Photobucket - Video and Image Hosting
Photobucket - Video and Image Hosting
Foto
E-mail uw bericht

Foto
Blog als favoriet !


Gastenboek
Een berichtje nalaten:  
Voeg berichtje toe!

Laatste commentaren
  • vlasliederen (Frank Deleu)
        op Beverenaar en vlasveteraan Marcel Himpe te gast in Café Vlasparlee
  • Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • Een zicht op Beveren-Leie
  • foto
  • Categorieën
  • Activiteiten (1)
  • Basisscholen (4)
  • Bijzondere activiteiten (4)
  • Jubileum (16)
  • Kermis 2012 (9)
  • Koninklijk bezoek (1)
  • Kroniek van zeven... (33)
  • Parochie (4)
  • Stads weetjes (3)
  • Venster op het verleden (1)
  • Verenigingen (12)
  • Kalender

    Activiteiten

    Zoeken in blog

    Archief Beverse Weetjes

    10-11-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Goud voor Georges Van Oosthuyze en Eliane Degroote

    Op zaterdag 8 november werden Georges Van Oosthuyze en Eliane Degroote uit de Tomberg door de stadsmandatarissen op het gemeentehuis ontvangen ter gelegenheid van hun gouden huwelijksjubileum.

    http://blog.seniorennet.be/archiefbeverenleie/ 
    Georges werd geboren op 10 maart 1936, als jongste in een gezin van vier, in de Fabriekstraat te Waregem. Hij liep school in Kindje Jezus tot het zesde leerjaar, waarna hij nog een 3-tal jaar Rijks Middelbare School liep en op zijn zestiende aan de slag ging bij de firma Vansteenkiste te Waregem. Iets ouder dan 18 werd hij onder de wapens geroepen voor 18 maand waarna hij bij de firma Thienpont te Vichte voor een 10-tal jaar terug aan de slag ging en uiteindelijk bij de firma Unilin te Ooigem als ploegbaas in het laadmagazijn terecht kwam. Door zelfstudie en wilskracht slaagde Georges in een examen en bracht hij het tot meestergast om zo op zijn 57ste op brugpensioen te gaan bij Unilin Systems in de Waregemstraat.
     
    Eliane werd geboren op 6 september 1937 te Beveren-Leie in de huidige Schoolstraat in een gezin van vier. Ze liep school in het klooster te Beveren en mocht daarna nog 1 jaar naaien volgen te Harelbeke. Eliane begon haar loopbaan bij de firma Nuyttens te Deerlijk tot de geboorte van de eerste zoon. Enige tijd later ging Eliane terug aan de slag in de wasserij And’Leie te Beveren-Leie en sloot haar loopbaan af bij de firma Enerco. Daarnaast stond Eliane ook in voor het huishouden en de opvoeding van de kinderen.

    Georges ontmoette Eliane voor ’t eerst op de foor te Kortrijk waar ze samen met 4 vriendinnen was. Daar spraken ze af dat Georges haar eens zou ophalen na haar werk. Eliane dacht echter dat dit niet zou gebeuren, maar ze had het mis. Georges stond op een dag toch aan de poort van Nuyttens en zo is hun romance uitgemond in een huwelijk op 8 november 1958. Het jonge paar ging inwonen in de thuis van Eliane om na 4 jaar hun eigen nestje te kopen op de Tomberg alwaar ze nog altijd wonen. Ze kregen 2 zonen, Rudy en Tony en ondertussen kennen ze de vreugde van 5 kleinkinderen, Jonas, Mathias, Dimitri, Kimberly en Mathieu. Vroeger was hun gezamenlijke hobby gaan kijken naar het voetbal van zoon Tony. Nu besteden ze hun vrije tijd o.a. met het volgen van hun kleinkinderen, kleinzoon Dimitri speelt voetbal in Otegem, Jonas koerst bij de beloften en Mathias bij de nieuwelingen.
    RS 8 november 2008

    10-11-2008 om 00:00 geschreven door Beverse Weetjes


    Categorie:Jubileum
    >> Reageer (1)
    08-11-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Franske is jarig

    http://blog.seniorennet.be/archiefbeverenleie/
    Franske Voetbal, zo noemt hij zichzelf en zo zal hij ook wel het best gekend zijn bij KSK Beveren-Leie, is jarig. Hij werd geboren op 8 november 1937, een klein rekensommetje leert ons dat dit manusje-van-alles vandaag percies 71 jaar is. Franske is reeds 14 jaar de man achter de schermen van KSK Beveren-Leie. U kunt het zo gek niet verzinnen maar Franske staat in voor alles wat gepaard gaat rond het voetbalgebeuren. Voor dag en dauw is hij bijna dagelijks op pad om alles in gereedheid te brengen, te verzorgen en dat zowel in de kantine, de kleedkamers,
     rond en op het veld...
    Bij deze wensen wij Franske dan ook een heel gelukkige verjaardag!!!

    08-11-2008 om 00:00 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)
    07-11-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Themathiek rond Erfrecht te Beveren-Leie
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Iedereen krijgt er ooit wel eens mee te maken: de thematiek van het Erfrecht.
    Op vraag van ACV-Beveren-Leie, zal Pietro Iacoppuci, Advocaat en schepen van stad Waregem hier uitleg over geven. Deze avond gaat door op donderdag 20 november in het bovenzaaltje van C.M. Kerkdreef 8, Beveren-Leie en start om 19.30 uur.

    Vooraf inschrijven is nodig voor de praktische schikking. Dat kan via de ACV-brievenbus in Beveren-Leie of via e-mail c.lobbens@acv-csc.be met vermelding:
    Naam:.......................zal met .........personen aanwezig zijn op de infovergadering over Erfrecht

    07-11-2008 om 23:26 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bevers Harmonieorkest concerteert voor het goede doel
    http://blog.seniorennet.be/archiefbeverenleie/
     De site Kinderrevalidatie bekijken klik hier. 
     
    Benefietconcert met Bevers Harmonieorkest tvv Kinderrevalidatie UZ Gent
    Op zaterdag 22 november concerteert het Koninklijk Harmonieorkest uit Beveren-Leie voor het goede doel in het ICC te Gent.
    Reeds het tweede jaar op rij nodigt vzw Ter Sparre het Bevers Koninklijk Harmonieorkest uit voor een optreden waarvan de opbrengst integraal naar de Kinderrevalidatie van het UZ Gent gaat.
    Het 110-koppig orkest wordt gedirigeerd door Bert Decavel en haalde de afgelopen jaren muzikale successen in zowel binnen- als buitenland.

    In 2005 werd het wereldkampioen in de eerste afdeling tijdens het ‘Wereld Muziek Concours’ te Kerkrade en deze zomer werd de derde plaats weggekaapt op het ‘Certamen Internacional de Bandas de Musica’ te Valencia. 

    Op 22 november om 20u is de harmonie dus te gast in het ICC te Gent. Het programma van die avond is veelbelovend met onder andere ‘Dichter und Bauer’ van Franz von Suppé en ‘Bolero’ van Maurice Ravel. De presentatie is in handen van AVS-gezicht Frederic de Vos. AVS viert dit jaar zijn 20-jarig bestaan en elke concertganger wordt na afloop van het concert getrakteerd op een stukje uit een metersgrote verjaardagstaart. 

    Kaarten € 20 (inclusief receptie) te bekomen bij: Staf Weyts, GSM 0486.06.94.57 of bij alle bestuursleden en muzikanten van het Bevers Harmonieorkest

    07-11-2008 om 18:08 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)
    05-11-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sfeervolle bietentocht met animatie te Beveren-Leie
    Op zaterdag 15 november organiseren het ACW Beveren-Leie, de Gezinsbond Beveren-Leie en Pasar Waregem Leiekant hun jaarlijkse bietentocht.

    Deze sfeervolle tocht vertrekt om 17.30 uur aan OC ’t Klokhuis en gaat langs landelijke wegen over een afstand van 5 km. Onderweg kunnen de deelnemers genieten van een gratis heksenbrouwsel, snoep en animatie.

    Bij terugkomst rond 19.00 uur zal een reuze speelbed opgesteld staan in OC ’t Klokhuis en zal ‘De Sven XL’ er een vuur- en kindershow opvoeren. Verder is er een gratis verrassing voor alle verklede kinderen. Er zullen tevens frietjes, hotdogs, warme en koude dranken… te verkrijgen zijn aan heel gezinsvriendelijke prijzen.

    Iedereen is van harte welkom en kan gratis deelnemen aan deze activiteit.

    PS: Er kunnen gratis bieten afgehaald worden aan OC 't Klokhuis tussen 13.00 en 14.00 uur.
    Tip: gebruik geen theelichtjes om uw biet of pompoen te verlichten want deze smoren zichzelf, een gewone kaars daarentegen dooft niet zo makkelijk
    Deze activiteit kunt u eveneens terugvinden in de Beverse activiteitenkalender (zie rechter marge).

    05-11-2008 om 18:34 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bevers OCMW-raadslid Lieven De Borggraeve wordt opgevolgd door dhr. Tom Demunter.
    Op 07/10/2008 heeft de voorzitter van de gemeenteraad een brief ontvangen van dhr. Lieven De Borggraeve - Ter Weerst, Beveren-Leie - waarin hij meedeelt te verhuizen uit Waregem en bijgevolg niet meer voldoet aan de verkiesbaarheidsvoorwaarden als OCMW-raadslid.

    Zijn opvolger dhr. Tom Demunter werd aangeschreven met de vraag of hij het mandaat wenst op te nemen. Op 14/10/2008 heeft de voorzitter zijn schriftelijke bevestiging ontvangen. De heer Demunter voldoet aan de voorwaarden om het mandaat op te nemen. Hij zal eerstdaags uitgenodigd worden om in handen van de burgemeester de eed af te leggen.

    05-11-2008 om 00:00 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)
    04-11-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.In de gemeenteraad van 4 november
    “Kerk St Jan de Doper, Beveren-Leie, vervangen inkomdeuren in veiligheidsglas: goedkeuren ontwerp + vaststellen wijze van gunnen”.

    Het nieuwe kerkgebouw werd opgetrokken omstreeks 1966. De laatste jaren is er sleet gekomen op het mechanisme van de draaideuren, voornamelijk van de hoofdinkom, kant parking. Het sluitwerk alleen vervangen, met behoud van de glazen deurvleugels en de actuele bevestigingssystemen, is geen optie wegens de evolutie in de fabricatie van het sluitwerk.

    Bovendien is het kerkgebouw sedert twee jaar ook omgebouwd tot multifunctioneel complex voor manifestaties waarop meer dan 1000 personen aanwezig kunnen zijn. In deze optiek worden nu ook alle uitgangen maximaal en over de ganse breedte van de dagmaat voorzien van deuren. Dit niet alleen voor de hoofdinkom ( 496cm x 2 = 992 cm ) maar ook voor de tegenoverliggende evacuatiepistes langs de uitgangen van winterkapel en sacristie ( 325 + 219 = 544 cm ). De ruwbouw wordt hierbij niet gewijzigd; misschien komt er later een extra buitendeur bij, kant Pastorij.

    Dit kadert dan in het perspectief van de veiligheidsnorm inzake toegankelijkheid voor het publiek. De dienst gebouwen heeft een raming van deze renovatie opgemaakt. 

    Raming: 34.255,00 euro incl. BTW (geactualiseerd naar 40.000,00 euro incl. BTW)
    Voorstel wijze van gunnen: onderhandelingsprocedure zonder bekendmaking vooraf

    Voorziene kredieten: 40.000,00 euro incl. BTW (BD 2008) Veiligheidscoördinatie: niet van toepassing, gezien slechts één aannemer aan het werk is
    Advies financieel beheerder: gunstig Planning: De prijsvraag en de toewijzing kunnen in het najaar 2008 georganiseerd worden. De uitvoering wordt misschien om praktische redenen best uitgesteld naar het voorjaar 2009. 
    Herstel wegdek in de Kleine Heerweg en Grote Heerweg: goedkeuren ontwerp en vaststellen wijze van gunnen

    Door de dienst wegen, waterlopen, verkeer werd een ontwerp opgemaakt voor het herstel van het wegdek in de Kleine Heerweg (vanaf Sint-Jansstraat tot aan de Pontstraat) en Grote Heerweg vanaf grens der werken Aquafin tot rode lichten Liebaardstraat).

    * Grote Heerweg vanaf werken Aquafin tot aan Barmbeekstraat 2765 m² overlagen met KWS geraamde kostprijs: 26.765,00 euro, btw inclusief

    * Grote Heerweg vanaf de Barmbeekstraat tot aan de beton rijweg - 1840 lm wegfrezen asfalt - 110 lm verzakte greppels vernieuwen - 1840 m² aanbrengen asfalt geraamde kostprijs: 27.721,00 euro, btw inclusief

    * Grote Heerweg gedeelte in beton - betonnen rijweg opbreken en vernieuwen (790 m²) - onderlaag en toplaag aanbrengen in asfalt (790 m²) geraamde kostprijs 33.892,00 euro, btw inclusief

    * Kleine Heerweg vanaf de Sint-Jansstraat tot aan de Pontstraat - 1800 lm wegfrezen asfalt - aanbrengen nieuwe toplaag (1800 m²) geraamde kostprijs 46.694,00 euro, btw inclusief
    Totale geraamde kostprijs: 135.072,00 euro, btw inclusief
    Goedkeuren werkingssubsidies sportclubs 2008 (voor Beveren-Leie)

                                                       Competitie           Recreatief              Totaal
    KSK Beveren-Leie                      2.958,63 €                                       2.958,63 €
    VZW Lenig & Vlug                      1.874,31 €           112,90 €              1.987,21 €
    Damesvolley Beveren-Leie           1.112,11 €            26,50 €               1.138,61 €
    Leietoeristen                                                           131,77 €                131,77 €
    Sportiva Dames                                                       95,11 €                  95,11 €              
    Tennisclub Beveren-Leie                                         153,55 €                153,55 €
    VACBL                                                                  320,54 €                320,54 €
    Goedkeuren nieuwe subsidiereglementen sportclubs vanaf 01/01/2009

    a. goedkeuren erkenningsreglement sportvereniging
    In het verleden moesten sportclubs aangesloten zijn bij de sportraad om in aanmerking te komen voor de werkingssubsidies van de stedelijke sportorganisaties. Door invoering van het sport-voor-alle-decreet is de stad bevoegd om te bepalen wie al dan niet erkend wordt als sportvereniging. Aansluiting bij de sportraad is niet langer noodzakelijk. Om de objectiviteit te bewaren is een duidelijke reglementering noodzakelijk.

    b. goedkeuren subsidiereglement werkingssubsidies competitieve sportverenigingen

    Het Sport-voor-allen-decreet bepaalt dat minstens 51 % van de criteria in de reglementen over de kwaliteit van de sportvereniging moeten gaan. Het reglement voor subsidiëring van sportvereniging zoals voorheen toegepast, voldoet niet aan deze voorwaarde. Het nieuwe subsidiereglement neemt deze richtlijn wel op.

    c. goedkeuren subsidiereglement werkingssubsidies recreatieve sportverenigingen

    Het Sport-voor-allen-decreet bepaalt dat minstens 51 % van de criteria in de reglementen over de kwaliteit van de sportvereniging moeten gaan. Het reglement voor subsidiëring van recreatieve sportvereniging neemt deze richtlijn op in de voorwaarden

    d. opheffen reglement subsidie voor uitzonderlijke sportmanifestatie en goedkeuren subsidiereglement organisatie sportmanifestaties door een erkend organisatiecomité
    Door het nieuwe erkenningsreglement en door de nieuwe subsidiereglementen voor recreatieve en competitieve sportclubs, dringt zich een nieuwe reglementering voor uitzonderlijke sportmanifestaties op. Immers, anders kunnen clubs twee maal voor dezelfde manifestatie beloond worden. Dit reglement geldt nu nog uitsluitend voor de door de stad erkende organisatiecomités en niet langer voor de recreatieve en competitieve sportclubs.

    e. goedkeuren subsidiereglement jubilerende vereniging
    Zowel cultuur- als jeugdverenigingen krijgen voor een 25-jarig jubileum een vergoeding. Door het subsidiereglementen komen zowel recreatieve als competitieve sportclubs als erkende organisatiecomités in aanmerking voor subsidiëring.

    f. goedkeuren subsidiereglement impulssubsidie 2009-2013
    Door het Sport-voor-allen decreet kan de lokale overheid instappen in impulssubsidies om kwaliteitsverbetering van de jeugdsportbegeleider en de jeugdsportcoördinator in de sportverenigingen aangesloten bij een erkende Vlaamse sportfederatie te bevorderen. De stad wenst met dit reglement aan te moedigen aan kwaliteitsverbetering van jeugdsportbegeleider en de jeugdsportcoördinatoren te doen.

    04-11-2008 om 00:00 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)
    03-11-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het nieuwe jaarboek - De Gaverstreke - gedeeltelijk in kleur
    Op 9 december verschijnt het 36ste jaarboek van de Geschied- en Heemkundige Kring van Waregem ‘De Gaverstreke’.

    We zijn er opnieuw in geslaagd – dank zij de medewerking van velen – enkele nieuwe aspecten uit ons verleden naar boven te halen. Vraagtekens en legenden verdwijnen zo naar het verleden. Meer nog, we kunnen enkele artikels zelfs in kleur aanbieden. Beslist een fijne voorstelling! Jammer genoeg moesten we afscheid nemen van Baron Jean Casier, Waregems ereburger. Tevens verloren we ook de medewerking van de vroegere bibliothecaris, Cecile Baert. In dank voor wat ze realiseerden brengen wij hen hulde met een ‘In Memoriam’.

    Je bent beslist al eens de hoofdkerk van Waregem binnengetreden. Dan vielen de brandramen beslist in het oog. Hier komen ze in kleur weergegeven. Maar van wie zijn ze gemaakt? Wie zijn de schenkers, die ons dit hebben geschonken? A. Vandewiele is gaan speuren bij de families Dusselier en Delespaul. Over zijn vondsten komt dit jaar iets meer.

    Te Beveren-Leie zijn de zusters verdwenen en het klooster werd afgebroken. Daarmee wordt een hele periode afgesloten. Het is een unieke gelegenheid om alles eens op een rijtje te zetten en zichten die we niet meer zien in het boek vast te leggen. M. Debrouwere en E. Ducatteeuw willen die alvast voor de toekomst bewaren.

    Het is het vierde jaar dat we de bespreking van een aantal herbergen uit Desselgem kunnen voorleggen. Er is in de tijd veel veranderd. Deze verandering weerspiegelt zich in de herbergen die kwamen en gingen. Wellicht vinden ouderen hier een stukje verleden in terug. Daarbij komen ook de bewoners aan bod, want ook zij bepaalden voor een deel het leven in de gemeente. E. Ducatteeuw en B. Delange componeerden dit artikel na de vele opsporingen die ze deden. Ook dit blijft een document voor latere tijd.

    De open Monumentendag gaf ons een enige kans nader kennis te maken met de Bouwkunst in Waregem tussen 1930-’50. De brochure die daarbij verscheen was een goeie handleiding vooral rond de persoon en het werk van de Waregemse architecten Van Eeckhoutte en Bovijn. Het jaarboek is een enige kans om voor ruimer publiek, groter en in kleur uitvoerig deze werken te bespreken en kenbaar te maken.

    Dezelfde organisatoren, S. Coorevits en E. Noyez verzorgen deze uitvoerige bespreking. Vele Waregemnaars zullen er hun huis in afgebeeld vinden! Nieuwenhove… Wat is er met zijn kasteel gebeurd? N. Follens haalt in dit jaarboek de waarheid uit de archieven en verjaagt de legenden. Meteen wordt een overzicht gegeven van zijn bewoners en wat er op deze locatie met de Franse revolutie is gebeurd. We willen dit speciaal voor het voetlicht brengen dit jaar.

    Natuurlijk ken je de Transvaal, of liever de S.A. de Waereghem. De opkomst en de evolutie van dit Waregemse bedrijf aan de Vijfseweg wordt door de heer Ch. De Zutter zelf uit de doeken gedaan, met de nodige illustraties. Zijn er bekenden die daar hebben gewerkt? Er waren jaren dat hier, in Waregem, het grootste aantal mensen tewerk gesteld werden. Even terug naar 1890. Op 26 mei van dat jaar werd de nieuwe pastoor Riethaeghe aangesteld. De feestelijke stoet en de (jaar)spreuken die de huizen sierden, geven een schitterend beeld van het Waregem van toen. Waregemse persoons- en plaatsnamen uit die dagen zitten hier en daar nog wel in het geheugen.

    Misschien hebt u ze ook gravend aan het werk gezien in Beveren-Leie aan de Meierie. Wat werd daar gevonden? We kunnen dit jaar toch al iets verklappen over wat er zoal te voorschijn kwam en hoe vroegere gegevens bevestigd en aangevuld werden. Lezen maar!

    Maar ook de 15de en 16de eeuw komen aan bod met de figuur van Maria van Halewijn en haar entourage. Ze had te maken met Potegen en het goed te Vijve. Maar hoe kwam ze daaraan? Wat had ze daarmee te maken? R. Castelain brengt de sfeer van deze vroegere tijd gedetailleerd aan bod. Ook Anzegem vindt er de geschiedenis in terug van de eerste drukkerij en haar lotgevallen. We geven ook aandacht aan de herberg ‘De Geit’ op de Geithoek. Daarbij viel Anzegem tijdelijk en Tiegem nog onder het vredegerecht van Avelgem. De beste persoon die we konden vinden om daarover te schrijven is de vroegere Kortrijkse vrederechter A. Deceuninck. Daarmee rond hij ook de geschiedenis af van de vredegerechten in het gehele arrondissement. Dit van Oostrozebeke, nu Waregem, verscheen reeds eerder.

    En aangezien we het reeds hadden over het belang van de vroegere herbergen, konden we het zeer degelijk artikel over de herbergen van Dentergem van E. Bekaert niet weigeren. Liggen uw roots daar, dan zal u er zeker genoegen aan beleven. Is uw familienaam toevallig Volckaert, Foquaert, Werniers of Verniers of is het Coorevits of Crevits, dan moet u beslist eens nader kijken bij wat Dr. L. Goeminne daarover geschreven heeft in het jaarboek.

    Nog enkele kleinere mengelmaren over het Gijzelbrechtegem van 1814 en het liedjesboek van Charles-Louis Putman uit Beveren-Leie vullen het jaarboek aan. Dan brengt L. Cappon nog een stortbaden-gebeuren uit de beginjaren van het Waregems college en de gemeenteschool van meester Baert. Een gesprokkelde tekst over een beeldje uit de kerk van het Gaverke en de toestand van Beveren-Leie in 1818 sluiten het jaarboek af.

    Hopelijk leert u er onze streek nog beter door kennen en kan het u boeien. Dit jaarboek is ondanks de crisis ook dit jaar te bekomen aan dezelfde prijs van 20 euro, te storten op rekening O68-O5O3O1O-92 van de Geschied- en Heemkundige Kring van Waregem. Het kan afgehaald of ook bekomen worden bij de presentatie van het boek op 9 december om 20u. in het Cultuurcentrum ‘De Schakel’ van Waregem. Veel leesgenot en tot volgend jaar. (Aldus voorzitter Guy Algoet)

    03-11-2008 om 06:39 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)
    02-11-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Allerzielen in de parochie Sint-Jan de Doper te Beveren-Leie

    Op zondag 2 november zijn heel wat parochianen samengekomen in de eucharistieviering om hun dierbaren te gedenken. Tijdens de ingetogen viering, voorgegaan door E.H. Luc Suys, werden de 37 overledenen waarvan de parochie Sint-Jan de Doper sinds Allerzielen 2007 afscheid nam, bij naam genoemd. Na de viering mocht de familie het kruisje van hun dierbare mee naar huis nemen om het daar een bijzonder plekje te geven.

    http://blog.seniorennet.be/archiefbeverenleie/ 
    Op het gedenkprentje dat tijdens de offerande werd uitgedeeld stond te lezen:
    Heer herinner u de namen van hen die gestorven zijn 2007-2008
    - Lucien Vanhoutteghem 81 j - Alice Deconick 85 j - Bert Lecluyse 43 j - Simona Windels 82 j
    - Gerard Vanhoutte 95 j - Simone Kerckhove 82 j - Rudy Dewaele 54 j - Eddy Nolf 37 j 
    - Marie Debaere 91 j - Arsène Roobroeck 80 j - Henri Velghe 81 j - André Ostijn 82 j 
    - Anna Vercampt 88 j  - Ron Yde 58 j - Frans Debaere 80 j  - Lea Coussement 87 j 
    - Jules Desmet 84 j - Gustaaf Cogghe 87 j - Paula Sabbe 83 j - Roger Vervaeke 81 j
    - Brigitte D’ Hoop 71 j - Roger Decavel 86 j  - Jozef Ostijn 80 j - Paul Himpe 65 j
    - Marcella Decock 62 j - Gilbert Pappijn 78 j - Erik Saelens 75 j - Carlos Lagaisse 57 j
    - Clara Debaere 93 j - Willem Claerhout 73 j - Jozef Decavel 80 j - Maria Coopman 96 j
    - Clara De Smet 91 j - Roger Van Biervliet 90 j - André Claeys 72 j - Agnes Ducatteeuw 66 j
    - Annie Vanhoutte 62 j

    Met deze ook nog even meegeven dat u een bezoek kunt brengen 
    aan de begraafplaats in Beveren-Leie via de site 'Find A Grave'
    U kunt er tevens een bloemetje en/of een foto plaatsen bij een dierbare.
    Om de site te bezoeken klik hier.
    In de rechter marge vindt u een permanente link naar deze site.

    02-11-2008 om 00:00 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (2)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Missiemaaltijd

    http://blog.seniorennet.be/archiefbeverenleie/ Gezellige missiemaaltijd in OC 't Klokhuis

    Op zaterdag 8 en zondag 9 november organiseert de Beverse missiebond haar jaarlijkse gezellige maaltijd tvv de aangesloten missionarissen.

    Aanschuiven kan
    Op zaterdag vanaf 18 uur
     Op zondag van 11.30 tot 13.00 uur, ofwel om 13.00 uur

    Op het menu

    Buffet van groentjes, warme beenham en frietjes.
    Kaarten aan € 12 (kinderen basisschool gratis) zijn te bekomen bij alle bestuursleden. (meer info 056 71 76 44)

    Het bestuur
     Voorzitter Luc Pieters, bestuursleden: Marleen Bekaert, Jacques Callens, Myriam Decock, Liliane Defeyter, Francine Defroidt, Marie-Claire Deknudt, Marie-Louise D'Haene,
    José Dujardin, Fernand Mestdagh en Christine Vandorpe

    02-11-2008 om 00:00 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (1)
    01-11-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tweede prijs voor Nathalie Pontegnies
     Internationale Prijs Hoppeland voor Schilderkunst Benelux & Nord - Pas de Calais 2008

    Deze wedstrijd werd georganiseerd door de vzw Koninklijke Kunstkring Hoppeland Poperinge en heeft tot doel de hedendaagse kunststromingen voor schilderkunst te promoten, te stimuleren en nieuw talent te ontdekken.
     
    http://blog.seniorennet.be/archiefbeverenleie/
    (Met dank aan Nathalie Pontegnies voor de foto genomen tijdens de proclamatie)
    Nathalie Pontegnies nam deel met 3 schilderijen en kreeg er de tweede prijs.
    Ze exposeerde er werken die een landschap van oneindig open voorstellen,
    genaamd: WINTERDROMEN.
    Deze werken waren ook te bewonderen tijdens de Ronde van Beveren
    in de site van de Interlin

    http://blog.seniorennet.be/archiefbeverenleie/ 

    KUNSTEVENEMENT


    Op 9 november van 11.00u tot 18.00u
    gaat er tevens een kunstevenement door
    met werken van Nathalie en enkele vrienden
    in het oud Marquetteschooltje,
    Vlasstraat 1a, te Deerlijk.

    Iedereen is er van harte welkom

    01-11-2008 om 00:00 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)
    30-10-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Diversiteit troef tijdens Bedrijven Contact regio
    http://blog.seniorennet.be/archiefbeverenleie/

    Ruim 100 firma’s zullen op 20 en 21 november Waregem expo innemen tijdens de vakbeurs

    Bedrijven Contact regio Waregem, waarbij dynamisme en service de sleutelwoorden vormen. Bedrijven uit Waregem en ruime omstreken laten opnieuw zien wat ze voor elkaar kunnen betekenen, en hoe ze interessante zakendeals afsluiten. Eén van de grootste troeven van de beurs is de verscheidenheid aan deelnemende exposanten. Aanbieders van bedrijfsvoertuigen staan naast banken, verzekeringsmaatschappijen, reclamebureau’s, interimkantoren, intercommunales, ...
    Meer weten en/of registreren voor gratis bezoek (€5): klik hier.

    30-10-2008 om 17:15 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Infoavond over orgaandonatie.
    Ik hou van je met heel mijn hart, zolang ik leef… daarna geef ik het aan iemand die het hart of hard nodig heeft. Net zoals de liefde zijn ook je organen van onschatbare waarde. In principe is iedereen donor. In de praktijk vraagt men je naaste familie – in tijden van rouw en verlies – te beslissen over jouw organen. Orgaandonatie…praat erover met wie je lief is.

    Jaarlijks sterven er in België ongeveer 120 mensen omwille van een schrijnend tekort aan organen en daar wil de Provincie West-Vlaanderen iets aan doen. Er zijn onvoldoende donors met als gevolg steeds langere wachtlijsten en helaas patiënten die overlijden. Het Provinciebestuur heeft voor de eerste maal het initiatief genomen om een sensibiliseringscampagne over orgaandonatie te starten. Orgaandonatie is immers voor velen nog een taboe onderwerp.

    Vorig jaar werd de wet betreffende het wegnemen en transplanteren van organen en weefsels aangepast. Nu is er sprake van stilzwijgende toestemming. Dit berust op het principe dat elke overledene verondersteld wordt een mogelijke orgaandonor te zijn, tenzij hij of zij gedurende zijn leven uitdrukkelijk verzet heeft aangetekend. Men kan ook uitdrukkelijk toestemming geven om donor te zijn. Welke procedure hiervoor gevolgd dient te worden komt uiteraard aan bod tijdens de infoavond.

    We doen hierbij beroep op Dr. Amerijckx, transplantatiecoördinator UZ Brussel, die het belang van sensibiliseringscampagnes over orgaandonatie toelicht. Een ‘levens’echte getuigenis illustreert het belang van orgaandonatie.

    Deze infoavond is gratis en vindt plaats in de raadzaal van het stadhuis
    op woensdag 5 november ’08 vanaf 20.00u.
    Voor info of inschrijving: Sociale dienst stadsbestuur 056 62 12 35 – socialedienst@waregem.be

    30-10-2008 om 16:57 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hou mijn omgeving rein
    http://blog.seniorennet.be/archiefbeverenleie/ Iedereen stoort zich aan het vele sluikstort in de omgeving van bepaalde glasbollen. Op drie locaties in de stad loopt dit de spuigaten uit nl. het Gaverke in de Weverstraat, langs de Zultseweg en het Delombaerdeplein.

    De mensen van de stedelijke werkplaats moeten dagelijks op deze zwarte punten langsgaan om heel wat onterecht achtergelaten afval op te ruimen. Deze mensen zouden hun tijd nuttiger kunnen besteden.

    In de maand november willen we de Waregemse burger duidelijk maken dat dit zo niet verder kan. De glasbol is geen stortplaats, maar is enkel bedoeld om je glazen flessen en bokalen IN te deponeren.

    Wens je te weten hoe we dit gaan doen?
    Op maandag 3 november om 10.00u. zetten we een eerste stap. Aan de glasbol van het Gaverke in de Weverstraat gaan we tot actie over. 
    Voor meer info: Peter Desmet, schepen van leefmilieu 0498 171 505 peter.desmet@waregem.be

    30-10-2008 om 00:00 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)
    27-10-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. A Propos presenteert...
    Misschien hebt u het al horen ronken in Beveren, of misschien ook niet. Maar het toneelgezelschap A Propos is terug druk aan het repeteren voor hun volgende productie en Beverse Weetjes was eventjes te gast op een repetitie.

    Dit jaar koos het gezelschap voor het stuk: ‘Wat doet mijn vrouw tussen twee en vijf’, door Ladislaus Fodor in regie van Cecile Rigolle. Een blijspel in drie bedrijven die zich afspeelt in het privé- kantoor annex studeervertrek van advocaat Mr. Jef Faber, specialist in echtscheidingszaken.

    De voorstellingen gaan door op:
    donderdag 27 november om 20.00,
    zaterdag 29 november om 20.00 uur,
    zondag 30 november om 16.00 uur,
    vrijdag 5 december om 20.00 uur
    en zaterdag 6 december om 20.00 uur.

    Kaarten zijn nu al verkrijgbaar bij alle spelers, de inkom bedraagt 6 euro, reservatie bij Christine Dumoulin tussen 14.00 en 19.30 uur, tel: 056/ 71 01 83.

    De spelers:
    - Johan Soetens ( Mr. Jef Faber, advocaat)
    - Annick Provost (Rosy, vrouw van advocaat)
    - Brecht Vanommeslaeghe (Herman Gruendt, vriend van de advocaat)
    - Elke Van de Woestyne (Suzanne, vrouw van Herman Gruendt)
    - Niels Vanheverswijn (Punch, particulier detective)
    - Gundy Rigolle (Karel Urbain)
    - Hilde Soens (Mevr. Von Wessely) 
    - Brigitte Verhenne (Lisa)
    - Lore Hooghe (Betty, dienstmeisje)
    - Katrien De Plancke (Grete, typiste)
    Deze activiteit kunt u ook terugvinden in de Beverse activiteitenkalender (zie rechter marge)

    27-10-2008 om 00:00 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)
    26-10-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beverse Weetjes te gast bij de buren

    OKRA Desselgem zet kampioen in de bloemetjes.
    Meer weten:
    klik hier.

    http://blog.seniorennet.be/archiefbeverenleie/

    26-10-2008 om 18:16 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.LITERATUUR OM TE (VR)ETEN TIJDENS WINTER WOORDEN NACHT DELUXE

    Zaterdag 20 december kun je je in CC De Schakel vanaf 20.00u. opwarmen aan een deluxe versie van het literaire evenement Winter Woorden Nacht.

    http://blog.seniorennet.be/archiefbeverenleie/ 
    Dit jaar krijg je de ijskoningin van de Vlaamse letteren Saskia de Coster en dichter en toneelschrijver Norbert De Beule op je bord. Of heb je liever de poëtische speelvogel Vitalski of de prettig gestoorde Gunter Lamoot? Tussendoor serveert Dez Mona een niet te versmaden mix van jazz, pop en soul en leest niemand minder dan Sinterklaas voor uit eigen werk. En ten behoeve van de “overdaad” serveren we al van in de namiddag tal van winterse animaties in het centrum. Zo maken de bevreemdende fanfare Caravane du Zoublistan, vuuracrobaten en enkele bizarre Kerstmannen de straten onveilig en kleuren je oortjes rood in het erotische labyrint.

    Gezocht: Literatuur om te (vr)eten!
    Wie heeft er nog niet geprobeerd zijn lievelingsboek op te eten? Het droge papier en de zure smaak van gitzwarte inkt zorgen voor een verschrikkelijke smaak en dan hebben we het nog niet over de capriolen die je maag maakt wanneer alle velletjes je mond zijn gepasseerd. Om dit euvel uit de wereld te helpen, stellen wij met enige trots voor: het chocolade boek!


     Lekkere wedstrijd exclusief voor lezers uit Groot-Waregem

    http://blog.seniorennet.be/archiefbeverenleie/ Stuur ons de titel van je lievelingsboek met een grondige motivatie
     (in 10 regels) waarom je dit boek wil op (vr)eten
    en wie weet
    krijg je tijdens Winter Woorden Nacht deluxe
    jouw lievelingsboek in pure chocolade geserveerd!
    Insturen kan tot 22 november per e-mail via de site interwoordennacht klik hier.


    Onze schepen van cultuur, alsook enkele artiesten die zullen aantreden tijdens Winter Woorden Nacht geven alvast het goeie voorbeeld. Binnenkort is hun chocolade boek te zien in de bibliotheek en etalages van Waregemse boekhandels.

    MARC VANDENBUSSCHE - CHOCOLATIER
    De etalages van chocolaterie Marc Vandenbussche zijn als het ware vensters op de wereld. Marc begon meer en meer zijn hobby’s in de thema-etalages te verwerken. Hoogtepunt van deze thema-etalages was in 2004 met ‘Het venster op Pablo Neruda’. In deze etalage stonden boeken, gedichten en andere zaken in chocolade, die allemaal te maken hadden met de Chileense dichter Pablo Neruda. Dit venster zorgde voor een ontmoeting met de Chileense ambassadeur.

    http://blog.seniorennet.be/archiefbeverenleie/ Sedert 2005 maakt hij in januari altijd een etalage voor ‘Gedichtendag’. Ieder jaar staan er dan in chocolade geschreven gedichten in de etalage en confronteert hij de toevallige voorbijganger op een originele wijze met ‘Gedichtendag’. Hierdoor heeft Marc geleerd dat chocolade doet lezen. Mensen die nooit lezen, komen dan speciaal naar de etalage kijken om de chocoladen gedichten te lezen.

    In 2005 – 2006 werd Marc gedurende een jaar één van de mensen van’ Mekka’s leesclub’, een item van het Studio Brussel programma Mekka. Hierin lazen tien mensen samen een boek dat werd besproken op een weblog en op de radio. Op deze weblog deed Marc ook zijn chocoladen ding, nl. literatuur mengen met chocolade. Deze combinatie vond zo zijn weg naar het grote publiek. Als gevolg hiervan schreef hij gedurende drie jaar in een regionaal maandblad een eigen boekencolumn en dit onder de naam ‘De Bibliomaan’. Zo kwam er in de winkel een literair hoekje met de column als basis + het originele boek en de chocoladen versie. Zo was het chocoladen boek gelanceerd.
    Samen met Jan Van Herreweghe, de bibliothecaris van Harelbeke, organiseerde Marc in november 2007 tijdens de ‘Week van de Smaak’ een activiteit rond eetbare boeken in de bibliotheek van Harelbeke.
     
    In 2008 volgde dan de bekroning tijdens de ‘Literaire Lente’. Curator Anne Provoost, Radio 1 en Boek.be contacteerden Marc om alle boeken van de ‘Literaire Lente 2008’ te maken in chocolade. Op de openingsavond ‘Zogezegd in Gent’ mocht hij zijn ding doen in de Vooruit met alleen maar positieve en enthousiaste reacties zowel van de organisatie, de auteurs, de pers en het publiek. Daarna gingen de chocoladen boeken gedurende de Literaire Lente op reis doorheen Vlaanderen.

    In de zomer van 2008 was er ‘Een venster op Nelson Mandela’ en dit naar aanleiding van de 90ste verjaardag van deze Zuid-Afrikaanse president en Nobelprijswinnaar.

    Nu in het najaar gaat Marc met veel plezier op verplaatsing en duiken er chocoladen boeken op in het Waregemse straatbeeld met als hoogtepunt WinterWoordenNacht op 20 december 2008

    Waregem kreeg als primeur zijn nieuwste creatie te zien nl een CD om van te snoepen!!!
    http://blog.seniorennet.be/archiefbeverenleie/
    Riet Gailliaerd met de CD van Marc Vandenbussche
    Geboren op 3 januari 1965 in Diksmuide
    Gehuwd met Pascale Devisch, A1 verpleegkundige
    en al sedert 1986 werkzaam als verpleegster in het bejaardentehuis van Diksmuide
    Vader van 2 zonen : Rens en Jietse
    Hobby’s: literatuur, muziek, theater en film
    Adres: Generaal Baron Jacquesstraat 29, 8600 Diksmuide
    Tel.: 051 51 07 27 E-mail: Marc Vandenbussche klik hier

    26-10-2008 om 16:43 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)
    23-10-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Werken op kruispunt Ooigemstraat - Nieuwstraat - Liebaardstraat - Grote Heerweg
    Aannemer Vandenbuverie start volgende week maandag 27 oktober met het herstel van de riolering en verzakking van het wegdek op het kruispunt met rode lichten aan de kerk van Desselgem.
    Deze wegwerkzaamheden zullen een drietal weken in beslag nemen.

    *De richtingen Grote Heerweg – Ooigemstraat en Liebaardstraat – Ooigemstraat zullen tijdens de werken niet meer mogelijk zijn.

    *De richting Nieuwstraat – Ooigemstraat is wel nog mogelijk voor het gewoon verkeer.

    *Voor het vrachtwagenverkeer is er een wegomlegging voorzien via de N 382 (Expressweg Waregem – Wielsbeke)

    *Komende van Ooigem is er voor iedereen een wegomlegging via de N382 voorzien.

    23-10-2008 om 00:00 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)
    22-10-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chiro Leieland stelde nieuw jaarthema voor

    Feestelijk jaar bij Chiro Leieland
    Op zondagnamiddag 19 oktober was iedereen welkom in het heem van Chiro Leieland.
    Om 16.00 u stond de tafel gedekt met een buffet van taarten, gebakken door ouders. Nadat ieder had kunnen genieten van een natje en een droogje werd het nieuwe jaarthema voorgesteld. Dat gebeurde aan de hand van een optreden, en hoe kan het anders, het thema is: ’75 jaar Chiro’. 
    Daarop volgde een fotomontage en werd de nieuwe leidingsploeg voorgesteld.

    Na de pauze kwam de afsluiter en kregen de vele aanwezigen nog heel wat 
    unieke foto’s te zien van het afgelopen bivak in Dilsen Stokkem.
    Tussen 22 tot 31juli 2009 zal Chiro Leieland de tenten opslaan in Retie
    Maar vooraleer het zover is staan er nog tal van andere activiteiten op de agenda.

    22-10-2008 om 07:24 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)
    21-10-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERKIEZING VERDIENSTELIJKE SPORTLUI 2008
    Verkiezing van verdienstelijke sportlui
    De kandidaturen worden tegen 15 november a.s. verwacht bij de secretaris van de Sportraad:
    de heer Fernand Smagghe, Hippodroomstraat 107, 8790 Waregem


    Volgende onderscheidingen kunnen toegekend worden:
    1 Sportjongere of Sportjongerenploeg van het jaar bij de competitieven
    Deze onderscheiding wordt toegekend aan een jongere of jongerenploeg met uitzonderlijke prestaties op competitief vlak tijdens het voorbije seizoen/jaar. De kandidaten zijn minder dan 20 jaar.

    2 Sportfiguur,-ploeg of –club van het jaar bij de competitieven
    Deze onderscheiding wordt toegekend aan een persoon, ploeg of club met uitzonderlijke prestaties op competitief vlak tijdens het voorbije seizoen/jaar.

    3 Sportfiguur,- ploeg of –club van het jaar bij de recreatieven
    Deze onderscheiding wordt toegekend aan een persoon, ploeg of club die zich uitzonderlijk verdienstelijk heeft gemaakt op het vlak van recreatiesport in Waregem. 

    4 Laureaat van de Sportverdienste
    Deze onderscheiding wordt toegekend aan een persoon met een langdurige verdienste in het geheel van het Waregemse sportgebeuren. Deze persoon hoeft niet noodzakelijk een nog actieve sporter te zijn.

    5 Dries Seghersprijs
    Deze onderscheiding wordt toegekend aan een nog actief clublid die binnen zijn vereniging als een voorbeeld van fairplay en clubliefde kan aanzien worden.

    6 Eervolle vermeldingen
              a) Competitiesport Een eervolle vermelding wordt toegekend aan een persoon, ploeg of club met zeer bijzondere prestaties tijdens het voorbije seizoen/jaar. Er kunnen slechts twee kandidaten per club worden voorgedragen tenzij zij op nationale of internationale kampioenschappen een podiumplaats hebben behaald.
              b) Recreatiesport Een eervolle vermelding wordt toegekend aan een persoon, ploeg of club met zeer verdienstelijke prestaties tijdens het voorbije seizoen/jaar. Er kunnen slechts twee kandidaten per club voorgedragen worden.

    21-10-2008 om 20:26 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)


    Beveren-Leie

    Photobucket



    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Archief per dag
  • 30-12-2019
  • 19-05-2010
  • 15-03-2010
  • 14-03-2010
  • 10-03-2010
  • 09-03-2010
  • 08-03-2010
  • 04-03-2010
  • 03-03-2010
  • 02-03-2010
  • 01-03-2010
  • 27-02-2010
  • 24-02-2010
  • 23-02-2010
  • 22-02-2010
  • 20-02-2010
  • 19-02-2010
  • 18-02-2010
  • 17-02-2010
  • 16-02-2010
  • 13-02-2010
  • 12-02-2010
  • 11-02-2010
  • 09-02-2010
  • 08-02-2010
  • 07-02-2010
  • 06-02-2010
  • 05-02-2010
  • 04-02-2010
  • 03-02-2010
  • 02-02-2010
  • 01-02-2010
  • 31-01-2010
  • 30-01-2010
  • 29-01-2010
  • 27-01-2010
  • 26-01-2010
  • 24-01-2010
  • 22-01-2010
  • 20-01-2010
  • 16-01-2010
  • 15-01-2010
  • 14-01-2010
  • 13-01-2010
  • 12-01-2010
  • 11-01-2010
  • 09-01-2010
  • 08-01-2010
  • 07-01-2010
  • 04-01-2010
  • 02-01-2010
  • 01-01-2010
  • 31-12-2009
  • 29-12-2009
  • 28-12-2009
  • 27-12-2009
  • 26-12-2009
  • 25-12-2009
  • 23-12-2009
  • 22-12-2009
  • 21-12-2009
  • 19-12-2009
  • 18-12-2009
  • 17-12-2009
  • 16-12-2009
  • 14-12-2009
  • 13-12-2009
  • 12-12-2009
  • 10-12-2009
  • 09-12-2009
  • 08-12-2009
  • 07-12-2009
  • 06-12-2009
  • 04-12-2009
  • 03-12-2009
  • 02-12-2009
  • 30-11-2009
  • 28-11-2009
  • 27-11-2009
  • 26-11-2009
  • 24-11-2009
  • 22-11-2009
  • 21-11-2009
  • 20-11-2009
  • 18-11-2009
  • 17-11-2009
  • 16-11-2009
  • 15-11-2009
  • 13-11-2009
  • 12-11-2009
  • 11-11-2009
  • 09-11-2009
  • 08-11-2009
  • 06-11-2009
  • 05-11-2009
  • 04-11-2009
  • 03-11-2009
  • 01-11-2009
  • 29-10-2009
  • 26-10-2009
  • 24-10-2009
  • 23-10-2009
  • 21-10-2009
  • 20-10-2009
  • 19-10-2009
  • 18-10-2009
  • 17-10-2009
  • 16-10-2009
  • 14-10-2009
  • 12-10-2009
  • 10-10-2009
  • 09-10-2009
  • 08-10-2009
  • 06-10-2009
  • 05-10-2009
  • 04-10-2009
  • 02-10-2009
  • 01-10-2009
  • 30-09-2009
  • 28-09-2009
  • 27-09-2009
  • 25-09-2009
  • 22-09-2009
  • 21-09-2009
  • 20-09-2009
  • 19-09-2009
  • 18-09-2009
  • 16-09-2009
  • 15-09-2009
  • 14-09-2009
  • 13-09-2009
  • 11-09-2009
  • 10-09-2009
  • 09-09-2009
  • 08-09-2009
  • 07-09-2009
  • 06-09-2009
  • 05-09-2009
  • 04-09-2009
  • 02-09-2009
  • 01-09-2009
  • 31-08-2009
  • 30-08-2009
  • 29-08-2009
  • 28-08-2009
  • 27-08-2009
  • 26-08-2009
  • 25-08-2009
  • 24-08-2009
  • 23-08-2009
  • 21-08-2009
  • 20-08-2009
  • 17-08-2009
  • 16-08-2009
  • 15-08-2009
  • 14-08-2009
  • 12-08-2009
  • 11-08-2009
  • 08-08-2009
  • 07-08-2009
  • 05-08-2009
  • 04-08-2009
  • 03-08-2009
  • 02-08-2009
  • 01-08-2009
  • 28-07-2009
  • 27-07-2009
  • 26-07-2009
  • 25-07-2009
  • 24-07-2009
  • 22-07-2009
  • 21-07-2009
  • 20-07-2009
  • 18-07-2009
  • 17-07-2009
  • 16-07-2009
  • 15-07-2009
  • 14-07-2009
  • 13-07-2009
  • 12-07-2009
  • 11-07-2009
  • 10-07-2009
  • 08-07-2009
  • 07-07-2009
  • 05-07-2009
  • 04-07-2009
  • 03-07-2009
  • 02-07-2009
  • 01-07-2009
  • 28-06-2009
  • 27-06-2009
  • 26-06-2009
  • 25-06-2009
  • 24-06-2009
  • 22-06-2009
  • 21-06-2009
  • 20-06-2009
  • 19-06-2009
  • 17-06-2009
  • 14-06-2009
  • 11-06-2009
  • 09-06-2009
  • 08-06-2009
  • 07-06-2009
  • 06-06-2009
  • 04-06-2009
  • 03-06-2009
  • 02-06-2009
  • 01-06-2009
  • 30-05-2009
  • 29-05-2009
  • 27-05-2009
  • 26-05-2009
  • 23-05-2009
  • 22-05-2009
  • 21-05-2009
  • 19-05-2009
  • 18-05-2009
  • 17-05-2009
  • 13-05-2009
  • 12-05-2009
  • 11-05-2009
  • 10-05-2009
  • 06-05-2009
  • 05-05-2009
  • 04-05-2009
  • 28-04-2009
  • 27-04-2009
  • 25-04-2009
  • 22-04-2009
  • 21-04-2009
  • 17-04-2009
  • 15-04-2009
  • 12-04-2009
  • 11-04-2009
  • 10-04-2009
  • 08-04-2009
  • 07-04-2009
  • 05-04-2009
  • 03-04-2009
  • 02-04-2009
  • 01-04-2009
  • 31-03-2009
  • 30-03-2009
  • 28-03-2009
  • 26-03-2009
  • 25-03-2009
  • 24-03-2009
  • 23-03-2009
  • 22-03-2009
  • 21-03-2009
  • 18-03-2009
  • 14-03-2009
  • 12-03-2009
  • 11-03-2009
  • 09-03-2009
  • 08-03-2009
  • 07-03-2009
  • 06-03-2009
  • 05-03-2009
  • 04-03-2009
  • 03-03-2009
  • 02-03-2009
  • 01-03-2009
  • 28-02-2009
  • 25-02-2009
  • 24-02-2009
  • 20-02-2009
  • 19-02-2009
  • 17-02-2009
  • 16-02-2009
  • 13-02-2009
  • 11-02-2009
  • 10-02-2009
  • 09-02-2009
  • 08-02-2009
  • 07-02-2009
  • 02-02-2009
  • 01-02-2009
  • 31-01-2009
  • 30-01-2009
  • 27-01-2009
  • 26-01-2009
  • 23-01-2009
  • 21-01-2009
  • 18-01-2009
  • 15-01-2009
  • 11-01-2009
  • 10-01-2009
  • 09-01-2009
  • 07-01-2009
  • 04-01-2009
  • 03-01-2009
  • 01-01-2009
  • 31-12-2008
  • 30-12-2008
  • 29-12-2008
  • 27-12-2008
  • 26-12-2008
  • 25-12-2008
  • 24-12-2008
  • 23-12-2008
  • 22-12-2008
  • 21-12-2008
  • 19-12-2008
  • 18-12-2008
  • 17-12-2008
  • 13-12-2008
  • 11-12-2008
  • 10-12-2008
  • 09-12-2008
  • 08-12-2008
  • 05-12-2008
  • 03-12-2008
  • 02-12-2008
  • 01-12-2008
  • 30-11-2008
  • 28-11-2008
  • 27-11-2008
  • 26-11-2008
  • 24-11-2008
  • 22-11-2008
  • 21-11-2008
  • 20-11-2008
  • 19-11-2008
  • 18-11-2008
  • 17-11-2008
  • 13-11-2008
  • 12-11-2008
  • 11-11-2008
  • 10-11-2008
  • 08-11-2008
  • 07-11-2008
  • 05-11-2008
  • 04-11-2008
  • 03-11-2008
  • 02-11-2008
  • 01-11-2008
  • 30-10-2008
  • 27-10-2008
  • 26-10-2008
  • 23-10-2008
  • 22-10-2008
  • 21-10-2008
  • 20-10-2008
  • 19-10-2008
  • 17-10-2008
  • 16-10-2008
  • 15-10-2008
  • 14-10-2008
  • 12-10-2008
  • 10-10-2008
  • 09-10-2008
  • 08-10-2008
  • 07-10-2008
  • 06-10-2008
  • 03-10-2008
  • 02-10-2008
  • 01-10-2008
  • 30-09-2008
  • 29-09-2008
  • 28-09-2008
  • 27-09-2008
  • 26-09-2008
  • 25-09-2008
  • 23-09-2008
  • 22-09-2008
  • 21-09-2008
  • 20-09-2008
  • 17-09-2008
  • 16-09-2008
  • 15-09-2008
  • 14-09-2008
  • 13-09-2008
  • 12-09-2008
  • 08-09-2008
  • 04-09-2008
  • 03-09-2008
  • 02-09-2008
  • 01-09-2008
  • 31-08-2008
  • 30-08-2008
  • 28-08-2008
  • 27-08-2008
  • 26-08-2008
  • 25-08-2008
  • 24-08-2008
  • 21-08-2008
  • 19-08-2008
  • 18-08-2008
  • 15-08-2008
  • 14-08-2008
  • 13-08-2008
  • 11-08-2008
  • 10-08-2008
  • 06-08-2008
  • 04-08-2008
  • 03-08-2008
  • 02-08-2008
  • 21-07-2008
  • 17-07-2008
  • 16-07-2008
  • 08-07-2008
  • 07-07-2008
  • 06-07-2008
  • 05-07-2008
  • 04-07-2008
  • 03-07-2008
  • 02-07-2008
  • 01-07-2008
  • 30-06-2008
  • 29-06-2008
  • 28-06-2008
  • 25-06-2008
  • 23-06-2008
  • 22-06-2008
  • 21-06-2008
  • 20-06-2008
  • 19-06-2008
  • 17-06-2008
  • 16-06-2008
  • 15-06-2008
  • 14-06-2008
  • 12-06-2008
  • 11-06-2008
  • 10-06-2008
  • 09-06-2008
  • 08-06-2008
  • 06-06-2008
  • 05-06-2008
  • 04-06-2008
  • 03-06-2008
  • 02-06-2008
  • 01-06-2008
  • 31-05-2008
  • 30-05-2008
  • 29-05-2008
  • 28-05-2008
  • 27-05-2008
  • 26-05-2008
  • 25-05-2008
  • 21-05-2008
  • 20-05-2008
  • 18-05-2008
  • 17-05-2008
  • 15-05-2008
  • 13-05-2008
  • 12-05-2008
  • 11-05-2008
  • 10-05-2008
  • 07-05-2008
  • 06-05-2008
  • 03-05-2008
  • 02-05-2008
  • 30-04-2008
  • 29-04-2008
  • 28-04-2008
  • 27-04-2008
  • 26-04-2008
  • 25-04-2008
  • 23-04-2008
  • 22-04-2008
  • 21-04-2008
  • 20-04-2008
  • 19-04-2008
  • 18-04-2008
  • 16-04-2008
  • 15-04-2008
  • 14-04-2008
  • 10-04-2008
  • 09-04-2008
  • 08-04-2008
  • 07-04-2008
  • 06-04-2008
  • 05-04-2008
  • 04-04-2008
  • 03-04-2008
  • 02-04-2008
  • 01-04-2008
  • 31-03-2008
  • 29-03-2008
  • 28-03-2008
  • 27-03-2008
  • 26-03-2008
  • 25-03-2008
  • 23-03-2008
  • 22-03-2008
  • 21-03-2008
  • 20-03-2008
  • 19-03-2008
  • 18-03-2008
  • 17-03-2008
  • 16-03-2008
  • 15-03-2008
  • 14-03-2008
  • 13-03-2008
  • 12-03-2008
  • 11-03-2008
  • 10-03-2008
  • 08-03-2008
  • 07-03-2008
  • 05-03-2008
  • 04-03-2008
  • 03-03-2008
  • 01-03-2008
  • 29-02-2008
  • 28-02-2008
  • 27-02-2008
  • 26-02-2008
  • 25-02-2008
  • 23-02-2008
  • 22-02-2008
  • 21-02-2008
  • 19-02-2008
  • 18-02-2008
  • 17-02-2008
  • 16-02-2008
  • 15-02-2008
  • 14-02-2008
  • 12-02-2008
  • 09-02-2008
  • 07-02-2008
  • 06-02-2008
  • 05-02-2008
  • 04-02-2008
  • 03-02-2008
  • 02-02-2008
  • 31-01-2008
  • 30-01-2008
  • 29-01-2008
  • 28-01-2008
  • 27-01-2008
  • 26-01-2008
  • 25-01-2008
  • 24-01-2008
  • 23-01-2008
  • 22-01-2008
  • 20-01-2008
  • 18-01-2008
  • 17-01-2008
  • 16-01-2008
  • 15-01-2008
  • 14-01-2008
  • 13-01-2008
  • 12-01-2008
  • 11-01-2008
  • 10-01-2008
  • 09-01-2008
  • 08-01-2008
  • 07-01-2008
  • 05-01-2008
  • 04-01-2008
  • 02-01-2008
  • 01-01-2008
  • 30-12-2007
  • 29-12-2007
  • 27-12-2007
  • 26-12-2007
  • 25-12-2007
  • 23-12-2007
  • 22-12-2007
  • 21-12-2007
  • 19-12-2007
  • 18-12-2007
  • 17-12-2007
  • 16-12-2007
  • 15-12-2007
  • 14-12-2007
  • 13-12-2007
  • 12-12-2007
  • 11-12-2007
  • 10-12-2007
  • 09-12-2007
  • 07-12-2007
  • 06-12-2007
  • 05-12-2007
  • 04-12-2007
  • 03-12-2007
  • 02-12-2007
  • 28-11-2007
  • 26-11-2007
  • 24-11-2007
  • 23-11-2007
  • 22-11-2007
  • 20-11-2007
  • 18-11-2007
  • 17-11-2007
  • 16-11-2007
  • 14-11-2007
  • 13-11-2007
  • 12-11-2007
  • 11-11-2007
  • 09-11-2007
  • 08-11-2007
  • 07-11-2007
  • 06-11-2007
  • 05-11-2007
  • 03-11-2007
  • 02-11-2007
  • 30-10-2007
  • 29-10-2007
  • 27-10-2007
  • 26-10-2007
  • 25-10-2007
  • 24-10-2007
  • 23-10-2007
  • 22-10-2007
  • 21-10-2007
  • 20-10-2007
  • 18-10-2007
  • 17-10-2007
  • 16-10-2007
  • 13-10-2007
  • 12-10-2007
  • 10-10-2007
  • 09-10-2007
  • 07-10-2007
  • 05-10-2007
  • 04-10-2007
  • 01-10-2007
  • 29-09-2007
  • 28-09-2007
  • 26-09-2007
  • 25-09-2007
  • 24-09-2007
  • 22-09-2007
  • 21-09-2007
  • 20-09-2007
  • 19-09-2007
  • 18-09-2007
  • 17-09-2007
  • 14-09-2007
  • 13-09-2007
  • 11-09-2007
  • 10-09-2007
  • 09-09-2007
  • 08-09-2007
  • 07-09-2007
  • 05-09-2007
  • 03-09-2007
  • 01-09-2007
  • 30-08-2007
  • 29-08-2007
  • 28-08-2007
  • 27-08-2007
  • 26-08-2007
  • 23-08-2007
  • 21-08-2007
  • 19-08-2007
  • 14-08-2007
  • 12-08-2007
  • 09-08-2007
  • 05-08-2007
  • 04-08-2007
  • 01-08-2007
  • 26-07-2007
  • 20-07-2007
  • 18-07-2007
  • 17-07-2007
  • 16-07-2007
  • 15-07-2007
  • 12-07-2007
  • 10-07-2007
  • 08-07-2007
  • 07-07-2007
  • 06-07-2007
  • 05-07-2007
  • 03-07-2007
  • 02-07-2007
  • 01-07-2007
  • 29-06-2007
  • 28-06-2007
  • 27-06-2007
  • 26-06-2007
  • 24-06-2007
  • 21-06-2007
  • 20-06-2007
  • 19-06-2007
  • 18-06-2007
  • 15-06-2007
  • 13-06-2007
  • 12-06-2007
  • 11-06-2007
  • 10-06-2007
  • 09-06-2007
  • 08-06-2007
  • 07-06-2007
  • 05-06-2007
  • 04-06-2007
  • 02-06-2007
  • 01-06-2007
  • 31-05-2007
  • 30-05-2007
  • 29-05-2007
  • 28-05-2007
  • 27-05-2007
  • 26-05-2007
  • 25-05-2007
  • 24-05-2007
  • 23-05-2007
  • 21-05-2007
  • 19-05-2007
  • 18-05-2007
  • 17-05-2007
  • 16-05-2007
  • 15-05-2007
  • 14-05-2007
  • 12-05-2007
  • 11-05-2007
  • 09-05-2007
  • 07-05-2007
  • 04-05-2007
  • 02-05-2007
  • 30-04-2007
  • 29-04-2007
  • 28-04-2007
  • 27-04-2007
  • 26-04-2007
  • 24-04-2007
  • 21-04-2007
  • 18-04-2007
  • 15-04-2007
  • 13-04-2007
  • 12-04-2007
  • 09-04-2007
  • 08-04-2007
  • 07-04-2007
  • 05-04-2007
  • 04-04-2007
  • 03-04-2007
  • 01-04-2007
  • 30-03-2007
  • 29-03-2007
  • 28-03-2007
  • 27-03-2007
  • 26-03-2007
  • 25-03-2007
  • 24-03-2007
  • 22-03-2007
  • 21-03-2007
  • 20-03-2007
  • 18-03-2007
  • 17-03-2007
  • 16-03-2007
  • 15-03-2007
  • 14-03-2007
  • 13-03-2007
  • 12-03-2007
  • 10-03-2007
  • 08-03-2007
  • 07-03-2007
  • 05-03-2007
  • 04-03-2007
  • 03-03-2007
  • 02-03-2007
  • 01-03-2007
  • 28-02-2007
  • 26-02-2007
  • 24-02-2007
  • 21-02-2007
  • 19-02-2007
  • 18-02-2007
  • 17-02-2007
  • 16-02-2007
  • 14-02-2007
  • 11-02-2007
  • 10-02-2007
  • 08-02-2007
  • 05-02-2007
  • 03-02-2007
  • 02-02-2007
  • 01-02-2007
  • 31-01-2007
  • 29-01-2007
  • 28-01-2007
  • 25-01-2007
  • 24-01-2007
  • 23-01-2007
  • 22-01-2007
  • 20-01-2007
  • 19-01-2007
  • 18-01-2007
  • 17-01-2007
  • 16-01-2007
  • 15-01-2007
  • 14-01-2007
  • 13-01-2007
  • 12-01-2007
  • 11-01-2007
  • 10-01-2007
  • 09-01-2007
  • 08-01-2007
  • 07-01-2007
  • 04-01-2007
  • 03-01-2007
  • 01-01-2007
  • 31-12-2006
  • 29-12-2006
  • 28-12-2006
  • 27-12-2006
  • 26-12-2006
  • 25-12-2006
  • 24-12-2006
  • 23-12-2006
  • 22-12-2006
  • 21-12-2006
  • 20-12-2006
  • 19-12-2006
  • 18-12-2006
  • 17-12-2006
  • 16-12-2006
  • 15-12-2006
  • 14-12-2006
  • 13-12-2006
  • 12-12-2006
  • 11-12-2006
  • 09-12-2006
  • 07-12-2006
  • 06-12-2006
  • 05-12-2006
  • 04-12-2006
  • 01-12-2006
  • 29-11-2006
  • 28-11-2006
  • 27-11-2006
  • 26-11-2006
  • 25-11-2006
  • 24-11-2006
  • 23-11-2006
  • 21-11-2006
  • 19-11-2006
  • 18-11-2006
  • 17-11-2006
  • 16-11-2006
  • 15-11-2006
  • 14-11-2006
  • 13-11-2006
  • 11-11-2006
  • 10-11-2006
  • 07-11-2006
  • 06-11-2006
  • 05-11-2006
  • 04-11-2006
  • 03-11-2006
  • 02-11-2006
  • 30-10-2006
  • 29-10-2006
  • 26-10-2006
  • 25-10-2006
  • 24-10-2006
  • 23-10-2006
  • 22-10-2006
  • 21-10-2006
  • 17-10-2006
  • 14-10-2006
  • 13-10-2006
  • 12-10-2006
  • 11-10-2006
  • 10-10-2006
  • 08-10-2006
  • 06-10-2006
  • 05-10-2006
  • 04-10-2006
  • 02-10-2006
  • 01-10-2006
  • 30-09-2006
  • 28-09-2006
  • 27-09-2006
  • 26-09-2006
  • 23-09-2006
  • 22-09-2006
  • 20-09-2006
  • 19-09-2006
  • 18-09-2006
  • 17-09-2006
  • 13-09-2006
  • 12-09-2006
  • 11-09-2006
  • 10-09-2006
  • 09-09-2006
  • 05-09-2006
  • 03-09-2006
  • 02-09-2006
  • 01-09-2006
  • 31-08-2006
  • 30-08-2006
  • 28-08-2006
  • 27-08-2006
  • 26-08-2006
  • 23-08-2006
  • 22-08-2006
  • 21-08-2006
  • 20-08-2006
  • 19-08-2006
  • 18-08-2006
  • 17-08-2006
  • 16-08-2006
  • 15-08-2006
  • 13-08-2006
  • 12-08-2006
  • 10-08-2006
  • 07-08-2006
  • 06-08-2006
  • 05-08-2006
  • 04-08-2006
  • 03-08-2006
  • 02-08-2006
  • 01-08-2006
  • 30-07-2006
  • 29-07-2006
  • 28-07-2006
  • 27-07-2006
  • 26-07-2006
  • 25-07-2006
  • 24-07-2006
  • 23-07-2006
  • 22-07-2006
  • 18-07-2006
  • 16-07-2006
  • 15-07-2006
  • 14-07-2006
  • 13-07-2006
  • 12-07-2006
  • 10-07-2006
  • 08-07-2006
  • 07-07-2006
  • 05-07-2006
  • 04-07-2006
  • 03-07-2006
  • 02-07-2006
  • 01-07-2006
  • 30-06-2006
  • 29-06-2006
  • 27-06-2006
  • 26-06-2006
  • 25-06-2006
  • 24-06-2006
  • 23-06-2006
  • 21-06-2006
  • 20-06-2006
  • 18-06-2006
  • 16-06-2006
  • 15-06-2006
  • 14-06-2006
  • 12-06-2006
  • 06-06-2006
  • 05-06-2006
  • 04-06-2006
  • 03-06-2006
  • 30-05-2006
  • 27-05-2006
  • 24-05-2006
  • 23-05-2006
  • 22-05-2006
  • 21-05-2006
  • 20-05-2006
  • 19-05-2006
  • 17-05-2006
  • 15-05-2006
  • 14-05-2006
  • 13-05-2006
  • 12-05-2006
  • 08-05-2006
  • 05-05-2006
  • 04-05-2006
  • 03-05-2006
  • 02-05-2006
  • 30-04-2006
  • 29-04-2006
  • 28-04-2006
  • 27-04-2006
  • 25-04-2006
  • 24-04-2006
  • 23-04-2006
  • 22-04-2006
  • 21-04-2006
  • 19-04-2006
  • 18-04-2006
  • 17-04-2006
  • 15-04-2006
  • 14-04-2006
  • 13-04-2006
  • 12-04-2006
  • 10-04-2006
  • 09-04-2006
  • 08-04-2006
  • 07-04-2006
  • 05-04-2006
  • 03-04-2006
  • 02-04-2006
  • 31-03-2006
  • 28-03-2006
  • 26-03-2006
  • 25-03-2006
  • 24-03-2006
  • 23-03-2006
  • 22-03-2006
  • 21-03-2006

    Mijn favorieten
  • seniorennet.be
  • *************************


  • Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!