Inhoud blog
  • Weer terug
  • examen
  • bezoek
  • Baasje ziek
  • Op bezoek
    Zoeken in blog

    Paulie, grijze roodstaart papegaai, geboren: 19-3-2005
    Over mijzelf
    Ik ben Paulie, en gebruik soms ook wel de schuilnaam Prettig gestoord.
    Ik ben een man en woon in Menen (België) en mijn beroep is Het zotteken uithangen.
    Ik ben geboren op 19/03/2005 en ben nu dus 19 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: Iedere dag lekker rondfladderen in het huis en vooral aan mijn baasje zijn oren knabbelen.
    Ik ben hier aangekomen op 15 juni 2005 en ik was toen 12 weken oud en ik moet zeggen, ik ben hier met mijn gat in de boter gevallen.
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Paulie vertelt
    Over ons gezin
    Iedere dag is de moeite waard
    29-04-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.recept

    Gevulde satésaus met rijst

     

    Ingrediënten

    400 gram kipfilet of hamlap

    4 ons rijst

    250 gram champignons

    2 preien

    2 uien

    groot blik perziken op sap

    5 el pindakaas

    3 tl sambal

    5 el ketjap

    2 tl gemberpoeder

    2 tn knoflook

    Zout

     

    Snijd het vlees in stukjes en bak het bruin met gemberpoeder, zout en 1 tl sambal.

    Kook intussen de rijst.

    Snij de prei, ui, knoflook en champignons in stukjes.

    Haal het vlees uit de pan en bak de groenten hierin.

    Laat de perziken uitlekken, bewaar het vocht en snijd ze in stukjes.

    Voeg de sambal, ketjap, pindakaas bij de groenten en laat dit warm worden.

    Voeg zoveel perziksap toe tot de gewenste dikte bereikt is.

    Voeg tot slot het vlees en de perziken toe en warm alles goed door.

    29-04-2006 om 16:17 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koffietijd
    Klik op de afbeelding om de link te volgen klik op het plaatje

    29-04-2006 om 16:11 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    29-04-2006 om 14:23 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.recept

    Ossenhaas in korstgebak

     

    Ingrediënten voor 4 personen

    800 g runderfilet (ossenhaas)
    350 g briochedeeg
    1 ei
    10 cl porto (rood)
    1 eetlepel dragon (fijngehakt)
    1 takje tijm
    1 cl olijfolie (extra vierge)
    peper
    zout

     

    De avond voordien het briochedeeg klaarmaken (ongezoet).

    Het deeg 2 uur laten rijzen.

    Het in plasticfolie rollen en laten overnachten in de koelkast.

    Het vlees enige uren voor de maaltijd braden nadat het met keukengaren is vastgezet.

    De olie in de pan verhitten. De runderhaas kort aanbakken aan elke kant.

    Een kleine braadslee bestrooien met tijm en gehakte dragon.

    Het vlees kruiden met peper en zout en op de tuinkruiden leggen.

    In een voorverwarmde oven zetten en ongeveer 10 minuten laten braden op 250 graden.

    Uit de oven halen en laten afkoelen.

    Het keukengaren verwijderen.

    De bodem van de braadslee deglaceren met een klein scheutje water en de porto.

    De braadjus afzonderlijk houden.

    Het briochedeeg dun uitrollen zodat het gebraad volledig kan worden ingepakt.

    Na het inpakken de randen stevig aandrukken.

    Het ingepakte vlees 30 minuten laten rusten op een warme plaats.

    Intussen het ei loskloppen in een kommetje.

    Het ei over het deeg uitborstelen.

    De oven verwarmen op 200 graden en de runderhaas ongeveer 30 minuten bakken.

    De braadjus opwarmen.

    De runderhaas aan tafel snijden en zeer warm opdienen.

    29-04-2006 om 13:55 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    29-04-2006 om 13:48 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Menu van de dag

    Aubergines op Siciliaanse wijze

     

    Ingrediënten voor 4 personen

    2 aubergines
    4 eieren (hardgekookt)
    40 g boter (bakboter)
    40 g bloem (tarwebloem)
    4 dl melk (halfvol)
    1 dl room
    200 g emmental (geraspt)
    peper
    zout
    nootmuskaat
    150 g ham

     

    De aubergines wassen, in schijfjes snijden en gaarkoken in lichtjes gezouten water.

    Een roux maken met gesmolten boter en bloem.

    De melk toevoegen en al roerend aan de kook brengen.

    Op smaak brengen met peper en zout.

    Van het vuur nemen en er de room doorroeren, samen met de helft van de gemalen kaas.

    De hardgekookte eieren in schijfjes snijden.

    De ham in reepjes verdelen.

    Een vuurvaste schotel insmeren met boter en er laag voor laag aubergines, eieren, ham en een deel van de resterende kaas in schikken.

    Overgieten met de helft van de kaassaus.

    Hierop weer aubergines, eieren en ham schikken.

    De rest van de saus over het geheel gieten en bestrooien met de overblijvende gemalen kaas.

    Laten gratineren en onmiddellijk serveren.

     

     

    Tonijn met groene kruiden en tomaatbasilicumsaus

     

    Ingrediënten voor 4 personen

    600 g tonijnmedaillons
    200 g saffraannoedels
    8 sneetjes wit brood
    2 eetlepels peterselie (fijngehakt)
    3 eetlepels kervel (fijngehakt)
    1 eetlepel dille (fijngehakt)
    2 eetlepels basilicum (fijngehakt)
    4 tomaten
    250 g boter (roomboter)
    6 sjalotten
    1 dl wijn (wit/droog)
    0.5 cl azijn
    peper
    zout

     

    De kruiden schoonmaken (peterselie, kervel, dille en de helft van de basilicum), broodkruim toevoegen en pureren.

    De tonijnmedaillons met de puree bedekken en 15 tot 20 minuten in een voorverwarmde oven van 170 graden zetten.

    Een blanke botersaus bereiden.

    Hiervoor de sjalotten schoonmaken en fijnhakken.

    Ze samen met de witte wijn, de azijn, de peper en het zout laten inkoken tot bijna alle vocht verdampt is.

    De koude boter in vlokjes door de bereiding roeren en de saus door een fijne zeef gieten.

    De tomaten pellen en ontpitten, het vruchtvlees in blokjes snijden, de blanke botersaus toevoegen en verwarmen.

    Ten slotte de rest van het gehakte basilicum bijvoegen en kruiden met peper en zout.

    De saffraannoedels beetgaar koken in lichtgezouten water.

    De saffraannoedels midden op verwarmde borden leggen, de tonijnmedaillons erop schikken en de saus errond gieten.

     

     

    Italiaanse zabaglione

     

    Ingrediënten voor 4 personen

    4 eierdooiers
    40 g suiker
    0.8 dl wijn (wit/zoet)

     

    Alle ingrediënten in een grote mengschaal doen en die au bain-marie op een laag pitje zetten.

    Alles blijven opkloppen met een garde tot de eiercrème mooi stevig wordt.

    Kort voor het water aan de kook komt, de sabayon van het vuur nemen en overscheppen in coupes of schaaltjes.

    Meteen serveren.

     

    Tip:

    Eventueel vooraf een bolletje vanille-ijs in de schaaltjes doen.

    29-04-2006 om 13:46 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoogdag in Oostende
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Voor allen die naar Oostende zijn gegaan wens ik een bijzondere fijne dag toe en ik hoop van harte dat de actie "Belgen in nood" een daverend success mag worden.
    Zelf kan papa Ronny er niet bij zijn want die is niet meer zo goed te been.
    Wij zullen de verslagen wel lezen op de diverse blogs.

    Paulie & Jako

    29-04-2006 om 13:25 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goeiemiddag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    29-04-2006 om 13:14 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    28-04-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen klik op het plaatje

    28-04-2006 om 18:39 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.recept

    Geroosterde zeeduivel met ansjovis en kappertjes

     

    Ingrediënten voor 4 personen

    400 g zeeduivelfilet
    25 g ansjovisfilets (in olie)
    3 tomaten
    2 eetlepels kappertjes
    6 blaadjes basilicum
    25 g kaas
    50 g boter (bakboter)
    0.5 cl olijfolie (extra vierge)
    peper
    zout

     

    Een magnetronschaal instrijken met boter, de bodem licht bestrooien met peper en zout.

    De zeeduivelfilets erin schikken met hun dunste delen naar het midden van de schaal toe.

    Op smaak brengen met peper en zout.

    De ansjovisfilets diagonaal op de zeeduivelfilets schikken.

    De kappertjes goed laten uitlekken en over de vissen verdelen.

    Enkele nootjes boter erop leggen, de schaal afdekken en zeven minuten in de magnetron verhitten bij 850 W.

    Uit de oven nemen.

    De grill voorverwarmen en de bereiding nog twee minuten onder de grill zetten bij 375 W.

    De tomaten wassen, halveren, kruiden met peper en zout, beleggen met de gemalen kaas en een blaadje basilicum, besprenkelen met olijfolie en twee minuten grillen bij 375 W.

    De zeeduivelfilets op warme borden schikken, garneren met de tomaat en serveren met aardappelpuree of een sneetje stokbrood.

    28-04-2006 om 18:36 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goeieavond
    Klik op de afbeelding om de link te volgen klik op het plaatje

    28-04-2006 om 18:31 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.recept

    Clafoutis met rode vruchten

     

    Ingrediënten voor 4 personen

    600 g krieken
    200 g braambessen
    4 eieren
    6 dl melk (vol)
    175 g poedersuiker
    125 g bloem (tarwebloem)
    75 g boter (roomboter)
    zout

     

    De oven voorverwarmen op 180 graden.

    De krieken en de braambessen spoelen onder stromend water.

    Goed laten uitlekken, de steeltjes verwijderen en de krieken ontpitten.

    Tweederde van de boter smelten in een pannetje.

    De bloem in een kom strooien, een kuiltje maken en hierin de gesmolten boter gieten samen met de helft van de suiker, het zout en de losgeklopte eieren.

    Goed mengen.

    Een glazen schaal invetten met de rest van de boter en er een bodem deeg in aanbrengen. Hierop de krieken en de bramen schikken.

    Bedekken met de rest van het deeg.

    In de oven zetten en 40 minuten laten bakken.

    Uit de oven halen, bestrooien met de rest van de suiker en opnieuw 20 minuten in de oven zetten.

    28-04-2006 om 16:24 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koffietijd
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    28-04-2006 om 16:11 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.recept

    Beursje van Noordzeekrab met groentereepjes

     

    Ingrediënten voor 4 personen

    2 Noordzeekrabben (van 400 g)
    15 dl groentebouillon
    4 vellen filodeeg
    1 wortel
    1 preiwit
    4 stengels bleekselderij
    3 sjalotten
    1 teentje knoflook
    1 ei
    20 g boter (bakboter)

     

    Een stevige groentebouillon koken, zeven, opnieuw aan de kook brengen en er de krabben in gaarkoken.

    De krabben laten afkoelen in het kookvocht, ontpantseren en de scharen opzij leggen.

    De gehakte sjalotten en de geperste look in boter fruiten.

    Een julienne maken van wortel, preiwit en selderij, blancheren en laten afkoelen.

    De groene bladen van de preistengel eveneens blancheren en opzij leggen.

    De groentejulienne, het krabbenvlees en het hele ei mengen.

    Balletjes van het mengsel maken en in het midden van de deegbladen leggen.

    De deegbladen dichtvouwen tot een beursje en dichtbinden met een geblancheerd preiblad.

    De beursjes op een beboterde bakplaat schikken en 10 minuten in de oven (180 graden) zetten.

    Opdienen met blanke boter.

    28-04-2006 om 12:15 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goeiemiddag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

    28-04-2006 om 12:10 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.recept

    Asperge-spinazietaart

     

    Ingrediënten voor 4 personen

    125 g boter (roomboter)
    1 ei
    250 g bloem (tarwebloem)
    zout
    0.3 dl water
    12 asperges
    200 g spinazie
    3 sneetjes spek (gerookt)
    3 sneetjes spek (gezouten)
    15 g boter (bakboter)
    3 eieren
    2 dl room
    peper
    nootmuskaat

     

    Het deeg bereiden met de zachtgeroerde roomboter, het ei, de bloem, een snuifje zout en 3 eetlepels ijskoud water.

    Met koele handen kneden tot het deeg goed loskomt van het werkblad.

    Enkele uren laten rusten in de koelkast.

    Ondertussen de asperges schillen met een dunschiller. Het onderste stukje afbreken en bewaren voor aspergesoep.

    Het spek in blokjes snijden.

    De spinazie schoonmaken en fijnhakken.

    Het spek knapperig bakken in een beetje boter.

    Vervolgens de in stukken gesneden asperges toevoegen en een vijftal minuten laten garen. Ten slotte de spinazie bij het mengsel voegen en alles samen nog 5 minuten laten zacht worden.

    Eventueel overtollig vocht afgieten.

    Het deeg uitrollen, er een beboterde bakvorm mee bekleden en enkele malen doorprikken met een vork.

    Het spek-asperge-spinazie-mengsel hierover verdelen en overgieten met de eieren die losgeklopt werden in de room.

    Kruiden met peper en nootmuskaat.

    Gedurende 40 minuten laten bakken in een voorverwarmde oven van 180 graden. Onmiddellijk opdienen.

    28-04-2006 om 10:19 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    28-04-2006 om 10:06 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Menu van de dag

    Schelvis in frituur

     

    Ingrediënten voor 4 personen

    800 g schelvisfilet
    1 citroen
    50 g bloem (tarwebloem)
    1 dl melk (halfvol)
    1 ei
    peper
    zout

     

    De visfilets goed droogdeppen.

    Naar smaak kruiden met zout en peper.

    Een vrij vloeibaar deeg roeren met het losgeklopte ei, de bloem, de melk en het citroensap.

    De visfilets door het beslag halen en even laten uitlekken.

    Ze vervolgens in hete frituurolie goudbruin bakken.

    Even laten uitlekken op huishoudpapier.

    Goed heet opdienen met gekookte aardappeltjes en met een gemengd slaatje, aangemaakt met een lichte vinaigrette.

     

     

    Kippenboutjes met groenten in de braadzak

     

    Ingrediënten voor 4 personen

    4 kippenbouten
    zout
    paprikapoeder
    2 sjalotten
    2 preiwitten
    0.25 bloemkool
    2 paprika's (rood)
    1 eetlepel kippenbouillon
    2 eetlepels bieslook (fijngehakt)

     

    De kippenboutjes inwrijven met zout en paprikapoeder en laten kleuren in een pan met antikleeflaag.

    De oven voorverhitten op 180 graden.

    De schoongemaakte groenten klein snijden.

    De kippenbouten en de groenten met de kippenbouillon in een braadzak doen.

    De zak sluiten en bovenaan een paar keer doorprikken met een vork.

    In het midden van de oven schuiven en in 25 minuten laten gaar worden.

    De braadzak openen, de kip met de groenten en de bouillon in een serveerschaal doen en bestrooien met tuinkruiden.

     

     

    Amandeltaart

     

    Ingrediënten voor 4 personen

    60 g boter (roomboter)
    2 eieren
    200 g bloem (tarwebloem)
    150 g suiker
    0.3 dl melk (halfvol)
    100 g boter (roomboter)
    150 g amandelschilfers
    0.2 dl melk (halfvol)
    100 g suiker

     

    De eieren klutsen, de boter smelten zonder te bruinen en samen met de bloem, de melk en de suiker bij de eieren voegen.

    De oven voorverwarmen en daarin een bakvorm met enkele klontjes boter plaatsen.

    Na 5 minuten uit de oven nemen en met draaibewegingen de boter over de vorm verdelen.

    Het deeg in de vorm doen en 10 minuten op 220 graden laten bakken in de oven.

    Ondertussen de amandelsaus bereiden.

    Hiervoor de rest van de melk, de boter en de suiker samen met de amandelen in een steelpan doen en verwarmen tot de suiker gesmolten is.

    De taart uit de oven nemen en overgieten met de saus.

    Nog een kwartier laten verder bakken.

    Buiten de oven laten afkoelen.

     

    28-04-2006 om 10:04 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goeiemorgen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen klik op het plaatje

    28-04-2006 om 09:28 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    27-04-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.recept

    Staartvis met vanille, saffraanrijst met mango

     

    Ingrediënten voor 4 personen
    800g staartvis
    4 eetlepels magere room
    2 vanillepeulen
    1 stukje gember
    1 limoen
    160g basmatirijst
    1 doosje saffraan
    1 mango
    6 blaadjes basilicum
    zout
    peper

    Verdeel de staartvis in vier gelijke moten.
    Doe de room in een kom.

    Snij de vanillepeulen in de lengte doormidden.

    Haal er met de botte kant van een mes het merg uit en voeg alles bij de room.

    Rasp een stukje gember fijn en doe dit bij de room.

    Breng op smaak met peper en zout en meng goed.

    Giet de room in een kookpot en zet die opzij.
    Haal met een speciaal mesje of een dunschiller de zeste (het dunne buitenschilletje) van de limoen en maak er fijne reepjes van.

    Blancheer ze 2 minuten in kokend water en koel ze af onder stromend water uit de kraan.

    Dep de reepjes droog en hou ze apart.
    Doe de rijst in een kookpot en giet er drie keer het volume aan water bij.

    Voeg er de saffraan bij en een beetje zout en laat koken tot het water volledig is opgenomen door de rijst.

    Schil de mango en snij het vruchtvlees in dunne schijfjes.

    Hou ze apart.
    Breng de room in de kookpot voorzichtig aan de kook.

    Leg er de zeste van de limoen in samen met de moten staartvis.

    Laat 15 minuten koken op een zacht vuur en roer regelmatig.
    Leg de staartvis op een schotel.

    Snipper de basilicumblaadjes fijn en strooi ze over de vis.

    Schik de rijst ernaast en de schijfjes mango erbovenop.

    27-04-2006 om 13:54 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 23/07-29/07 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 21/08-27/08 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 15/05-21/05 2006
  • 08/05-14/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 10/04-16/04 2006
  • 03/04-09/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 06/03-12/03 2006
  • 27/02-05/03 2006
  • 20/02-26/02 2006
  • 13/02-19/02 2006
  • 06/02-12/02 2006
  • 30/01-05/02 2006
  • 23/01-29/01 2006
  • 16/01-22/01 2006
  • 09/01-15/01 2006
  • 02/01-08/01 2006
  • 25/12-31/12 2006
  • 19/12-25/12 2005
  • 12/12-18/12 2005
  • 05/12-11/12 2005
  • 28/11-04/12 2005
  • 21/11-27/11 2005
  • 14/11-20/11 2005
  • 07/11-13/11 2005

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    Laatste commentaren
  • fijne zondag met dikke knufjes van mij.liefs Mieke.xxx. (mieke)
        op Baasje ziek
  • Avondgroetjes (hugo)
        op Weer terug
  • hoi hoi paulie (pluisje)
        op Weer terug
  • De Kerstgroetn van Juliën en Adriën. (De 2 zotte piefies)
        op Weer terug
  • Kerstgroetjes uit Koekelare. (Raf en Ginette)
        op Weer terug
  • Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Foto


    Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • Forum over grijze roodstaart papegaaien en andere kromsnavels
  • moppen
  • tijdschrift
  • pc & internet
  • Het blog van Dennis
  • Welkom bij Willy
  • grasparkieten

  • Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Grasparkiet Online

    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!