Photobucket - Video and Image Hosting
Photobucket - Video and Image Hosting
Foto
E-mail uw bericht

Foto
Blog als favoriet !


Gastenboek
Een berichtje nalaten:  
Voeg berichtje toe!

Laatste commentaren
  • vlasliederen (Frank Deleu)
        op Beverenaar en vlasveteraan Marcel Himpe te gast in Café Vlasparlee
  • Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • Een zicht op Beveren-Leie
  • foto
  • Categorieën
  • Activiteiten (1)
  • Basisscholen (4)
  • Bijzondere activiteiten (4)
  • Jubileum (16)
  • Kermis 2012 (9)
  • Koninklijk bezoek (1)
  • Kroniek van zeven... (33)
  • Parochie (4)
  • Stads weetjes (3)
  • Venster op het verleden (1)
  • Verenigingen (12)
  • Kalender

    Activiteiten

    Zoeken in blog

    Archief Beverse Weetjes

    26-01-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Huldiging verdienstelijke sportlui 2008
    Naar jaarlijkse gewoonte organiseert de sportraad van Waregem in samenwerking met de sportdienst haar sporthulde op zaterdag 31 januari aanstaande. Deze gaat door in de raadzaal van het stadhuis en start om 15.00 u. Het ligt in hun bedoeling om ieder jaar een stijlvol programma uit te werken waar alle verdienstelijke sportlui en/of clubs van het voorbije jaar eens speciaal in de schijnwerpers worden geplaatst. De hulde is gratis toegankelijk voor iedereen.

    Sportfiguur en Sportclub Recreatieven
    Laureaat : Mountainbike Club Zewieties
    Mountainbikeclub ZEWIETIES Deze club is in enkele jaren tijd uitgegroeid tot een vereniging met uitstraling in de regio en ver daarbuiten. Ze zijn gestart als een recreatieve groep om te genieten van het mountainbiken. Ondertussen telt deze recreatieclub ook reeds een competitieve afdeling met tal van waardevolle sporters. Daarvan getuigt ook de prijs binnen de competitiesport die hier vandaag ook uitgereikt wordt.

    En ondanks het recreatieve karakter van de mountainbikeclub ZEWIETIES zijn zij er reeds in geslaagd om voor de derde maal de City Team Challenge te organiseren door het centrum van Waregem. Hun professionele aanpak resulteerde in vele positieve commentaren bij deelnemers, publiek, horeca-uitbaters en stadsbestuur.

    Ze mochten dit jaar honderden deelnemers en tweeduizend toeschouwers verwelkomen. Dit uniek concept dat bestaat uit een acrobatisch parcours op de Markt slaat duidelijk aan en wordt reeds door andere steden nagevolgd onder de auspiciën van hun voorzitter Kristof Bruyneel. De mountainbikesport is dankzij de ZEWIETIES een begrip geworden in het sportgebeuren van Waregem en omstreken. Om deze verdiensten zijn we dan ook verheugd dat wij de prijs recreatiefiguur of club kunnen uitreiken aan de ZEWIETIES.
    Om de site van de ZEWIETIES te bekijken klik hier.

    Sportfiguur en Sportploeg Competitieven
    Nominatie : Declercq Stortbeton Waregem One en DAVO Waregem
    Laureaat : Hilde Verschaeve 
    Hilde is lid van mountainbikeclub Zewieties, woonachtig in Tienbunder 33 te Desselgem en geboren op 09/02/1970. De Zewieties kleuren de hulde van vandaag. Na de titel bij de recreatiesport schieten zij ook bij de competitieven de hoofdvogel af. Daarnaast stellen we vast dat de vrouwen sterk vertegenwoordigd zijn in deze hulde. Meteen is ook gebleken dat minder bekende, maar daarom niet minder intensieve sporten ook volwaardig aan hun trekken komen. Hilde mag als een fenomeen beschouwd worden in de mountainbikesport. Graag een overzicht van al haar eerste plaatsen uit haar indrukwekkend palmares :
    - 19 april: wereldbekerwedstrijd mountainbike in Houffalize
    - 24 april: Chrono Zillebke
    - 4 mei: XC Quillan in Frankrijk
    - 12 mei: de Marathon van Theux
    - 7 juni: Chrono Langdorp
    - 22 juni: de Marathon van Malmedy
    - 29 juni: de City Team Challenge in Wetteren
    - 17 augustus: de City Team Challenge in Waregem Door deze resultaten won ze uiteraard het algemeen klassement CTC. Hilde versloeg verschillende keren één der topvedetten Joyce Vanderbeeken en behoort ontegensprekelijk tot de Belgische top 3, met internationale uitstraling, van de marathon mountainbikesters in de categorie Masters.

    Sportjongerenploeg en Sportjongere
    Nominatie : Kjinta Smalle en MVC Desselgem jeugdploeg -13 jaar

    Kjinta is lid van de Koninklijke Kortrijkse Yacht en Kanoclub en is woonachtig in Beveren-Leie. Kjinta werd hier vorig jaar reeds gelauwerd als sportjongere 2007 en moet dit jaar nipt de duimen leggen wegens de sterke concurrentie in deze categorie.

    Toch behaalde ze terug deze nominatie. Op 13-jarige leeftijd heeft zij reeds een grote bekendheid verworven in het kajakwereldje. Niettegenstaande haar overstap naar de cadetten behaalde ze in 2008 terug schitterende resultaten. Het werd een jaar om van te genieten met heel veel podiumplaatsen. In Geel behaalde ze maar liefst 7 zilveren medailles en naast de verschillende provinciale titels behaalde ze maar liefst 2 Belgische titels op de lange baan in Roeselare. Ook internationaal behaalde ze diverse malen goud, zilver en brons. We zijn dan ook bijzonder fier en trots op dit jeugdig uitzonderlijk talent en wellicht tot volgend jaar. Meer weten over Kjinta klik hier.

    Laureaat : Valerie Vanmellaerhttp://blog.seniorennet.be/archiefbeverenleie/t
      
    Valerie woont in Desselgem, geboren op 07.11.1991 en lid van Trampolineclub Lenig en Vlug Beveren-Leie. Valerie beoefent de trampolinesport reeds sinds 1998 waarin ze onmiddellijk opviel door haar hyperactiviteit en sprongvaardigheid. Gaandeweg evolueerde ze van een ruwe diamant tot een afgeslepen en bijgepolijste veelkaraats steen. De spring in ’t veld groeide uit tot een flink gebouwde atlete. Als junior beheerst ze reeds alle categorieën Valerie komt zowel uit in de Belgische als Franse competitie. Ze kreeg zelfs een aanbod om ingelijfd te worden in een Franse topsportschool.

    2008 Werd terug een topjaar voor Valerie: In Gent behaalde ze de titel der beide Vlaanderen en werd Vlaams kampioene synchroon springen in Oostakker. In Ingelmunster werd ze zowel Belgisch kampioene in het synchroon- als individueel springen en dit telkens met de hoogste moeilijkheidsgraad. Ze won de gymfinale 2008 en werd Belgisch recordhoudster moeilijkheidsgraad. In Frankrijk was ze dit jaar de enige atlete die in haar oefeningen de drievoudige salto uitvoerde. Ze won ook de Coupe de France in Lons-le Saunier. In de Flanders-cup in Gent, een wedstrijd op wereldniveau, werd ze eervol vijfde en met haar clubkompanen tweede in het ploegenklassement. Ze moesten enkel de duimen leggen voor de Chinese ploeg die in volle voorbereiding voor Peking was.

    Valerie is ook reeds twee jaar lid van de nationale ploeg. Op de Europese kampioenschappen in Odense Denemerken werd ze, als eerste Belgische ooit, finalist in het individueel springen en eindigde op een ex aequo derde plaats. In de Loulé cup in Portugal was ze de enige Belgische atlete die daar ooit heeft kunnen deelnemen aan een wereldbeker wedstrijd. Als laatstejaars junior mocht ze voor het eerst in de seniorencategorie deelnemen.

    Met haar 15de plaats staat ze daarmee meteen in de tabellen van wereldbekertornooien. Eén van haar doelen is een selectie voor de volgende Olympische Spelen in Londen. We verwachten haar zeker nog op één van onze volgende huldes. Voor dit alles onderscheiden we vandaag zo een talentrijke atlete als Valerie Vanmellaert met de trofee sportjongere 2008.

    Persprijs
    Ereprijs Paralympics Peking 2008 Frederic Van Den Heede 
    http://blog.seniorennet.be/archiefbeverenleie/ Frederic woont in de Vansteenbruggestraat 32, 8790 Waregem, hij is geboren op 21.03.1974. Aangesloten bij Somival, de vzw Vlaamse Liga gehandicaptensport en Atletiek Zuidwest Waregem Nadat Frederic vorig jaar de titel sportman van het jaar wegkaapte, realiseerde hij in 2008 andermaal uitzonderlijke resultaten. Ziehier een overzicht van zijn palmares in het voorbije jaar:
    - 5de plaats in de halve marathon in Watervliet
    - Zilver in een 27 km wedstrijd eveneens in Watervliet
    - Liep in de marathon van Rotterdam zijn limiettijd voor zijn selectie van de Paralympics
    - Goud in het Belgisch kampioenschap Paralympics 1500 m.
    - Zilver op het Paralympische Spaanse kampioenschap 5000 m
    - 7de plaats in de halve marathon in Izegem
    - 2de plaats in de 11 km wedstrijd in Harelbeke
    - 7de plaats op de 10 mijl in Middelkerke
    - 1ste plaats op de 10 km in Heule
    Als topresultaat een selectie, niettegenstaande de zeer strenge normen, voor de Paralympics in Beijing waar Fredje raketje 12de werd op de 5000 m in een tijd van 15’39” en 7de in de marathon in een tijd van 2u37’03” wat hem tevens een Paralympisch diploma opleverde.
    Naar aanleiding van dit resultaat heeft de jury beslist om een uitzonderlijke titel in het leven te roepen ter gelegenheid van de Olympische Spelen. Vandaar dat wij met grote fierheid de ereprijs Paralympics 2008 toekennen aan Frederic Van Den Heede.

    Dries Seghersprijs
    Nominatie : Cecile De Smet en Christine Naessens
    Laureaat : Allegaert Els
    Somival ZWEMTEAM Els (op de foto derde van links) is lid van Somival en de zwemclub de Waterratten, woont in Waregem en is geboren op 28.01.1966. Somival de club voor mindervaliden in Waregem had nood aan iemand om de zwemtechnieken van hun leden te verbeteren en te optimaliseren. Via de Lions club kwamen zij terecht bij Els. Meteen was dit een schot in de roos. Zij engageerde haar met gans haar familie voor deze opdracht en stelt haar enorme inzet en competentie ten dienste van zowel Somival als de Koninklijke Waregemse zwemclub.

    In juni 2006 werd zij aangesproken om bestuurslid te worden en is ondertussen de draaischijf geworden binnen het bestuur en vervult zij de functie van sportsecretaris. Daarnaast is zij ook hulptrainster bij de beginnende zwemmertjes en staat ze in voor coördinatie van alle trainers. Els fungeert eveneens als contactpersoon tussen de leden, de club ,en de sportdienst.

    Els is tevens bestuurslid van de Vlaamse Zwemliga waar zij erkend official als tijdopnemer, jurysecretaris en starter is. Els is met al haar ervaring en vooral sociale ingesteldheid de ideale dame die de wens van Somival in vervulling deed gaan. Zij is een mooi voorbeeld van mensen die kennis vanuit de valide sportwereld kunnen overbrengen naar mensen met een beperking. Op regelmatige tijdstippen is zij present op het Somival zwemuurtje waar iedereen er vol verlangen naar uitkijkt. Haar inbreng resulteerde reeds in zeer goede uitslagen bij een groot aantal zwemmers die deelnamen aan diverse recreatieve of competitieve wedstrijden. Zij verricht uitstekend werk dat leidt tot sterke motivatie bij tevreden en gelukkige mensen.

    Ook het bestuur van de Waregemse Zwemclub ondersteunde ten volle deze kandidatuur, want ook daar is Els een onmisbare en zeer efficiënte schakel geworden in het zwemgebeuren. Ze is werkelijk iemand die de waardering meedraagt van allen die met haar samenwerken en daarom gaat de Dries Seghersprijs meer dan verdiend naar Els Allegaert.

    26-01-2009 om 00:00 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)


    Beveren-Leie

    Photobucket



    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Archief per dag
  • 30-12-2019
  • 19-05-2010
  • 15-03-2010
  • 14-03-2010
  • 10-03-2010
  • 09-03-2010
  • 08-03-2010
  • 04-03-2010
  • 03-03-2010
  • 02-03-2010
  • 01-03-2010
  • 27-02-2010
  • 24-02-2010
  • 23-02-2010
  • 22-02-2010
  • 20-02-2010
  • 19-02-2010
  • 18-02-2010
  • 17-02-2010
  • 16-02-2010
  • 13-02-2010
  • 12-02-2010
  • 11-02-2010
  • 09-02-2010
  • 08-02-2010
  • 07-02-2010
  • 06-02-2010
  • 05-02-2010
  • 04-02-2010
  • 03-02-2010
  • 02-02-2010
  • 01-02-2010
  • 31-01-2010
  • 30-01-2010
  • 29-01-2010
  • 27-01-2010
  • 26-01-2010
  • 24-01-2010
  • 22-01-2010
  • 20-01-2010
  • 16-01-2010
  • 15-01-2010
  • 14-01-2010
  • 13-01-2010
  • 12-01-2010
  • 11-01-2010
  • 09-01-2010
  • 08-01-2010
  • 07-01-2010
  • 04-01-2010
  • 02-01-2010
  • 01-01-2010
  • 31-12-2009
  • 29-12-2009
  • 28-12-2009
  • 27-12-2009
  • 26-12-2009
  • 25-12-2009
  • 23-12-2009
  • 22-12-2009
  • 21-12-2009
  • 19-12-2009
  • 18-12-2009
  • 17-12-2009
  • 16-12-2009
  • 14-12-2009
  • 13-12-2009
  • 12-12-2009
  • 10-12-2009
  • 09-12-2009
  • 08-12-2009
  • 07-12-2009
  • 06-12-2009
  • 04-12-2009
  • 03-12-2009
  • 02-12-2009
  • 30-11-2009
  • 28-11-2009
  • 27-11-2009
  • 26-11-2009
  • 24-11-2009
  • 22-11-2009
  • 21-11-2009
  • 20-11-2009
  • 18-11-2009
  • 17-11-2009
  • 16-11-2009
  • 15-11-2009
  • 13-11-2009
  • 12-11-2009
  • 11-11-2009
  • 09-11-2009
  • 08-11-2009
  • 06-11-2009
  • 05-11-2009
  • 04-11-2009
  • 03-11-2009
  • 01-11-2009
  • 29-10-2009
  • 26-10-2009
  • 24-10-2009
  • 23-10-2009
  • 21-10-2009
  • 20-10-2009
  • 19-10-2009
  • 18-10-2009
  • 17-10-2009
  • 16-10-2009
  • 14-10-2009
  • 12-10-2009
  • 10-10-2009
  • 09-10-2009
  • 08-10-2009
  • 06-10-2009
  • 05-10-2009
  • 04-10-2009
  • 02-10-2009
  • 01-10-2009
  • 30-09-2009
  • 28-09-2009
  • 27-09-2009
  • 25-09-2009
  • 22-09-2009
  • 21-09-2009
  • 20-09-2009
  • 19-09-2009
  • 18-09-2009
  • 16-09-2009
  • 15-09-2009
  • 14-09-2009
  • 13-09-2009
  • 11-09-2009
  • 10-09-2009
  • 09-09-2009
  • 08-09-2009
  • 07-09-2009
  • 06-09-2009
  • 05-09-2009
  • 04-09-2009
  • 02-09-2009
  • 01-09-2009
  • 31-08-2009
  • 30-08-2009
  • 29-08-2009
  • 28-08-2009
  • 27-08-2009
  • 26-08-2009
  • 25-08-2009
  • 24-08-2009
  • 23-08-2009
  • 21-08-2009
  • 20-08-2009
  • 17-08-2009
  • 16-08-2009
  • 15-08-2009
  • 14-08-2009
  • 12-08-2009
  • 11-08-2009
  • 08-08-2009
  • 07-08-2009
  • 05-08-2009
  • 04-08-2009
  • 03-08-2009
  • 02-08-2009
  • 01-08-2009
  • 28-07-2009
  • 27-07-2009
  • 26-07-2009
  • 25-07-2009
  • 24-07-2009
  • 22-07-2009
  • 21-07-2009
  • 20-07-2009
  • 18-07-2009
  • 17-07-2009
  • 16-07-2009
  • 15-07-2009
  • 14-07-2009
  • 13-07-2009
  • 12-07-2009
  • 11-07-2009
  • 10-07-2009
  • 08-07-2009
  • 07-07-2009
  • 05-07-2009
  • 04-07-2009
  • 03-07-2009
  • 02-07-2009
  • 01-07-2009
  • 28-06-2009
  • 27-06-2009
  • 26-06-2009
  • 25-06-2009
  • 24-06-2009
  • 22-06-2009
  • 21-06-2009
  • 20-06-2009
  • 19-06-2009
  • 17-06-2009
  • 14-06-2009
  • 11-06-2009
  • 09-06-2009
  • 08-06-2009
  • 07-06-2009
  • 06-06-2009
  • 04-06-2009
  • 03-06-2009
  • 02-06-2009
  • 01-06-2009
  • 30-05-2009
  • 29-05-2009
  • 27-05-2009
  • 26-05-2009
  • 23-05-2009
  • 22-05-2009
  • 21-05-2009
  • 19-05-2009
  • 18-05-2009
  • 17-05-2009
  • 13-05-2009
  • 12-05-2009
  • 11-05-2009
  • 10-05-2009
  • 06-05-2009
  • 05-05-2009
  • 04-05-2009
  • 28-04-2009
  • 27-04-2009
  • 25-04-2009
  • 22-04-2009
  • 21-04-2009
  • 17-04-2009
  • 15-04-2009
  • 12-04-2009
  • 11-04-2009
  • 10-04-2009
  • 08-04-2009
  • 07-04-2009
  • 05-04-2009
  • 03-04-2009
  • 02-04-2009
  • 01-04-2009
  • 31-03-2009
  • 30-03-2009
  • 28-03-2009
  • 26-03-2009
  • 25-03-2009
  • 24-03-2009
  • 23-03-2009
  • 22-03-2009
  • 21-03-2009
  • 18-03-2009
  • 14-03-2009
  • 12-03-2009
  • 11-03-2009
  • 09-03-2009
  • 08-03-2009
  • 07-03-2009
  • 06-03-2009
  • 05-03-2009
  • 04-03-2009
  • 03-03-2009
  • 02-03-2009
  • 01-03-2009
  • 28-02-2009
  • 25-02-2009
  • 24-02-2009
  • 20-02-2009
  • 19-02-2009
  • 17-02-2009
  • 16-02-2009
  • 13-02-2009
  • 11-02-2009
  • 10-02-2009
  • 09-02-2009
  • 08-02-2009
  • 07-02-2009
  • 02-02-2009
  • 01-02-2009
  • 31-01-2009
  • 30-01-2009
  • 27-01-2009
  • 26-01-2009
  • 23-01-2009
  • 21-01-2009
  • 18-01-2009
  • 15-01-2009
  • 11-01-2009
  • 10-01-2009
  • 09-01-2009
  • 07-01-2009
  • 04-01-2009
  • 03-01-2009
  • 01-01-2009
  • 31-12-2008
  • 30-12-2008
  • 29-12-2008
  • 27-12-2008
  • 26-12-2008
  • 25-12-2008
  • 24-12-2008
  • 23-12-2008
  • 22-12-2008
  • 21-12-2008
  • 19-12-2008
  • 18-12-2008
  • 17-12-2008
  • 13-12-2008
  • 11-12-2008
  • 10-12-2008
  • 09-12-2008
  • 08-12-2008
  • 05-12-2008
  • 03-12-2008
  • 02-12-2008
  • 01-12-2008
  • 30-11-2008
  • 28-11-2008
  • 27-11-2008
  • 26-11-2008
  • 24-11-2008
  • 22-11-2008
  • 21-11-2008
  • 20-11-2008
  • 19-11-2008
  • 18-11-2008
  • 17-11-2008
  • 13-11-2008
  • 12-11-2008
  • 11-11-2008
  • 10-11-2008
  • 08-11-2008
  • 07-11-2008
  • 05-11-2008
  • 04-11-2008
  • 03-11-2008
  • 02-11-2008
  • 01-11-2008
  • 30-10-2008
  • 27-10-2008
  • 26-10-2008
  • 23-10-2008
  • 22-10-2008
  • 21-10-2008
  • 20-10-2008
  • 19-10-2008
  • 17-10-2008
  • 16-10-2008
  • 15-10-2008
  • 14-10-2008
  • 12-10-2008
  • 10-10-2008
  • 09-10-2008
  • 08-10-2008
  • 07-10-2008
  • 06-10-2008
  • 03-10-2008
  • 02-10-2008
  • 01-10-2008
  • 30-09-2008
  • 29-09-2008
  • 28-09-2008
  • 27-09-2008
  • 26-09-2008
  • 25-09-2008
  • 23-09-2008
  • 22-09-2008
  • 21-09-2008
  • 20-09-2008
  • 17-09-2008
  • 16-09-2008
  • 15-09-2008
  • 14-09-2008
  • 13-09-2008
  • 12-09-2008
  • 08-09-2008
  • 04-09-2008
  • 03-09-2008
  • 02-09-2008
  • 01-09-2008
  • 31-08-2008
  • 30-08-2008
  • 28-08-2008
  • 27-08-2008
  • 26-08-2008
  • 25-08-2008
  • 24-08-2008
  • 21-08-2008
  • 19-08-2008
  • 18-08-2008
  • 15-08-2008
  • 14-08-2008
  • 13-08-2008
  • 11-08-2008
  • 10-08-2008
  • 06-08-2008
  • 04-08-2008
  • 03-08-2008
  • 02-08-2008
  • 21-07-2008
  • 17-07-2008
  • 16-07-2008
  • 08-07-2008
  • 07-07-2008
  • 06-07-2008
  • 05-07-2008
  • 04-07-2008
  • 03-07-2008
  • 02-07-2008
  • 01-07-2008
  • 30-06-2008
  • 29-06-2008
  • 28-06-2008
  • 25-06-2008
  • 23-06-2008
  • 22-06-2008
  • 21-06-2008
  • 20-06-2008
  • 19-06-2008
  • 17-06-2008
  • 16-06-2008
  • 15-06-2008
  • 14-06-2008
  • 12-06-2008
  • 11-06-2008
  • 10-06-2008
  • 09-06-2008
  • 08-06-2008
  • 06-06-2008
  • 05-06-2008
  • 04-06-2008
  • 03-06-2008
  • 02-06-2008
  • 01-06-2008
  • 31-05-2008
  • 30-05-2008
  • 29-05-2008
  • 28-05-2008
  • 27-05-2008
  • 26-05-2008
  • 25-05-2008
  • 21-05-2008
  • 20-05-2008
  • 18-05-2008
  • 17-05-2008
  • 15-05-2008
  • 13-05-2008
  • 12-05-2008
  • 11-05-2008
  • 10-05-2008
  • 07-05-2008
  • 06-05-2008
  • 03-05-2008
  • 02-05-2008
  • 30-04-2008
  • 29-04-2008
  • 28-04-2008
  • 27-04-2008
  • 26-04-2008
  • 25-04-2008
  • 23-04-2008
  • 22-04-2008
  • 21-04-2008
  • 20-04-2008
  • 19-04-2008
  • 18-04-2008
  • 16-04-2008
  • 15-04-2008
  • 14-04-2008
  • 10-04-2008
  • 09-04-2008
  • 08-04-2008
  • 07-04-2008
  • 06-04-2008
  • 05-04-2008
  • 04-04-2008
  • 03-04-2008
  • 02-04-2008
  • 01-04-2008
  • 31-03-2008
  • 29-03-2008
  • 28-03-2008
  • 27-03-2008
  • 26-03-2008
  • 25-03-2008
  • 23-03-2008
  • 22-03-2008
  • 21-03-2008
  • 20-03-2008
  • 19-03-2008
  • 18-03-2008
  • 17-03-2008
  • 16-03-2008
  • 15-03-2008
  • 14-03-2008
  • 13-03-2008
  • 12-03-2008
  • 11-03-2008
  • 10-03-2008
  • 08-03-2008
  • 07-03-2008
  • 05-03-2008
  • 04-03-2008
  • 03-03-2008
  • 01-03-2008
  • 29-02-2008
  • 28-02-2008
  • 27-02-2008
  • 26-02-2008
  • 25-02-2008
  • 23-02-2008
  • 22-02-2008
  • 21-02-2008
  • 19-02-2008
  • 18-02-2008
  • 17-02-2008
  • 16-02-2008
  • 15-02-2008
  • 14-02-2008
  • 12-02-2008
  • 09-02-2008
  • 07-02-2008
  • 06-02-2008
  • 05-02-2008
  • 04-02-2008
  • 03-02-2008
  • 02-02-2008
  • 31-01-2008
  • 30-01-2008
  • 29-01-2008
  • 28-01-2008
  • 27-01-2008
  • 26-01-2008
  • 25-01-2008
  • 24-01-2008
  • 23-01-2008
  • 22-01-2008
  • 20-01-2008
  • 18-01-2008
  • 17-01-2008
  • 16-01-2008
  • 15-01-2008
  • 14-01-2008
  • 13-01-2008
  • 12-01-2008
  • 11-01-2008
  • 10-01-2008
  • 09-01-2008
  • 08-01-2008
  • 07-01-2008
  • 05-01-2008
  • 04-01-2008
  • 02-01-2008
  • 01-01-2008
  • 30-12-2007
  • 29-12-2007
  • 27-12-2007
  • 26-12-2007
  • 25-12-2007
  • 23-12-2007
  • 22-12-2007
  • 21-12-2007
  • 19-12-2007
  • 18-12-2007
  • 17-12-2007
  • 16-12-2007
  • 15-12-2007
  • 14-12-2007
  • 13-12-2007
  • 12-12-2007
  • 11-12-2007
  • 10-12-2007
  • 09-12-2007
  • 07-12-2007
  • 06-12-2007
  • 05-12-2007
  • 04-12-2007
  • 03-12-2007
  • 02-12-2007
  • 28-11-2007
  • 26-11-2007
  • 24-11-2007
  • 23-11-2007
  • 22-11-2007
  • 20-11-2007
  • 18-11-2007
  • 17-11-2007
  • 16-11-2007
  • 14-11-2007
  • 13-11-2007
  • 12-11-2007
  • 11-11-2007
  • 09-11-2007
  • 08-11-2007
  • 07-11-2007
  • 06-11-2007
  • 05-11-2007
  • 03-11-2007
  • 02-11-2007
  • 30-10-2007
  • 29-10-2007
  • 27-10-2007
  • 26-10-2007
  • 25-10-2007
  • 24-10-2007
  • 23-10-2007
  • 22-10-2007
  • 21-10-2007
  • 20-10-2007
  • 18-10-2007
  • 17-10-2007
  • 16-10-2007
  • 13-10-2007
  • 12-10-2007
  • 10-10-2007
  • 09-10-2007
  • 07-10-2007
  • 05-10-2007
  • 04-10-2007
  • 01-10-2007
  • 29-09-2007
  • 28-09-2007
  • 26-09-2007
  • 25-09-2007
  • 24-09-2007
  • 22-09-2007
  • 21-09-2007
  • 20-09-2007
  • 19-09-2007
  • 18-09-2007
  • 17-09-2007
  • 14-09-2007
  • 13-09-2007
  • 11-09-2007
  • 10-09-2007
  • 09-09-2007
  • 08-09-2007
  • 07-09-2007
  • 05-09-2007
  • 03-09-2007
  • 01-09-2007
  • 30-08-2007
  • 29-08-2007
  • 28-08-2007
  • 27-08-2007
  • 26-08-2007
  • 23-08-2007
  • 21-08-2007
  • 19-08-2007
  • 14-08-2007
  • 12-08-2007
  • 09-08-2007
  • 05-08-2007
  • 04-08-2007
  • 01-08-2007
  • 26-07-2007
  • 20-07-2007
  • 18-07-2007
  • 17-07-2007
  • 16-07-2007
  • 15-07-2007
  • 12-07-2007
  • 10-07-2007
  • 08-07-2007
  • 07-07-2007
  • 06-07-2007
  • 05-07-2007
  • 03-07-2007
  • 02-07-2007
  • 01-07-2007
  • 29-06-2007
  • 28-06-2007
  • 27-06-2007
  • 26-06-2007
  • 24-06-2007
  • 21-06-2007
  • 20-06-2007
  • 19-06-2007
  • 18-06-2007
  • 15-06-2007
  • 13-06-2007
  • 12-06-2007
  • 11-06-2007
  • 10-06-2007
  • 09-06-2007
  • 08-06-2007
  • 07-06-2007
  • 05-06-2007
  • 04-06-2007
  • 02-06-2007
  • 01-06-2007
  • 31-05-2007
  • 30-05-2007
  • 29-05-2007
  • 28-05-2007
  • 27-05-2007
  • 26-05-2007
  • 25-05-2007
  • 24-05-2007
  • 23-05-2007
  • 21-05-2007
  • 19-05-2007
  • 18-05-2007
  • 17-05-2007
  • 16-05-2007
  • 15-05-2007
  • 14-05-2007
  • 12-05-2007
  • 11-05-2007
  • 09-05-2007
  • 07-05-2007
  • 04-05-2007
  • 02-05-2007
  • 30-04-2007
  • 29-04-2007
  • 28-04-2007
  • 27-04-2007
  • 26-04-2007
  • 24-04-2007
  • 21-04-2007
  • 18-04-2007
  • 15-04-2007
  • 13-04-2007
  • 12-04-2007
  • 09-04-2007
  • 08-04-2007
  • 07-04-2007
  • 05-04-2007
  • 04-04-2007
  • 03-04-2007
  • 01-04-2007
  • 30-03-2007
  • 29-03-2007
  • 28-03-2007
  • 27-03-2007
  • 26-03-2007
  • 25-03-2007
  • 24-03-2007
  • 22-03-2007
  • 21-03-2007
  • 20-03-2007
  • 18-03-2007
  • 17-03-2007
  • 16-03-2007
  • 15-03-2007
  • 14-03-2007
  • 13-03-2007
  • 12-03-2007
  • 10-03-2007
  • 08-03-2007
  • 07-03-2007
  • 05-03-2007
  • 04-03-2007
  • 03-03-2007
  • 02-03-2007
  • 01-03-2007
  • 28-02-2007
  • 26-02-2007
  • 24-02-2007
  • 21-02-2007
  • 19-02-2007
  • 18-02-2007
  • 17-02-2007
  • 16-02-2007
  • 14-02-2007
  • 11-02-2007
  • 10-02-2007
  • 08-02-2007
  • 05-02-2007
  • 03-02-2007
  • 02-02-2007
  • 01-02-2007
  • 31-01-2007
  • 29-01-2007
  • 28-01-2007
  • 25-01-2007
  • 24-01-2007
  • 23-01-2007
  • 22-01-2007
  • 20-01-2007
  • 19-01-2007
  • 18-01-2007
  • 17-01-2007
  • 16-01-2007
  • 15-01-2007
  • 14-01-2007
  • 13-01-2007
  • 12-01-2007
  • 11-01-2007
  • 10-01-2007
  • 09-01-2007
  • 08-01-2007
  • 07-01-2007
  • 04-01-2007
  • 03-01-2007
  • 01-01-2007
  • 31-12-2006
  • 29-12-2006
  • 28-12-2006
  • 27-12-2006
  • 26-12-2006
  • 25-12-2006
  • 24-12-2006
  • 23-12-2006
  • 22-12-2006
  • 21-12-2006
  • 20-12-2006
  • 19-12-2006
  • 18-12-2006
  • 17-12-2006
  • 16-12-2006
  • 15-12-2006
  • 14-12-2006
  • 13-12-2006
  • 12-12-2006
  • 11-12-2006
  • 09-12-2006
  • 07-12-2006
  • 06-12-2006
  • 05-12-2006
  • 04-12-2006
  • 01-12-2006
  • 29-11-2006
  • 28-11-2006
  • 27-11-2006
  • 26-11-2006
  • 25-11-2006
  • 24-11-2006
  • 23-11-2006
  • 21-11-2006
  • 19-11-2006
  • 18-11-2006
  • 17-11-2006
  • 16-11-2006
  • 15-11-2006
  • 14-11-2006
  • 13-11-2006
  • 11-11-2006
  • 10-11-2006
  • 07-11-2006
  • 06-11-2006
  • 05-11-2006
  • 04-11-2006
  • 03-11-2006
  • 02-11-2006
  • 30-10-2006
  • 29-10-2006
  • 26-10-2006
  • 25-10-2006
  • 24-10-2006
  • 23-10-2006
  • 22-10-2006
  • 21-10-2006
  • 17-10-2006
  • 14-10-2006
  • 13-10-2006
  • 12-10-2006
  • 11-10-2006
  • 10-10-2006
  • 08-10-2006
  • 06-10-2006
  • 05-10-2006
  • 04-10-2006
  • 02-10-2006
  • 01-10-2006
  • 30-09-2006
  • 28-09-2006
  • 27-09-2006
  • 26-09-2006
  • 23-09-2006
  • 22-09-2006
  • 20-09-2006
  • 19-09-2006
  • 18-09-2006
  • 17-09-2006
  • 13-09-2006
  • 12-09-2006
  • 11-09-2006
  • 10-09-2006
  • 09-09-2006
  • 05-09-2006
  • 03-09-2006
  • 02-09-2006
  • 01-09-2006
  • 31-08-2006
  • 30-08-2006
  • 28-08-2006
  • 27-08-2006
  • 26-08-2006
  • 23-08-2006
  • 22-08-2006
  • 21-08-2006
  • 20-08-2006
  • 19-08-2006
  • 18-08-2006
  • 17-08-2006
  • 16-08-2006
  • 15-08-2006
  • 13-08-2006
  • 12-08-2006
  • 10-08-2006
  • 07-08-2006
  • 06-08-2006
  • 05-08-2006
  • 04-08-2006
  • 03-08-2006
  • 02-08-2006
  • 01-08-2006
  • 30-07-2006
  • 29-07-2006
  • 28-07-2006
  • 27-07-2006
  • 26-07-2006
  • 25-07-2006
  • 24-07-2006
  • 23-07-2006
  • 22-07-2006
  • 18-07-2006
  • 16-07-2006
  • 15-07-2006
  • 14-07-2006
  • 13-07-2006
  • 12-07-2006
  • 10-07-2006
  • 08-07-2006
  • 07-07-2006
  • 05-07-2006
  • 04-07-2006
  • 03-07-2006
  • 02-07-2006
  • 01-07-2006
  • 30-06-2006
  • 29-06-2006
  • 27-06-2006
  • 26-06-2006
  • 25-06-2006
  • 24-06-2006
  • 23-06-2006
  • 21-06-2006
  • 20-06-2006
  • 18-06-2006
  • 16-06-2006
  • 15-06-2006
  • 14-06-2006
  • 12-06-2006
  • 06-06-2006
  • 05-06-2006
  • 04-06-2006
  • 03-06-2006
  • 30-05-2006
  • 27-05-2006
  • 24-05-2006
  • 23-05-2006
  • 22-05-2006
  • 21-05-2006
  • 20-05-2006
  • 19-05-2006
  • 17-05-2006
  • 15-05-2006
  • 14-05-2006
  • 13-05-2006
  • 12-05-2006
  • 08-05-2006
  • 05-05-2006
  • 04-05-2006
  • 03-05-2006
  • 02-05-2006
  • 30-04-2006
  • 29-04-2006
  • 28-04-2006
  • 27-04-2006
  • 25-04-2006
  • 24-04-2006
  • 23-04-2006
  • 22-04-2006
  • 21-04-2006
  • 19-04-2006
  • 18-04-2006
  • 17-04-2006
  • 15-04-2006
  • 14-04-2006
  • 13-04-2006
  • 12-04-2006
  • 10-04-2006
  • 09-04-2006
  • 08-04-2006
  • 07-04-2006
  • 05-04-2006
  • 03-04-2006
  • 02-04-2006
  • 31-03-2006
  • 28-03-2006
  • 26-03-2006
  • 25-03-2006
  • 24-03-2006
  • 23-03-2006
  • 22-03-2006
  • 21-03-2006

    Mijn favorieten
  • seniorennet.be
  • *************************


  • Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!