Ik ben Paulie, en gebruik soms ook wel de schuilnaam Prettig gestoord.
Ik ben een man en woon in Menen (België) en mijn beroep is Het zotteken uithangen.
Ik ben geboren op 19/03/2005 en ben nu dus 20 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: Iedere dag lekker rondfladderen in het huis en vooral aan mijn baasje zijn oren knabbelen.
Ik ben hier aangekomen op 15 juni 2005 en ik was toen 12 weken oud en ik moet zeggen, ik ben hier met mijn gat in de boter gevallen.
Paulie vertelt
Over ons gezin Iedere dag is de moeite waard
02-06-2006
recept
Kerriereepjes
Ingrediënten
3 el zonnebloemolie
400 gr. ongepaneerde varkensschnitzels, in reepjes
1 teentje knoflook, gesnipperd
1 ui, gesnipperd
1 stukje gemberwortel van 3 cm, fijn geraspt
5 worteltjes, in plakjes
750 gr. aardappelen, geschild en in blokjes
1 zakje kerriesaus
1 groene appel, geschild en in blokjes
250 gr. doperwtjes (diepvries)
4 plakjes bladerdeeg, ontdooid
Verhit de olie en bak de schnitzels met de knoflook, de ui en de gemberwortel al omscheppend lichtbruin en gaar.
Voeg de worteltjes en de aardappelen toe en bak ze al omscheppend 5 minuten mee.
Strooi het zakje kerriesausmix erover en roer er 3 dl heet water door.
Breng alles aan de kook en schep de appel en de doperwten erdoor.
Doe het mengsel over in een ingevette ovenschaal.
Leg de plakjes bladerdeeg op elkaar en rol ze dun uit.
Bekleed de schaal ermee en prik er verschillende gaatjes in.
Bestrijk het deeg met water en bak het in 20 minuten in een voorverwarmde oven 200 C goudbruin en gaar.
Tortellini met ham & kaas (tortellini con prosciutto e fromaggio)
Ingrediënten voor 4 personen
500 g tortellini (prosciutto e fromaggio)
Barilla 500 g kerstomaatjes 2 dl room 1 takje rozemarijn 2 sjalotten 1 glas Madeira wijn Parmezaanse kaas olijfolie peper en zout
Ontvel de tomaatjes en snij ze in kleine stukjes.
Hak de blaadjes van de rozemarijn fijn. Snipper de sjalotten fijn en stoof ze aan in olijfolie, voeg de Madeira wijn toe en laat zachtjes ongeveer 5 minuten pruttelen.
Voeg de tomaten en rozemarijn toe en laat nogmaals 5 minuten zacht koken.
Giet nu de room erbij en breng op smaak met peper en zout. Kook de tortellini gaar volgens gebruiksaanwijzing (12 min).
Giet af en meng met de saus. Schep in diepe pastaborden en werk af met parmezaanse kaas. Een lekker glas Italiaanse rode of frisse rosé wijn past hierbij uitstekend.