Inhoud blog
  • Weer terug
  • examen
  • bezoek
  • Baasje ziek
  • Op bezoek
    Zoeken in blog

    Paulie, grijze roodstaart papegaai, geboren: 19-3-2005
    Over mijzelf
    Ik ben Paulie, en gebruik soms ook wel de schuilnaam Prettig gestoord.
    Ik ben een man en woon in Menen (België) en mijn beroep is Het zotteken uithangen.
    Ik ben geboren op 19/03/2005 en ben nu dus 19 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: Iedere dag lekker rondfladderen in het huis en vooral aan mijn baasje zijn oren knabbelen.
    Ik ben hier aangekomen op 15 juni 2005 en ik was toen 12 weken oud en ik moet zeggen, ik ben hier met mijn gat in de boter gevallen.
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Paulie vertelt
    Over ons gezin
    Iedere dag is de moeite waard
    04-06-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Menu van de dag

    Scampi met zeeduivel en kerriesaus

    Ingrediënten voor 4 personen

    20 scampi
    400 g zeeduivelfilet
    200 g tagliatelle
    2 dl visfumet
    1 dl wijn (wit/droog)
    2 dl room
    100 g boter (bakboter)
    2 cl olijfolie (extra vierge)
    15 g kervel
    2 potjes saffraanpoeder
    0.5 theelepel kerriepoeder
    peper
    zout

     

    Bereiding

    Een ovenvaste schotel insmeren met boter en bestrooien met zout en peper.

    De zeeduivel in medaillons versnijden (3 per persoon) en in de schotel leggen.

    Bevochtigen met wat wijn en visfumet.

    Een stuk boterhampapier insmeren met boter en de zeeduivelmedaillons afdekken.

     

    De rest van de wijn en de visfumet met de room, het saffraanpoeder en de kerrie langzaam inkoken tot de saus licht bindt.

     

    De scampistaarten pellen, kruiden met peper en zout en snel aanbakken in een pannetje met hete olijfolie.

     

    De tagliatelle 4 minuten koken in licht gezouten water met een scheutje olijfolie, afgieten en warm houden.

     

    De ovenschotel met de zeeduivel en het pannetje met de scampi 3 minuten in een voorverwarmde oven (200 graden) zetten.

     

    De saus opwerken met een klont koude boter, proeven en eventueel op smaak brengen.

     

    De zeeduivel en de scampi uit de oven halen.

    Op een voorverwarmd bord een sausspiegel gieten en in het midden de tagliatelle schikken. De scampi eromheen leggen en de zeeduivelmedaillons op de tagliatelle schikken.

    Afwerken met kervelpluksels.

     

     

    Gewokte rogreepjes in zoetzure saus

     

    Ingrediënten voor 4 personen

    800 g rogvleugelfilet
    2 preiwitten
    1 paprika (rood)
    0.5 komkommer
    2 tomaten
    100 g sojascheuten
    100 g champignons
    1 blikje ananas
    1 appel (Jonagold)
    2 cl zonnebloemolie
    peper
    zout
    5 eetlepels ketjap (sojasaus)
    4 cl sherry (droog)
    1 mespuntje gemberpoeder
    2 eieren
    1 theelepel sambal oelek
    70 g tomatenpuree
    2 theelepels maïszetmeel
    peper
    zout

     

    Bereiding

    De rogvleugelfilets in reepjes snijden en twee uur laten marineren in een mengsel van de sojasaus, de sherry, peper, zout, het gemberpoeder en de losgeklopte eieren.

     

    De prei en de paprika in reepjes van twee centimeter snijden, de komkommer in schijfjes.

    De ananas en de ongeschilde appel in partjes snijden.

    De tomaten pellen, halveren, de pitjes verwijderen en elke tomatenhelft in acht verdelen.

    De champignons in schijfjes snijden.

     

    De prei, de champignons, de komkommer, de sojascheuten en de rode paprika afzonderlijk één minuut blancheren in kokend gezouten water.

    Goed laten uitlekken.

     

    De vis uit de marinade halen.

    Aan de marinade het sap van de ananas en eenzelfde hoeveelheid water, de tomatenpuree en de sambal oelek toevoegen.

    Goed roeren en de saus binden met het maïsmeel.

     

    De zonnebloemolie verhitten in een wokpan en er de rogreepjes een drietal minuten in roerbakken, laten uitlekken en warm houden.

     

    De stukjes groenten en fruit een tweetal minuten roerbakken.

    De saus toevoegen, even laten koken en eventueel bijkruiden.

     

    Het groente- en fruitmengsel op warme borden schikken, de rogreepjes erop leggen en overgieten met de saus.

     

     

    Aardbeiencoupe met bitterkoekjes

     

    Ingrediënten voor 4 personen

    500 g aardbeien
    1 limoen
    50 g suiker
    1 zakje vanillesuiker
    2.5 dl room
    100 g bitterkoekjes (macarons)

     

    Bereiding

    De aardbeien wassen en pas daarna de kroontjes verwijderen.

    De limoen schoonboenen en de schil raspen.

    Vervolgens uitpersen.

     

    Op een laag pitje onder deksel de aardbeien met het limoensap en de suiker 10 minuten laten stoven, in een kommetje scheppen en een uur laten opstijven in de koelkast.

     

    De room stijfkloppen met de vanillesuiker en mengen met de geraspte limoenschil.

     

    De room door de koude aardbeienmoes spatelen en in kommetjes scheppen.

     

    Opnieuw laten opstijven in de koelkast en vlak voor het serveren met bitterkoekjes en een aardbei garneren.

    04-06-2006 om 12:16 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    04-06-2006 om 11:39 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    02-06-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.recept

    Kerriereepjes

     

    Ingrediënten

    3 el zonnebloemolie

    400 gr. ongepaneerde varkensschnitzels, in reepjes

    1 teentje knoflook, gesnipperd

    1 ui, gesnipperd

    1 stukje gemberwortel van 3 cm, fijn geraspt

    5 worteltjes, in plakjes

    750 gr. aardappelen, geschild en in blokjes

    1 zakje kerriesaus

    1 groene appel, geschild en in blokjes

    250 gr. doperwtjes (diepvries)

    4 plakjes bladerdeeg, ontdooid

     

    Verhit de olie en bak de schnitzels met de knoflook, de ui en de gemberwortel al omscheppend lichtbruin en gaar.

    Voeg de worteltjes en de aardappelen toe en bak ze al omscheppend 5 minuten mee.

    Strooi het zakje kerriesausmix erover en roer er 3 dl heet water door.

    Breng alles aan de kook en schep de appel en de doperwten erdoor.

    Doe het mengsel over in een ingevette ovenschaal.

    Leg de plakjes bladerdeeg op elkaar en rol ze dun uit.

    Bekleed de schaal ermee en prik er verschillende gaatjes in.

    Bestrijk het deeg met water en bak het in 20 minuten in een voorverwarmde oven 200 C goudbruin en gaar.

    Lekker met witte rijst.

    02-06-2006 om 19:54 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goeieavond
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

    02-06-2006 om 19:18 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.recept

    Cordon bleu

     

    Ingrediënten

    4 ongepaneerde varkensschnitzels

    4 el groene pesto

    8 plakjes magere gegrilde casselerrib

    8 blaadjes basilicum

    vers gemalen peper

    zout

    4 el vloeibare boter

     

    Leg de schnitzels naast elkaar, dek ze af met een stuk huishoudfolie en sla ze met een zwaar plat mes of vleeshamer iets platter.

    Bestrijk ze aan één kant met de pesto en verdeel de casselerrib en de basilicumblaadjes erover.

    Vouw ze dubbel en steek de schnitzels vast met cocktailprikkers.

    Bestrooi ze met peper en zout en bak ze in het hete bakvet aan beide kanten bruin.

    Bak het vlees op een laag vuur in 15 minuten gaar.

    Neem het vlees uit de pan en houd het warm.

    Schenk langs de rand van de pan voorzichtig 1 1/2 dl heet water bij het bakvet en roer de aanbaksels los.

    Lekker met tagliatelle en gestoofde courgette.

    02-06-2006 om 18:49 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goeiemiddag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

    02-06-2006 om 13:11 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.recept

    'cassoulet' van Calimero

     

    Benodigdheden:

    2 blikken/potten witte bonen in tomatensaus

    2 flinke preien, in dunne ringen

    4 eetlepels tijm (meer mag ook)

    2 blikjes knakworst, in plakjes gesneden

    100 gram cervelaat of spekjes

     

    Snijd het cervelaat of het spek in kleine stukjes en bak dit zachtjes uit in een flinke pan.

    Doe vervolgens de prei erbij en bak dit even mee.

    Voeg dan de tijm toe.

    Voeg vervolgens de bonen en de knakworst toe en warm alles goed door.

    Lekker met bijvoorbeeld stokbrood of ciabatta.

    02-06-2006 om 13:04 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    02-06-2006 om 12:41 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Menu van de dag

    Gevulde knoflookchampignons

     

    Ingrediënten voor 4 personen

    300 g kastanjechampignons
    1 eetlepel citroensap
    30 g boter (bakboter)
    4 teentjes knoflook
    1 eetlepel cognac
    50 g paneermeel
    3 eetlepels peterselie (fijngehakt)
    zout
    peper

     

    Bereiding

    Verwarm de oven voor op 200°C.

    Borstel de champignons schoon, breek de steeltjes eraf en hak deze fijn.

    Besprenkel de champignons met citroensap.

    Bak de geperste knoflook heel kort in de helft van de boter, voeg de gehakte champignonstelen toe en bak kort mee.

    Roer van het vuur de cognac, het paneermeel en de peterselie door het mengsel.

     

    Breng op smaak met peper en zout.

    Zet de champignons in ovenschaaltjes en vul ze hoog op.

    Verdeel de rest van de boter in vlokjes over de champignons en bak goudbruin in ongeveer 12 minuten in de oven.

     

     

    Vederlichte waterzooi

     

    Ingrediënten voor 4 personen

    2 kippenborsten
    15 dl court-bouillon
    3 preiwitten
    3 stengels bleekselderij
    2 wortelen
    1 ui
    1 kippenbouillonblokje
    1 dl water
    40 g verse kaas (mager)
    1 eierdooier
    peper
    zout
    nootmuskaat

     

    Bereiding

    Het kippenvlees gedurende 25 minuten pocheren in de court-bouillon.

    Laten uitlekken, het karkas en het vel verwijderen en het vlees warm houden.

     

    Alle groenten schoonmaken, in fijne reepjes snijden en ze gedurende 15 minuten gaarstoven in een bodempje bouillon.

     

    De gevogeltebouillon opwarmen en de magere kaas toevoegen.

    Goed roeren, de pan van het vuur nemen en de eierdooier door de bereiding kloppen.

    Op smaak brengen met peper, zout en nootmuskaat.

    Tot slot de groenten en het kippenvlees toevoegen.

    Versieren met versgehakt bieslook.

     

     

    Frambozenbavarois

     

    Ingrediënten voor 4 personen

    500 g frambozen
    125 g suiker
    3 eetlepels citroensap
    3 blaadjes gelatine (van 3 g)
    5 dl room

     

    Bereiding

    De gelatine weken in koud water.

    De frambozen pureren en ze daarna door een fijne zeef halen.

    De frambozenpuree met de suiker en het citroensap mengen.

     

    De gelatine uitknijpen, oplossen in een weinig heet water en bij de frambozen voegen.

    De room stijfkloppen en mengen met de frambozenmoes.

    Alles in een met olie ingesmeerde vorm brengen en laten opstijven.

    De bavarois ontvormen en versieren met frambozen en een muntblaadje.

    02-06-2006 om 12:40 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goeiemorgen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen klik op het plaatje

    02-06-2006 om 09:28 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    01-06-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.recept

    Champignonflap

     

    Ingrediënten

    4 plakjes diepvries bladerdeeg
    100g champignons
    1 ui
    1 eetlepel boter
    50g ham
    zout
    peper

     

    Laat de plakjes bladerdeeg ontdooien.

    Maak de champignons schoon en snijd ze in plakjes.

    Maak de ui schoon en snipper hem.

    Snij de ham in blokjes.

    Verhit de boter in een pan en bak hierin de ui en de champignons.

    Voeg dan de ham toe en strooi er een beetje zout en peper over.

    Laat het mengsel afkoelen en verdeel het over de plakjes bladerdeeg.

    Sla de plakjes dubbel en plak de randen vast met water.

    Vet een bakblik in en leg hier de flappen op.

    Bak de flappen 15 minuten in een voorverwarmde oven van 220 graden.

    01-06-2006 om 19:05 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goeieavond
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

    01-06-2006 om 18:03 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Menu van de dag

    Soepje van kabeljauw 'in 't groen'

     

    Ingrediënten voor 4 personen

    200 g kabeljauwfilet
    2 sjalotten
    50 g spinazie
    2 bakjes waterkers
    50 g kervel
    2 takjes citroenmelisse
    2 eetlepels peterselie (fijngehakt)
    2 takjes bonenkruid
    2 takjes dille
    1 citroen
    15 dl visfumet
    5 dl wijn (wit/droog)
    1 dl room
    70 g boter (roomboter)
    peper
    zout

     

    Bereiding

    De groenten en kruiden wassen, schoonmaken en grof hakken.

    De citroen uitpersen, het sap bewaren en de schil in lange reepjes versnijden.

    Wat gehakte citroenmelisse en dille apart houden voor de garnering.

     

    De sjalotten pellen, fijnhakken en in een weinig boter glazig fruiten.

    De gehakte groenten, kruiden en citroensap toevoegen.

     

    De kabeljauwfilet in gelijke porties verdelen, vijf minuten pocheren in de visfumet, uithalen en warm houden.

     

    De visfumet en de witte wijn over de groenten gieten, twee minuten inkoken, mixen en zeven door een puntzeef.

    Opnieuw even inkoken en van het vuur een flinke noot boter erdoor mengen.

     

    De kabeljauwfilet in warme, diepe borden leggen en overgieten met de hete soep.

    Afwerken met de licht opgeklopte room en garneren met dille, een reepje citroenschil en reepjes citroenmelisse.

     

     

    Zeeduivel met aardbeiensabayon

     

    Ingrediënten voor 4 personen

    800 g zeeduivelfilet
    5 dl visfumet
    250 g aardbeien
    4 eierdooiers
    2.5 dl Noilly Prat
    peper
    zout
    1 takje dille

     

    Bereiding

    De vis gaar pocheren in de visfumet, uit de pan nemen en warm houden onder aluminiumfolie.

     

    De Noilly Prat voor de helft laten inkoken en er dan één voor één de eierdooiers doorkloppen tot een mooi gebonden sabayonsaus.

     

    Een paar aardbeien apart houden voor de garnering en de rest pureren en zeven.

     

    De aardbeienpuree voorzichtig door de sabayonsaus mengen en kruiden met peper en zout.

     

    Over de vismootjes scheppen en serveren met romige aardappelpuree.

    Garneren met de overgehouden aardbeienpartjes en een takje dille.

     

     

    Chocoladecakejes met bloemen

     

    Ingrediënten voor 4 personen

    300 g chocolade (puur)
    175 g boter (ongezouten)
    4 eieren
    175 g basterdsuiker
    100 g bloem
    zout
    40 g amandelen (gepeld)
    2 dl slagroom

     

    Bereiding

    Verwarm de oven voor op 190°C (stand 5).

    Bekleed een taartblik met 12 gaten met papieren cakebakjes.

    Smelt 2/3 van de chocola en alle boter in een vuurvaste kom boven zachtkokend water.

    Haal de kom van de warmtebron.

    Klop de eierdooiers met de suiker tot het mengsel dik begint te worden.

    Voeg het chocolademengsel toe en mix goed.

     

    Roer de gezeefde bloem, zout en gemalen amandelen erdoor.

    Klop in een schone kom de eiwitten tot zich zachte pieken vormen.

    Schep een eetlepel eiwit voorzichtig door het chocolademengsel om het luchtiger te maken en schep dan de rest erdoor.

    Lepel het beslag in de cakebakjes en bak gedurende 20 à 25 minuten tot ze gerezen zijn.

    Laat ze afkoelen.

     

    Verwarm voor het glazuur de room in een steelpan tot aan de kook, haal de pan van de warmtebron en roer onmiddellijk de rest van de chocola erdoor.

    Klop tot alles helemaal glad is.

    Laat onder af en toe roeren afkoelen, tot de glazuur net nog warm is.

    Haal de cakejes uit de bakjes en schep het glazuur erover.

    Laat het er gerust langslopen.

    Zet de cakejes een paar uur weg om op te stijven.

    Steek voor het opdienen een bloemetje in elk cakeje, maar waarschuw je gasten wel dat ze alleen voor de versiering zijn.

    01-06-2006 om 14:40 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goeiemorgen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

    01-06-2006 om 09:21 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    31-05-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.recept

    Broccoli taart

     

    Ingrediënten

    6 plakjes bladerdeeg
    500g broccoli
    klein blikje maïs
    150g spekblokjes
    2 uien
    4 eieren
    1dl koffieroom
    150g geraspte kaas
    zout
    peper
    nootmuskaat

     

    Laat het bladerdeeg ontdooien.

    Vet een bakvorm in en bekleed hiermee de bakvorm.

    Maak de broccoli schoon, verdeel het in roosjes en kook de broccoli in een pan met een beetje water en zout 2 minuten.

    Laat de maïs uitlekken.

    Laat de broccoli goed uitlekken en leg dit op het bladerdeeg in de bakvorm.

    Bak de spekblokjes uit, voeg de uien toe en bak deze even mee.

    Leg het spek-uien mengsel op de broccoli.

    Leg daarop de maïs.

    Meng de koffieroom met de eieren, kaas, peper, zout en de nootmuskaat.

    Giet het mengsel in de vorm.

    Zet de vorm 20 minuten in een voorverwarmde oven van 200 graden.

    31-05-2006 om 23:46 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goeieavond
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    31-05-2006 om 19:40 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.recept

    Kaasomelet

     

    Kaas: Rochefort Jong belegen

     

    Ingrediënten

    4 eieren

    100 g ham

    100 g Rochefort Jong belegen

    1 eetlepel bieslook (fijngehakt)

    0,2 dl room

    25 g boter (bakboter)

    peper

     

    Bereiding

    De ham in dobbelsteentjes snijden en op een zacht vuur laten aanbakken in boter.

    Kruiden met flink wat peper.

    De eieren opkloppen met de geraspte kaas, het gesnipperde bieslook en de room.

    Het mengsel over de ham gieten en op een zacht vuur laten staan tot de omelet een mooie dikke pannenkoek geworden is.

    31-05-2006 om 16:58 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koffietijd
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

    31-05-2006 om 16:08 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.recept

    Frivole salade

     

    Kaas: Cobergher light 20+

     

    Ingrediënten

    50 g saladedressing

    50 g verse kaas (mager)

    2 cl dragonazijn

    1 eetlepel bieslook (fijngehakt)

    Peper

    Zout

    1 krop ijsbergsla

    1 krop eikenbladsla

    4 stengels bleekselderij

    2 wortelen

    1 venkelknol

    100 g Cobergher light 20 + kaas (vetarm)

    50 g druiven (ontpit)

    4 kerstomaatjes

     

    Bereiding:

    De slasoorten en alle andere groenten schoonmaken.

    Enkele slablaadjes apart houden voor de garnering en de andere in fijne reepjes snijden.

    De bleekselderij en de venkel in julienne snijden en de wortelen verdelen in fijne dobbelsteentjes.

    De Cobergher light kaas in fijne reepjes snijden.

    Alle ingrediënten vermengen en ze op een waaier van slablaadjes verdelen.

    Versieren met de doormidden gesneden kerstomaatjes en de ontpitte druiven.

    Een sausje bereiden met magere saladedressing, magere verse kaas, dragonazijn, peper, zout en vers gehakt bieslook.

    De saus apart serveren bij het slaatje.

    31-05-2006 om 14:01 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goeiemiddag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    31-05-2006 om 13:32 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 23/07-29/07 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 21/08-27/08 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 15/05-21/05 2006
  • 08/05-14/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 10/04-16/04 2006
  • 03/04-09/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 06/03-12/03 2006
  • 27/02-05/03 2006
  • 20/02-26/02 2006
  • 13/02-19/02 2006
  • 06/02-12/02 2006
  • 30/01-05/02 2006
  • 23/01-29/01 2006
  • 16/01-22/01 2006
  • 09/01-15/01 2006
  • 02/01-08/01 2006
  • 25/12-31/12 2006
  • 19/12-25/12 2005
  • 12/12-18/12 2005
  • 05/12-11/12 2005
  • 28/11-04/12 2005
  • 21/11-27/11 2005
  • 14/11-20/11 2005
  • 07/11-13/11 2005

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    Laatste commentaren
  • fijne zondag met dikke knufjes van mij.liefs Mieke.xxx. (mieke)
        op Baasje ziek
  • Avondgroetjes (hugo)
        op Weer terug
  • hoi hoi paulie (pluisje)
        op Weer terug
  • De Kerstgroetn van Juliën en Adriën. (De 2 zotte piefies)
        op Weer terug
  • Kerstgroetjes uit Koekelare. (Raf en Ginette)
        op Weer terug
  • Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Foto


    Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • Forum over grijze roodstaart papegaaien en andere kromsnavels
  • moppen
  • tijdschrift
  • pc & internet
  • Het blog van Dennis
  • Welkom bij Willy
  • grasparkieten

  • Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Grasparkiet Online

    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!