Inhoud blog
  • Weer terug
  • examen
  • bezoek
  • Baasje ziek
  • Op bezoek
    Zoeken in blog

    Paulie, grijze roodstaart papegaai, geboren: 19-3-2005
    Over mijzelf
    Ik ben Paulie, en gebruik soms ook wel de schuilnaam Prettig gestoord.
    Ik ben een man en woon in Menen (België) en mijn beroep is Het zotteken uithangen.
    Ik ben geboren op 19/03/2005 en ben nu dus 19 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: Iedere dag lekker rondfladderen in het huis en vooral aan mijn baasje zijn oren knabbelen.
    Ik ben hier aangekomen op 15 juni 2005 en ik was toen 12 weken oud en ik moet zeggen, ik ben hier met mijn gat in de boter gevallen.
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Paulie vertelt
    Over ons gezin
    Iedere dag is de moeite waard
    23-11-2005
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.David

    Dennis is weer heel blij nu.
    Zijn schoolvriend David kan nog eens komen spelen.
    Om 16.30 uur moet hij wel weer naar huis want dan moet hij naar de dokter.
    In het begin van het schooljaar heeft hij van iemand een slag onderaan in de rug gehad en blijkbaar zit er nu een schakel scheef.
    Dat zorgt natuurlijk voor pijn.
    Hopelijk komt het vlug weer in orde.
    Nu gaan wij onmiddellijk aan tafel gaan om worstenbroodjes te eten.
    Dat zal smaken.

     

    23-11-2005 om 13:30 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Garfield
    Klik op de afbeelding om de link te volgen klik op het plaatje

    23-11-2005 om 10:26 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Recept

    Fusilli met kaas

     

    Ingrediënten

    400 gr. fusilli

    zout

    2 citroenen schoongeboend

    3 el olijfolie

    1 bakje zuivelspread naturel

    versgemalen peper

    6 el fijngesneden basilicum

    75 gr. pittige kaas geraspt

     

    Kook de pasta in ruim water met zout beetgaar.

    Rasp de gele schil van de citroenen dun af.

    Giet de pasta af, schep er de citroenrasp, de olijfolie, de zuivelspread en peper door en laat de zuivelspread smelten.

    Strooi het basilicum erover.

    Serveer de pasta met de kaas.

     

    23-11-2005 om 10:19 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Menu van de dag

    Het neusje van de zalm met macaroni

     

    Ingrediënten voor 4 personen

    400 g zalmfilet
    150 g macaroni
    4 eetlepels mayonaise
    1 eetlepel mosterd
    5 cl olijfolie (extra vierge)
    0.5 citroen
    2 sjalotten
    2 tomaten
    200 g prinsessenboontjes
    peper
    zout
    1 eetlepel bieslook (fijngehakt)

     

    Kook de macaroni in gezouten water, zonder deksel.

    Meng de gekookte pasta met de mayonaise.

    Zet apart op een koele plaats.

    Breng wat water aan de kook.

    Voeg de zalm toe net voor het kookpunt van het water.

    Laat de vis 5 minuten pocheren.

    Het kookwater mag net niet koken.

    Schep de vis uit het water.

    Laat afkoelen en verbrokkel met een vork in kleine stukjes.

    Overgiet die stukjes met olijfolie en een paar druppels citroensap.

    Maak de sjalotjes schoon en snijd ze zeer fijn.

    Meng de vis onder de sjalotjes.

    Kruid bij met peper en zout en zet apart.

    Ontvel de tomaten, snijd in vieren en haal er de pitjes uit.

    Snijd het tomatenvlees in lange reepjes.

    Kook de sperziebonen in kokend gezouten water.

    Laat een 10-tal minuten zeer hevig koken zonder deksel.

    Giet de boontjes af en spoel ze in koud water met ijsblokjes.

    Schik de macaroni met mayonaise in een slakom.

    Strooi daar bovenop de groenten.

    Verdeel daar bovenop de zalm.

    Werk af met bieslook.

     

     

    Zeeduivelfilet met rijst en saffraan

     

    Ingrediënten voor 4 personen

    600 g zeeduivelfilet
    150 g tomaten (gedroogd)
    250 g rijst (langkorrelrijst)
    20 dl visfumet
    2 eetlepels jenever (oud)
    40 g kaas
    1 cl olijfolie (extra vierge)
    75 g boter (bakboter)
    1 theelepel komijnzaad
    10 druppels tabasco
    1 potje saffraanpoeder
    peper
    zout

     

    De visfumet, de tabasco, zout, olijfolie en jenever samen in een pan doen en aan de kook brengen.

    Hierin de blokjes gesneden zeeduivelfilet zes minuten pocheren.

    De visblokjes daarna met een schuimspaan uit het pocheervocht halen en goed laten uitlekken.

    De rijst gaarkoken in het pocheervocht van de zeeduivel.

    De gedroogde tomaten fijnsnijden en vijf minuten voor het einde van de bereiding aan de rijst toevoegen.

    De gare rijst afgieten en vermengen met het komijnzaad, de gepocheerde zeeduivelblokjes, boter en saffraan.

    Het geheel nog even opwarmen op een zacht vuurtje en verdelen over voorverwarmde diepe borden of kommetjes.

    Serveren met een kommetje gemalen kaas apart erbij.

     

     

    Gratin met rode vruchten

     

    Ingrediënten voor 4 personen

    150 g aardbeien
    75 g frambozen
    75 g bosaarbeitjes
    75 g rode bessen
    30 g poedersuiker
    15 cl cointreau
    200 g suiker
    4 eierdooiers
    20 cl champagne (sec of brut)
    2 dl room

     

    De vruchten schoonspoelen en voorzichtig de steeltjes verwijderen.

    In een kom leggen, de likeur en de poedersuiker erover gieten en laten intrekken.

    In een pannetje de eierdooiers en de suiker opkloppen tot een wit en schuimig mengsel.

    De champagne (of de schuimwijn) tot op het kookpunt verwarmen en bij het mengsel voegen. Het pannetje au bain-marie zetten en het mengsel opkloppen tot een vaste maar lichte mousse.

    Het pannetje in een kom met ijskoud water plaatsen en de sabayon laten afkoelen onder voortdurend kloppen.

    Tot slot voorzichtig de stijfgeklopte room erdoor roeren.

    De vruchten verdelen over verwarmde diepe borden, het marinadevocht erover gieten en alles bedekken met de sabayon.

    De bereiding, net voor het opdienen, bestrooien met poedersuiker en laten gratineren in de warme oven onder de grill.

    Meteen opdienen.

     

    23-11-2005 om 10:11 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ben weer wakker
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Koud of niet koud, ik amuseer mij hier best want het is hier lekker warm.
    Ik word hier echt in de watten gelegd.
    Het zal deze namiddag weer druk zijn want Dennis heedt maar een halve dag school.
    Komt goed uit want dan kan hij mee helpen om mijn kooi te poetsen.
    O ja, klik even op het bijgaande plaatje.
    Het is wel mooi vind ik.

    23-11-2005 om 09:52 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    22-11-2005
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Slaapwel
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Ik kon het vanavond weer niet laten om nog eens de deugniet uit te hangen.
    Nu ja, ze mogen hier niet klagen he want ik heb mij de laatste twee dagen wel heel braafjes gedragen.
    Maar vandaag vond ik het toch de hoogste tijd om nog eens leven in de brouwerij te brengen.
    Kun je geloven dat zoiets vermoeiend is?
    Daarom ga ik nu slapen en wens tenslotte iedereen een goede nachtrust toe.

    22-11-2005 om 23:34 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goeieavond
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    22-11-2005 om 18:44 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een goeie middag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Voor allen die aan tafel gaan, smakelijk eten.
    Hier is het wortelpuree met kaasburgers.

    22-11-2005 om 12:03 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mop

    Onrechtstreeks

     

    - Juffrouw, wat zou u zeggen als ik u zou vragen wat uw vader zou zeggen, als ik hem zou vragen of hij u wil vragen hoe u het zou opnemen, als ik u tot vrouw zou vragen?

    22-11-2005 om 11:28 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Recept

    Croque papa

     

    1 tosti:

     

    2 boterhammen, kaas, ui en curry

     

    Belg een boterham met kaas, beetje ui in blokjes gesneden er boven op, curry en de andere boterham erop.

    En dan in het tosi ijzer!

     

    (ps. ui en curry moet je naar eigen smaak toevoegen.)

     

    Eet smakelijk!

    22-11-2005 om 11:14 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Menu van de dag

    Romige erwtensalade

     

    Ingrediënten voor 4 personen

    1 krop sla
    200 g erwtjes
    100 g maïs (in blik)
    250 g champignons
    2 eieren
    2 cl olijfolie (extra vierge)
    kruidenzout
    2 eetlepels mayonaise
    1 eetlepel citroensap
    15 eetlepels yoghurt (vol)
    4 sprietjes bieslook
    1 avocado

     

    Laat de maïs uitlekken. Was de sla. Kook of stoom de erwtjes gaar en laat ze afkoelen. Kook de eieren hard (9 minuten). Maak de champignons schoon en snij ze in plakjes.

    Verhit de olijfolie. Bak de champignons ongeveer 4 minuten op een vrij hoog vuur. Bestrooi ze met kruidenzout. Laat ze afkoelen.

    Maak de saus door alle sausingrediënten door elkaar te roeren. Snij de avocado in blokjes en de eieren in partjes. Meng alle ingrediënten.

    Leg op elk bord een blad sla en schep hier de romige erwtensalade op.

    Tip: u krijgt een mooi effect als u een ijsbergsla wat uitholt en hem vult met de romige erwtensalade.

     

     

    Paddestoelen met deegwaren

     

    Ingrediënten voor 4 personen

    150 g oesterzwammen
    150 g champignons
    150 g shiitake
    2 sjalotten
    100 g boter (bakboter)
    400 g pasta
    1 ui
    1 eetlepel peterselie (fijngehakt)
    1 eetlepel basilicum (fijngehakt)
    50 g boter (bakboter)
    50 g bloem (tarwebloem)
    2.5 dl groentebouillon
    2.5 dl room
    1.25 dl melk (halfvol)
    zeezout
    peper

     

    De schoongemaakte paddestoelen met de gehakte sjalotten in de hete boter aanfruiten. Een deksel op de pan leggen en 10 minuten laten gaarsmoren. Intussen de volkorendeegwaren gaarkoken in lichtgezouten kokend water. Afgieten en warm houden.

    Intussen de saus bereiden. Daarvoor de gehakte ui aanfruiten in de boter, bestuiven met tarwemeel en tot een gladde roux roeren. Overgieten met groentebouillon, room en melk en al roerend laten indikken. Op smaak brengen met peper en zout en bestrooien met vers gehakte tuinkruiden.

    De deegwaren over diepe borden verdelen, de paddestoelenragout erop scheppen en overgieten met de saus. Meteen serveren.

     

     

    Buideltje van seizoenfruit met een coulis van vanille

     

    Ingrediënten voor 4 personen

    400 g seizoenfruit
    4 vellen filodeeg
    80 g suiker
    1 sinaasappel
    5 cl grand-marnier
    2 eierdooiers
    30 g suiker
    2 dl melk (halfvol)
    0.5 stokje vanille

     

    Maak het fruit schoon en schik het op een blaadje van filodeeg met de suiker. Flambeer daarna met de Grand Marnier. Bind toe met een reepje sinaasappelschil.

    Bak het buideltje in de oven en laat bruinen.

    Maak de vanillesaus: klop de eierdooiers op met de suiker tot een witte, schuimende massa. Kook de melk met het vanillestokje. Roer de melk door de eierdooiers, zeef dit en laat zachtjes indikken zonder te koken.

    Schik het buideltje op het bord met het sausje van vanille.

     

    22-11-2005 om 10:28 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goeiemorgen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Het is hier al druk geweest.
    Nu toch eventjes de tijd om wat te vertellen.
    Papa Ronny en mama Christa hadden zich overslapen deze morgend.
    Dennis kon ook maar moeilijk uit zijn bed.
    Die zal wel vijf minuten te laat op school zijn gekomen.
    Iedereen gaat vanavond dus wat vroeger slapen.
    Zo meteen is het weer tijd voor het menu van de dag en nog andere leuke zaken.
    Ik kom straks weer eens terug.

    22-11-2005 om 10:00 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    21-11-2005
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goede nacht
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Ik wens iedereen een goede nacht en fijne dromen.
    Graag tot morgen.

    21-11-2005 om 23:01 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koffietijd
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Bij ons is het weer koffietijd.
    Beter laat dan nooit zullen wij maar zeggen.

    21-11-2005 om 16:23 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goeiemiddag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Voor allen die aan tafel zitten, smakelijk eten.
    Bij ons zijn het belegde boterhammetjes met pompoensoep.

    21-11-2005 om 13:04 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Recept

    Cassoulet

     

    Ingrediënten voor 4 personen:

    500g witte bonen
    4 eenden onderbouten
    1 lookworst
    1 varkenshammetje
    2 dikke plakken ongezouten spek
    2 dikke uien, in ringen gesneden, 2 teentjes knoflook, gekneusd
    1 el tomatenpuree
    2 sneetjes oud brood, fijngemalen
    1 kruidentuiltje; tijm, laurier
    olijfolie of eendenvet
    peper uit de molen & zout

     

    - Laat de bonen een nacht van tevoren weken in water. Kook ze nadien in hun weekwater gedurende 30 minuten met een weinig zout.
    - Ontvel en ontbeen het hammetje en snij het vlees in hapklare brokken. Doe deze, samen met de benen, het kruidentuiltje, tijm, laurier, de gekneusde knoflook en wat zout in een pan. Doe koud water bij en breng aan de kook, laat dit een uurtje zachtjes koken. Neem het vlees uit de pan, zeef de bouillon en roer er de tomatenpuree door, hou opzij.
    - Bak de eendenbouten mooi aan in wat olijfolie of eendenvet, laat het spek op het laatst ook even meekleuren. Neem alles uit de pan en stoof er vervolgens de uiringen kort in.
    - Snijd de lookworst in ringen.
    - Schep de bonen in een grote vuurvaste schaal en leg er alle stukken vlees op, schep er de uiringen over en giet er tenslotte de bouillon bij tot alles onderstaat, eventueel wat aangevuld met wat water indien alles niet onderstaat.
    - Zet in een voorverwarmde oven van 170° gedurende 90 minuten.
    - Strooi er vervolgens het gemalen broodkruim over en zet nogmaals 30 minuten in de oven.
    - Tip: U kunt uiteraard de eendenbouten vervangen door kip maar typisch Frans is het natuurlijk met eend.

    21-11-2005 om 10:13 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mop

    Wat is het verschil tussen moed en lef

     

    Moed = midden in de nacht bezopen thuiskomen, je vrouw staat op je te
    wachten met een bezem en dan vragen: "Ben je nog aan het schoonmaken
    of vlieg je nog ergens naar toe?"

    Lef = midden in de nacht bezopen thuiskomen met een parfumluchtje om
    je heen en lipstick op je kleding, je vrouw op haar kont slaan en
    zeggen: "jij bent de volgende".

    21-11-2005 om 10:10 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Iedereen een fijne dag gewenst
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    21-11-2005 om 10:08 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Welkom op maandag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    21-11-2005 om 10:06 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Menu van de dag

    Uiensoep met kaas

     

    Ingrediënten voor 4 personen

    3 uien
    2 aardappelen (Bintje)
    1 preiwit
    1 stengel groene selderij
    10 dl water
    60 g boter (bakboter)
    1 takje tijm
    1 blaadje laurier
    peper
    zout
    4 beschuiten
    40 g kaas

     

    De ui, de aardappelen, de selderij en de prei schoonmaken.

    Een derde van de ui zeer fijn snipperen en apart houden.

    De rest van de groenten grof hakken en aanstoven in de helft van de boter.

    Een beetje water toevoegen en nog enkele minuten laten sudderen.

    Kruiden en de rest van het water toevoegen.

    Het geheel onder deksel aan de kook brengen, het vuur matigen en zachtjes laten gaar worden. De soep door een roerzeef halen en opnieuw enkele minuten laten koken.

    Ondertussen de apart gehouden fijngesnipperde ui in de rest van de boter bruinen en vervolgens bij de soep voegen.

    In elk soepbord een met kaas bestrooide beschuit leggen.

    De soep hierover uitscheppen.

    Heet serveren.

     

     

    Varkenskoteletten met rookspek en peren

     

    Ingrediënten voor 4 personen

    4 varkenskoteletten
    75 g boter (bakboter)
    4 peren (Conférence)
    2 sjalotten
    1 teentje knoflook
    5 g bloem (tarwebloem)
    2 dl kalfsfond
    2 cl calvados
    peper
    zout
    4 sneetjes spek (gerookt)
    1 eetlepel peterselie (fijngehakt)

     

    De koteletten goudbruin bakken in de hete boter en kruiden met peper en zout.

    Uit de pan nemen en warm houden.

    Het overtollige vet afgieten en in het resterende braadvocht de gehakte sjalotten en knoflook fruiten met het in reepjes gesneden rookspek.

    De ongeschilde peren in partjes snijden en aan het spek toevoegen.

    Bestuiven met gezeefde bloem, even roeren en overgieten met kalfsfond en calvados.

    De koteletten terug in de pan leggen en onder deksel nog 5 minuten laten stoven.

    Het vlees met de saus op warme borden scheppen en bestrooien met gehakte peterselie.

     

     

    Wortelcake

     

    Ingrediënten voor 4 personen

    4 wortelen
    75 g amandelpoeder
    75 g hazelnoten (gemalen)
    50 g walnoten (gemalen)
    7 eieren
    300 g suiker
    zout
    kaneelpoeder
    50 g paneermeel
    50 g bloem (tarwebloem)
    7 g bakpoeder
    10 g boter (bakboter)
    20 g poedersuiker
    50 g amandelschilfers

     

    De eierdooiers mooi schuimig kloppen met de helft van de suiker, een snuifje zout en een mespuntje kaneelpoeder.

    De gemalen noten (amandelnoten, walnoten en hazelnoten) mengen met evenveel geraspte wortelen, het paneermeel, het bakpoeder en de gezeefde bloem.

    Alles door de eierdooiers roeren.

    De eiwitten tot sneeuw kloppen met de rest van de suiker en zorgvuldig door het deeg spatelen.

    In een beboterde springvorm overscheppen en gedurende 45 minuten bakken in een voorverwarmde oven van 180 graden.

    Uit de oven nemen, volledig laten afkoelen en de vorm verwijderen.

    Een dagje laten opstijven in de koelkast alvorens aan te snijden.

    Bestuiven met poedersuiker en garneren met geroosterde amandelschilfers.

    Tip: in plaats van de taart te bestuiven, kan ze ook worden gegarneerd met suikerglazuur. Hiervoor moet 200 gram bloemsuiker in een warmwaterbad worden gemengd met 2 eetlepels citroensap en 2 eetlepels kirsch.

    De taart hiermee bestrijken en laten afkoelen.

     


     

    21-11-2005 om 10:02 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 23/07-29/07 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 21/08-27/08 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 15/05-21/05 2006
  • 08/05-14/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 10/04-16/04 2006
  • 03/04-09/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 06/03-12/03 2006
  • 27/02-05/03 2006
  • 20/02-26/02 2006
  • 13/02-19/02 2006
  • 06/02-12/02 2006
  • 30/01-05/02 2006
  • 23/01-29/01 2006
  • 16/01-22/01 2006
  • 09/01-15/01 2006
  • 02/01-08/01 2006
  • 25/12-31/12 2006
  • 19/12-25/12 2005
  • 12/12-18/12 2005
  • 05/12-11/12 2005
  • 28/11-04/12 2005
  • 21/11-27/11 2005
  • 14/11-20/11 2005
  • 07/11-13/11 2005

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    Laatste commentaren
  • fijne zondag met dikke knufjes van mij.liefs Mieke.xxx. (mieke)
        op Baasje ziek
  • Avondgroetjes (hugo)
        op Weer terug
  • hoi hoi paulie (pluisje)
        op Weer terug
  • De Kerstgroetn van Juliën en Adriën. (De 2 zotte piefies)
        op Weer terug
  • Kerstgroetjes uit Koekelare. (Raf en Ginette)
        op Weer terug
  • Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Foto


    Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • Forum over grijze roodstaart papegaaien en andere kromsnavels
  • moppen
  • tijdschrift
  • pc & internet
  • Het blog van Dennis
  • Welkom bij Willy
  • grasparkieten

  • Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Grasparkiet Online

    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!