Photobucket - Video and Image Hosting
Photobucket - Video and Image Hosting
Foto
E-mail uw bericht

Foto
Blog als favoriet !


Gastenboek
Een berichtje nalaten:  
Voeg berichtje toe!

Laatste commentaren
  • vlasliederen (Frank Deleu)
        op Beverenaar en vlasveteraan Marcel Himpe te gast in Café Vlasparlee
  • Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • Een zicht op Beveren-Leie
  • foto
  • Categorieën
  • Activiteiten (1)
  • Basisscholen (4)
  • Bijzondere activiteiten (4)
  • Jubileum (16)
  • Kermis 2012 (9)
  • Koninklijk bezoek (1)
  • Kroniek van zeven... (33)
  • Parochie (4)
  • Stads weetjes (3)
  • Venster op het verleden (1)
  • Verenigingen (12)
  • Kalender

    Activiteiten

    Zoeken in blog

    Archief Beverse Weetjes

    09-01-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe website voor stad Waregem
    Reeds maanden werkte de administratie van stad Waregem aan een nieuwe website. Samen met de 11andere gemeenten van de intercommunale Leiedal slaagden ze erin een hedendaagse website te bouwen.
    Alle websites worden online gezet op vrijdagvoormiddag 9 januari 2009.  Meer dan 25 redacteurs werkten samen, in permanent overleg met de dienst info, om zo een mooi geheel op te bouwen.
    Op donderdagnamiddag 8 januari stelde schepen van  informatie Pietro Iacopucci de nieuwe website in aanwezigheid van de 30 redacteurs voor, het zijn ook zij die de site up tu date zullen houden.
     
    http://blog.seniorennet.be/archiefbeverenleie/

    Vrijdagvoormiddag 9 januari 2009 worden alle websites, dus ook deze van stad Waregem online gezet. De nieuwe site is heel gebruiksvriendelijke en overzichtelijk, hij telt 600 bladzijden, 370 adressen... de moete waard om er zo vlug mogelijk kennis mee te maken, u zult er heel wat nuttige informatie op terugvinden. De nieuwe site kunt u vinden op de oude url klik hier.

    http://blog.seniorennet.be/archiefbeverenleie/
    Samenwerking met Leiedal
    Met enige trots stellen we onze vernieuwde website voor.

    Samen met de Intercommunale Leiedal werkten Waregem en de andere 11 gemeenten uit de Digitale Regio Kortrijk (DRK) de voorbije maanden aan totale vernieuwing van hun websites. Deze website is immers al de vierde generatie van DRK-websites. Het platform Drupal werd uiteindelijk verkozen boven andere systemen. De keuze viel op deze software omwille van de gebruiksvriendelijkheid en de vele mogelijkheden om andere toepassingen te integreren.

    Eigen invalshoek

    Waregem ontwikkelde een eigen specifieke website met een eigen lay-out, inhoud en accenten, waarbij vooral werd gekeken naar hoe we nog beter konden inspelen op de actuele noden van de gebruiker en onze inwoners. Hiermee zetten we de toon voor een nieuwe generatie gemeentelijke websites in Vlaanderen.
    Voor onze stad werken een dertigtal redacteurs en webmasters aan dit huzarenstukje, dat momenteel al meer dan 1300 stukjes inhoud bevat: meer dan 600 pagina's, meer dan 450 adressen en ongeveer 250 brokken dienstverlening. Dit laatste is meteen een van de troeven bij uitstek van deze website: alle mogelijke dienstverlening die je kan bekomen bij onze stad zit verwerkt in aparte items. En deze items vind je verspreid over de hele site op relevante plaatsen terug.
    In Waregem werd ook geen enkele bladzijde uit de vorige website automatisch via copy/paste overgezet naar de nieuwe. Er was voor elke bladzijde een grondige screening van volledige inhoud. Via de ingebouwde zoekmachine kan ook alle inhoud heel eenvoudig worden teruggevonden!

    Troeven van onze nieuwe website:

    * opgebouwd vanuit de visie van de gebruiker / inwoner
    * heel veel dienstverlening van a tot z uitgelegd (productencatalogus)
    * zeer diverse inhoud, niet enkel beperkt tot stedelijke dienstverlening
    * bij elk adres onmiddellijk de aanduiding op een stadsplan
    * integratie van de bedrijvengids
    * uitgebreide zoekmachine
    * integratie mogelijk van RSS Feeds, You Tube, Flickr, PicasaWeb
    * nieuwsbrief
    * enzoverder...
     
    Nooit af…
     We blijven echter niet stil zitten. In de komende maanden wordt de website verder uitgewerkt met nog meer inhoud en nieuwe toepassingen.
    Meer info Schepen Pietro Iacopucci 0478 47 73 41 pietro.iacopucci@waregem.be


    Huisstijl van de stad: eerste sprong is genomen
    Reeds op 6 september 2007 besliste het college van burgemeester en schepenen om een nieuwe huisstijl te ontwikkelen in de loop van 2008. In de gemeenteraad van april werd beslist dat de stad werkt aan niet alleen een nieuw logo, maar ook een volledige huisstijl.

    Na die beslissing werden ontwerpers aangeschreven waarna in juni 2008 de opdracht werd toegewezen aan Pirana Concepts klik hier uit Beveren-Leie. In december kreeg het bureau de opdracht om ook de verdere huisstijl af te werken.
    Immers, er was in het schepencollege een duidelijke consensus over het nieuwe logo met baseline.

    Reeds van bij aanvang van de huisstijl werd ervoor geopteerd om stapsgewijs te werken en eerst het logo en daarna de andere zaken aan te pakken. Wij blijven bij deze keuze en zullen stapsgewijs de nieuwe huisstijl in al onze communicatie integreren.

    De eerste sprong is genomen op donderdag 8 januari tijdens de nieuwjaarsreceptie voor het stadspersoneel met de voorstelling van het nieuwe logo.
    http://blog.seniorennet.be/archiefbeverenleie/
    Nieuw logo voor waregem

    Herkenbare communicatie
    Om herkenbaar te zijn gebruikt het stadsbestuur het traditionele wapenschild. Behalve dat wapenschild zijn er geen andere kenmerken die in elke communicatie gebruikt worden. Echt herkenbaar is onze communicatie niet. En daar wil de stad iets aan doen door het invoeren van een heuse huisstijl… Zo begon onze persnota in maart 2008. Ondertussen zijn we een grote stap verder in onze nieuwe huisstijl.

    Imago bepalen was de eerste stap
    Bij het schrijven van diverse beleidsplannen van de stad, werd de bevolking meermaals bevraagd naar het imago van de stad, maar dan bij specifieke doelgroepen (sport, jeugd, cultuur, …). Om de eigenheid van de stad nog beter te bepalen lieten we het reclamebureau Pirana Concepts een imago-studie uitvoeren. Zowel Waregemnaars als-niet Waregemnaars kregen een zogenaamde ‘associatieve vragenlijst’ voorgeschoteld. De belangrijkste resultaten hieruit zijn:
    - Zowat iedereen vond het paard belangrijk
    - De stad krijgt over het algemeen positieve kenmerken
    - Klein, gezellig, warm en huiselijk zijn veel terugkerende associaties
    - Ondanks de idee dat de stad behoudsgezind is, vinden de meeste ondervraagden dat Waregem ook staat voor dynamiek en ambiance
    - De meesten vragen ook een duidelijke herkenbaarheid Met deze studie was fase 1 van de nieuwe huisstijl afgerond.

    Het nieuwe logo groeide uit dat imago
    Met deze analyse in het achterhoofd werd in fase 2 nagedacht over een nieuw logo. Het moest een warme kleur hebben, een kleur waarin de Waregemnaar zich thuis voelt. Rood, of tenminste een warm-rode tint was hier een evidentie. Bovendien moest het duidelijk herkenbaar zijn voor de buitenwereld. Louter een woordbeeld gebruiken (de naam van de stad in een eigentijds lettertype) zou hier zeker niet volstaan. Ook het uitvergroten van de beginletter was geen optie: de W van Waregem zou evengoed de W van Wevelgem, Waarmaarde, Waterloo of Wippelgem kunnen zijn. Een link met het paard was hier dan ook een logische stap. De dynamiek en de ambiance vinden we dan zeker terug in de baseline. Galop is volgens Van Dale ‘de natuurlijke snelle gang van een paard’. Een kenmerk waar wij ons maar al te graag aan spiegelen. Dat de baseline niet alleen uit de geesten van het reclamebureau , maar al veel vroeger ook al uit de mond van de burgemeester werd opgetekend, was het bewijs dat het een duidelijke weergave is van waar we met de stad naartoe willen. Andere toepassingen Tegen maart 2009 willen we ons volledige huisstijlhandboek afwerken.

    Het logo was immers maar de eerste stap.
    Ondertussen konden we reeds 3 van de meer dan 100 voertuigen van de stad laten beletteren. Meer dan 100 zeer diverse voertuigen (van vrachtwagens over kranen, tot gewone personenwagens) beletteren, alle papier en drukwerk in dezelfde stijl laten opmaken, vlaggen, kledij en gadgets aanpassen, … Dit vraagt zeker nog heel wat extra inspanningen. Heel wat zaken moeten nog verder uitgewerkt worden in het huisstijlhandboek, dat moet af zijn tegen uiterlijk maart 2009. De verdere implementatie doen we als een goede huisvader: we gooien niets weg, maar alle nieuwe dingen gebeuren in de nieuwe stijl…

    Meer info Burgemeester Kurt Vanryckeghem burgemeester@waregem.be – 0474 87 01 40
    Schepen Pietro Iacopucci pietro.iacopucci@waregem.be – 0478 47 73 41

    09-01-2009 om 00:00 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)
    07-01-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Parochieraad Sint-Jan de Doper

    Graag stellen we u, bij het begin van dit nieuwe jaar,
    ook even de parochieraad Sint-Jan de Doper voor.

    http://blog.seniorennet.be/archiefbeverenleie/
    Voor: Sofie Lietaert, Veronique Pollefeyt, Myriam Decock, E.H. Luc Suys, Godelieve Flamee en Mariette Verschuere. Achter: Ruth Debaere, Marc Lampaert, voorzitter Gilbert Deketele, Rik Meersman, en Theo Coussement.
    Ontbreken: Rony Deprez en de fotograaf van dienst Rita Sabbe


    Luisteren naar elkaars inbreng om dan samen op zoek te gaan naar het beste voor de ganse parochiegemeenschap was en is nog steeds een belangrijk gegeven en dat voor zowel jong als oud.

    07-01-2009 om 00:00 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)
    04-01-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NIEUWJAARSRECEPTIE aangeboden door stad Waregem
    http://blog.seniorennet.be/archiefbeverenleie/ 
    Nieuwjaarsreceptie weerom groot succes
    De nieuwjaarsreceptie aangeboden door stad Waregem en verzorgd door de Sint-Gregoriuszanggilde kende ook dit jaar een enorme opkomst.
    De place to by in Beveren-Leie was OC ’t Klokhuis, daar hadden een aantal leden van de Beverse Koninklijke Harmonie post gevat om het geheel muzikaal op te luisteren.
    Honderden aanwezigen die handdrukken, kussen en hun wensen voor 2009 uitwisselden en samen toastten op een goed Nieuwjaar!

    De 'Nieuwjaarders' werden verwelkomt door:
    v.l.n.r. gemeenteraadslid Jaak Lefevre, gemeenteraadslid Ann-Sophie Kindt, schepen Pietro Iacopucci en schepen Rik Soens.
    Nicol Vandenberghe, voorzitter van OC 't Klokhuis, sprak de wensen uit in naam van het bestuur,
    om dan het woord door te geven aan schepen Soens.




     Eerste deel van de Nieuwjaarsboodschap door schepen Rik Soens


    Tweede deel van de Nieuwjaarsboodschap door schepen Rik Soens
     

    Hierbij geven we nog enkele sfeerbeelden die eindigen
    in de Stedelijke Basisschool te Desselgem
    waar ook een grote menigte 'Nieuwjaarders' present was.

    04-01-2009 om 00:00 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)
    03-01-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwjaarsreceptie bij Lenig en Vlug
    http://blog.seniorennet.be/archiefbeverenleie/
    Bij tal van verenigingen schieten nieuwjaarsrecepties als paddenstoelen uit de grond, en de Beverse Trampolineclub ‘Lenig en Vlug’ liet er inderdaad geen gras over groeien!

    Op 2 januari organiseerde het bestuur dan ook al een gezellige Nieuwjaarsreceptie. Philippe Decavel, secretaris van de club, heette de aanwezigen welkom terwijl er heel wat beeldmateriaal op de achtergrond geprojecteerd werd.

    Een fiere terugblik op 2008 waar de club schitterende resultaten wist bijeen te springen en een hoopvolle blik op het nieuwe jaar. Een jaar waarin het glas nogmaals zal gegeven worden om te klinken op de 50ste verjaardag van ‘Lenig en Vlug’.

    “Het was Bevernaar Maurice Huysentruyt, (van de zwemkom, later omgebouwd tot dancing Poseidon), die als tweede Belg een trampoline naar België bracht en daarmee een totaal andere dimensie gaf aan de in 1959 gestichte Beverse turnclub.

    De festiviteiten zullen aanvangen ergens in oktober en gepaard gaan met een viertal manifestaties”, wist Philippe er nog aan toe te voegen. Een juiste datum kon hij er nog niet aan vastprikken. Er wordt tevens werk gemaakt om een blijvend gedenkteken te onthullen naar aanleiding van een halve eeuw ‘Lenig en Vlug’.

    03-01-2009 om 18:10 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (1)
    01-01-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beverse Weetjes wenst iedereen een voorspoedig 2009
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Beverse Weetjes wenst je een kleurrijk en vrolijk begin.
    Kleur het nieuwe jaar zelf vast in!
    Wij wensen je een prachtschilderij,
    met een veegje geluk en gezondheid erbij.

    En loopt het niet zoals jij het ziet,
    vergeet dan je goede vrienden niet.
    Die hebben zeker in laden of kasten,
    nog heel wat kleurtjes, penselen en kwasten.

    Dus beste kunstenaar,
    wij wensen u een heel
    GELUKKIG NIEUWJAAR!


    01-01-2009 om 09:50 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)
    31-12-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vommie-Night in KAJ De Snaere te Beveren-Leie

    Traditiegetrouw organiseerde de KAJ op 30 december de Vommie-Night en dat reeds voor het 14de jaar. Dit jaar was men aan de 13de editie toe, door omstandigheden kon deze avond in de afgelopen jaren eenmaal niet doorgaan. 
    Naar gewoonte staat Vommie, (Brecht Vanommeslaeghe), dan achter den toog en zorgt hij daarbij ook voor de muziek. Heel wat jongeren vonden dan ook dit jaar hun weg naar KAJ De Snaere en maakten er een gezellige afsluiter van 2008 van.
    Dieter Lecluyse had er terug voor gezorgd dat het lokaal sfeervol was aangekleed met kerstverlichting. Alle aanwezigen hebben ook deze keer genoten van de muziek, een natje, een droogje en het gezellig samenzijn.

    Bij deze wil KAJ De Snaere ook elkeen bedanken die hun kerstactie steunde, in het bijzonder diegenen die ze niet persoonlijk konden bedanken, mensen die hun speelgoed netjes aan de deur van het lokaal plaatsten. Bedankt en weet dat het goed terecht zal komen.

    31-12-2008 om 00:00 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)
    30-12-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Op stap met Beverse schepenen

    Op maandagmorgen 29 december ging Beverse Weetjes even op stap met eerste schepen Rik Soens ('t was tevens ook zijn verjaardag) en schepen Pietro Iacopucci. Tijdens dit uitstapje wisten zij het een en ander te vertellen over de veranderingen die in 2009 in Beveren-Leie op til staan.
    Hierbij wensen we schepen Rik Soens trouwens een gelukkige verjaardag!
    Maar we laten u eerst kijken en luisteren naar hun Nieuwjaarsboodschap.


    De Kerkdreef

    Zoals u hoorde zal het straatbeeld een ander zicht krijgen in de loop van 2009. Het speelplein zou nogal ruim opgevat worden. De schepenen zouden heel tevreden zijn moest deze realisatie kunnen afgerond worden rond het verlof. 

    Ernest, Maria en Johannes (dat zijn de namen van de klokken) zouden in de loop van het jaar even naar beneden gehaald worden om de nodige werken aan de klokketoren uit te voeren.
    Op 8 april 1967 -nog voor de nieuwe kerk in gebruik genomen werd- zal het precies 40 jaar geleden zijn dat ze opgetrokken werden.
    De Koning Albertstraat
     
    *Om meer te weten over de sloop en de plannen van de site Interlin: klik hier.
    *Op 6 juli ll pakte het Davidsfonds uit met hun tweede 'Ronde van Beveren',
    deze ging door op de site Interlin.
    Wie even een blik wil werpen hoe deze site er momenteel bijligt: klik hier.

    De Poekelaan



    Ann-Sophie Kindt
     
    Ann-Sophie Kindt, jongste gemeenteraadslid kon op maandagmorgen niet mee op stap. Beverse Weetjes dankt haar dat ze toch nog de tijd vond en vrijmaakte, op woensdag 31 december, om ook haar boodschap hier mee te geven. Hiermee sluit, voorlopig althans, deze rubriek.

    30-12-2008 om 00:00 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)
    29-12-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KWB Beveren-Leie organiseert kerstboomverbranding
    http://blog.seniorennet.be/archiefbeverenleie/
    Archiefbeeld van vorige kerstboomverbranding
    Gezellig samenzijn rond de brandende kerstbomen
    Op zaterdag 10 januari organiseert de Beverse KWB hun traditionele kerstboomverbranding. Iedereen zal er terug zijn gading kunnen vinden rond de laaiende kerstbomen die steeds voor een gezellige sfeer zorgen.

    Iedereen die zijn kerstboom in vlammen wil zien opgaan, en dat waren er vorig jaar een 300-tal, kan ermee terecht op het grasveld achter de Kernelle en dat vanaf diezelfde zaterdagmorgen.

    Er zullen tentjes opgezet worden rond de stapel kerstbomen. Standjes waar zowel koude als warme dranken zoals soep, Glühwein, jenever…, zullen te verkrijgen zijn en hongerigen zullen zich kunnen tegoed doen aan warme pizza’s en wafels.
    Kortom een gezellig samenzijn rond de brandende kerstbomen.

    Deze activiteit, waar iedereen van harte welkom is, gaat van start omstreeks 18.00 uur,
    achter de Kernelle in de Kerkdreef te Beveren-Leie.

    29-12-2008 om 00:00 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)
    27-12-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ROUTE GRATIS MARKTBUS VERNIEUWT
    http://blog.seniorennet.be/archiefbeverenleie/
    Iedereen heeft hem ongetwijfeld al zien rondrijden elke zaterdagvoormiddag in Waregem: de gratis marktbus. Om nog beter aan te sluiten op de noden van onze inwoners, heeft het stadsbestuur beslist dat het traject er vanaf 2009 een stukje anders zal uitzien.

    Langer, uitgebreider en nog beter!
    De marktbus zal vanaf zaterdag 3 januari in een grote lus rijden en 3 haltes hebben : Regenboogstadion, de Markt en Zorgcampus.
    Deze haltes zullen allen aangeduid worden met een nieuw signalisatiebord.

    Van 08.00u. tot 13.00u. zal de bus onafgebroken het volgende traject in een lus afleggen: Regenboogstadion (halte) – Zuiderlaan – Holstraat – Markt (halte) – Keukeldam – Damweg – Zuiderlaan – Zorgcampus (halte) – Zuiderlaan – Regenboogstadion.

    Elke 15 minuten zal de marktbus aan iedere halte verschijnen, dus tot 4 keer per uur kan je gebruik maken van deze gratis dienst. Laat je auto dus gerust in de garage of op de parking achter en maak gebruik van het gratis openbaar marktvervoer!

    Meer info: Schepen Kristof Chanterie Tel.: 056 62 12 06 E-mail: kristof.chanterie@waregem.be

    27-12-2008 om 11:13 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)
    26-12-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Veilig naar het nieuwe jaar met de Sylvesterbus
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Veilig het nieuwe jaar ingaan zal ook dit jaar weer lukken dankzij de Sylvesterbus.

    Mooi meegenomen als je je op oudejaarsavond niet druk hoeft te maken over een glaasje meer of minder ... De stad voorziet opnieuw de Sylvesterbus, dit jaar voor de zevende keer. Bij de overgang van 2007 naar 2008 hebben meer dan 400 feestvierders er gebruik van gemaakt en het aantal gebruikers blijft stijgen.

    Om ervoor te zorgen dat de feestvierders veilig en wel de nacht doorkomen, organiseert de stad een bus die pendelt tussen de verschillende feestlocaties in Waregem. De bus rijdt de hele nacht (van 19.55u. ’s avonds tot 07.55u. ’s morgens) tussen acht stopplaatsen in de omgeving van de feestadressen. Er zijn stopplaatsen in elke deelgemeente.
    Bovendien is dit helemaal gratis.

    EERSTE BUS en LAATSTE BUS
    *Markt Waregem: eerste bus19.55u. - laatste 6.55u.
    *Kerk Sint-Eloois-Vijve: eerste bus 20.00u. - laatste 7.00u. 
    * Kerk Desselgem : eerste bus 20.10u. - laatste 7.10u.
    *OC ‘t Klokhuis Beveren-Leie: eerste bus -  20.15u. laatste 7.15u.
    *Kerk Nieuwenhove: eerste bus 20.30u. - laatste 7.30u.
    *Station Waregem: eerste bus 20.40u. - laatste 7.40u.
    *Waregem Expo: eerste bus 20.45u. - laatste 7.45u.
    *Holstraat (Beaulieucenter): eerste bus - laatste 20.50u. 7.50u.
    *Markt (kerk) Waregem: eerste bus 20.55u.  - laatste 7.55u.

    Om het uur vind je de bus terug op deze stopplaatsen… En dit gedurende de ganse nacht!
    Meer info: Schepen van Jeugd Jo Neirynck E-mail: jo.neirynck@waregem.be Tel.: 0497 33 83 70 Stedelijke Jeugddienst E-mail: jeugd@waregem.be Tel.: 056 62 13 85

    26-12-2008 om 22:36 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)
    25-12-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Middernachtmis in de Sint-Jan de Doperkerk

    Heel wat gelovigen vierden o.a. tijdens de middernachtmis de geboorte van Jezus in de Sint-Jan de Doperkerk. Deze viering werd voorgegaan door E.H. Luc Suys en opgeluisterd door het jeugdig federaal groepje in samenwerking met koster Johan Demeulemeester.

    Na deze sfeervolle viering konden de aanwezigen nagenieten van het eerste krakmoment van Chiro Leieland. Een traditie die ze reeds jaren in ere houden met het klaarmaken en aanbieden van warme Glühwein en chocomelk. Tijdens het drinken ervan worden dan ook menig warme handdrukken en hartelijke kerstwensen uitgewisseld rond de gezellig smeulende vuurtjes.

    25-12-2008 om 00:00 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)
    24-12-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lenig en vlug zet het nieuwe jaar in.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Beste ouders, sympathisanten, supporters en sponsors,
    We laten er dit jaar geen gras over groeien.

    We beginnen er direct aan, geen dagen verloren laten gaan. Iedereen die zich er ook maar van veraf of dichtbij bij betrokken voelt, - bij ons clubke dat ondertussen nationaal en internationaal al heel wat bekendheid verwierf en nog hoopt te verwerven in het komende seizoen en nog lang daarna -, wordt bij deze hartelijk uitgenodigd om de nieuwjaarswensen uit te wisselen op vrijdag 2 januari vanaf 19 uur in de bar van de sporthal "Den Averul" te Beveren-leie.

    U maakt er met een natje en een droogje kennis met al die mensen die de voorbije jaren actief zijn geweest, zij het rechtstreeks, of aan de zijlijn, of met hen die ons een echt hart onder de riem hebben gestoken. Kom af en laat u eens gaan, geniet van de nieuwjaarszoenen en een flinke handdruk en deel met ons de nieuwe projecten die wij dit jaar willen beleven.
    Let’s go for a brillant 2009
    Het bestuur

    24-12-2008 om 16:36 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)
    23-12-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DE SPEELBERG geeft data door
    http://blog.seniorennet.be/archiefbeverenleie/
    Ondertussen is het nieuwe klim- en klauterrek waarvan sprake eind augustus, geïnstalleerd.
    Voor een terugblik klik hier.

    Speelpleinwerking, De Speelberg heeft op het ogenblik nog geen werking. Maar toch zat de animatorenploeg niet stil en waren al druk in de weer met plannen smeden voor 2009.

    Hierbij geven ze hun belangrijke data voor het komende jaar:
    WERKING PAASVAKANTIE  van 6 tot 10 april
    STREEKBIERENAVOND op 8 mei
    WERKING JULI van 1 tot 17 juli 
    WERKING AUGUSTUS van 17 tot 31 augustus 
    Met de groetjes, de kern van speelplein De Speelberg

    23-12-2008 om 17:24 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)
    22-12-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kerstsfeer in onze parochie
    Heel wat verenigingen en andere vierden hun Kerstfeest en was Beverse Weetjes en of Kerk&Leven en Het Wekelijks Nieuws er een welkome gast. Ook bij de kerststalbouwers van Ter Weerst en deze die in de Sint-Jan de Doperkerk aan de slag waren. Bij deze dan ook een korte impressie van al deze activiteiten en een dank u wel voor de warme ontvangst tevens ook een dank u wel aan het Beverblaadje voor de fijne samenwerking. Om het Beverblaadje te lezen klik hier.

     
    Kerst bij OKRA Beveren-Leie
    Op donderdag 11 december genoten 175 OKRA-leden van een prachtig Kerstfeest. De namiddag begon met een bezinning in de vorm van een PowerPoint: ‘Poëzie, Nostalgie, Kerstevocatie’ gemaakt door Karel Vandoorn. Daarna was het tijd voor een geurige kop koffie met gebak. De ontspanning die daarop volgde werd gebracht door de ‘Zingende Sterren’ en een laat vieruurtje zorgde voor een smakelijke afsluiter.
    Om OKRA-magazine te lezen klik hier.

    Zilveren jubileum voor de kerstalbouwers van Ter Weerst
    Voor de 25de keer, werd er op Ter Weerst een kerststal gebouwd. Al die jaren, zijn het dezelfde helpende handen, die dit teken van vrede in elkaar knutselen. Dat de mensen van de wijk aangesproken worden, door de vredesboodschap van Jezus, bewijst de opkomst voor de bezinning, die gewoontegetrouw op tweede kerstdag gehouden wordt. Proficiat aan allen die meewerken en dank aan allen die dit initiatief steunen.

    Kerst bij Ziekenzorg Beveren-Leie
    Ziekenzorg sloot het werkjaar 2008 af met hun kerstfeest dat doorging op woensdag 17 december. Dat stond in het teken van vreugde om het samenzijn, begrip voor elkaars zwakheden, vriendschap voor elkaar en dienstbaarheid voor zieken en gezonden. Na de bezinning was er koffie met gebak en de ontspanning werd gebracht door Guy Vranken & Benny Song. Tijdens dit kerstfeest mocht André Roose heel wat felicitaties ontvangen. André werd geboren op 17 december 1923 en vierde dus zijn 85ste verjaardag. Na dit alles werd de tafel gedekt met koeken en rozijnenbrood en kregen de aanwezigen voor het naar huis gaan een kerstgeschenk aangeboden.

    Kerst bij Markant/KVLV
    Op dinsdag 16 december konden de leden van Markant/KVLV genieten van een stemmig kerstfeest. De ‘Kerstkaramellen’ brachten afwisselend muziek en teksten over hoop, verlangen en liefde van Geert de Kockere, Toon Hermans en Freek De Jonge. Na het optreden was het tijd om gezellig samen te tafelen. Naar jaarlijkse gewoonte werd ook een collecte gehouden voor hun opgenomen missionaris Zuster Leen Mestdagh (uit Beveren-Leie), die werkzaam is in Oyem in Gabon.
    Kerstfeest bij KVG
    Op zaterdagnamiddag 20 december troffen 95 leden van KVG Beveren-Leie, Desselgem en Ooigem elkaar in zaal de Drie Sleutels om er samen het kerstfeest te vieren. Een kerstbezinning, koffie met gebak, Luc Cuppens die zijn kerstprogramma bracht en een vieruurtje maakten er een warm en aangenaam samenzijn van. Voor het huiswaarts keren kreeg elkeen nog een kerstgeschenk aangeboden door het bestuur uit de collectie van Den Achtkanter. Ook Rosa De Wijs uit Ooigem  had voor alle aanwezigen een kerstgeschenk gemaakt en dat doet ze al meer dan 10 jaar. Deze keer waren dat sneeuwmannetjes en samen met de kerststukjes, eveneens door Rosa gemaakt, straalden de tafels een sfeervol geheel uit.
    Kerststal in de Sint-Jan de Doperkerk
    Dinsdagnamiddag 16 december werd er in de Sint-Jan de Doperkerk met man en macht gewerkt om de kerststal op te zetten. E.H. Luc Suys kreeg de hulp van heel wat helpende handen om alles naar boven te sjouwen en in elkaar te zetten, kerstbomen te plaatsen…Op de foto ontbreken nog: Victor Dejonghe, Erik Beysen, Walter Neirynck, Etienne Villers, Silvère Vanhoutte en Robert Iacopucci.
    Middernachtmis in de Sint-Jan de Doperkerk te Beveren-Leie
    Nog even vermelden dat er in de Sint-Jan de Doperkerk een Middernachtviering doorgaat die zal opgeluisterd worden door een groepje jongeren. Na de Middernachtmis staat Chiro Leieland terug paraat om alle eucharistievierders een warme Glühwein aan te bieden.
    U zoekt de Sint-Jan de Doperkerk
    klik hier en ga naar markering 2.

    22-12-2008 om 00:00 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)
    21-12-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vandalisme of poging tot inbraak in Beverse pastorie?
    http://blog.seniorennet.be/archiefbeverenleie/
    Op zaterdagavond 20 december omstreeks 20.00 uur kreeg E.H. Luc Suys ongewenst bezoek. Het zijraam dat uitkomt in het bureau van de pastorie werd met een steen van 6 kg ingegooid.

    “Gelukkig was ik thuis, ik had vrienden uit Desselgem op bezoek” vertelde de pastoor, “Ik was al even een kijkje gaan nemen aan de voordeur omdat we meenden vreemde geluiden te horen, maar er was niets te zien. Enige tijd later was het geluid wel duidelijk hoorbaar en toen we ons naar buiten waagden moesten we tot onze verbijstering vaststellen dat het zijraam aan diggelen lag, maar geen spoor meer van de daders” zegt de pastoor.

    De politie werd gealarmeerd, zij maakten een proces verbaal op voor poging tot inbraak. Daarbij wisten ze te vertellen dat ze de handen vol hadden, blijkbaar heerste er in de streek een golf van inbraken.

    Enkele weken terug was ook het blusapparaat uit het Sint-Janszaaltje onderhevig aan vandalisme en werd even verderop (leeggespoten) teruggevonden tussen de struiken.
    Het feit van 20 december lijkt er echter sterk op dat het hier gaat om een poging tot inbraak!!!

    21-12-2008 om 12:08 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bevers Harmonieorkest zet 2009 in met Nieuwjaarsconcert
    http://blog.seniorennet.be/archiefbeverenleie/ Het nieuwe jaar dient zich voor het Bevers Harmonieorkest aan als een druk muzikaal werkjaar. De zomermaanden zullen volledig in het teken staan van de deelname aan het Wereld Muziek Concours in Kerkrade. In 2005 sleepte het harmonieorkest daar reeds de kampioenstitel in eerste divisie in de wacht.

    Eerst is er echter de 18de editie van het Nieuwjaarsconcert, naar traditie de feestelijke opener van het nieuwe jaar. Net als anders streeft orkest en dirigent Bert Decavel naar een programma met zowel originele werken voor harmonieorkest als bewerkingen van het klassiekere symfonische repertoire. De presentatie van dit concert ligt in handen van Carlos Meersman.

    Centraal staan de uitvoeringen van de composities ‘Pinocho’ van Ferrer Ferran en ‘Third Symphony’ van James Barnes. ‘Pinocho’ werd speciaal voor het prestigieuze “Certamen Internacional de Bandas de Música” in Valencia (Spanje) gecomponeerd. Het is een symfonische suite gebaseerd op de klassieker uit de wereldliteratuur van Carlo Collodi. De componist voert de luisteraar mee in een fantastisch verhaal dat zich muzikaal vertaalt in onverwachte wendingen en sentiment. Het Bevers Harmonieorkest veroverde met de interpretatie van dit werk in juli 2008 reeds de Valenciaanse harten. ‘Third Symphony’ roept dan weer een heel andere sfeer op. Componist Barnes schreef het werk immers na een persoonlijk drama. Hoewel de compositie enerzijds een sombere sfeer van wanhoop en bitterheid weergeeft, wordt in een triomfantelijke finale toch ruimte gecreëerd voor meer positieve emoties. Met dit werk wil het Bevers Harmonieorkest een voorsmaakje geven van het wedstrijdprogramma dat in Kerkrade, later op het jaar, zal worden uitgevoerd.

    http://blog.seniorennet.be/archiefbeverenleie/ “Wij houden ook dit jaar vast aan onze vaste ‘nieuwjaarsformule’ in die zin dat we ons publiek een kwalitatief hoogstaand Nieuwjaarsconcert willen aanbieden”, aldus dirigent Bert Decavel. “De uitvoering van Pinocho is een knipoog naar onze wedstrijddeelname aan het “Certamen Internacional de Bandas de Música” in Valencia. Met ‘Third Symphony’ blikken we dan weer vooruit naar het Wereld Muziek Concours in Kerkrade, één van de belangrijkste objectieven voor ons orkest in 2009. Natuurlijk voorziet het programma ook in een luchtigere noot waardoor we ervan overtuigd zijn dat het publiek dit optreden zal weten te smaken.”

    Wie het Bevers Harmonieorkest aan het werk wil zien, is welkom op vrijdag 9 januari 2009 om 20u. in de St-Jan De Doperkerk in Beveren-Leie.
    Kaarten kosten 10 euro en kunnen verkregen worden bij muzikanten en bestuursleden.
    Voor gereserveerde kaarten, 15 euro, kunt u bij Germain Courtens terecht op het nummer 0485/36.24.25 of via zijn e-mail klik hier er zijn tevens gezinskaarten te bekomen aan 25 euro.

    Op zaterdag 17 januari 2009 wordt hetzelfde programma nog eens uitgevoerd op het Nieuwjaarsconcert in de Brielpoort in Deinze.

    21-12-2008 om 00:00 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)
    19-12-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Investeringsplan stad Waregem
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Inversteringsplan 2009
    De opcentiemen op de onroerende voorheffing voor het jaar 2009 blijven ongewijzigd vastgesteld op 1600, ook de aanslagvoet aanvullende belasting op de personenbelasting blijft voor 2009 gehandhaafd op 6,8%. Graag geven we wat cijfermateriaal in verband met het investeringsprogramma voor 2009 en dit ten bedrage van € 17.208.650.

    30 Stadhuis algemeen onderhoud gebouw 49 000,00 EUR
    compartimentering brandveiligheid 75 000,00 EUR
    inkombeveiliging/stadswinkel 375 000,00 EUR
    Administratie meubilair+informaticamateriaal 125 000,00 EUR
    Autonoom gemeentebedrijf – oprichting 50 000,00 EUR
    AGB – kapitaalsverhoging ikv realisatie bouwproj. 800 000,00 EUR
    Pandgebouw – oliën schrijnwerk 40 000,00 EUR

    31 Brandweer
    Vernieuwen materiaal en onderhoud gebouwen 179 000,00
    Tuighuis bouwen carport 25 000,00 EUR
    onderhoud gebouwen 100 000,00 EUR

    32 Loskade Desselgem IT realisatie/toeg. maken 300 000,00 EUR
    Verwerven gronden 200 000,00 EUR
    Verwerven gronden voor wegen 50 000,00 EUR
    Grote onderhoudswerken wegen 100 000,00 EUR
    Vernieuwen Lebbestraat (tussen ring en N382) 275 000,00 EUR
    Roterijstraat vernieuwen + aanleg fietspad 320 000,00 EUR
    Heraanleg wegenis Westerlaan 130 000,00 EUR
    Weg jachthaven - trakel 100 000,00 EUR
    Fietsvriend. kruisp.Vichtseweg-Blauwe Zwaanstr. 55 000,00 EUR
    Aanleg/vernieuwing voet- en fietspaden & overlagen wegen 700 000,00 EUR

    33 Aankoop voertuigen 55 000,00 EUR
    Exploitatiemateriaal 85 000,00 EUR
    Verkeersveiligheidswerken en ronde punten 50.000,00 EUR
    Verkeersveiligheidsw.: Lichten, zebrapadverlicht., … 20.000,00 EUR
    Aankoop verkeerssignalisatie 50 000,00 EUR
    Aankoop ledborden Vichtseweg - Wortegemseweg 10 000,00 EUR
    Fietsenstalling De Treffer 50 000,00 EUR
    Beplantingen langs de wegen 50.000,00 EUR
    Uitbreiding openbare verlichting 150.000,00 EUR

    34 Verwerving grond & sanaringswerken beken 50 000,00 EUR
    Overname aandelen provincie in WVI 51 000,00 EUR
    Overname aandelen provincie in Leiedal 26 000,00 EUR
    Uitbreiding aardgasnet 50 000,00 EUR laagspanningsnet 50.000,00 EUR, ics-net 50.000,00 EUR waternet 50.000,00 EUR
    Aanleg nieuw containerpark Waregem 750 000,00 EUR

    35 Verwerving grond / diverse ontwerpen riolen 50 000,00 EUR
    Rioleringswerken Hazepad 350 000,00 EUR
    Hoogmolenstraat 50 000,00 EUR
    Beverenbeek – collectorwerken 1 000 000,00 EUR
    Nieuwe riolering (zoneringsplannen) 750 000,00 EUR
    Goelevenbeek – aanleg bufferbekken 100 000,00 EUR
    Steunbakken begraafplaats 10 000,00 EUR
    Kraan voor uitgravingen op begraafplaats 65 000,00 EUR
    Nieuw kapitaal crematorium 36 000,00 EUR
    Opmaak RUP’s 50 000,00 EUR

    36 Bouw OC Desselgem 1 600 000,00 EUR
    Grote onderhoudswerken ontmoetingscentra 40 000,00 EUR
    Sog ’t Gaverke scheidingswand 10 000,00 EUR
    Conciërgewoning OC ’t Klokhuis – vervangen ramen en kroonlijsten 50 000,00 EUR
    OC’s algemeen onderhoud stookinstallaties 30 500,00 EUR
    ’t Vlasbloempje – renteloze lening 170 000,00 EUR

    37 Aankoop bloementorens 10 000,00 EUR
    Aankoop feestmateriaal, podia,… 33 500,00 EUR
    Park Casier stallingen ontwerper 10 000,00 EUR
    beheerplan 25 000,00 EUR
    Bibliotheek aanstellen ontwerper & bouw 500 000,00 EUR
    aankoop meubilair 19 000,00 EUR
    informaticamateriaal 21 000,00 EUR
    selfscanning RFID 145 000,00 EUR
    Museumproject 120 000,00 EUR
    Gebouwen eredienst – onderhoud en herstellingen 30 000,00 EUR
    Kerk Dess. – schilder-, interieur- en pleisterwerken 100 000,00 EUR
    Kerk Beveren-Leie - Klokketoren 50 000,00 EUR
    Doorgeefleningen kerkbesturen 205 000,00 EUR

    38 Bouw sporthal Desselgem 2 250 000,00 EUR
    Totaalproject stadion en atletiekpiste 50 000,00 EUR
    Sport algemeen aanp. sanitair legionellabestrijding 25 000,00 EUR
    onderh. & herstellingen gebouwen 50 000,00 EUR
    ballenvangers 30 000,00 EUR
    Regenboogstadion – uitbr.commandopost & sanitair 16 000,00 EUR
    Gebouwenbeheersysteem 125 000,00 EUR
    Aanpassingswerken Regenboogstadion 12 000,00 EUR
    Plaatsen verlichting terrein 7 60 000,00 EUR
    Sportdienst exploitatiemateriaal 30 000,00 EUR
    aankoop voertuigen 20 000,00 EUR 39

    39 Kleuteronderwijs meubilair&didactisch materiaal 37 000,00 EUR
    Desselgem – nieuwe school 10 000,00 EUR
    School Beveren-Leie – nieuwe klassen 1 350 000,00 EUR
    Scholen alg. onderhoud gebouwen 100 000,00 EUR
    Scholen alg. uitrusting 45 000,00 EUR
    L.O. Informaticamateriaal & didactisch materiaal 47 000,00 EUR

    40 Muziekacademie algemeen onderhoud gebouwen 25 000,00
    EUR did. materiaal & muziekinstr. 39 000,00 EUR
    Tekenacademie algemeen onderhoud gebouwen 15 000,00 EUR
    kunstproj. glas in lood raam inkom 6 000,00 EUR
    informaticamateriaal 9 000,00 EUR

    41 Scouts Sint-Hubertus – investeringstoel. nieuwe gebouwen 150 000,00 EUR
    Jeugdlokalen Sint-Eloois-Vijve 10 000,00 EUR
    Jeugdcentrum aanpassing/verbouwing 450 000,00 EUR
    Aanleg en onderhoud speelpleinen 80 000,00 EUR
    Inrichting speelplein Kerkdreef Kernelle 45 000,00 EUR
    Inrichting speelplein Gemeenteplein (minigolf) 70 000,00 EUR
    Uitleendienst – aankoop materiaal 5 000,00 EUR

    42 Toelage investeringsprojecten Huroki 10 000,00 EUR
    Toelage investeringsprojecten Ngarama 50 000,00 EUR
    Toelage investeringsprojecten Oradea 10 000,00 EUR

    19-12-2008 om 22:36 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)
    18-12-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Feestelijke soepterrine voor Missionarissen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Nu de eindejaarsfeesten met rasse schreden naderen en velen al plannen wat er op de feestdis zal komen, plaatst de Missiebond traditiegetrouw een feestelijke soepterrine op tafel. Deze zal te vinden zijn achteraan in de Sint-Jan de Doperkerk en dat van 24 december tot 4 januari 2009.

    Daarin kan elkeen een persoonlijke gift stoppen.
    Met de opbrengst zal de Missiebond: Zuster Leen Mestdagh, Zuster Frieda Platteau, Pater Frans Labeeuw, Pater Gilberto Pauwels, Mgr. Louis Nkinga, Pater Noël Ostijn, Zuster Miet Boel en Pater Adelin Verstraete, laten meeproeven door hen een Nieuwjaarsmaaltijd te schenken.

    18-12-2008 om 18:46 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DE CATECHISTEN van Sint-Jan de Doper
    http://blog.seniorennet.be/archiefbeverenleie/
     Na de ouderbijeenkomst, kwam de nieuwe groep catechisten (een paar ontbreken op de foto) voor het eerst samen op woensdagavond 10 december in het Sint-Janszaaltje.
     
    Het werd een aangename kennismaking met elkaar en voor sommigen ook een eerste kennismaking met de vormselcatechese. Kortom een verrijkende avond voor elkeen met een groep enthousiaste catechisten die de 54 vormelingen in alle hartelijkheid willen begeleiden op weg naar de dag van hun H. Vormsel op 24 mei

    Mgr Vangheluwe komt naar onze parochie
     Heel wat vormelingen waren vorig jaar enthousiast over de Paulusdag die doorging in Roeselare. Ook dit jaar zal er een spetterende, inspirende, muzikale avond doorgaan.

     Voor de vormelingen van de decanaten Waregem, Kortrijk, Harelbeke, Menen en Avelgem zal dit avondprogramma plaatsvinden in de Sint-Jan de Doperkerk te Beveren-Leie
    op maandag 23 februari 2009 van 19.00 tot 21.30 uur.

    Ook Mgr Vangheluwe zal op deze avond aanwezig zijn en de vormelingen een bemoedigend woord komen toe spreken. Dus beste vormelingen, schrijf deze datum alvast in jullie agenda!!!

    18-12-2008 om 00:00 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)
    17-12-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KAJ DE SNAERE uit Beveren-Leie organiseert tal van activiteiten.

    KAJ de Snaere uit Beveren-Leie organiseert in december terug tal van activiteiten.

    http://blog.seniorennet.be/archiefbeverenleie/
    Kerstactie:
    verzamelen van speelgoed t.v.v. MPI De Kindervriend. Deze actie gaat door
    op 19 december en vanaf 20.00 uur kan iedereen in het lokaal terecht met speelgoed.

    Op dinsdag 23 december is KAJ de Snaere te vinden in een stand langs de
     ijspiste in Park Casier te Waregem.

    Op vrijdag 26 december vanaf 19.00 uur organiseren ze De KAJ-Tijdloze en wordt er een top 50 gemaakt. Om deze samen te stellen kan men kiezen en stemmen uit de lijst van ‘Tijdloze 100’ van vorig jaar. Stemmen kan in het lokaal of mail naar Dieter Lecluyse klik hier
    Stem nu en maak kans op 20 drankbons!!!

    Op 30 december gaat de alom gekende Vommie-Night door.
    Brecht staat dan gewoontegetrouw achter ‘den toog’ en brengt leuke muziek.

    Verder zijn de voorbereidingen voor de vierde editie van Job*Rock, die doorgaat op 4 april 2009 in OC ’t Klokhuis, in volle gang. Groepen die zeker al op affiche zullen prijken zijn:
    The Vault uit Waregem, Dirk Stoops van Studio Brussel en zoals reeds eerder aangekondigd
    Action in DC uit Nederland, meer weten over deze Nederlandse groep klik hier.

    Weten waar KAJ De Snaere gelegen is: klik hier en ga naar markering 19.


    Xpozed bracht begin december een nieuwe cd uit:
    "BREAKING THE WINGS OF DENIAL"

    http://blog.seniorennet.be/archiefbeverenleie/ 
    De groep v.l.n.r vooraan: Alexander Decuyper (artiestennaam Cuppre), Jeroen Berton (artiestennaam Bertus) en Dieter Berton (artiestennaam Berrie)
    Achter: Frederiek Devinck (artiestennaan Fré), en Jonas Tack (artiestennaam Jazzie)

    Beverse Weetjes kreeg er 5 om weg te schenken (waarde €5)
    aan de eerste vijf mailers:
    klik hier
    Een leuk geschenk voor de eindejaarsfeesten!!!

    Wie een kijkje wil nemen op de site van XPOZED: klik hier.

    17-12-2008 om 10:52 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)


    Beveren-Leie

    Photobucket



    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Archief per dag
  • 30-12-2019
  • 19-05-2010
  • 15-03-2010
  • 14-03-2010
  • 10-03-2010
  • 09-03-2010
  • 08-03-2010
  • 04-03-2010
  • 03-03-2010
  • 02-03-2010
  • 01-03-2010
  • 27-02-2010
  • 24-02-2010
  • 23-02-2010
  • 22-02-2010
  • 20-02-2010
  • 19-02-2010
  • 18-02-2010
  • 17-02-2010
  • 16-02-2010
  • 13-02-2010
  • 12-02-2010
  • 11-02-2010
  • 09-02-2010
  • 08-02-2010
  • 07-02-2010
  • 06-02-2010
  • 05-02-2010
  • 04-02-2010
  • 03-02-2010
  • 02-02-2010
  • 01-02-2010
  • 31-01-2010
  • 30-01-2010
  • 29-01-2010
  • 27-01-2010
  • 26-01-2010
  • 24-01-2010
  • 22-01-2010
  • 20-01-2010
  • 16-01-2010
  • 15-01-2010
  • 14-01-2010
  • 13-01-2010
  • 12-01-2010
  • 11-01-2010
  • 09-01-2010
  • 08-01-2010
  • 07-01-2010
  • 04-01-2010
  • 02-01-2010
  • 01-01-2010
  • 31-12-2009
  • 29-12-2009
  • 28-12-2009
  • 27-12-2009
  • 26-12-2009
  • 25-12-2009
  • 23-12-2009
  • 22-12-2009
  • 21-12-2009
  • 19-12-2009
  • 18-12-2009
  • 17-12-2009
  • 16-12-2009
  • 14-12-2009
  • 13-12-2009
  • 12-12-2009
  • 10-12-2009
  • 09-12-2009
  • 08-12-2009
  • 07-12-2009
  • 06-12-2009
  • 04-12-2009
  • 03-12-2009
  • 02-12-2009
  • 30-11-2009
  • 28-11-2009
  • 27-11-2009
  • 26-11-2009
  • 24-11-2009
  • 22-11-2009
  • 21-11-2009
  • 20-11-2009
  • 18-11-2009
  • 17-11-2009
  • 16-11-2009
  • 15-11-2009
  • 13-11-2009
  • 12-11-2009
  • 11-11-2009
  • 09-11-2009
  • 08-11-2009
  • 06-11-2009
  • 05-11-2009
  • 04-11-2009
  • 03-11-2009
  • 01-11-2009
  • 29-10-2009
  • 26-10-2009
  • 24-10-2009
  • 23-10-2009
  • 21-10-2009
  • 20-10-2009
  • 19-10-2009
  • 18-10-2009
  • 17-10-2009
  • 16-10-2009
  • 14-10-2009
  • 12-10-2009
  • 10-10-2009
  • 09-10-2009
  • 08-10-2009
  • 06-10-2009
  • 05-10-2009
  • 04-10-2009
  • 02-10-2009
  • 01-10-2009
  • 30-09-2009
  • 28-09-2009
  • 27-09-2009
  • 25-09-2009
  • 22-09-2009
  • 21-09-2009
  • 20-09-2009
  • 19-09-2009
  • 18-09-2009
  • 16-09-2009
  • 15-09-2009
  • 14-09-2009
  • 13-09-2009
  • 11-09-2009
  • 10-09-2009
  • 09-09-2009
  • 08-09-2009
  • 07-09-2009
  • 06-09-2009
  • 05-09-2009
  • 04-09-2009
  • 02-09-2009
  • 01-09-2009
  • 31-08-2009
  • 30-08-2009
  • 29-08-2009
  • 28-08-2009
  • 27-08-2009
  • 26-08-2009
  • 25-08-2009
  • 24-08-2009
  • 23-08-2009
  • 21-08-2009
  • 20-08-2009
  • 17-08-2009
  • 16-08-2009
  • 15-08-2009
  • 14-08-2009
  • 12-08-2009
  • 11-08-2009
  • 08-08-2009
  • 07-08-2009
  • 05-08-2009
  • 04-08-2009
  • 03-08-2009
  • 02-08-2009
  • 01-08-2009
  • 28-07-2009
  • 27-07-2009
  • 26-07-2009
  • 25-07-2009
  • 24-07-2009
  • 22-07-2009
  • 21-07-2009
  • 20-07-2009
  • 18-07-2009
  • 17-07-2009
  • 16-07-2009
  • 15-07-2009
  • 14-07-2009
  • 13-07-2009
  • 12-07-2009
  • 11-07-2009
  • 10-07-2009
  • 08-07-2009
  • 07-07-2009
  • 05-07-2009
  • 04-07-2009
  • 03-07-2009
  • 02-07-2009
  • 01-07-2009
  • 28-06-2009
  • 27-06-2009
  • 26-06-2009
  • 25-06-2009
  • 24-06-2009
  • 22-06-2009
  • 21-06-2009
  • 20-06-2009
  • 19-06-2009
  • 17-06-2009
  • 14-06-2009
  • 11-06-2009
  • 09-06-2009
  • 08-06-2009
  • 07-06-2009
  • 06-06-2009
  • 04-06-2009
  • 03-06-2009
  • 02-06-2009
  • 01-06-2009
  • 30-05-2009
  • 29-05-2009
  • 27-05-2009
  • 26-05-2009
  • 23-05-2009
  • 22-05-2009
  • 21-05-2009
  • 19-05-2009
  • 18-05-2009
  • 17-05-2009
  • 13-05-2009
  • 12-05-2009
  • 11-05-2009
  • 10-05-2009
  • 06-05-2009
  • 05-05-2009
  • 04-05-2009
  • 28-04-2009
  • 27-04-2009
  • 25-04-2009
  • 22-04-2009
  • 21-04-2009
  • 17-04-2009
  • 15-04-2009
  • 12-04-2009
  • 11-04-2009
  • 10-04-2009
  • 08-04-2009
  • 07-04-2009
  • 05-04-2009
  • 03-04-2009
  • 02-04-2009
  • 01-04-2009
  • 31-03-2009
  • 30-03-2009
  • 28-03-2009
  • 26-03-2009
  • 25-03-2009
  • 24-03-2009
  • 23-03-2009
  • 22-03-2009
  • 21-03-2009
  • 18-03-2009
  • 14-03-2009
  • 12-03-2009
  • 11-03-2009
  • 09-03-2009
  • 08-03-2009
  • 07-03-2009
  • 06-03-2009
  • 05-03-2009
  • 04-03-2009
  • 03-03-2009
  • 02-03-2009
  • 01-03-2009
  • 28-02-2009
  • 25-02-2009
  • 24-02-2009
  • 20-02-2009
  • 19-02-2009
  • 17-02-2009
  • 16-02-2009
  • 13-02-2009
  • 11-02-2009
  • 10-02-2009
  • 09-02-2009
  • 08-02-2009
  • 07-02-2009
  • 02-02-2009
  • 01-02-2009
  • 31-01-2009
  • 30-01-2009
  • 27-01-2009
  • 26-01-2009
  • 23-01-2009
  • 21-01-2009
  • 18-01-2009
  • 15-01-2009
  • 11-01-2009
  • 10-01-2009
  • 09-01-2009
  • 07-01-2009
  • 04-01-2009
  • 03-01-2009
  • 01-01-2009
  • 31-12-2008
  • 30-12-2008
  • 29-12-2008
  • 27-12-2008
  • 26-12-2008
  • 25-12-2008
  • 24-12-2008
  • 23-12-2008
  • 22-12-2008
  • 21-12-2008
  • 19-12-2008
  • 18-12-2008
  • 17-12-2008
  • 13-12-2008
  • 11-12-2008
  • 10-12-2008
  • 09-12-2008
  • 08-12-2008
  • 05-12-2008
  • 03-12-2008
  • 02-12-2008
  • 01-12-2008
  • 30-11-2008
  • 28-11-2008
  • 27-11-2008
  • 26-11-2008
  • 24-11-2008
  • 22-11-2008
  • 21-11-2008
  • 20-11-2008
  • 19-11-2008
  • 18-11-2008
  • 17-11-2008
  • 13-11-2008
  • 12-11-2008
  • 11-11-2008
  • 10-11-2008
  • 08-11-2008
  • 07-11-2008
  • 05-11-2008
  • 04-11-2008
  • 03-11-2008
  • 02-11-2008
  • 01-11-2008
  • 30-10-2008
  • 27-10-2008
  • 26-10-2008
  • 23-10-2008
  • 22-10-2008
  • 21-10-2008
  • 20-10-2008
  • 19-10-2008
  • 17-10-2008
  • 16-10-2008
  • 15-10-2008
  • 14-10-2008
  • 12-10-2008
  • 10-10-2008
  • 09-10-2008
  • 08-10-2008
  • 07-10-2008
  • 06-10-2008
  • 03-10-2008
  • 02-10-2008
  • 01-10-2008
  • 30-09-2008
  • 29-09-2008
  • 28-09-2008
  • 27-09-2008
  • 26-09-2008
  • 25-09-2008
  • 23-09-2008
  • 22-09-2008
  • 21-09-2008
  • 20-09-2008
  • 17-09-2008
  • 16-09-2008
  • 15-09-2008
  • 14-09-2008
  • 13-09-2008
  • 12-09-2008
  • 08-09-2008
  • 04-09-2008
  • 03-09-2008
  • 02-09-2008
  • 01-09-2008
  • 31-08-2008
  • 30-08-2008
  • 28-08-2008
  • 27-08-2008
  • 26-08-2008
  • 25-08-2008
  • 24-08-2008
  • 21-08-2008
  • 19-08-2008
  • 18-08-2008
  • 15-08-2008
  • 14-08-2008
  • 13-08-2008
  • 11-08-2008
  • 10-08-2008
  • 06-08-2008
  • 04-08-2008
  • 03-08-2008
  • 02-08-2008
  • 21-07-2008
  • 17-07-2008
  • 16-07-2008
  • 08-07-2008
  • 07-07-2008
  • 06-07-2008
  • 05-07-2008
  • 04-07-2008
  • 03-07-2008
  • 02-07-2008
  • 01-07-2008
  • 30-06-2008
  • 29-06-2008
  • 28-06-2008
  • 25-06-2008
  • 23-06-2008
  • 22-06-2008
  • 21-06-2008
  • 20-06-2008
  • 19-06-2008
  • 17-06-2008
  • 16-06-2008
  • 15-06-2008
  • 14-06-2008
  • 12-06-2008
  • 11-06-2008
  • 10-06-2008
  • 09-06-2008
  • 08-06-2008
  • 06-06-2008
  • 05-06-2008
  • 04-06-2008
  • 03-06-2008
  • 02-06-2008
  • 01-06-2008
  • 31-05-2008
  • 30-05-2008
  • 29-05-2008
  • 28-05-2008
  • 27-05-2008
  • 26-05-2008
  • 25-05-2008
  • 21-05-2008
  • 20-05-2008
  • 18-05-2008
  • 17-05-2008
  • 15-05-2008
  • 13-05-2008
  • 12-05-2008
  • 11-05-2008
  • 10-05-2008
  • 07-05-2008
  • 06-05-2008
  • 03-05-2008
  • 02-05-2008
  • 30-04-2008
  • 29-04-2008
  • 28-04-2008
  • 27-04-2008
  • 26-04-2008
  • 25-04-2008
  • 23-04-2008
  • 22-04-2008
  • 21-04-2008
  • 20-04-2008
  • 19-04-2008
  • 18-04-2008
  • 16-04-2008
  • 15-04-2008
  • 14-04-2008
  • 10-04-2008
  • 09-04-2008
  • 08-04-2008
  • 07-04-2008
  • 06-04-2008
  • 05-04-2008
  • 04-04-2008
  • 03-04-2008
  • 02-04-2008
  • 01-04-2008
  • 31-03-2008
  • 29-03-2008
  • 28-03-2008
  • 27-03-2008
  • 26-03-2008
  • 25-03-2008
  • 23-03-2008
  • 22-03-2008
  • 21-03-2008
  • 20-03-2008
  • 19-03-2008
  • 18-03-2008
  • 17-03-2008
  • 16-03-2008
  • 15-03-2008
  • 14-03-2008
  • 13-03-2008
  • 12-03-2008
  • 11-03-2008
  • 10-03-2008
  • 08-03-2008
  • 07-03-2008
  • 05-03-2008
  • 04-03-2008
  • 03-03-2008
  • 01-03-2008
  • 29-02-2008
  • 28-02-2008
  • 27-02-2008
  • 26-02-2008
  • 25-02-2008
  • 23-02-2008
  • 22-02-2008
  • 21-02-2008
  • 19-02-2008
  • 18-02-2008
  • 17-02-2008
  • 16-02-2008
  • 15-02-2008
  • 14-02-2008
  • 12-02-2008
  • 09-02-2008
  • 07-02-2008
  • 06-02-2008
  • 05-02-2008
  • 04-02-2008
  • 03-02-2008
  • 02-02-2008
  • 31-01-2008
  • 30-01-2008
  • 29-01-2008
  • 28-01-2008
  • 27-01-2008
  • 26-01-2008
  • 25-01-2008
  • 24-01-2008
  • 23-01-2008
  • 22-01-2008
  • 20-01-2008
  • 18-01-2008
  • 17-01-2008
  • 16-01-2008
  • 15-01-2008
  • 14-01-2008
  • 13-01-2008
  • 12-01-2008
  • 11-01-2008
  • 10-01-2008
  • 09-01-2008
  • 08-01-2008
  • 07-01-2008
  • 05-01-2008
  • 04-01-2008
  • 02-01-2008
  • 01-01-2008
  • 30-12-2007
  • 29-12-2007
  • 27-12-2007
  • 26-12-2007
  • 25-12-2007
  • 23-12-2007
  • 22-12-2007
  • 21-12-2007
  • 19-12-2007
  • 18-12-2007
  • 17-12-2007
  • 16-12-2007
  • 15-12-2007
  • 14-12-2007
  • 13-12-2007
  • 12-12-2007
  • 11-12-2007
  • 10-12-2007
  • 09-12-2007
  • 07-12-2007
  • 06-12-2007
  • 05-12-2007
  • 04-12-2007
  • 03-12-2007
  • 02-12-2007
  • 28-11-2007
  • 26-11-2007
  • 24-11-2007
  • 23-11-2007
  • 22-11-2007
  • 20-11-2007
  • 18-11-2007
  • 17-11-2007
  • 16-11-2007
  • 14-11-2007
  • 13-11-2007
  • 12-11-2007
  • 11-11-2007
  • 09-11-2007
  • 08-11-2007
  • 07-11-2007
  • 06-11-2007
  • 05-11-2007
  • 03-11-2007
  • 02-11-2007
  • 30-10-2007
  • 29-10-2007
  • 27-10-2007
  • 26-10-2007
  • 25-10-2007
  • 24-10-2007
  • 23-10-2007
  • 22-10-2007
  • 21-10-2007
  • 20-10-2007
  • 18-10-2007
  • 17-10-2007
  • 16-10-2007
  • 13-10-2007
  • 12-10-2007
  • 10-10-2007
  • 09-10-2007
  • 07-10-2007
  • 05-10-2007
  • 04-10-2007
  • 01-10-2007
  • 29-09-2007
  • 28-09-2007
  • 26-09-2007
  • 25-09-2007
  • 24-09-2007
  • 22-09-2007
  • 21-09-2007
  • 20-09-2007
  • 19-09-2007
  • 18-09-2007
  • 17-09-2007
  • 14-09-2007
  • 13-09-2007
  • 11-09-2007
  • 10-09-2007
  • 09-09-2007
  • 08-09-2007
  • 07-09-2007
  • 05-09-2007
  • 03-09-2007
  • 01-09-2007
  • 30-08-2007
  • 29-08-2007
  • 28-08-2007
  • 27-08-2007
  • 26-08-2007
  • 23-08-2007
  • 21-08-2007
  • 19-08-2007
  • 14-08-2007
  • 12-08-2007
  • 09-08-2007
  • 05-08-2007
  • 04-08-2007
  • 01-08-2007
  • 26-07-2007
  • 20-07-2007
  • 18-07-2007
  • 17-07-2007
  • 16-07-2007
  • 15-07-2007
  • 12-07-2007
  • 10-07-2007
  • 08-07-2007
  • 07-07-2007
  • 06-07-2007
  • 05-07-2007
  • 03-07-2007
  • 02-07-2007
  • 01-07-2007
  • 29-06-2007
  • 28-06-2007
  • 27-06-2007
  • 26-06-2007
  • 24-06-2007
  • 21-06-2007
  • 20-06-2007
  • 19-06-2007
  • 18-06-2007
  • 15-06-2007
  • 13-06-2007
  • 12-06-2007
  • 11-06-2007
  • 10-06-2007
  • 09-06-2007
  • 08-06-2007
  • 07-06-2007
  • 05-06-2007
  • 04-06-2007
  • 02-06-2007
  • 01-06-2007
  • 31-05-2007
  • 30-05-2007
  • 29-05-2007
  • 28-05-2007
  • 27-05-2007
  • 26-05-2007
  • 25-05-2007
  • 24-05-2007
  • 23-05-2007
  • 21-05-2007
  • 19-05-2007
  • 18-05-2007
  • 17-05-2007
  • 16-05-2007
  • 15-05-2007
  • 14-05-2007
  • 12-05-2007
  • 11-05-2007
  • 09-05-2007
  • 07-05-2007
  • 04-05-2007
  • 02-05-2007
  • 30-04-2007
  • 29-04-2007
  • 28-04-2007
  • 27-04-2007
  • 26-04-2007
  • 24-04-2007
  • 21-04-2007
  • 18-04-2007
  • 15-04-2007
  • 13-04-2007
  • 12-04-2007
  • 09-04-2007
  • 08-04-2007
  • 07-04-2007
  • 05-04-2007
  • 04-04-2007
  • 03-04-2007
  • 01-04-2007
  • 30-03-2007
  • 29-03-2007
  • 28-03-2007
  • 27-03-2007
  • 26-03-2007
  • 25-03-2007
  • 24-03-2007
  • 22-03-2007
  • 21-03-2007
  • 20-03-2007
  • 18-03-2007
  • 17-03-2007
  • 16-03-2007
  • 15-03-2007
  • 14-03-2007
  • 13-03-2007
  • 12-03-2007
  • 10-03-2007
  • 08-03-2007
  • 07-03-2007
  • 05-03-2007
  • 04-03-2007
  • 03-03-2007
  • 02-03-2007
  • 01-03-2007
  • 28-02-2007
  • 26-02-2007
  • 24-02-2007
  • 21-02-2007
  • 19-02-2007
  • 18-02-2007
  • 17-02-2007
  • 16-02-2007
  • 14-02-2007
  • 11-02-2007
  • 10-02-2007
  • 08-02-2007
  • 05-02-2007
  • 03-02-2007
  • 02-02-2007
  • 01-02-2007
  • 31-01-2007
  • 29-01-2007
  • 28-01-2007
  • 25-01-2007
  • 24-01-2007
  • 23-01-2007
  • 22-01-2007
  • 20-01-2007
  • 19-01-2007
  • 18-01-2007
  • 17-01-2007
  • 16-01-2007
  • 15-01-2007
  • 14-01-2007
  • 13-01-2007
  • 12-01-2007
  • 11-01-2007
  • 10-01-2007
  • 09-01-2007
  • 08-01-2007
  • 07-01-2007
  • 04-01-2007
  • 03-01-2007
  • 01-01-2007
  • 31-12-2006
  • 29-12-2006
  • 28-12-2006
  • 27-12-2006
  • 26-12-2006
  • 25-12-2006
  • 24-12-2006
  • 23-12-2006
  • 22-12-2006
  • 21-12-2006
  • 20-12-2006
  • 19-12-2006
  • 18-12-2006
  • 17-12-2006
  • 16-12-2006
  • 15-12-2006
  • 14-12-2006
  • 13-12-2006
  • 12-12-2006
  • 11-12-2006
  • 09-12-2006
  • 07-12-2006
  • 06-12-2006
  • 05-12-2006
  • 04-12-2006
  • 01-12-2006
  • 29-11-2006
  • 28-11-2006
  • 27-11-2006
  • 26-11-2006
  • 25-11-2006
  • 24-11-2006
  • 23-11-2006
  • 21-11-2006
  • 19-11-2006
  • 18-11-2006
  • 17-11-2006
  • 16-11-2006
  • 15-11-2006
  • 14-11-2006
  • 13-11-2006
  • 11-11-2006
  • 10-11-2006
  • 07-11-2006
  • 06-11-2006
  • 05-11-2006
  • 04-11-2006
  • 03-11-2006
  • 02-11-2006
  • 30-10-2006
  • 29-10-2006
  • 26-10-2006
  • 25-10-2006
  • 24-10-2006
  • 23-10-2006
  • 22-10-2006
  • 21-10-2006
  • 17-10-2006
  • 14-10-2006
  • 13-10-2006
  • 12-10-2006
  • 11-10-2006
  • 10-10-2006
  • 08-10-2006
  • 06-10-2006
  • 05-10-2006
  • 04-10-2006
  • 02-10-2006
  • 01-10-2006
  • 30-09-2006
  • 28-09-2006
  • 27-09-2006
  • 26-09-2006
  • 23-09-2006
  • 22-09-2006
  • 20-09-2006
  • 19-09-2006
  • 18-09-2006
  • 17-09-2006
  • 13-09-2006
  • 12-09-2006
  • 11-09-2006
  • 10-09-2006
  • 09-09-2006
  • 05-09-2006
  • 03-09-2006
  • 02-09-2006
  • 01-09-2006
  • 31-08-2006
  • 30-08-2006
  • 28-08-2006
  • 27-08-2006
  • 26-08-2006
  • 23-08-2006
  • 22-08-2006
  • 21-08-2006
  • 20-08-2006
  • 19-08-2006
  • 18-08-2006
  • 17-08-2006
  • 16-08-2006
  • 15-08-2006
  • 13-08-2006
  • 12-08-2006
  • 10-08-2006
  • 07-08-2006
  • 06-08-2006
  • 05-08-2006
  • 04-08-2006
  • 03-08-2006
  • 02-08-2006
  • 01-08-2006
  • 30-07-2006
  • 29-07-2006
  • 28-07-2006
  • 27-07-2006
  • 26-07-2006
  • 25-07-2006
  • 24-07-2006
  • 23-07-2006
  • 22-07-2006
  • 18-07-2006
  • 16-07-2006
  • 15-07-2006
  • 14-07-2006
  • 13-07-2006
  • 12-07-2006
  • 10-07-2006
  • 08-07-2006
  • 07-07-2006
  • 05-07-2006
  • 04-07-2006
  • 03-07-2006
  • 02-07-2006
  • 01-07-2006
  • 30-06-2006
  • 29-06-2006
  • 27-06-2006
  • 26-06-2006
  • 25-06-2006
  • 24-06-2006
  • 23-06-2006
  • 21-06-2006
  • 20-06-2006
  • 18-06-2006
  • 16-06-2006
  • 15-06-2006
  • 14-06-2006
  • 12-06-2006
  • 06-06-2006
  • 05-06-2006
  • 04-06-2006
  • 03-06-2006
  • 30-05-2006
  • 27-05-2006
  • 24-05-2006
  • 23-05-2006
  • 22-05-2006
  • 21-05-2006
  • 20-05-2006
  • 19-05-2006
  • 17-05-2006
  • 15-05-2006
  • 14-05-2006
  • 13-05-2006
  • 12-05-2006
  • 08-05-2006
  • 05-05-2006
  • 04-05-2006
  • 03-05-2006
  • 02-05-2006
  • 30-04-2006
  • 29-04-2006
  • 28-04-2006
  • 27-04-2006
  • 25-04-2006
  • 24-04-2006
  • 23-04-2006
  • 22-04-2006
  • 21-04-2006
  • 19-04-2006
  • 18-04-2006
  • 17-04-2006
  • 15-04-2006
  • 14-04-2006
  • 13-04-2006
  • 12-04-2006
  • 10-04-2006
  • 09-04-2006
  • 08-04-2006
  • 07-04-2006
  • 05-04-2006
  • 03-04-2006
  • 02-04-2006
  • 31-03-2006
  • 28-03-2006
  • 26-03-2006
  • 25-03-2006
  • 24-03-2006
  • 23-03-2006
  • 22-03-2006
  • 21-03-2006

    Mijn favorieten
  • seniorennet.be
  • *************************


  • Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!