Photobucket - Video and Image Hosting
Photobucket - Video and Image Hosting
Foto
E-mail uw bericht

Foto
Blog als favoriet !


Gastenboek
Een berichtje nalaten:  
Voeg berichtje toe!

Laatste commentaren
  • vlasliederen (Frank Deleu)
        op Beverenaar en vlasveteraan Marcel Himpe te gast in Café Vlasparlee
  • Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • Een zicht op Beveren-Leie
  • foto
  • Categorieën
  • Activiteiten (1)
  • Basisscholen (4)
  • Bijzondere activiteiten (4)
  • Jubileum (16)
  • Kermis 2012 (9)
  • Koninklijk bezoek (1)
  • Kroniek van zeven... (33)
  • Parochie (4)
  • Stads weetjes (3)
  • Venster op het verleden (1)
  • Verenigingen (12)
  • Kalender

    Activiteiten

    Zoeken in blog

    Archief Beverse Weetjes

    30-07-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Laatste rit Lourdesbedevaart
    Zaterdag 29 juli.
    Om 09.30 uur ging de laatste rit nogal moeizaam van start. De lange voorbereiding, de vele kilometers, de hitte, het glooiende landschap...begonnen stilaan hun tol te eisen. Desalniettemin, iedereen wilde koste wat kost deze Lourdesbedevaart voor de dochter van Philip tot een goed einde brengen.
    Deze tocht was ook voor de begeleiders geen sinecure: zorgen voor het middagmaal, zorgen dat er genoeg koele drankjes waren, de was en de plas doen. Hun creativiteit werd vaak aangesproken. Tony kreeg te maken met omleidingen, brugjes waar de volgwagen niet onder kon...(en oef, Tony heeft geen nieuwe short gekocht) Voor Rita waren het meestal de huishoudelijke taken die om enige creativiteit vroegen, zo moest ze waslijnen spannen in de volgwagen om de was tijdig droog te krijgen. Bij deze taken had Rita heel veel hulp van Soraya. Soraya laat weten dat het spijtig is dat haar soulmaatje Jonas, door ziekte moest afhaken. Dominique heeft zich op alle vlakken nuttig gemaakt, hij was de Michel Wuyts en maakte heel wat filmopnames, hij hielp bij het op punt houden van de fietsen enz. Naarmate Lourdes naderbij kwam werd iedereen stiller, ze hadden bijna hun doel bereikt. Bij aankomst in Lourdes was het dan ook niet te verwonderen dat de emoties loskwamen en er tranen rolden, zeker bij Philip. De ganse groep is moe, maar voldaan. Ze zijn tevreden over het verloop van de tocht die zonder noemenswaardige problemen is verlopen en eenmaal in het hotel in Aucun aangekomen werd dit met een glas champagne beklonken.
    Voor vandaag zondag 30 juli is iedereen het eens, ‘het zal een rustdag worden’. Nu de bedevaart met als initiatief ‘dankbaarheid’ tot een goed einde is gebracht, is iedereen vrij om met eventuele andere intenties Lourdes te bezoeken.
    Beverse Weetjes kreeg terug de opdracht om aan iedereen heel veel groetjes over te brengen en iedereen te bedanken voor de vele sympathie die ze mochten ontvangen.
    Langs deze weg wil Beverse Weetjes de ganse groep feliciteren en hen bedanken voor het vertrouwen dat ze stelden om iedere dag hun wel en wee door te seinen. Tevens heel veel dank aan de vele bezoekers en de vele positieve reacties. Het lukte echter niet om foto’s door te mailen, maar de beloofde reportage komt er binnenkort zeker.  (RS)

    30-07-2006 om 20:15 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)
    29-07-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lourdesbedevaart: VERS VAN DE PERS
    Beverse Weetjes 
    Vandaag 29 juli om 17.22 uur kreeg Beverse Weetjes per sms het volgende bericht:
    We zijn veilig en wel ter bestemming, HEEL EMOTIONEEL, alles ok, groetjes Philip en Rita.
    (RS)

    29-07-2006 om 19:58 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.8e rit Lourdesbedevaart
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vandaag de 8° rit, deze gaat van Bas-Mauco naar LOURDES over een afstand van 105 km.  
    Het logement van de bedevaarders is gelegen in Aucun een 25 km verderop.

     Beste lezers, ook gisterenavond 28 juli kreeg Beverse Weetjes verslag van de afgelopen dag op weg naar Lourdes.
    We beginnen op donderdagavond 27 juli. Terwijl het achttal samen aan het genieten was van een rustige avond stak er plots een hevige storm op. Het servies dat op tafel stond werd gewoonweg van tafel geveegd, nog nooit zoiets gezien. Het was dus vluchten geblazen maar met het dappere achttal is alles dik in orde.
    Vrijdag 28 juli. Iedereen mocht het wat rustiger aandoen aangezien de te rijden rit (maar) 115 km telde. Om 09.45 uur is iedereen uitgeslapen van start gegaan. In de voormiddag kregen ze te maken met enkele regenbuien maar ondanks de regen  was de temperatuur gezakt tot zo’n 28 graden wat toch ook een pluspunt is. De rit liep door een prachtige natuur met ellenlange wegen omzoomd door bossen. Hier en daar reden ze voorbij een prachtig chateau waar wijn gebotteld wordt. Helaas hadden noch de fietsers noch de begeleiders tijd om er te blijven bij stilstaan, het bleef bij een kreet van oh kijk daar eens hoe mooi. Op het dorpsplein in Sore stonden twee grote tenten opgesteld en daar hebben de bedevaarders gezamenlijk (in het droge) het middagmaal kunnen verorberen.
    De namiddag is zonder regen verlopen. Heinz kreeg echter te kampen met losse spaken in zijn achterwiel en nu Dominique niet meer kan fietsen maakt hij zich op een andere manier nuttig. Samen met Heinz zorgde hij ervoor dat het achterwiel terug in orde is
    . Zo zie je maar wat samenwerking tot stand kan brengen. De pelgrims-fietsers krijgen hoe langer hoe meer last van hun doorzeten bips. Maar de lokroep om hun bedevaart naar Lourdes te volbrengen is zo groot, dat de ongemakken in het niets vergaan. Het avondmaal ging deze keer uitzonderlijk niet door in hun hotel. Rond de klok van 20.00 uur zat het gezelschap gemoedelijk samen in een pizzeria in Saint-Sever. 't Is ook van daaruit dat ze hun verslag overmaakten.
    Beverse Weetjes wenst de acht Lourdesbevaarders 
    een behouden aankomst in Lourdes, en in Aucun.
    Bij deze dan ook terug de opdracht aan Beverse Weetjes, om aan iedereen hier hartelijke groetjes over te brengen. (RS)

    29-07-2006 om 15:07 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)
    28-07-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.7e rit Lourdebedevaart
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Vandaag de 7° rit, deze gaat van Gradignan naar Bas-Mauco over een afstand van 115 km. 

    Op donderdagavond, net voor het achttal aan het avondmaal zou beginnen had  Beverse Weetjes contact met de Lourdespelgrims. Hierbij dan het verslag van de afgelopen twee dagen.

    Woensdag 26 juli.
    Woensdag was het terug een snikhete dag, 37 graden. Maar niettegenstaande de hitte stelt iedereen het goed. Tijdens het af te leggen traject van 136 km was het terug zweten geblazen, maar alles is naar wens verlopen. Alhoewel… er zaten lege drankblikjes tussen de vuile was, zouden er toch fietsers van de hitte weten??? De 5° rit eindigde in een hotelletje in een afgelegen boeregat. De volgwagen moest parkeren op zo‘n 300 m van het hotel, wat tot gevolg had dat men moest sjouwen met de valiezen. Dat was echter wel de moeite waard, er heerste een familiale sfeer, het avondmaal was uitstekend, en de kamers waren voorzien van airco. Dat er na het avondmaal geen drankjes meer te verkrijgen waren was gauw opgelost. De fiets op en in het dorp een paar flessen wijn halen. Als God in Frankrijk kon men met een glaasje wijn gezamenlijk genieten en napraten over de goede afloop van de vijfde rit.

    Donderdag 27 juli.
    Na een rustige, koele nacht is het achttal na het ontbijt in regen en onweer vertokken voor een rit van om en bij de 122 km. De rit ging door kleine dorpjes. De begeleiders maakten een tussenstop bij een verkoper om enkele streekproducten - zoals Cognac en Pineau de Charente - in te slaan. Maar nee, als je denkt dat dit geestrijke vocht als dorstlesser bedoeld is dan ben je er glad naast, 't is voor thuis...! 
    De begeleiders zorgden ondertussen ook  voor het middagmaal. Het nodige vonden ze een bij een plaatselijke bakker en op de markt die net aan het opkramen was. Ook deze rit is zonder problemen verlopen.
    -Rita is het manusje van alles, wassen en plassen, inkopen doen, zelfs stramme kuiten maseren is haar niet vreemd meer. 
    -Wat de tandpijn van Soraya betreft: gaat goed.
    -De fiets van Dominique: daar heeft men zich bij neergelegd dat deze niet te herstellen is.
    -Kürt heeft een klein barstje in zijn pedaalkruk (manivelle), maar zal naar alle waarschijnlijkheid de tocht tot een goed einde kunnen brengen.
    -Fhilip krijgt het emotioneel zwaarder naarmate Lourdes naderbij komt.
     
    Beverse Weetjes kreeg de aangename taak om heel veel groetjes over te brengen aan de kinderen, familie, vrienden, kennissen, geburen, enz….  (RS)
     

    28-07-2006 om 00:00 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)
    27-07-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.6e rit Lourdesbedevaart
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vandaag de 6° rit, deze gaat van Chateauneuf/Charente naar Gradignan (Bordeau) over een afstand van 122 km.
     

    Fata Morgana en Make-a-Wish.
    Reeds eerder in deze reeks vertelden Rita en Philip over de stichting Make-a-Wish. Toeval of niet maar deze week is meter Yasmine de uitdaagster voor de inwoners van Scherpenheuvel-Zichem. Een van de uitdagingen is 3 ton knuffels (mag ook ander degelijk speelgoed zijn) verzamelen om aan de stichting Make-a-Wish te schenken.

    Beverse Weetjes hoopt dat de inwoners er in slagen om deze ster binnen te halen.
    Meer weten over deze stichting klik op het plannetje (RS)

    27-07-2006 om 00:00 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)
    26-07-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5e rit Lourdesbedevaart
    Klik op de afbeelding om de link te volgen
    Vandaag de 5° rit, deze gaat van Montmorillon naar Chateauneuf/Charente over een afstand van 136 km. 
    Hierbij nog eens vermelden dat u dit initiatief van deze Lourdesbedevaart kunt steunen door een vrijwillige bijdrage te storten op het
    rekeningnummer 979-0654467-13 van 'Koester De Fazant'.
    Bedragen vanaf €30 zijn fiscaal aftrekbaar, vergeet echter niet uw naam en adres door te geven bij overschrijving, indien u een fiscaal attest wenst.
    De opbrengst zal integraal door 'Koester De Fazant' overgemaakt worden aan Koester.
    Meer weten over de werking van 'Koester De Fazant' klik op onderstaande link.
    www.koesterdefazant.be
    (RS)

    Verslag van de vierde rit.
    Nadat Rita de was en de plas heeft gedaan, kunnen de renners tevreden een propere sporttenue aantrekken. Na het ontbijt vertrokken ze rond 8u30 vanuit Salbris.
    Terwijl de renners flink doorfietsten, zochten de begeleiders een plaats om de ABS van de bestelwagen te laten herstellen. In Vierzon vonden ze een garage waar de klus algauw geklaard was.  Ook voor de fiets van Dominique werd druk gezocht naar fietsenherstellers. Echter, na 2 herstellers te hebben bezocht, moet Dominique met spijt in het hart aanhoren dat ze zijn fiets niet kunnen herstellen.  Soraya had vandaag wat last van tandpijn, dus gingen ze verder op zoek naar een apotheek. Na nog wat boodschappen te doen, kon iedereen rond de middag samen eten in een oude schuur in Saint-Médard.  Na de smakelijke lunch, werd de tocht verdergezet. 
    Amper na een vijftal minuutjes fietsen richting Leblanc, had Heinz pech, weer een platte band ...  Gelukkig was Manolo Saiz vlug ter plaatse met de crew en werd de band, onder de schroeiende zon, vrij vlot vervangen. Na 182 km oftewel 7 uren rijden aan een gemiddelde snelheid van 25,7 km/u, beginnen de sportievelingen toch wat last te krijgen van een pijnlijke bips.  Na 4 dagen is deze al goed doorzeten. Ook met het warme weer, die de asfalt onder de wielen doet smelten, is het serieus 'zweten' geblazen.
    (DL)

    26-07-2006 om 11:15 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)
    25-07-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslagen gemeenteraad
    Onder de link 'Verslagen gemeenteraad' is het laatste verslag van 4 juli 2006 te lezen. (RS)

    25-07-2006 om 18:56 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4e rit Lourdesbedevaart
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vandaag de 4° rit, van Salbris naar Montmorillon, over een afstand van 161km. De weersvoorspellingen geven voor vandaag een temperatuur van 35 graden in deze streek.
    Wenst u meer te weten over Koester De Fazant, klik hier.  (RS)

    25-07-2006 om 10:20 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (1)
    24-07-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3e rit Lourdesbedevaart
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Vandaag de 3° rit, van Egreville naar Salbris, over een afstand van 121km.
    Na de derde rit hier wat nieuws van onze Beverse Lourdesbedevaarders. 
    Zondag moest Dominique Herman na 80 km noodgedwongen de rit staken door een stuurbreuk. Ondanks deze tegenslag en de hitte is iedereen goed en wel aangekomen in het hotel in Egreville na 165 km. 
    Maandag werd er uitgekeken om de fiets van Dominique te laten herstellen, maar op maandag zijn de meeste winkels gesloten in Frankrijk zodanig dat hij verplicht was, om met spijt in het hart, de rit mee te maken in de volgwagen. Deze rit (127 km) is goed verlopen. Iedereen is terug goed en wel aangekomen rond de klok van 16.00 uur in het hotel in Salbris.

    Langs deze weg wil het achttal heel veel groetjes overmaken aan familie, vrienden, en sympathisanten.
    (RS)

    24-07-2006 om 00:00 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)
    23-07-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lourdesbedevaart.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen
    Verslag ontvangen per sms van Rita Vanwynsberghe op 22 juli om 21.30 uur.
    De renners zijn veilig en wel aangekomen na de eerste rit van 218 km in het hotel om 19.15 uur
    De eerste 3 uur v.d. rit is verlopen in de regen. Op ongeveer 'km 100' nog 2 platte banden.
    Tot zover het verslag.
    Groetjes, Vanwynsberghe Geert

    Op vandaag 23 juli moet ons vijftal een tocht van 170 km. afhaspelen.
    Van Attichy naar Egreville
    . (
    RS)

    23-07-2006 om 20:38 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chiro Leieland op kamp

    Clip gemaakt met muziek, schakel de achtergrondmuziek uit.

    Ook Chiro Leieland zegde op zaterdagmorgen 22 juli vaarwel aan Beveren-Leie. Op donderdagmorgen  20 juli werd alle bagage van de Chiroleden in de vrachtwagen gestopt om naar Opglabbeek gevoerd te worden. Donderdagavond was de kookploeg aan de slag aan het heem om alle materiaal in de tweede vrachtwagen te laden en dat gaat van WC papier water, voedsel .... tot frigo's en diepvriezers. De kookploeg is vrijdagmorgen 21 juli vertrokken met 12 volwassenen en 6 van hun kinderen. Op zaterdagmorgen 22 juli was het dan zover voor de 97 chiroleden en de 22 koppige leiding. Om 10.30 uur vertrok hun trein in Waregem en ook al regende het, de sfeer zat er alvast goed in.
    Beverse Weetjes wenst Chiro Leieland een toffe 10-daagse. (RS)

    23-07-2006 om 08:16 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)
    22-07-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Start van de Lourdesbedevaart.

    Clip gemaakt met muziek, schakel achtergrondmuziek uit.
    Op zaterdagmorgen 22 juli omstreeks 06.30 uur was er al een gezellige drukte in de KL. Liebaardstraat. Familie, vrienden, buren en sympathisanten waren aanwezig om de vijf pelgrims uit te wuiven. Onder hen ook enkele leden van het Kinderkankerfonds en Schepen Rik Soens die het vijftal een hart onder de riem kwamen steken. Om 07.07 uur stipt ging het startschot en onder luid applaus ging het richting Briek Schotteplein. Daar stonden enkele collega's muziekanten om de fietsers op een muzikale manier een goede reis te wensen. Na een korte pauze kwam de definitieve start. Na amper 1 km was een harde knal te horen en moest men terug een korte pauze inlassen om een nieuwe tube te leggen. Het euvel was echter gauw verholpen zodat er niet al teveel tijd verloren ging. Vlak voordat de vijf dapperen Bevers grondgebied verlieten heeft Beverse Weetjes hen verlaten. Om 08.30 uur zou de volgwagen dan vertrekken. Spijtig dat Jonas door ziekte moest afhaken. Beverse Weetjes en alle sympathisanten wensen het achttal een goede reis.
     Vandaag ging de rit van Beveren-Leie naar Attichy in totaal 200km.
    Hopelijk tot gauw met een verslag uit eerste hand. (RS)

    22-07-2006 om 00:00 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)
    18-07-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dankbaarheid: lokroep voor Philip en Rita
    Photobucket - Video and Image Hosting

    Zoals reeds eerder vermeld zou Beverse Weetjes wat dieper ingaan op de lijdensweg van Bieke De Langhe en de dankbaarheid om haar genezing die door pa Philip in een bedevaart naar Lourdes met de fiets zal omgezet worden.
    Hoe het allemaal begon.
    Bieke was bijna negen jaar toen ze hevige buikpijn en een nierbloeding kreeg. Medicatie en de nodige rust brachten haar er terug bovenop. Een tijdje later kreeg Bieke dezelfde symptomen en werd voor een grondig onderzoek naar het ziekenhuis verwezen. Daar constateerde men dat Bieke een kwaadaardige tumor had aan de nieren. De aangetaste nier werd verwijderd en de behandeling bestond uit stralen en een chemokuur. Chemo met alle nevenverschijnselen vandien, wat soms tot quarentaine leidde. Haar overlevingskansen waren 80% en ondanks de nare tijd die Bieke moest meemaken was er toch
    goede hoop. Schoollopen was er een jaar lang niet meer bij. Dit werd in de mate van het mogelijke opgevangen door 2 maal per week haar belangrijkste vakken thuis te krijgen.
    Ondertussen had de grootvader van Bieke contact opgenomen met de stichting "Make a Wish”. Zangeres Yasmine is reeds 12 jaar meter en Kris Wauters 2 jaar peter van deze stichting. Toen Bieke iets beter was kon ze via deze stichting een bezoek brengen aan de firma Leblanc in Parijs waar men klarinetten vervaardigd en kreeg ze er een klarinet cadeau. Bieke had ook de eer om samen met de Koninklijke Muziekkapel van de Belgische Gidsen een concert te spelen in Gent en Roeselare. Een heugelijke ervaring na een super zware periode. Dat Bieke een zwak heeft voor muziek zal haar pa Philip wel doorgegeven hebben. Hij speelt namelijk trompet bij KMV
    de Leiezonen.
    De molen begon te draaien bij Philip en Rita.
    Vorig jaar september kocht Philip een koersfiets. Op aandringen van zijn vrouw Rita begon hij stilaan te denken om zijn dankbaarheid om de genezing van Bieke in daden om te zetten. De eerste die Philip aansprak over zijn plannen om naar Lourdes te fietsen was Kürt Verhamme. Kürt, collega trompettist bij De Leiezonen besloot om mee te fietsen. Het zijn ook zij die samen de te fietsen route uitstippelden. Ondertussen kwamen Heinz Vandekerckhove uit Bissegem, Dominique Herman uit Harelbeke en Stefaan Nolf uit Desselgem erbij. Tenslotte kwam Tony Decaevel uit
    Desselgem, eveneens muzikant bij De Leiezonen er ook bij. Hij zal de ganse tocht  begeleiden met de camionette. Zijn passagiers zijn: Rita, Jonas en Soraya.
    Rita achter de schermen.
    Rita heeft letterlijk en figuurlijk ettelijke uren achter de schermen gewerkt. Zodra de stopplaatsen op papier stonden begon ze het Internet af te speuren om geschikte hotels te vinden en te boeken, een camionette vastleggen….Kortom Rita heeft alles tot in de puntjes geregeld. De Lourdesreis ter waarde van €300 die Rita een paar jaar geleden won bij de 'Vrienden van Lourdes' Beveren-Leie zal zeker goed besteed worden.

    Op zaterdagmorgen 22 juli om 07.00u. vertrekken de fietsers in de Kleine Liebaardstraat 67 Beveren-Leie richting Briek Schotteplein waar er nog een korte halte is voorzien en zo gaat het via de Nijverheidsstraat, Pontstraat richting Deerlijk om uiteindelijk na 200 km in Attichy te arriveren.
    In totaal moeten de pelgrims 1130 km fietsen tot aan de grot, hun logement is een 25 km verderop.

    Beste, ook u kunt uw morele steun betuigen, wees gewoon aanwezig aan de startplaats, of aan het Briek Schotteplein of gewoon eventjes buitenstaan langs het parcours om deze bedevaarders uit te wuiven. Beverse Weetjes zal alvast aanwezig zijn.

    Beverse Weetjes dankt Rita en Philip voor de hartelijke ontvangst, het gemoedelijk gesprek, wenst Bieke het allerbeste en wenst de ganse groep een behouden reis naar en van Lourdes. (RS)

     

    18-07-2006 om 00:00 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)
    16-07-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dankbaarheid drijft Philip De langhe met de fiets naar Lourdes
    Klik op de afbeelding om de link te volgen


    Zaterdag 22 juli een bijzondere dag voor Bevernaar Philip De Langhe.
    Samen met een viertal vrienden-sympathisanten fietst Philip uit dankbaarheid
    voor de genezing van dochter Bieke naar Lourdes.
    Deze week brengt Beverse Weetjes 
    het verhaal van  Bieke, Rita en Philip.



     
    Een initiatief om een warm hart toe te dragen. 
    Met uw aanwezigheid op zaterdagmorgen 22 juli,
    kunt u een hart onder de riem steken van het vijftal.
    Deze week meer daarover! (RS)

    16-07-2006 om 00:00 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)
    15-07-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Haal de 80-plussers uit hun isolement
     
    Het overgrote deel van de 80-plussers woont nog thuis. Vaak alleen. Er zijn in België vele individuen en organisaties die bekommerd en geëngageerd zijn om de oudste ouderen een gevoel te geven dat ze erbij horen, dat ze belangrijk zijn. Maar de mensen op het terrein wijzen erop dat de huidige institutionele en private initiatieven niet volstaan. Daarom heeft de Koning Boudewijnstichting beslist kleine lokalen netwerken te steunen die initiatieven nemen om thuiswonende 80-plussers te helpen.
    (Bron Koning Boudewijnstichting)


    Ook Okra Beveren-Leie is op dat initiatief ingegaan,
    onder het motto "Haal de 80-plussers uit hun isolement".
    Okra Beveren-Leie telt bijna 90 leden van 80-plus. Op vrijdagnamiddag 14 juli, waren al deze leden van harte welkom in OC 't Klokhuis voor een gezellige namiddag. Een namiddag met koffie en taart, vieruurtje en een pakje er bovenop. Het Gaverkoor onder leiding van Paul Kindt, zorgde voor de ontspanning.(RS) 

     

    15-07-2006 om 19:31 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)
    14-07-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe link

    Onder interessante links kunt u nu ook de Infogids van Waregem raadplegen,
    (zie linker marge).
    (RS)

    14-07-2006 om 11:16 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)
    13-07-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lourdes deel 1
     
    Clip gemaakt met achtergrondmuziek, schakel de muziek van het blog uit.
    Op 17 maart 2006 werden 11 reizen verloot door de ‘Vrienden van Lourdes’. Lot nr 1794 kwam eveneens als winnaar van een Lourdesreis uit de bus en behoorde toe aan John Vervaecke. Zijn echtgenote, Linda Sabbe  vond in Christa Duyvejonck  een compagnon om met haar mee te reizen. Het gewonnen bedrag €400 werd in twee verdeeld en gezamenlijk zochten ze een geschikte periode en busmaatschappij. Zo kwamen ze bij de firma Herman en Vandamme terecht voor een midweek van maandag 3 juli tot vrijdag 7 juli. Vol lof en respect vertellen ze hun ervaringen.
     
    Op maandag 3 juli staan ze om 15.00u. klaar aan de bus in Menen (foto 1). Na enkele sanitaire stops en een uur fille in Parijs komen ze op 4 juli om 06.30u. aan in hun hotel waar het ontbijt staat te wachten. Om 08.15u., tijd om te beginnen aan de bezoeken van de heiligdommen. De ouders van Bernadette huwden op 9 januari 1843 (foto 2). Bernadette werd geboren in de Boly-molen op 7 januari 1844 (foto 3, 4, 5). Twee dagen later, op de eerste huwelijksverjaardag van haar ouders werd Bernadette gedoopt. De doopvont of liever het bekken waarmee Bernadette gedoopt werd, word bewaard in de H. Hartkerk (foto 6).  Na 10 gelukkige jaren te hebben doorgebracht in het molenhuis breekt voor de familie Soubirous een moeilijke periode aan.

    In 1854 kon de familie de huur van de molen niet meer betalen en moesten naar een goedkopere molen verhuizen. In 1855 werd Lourdes getroffen door een cholera-epidemie, ook Bernadette werd aangetast en hield er chronische astma aan over. Door deze epidemie werd de familie gedwongen een nog goedkopere molen te huren en zo belandden ze in Arcizac. In 1856 werd de streek door hongersnood getroffen en Bernadette ging in een herberg werken als herbergierster.

    In 1857 kon de familie geen enkele huur meer betalen en waren ze genoodzaakt onderdak te zoeken in de voormalige gevangenis ‘Het Cachot’ (foto 7). Op 27 maart werd de vader van Benadette valselijk beschuldigd van diefstal van een zak meel waardoor hij een week werd vastgehouden, terwijl hij enkel een blok hout had weggenomen om zijn gezin van wat warmte te voorzien.

    In november werd Bernadette naar Bartrès gestuurd. Ze werd er meid op een hoeve, overdag hoedde ze de schapen en ‘s avonds paste ze op de kinderen. Zo had de familie Soubirous een mondje minder te vullen. Benadette verbleef er tot januari 1858.
    (foto 8,9,10)

    In de vooravond was er nog wat vrije tijd en deze werd gebruikt om enkele kaarsen te gaan aansteken. Daarna het avondmaal en om 21.00u naar de kaarsjesprocessie.
    (foto 11,12, 13, 14,15)
    Om 22.30u. het bed in, voldaan van alles wat ze hadden meegemaakt.
    s' Anderendaags zouden ze om 06.30u. gewekt worden voor het ontbijt 
    want om 08.00u. startte de excursie door de Pyreneeën. (RS)

    13-07-2006 om 15:56 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)
    12-07-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lourdes deel 2
     
    Clip is gemaakt met muziek, schakel achtergrondmuziek uit. 
    Woensdag 5 juli
    Vroeg uit de veren om de Pyreneeënrit mee te maken.  Op de 1489m hoge Col d’ Aspin (gekend door de Tour de France) werd een pauze ingelast en leverde mooie vergezichten op. Er werd  ook geproefd van heerlijke hesp,… De excursie leidde tot in Spanje, de moeite waard om mee te maken. Eenmaal terug in hun hotel stond er een Ierse priester klaar om de aangekochte kaarsen, rozenkransen …te zegenen. Het avondmaal werd afgesloten met een heerlijk stuk taart van de firma Herman en Vandamme. Na het avondmaal werd de groep door de chauffeurs naar de kaarsjesprocessie geleid en zo zat ook deze dag erop. 

    Donderdag 6 juli
    Na het ontbijt werd de groepskaars naar de grot gebracht. De jongste van de groep stak de kaars aan. Om 09.30u. ging het naar Chapelle Kolbe voor een Nederlandstalige eucharistieviering. Na het middagmaal was er nog een excursie voorzien (rondrit met  treintje) in Luz-St-Sauveur werd Pont Napoléon bezocht, en in het dorpje Sassis werd een 13de eeuws kerkje bezocht. Om 17.30 was het tijd om de terugrit naar België aan te vatten. Op vrijdagmorgen waren Linda en Christa terug op Beverse bodem.

    Met eerbied spreken ze over de jonge vrijwilligers uit Leeds die iedere avond de zieken kwamen ophalen, over de manier waarop de kaarsjesprocessie er verloopt, geen gedrum, iedereen heeft er respect voor elkaar. (Soms was een zakdoek geen overbodige luxe).
    Linda en Christa danken alle vrijwilligers van de ‘Vrienden van Lourdes’.
    Ze danken de chauffeurs van de firma Herman en Vandamme, die ook als heel deskundige gidsen en begeleiders fungeerden.

    Beverse Weetjes dankt Linda en Christa voor het ter beschikking stellen van de foto’s en het bijhouden van hun ervaringen. (RS)

    Wie meer wil weten over Bernadette en Lourdes kan in de linker marge een link vinden met de historiek. 

    12-07-2006 om 00:00 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)
    10-07-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Linda en Christa in Lourdes
    Photobucket - Video and Image Hosting

    Beverse Weetjes is druk in de weer om de bezoekers een verslag met foto's te bezorgen van de Lourdesreis van Linda en Christa.
    Met deze willen Linda en Christa vele groetjes overbrengen aan Christof en Eliane uit Menen en aan de ganse groep en chauffeurs van de firma Herman en Vandamme.(RS)

    10-07-2006 om 20:34 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Opening petanqueplein op Ter Weerst

    Een paar jaar geleden, op de nieuwjaarsreceptie van Stad Waregem, kwam het speelpleintje van Ter Weerst ter sprake onder enkele buren. Wetende dat de wijk 30 jaar geleden werd opgebouwd, had het speelpleintje niet echt veel nut meer voor kinderen. Het idee werd geopperd om er een nieuwe bestemming aan te geven en een petanqueplein kon de bewoners in een gemoedelijke en ontspannen sfeer samenbrengen. Zo geschiedde het, sinds een paar maanden is het petanqueterrein een feit en hebben de buurtbewoners er al ettelijke aangename uurtjes doorgebracht. Op zondag 9 juli vond de officiële opening plaats. Filip Ghesquere verwelkomde iedereen met een grapje en een grolletje. In aanwezigheid van gemeenteraadsleden Pietro Iacopucci en Mario Verhellen, en OCMW-raadslid Carlos Verkaemer onthulde Schepen Rik Soens de gedenkplaat en knipte hij het lint door. Samen met Katrien Vervaecke, winnares van het eerste 'Hutsepottornooi', wierpen de mandatarissen het spiegelgladde terrein in. Met een natje en een droogje kon er geklonken worden op de nieuwe Beverse petanqueclub "De Tubezuigers". Dat het terrein er telkens zo perfect bijligt, is te danken aan Vic Dejonghe. Met heel veel passie nam hij de verantwoordelijkheid als verzorger van het terrein op zich. Als kers op de taart kwam er nog een traktaat bij van Christa Duyvejonck, die op 9 juli een halve eeuweling werd, Proficiat Christa!
    Bij deze wenst Beverse Weetjes de bezielers van het eerste uur een dikke proficiat en dat de buurtbewoners nog veel jeu de boules plezier mogen beleven. (RS)

    10-07-2006 om 20:33 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)


    Beveren-Leie

    Photobucket



    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Archief per dag
  • 30-12-2019
  • 19-05-2010
  • 15-03-2010
  • 14-03-2010
  • 10-03-2010
  • 09-03-2010
  • 08-03-2010
  • 04-03-2010
  • 03-03-2010
  • 02-03-2010
  • 01-03-2010
  • 27-02-2010
  • 24-02-2010
  • 23-02-2010
  • 22-02-2010
  • 20-02-2010
  • 19-02-2010
  • 18-02-2010
  • 17-02-2010
  • 16-02-2010
  • 13-02-2010
  • 12-02-2010
  • 11-02-2010
  • 09-02-2010
  • 08-02-2010
  • 07-02-2010
  • 06-02-2010
  • 05-02-2010
  • 04-02-2010
  • 03-02-2010
  • 02-02-2010
  • 01-02-2010
  • 31-01-2010
  • 30-01-2010
  • 29-01-2010
  • 27-01-2010
  • 26-01-2010
  • 24-01-2010
  • 22-01-2010
  • 20-01-2010
  • 16-01-2010
  • 15-01-2010
  • 14-01-2010
  • 13-01-2010
  • 12-01-2010
  • 11-01-2010
  • 09-01-2010
  • 08-01-2010
  • 07-01-2010
  • 04-01-2010
  • 02-01-2010
  • 01-01-2010
  • 31-12-2009
  • 29-12-2009
  • 28-12-2009
  • 27-12-2009
  • 26-12-2009
  • 25-12-2009
  • 23-12-2009
  • 22-12-2009
  • 21-12-2009
  • 19-12-2009
  • 18-12-2009
  • 17-12-2009
  • 16-12-2009
  • 14-12-2009
  • 13-12-2009
  • 12-12-2009
  • 10-12-2009
  • 09-12-2009
  • 08-12-2009
  • 07-12-2009
  • 06-12-2009
  • 04-12-2009
  • 03-12-2009
  • 02-12-2009
  • 30-11-2009
  • 28-11-2009
  • 27-11-2009
  • 26-11-2009
  • 24-11-2009
  • 22-11-2009
  • 21-11-2009
  • 20-11-2009
  • 18-11-2009
  • 17-11-2009
  • 16-11-2009
  • 15-11-2009
  • 13-11-2009
  • 12-11-2009
  • 11-11-2009
  • 09-11-2009
  • 08-11-2009
  • 06-11-2009
  • 05-11-2009
  • 04-11-2009
  • 03-11-2009
  • 01-11-2009
  • 29-10-2009
  • 26-10-2009
  • 24-10-2009
  • 23-10-2009
  • 21-10-2009
  • 20-10-2009
  • 19-10-2009
  • 18-10-2009
  • 17-10-2009
  • 16-10-2009
  • 14-10-2009
  • 12-10-2009
  • 10-10-2009
  • 09-10-2009
  • 08-10-2009
  • 06-10-2009
  • 05-10-2009
  • 04-10-2009
  • 02-10-2009
  • 01-10-2009
  • 30-09-2009
  • 28-09-2009
  • 27-09-2009
  • 25-09-2009
  • 22-09-2009
  • 21-09-2009
  • 20-09-2009
  • 19-09-2009
  • 18-09-2009
  • 16-09-2009
  • 15-09-2009
  • 14-09-2009
  • 13-09-2009
  • 11-09-2009
  • 10-09-2009
  • 09-09-2009
  • 08-09-2009
  • 07-09-2009
  • 06-09-2009
  • 05-09-2009
  • 04-09-2009
  • 02-09-2009
  • 01-09-2009
  • 31-08-2009
  • 30-08-2009
  • 29-08-2009
  • 28-08-2009
  • 27-08-2009
  • 26-08-2009
  • 25-08-2009
  • 24-08-2009
  • 23-08-2009
  • 21-08-2009
  • 20-08-2009
  • 17-08-2009
  • 16-08-2009
  • 15-08-2009
  • 14-08-2009
  • 12-08-2009
  • 11-08-2009
  • 08-08-2009
  • 07-08-2009
  • 05-08-2009
  • 04-08-2009
  • 03-08-2009
  • 02-08-2009
  • 01-08-2009
  • 28-07-2009
  • 27-07-2009
  • 26-07-2009
  • 25-07-2009
  • 24-07-2009
  • 22-07-2009
  • 21-07-2009
  • 20-07-2009
  • 18-07-2009
  • 17-07-2009
  • 16-07-2009
  • 15-07-2009
  • 14-07-2009
  • 13-07-2009
  • 12-07-2009
  • 11-07-2009
  • 10-07-2009
  • 08-07-2009
  • 07-07-2009
  • 05-07-2009
  • 04-07-2009
  • 03-07-2009
  • 02-07-2009
  • 01-07-2009
  • 28-06-2009
  • 27-06-2009
  • 26-06-2009
  • 25-06-2009
  • 24-06-2009
  • 22-06-2009
  • 21-06-2009
  • 20-06-2009
  • 19-06-2009
  • 17-06-2009
  • 14-06-2009
  • 11-06-2009
  • 09-06-2009
  • 08-06-2009
  • 07-06-2009
  • 06-06-2009
  • 04-06-2009
  • 03-06-2009
  • 02-06-2009
  • 01-06-2009
  • 30-05-2009
  • 29-05-2009
  • 27-05-2009
  • 26-05-2009
  • 23-05-2009
  • 22-05-2009
  • 21-05-2009
  • 19-05-2009
  • 18-05-2009
  • 17-05-2009
  • 13-05-2009
  • 12-05-2009
  • 11-05-2009
  • 10-05-2009
  • 06-05-2009
  • 05-05-2009
  • 04-05-2009
  • 28-04-2009
  • 27-04-2009
  • 25-04-2009
  • 22-04-2009
  • 21-04-2009
  • 17-04-2009
  • 15-04-2009
  • 12-04-2009
  • 11-04-2009
  • 10-04-2009
  • 08-04-2009
  • 07-04-2009
  • 05-04-2009
  • 03-04-2009
  • 02-04-2009
  • 01-04-2009
  • 31-03-2009
  • 30-03-2009
  • 28-03-2009
  • 26-03-2009
  • 25-03-2009
  • 24-03-2009
  • 23-03-2009
  • 22-03-2009
  • 21-03-2009
  • 18-03-2009
  • 14-03-2009
  • 12-03-2009
  • 11-03-2009
  • 09-03-2009
  • 08-03-2009
  • 07-03-2009
  • 06-03-2009
  • 05-03-2009
  • 04-03-2009
  • 03-03-2009
  • 02-03-2009
  • 01-03-2009
  • 28-02-2009
  • 25-02-2009
  • 24-02-2009
  • 20-02-2009
  • 19-02-2009
  • 17-02-2009
  • 16-02-2009
  • 13-02-2009
  • 11-02-2009
  • 10-02-2009
  • 09-02-2009
  • 08-02-2009
  • 07-02-2009
  • 02-02-2009
  • 01-02-2009
  • 31-01-2009
  • 30-01-2009
  • 27-01-2009
  • 26-01-2009
  • 23-01-2009
  • 21-01-2009
  • 18-01-2009
  • 15-01-2009
  • 11-01-2009
  • 10-01-2009
  • 09-01-2009
  • 07-01-2009
  • 04-01-2009
  • 03-01-2009
  • 01-01-2009
  • 31-12-2008
  • 30-12-2008
  • 29-12-2008
  • 27-12-2008
  • 26-12-2008
  • 25-12-2008
  • 24-12-2008
  • 23-12-2008
  • 22-12-2008
  • 21-12-2008
  • 19-12-2008
  • 18-12-2008
  • 17-12-2008
  • 13-12-2008
  • 11-12-2008
  • 10-12-2008
  • 09-12-2008
  • 08-12-2008
  • 05-12-2008
  • 03-12-2008
  • 02-12-2008
  • 01-12-2008
  • 30-11-2008
  • 28-11-2008
  • 27-11-2008
  • 26-11-2008
  • 24-11-2008
  • 22-11-2008
  • 21-11-2008
  • 20-11-2008
  • 19-11-2008
  • 18-11-2008
  • 17-11-2008
  • 13-11-2008
  • 12-11-2008
  • 11-11-2008
  • 10-11-2008
  • 08-11-2008
  • 07-11-2008
  • 05-11-2008
  • 04-11-2008
  • 03-11-2008
  • 02-11-2008
  • 01-11-2008
  • 30-10-2008
  • 27-10-2008
  • 26-10-2008
  • 23-10-2008
  • 22-10-2008
  • 21-10-2008
  • 20-10-2008
  • 19-10-2008
  • 17-10-2008
  • 16-10-2008
  • 15-10-2008
  • 14-10-2008
  • 12-10-2008
  • 10-10-2008
  • 09-10-2008
  • 08-10-2008
  • 07-10-2008
  • 06-10-2008
  • 03-10-2008
  • 02-10-2008
  • 01-10-2008
  • 30-09-2008
  • 29-09-2008
  • 28-09-2008
  • 27-09-2008
  • 26-09-2008
  • 25-09-2008
  • 23-09-2008
  • 22-09-2008
  • 21-09-2008
  • 20-09-2008
  • 17-09-2008
  • 16-09-2008
  • 15-09-2008
  • 14-09-2008
  • 13-09-2008
  • 12-09-2008
  • 08-09-2008
  • 04-09-2008
  • 03-09-2008
  • 02-09-2008
  • 01-09-2008
  • 31-08-2008
  • 30-08-2008
  • 28-08-2008
  • 27-08-2008
  • 26-08-2008
  • 25-08-2008
  • 24-08-2008
  • 21-08-2008
  • 19-08-2008
  • 18-08-2008
  • 15-08-2008
  • 14-08-2008
  • 13-08-2008
  • 11-08-2008
  • 10-08-2008
  • 06-08-2008
  • 04-08-2008
  • 03-08-2008
  • 02-08-2008
  • 21-07-2008
  • 17-07-2008
  • 16-07-2008
  • 08-07-2008
  • 07-07-2008
  • 06-07-2008
  • 05-07-2008
  • 04-07-2008
  • 03-07-2008
  • 02-07-2008
  • 01-07-2008
  • 30-06-2008
  • 29-06-2008
  • 28-06-2008
  • 25-06-2008
  • 23-06-2008
  • 22-06-2008
  • 21-06-2008
  • 20-06-2008
  • 19-06-2008
  • 17-06-2008
  • 16-06-2008
  • 15-06-2008
  • 14-06-2008
  • 12-06-2008
  • 11-06-2008
  • 10-06-2008
  • 09-06-2008
  • 08-06-2008
  • 06-06-2008
  • 05-06-2008
  • 04-06-2008
  • 03-06-2008
  • 02-06-2008
  • 01-06-2008
  • 31-05-2008
  • 30-05-2008
  • 29-05-2008
  • 28-05-2008
  • 27-05-2008
  • 26-05-2008
  • 25-05-2008
  • 21-05-2008
  • 20-05-2008
  • 18-05-2008
  • 17-05-2008
  • 15-05-2008
  • 13-05-2008
  • 12-05-2008
  • 11-05-2008
  • 10-05-2008
  • 07-05-2008
  • 06-05-2008
  • 03-05-2008
  • 02-05-2008
  • 30-04-2008
  • 29-04-2008
  • 28-04-2008
  • 27-04-2008
  • 26-04-2008
  • 25-04-2008
  • 23-04-2008
  • 22-04-2008
  • 21-04-2008
  • 20-04-2008
  • 19-04-2008
  • 18-04-2008
  • 16-04-2008
  • 15-04-2008
  • 14-04-2008
  • 10-04-2008
  • 09-04-2008
  • 08-04-2008
  • 07-04-2008
  • 06-04-2008
  • 05-04-2008
  • 04-04-2008
  • 03-04-2008
  • 02-04-2008
  • 01-04-2008
  • 31-03-2008
  • 29-03-2008
  • 28-03-2008
  • 27-03-2008
  • 26-03-2008
  • 25-03-2008
  • 23-03-2008
  • 22-03-2008
  • 21-03-2008
  • 20-03-2008
  • 19-03-2008
  • 18-03-2008
  • 17-03-2008
  • 16-03-2008
  • 15-03-2008
  • 14-03-2008
  • 13-03-2008
  • 12-03-2008
  • 11-03-2008
  • 10-03-2008
  • 08-03-2008
  • 07-03-2008
  • 05-03-2008
  • 04-03-2008
  • 03-03-2008
  • 01-03-2008
  • 29-02-2008
  • 28-02-2008
  • 27-02-2008
  • 26-02-2008
  • 25-02-2008
  • 23-02-2008
  • 22-02-2008
  • 21-02-2008
  • 19-02-2008
  • 18-02-2008
  • 17-02-2008
  • 16-02-2008
  • 15-02-2008
  • 14-02-2008
  • 12-02-2008
  • 09-02-2008
  • 07-02-2008
  • 06-02-2008
  • 05-02-2008
  • 04-02-2008
  • 03-02-2008
  • 02-02-2008
  • 31-01-2008
  • 30-01-2008
  • 29-01-2008
  • 28-01-2008
  • 27-01-2008
  • 26-01-2008
  • 25-01-2008
  • 24-01-2008
  • 23-01-2008
  • 22-01-2008
  • 20-01-2008
  • 18-01-2008
  • 17-01-2008
  • 16-01-2008
  • 15-01-2008
  • 14-01-2008
  • 13-01-2008
  • 12-01-2008
  • 11-01-2008
  • 10-01-2008
  • 09-01-2008
  • 08-01-2008
  • 07-01-2008
  • 05-01-2008
  • 04-01-2008
  • 02-01-2008
  • 01-01-2008
  • 30-12-2007
  • 29-12-2007
  • 27-12-2007
  • 26-12-2007
  • 25-12-2007
  • 23-12-2007
  • 22-12-2007
  • 21-12-2007
  • 19-12-2007
  • 18-12-2007
  • 17-12-2007
  • 16-12-2007
  • 15-12-2007
  • 14-12-2007
  • 13-12-2007
  • 12-12-2007
  • 11-12-2007
  • 10-12-2007
  • 09-12-2007
  • 07-12-2007
  • 06-12-2007
  • 05-12-2007
  • 04-12-2007
  • 03-12-2007
  • 02-12-2007
  • 28-11-2007
  • 26-11-2007
  • 24-11-2007
  • 23-11-2007
  • 22-11-2007
  • 20-11-2007
  • 18-11-2007
  • 17-11-2007
  • 16-11-2007
  • 14-11-2007
  • 13-11-2007
  • 12-11-2007
  • 11-11-2007
  • 09-11-2007
  • 08-11-2007
  • 07-11-2007
  • 06-11-2007
  • 05-11-2007
  • 03-11-2007
  • 02-11-2007
  • 30-10-2007
  • 29-10-2007
  • 27-10-2007
  • 26-10-2007
  • 25-10-2007
  • 24-10-2007
  • 23-10-2007
  • 22-10-2007
  • 21-10-2007
  • 20-10-2007
  • 18-10-2007
  • 17-10-2007
  • 16-10-2007
  • 13-10-2007
  • 12-10-2007
  • 10-10-2007
  • 09-10-2007
  • 07-10-2007
  • 05-10-2007
  • 04-10-2007
  • 01-10-2007
  • 29-09-2007
  • 28-09-2007
  • 26-09-2007
  • 25-09-2007
  • 24-09-2007
  • 22-09-2007
  • 21-09-2007
  • 20-09-2007
  • 19-09-2007
  • 18-09-2007
  • 17-09-2007
  • 14-09-2007
  • 13-09-2007
  • 11-09-2007
  • 10-09-2007
  • 09-09-2007
  • 08-09-2007
  • 07-09-2007
  • 05-09-2007
  • 03-09-2007
  • 01-09-2007
  • 30-08-2007
  • 29-08-2007
  • 28-08-2007
  • 27-08-2007
  • 26-08-2007
  • 23-08-2007
  • 21-08-2007
  • 19-08-2007
  • 14-08-2007
  • 12-08-2007
  • 09-08-2007
  • 05-08-2007
  • 04-08-2007
  • 01-08-2007
  • 26-07-2007
  • 20-07-2007
  • 18-07-2007
  • 17-07-2007
  • 16-07-2007
  • 15-07-2007
  • 12-07-2007
  • 10-07-2007
  • 08-07-2007
  • 07-07-2007
  • 06-07-2007
  • 05-07-2007
  • 03-07-2007
  • 02-07-2007
  • 01-07-2007
  • 29-06-2007
  • 28-06-2007
  • 27-06-2007
  • 26-06-2007
  • 24-06-2007
  • 21-06-2007
  • 20-06-2007
  • 19-06-2007
  • 18-06-2007
  • 15-06-2007
  • 13-06-2007
  • 12-06-2007
  • 11-06-2007
  • 10-06-2007
  • 09-06-2007
  • 08-06-2007
  • 07-06-2007
  • 05-06-2007
  • 04-06-2007
  • 02-06-2007
  • 01-06-2007
  • 31-05-2007
  • 30-05-2007
  • 29-05-2007
  • 28-05-2007
  • 27-05-2007
  • 26-05-2007
  • 25-05-2007
  • 24-05-2007
  • 23-05-2007
  • 21-05-2007
  • 19-05-2007
  • 18-05-2007
  • 17-05-2007
  • 16-05-2007
  • 15-05-2007
  • 14-05-2007
  • 12-05-2007
  • 11-05-2007
  • 09-05-2007
  • 07-05-2007
  • 04-05-2007
  • 02-05-2007
  • 30-04-2007
  • 29-04-2007
  • 28-04-2007
  • 27-04-2007
  • 26-04-2007
  • 24-04-2007
  • 21-04-2007
  • 18-04-2007
  • 15-04-2007
  • 13-04-2007
  • 12-04-2007
  • 09-04-2007
  • 08-04-2007
  • 07-04-2007
  • 05-04-2007
  • 04-04-2007
  • 03-04-2007
  • 01-04-2007
  • 30-03-2007
  • 29-03-2007
  • 28-03-2007
  • 27-03-2007
  • 26-03-2007
  • 25-03-2007
  • 24-03-2007
  • 22-03-2007
  • 21-03-2007
  • 20-03-2007
  • 18-03-2007
  • 17-03-2007
  • 16-03-2007
  • 15-03-2007
  • 14-03-2007
  • 13-03-2007
  • 12-03-2007
  • 10-03-2007
  • 08-03-2007
  • 07-03-2007
  • 05-03-2007
  • 04-03-2007
  • 03-03-2007
  • 02-03-2007
  • 01-03-2007
  • 28-02-2007
  • 26-02-2007
  • 24-02-2007
  • 21-02-2007
  • 19-02-2007
  • 18-02-2007
  • 17-02-2007
  • 16-02-2007
  • 14-02-2007
  • 11-02-2007
  • 10-02-2007
  • 08-02-2007
  • 05-02-2007
  • 03-02-2007
  • 02-02-2007
  • 01-02-2007
  • 31-01-2007
  • 29-01-2007
  • 28-01-2007
  • 25-01-2007
  • 24-01-2007
  • 23-01-2007
  • 22-01-2007
  • 20-01-2007
  • 19-01-2007
  • 18-01-2007
  • 17-01-2007
  • 16-01-2007
  • 15-01-2007
  • 14-01-2007
  • 13-01-2007
  • 12-01-2007
  • 11-01-2007
  • 10-01-2007
  • 09-01-2007
  • 08-01-2007
  • 07-01-2007
  • 04-01-2007
  • 03-01-2007
  • 01-01-2007
  • 31-12-2006
  • 29-12-2006
  • 28-12-2006
  • 27-12-2006
  • 26-12-2006
  • 25-12-2006
  • 24-12-2006
  • 23-12-2006
  • 22-12-2006
  • 21-12-2006
  • 20-12-2006
  • 19-12-2006
  • 18-12-2006
  • 17-12-2006
  • 16-12-2006
  • 15-12-2006
  • 14-12-2006
  • 13-12-2006
  • 12-12-2006
  • 11-12-2006
  • 09-12-2006
  • 07-12-2006
  • 06-12-2006
  • 05-12-2006
  • 04-12-2006
  • 01-12-2006
  • 29-11-2006
  • 28-11-2006
  • 27-11-2006
  • 26-11-2006
  • 25-11-2006
  • 24-11-2006
  • 23-11-2006
  • 21-11-2006
  • 19-11-2006
  • 18-11-2006
  • 17-11-2006
  • 16-11-2006
  • 15-11-2006
  • 14-11-2006
  • 13-11-2006
  • 11-11-2006
  • 10-11-2006
  • 07-11-2006
  • 06-11-2006
  • 05-11-2006
  • 04-11-2006
  • 03-11-2006
  • 02-11-2006
  • 30-10-2006
  • 29-10-2006
  • 26-10-2006
  • 25-10-2006
  • 24-10-2006
  • 23-10-2006
  • 22-10-2006
  • 21-10-2006
  • 17-10-2006
  • 14-10-2006
  • 13-10-2006
  • 12-10-2006
  • 11-10-2006
  • 10-10-2006
  • 08-10-2006
  • 06-10-2006
  • 05-10-2006
  • 04-10-2006
  • 02-10-2006
  • 01-10-2006
  • 30-09-2006
  • 28-09-2006
  • 27-09-2006
  • 26-09-2006
  • 23-09-2006
  • 22-09-2006
  • 20-09-2006
  • 19-09-2006
  • 18-09-2006
  • 17-09-2006
  • 13-09-2006
  • 12-09-2006
  • 11-09-2006
  • 10-09-2006
  • 09-09-2006
  • 05-09-2006
  • 03-09-2006
  • 02-09-2006
  • 01-09-2006
  • 31-08-2006
  • 30-08-2006
  • 28-08-2006
  • 27-08-2006
  • 26-08-2006
  • 23-08-2006
  • 22-08-2006
  • 21-08-2006
  • 20-08-2006
  • 19-08-2006
  • 18-08-2006
  • 17-08-2006
  • 16-08-2006
  • 15-08-2006
  • 13-08-2006
  • 12-08-2006
  • 10-08-2006
  • 07-08-2006
  • 06-08-2006
  • 05-08-2006
  • 04-08-2006
  • 03-08-2006
  • 02-08-2006
  • 01-08-2006
  • 30-07-2006
  • 29-07-2006
  • 28-07-2006
  • 27-07-2006
  • 26-07-2006
  • 25-07-2006
  • 24-07-2006
  • 23-07-2006
  • 22-07-2006
  • 18-07-2006
  • 16-07-2006
  • 15-07-2006
  • 14-07-2006
  • 13-07-2006
  • 12-07-2006
  • 10-07-2006
  • 08-07-2006
  • 07-07-2006
  • 05-07-2006
  • 04-07-2006
  • 03-07-2006
  • 02-07-2006
  • 01-07-2006
  • 30-06-2006
  • 29-06-2006
  • 27-06-2006
  • 26-06-2006
  • 25-06-2006
  • 24-06-2006
  • 23-06-2006
  • 21-06-2006
  • 20-06-2006
  • 18-06-2006
  • 16-06-2006
  • 15-06-2006
  • 14-06-2006
  • 12-06-2006
  • 06-06-2006
  • 05-06-2006
  • 04-06-2006
  • 03-06-2006
  • 30-05-2006
  • 27-05-2006
  • 24-05-2006
  • 23-05-2006
  • 22-05-2006
  • 21-05-2006
  • 20-05-2006
  • 19-05-2006
  • 17-05-2006
  • 15-05-2006
  • 14-05-2006
  • 13-05-2006
  • 12-05-2006
  • 08-05-2006
  • 05-05-2006
  • 04-05-2006
  • 03-05-2006
  • 02-05-2006
  • 30-04-2006
  • 29-04-2006
  • 28-04-2006
  • 27-04-2006
  • 25-04-2006
  • 24-04-2006
  • 23-04-2006
  • 22-04-2006
  • 21-04-2006
  • 19-04-2006
  • 18-04-2006
  • 17-04-2006
  • 15-04-2006
  • 14-04-2006
  • 13-04-2006
  • 12-04-2006
  • 10-04-2006
  • 09-04-2006
  • 08-04-2006
  • 07-04-2006
  • 05-04-2006
  • 03-04-2006
  • 02-04-2006
  • 31-03-2006
  • 28-03-2006
  • 26-03-2006
  • 25-03-2006
  • 24-03-2006
  • 23-03-2006
  • 22-03-2006
  • 21-03-2006

    Mijn favorieten
  • seniorennet.be
  • *************************


  • Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!