het vroegere Beverse centrum: 23 mei 1940. In de schaduw van de kerk ontwaren we het gedenkteken ter ere van de Beverse gesneuvelden van beide wereldoorlogen. We bemerken ook de "De Bouwer" een beeld van Willem Vermandere ter ere van de bouwvakkers en geschonken door de groep Huyzentruyt. We wandelen door de Kerkdreef, voorbij "De Kernelle", we steken de Kleine Heerweg/ Nijverheidsstraat over en vervolgen onze weg in de Hoonakkerdreef. Aan de Grote Heerweg gaan we Iinksaf, we wandelen tot aan de "Linde" waar we de baan omzichtig oversteken om langs dit kronkelpad naar de Leie af te dalen.

    Aan de Leie nemen we de korte afstand door links af te slaan ofwel de lange afstand door rechtsaf te gaan. Links wandelen we langs de Leie tot aan de schuilhut, waar we opnieuw Iinksaf slaan. We wandelen nu naar het kleine natuurdomein "De Zavelput" waar we rond wandelen.

    Ofwel nemen we rechtsaf de grote afstand naar Desselgem. Als we het jaagpad volgen bemerken we rechts eerst een restant van een Leiemeander met bomen: de Leie kronkelde hier vroeger tot bijna aan de "Cleurvijnck" een boerderij die teruggaat tot de dertiende eeuw en die toehoorde aan de Sint-Pietersabdij van Gent, daarna zien we een groot gebouw in Gregoriaanse stijl, waarin een vroegere betonnen rootput geïntegreerd werd. We komen aan de Brug van Desselgem, waar we onderdoor gaan voor de veiligheid. Uiteindelijk steken we toch de brug over voorbij de koepeltank, ter nagedachtenis van de Leieslag 23 en 24 mei 1940.Voorbij de brug slaan we rechtsaf. Aan de trap gaan we naar beneden en vervolgen onze weg langs een oude Leiemeander. (op sommige plaatsen kan dit geplaveid pad er soms wat modderig bijliggen). Op het einde van het pad komt men linksaf via het pompstation (Kanaal Ooigem -Roeselare) aan de enige nog bestaande drietrapsluis in België. De sluis is pas gerestaureerd en zou gebruikt worden voor de pleziervaart.

    Daarna keren we op onze stappen terug en vervolgen onze weg langs de Leie. We komen voorbij het "Munkenhof', een statige hoeve die vroeger aan de rechteroever van de Leie lag. Ze was het centrum van de heerlijkheid Sint Pieters-Munkenhof. Vanuit het Munkenhof werd een omvangrijk territorium beheerd: Desselgem, een groot deel van Beveren-Leie, het noordelijke deel van Deerlijk en de wijk Damme op Waregem. We gaan weer voor de veiligheid onder de brug door. We krijgen nog een mooi zicht op een Ooigems landschap en dwarsen dan opnieuw de Leie om weer het jaagpad te vervolgen tot we samen met de wandelaars op de korte afstand het pad naar de Zavelput indraaien en het pad langs de Zavelput volgen.

    Rechts van ons ontwaren we het prachtige "Goed Te Beaulieu" met bijhorend landschap, waarvan de oorsprong teruggaat tot de dertiende eeuw. Op het dak van het woonhuis van de boerderij bemerken we nog een noodklok. Naast de stallingen, het wagenhuis en de schuur vinden we er ook nog een ovenbuur. Maar we volgen wel de zavelput voorbij de achterkant van het kerkhof en via de observatiehut. We komen uit aan de Grote Heerweg, die we oversteken en naar links volgen tot voorbij het huisnummer 80 waar we rechtsaf de kerkwegel volgen. Aan de Hekkenierstraat gaan we linksaf tot aan de Tomberg, die we oversteken om opnieuw een kerkwegel te volgen. We vervolgen de uitgestippelde weg via de kouters en nog een kerkwegel naast de Bermkouter en we bereiken opnieuw de Hoonakkerdreef.

    Uiteindelijk bereiken we de finish, waar ons een lekkere warme tas tomatensoep wacht als afsluiter van ons ONTBIJT MET BEWEGINGSLUIK

    Fietsen of wandelen met de "Gezinsbond" is zoeken naar mooie plekjes:
    rustige wegen, straten met bijzondere gebouwen, geklasseerde monumenten en sites, natuurdomeinen, parken en open bare speeltuinen. Onderweg krijg je tips om later op een zonnige zondag of op een andere vakantiedag uit te proberen:
    Fietsen of wandelen met de "Gezinsbond" is onthaasten in eigen streek.

    05-03-2008 om 08:07 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Samen onderweg, tweede gezamenlijke catechesebeurt

    Even voorstellen: de catechisten van de parochie Sint-Jan de Doper
    Op zaterdagmorgen ging de tweede gezamenlijke catechesebeurt door in het Sint-Janszaaltje. Maar vooraleer we daar terug wat dieper op ingaan eerst even de catechisten voorstellen. Tenslotte zijn zij het die hun vrije tijd graag besteden om samen met de 48 vormelingen op weg te gaan naar hun H. Vormsel. Kortom, mensen die zich samen met E.H. Luc Suys belangeloos inzetten voor de parochie. In teken van de week van de vrijwilliger (van 2 tot 10 maart) zetten we ze, naast de nog zoveel andere vrijwilligers, graag even in de bloemetjes.
    Op de foto v.l.n.r. E.H. Luc Suys, Veronique Vanderhasselt, Laurance Parrent, Marie-Christine Vandevelde, Hilde Van D’ huynslager, Rita Dekeyser, Marc Lampaert, Leen Debeuf, Ann Hanssens en Rik Meersman. (BL2008)

    Op zaterdagmorgen 1 maart waren vormelingen en catechisten terug samen in het Sint-Janszaaltje voor de tweede catechesebeurt. Na de bezinning en de woorden en noten van een nieuw liedje te hebben geoefend, kwamen er terug 5 thema’s aan bod.

    In de sacristie kregen de vormelingen heel wat uitleg van E.H. Luc Suys over de 7 verschillende SACRMENTEN. Ieder kreeg ook de mogelijkheid om vragen te stellen over de sacramenten waarop de pastoor graag antwoord gaf.

    In de sacristie van de misdienaars werd er dieper ingegaan op het thema VOOR-OORDELEN. Aan de hand van uitgestalde foto’s moesten de vormelingen een keuze maken. Naast wie zouden ze wel of niet graag zitten in de klas en waarom. Daarna kwam het verhaal van de verwennen passerdoos en werd het geanalyseerd. Daaruit bleek algauw dat Voor-Oordelen vaak gebaseerd worden op het uiterlijk of veronderstellingen.

    In de zijkapel kwam het derde thema ter sprake ‘COMMUNICEREN’. Woorden of tekens zijn middelen om met elkaar iets duidelijk te maken. Maar er zijn nog heel wat andere middelen om iets duidelijk te maken: verkeersborden, logo’s... Een logo quiz bracht de vormelingen naar een aantal hulporganisaties waar de catechist een toelichting bij gaf. Ook Jezus vertelde in gelijkenissen en parabels, via voorwerpen en afbeeldingen moesten de vormelingen raden naar verschillende verhalen die geduid werden: De verloren zoon, De goede herder, De barmhartige Samaritaan, De talenten en de Zaaier.

    In de kerk kwam het thema PESTEN aan bod. Via het groot scherm konden de vormelingen een video, samengesteld door de universiteit van Gent, bekijken. Na de video werden enkele vragen gesteld waarover ze, elk voor zichzelf, over konden nadenken.

    Het laatste thema dat we aansnijden uit deze gezamenlijke beurt is: GEEF NOOIT OP, niet alles is zo vanzelfsprekend en soms maken we dingen mee die niet zo leuk zijn en er de moed bij verliezen. Hoe reageren we daarop? Door te fluiten als je bang bent in het donker, aan iets leuks denken als het tegenzit, bidden kan je helpen… De vormelingen kregen hier een opdracht die haast onmogelijk leek. Ze moesten met een zeef, water van de ene emmer maar de andere overbrengen. Door hun vastberadenheid slaagden ze erin om wat water over te brengen en gaven niet op. Het verhaal van de kikkers die in een emmer melk vallen, was daar dan ook een sprekend voorbeeld van.

    Voor Jezus van ons wegging gaf hij de opdracht aan zijn apostelen zijn werk verder te zetten. Tot op vandaag zijn er nog altijd mensen die dat doen, maar wat doen wij?

    Op zondagmorgen ging er een bijzonder ontbijt door,
    maar dat is een verhaal apart.

    05-03-2008 om 00:00 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)


    Beveren-Leie

    Photobucket



    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Archief per dag
  • 30-12-2019
  • 19-05-2010
  • 15-03-2010
  • 14-03-2010
  • 10-03-2010
  • 09-03-2010
  • 08-03-2010
  • 04-03-2010
  • 03-03-2010
  • 02-03-2010
  • 01-03-2010
  • 27-02-2010
  • 24-02-2010
  • 23-02-2010
  • 22-02-2010
  • 20-02-2010
  • 19-02-2010
  • 18-02-2010
  • 17-02-2010
  • 16-02-2010
  • 13-02-2010
  • 12-02-2010
  • 11-02-2010
  • 09-02-2010
  • 08-02-2010
  • 07-02-2010
  • 06-02-2010
  • 05-02-2010
  • 04-02-2010
  • 03-02-2010
  • 02-02-2010
  • 01-02-2010
  • 31-01-2010
  • 30-01-2010
  • 29-01-2010
  • 27-01-2010
  • 26-01-2010
  • 24-01-2010
  • 22-01-2010
  • 20-01-2010
  • 16-01-2010
  • 15-01-2010
  • 14-01-2010
  • 13-01-2010
  • 12-01-2010
  • 11-01-2010
  • 09-01-2010
  • 08-01-2010
  • 07-01-2010
  • 04-01-2010
  • 02-01-2010
  • 01-01-2010
  • 31-12-2009
  • 29-12-2009
  • 28-12-2009
  • 27-12-2009
  • 26-12-2009
  • 25-12-2009
  • 23-12-2009
  • 22-12-2009
  • 21-12-2009
  • 19-12-2009
  • 18-12-2009
  • 17-12-2009
  • 16-12-2009
  • 14-12-2009
  • 13-12-2009
  • 12-12-2009
  • 10-12-2009
  • 09-12-2009
  • 08-12-2009
  • 07-12-2009
  • 06-12-2009
  • 04-12-2009
  • 03-12-2009
  • 02-12-2009
  • 30-11-2009
  • 28-11-2009
  • 27-11-2009
  • 26-11-2009
  • 24-11-2009
  • 22-11-2009
  • 21-11-2009
  • 20-11-2009
  • 18-11-2009
  • 17-11-2009
  • 16-11-2009
  • 15-11-2009
  • 13-11-2009
  • 12-11-2009
  • 11-11-2009
  • 09-11-2009
  • 08-11-2009
  • 06-11-2009
  • 05-11-2009
  • 04-11-2009
  • 03-11-2009
  • 01-11-2009
  • 29-10-2009
  • 26-10-2009
  • 24-10-2009
  • 23-10-2009
  • 21-10-2009
  • 20-10-2009
  • 19-10-2009
  • 18-10-2009
  • 17-10-2009
  • 16-10-2009
  • 14-10-2009
  • 12-10-2009
  • 10-10-2009
  • 09-10-2009
  • 08-10-2009
  • 06-10-2009
  • 05-10-2009
  • 04-10-2009
  • 02-10-2009
  • 01-10-2009
  • 30-09-2009
  • 28-09-2009
  • 27-09-2009
  • 25-09-2009
  • 22-09-2009
  • 21-09-2009
  • 20-09-2009
  • 19-09-2009
  • 18-09-2009
  • 16-09-2009
  • 15-09-2009
  • 14-09-2009
  • 13-09-2009
  • 11-09-2009
  • 10-09-2009
  • 09-09-2009
  • 08-09-2009
  • 07-09-2009
  • 06-09-2009
  • 05-09-2009
  • 04-09-2009
  • 02-09-2009
  • 01-09-2009
  • 31-08-2009
  • 30-08-2009
  • 29-08-2009
  • 28-08-2009
  • 27-08-2009
  • 26-08-2009
  • 25-08-2009
  • 24-08-2009
  • 23-08-2009
  • 21-08-2009
  • 20-08-2009
  • 17-08-2009
  • 16-08-2009
  • 15-08-2009
  • 14-08-2009
  • 12-08-2009
  • 11-08-2009
  • 08-08-2009
  • 07-08-2009
  • 05-08-2009
  • 04-08-2009
  • 03-08-2009
  • 02-08-2009
  • 01-08-2009
  • 28-07-2009
  • 27-07-2009
  • 26-07-2009
  • 25-07-2009
  • 24-07-2009
  • 22-07-2009
  • 21-07-2009
  • 20-07-2009
  • 18-07-2009
  • 17-07-2009
  • 16-07-2009
  • 15-07-2009
  • 14-07-2009
  • 13-07-2009
  • 12-07-2009
  • 11-07-2009
  • 10-07-2009
  • 08-07-2009
  • 07-07-2009
  • 05-07-2009
  • 04-07-2009
  • 03-07-2009
  • 02-07-2009
  • 01-07-2009
  • 28-06-2009
  • 27-06-2009
  • 26-06-2009
  • 25-06-2009
  • 24-06-2009
  • 22-06-2009
  • 21-06-2009
  • 20-06-2009
  • 19-06-2009
  • 17-06-2009
  • 14-06-2009
  • 11-06-2009
  • 09-06-2009
  • 08-06-2009
  • 07-06-2009
  • 06-06-2009
  • 04-06-2009
  • 03-06-2009
  • 02-06-2009
  • 01-06-2009
  • 30-05-2009
  • 29-05-2009
  • 27-05-2009
  • 26-05-2009
  • 23-05-2009
  • 22-05-2009
  • 21-05-2009
  • 19-05-2009
  • 18-05-2009
  • 17-05-2009
  • 13-05-2009
  • 12-05-2009
  • 11-05-2009
  • 10-05-2009
  • 06-05-2009
  • 05-05-2009
  • 04-05-2009
  • 28-04-2009
  • 27-04-2009
  • 25-04-2009
  • 22-04-2009
  • 21-04-2009
  • 17-04-2009
  • 15-04-2009
  • 12-04-2009
  • 11-04-2009
  • 10-04-2009
  • 08-04-2009
  • 07-04-2009
  • 05-04-2009
  • 03-04-2009
  • 02-04-2009
  • 01-04-2009
  • 31-03-2009
  • 30-03-2009
  • 28-03-2009
  • 26-03-2009
  • 25-03-2009
  • 24-03-2009
  • 23-03-2009
  • 22-03-2009
  • 21-03-2009
  • 18-03-2009
  • 14-03-2009
  • 12-03-2009
  • 11-03-2009
  • 09-03-2009
  • 08-03-2009
  • 07-03-2009
  • 06-03-2009
  • 05-03-2009
  • 04-03-2009
  • 03-03-2009
  • 02-03-2009
  • 01-03-2009
  • 28-02-2009
  • 25-02-2009
  • 24-02-2009
  • 20-02-2009
  • 19-02-2009
  • 17-02-2009
  • 16-02-2009
  • 13-02-2009
  • 11-02-2009
  • 10-02-2009
  • 09-02-2009
  • 08-02-2009
  • 07-02-2009
  • 02-02-2009
  • 01-02-2009
  • 31-01-2009
  • 30-01-2009
  • 27-01-2009
  • 26-01-2009
  • 23-01-2009
  • 21-01-2009
  • 18-01-2009
  • 15-01-2009
  • 11-01-2009
  • 10-01-2009
  • 09-01-2009
  • 07-01-2009
  • 04-01-2009
  • 03-01-2009
  • 01-01-2009
  • 31-12-2008
  • 30-12-2008
  • 29-12-2008
  • 27-12-2008
  • 26-12-2008
  • 25-12-2008
  • 24-12-2008
  • 23-12-2008
  • 22-12-2008
  • 21-12-2008
  • 19-12-2008
  • 18-12-2008
  • 17-12-2008
  • 13-12-2008
  • 11-12-2008
  • 10-12-2008
  • 09-12-2008
  • 08-12-2008
  • 05-12-2008
  • 03-12-2008
  • 02-12-2008
  • 01-12-2008
  • 30-11-2008
  • 28-11-2008
  • 27-11-2008
  • 26-11-2008
  • 24-11-2008
  • 22-11-2008
  • 21-11-2008
  • 20-11-2008
  • 19-11-2008
  • 18-11-2008
  • 17-11-2008
  • 13-11-2008
  • 12-11-2008
  • 11-11-2008
  • 10-11-2008
  • 08-11-2008
  • 07-11-2008
  • 05-11-2008
  • 04-11-2008
  • 03-11-2008
  • 02-11-2008
  • 01-11-2008
  • 30-10-2008
  • 27-10-2008
  • 26-10-2008
  • 23-10-2008
  • 22-10-2008
  • 21-10-2008
  • 20-10-2008
  • 19-10-2008
  • 17-10-2008
  • 16-10-2008
  • 15-10-2008
  • 14-10-2008
  • 12-10-2008
  • 10-10-2008
  • 09-10-2008
  • 08-10-2008
  • 07-10-2008
  • 06-10-2008
  • 03-10-2008
  • 02-10-2008
  • 01-10-2008
  • 30-09-2008
  • 29-09-2008
  • 28-09-2008
  • 27-09-2008
  • 26-09-2008
  • 25-09-2008
  • 23-09-2008
  • 22-09-2008
  • 21-09-2008
  • 20-09-2008
  • 17-09-2008
  • 16-09-2008
  • 15-09-2008
  • 14-09-2008
  • 13-09-2008
  • 12-09-2008
  • 08-09-2008
  • 04-09-2008
  • 03-09-2008
  • 02-09-2008
  • 01-09-2008
  • 31-08-2008
  • 30-08-2008
  • 28-08-2008
  • 27-08-2008
  • 26-08-2008
  • 25-08-2008
  • 24-08-2008
  • 21-08-2008
  • 19-08-2008
  • 18-08-2008
  • 15-08-2008
  • 14-08-2008
  • 13-08-2008
  • 11-08-2008
  • 10-08-2008
  • 06-08-2008
  • 04-08-2008
  • 03-08-2008
  • 02-08-2008
  • 21-07-2008
  • 17-07-2008
  • 16-07-2008
  • 08-07-2008
  • 07-07-2008
  • 06-07-2008
  • 05-07-2008
  • 04-07-2008
  • 03-07-2008
  • 02-07-2008
  • 01-07-2008
  • 30-06-2008
  • 29-06-2008
  • 28-06-2008
  • 25-06-2008
  • 23-06-2008
  • 22-06-2008
  • 21-06-2008
  • 20-06-2008
  • 19-06-2008
  • 17-06-2008
  • 16-06-2008
  • 15-06-2008
  • 14-06-2008
  • 12-06-2008
  • 11-06-2008
  • 10-06-2008
  • 09-06-2008
  • 08-06-2008
  • 06-06-2008
  • 05-06-2008
  • 04-06-2008
  • 03-06-2008
  • 02-06-2008
  • 01-06-2008
  • 31-05-2008
  • 30-05-2008
  • 29-05-2008
  • 28-05-2008
  • 27-05-2008
  • 26-05-2008
  • 25-05-2008
  • 21-05-2008
  • 20-05-2008
  • 18-05-2008
  • 17-05-2008
  • 15-05-2008
  • 13-05-2008
  • 12-05-2008
  • 11-05-2008
  • 10-05-2008
  • 07-05-2008
  • 06-05-2008
  • 03-05-2008
  • 02-05-2008
  • 30-04-2008
  • 29-04-2008
  • 28-04-2008
  • 27-04-2008
  • 26-04-2008
  • 25-04-2008
  • 23-04-2008
  • 22-04-2008
  • 21-04-2008
  • 20-04-2008
  • 19-04-2008
  • 18-04-2008
  • 16-04-2008
  • 15-04-2008
  • 14-04-2008
  • 10-04-2008
  • 09-04-2008
  • 08-04-2008
  • 07-04-2008
  • 06-04-2008
  • 05-04-2008
  • 04-04-2008
  • 03-04-2008
  • 02-04-2008
  • 01-04-2008
  • 31-03-2008
  • 29-03-2008
  • 28-03-2008
  • 27-03-2008
  • 26-03-2008
  • 25-03-2008
  • 23-03-2008
  • 22-03-2008
  • 21-03-2008
  • 20-03-2008
  • 19-03-2008
  • 18-03-2008
  • 17-03-2008
  • 16-03-2008
  • 15-03-2008
  • 14-03-2008
  • 13-03-2008
  • 12-03-2008
  • 11-03-2008
  • 10-03-2008
  • 08-03-2008
  • 07-03-2008
  • 05-03-2008
  • 04-03-2008
  • 03-03-2008
  • 01-03-2008
  • 29-02-2008
  • 28-02-2008
  • 27-02-2008
  • 26-02-2008
  • 25-02-2008
  • 23-02-2008
  • 22-02-2008
  • 21-02-2008
  • 19-02-2008
  • 18-02-2008
  • 17-02-2008
  • 16-02-2008
  • 15-02-2008
  • 14-02-2008
  • 12-02-2008
  • 09-02-2008
  • 07-02-2008
  • 06-02-2008
  • 05-02-2008
  • 04-02-2008
  • 03-02-2008
  • 02-02-2008
  • 31-01-2008
  • 30-01-2008
  • 29-01-2008
  • 28-01-2008
  • 27-01-2008
  • 26-01-2008
  • 25-01-2008
  • 24-01-2008
  • 23-01-2008
  • 22-01-2008
  • 20-01-2008
  • 18-01-2008
  • 17-01-2008
  • 16-01-2008
  • 15-01-2008
  • 14-01-2008
  • 13-01-2008
  • 12-01-2008
  • 11-01-2008
  • 10-01-2008
  • 09-01-2008
  • 08-01-2008
  • 07-01-2008
  • 05-01-2008
  • 04-01-2008
  • 02-01-2008
  • 01-01-2008
  • 30-12-2007
  • 29-12-2007
  • 27-12-2007
  • 26-12-2007
  • 25-12-2007
  • 23-12-2007
  • 22-12-2007
  • 21-12-2007
  • 19-12-2007
  • 18-12-2007
  • 17-12-2007
  • 16-12-2007
  • 15-12-2007
  • 14-12-2007
  • 13-12-2007
  • 12-12-2007
  • 11-12-2007
  • 10-12-2007
  • 09-12-2007
  • 07-12-2007
  • 06-12-2007
  • 05-12-2007
  • 04-12-2007
  • 03-12-2007
  • 02-12-2007
  • 28-11-2007
  • 26-11-2007
  • 24-11-2007
  • 23-11-2007
  • 22-11-2007
  • 20-11-2007
  • 18-11-2007
  • 17-11-2007
  • 16-11-2007
  • 14-11-2007
  • 13-11-2007
  • 12-11-2007
  • 11-11-2007
  • 09-11-2007
  • 08-11-2007
  • 07-11-2007
  • 06-11-2007
  • 05-11-2007
  • 03-11-2007
  • 02-11-2007
  • 30-10-2007
  • 29-10-2007
  • 27-10-2007
  • 26-10-2007
  • 25-10-2007
  • 24-10-2007
  • 23-10-2007
  • 22-10-2007
  • 21-10-2007
  • 20-10-2007
  • 18-10-2007
  • 17-10-2007
  • 16-10-2007
  • 13-10-2007
  • 12-10-2007
  • 10-10-2007
  • 09-10-2007
  • 07-10-2007
  • 05-10-2007
  • 04-10-2007
  • 01-10-2007
  • 29-09-2007
  • 28-09-2007
  • 26-09-2007
  • 25-09-2007
  • 24-09-2007
  • 22-09-2007
  • 21-09-2007
  • 20-09-2007
  • 19-09-2007
  • 18-09-2007
  • 17-09-2007
  • 14-09-2007
  • 13-09-2007
  • 11-09-2007
  • 10-09-2007
  • 09-09-2007
  • 08-09-2007
  • 07-09-2007
  • 05-09-2007
  • 03-09-2007
  • 01-09-2007
  • 30-08-2007
  • 29-08-2007
  • 28-08-2007
  • 27-08-2007
  • 26-08-2007
  • 23-08-2007
  • 21-08-2007
  • 19-08-2007
  • 14-08-2007
  • 12-08-2007
  • 09-08-2007
  • 05-08-2007
  • 04-08-2007
  • 01-08-2007
  • 26-07-2007
  • 20-07-2007
  • 18-07-2007
  • 17-07-2007
  • 16-07-2007
  • 15-07-2007
  • 12-07-2007
  • 10-07-2007
  • 08-07-2007
  • 07-07-2007
  • 06-07-2007
  • 05-07-2007
  • 03-07-2007
  • 02-07-2007
  • 01-07-2007
  • 29-06-2007
  • 28-06-2007
  • 27-06-2007
  • 26-06-2007
  • 24-06-2007
  • 21-06-2007
  • 20-06-2007
  • 19-06-2007
  • 18-06-2007
  • 15-06-2007
  • 13-06-2007
  • 12-06-2007
  • 11-06-2007
  • 10-06-2007
  • 09-06-2007
  • 08-06-2007
  • 07-06-2007
  • 05-06-2007
  • 04-06-2007
  • 02-06-2007
  • 01-06-2007
  • 31-05-2007
  • 30-05-2007
  • 29-05-2007
  • 28-05-2007
  • 27-05-2007
  • 26-05-2007
  • 25-05-2007
  • 24-05-2007
  • 23-05-2007
  • 21-05-2007
  • 19-05-2007
  • 18-05-2007
  • 17-05-2007
  • 16-05-2007
  • 15-05-2007
  • 14-05-2007
  • 12-05-2007
  • 11-05-2007
  • 09-05-2007
  • 07-05-2007
  • 04-05-2007
  • 02-05-2007
  • 30-04-2007
  • 29-04-2007
  • 28-04-2007
  • 27-04-2007
  • 26-04-2007
  • 24-04-2007
  • 21-04-2007
  • 18-04-2007
  • 15-04-2007
  • 13-04-2007
  • 12-04-2007
  • 09-04-2007
  • 08-04-2007
  • 07-04-2007
  • 05-04-2007
  • 04-04-2007
  • 03-04-2007
  • 01-04-2007
  • 30-03-2007
  • 29-03-2007
  • 28-03-2007
  • 27-03-2007
  • 26-03-2007
  • 25-03-2007
  • 24-03-2007
  • 22-03-2007
  • 21-03-2007
  • 20-03-2007
  • 18-03-2007
  • 17-03-2007
  • 16-03-2007
  • 15-03-2007
  • 14-03-2007
  • 13-03-2007
  • 12-03-2007
  • 10-03-2007
  • 08-03-2007
  • 07-03-2007
  • 05-03-2007
  • 04-03-2007
  • 03-03-2007
  • 02-03-2007
  • 01-03-2007
  • 28-02-2007
  • 26-02-2007
  • 24-02-2007
  • 21-02-2007
  • 19-02-2007
  • 18-02-2007
  • 17-02-2007
  • 16-02-2007
  • 14-02-2007
  • 11-02-2007
  • 10-02-2007
  • 08-02-2007
  • 05-02-2007
  • 03-02-2007
  • 02-02-2007
  • 01-02-2007
  • 31-01-2007
  • 29-01-2007
  • 28-01-2007
  • 25-01-2007
  • 24-01-2007
  • 23-01-2007
  • 22-01-2007
  • 20-01-2007
  • 19-01-2007
  • 18-01-2007
  • 17-01-2007
  • 16-01-2007
  • 15-01-2007
  • 14-01-2007
  • 13-01-2007
  • 12-01-2007
  • 11-01-2007
  • 10-01-2007
  • 09-01-2007
  • 08-01-2007
  • 07-01-2007
  • 04-01-2007
  • 03-01-2007
  • 01-01-2007
  • 31-12-2006
  • 29-12-2006
  • 28-12-2006
  • 27-12-2006
  • 26-12-2006
  • 25-12-2006
  • 24-12-2006
  • 23-12-2006
  • 22-12-2006
  • 21-12-2006
  • 20-12-2006
  • 19-12-2006
  • 18-12-2006
  • 17-12-2006
  • 16-12-2006
  • 15-12-2006
  • 14-12-2006
  • 13-12-2006
  • 12-12-2006
  • 11-12-2006
  • 09-12-2006
  • 07-12-2006
  • 06-12-2006
  • 05-12-2006
  • 04-12-2006
  • 01-12-2006
  • 29-11-2006
  • 28-11-2006
  • 27-11-2006
  • 26-11-2006
  • 25-11-2006
  • 24-11-2006
  • 23-11-2006
  • 21-11-2006
  • 19-11-2006
  • 18-11-2006
  • 17-11-2006
  • 16-11-2006
  • 15-11-2006
  • 14-11-2006
  • 13-11-2006
  • 11-11-2006
  • 10-11-2006
  • 07-11-2006
  • 06-11-2006
  • 05-11-2006
  • 04-11-2006
  • 03-11-2006
  • 02-11-2006
  • 30-10-2006
  • 29-10-2006
  • 26-10-2006
  • 25-10-2006
  • 24-10-2006
  • 23-10-2006
  • 22-10-2006
  • 21-10-2006
  • 17-10-2006
  • 14-10-2006
  • 13-10-2006
  • 12-10-2006
  • 11-10-2006
  • 10-10-2006
  • 08-10-2006
  • 06-10-2006
  • 05-10-2006
  • 04-10-2006
  • 02-10-2006
  • 01-10-2006
  • 30-09-2006
  • 28-09-2006
  • 27-09-2006
  • 26-09-2006
  • 23-09-2006
  • 22-09-2006
  • 20-09-2006
  • 19-09-2006
  • 18-09-2006
  • 17-09-2006
  • 13-09-2006
  • 12-09-2006
  • 11-09-2006
  • 10-09-2006
  • 09-09-2006
  • 05-09-2006
  • 03-09-2006
  • 02-09-2006
  • 01-09-2006
  • 31-08-2006
  • 30-08-2006
  • 28-08-2006
  • 27-08-2006
  • 26-08-2006
  • 23-08-2006
  • 22-08-2006
  • 21-08-2006
  • 20-08-2006
  • 19-08-2006
  • 18-08-2006
  • 17-08-2006
  • 16-08-2006
  • 15-08-2006
  • 13-08-2006
  • 12-08-2006
  • 10-08-2006
  • 07-08-2006
  • 06-08-2006
  • 05-08-2006
  • 04-08-2006
  • 03-08-2006
  • 02-08-2006
  • 01-08-2006
  • 30-07-2006
  • 29-07-2006
  • 28-07-2006
  • 27-07-2006
  • 26-07-2006
  • 25-07-2006
  • 24-07-2006
  • 23-07-2006
  • 22-07-2006
  • 18-07-2006
  • 16-07-2006
  • 15-07-2006
  • 14-07-2006
  • 13-07-2006
  • 12-07-2006
  • 10-07-2006
  • 08-07-2006
  • 07-07-2006
  • 05-07-2006
  • 04-07-2006
  • 03-07-2006
  • 02-07-2006
  • 01-07-2006
  • 30-06-2006
  • 29-06-2006
  • 27-06-2006
  • 26-06-2006
  • 25-06-2006
  • 24-06-2006
  • 23-06-2006
  • 21-06-2006
  • 20-06-2006
  • 18-06-2006
  • 16-06-2006
  • 15-06-2006
  • 14-06-2006
  • 12-06-2006
  • 06-06-2006
  • 05-06-2006
  • 04-06-2006
  • 03-06-2006
  • 30-05-2006
  • 27-05-2006
  • 24-05-2006
  • 23-05-2006
  • 22-05-2006
  • 21-05-2006
  • 20-05-2006
  • 19-05-2006
  • 17-05-2006
  • 15-05-2006
  • 14-05-2006
  • 13-05-2006
  • 12-05-2006
  • 08-05-2006
  • 05-05-2006
  • 04-05-2006
  • 03-05-2006
  • 02-05-2006
  • 30-04-2006
  • 29-04-2006
  • 28-04-2006
  • 27-04-2006
  • 25-04-2006
  • 24-04-2006
  • 23-04-2006
  • 22-04-2006
  • 21-04-2006
  • 19-04-2006
  • 18-04-2006
  • 17-04-2006
  • 15-04-2006
  • 14-04-2006
  • 13-04-2006
  • 12-04-2006
  • 10-04-2006
  • 09-04-2006
  • 08-04-2006
  • 07-04-2006
  • 05-04-2006
  • 03-04-2006
  • 02-04-2006
  • 31-03-2006
  • 28-03-2006
  • 26-03-2006
  • 25-03-2006
  • 24-03-2006
  • 23-03-2006
  • 22-03-2006
  • 21-03-2006

    Mijn favorieten
  • seniorennet.be
  • *************************


  • Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!