Photobucket - Video and Image Hosting
Photobucket - Video and Image Hosting
Foto
E-mail uw bericht

Foto
Blog als favoriet !


Gastenboek
Een berichtje nalaten:  
Voeg berichtje toe!

Laatste commentaren
  • vlasliederen (Frank Deleu)
        op Beverenaar en vlasveteraan Marcel Himpe te gast in Café Vlasparlee
  • Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • Een zicht op Beveren-Leie
  • foto
  • Categorieën
  • Activiteiten (1)
  • Basisscholen (4)
  • Bijzondere activiteiten (4)
  • Jubileum (16)
  • Kermis 2012 (9)
  • Koninklijk bezoek (1)
  • Kroniek van zeven... (33)
  • Parochie (4)
  • Stads weetjes (3)
  • Venster op het verleden (1)
  • Verenigingen (12)
  • Kalender

    Activiteiten

    Zoeken in blog

    Archief Beverse Weetjes

    26-07-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chiro Leieland op kamp

    Deel elf: dinsdag 31 juli

    Terug van weg geweest
    Een half uurtje later dan voorzien reed de trein met de Beverse leden van Chiro Leieland op dinsdag 31 juli het station van Waregem binnen. Het perron was overladen met ouders, grootouders en sympathisanten die hun zoon en/of dochter, kleinkinderen, vriend/vriendin na 10 dagen Zonhoven kwamen afhalen. In het heem te Beveren-Leie waren oud-leiding en kookouders ondertussen druk in de weer met het lossen en opbergen van alle materiaal. De bagage werd klaargezet om opgehaald te worden en de wasmachine haar toertjes te laten draaien.
    Ondanks het iets minder goede weer werd het een prachtig kamp in Zonhoven. (RS)


    Deel tien: maandag 30 juli

    Laatste bericht uit Zonhoven
    Vandaag kon Chiro Leieland op één bui na genieten van een droge dag en de wateroverlast van gisteren was verdwenen. Er werden al heel wat voorbereidingen getroffen voor de terugkeer. Containers werden geladen en de keukenspullen die niet meer van dienst waren werden reeds opgeborgen. Maar wees gerust honger zullen de Chiro-leden niet gehad hebben.

    ’s Middags was er tagliatelli met spaghettisaus. Deze avond werden niet minder dan 42 kg frietjes gebakken. Daarbij werden 8 à 10 partysnacks pp met smaak verorberd. In de ziekenboeg was er niets nieuws onder de zon. Welke verrassingen kampvuuravond in petto had weet ook Beverse Weetjes niet. Daarvoor is het wachten tot dinsdag 16.36u wanneer de trein in Waregem aankomt en we de groep welkom thuis heten.
    Beverse Weetjes wenst allen een behouden thuiskomt!!! (RS)


    Om het filmpje te bekijken en te beluisteren schakel eerst de achtergrondmuziek uit.

    Deel negen: zondag 29 juli

    Onvermoeibare kookploeg
    Voor het verslag van vandaag nemen we de draad terug op met uitslag van de uitdaging die eervol verloren werd door de kookploeg. De Zweedse tocht was tof en heel sfeervol. De leidraad voor het te volgen parcours door het bos bestond uit theelichtjes, kommels… en natuurlijk stak er hier en daar een duistere figuur de kop op. De tocht werd iets na middernacht afgesloten met een gezellige babbel en een croque.

    In de nacht van zaterdag op zondag is het naar de ochtend toe intens beginnen regenen. Een slaaptent en de eettent kregen met wateroverlast te maken. Gelukkig is de fysiek van de kookploeg nog heel goed, op zondagochtend kwam deze goed van pas om de wateroverlast weg te werken.

    De rest van de voormiddag is het blijven regenen. Om een beetje te bekomen van het natte weer werd de warme wortelsoep omstreeks 11.00u opgeschept. Voor het middagmaal dat op het gewone tijdstip doorging werden kalkoenroulade, perziken en aardappelen opgediend. In de namiddag beterde het weer en konden de geplande activiteiten gewoon doorgaan. Daar sommige Chiro-leden bijna door hun droge kledij heen zaten zamelde de kookploeg natte kledij in en enkele vrouwen trokken ermee naar de wassalon. Iedereen beschikt dus terug over de nodige propere en droge kledij. Voor het avondmaal kwamen er brochetten, worstjes.. op de barbecue terecht en werden opgediend met koude aardappeltjes. Uit de ziekenboeg is er geen speciaal nieuws te melden, enkel wat dagdagelijkse dingetjes maar allemaal zonder erg. Op het ogenblik van dit onderhoud met Els, was de leiding druk aan het vergaderen in voorbereiding van het kampvuur van deze avond.
     Laten we duimen voor een zonnige laatste dag en een sfeervol droog kampvuur!!! (RS)
    Deel zeven en acht: vrijdag 27- en zaterdag 28 juli

    Kookouders op de rooster gelegd
    Hier zijn we dan terug met ons bijna dagelijks verslagje uit Zonhoven.
    De tweedaagse- en de dagtocht zijn goed verlopen. Bijna iedereen was tijdig terug thuis. Enkel de kerels hadden een uurtje vertraging, maar waren tijdig terug voor het avondmaal. Aan het ‘Te laat thuiszijn’ is er normaal een taakstraf verbonden. Deze was echter nog niet gegeven en misschien zullen de kerels wel op de goedwil van de kookouders kunnen rekenen en zal er van uitstel, afstel komen. Het avondmaal heeft ook nu weer gesmaakt; aardappelen, worst, appelmoes en dessert.

    In de nacht van vrijdag op zaterdag is er terug heel wat regen gevallen en ’s morgens was er dan ook wat wateroverlast. Maar het probleem werd algauw uit de weg geruimd. De rest van de dag was het vrij goed. De zon eiste regelmatig haar plaatsje op tussen de wolken.

    De kookploeg werd echter de ganse dag met een ander probleem geconfronteerd. Ze werden de ganse dag uitgedaagd door de leiding wie er over de beste fysiek beschikte. Ondertussen werd het tijd voor het middagmaal en net zoals de vorige dagen gingen de soep, puree, balletjes in tomatensaus en het dessert gretig naar binnen.
    De plagerijen over de fysiek bleven maar doorgaan en de kookploeg ging een uitdaging aan. Deze zou plaatsvinden op de grote grasweide na het avondmaal. Het avondmaal bestond uit "klakkaarts". Niet minder dan 22 grote broden zijn in dit gerecht verwerkt en met smaak naar binnen gewerkt.

    En toen..., toen was het zover, de uitdaging werd omgezet in een match baseball tussen de leiding en de kookouders. Wie er uiteindelijk won is nog de vraag. De match was nog volop aan de gang tijdens het gsm gesprek met Els. En blijkbaar was het boeiend, we werden regelmatig overstemd door uitbundige supporters. Na deze fysieke test moesten de kleinsten hun bedstee opzoeken. Voor de oudsten, vanaf de tippers, stond er nog een Zweedse tocht  (spooktocht in het bos) op het programma en daarna kon iedereen hopelijk rustig slapen.

    Verder wist Els nog te melden dat er in de ziekenboeg enkel wat dagdagelijkse zaakjes aan de orde waren, niets noemenswaardig dus.
    Tot slot vroeg Els om heel veel groetjes over te brengen van de ganse groep. Bij deze.....
    Tot de volgende (RS) 

     
    Deel zes: donderdag 26 juli

    Kookouders serveren in quick-burger sfeer
    Deze avond had Beverse Weetjes terug een gesprekje met Els die de laatste weetjes wist te vertellen. Zo kregen we te horen dat het de ganse dag goed weer was. Als ontbijt waren er verse boterhammen en speculoos… De oudsten zijn daarna op tweedaagse vertrokken.
    De kleinsten hadden het rijk voor zich alleen.
    Het middagmaal bestond uit soep, kalkoensnitsel, wortelpuree en een dessert.
    ’s Avonds stond alles in het teken van een soort festival. Er was een playbackshow, dansjes, optredens, enz… Ja, zelfs het avondmaal kreeg een festival tintje met een quick-burgerkraam en daarna een stuk fruit. Wat de ziekenboeg betreft zijn er geen noemenswaardige zaken te melden. Morgen vertrekken de kleinsten op dagtocht. ’t Zal stil worden op de kampplaats, de kookouders zullen eventjes op adem kunnen komen en dat gunnen we ze.
    Maar tegen vrijdagavond zal het terug volle bak worden. (RS)
     
     

    Deel vijf: woensdag 25 juli

    Proeven van het zonovergoten Chirokamp in Zonhoven
    Vandaag was Beverse Weetjes te gast in Zonhoven. De gastvrijheid van de kookploeg maakte het Beverse Weetjes mogelijk om deze fotoreportage te publiceren.

    Jammer genoeg waren Yves en Nancy in de loop van de ochtend halsoverkop vertrokken. Zij kregen de droeve mare dat de vader van Yves overleden was. Bij deze ook onze oprechte deelneming.

    De kampplaats is gelegen in een oase van rust en groen, weg van de rijweg en de bewoonde wereld. Het enige wat men er in de naaste omgeving ziet zijn bomen en brede wegels die het bos doorkruisen. Vlak naast de kampplaats bevindt zich een woonhuis, bewoond door familie van de kampeigenaar. Verscholen tussen het groen is er wat verderop nog een camping te vinden.

    De kampplaats zelf is ingedeeld in twee delen. Het voorste gedeelte huisvest de grote eettent, de keuken, het leidingskot en camping Kosmos. Nee, dit is niet de camping waar we het net over hadden, maar wel een stukje waar de caravan en de bungalowtenten van de kookouders zich bevinden en het zijn zij die deze naam verzonnen. Dit gedeelte en de weide waar de slaaptenten zijn opgeslagen is gescheiden met een berm, de slaapzaal van de kleinsten, de binnen- en buitenwasplaats en de zelf geïnstalleerde douches.

    Vandaag waren de weergoden goedschiks en lieten Chiro Leieland genieten van een zonovergoten kampdag. Alle activiteiten konden buiten doorgaan. De zijwanden van de grote tent waren opgerold en het was er gezellig eten. Op het menu: soep, aardappelen, snitsels, fijne boontjes en als dessert Melo-cake waar een spelletje aan verbonden was. En ook nu werd de portie van de kookouders voor een deel aangesneden. Voor ‘s avonds was er koude schotel voorzien.

    Wat de ziekenboeg betreft blijft het kalm, een paar beten van insecten en hier of daar een wondeke maar allemaal zonder erg. Verder maakte Beverse Weetjes een optreden mee van de smurfen en geloof het of niet maar ook Debby en Nancy waren van de partij.
    Een lieve lust om allen aan het werk te zien en te kunnen meegenieten van de vreugde van allen. Iedereen laat dan ook de groetjes overbrengen aan het thuisfront!!!
    Hierbij de eerste sfeerbeelden, van zodra de overige klaar zijn volgen ze. (RS)
     
    En hier zijn de overige sfeerbeelden dan, schakel wel eerst de achtergrondmuziek uit.


    Deel vier: dinsdag 24 juli

    Frikandellen met frieten voor de kookploeg
    Net zoals de vorige avonden had Beverse Weetjes op dinsdagavond iemand van de kookploeg aan de lijn. De nieuwtjes van de afgelopen nacht en dag werden uit de doeken gedaan door Piet Decavel. Let wel, de andere kookouders deden in de achtergrond ook hun zegje.

    Zo kregen we te horen dat bijna de ganse nacht en dag regende. Op het tijdstip van ons gesprek, deze keer om 21.30u, was er zopas een regenvlaag over de kampplaats te Zonhoven getrokken. De hoeveelheid water die er de afgelopen nacht viel maakte het noodzakelijk om een stukje weide rond een kamptent te voorzien van de nodige drainages om erger te voorkomen. "Maar de moed blijft erin hoor", zegt Piet. Van een nood maakte Chiro Leieland een deugd en de modderspelen bleven dan ook niet uit.
    Op de vraag wat er vandaag op het menu stond kregen we het volgende te horen: de appetijt van de Chiro-leden is uitstekend. Dat kan ook niet anders want ze ravotten de ganse dag door, niet te verwonderen dat ze dan honger hebben. Maar het is net zoals thuis, de ene lust het ene al liever dan het andere. Feit is dat de kookploeg al tweemaal de diepvries moest aanspreken om hun eigen portie aan te vullen met frieten en frikandellen.
    Deze middag verschafte de pot aardappelen, kipfilet, worteltjes met erwten en een pudding als dessert. Om 16.00u kon iedereen genieten van een lekker ijsje. Deze avond stonden er gebakken aardappeljes met Zweedse eierpuf op het menu. Zweedse eierpuf is een dikke kaassaus met daarin stukjes ei, spek, ham.. in verwerkt.
    De kookploeg had net gedaan met opruimen en ze zaten net op hun gat, zo zegde Piet het op zijn Bevers. Zo, dat was het dan voor dinsdag 24 juli.
    Tot de volgende! (RS) 
     


    Deel drie: maandag 23 juli

    Minder goede weer strooit geen roet in het eten.
    Gisterenavond had Beverse Weetjes Piet Decavel aan de lijn. Piet vertelde dat alles goed gaat ondanks het minder goede weer. Op het ogenblik van ons gesprek was de lucht in Zonhoven iets aan het opentrekken.
    De groep kwam op het ogenblik van ons gesprek net thuis van een wandeling in het bos. 't Was toen iets over 21.00u en tijd om de kleintjes klaar te maken en onder te stoppen.
    Blijkbaar was het weer daar toch nog iets beter dan wij hier in Beveren te verwerken kregen. Er waren perioden dat de buitenactiviteiten gewoon konden doorgaan. De perioden dat het niet kon werden opgevangen met knutselen… in het tentenkamp.
    Hilde en Tommy die voor een stuk verantwoordelijk zijn voor de ziekenboeg zijn zo goed als werkeloos. Totnogtoe is er ook nog geen enkele tussenkomst nodig geweest voor insectenbeten, wespen, teken…
    Piet wist verder nog te vertellen dat de eerste brieven / kaarten aangekomen zijn in Zonhoven en de eerste brieven / kaarten vanuit Zonhoven op weg zijn naar het thuisfront.
    Het menu van deze middag, frietjes met stoofvlees, viel zodanig in de smaak dat de portie voorzien voor de kookploeg moest aangesproken worden. Ook deze avond werd er flink wat naar binnen gespeeld: tomatencremesoep, verse boterhammen, charcuterie en kaas. Het enige waarmee de kookploeg te kampen heeft is het tijdig droog krijgen van de keukenhanddoeken.
    Dat was het dan weer voor deze keer.
    Wordt vervolgt! (RS)


    Deel twee: zondag 22 juli


    Zondagochtend om 10.36u stapte de Beverse Chiro op de trein te Waregem, bestemming en doel: kamp in Zonhoven. De jaarlijkse kampdagen worden steeds vooraf gegaan door heel wat voorbereidingen die niet te onderschatten zijn. Maar we gaan het niet te ver terug zoeken. Zo vertrokken de aspi's op donderdag 19 juli met de fiets en overbrugden meer dan 200 km om op de kampplaats de tenten op te slaan. Op vrijdagmorgen werden de bananendozen met de persoonlijke spullen van de meer dan 100 deelnemers aan het kamp in een container geladen. Vrijdagavond waren de kookouders druk in de weer om alles in te laden. Voor het vervoer van de keukenspullen en een voorraad aan etenswaren kan Chiro Leieland reeds meerdere jaren rekenen op een vrachtwagen van de firma Boss, bestuurd door Bart Tijtgat. Zaterdagmorgen vertrokken de 12 kookouders en 4 kinderen in konvooi richting kampplaats.

    Zondagmorgen vertrokken uiteindelijk de 100 kampgasten van Chiro Leieland. In totaal gaat de Beverse Chiro op kamp met 100 leden, 21 leidingmensen, 12 kookouders en nog 4 kinderen. In totaal zullen 137 personen de streek van Zonhoven inpalmen!

    Alles loopt gesmeerd!!!
    Zondagavond omstreeks 21.00u had Beverse Weetjes Els Demeyer aan de lijn. Els wist te vertellen dat de groep goed en wel aangekomen is en iedereen even enthousiast is. De accommodatie op de kampplaats is zeer goed. Er zijn ruime slaapzalen voor de kleinsten en de jongeren slapen in tenten op een grote grasweide. Het weer was niet slecht, in de namiddag was er even een regenbui de kop komen opsteken. Maar zonder veel erg, het zonnetje was algauw weer van de partij en het spel kon gewoon doorgaan. Op het menu dat reeds met smaak naar binnen gewerkt was op het ogenblik van ons babbeltje stond er groentesoep, vol-au-vent met puree en als dessert een yoghurt.

    De kookploeg laat Beverse Weetjes aan allen hier vele groeten overbrengen.
    Van zodra de beelden van de start klaar zijn krijgt u deze op Beverse Weetjes te zien. Tot dan!!!! 
    Wie meer wil weten over Zonhoven klik hier
    (RS)

    Deel één: vrijdag en zaterdag
    Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
    'k Heb de wagen volgeladen
    Op vrijdagavond 20 juli was de kookploeg van Chiro Leieland druk in de weer in en rond het heem. Alles werd in gereedheid gebracht om deze ochtend te kunnen vertrekken.
     
    Omstreeks 09.30u vertrok de kookploeg richting Zonhoven. Ze zijn er in de vroege namiddag aangekomen.. En ze zijn op alles goed voorbereid:  er is zelfs een koelwagen mee.
    Deze namiddag zal het werken geblazen worden om alle kookmateriaal uit te laden en alles zijn vaste stekje te geven.  Morgen verwachten ze immers een 100-tal gasten.
    Via Beverse Weetjes zult u in de mate van het mogelijke dagelijks een verslag krijgen over het reilen en zeilen van de kookploeg en wie weet komen er ook nog enkele beelden bij.
    21 juli is trouwens de verjaardag van een van de kookouders. Dat wordt feesten...(RS)

    26-07-2007 om 00:00 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)


    Beveren-Leie

    Photobucket



    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Archief per dag
  • 30-12-2019
  • 19-05-2010
  • 15-03-2010
  • 14-03-2010
  • 10-03-2010
  • 09-03-2010
  • 08-03-2010
  • 04-03-2010
  • 03-03-2010
  • 02-03-2010
  • 01-03-2010
  • 27-02-2010
  • 24-02-2010
  • 23-02-2010
  • 22-02-2010
  • 20-02-2010
  • 19-02-2010
  • 18-02-2010
  • 17-02-2010
  • 16-02-2010
  • 13-02-2010
  • 12-02-2010
  • 11-02-2010
  • 09-02-2010
  • 08-02-2010
  • 07-02-2010
  • 06-02-2010
  • 05-02-2010
  • 04-02-2010
  • 03-02-2010
  • 02-02-2010
  • 01-02-2010
  • 31-01-2010
  • 30-01-2010
  • 29-01-2010
  • 27-01-2010
  • 26-01-2010
  • 24-01-2010
  • 22-01-2010
  • 20-01-2010
  • 16-01-2010
  • 15-01-2010
  • 14-01-2010
  • 13-01-2010
  • 12-01-2010
  • 11-01-2010
  • 09-01-2010
  • 08-01-2010
  • 07-01-2010
  • 04-01-2010
  • 02-01-2010
  • 01-01-2010
  • 31-12-2009
  • 29-12-2009
  • 28-12-2009
  • 27-12-2009
  • 26-12-2009
  • 25-12-2009
  • 23-12-2009
  • 22-12-2009
  • 21-12-2009
  • 19-12-2009
  • 18-12-2009
  • 17-12-2009
  • 16-12-2009
  • 14-12-2009
  • 13-12-2009
  • 12-12-2009
  • 10-12-2009
  • 09-12-2009
  • 08-12-2009
  • 07-12-2009
  • 06-12-2009
  • 04-12-2009
  • 03-12-2009
  • 02-12-2009
  • 30-11-2009
  • 28-11-2009
  • 27-11-2009
  • 26-11-2009
  • 24-11-2009
  • 22-11-2009
  • 21-11-2009
  • 20-11-2009
  • 18-11-2009
  • 17-11-2009
  • 16-11-2009
  • 15-11-2009
  • 13-11-2009
  • 12-11-2009
  • 11-11-2009
  • 09-11-2009
  • 08-11-2009
  • 06-11-2009
  • 05-11-2009
  • 04-11-2009
  • 03-11-2009
  • 01-11-2009
  • 29-10-2009
  • 26-10-2009
  • 24-10-2009
  • 23-10-2009
  • 21-10-2009
  • 20-10-2009
  • 19-10-2009
  • 18-10-2009
  • 17-10-2009
  • 16-10-2009
  • 14-10-2009
  • 12-10-2009
  • 10-10-2009
  • 09-10-2009
  • 08-10-2009
  • 06-10-2009
  • 05-10-2009
  • 04-10-2009
  • 02-10-2009
  • 01-10-2009
  • 30-09-2009
  • 28-09-2009
  • 27-09-2009
  • 25-09-2009
  • 22-09-2009
  • 21-09-2009
  • 20-09-2009
  • 19-09-2009
  • 18-09-2009
  • 16-09-2009
  • 15-09-2009
  • 14-09-2009
  • 13-09-2009
  • 11-09-2009
  • 10-09-2009
  • 09-09-2009
  • 08-09-2009
  • 07-09-2009
  • 06-09-2009
  • 05-09-2009
  • 04-09-2009
  • 02-09-2009
  • 01-09-2009
  • 31-08-2009
  • 30-08-2009
  • 29-08-2009
  • 28-08-2009
  • 27-08-2009
  • 26-08-2009
  • 25-08-2009
  • 24-08-2009
  • 23-08-2009
  • 21-08-2009
  • 20-08-2009
  • 17-08-2009
  • 16-08-2009
  • 15-08-2009
  • 14-08-2009
  • 12-08-2009
  • 11-08-2009
  • 08-08-2009
  • 07-08-2009
  • 05-08-2009
  • 04-08-2009
  • 03-08-2009
  • 02-08-2009
  • 01-08-2009
  • 28-07-2009
  • 27-07-2009
  • 26-07-2009
  • 25-07-2009
  • 24-07-2009
  • 22-07-2009
  • 21-07-2009
  • 20-07-2009
  • 18-07-2009
  • 17-07-2009
  • 16-07-2009
  • 15-07-2009
  • 14-07-2009
  • 13-07-2009
  • 12-07-2009
  • 11-07-2009
  • 10-07-2009
  • 08-07-2009
  • 07-07-2009
  • 05-07-2009
  • 04-07-2009
  • 03-07-2009
  • 02-07-2009
  • 01-07-2009
  • 28-06-2009
  • 27-06-2009
  • 26-06-2009
  • 25-06-2009
  • 24-06-2009
  • 22-06-2009
  • 21-06-2009
  • 20-06-2009
  • 19-06-2009
  • 17-06-2009
  • 14-06-2009
  • 11-06-2009
  • 09-06-2009
  • 08-06-2009
  • 07-06-2009
  • 06-06-2009
  • 04-06-2009
  • 03-06-2009
  • 02-06-2009
  • 01-06-2009
  • 30-05-2009
  • 29-05-2009
  • 27-05-2009
  • 26-05-2009
  • 23-05-2009
  • 22-05-2009
  • 21-05-2009
  • 19-05-2009
  • 18-05-2009
  • 17-05-2009
  • 13-05-2009
  • 12-05-2009
  • 11-05-2009
  • 10-05-2009
  • 06-05-2009
  • 05-05-2009
  • 04-05-2009
  • 28-04-2009
  • 27-04-2009
  • 25-04-2009
  • 22-04-2009
  • 21-04-2009
  • 17-04-2009
  • 15-04-2009
  • 12-04-2009
  • 11-04-2009
  • 10-04-2009
  • 08-04-2009
  • 07-04-2009
  • 05-04-2009
  • 03-04-2009
  • 02-04-2009
  • 01-04-2009
  • 31-03-2009
  • 30-03-2009
  • 28-03-2009
  • 26-03-2009
  • 25-03-2009
  • 24-03-2009
  • 23-03-2009
  • 22-03-2009
  • 21-03-2009
  • 18-03-2009
  • 14-03-2009
  • 12-03-2009
  • 11-03-2009
  • 09-03-2009
  • 08-03-2009
  • 07-03-2009
  • 06-03-2009
  • 05-03-2009
  • 04-03-2009
  • 03-03-2009
  • 02-03-2009
  • 01-03-2009
  • 28-02-2009
  • 25-02-2009
  • 24-02-2009
  • 20-02-2009
  • 19-02-2009
  • 17-02-2009
  • 16-02-2009
  • 13-02-2009
  • 11-02-2009
  • 10-02-2009
  • 09-02-2009
  • 08-02-2009
  • 07-02-2009
  • 02-02-2009
  • 01-02-2009
  • 31-01-2009
  • 30-01-2009
  • 27-01-2009
  • 26-01-2009
  • 23-01-2009
  • 21-01-2009
  • 18-01-2009
  • 15-01-2009
  • 11-01-2009
  • 10-01-2009
  • 09-01-2009
  • 07-01-2009
  • 04-01-2009
  • 03-01-2009
  • 01-01-2009
  • 31-12-2008
  • 30-12-2008
  • 29-12-2008
  • 27-12-2008
  • 26-12-2008
  • 25-12-2008
  • 24-12-2008
  • 23-12-2008
  • 22-12-2008
  • 21-12-2008
  • 19-12-2008
  • 18-12-2008
  • 17-12-2008
  • 13-12-2008
  • 11-12-2008
  • 10-12-2008
  • 09-12-2008
  • 08-12-2008
  • 05-12-2008
  • 03-12-2008
  • 02-12-2008
  • 01-12-2008
  • 30-11-2008
  • 28-11-2008
  • 27-11-2008
  • 26-11-2008
  • 24-11-2008
  • 22-11-2008
  • 21-11-2008
  • 20-11-2008
  • 19-11-2008
  • 18-11-2008
  • 17-11-2008
  • 13-11-2008
  • 12-11-2008
  • 11-11-2008
  • 10-11-2008
  • 08-11-2008
  • 07-11-2008
  • 05-11-2008
  • 04-11-2008
  • 03-11-2008
  • 02-11-2008
  • 01-11-2008
  • 30-10-2008
  • 27-10-2008
  • 26-10-2008
  • 23-10-2008
  • 22-10-2008
  • 21-10-2008
  • 20-10-2008
  • 19-10-2008
  • 17-10-2008
  • 16-10-2008
  • 15-10-2008
  • 14-10-2008
  • 12-10-2008
  • 10-10-2008
  • 09-10-2008
  • 08-10-2008
  • 07-10-2008
  • 06-10-2008
  • 03-10-2008
  • 02-10-2008
  • 01-10-2008
  • 30-09-2008
  • 29-09-2008
  • 28-09-2008
  • 27-09-2008
  • 26-09-2008
  • 25-09-2008
  • 23-09-2008
  • 22-09-2008
  • 21-09-2008
  • 20-09-2008
  • 17-09-2008
  • 16-09-2008
  • 15-09-2008
  • 14-09-2008
  • 13-09-2008
  • 12-09-2008
  • 08-09-2008
  • 04-09-2008
  • 03-09-2008
  • 02-09-2008
  • 01-09-2008
  • 31-08-2008
  • 30-08-2008
  • 28-08-2008
  • 27-08-2008
  • 26-08-2008
  • 25-08-2008
  • 24-08-2008
  • 21-08-2008
  • 19-08-2008
  • 18-08-2008
  • 15-08-2008
  • 14-08-2008
  • 13-08-2008
  • 11-08-2008
  • 10-08-2008
  • 06-08-2008
  • 04-08-2008
  • 03-08-2008
  • 02-08-2008
  • 21-07-2008
  • 17-07-2008
  • 16-07-2008
  • 08-07-2008
  • 07-07-2008
  • 06-07-2008
  • 05-07-2008
  • 04-07-2008
  • 03-07-2008
  • 02-07-2008
  • 01-07-2008
  • 30-06-2008
  • 29-06-2008
  • 28-06-2008
  • 25-06-2008
  • 23-06-2008
  • 22-06-2008
  • 21-06-2008
  • 20-06-2008
  • 19-06-2008
  • 17-06-2008
  • 16-06-2008
  • 15-06-2008
  • 14-06-2008
  • 12-06-2008
  • 11-06-2008
  • 10-06-2008
  • 09-06-2008
  • 08-06-2008
  • 06-06-2008
  • 05-06-2008
  • 04-06-2008
  • 03-06-2008
  • 02-06-2008
  • 01-06-2008
  • 31-05-2008
  • 30-05-2008
  • 29-05-2008
  • 28-05-2008
  • 27-05-2008
  • 26-05-2008
  • 25-05-2008
  • 21-05-2008
  • 20-05-2008
  • 18-05-2008
  • 17-05-2008
  • 15-05-2008
  • 13-05-2008
  • 12-05-2008
  • 11-05-2008
  • 10-05-2008
  • 07-05-2008
  • 06-05-2008
  • 03-05-2008
  • 02-05-2008
  • 30-04-2008
  • 29-04-2008
  • 28-04-2008
  • 27-04-2008
  • 26-04-2008
  • 25-04-2008
  • 23-04-2008
  • 22-04-2008
  • 21-04-2008
  • 20-04-2008
  • 19-04-2008
  • 18-04-2008
  • 16-04-2008
  • 15-04-2008
  • 14-04-2008
  • 10-04-2008
  • 09-04-2008
  • 08-04-2008
  • 07-04-2008
  • 06-04-2008
  • 05-04-2008
  • 04-04-2008
  • 03-04-2008
  • 02-04-2008
  • 01-04-2008
  • 31-03-2008
  • 29-03-2008
  • 28-03-2008
  • 27-03-2008
  • 26-03-2008
  • 25-03-2008
  • 23-03-2008
  • 22-03-2008
  • 21-03-2008
  • 20-03-2008
  • 19-03-2008
  • 18-03-2008
  • 17-03-2008
  • 16-03-2008
  • 15-03-2008
  • 14-03-2008
  • 13-03-2008
  • 12-03-2008
  • 11-03-2008
  • 10-03-2008
  • 08-03-2008
  • 07-03-2008
  • 05-03-2008
  • 04-03-2008
  • 03-03-2008
  • 01-03-2008
  • 29-02-2008
  • 28-02-2008
  • 27-02-2008
  • 26-02-2008
  • 25-02-2008
  • 23-02-2008
  • 22-02-2008
  • 21-02-2008
  • 19-02-2008
  • 18-02-2008
  • 17-02-2008
  • 16-02-2008
  • 15-02-2008
  • 14-02-2008
  • 12-02-2008
  • 09-02-2008
  • 07-02-2008
  • 06-02-2008
  • 05-02-2008
  • 04-02-2008
  • 03-02-2008
  • 02-02-2008
  • 31-01-2008
  • 30-01-2008
  • 29-01-2008
  • 28-01-2008
  • 27-01-2008
  • 26-01-2008
  • 25-01-2008
  • 24-01-2008
  • 23-01-2008
  • 22-01-2008
  • 20-01-2008
  • 18-01-2008
  • 17-01-2008
  • 16-01-2008
  • 15-01-2008
  • 14-01-2008
  • 13-01-2008
  • 12-01-2008
  • 11-01-2008
  • 10-01-2008
  • 09-01-2008
  • 08-01-2008
  • 07-01-2008
  • 05-01-2008
  • 04-01-2008
  • 02-01-2008
  • 01-01-2008
  • 30-12-2007
  • 29-12-2007
  • 27-12-2007
  • 26-12-2007
  • 25-12-2007
  • 23-12-2007
  • 22-12-2007
  • 21-12-2007
  • 19-12-2007
  • 18-12-2007
  • 17-12-2007
  • 16-12-2007
  • 15-12-2007
  • 14-12-2007
  • 13-12-2007
  • 12-12-2007
  • 11-12-2007
  • 10-12-2007
  • 09-12-2007
  • 07-12-2007
  • 06-12-2007
  • 05-12-2007
  • 04-12-2007
  • 03-12-2007
  • 02-12-2007
  • 28-11-2007
  • 26-11-2007
  • 24-11-2007
  • 23-11-2007
  • 22-11-2007
  • 20-11-2007
  • 18-11-2007
  • 17-11-2007
  • 16-11-2007
  • 14-11-2007
  • 13-11-2007
  • 12-11-2007
  • 11-11-2007
  • 09-11-2007
  • 08-11-2007
  • 07-11-2007
  • 06-11-2007
  • 05-11-2007
  • 03-11-2007
  • 02-11-2007
  • 30-10-2007
  • 29-10-2007
  • 27-10-2007
  • 26-10-2007
  • 25-10-2007
  • 24-10-2007
  • 23-10-2007
  • 22-10-2007
  • 21-10-2007
  • 20-10-2007
  • 18-10-2007
  • 17-10-2007
  • 16-10-2007
  • 13-10-2007
  • 12-10-2007
  • 10-10-2007
  • 09-10-2007
  • 07-10-2007
  • 05-10-2007
  • 04-10-2007
  • 01-10-2007
  • 29-09-2007
  • 28-09-2007
  • 26-09-2007
  • 25-09-2007
  • 24-09-2007
  • 22-09-2007
  • 21-09-2007
  • 20-09-2007
  • 19-09-2007
  • 18-09-2007
  • 17-09-2007
  • 14-09-2007
  • 13-09-2007
  • 11-09-2007
  • 10-09-2007
  • 09-09-2007
  • 08-09-2007
  • 07-09-2007
  • 05-09-2007
  • 03-09-2007
  • 01-09-2007
  • 30-08-2007
  • 29-08-2007
  • 28-08-2007
  • 27-08-2007
  • 26-08-2007
  • 23-08-2007
  • 21-08-2007
  • 19-08-2007
  • 14-08-2007
  • 12-08-2007
  • 09-08-2007
  • 05-08-2007
  • 04-08-2007
  • 01-08-2007
  • 26-07-2007
  • 20-07-2007
  • 18-07-2007
  • 17-07-2007
  • 16-07-2007
  • 15-07-2007
  • 12-07-2007
  • 10-07-2007
  • 08-07-2007
  • 07-07-2007
  • 06-07-2007
  • 05-07-2007
  • 03-07-2007
  • 02-07-2007
  • 01-07-2007
  • 29-06-2007
  • 28-06-2007
  • 27-06-2007
  • 26-06-2007
  • 24-06-2007
  • 21-06-2007
  • 20-06-2007
  • 19-06-2007
  • 18-06-2007
  • 15-06-2007
  • 13-06-2007
  • 12-06-2007
  • 11-06-2007
  • 10-06-2007
  • 09-06-2007
  • 08-06-2007
  • 07-06-2007
  • 05-06-2007
  • 04-06-2007
  • 02-06-2007
  • 01-06-2007
  • 31-05-2007
  • 30-05-2007
  • 29-05-2007
  • 28-05-2007
  • 27-05-2007
  • 26-05-2007
  • 25-05-2007
  • 24-05-2007
  • 23-05-2007
  • 21-05-2007
  • 19-05-2007
  • 18-05-2007
  • 17-05-2007
  • 16-05-2007
  • 15-05-2007
  • 14-05-2007
  • 12-05-2007
  • 11-05-2007
  • 09-05-2007
  • 07-05-2007
  • 04-05-2007
  • 02-05-2007
  • 30-04-2007
  • 29-04-2007
  • 28-04-2007
  • 27-04-2007
  • 26-04-2007
  • 24-04-2007
  • 21-04-2007
  • 18-04-2007
  • 15-04-2007
  • 13-04-2007
  • 12-04-2007
  • 09-04-2007
  • 08-04-2007
  • 07-04-2007
  • 05-04-2007
  • 04-04-2007
  • 03-04-2007
  • 01-04-2007
  • 30-03-2007
  • 29-03-2007
  • 28-03-2007
  • 27-03-2007
  • 26-03-2007
  • 25-03-2007
  • 24-03-2007
  • 22-03-2007
  • 21-03-2007
  • 20-03-2007
  • 18-03-2007
  • 17-03-2007
  • 16-03-2007
  • 15-03-2007
  • 14-03-2007
  • 13-03-2007
  • 12-03-2007
  • 10-03-2007
  • 08-03-2007
  • 07-03-2007
  • 05-03-2007
  • 04-03-2007
  • 03-03-2007
  • 02-03-2007
  • 01-03-2007
  • 28-02-2007
  • 26-02-2007
  • 24-02-2007
  • 21-02-2007
  • 19-02-2007
  • 18-02-2007
  • 17-02-2007
  • 16-02-2007
  • 14-02-2007
  • 11-02-2007
  • 10-02-2007
  • 08-02-2007
  • 05-02-2007
  • 03-02-2007
  • 02-02-2007
  • 01-02-2007
  • 31-01-2007
  • 29-01-2007
  • 28-01-2007
  • 25-01-2007
  • 24-01-2007
  • 23-01-2007
  • 22-01-2007
  • 20-01-2007
  • 19-01-2007
  • 18-01-2007
  • 17-01-2007
  • 16-01-2007
  • 15-01-2007
  • 14-01-2007
  • 13-01-2007
  • 12-01-2007
  • 11-01-2007
  • 10-01-2007
  • 09-01-2007
  • 08-01-2007
  • 07-01-2007
  • 04-01-2007
  • 03-01-2007
  • 01-01-2007
  • 31-12-2006
  • 29-12-2006
  • 28-12-2006
  • 27-12-2006
  • 26-12-2006
  • 25-12-2006
  • 24-12-2006
  • 23-12-2006
  • 22-12-2006
  • 21-12-2006
  • 20-12-2006
  • 19-12-2006
  • 18-12-2006
  • 17-12-2006
  • 16-12-2006
  • 15-12-2006
  • 14-12-2006
  • 13-12-2006
  • 12-12-2006
  • 11-12-2006
  • 09-12-2006
  • 07-12-2006
  • 06-12-2006
  • 05-12-2006
  • 04-12-2006
  • 01-12-2006
  • 29-11-2006
  • 28-11-2006
  • 27-11-2006
  • 26-11-2006
  • 25-11-2006
  • 24-11-2006
  • 23-11-2006
  • 21-11-2006
  • 19-11-2006
  • 18-11-2006
  • 17-11-2006
  • 16-11-2006
  • 15-11-2006
  • 14-11-2006
  • 13-11-2006
  • 11-11-2006
  • 10-11-2006
  • 07-11-2006
  • 06-11-2006
  • 05-11-2006
  • 04-11-2006
  • 03-11-2006
  • 02-11-2006
  • 30-10-2006
  • 29-10-2006
  • 26-10-2006
  • 25-10-2006
  • 24-10-2006
  • 23-10-2006
  • 22-10-2006
  • 21-10-2006
  • 17-10-2006
  • 14-10-2006
  • 13-10-2006
  • 12-10-2006
  • 11-10-2006
  • 10-10-2006
  • 08-10-2006
  • 06-10-2006
  • 05-10-2006
  • 04-10-2006
  • 02-10-2006
  • 01-10-2006
  • 30-09-2006
  • 28-09-2006
  • 27-09-2006
  • 26-09-2006
  • 23-09-2006
  • 22-09-2006
  • 20-09-2006
  • 19-09-2006
  • 18-09-2006
  • 17-09-2006
  • 13-09-2006
  • 12-09-2006
  • 11-09-2006
  • 10-09-2006
  • 09-09-2006
  • 05-09-2006
  • 03-09-2006
  • 02-09-2006
  • 01-09-2006
  • 31-08-2006
  • 30-08-2006
  • 28-08-2006
  • 27-08-2006
  • 26-08-2006
  • 23-08-2006
  • 22-08-2006
  • 21-08-2006
  • 20-08-2006
  • 19-08-2006
  • 18-08-2006
  • 17-08-2006
  • 16-08-2006
  • 15-08-2006
  • 13-08-2006
  • 12-08-2006
  • 10-08-2006
  • 07-08-2006
  • 06-08-2006
  • 05-08-2006
  • 04-08-2006
  • 03-08-2006
  • 02-08-2006
  • 01-08-2006
  • 30-07-2006
  • 29-07-2006
  • 28-07-2006
  • 27-07-2006
  • 26-07-2006
  • 25-07-2006
  • 24-07-2006
  • 23-07-2006
  • 22-07-2006
  • 18-07-2006
  • 16-07-2006
  • 15-07-2006
  • 14-07-2006
  • 13-07-2006
  • 12-07-2006
  • 10-07-2006
  • 08-07-2006
  • 07-07-2006
  • 05-07-2006
  • 04-07-2006
  • 03-07-2006
  • 02-07-2006
  • 01-07-2006
  • 30-06-2006
  • 29-06-2006
  • 27-06-2006
  • 26-06-2006
  • 25-06-2006
  • 24-06-2006
  • 23-06-2006
  • 21-06-2006
  • 20-06-2006
  • 18-06-2006
  • 16-06-2006
  • 15-06-2006
  • 14-06-2006
  • 12-06-2006
  • 06-06-2006
  • 05-06-2006
  • 04-06-2006
  • 03-06-2006
  • 30-05-2006
  • 27-05-2006
  • 24-05-2006
  • 23-05-2006
  • 22-05-2006
  • 21-05-2006
  • 20-05-2006
  • 19-05-2006
  • 17-05-2006
  • 15-05-2006
  • 14-05-2006
  • 13-05-2006
  • 12-05-2006
  • 08-05-2006
  • 05-05-2006
  • 04-05-2006
  • 03-05-2006
  • 02-05-2006
  • 30-04-2006
  • 29-04-2006
  • 28-04-2006
  • 27-04-2006
  • 25-04-2006
  • 24-04-2006
  • 23-04-2006
  • 22-04-2006
  • 21-04-2006
  • 19-04-2006
  • 18-04-2006
  • 17-04-2006
  • 15-04-2006
  • 14-04-2006
  • 13-04-2006
  • 12-04-2006
  • 10-04-2006
  • 09-04-2006
  • 08-04-2006
  • 07-04-2006
  • 05-04-2006
  • 03-04-2006
  • 02-04-2006
  • 31-03-2006
  • 28-03-2006
  • 26-03-2006
  • 25-03-2006
  • 24-03-2006
  • 23-03-2006
  • 22-03-2006
  • 21-03-2006

    Mijn favorieten
  • seniorennet.be
  • *************************


  • Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!