Photobucket - Video and Image Hosting
Photobucket - Video and Image Hosting
Foto
E-mail uw bericht

Foto
Blog als favoriet !


Gastenboek
Een berichtje nalaten:  
Voeg berichtje toe!

Laatste commentaren
  • vlasliederen (Frank Deleu)
        op Beverenaar en vlasveteraan Marcel Himpe te gast in Café Vlasparlee
  • Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • Een zicht op Beveren-Leie
  • foto
  • Categorieën
  • Activiteiten (1)
  • Basisscholen (4)
  • Bijzondere activiteiten (4)
  • Jubileum (16)
  • Kermis 2012 (9)
  • Koninklijk bezoek (1)
  • Kroniek van zeven... (33)
  • Parochie (4)
  • Stads weetjes (3)
  • Venster op het verleden (1)
  • Verenigingen (12)
  • Kalender

    Activiteiten

    Zoeken in blog

    Archief Beverse Weetjes

    17-05-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Akabe Funk en Jean-Marie Pfaff
    Akabe Funk en Jean-Marie Pfaff in de bres voor kinderen en jongeren met beperking

    Op zondagmorgen 13 mei, om 08.45 u arriveerde Jean-Marie Pfaff
    en zijn Cyclingteam in Beveren-Leie.
    Zo’n goed kwartiertje later stond de BV omringd door meer dan 70 fietsers vertrekkensklaar om de Vlaamse Leie en Bergroute af te haspelen, zorgvuldig voorbereid door Bevernaar Paul Vervaecke. Paul is lid van de Beverse  wielertoeristenclub "De Leietoeristen" die eveneens  nadrukkelijk aanwezig waren.

    Omstreeks 11.30 stond Akabe Funk klaar om alle deelnemers met een warm applaus te verwelkomen bij aankomst. Hun gezichten straalden dan ook toen Jean-Marie ruimschoots de tijd nam om hen een voor een de hand te drukken. Samen met hem -de man met zijn krulletjes van op TV- op de foto mogen deed hun enthousiasme nog groeien. Ondertussen kregen alle aanwezigen een warm drankje… aangeboden door Ovomaltine.

    In het woordje dat Jean-Marie tot de aanwezigen richtte waren heel wat lovende woorden voor de organisatoren waaronder Paul. Schepen Rik Soens dankte op zijn beurt Jean-Marie en hoopt hem dan ook volgend jaar terug in Beveren-Leie te mogen begroeten en in naam van stad Waregem overhandigde schepen Soens een geschenk .
    Na deze plichtplegingen was het het tijd geworden om de leden van Akabe Funk en enkele omstaanders van een rijkelijk gevulde zak met producten van Ovomaltine te voorzien. 

    De opbrengst van deze fietstocht (op dit moment nog niet gekend) gaat naar Akabe Funk. Een beweging voor kinderen en jongeren met een beperking, aangesloten bij de Scouts, die nu na zo’n goeie twee jaar bezig te zijn, 13 begeleiders en 23 leden telt. Mede uit de grond gestampt door Lien Lagage uit Beveren.

    Wie meer wil weten over het fonds van Jean-Marie  klik hier   (RS)

    17-05-2007 om 00:00 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)
    16-05-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moederdag in Sint-Jan de Doper
    Moekes in het zonnetje gezet in de eucharistieviering van zaterdag 12 mei
    Ter gelegenheden van moederkesdag stapten de kleuters van juf Annie, juf Martine, juf Hilde en juf Caroline de kerk binnen. Iedere kleuter had een bloemetje of hartje bij dat ze voor het altaar neerlegden en daarna plaats namen vooraan in de kerk.

    De juffen maar ook de ouders mogen fier zijn op hun kleine pagadders want een uurtje stilzitten is niet zo evident en toch lukte dit vrij aardig. Vlak voor de zending en zegen namen de kleuters en hun juffen plaats voor het altaar. Het was hartverwarmend te zien hoe ze, klas per klas, hun moederdagversje opzegden en een kushandje naar hun moeke wierpen.
    Na de viering werden alle moeders met een bloemetje bedacht geschonken door de parochie. (RS)

    16-05-2007 om 07:59 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lenig en Vlug organiseerde op 12 mei jaarlijkse BOT

    De Beverse trampolineclub “Lenig en Vlug” is alom gekend en dat tot over de grenzen heen. De club telt 200 leden waarvan er zo’n 80 aan competitie doen.
    Jaarlijks organiseren zij BOT: een vrijblijvende competitie onder Belgische clubs, die steeds op heel wat bijval mag rekenen. Ook dit jaar was dit niet anders. “Lenig en Vlug” mocht op zaterdag 12 mei 176 springers uit 15 verschillende clubs verwelkomen. Ze kwamen uit alle windstreken van België.

    “Het blijvend succes van deze wedstrijd is een stimulans om er verder mee door te gaan” aldus secretaris Philippe Decavel.

    16-05-2007 om 07:33 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Week van het Woord
    Van woensdag 23 mei tot en met zaterdag 2 juni gaat de ‘Week van het Woord’ door.
    Een zinderende week van beweging, theater, poëzie, kleine en grote voorstellingen, toonmomenten en experimenten. Of anders gezegd: het examen van de leerlingen van de Stedelijke Academie voor Woord, Muziek en Dans, afdeling Beveren-Leie. Alles gaat door in OC ’t Klokhuis, inkom € 1.
    Programma:
    Woensdag 23 mei: 20.15u: Veronika
    Zaterdag 26 mei: 14.00u: Winterslaap. 14.30u: Weten(hart)schappen voor jongens. 15.30u: De dood in Borgerocco (Hugo Claus). 17.00u: Wat gaat er om in de gedachten van een puber? 17.00u: De vrouw met het gele gezicht.
    Maandag 28 mei: 19.30u: (N)iets.
    Dinsdag 30 mei: 20.15u: Alles over de krekel en de olifant. 20.15u: De goedkeuring.
    Woensdag 30 mei: 19.30u: Duizend- en-een verhalen. - Wonderbaarlijke weetjes. - Jot. - Middenin de nacht.
    Donderdag 31 mei: 19.30u: Experimenten en toonmomenten. Werktitels: - De kleine zeemeermin. - Wat doet Krol om te ontkomen aan spoken? - In de spiegel van de dood. - Watte? Datte!
    Vrijdag 1 juni: 19.30u: Woorden Wervel - Waar ik de boebels van krijg. - Mijn vingers zijn niet lang genoeg. - Poëtica
    Zaterdag 2 juni: 10.00u: Waden doorheen de liefde. 10.00u: Welig experiment. 11.00u: Onrust der verwanten. 14.00u: Wie is er bang van tekst? 14.00u: Wako. 14.00u: Weten(hart)schappen voor meisjes.
    Meer informatie: Katelijn Peirs, Kleurvinge 7, 8791 Beveren-Leie 0479 63 16 41

    16-05-2007 om 00:00 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)
    15-05-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Boek : 150 jaar Zusters van de Heilige Familie in Desselgem
    Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket 
    Ik wil graag meedelen dat ik een boek uitgegeven heb. Het werd voorgesteld op de academische zitting gehouden te Desselgem op vrijdag 11 mei 2007. Het behandelt de geschiedenis van het onderwijs en de aanwezigheid van de congregatie van de zusters van de H. Familie van Ieper in Desselgem (Waregem) van 1857 tot heden. Enkele gegevens:

    INHOUD: - historiek van het onderwijs en de rol die de zusters van de Heilige Familie van Ieper hierbij speelden; - ontstaan en evolutie van de school op de wijk ‘Spriete’; - belevenissen tijdens de schoolstrijd, de Eerste en de Tweede Wereldoorlog; - ontstaan en de afbouw van de Beroepsschool Snit en Naad; - opeenvolgende bouwfasen van de schoolgebouwen; - aanwezigheid van de zusters: hun inbreng in het onderwijs de feestelijke gebeurtenissen en de tegenslagen; Het boek is verschenen op 11 mei 2007.

    Het is op een vlotte en aangename leesbare wijze geschreven. Het bevat 133 nooit eerder uitgegeven foto’s, afbeeldingen en illustraties van documenten waarvan 40 kleurenfoto’s. Gedrukt bij de uitgeverij DCL Print & Sign, Leegstraat 15 9060 Zelzate.

    Technische gegevens: formaat : 21 x 28 cm omvang : 124 blz. Het boek kost € 14,50.

    Meer info? Contacteer R. Philippe tel. 057 21 45 18

    Bestellingen kunnen geplaatst worden door de inschrijvingsstrook in te vullen en te bezorgen aan de - Zusters van de H. Familie G. de Stuersstraat 32 te 8900 Ieper tel. 057 21 45 18 
    Zusters van de H. Familie Liebaardstraat 7 te 8792 Desselgem

    Aldus, Algemeen Overste Ieper, Zuster R Philippe

    15-05-2007 om 00:00 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schoolfeest in de SBS Beveren-Leie
    De Stedelijke Basisschool, Beveren-Leie vierde op 12 mei spetterend schoolfeest

    Theo en Thea gaven het startschot van het waterspektakel
    Het waterspektakel was een onderdeel van een drieluik rond het project “water”, waarmee de school hun derde MOS-logo probeert binnen te halen. Dit in de optiek van “ Spaar water voor later”.

    Via een doorschuifsysteem moesten alle leerlingen 12 proeven afleggen om zo 12 druppels binnen te halen. De proeven bestonden uit een minimum aantal knikkers met de tenen uit het water vissen, eendje uit het ijs bevrijden, 1000 drankjes uitdelen, hindernissen parcours, water zuiveren uit de Zavelput, ... 

    De vreugde was groot toen directeur Jan Meersman het verdict bekend maakte dat de leerlingen slaagden in hun opzet en de 12 druppels binnenhaalden.

    Wat de directeur echter niet wist was, dat alle kinderen en leerkrachten tot slot nog een originele verrassing in petto hadden. Alle kinderen werden op het podium geroepen en er werden trossen ballons losgelaten. Op het kaartje dat aan elke ballon bevestigd was staat een persoonlijke tekst van elke leerling. De kaartjes zijn geadresseerd aan het thuisadres van de directeur en om deze te bewaren kreeg hij er een unieke doos bovenop. 

    De namiddag werd afgesloten met een natje en een droogje en voor de ingeschrevenen was er nog een live-wok. Om van te watertanden!!! (RS)

    15-05-2007 om 00:00 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (1)
    14-05-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pralines voor Moederdag

    Chiro Leieland verpakt …
    Ter gelegenheid van Moederdag verkochten de Chiroleden pralines om hun kas te spijzen en daarmee hun activiteiten te kunnen bekostigen. Op vrijdagavond 11 mei stonden dan ook niet minder dan 200 kg pralines te wachten op hun verpakking. In totaal moesten er 553 doosjes gevuld worden Een hele karwei waarmee de leiding wel een avond zoet zal geweest zijn! (RS)

    14-05-2007 om 00:10 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)
    12-05-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tentoonstelling

    Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

    De prachtige tentoonstelling:  "150 Jaar Zusters van de Heilige Familie in Desselgem" 
    die op vrijdagavond 11 mei geopend werd, zal wegens het enorme succes
    ook nog geopend zijn op maandag 14 mei.
    U kunt er terecht van 09.00 tot 12.00 en van 14.00 tot 16.00 uur. Iedereen is er van harte welkom
    Weldra zal er op Beverse Weetjes een uitgebreide reportage te zien zijn over dit gebeuren.

    12-05-2007 om 10:57 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)
    11-05-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Week van het woord

    Woorden Wervel     
    23 mei tot en met 2 juni.
    Af en straf werk van de klassen woord uit Beveren-Leie.
    Een zinderende week van: beweging, theater, Poëzie , kleine en grote voorstellingen, toonmomenten en experimenten.
    Waar: Klokhuis Beveren-Leie
    Wie: Alle leerlingen van de afdeling woord Beveren-Leie.
    Wat daar gezegd wordt willen jullie weten
    Wat ze roepen…
    Wat ze fluisteren…
    Meer info : academiewaregem.  klik hier  0479/63 16 41

    11-05-2007 om 07:26 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)
    09-05-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moederdag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen




    Op zaterdag 12 mei om 17.30 u zullen de kleuters van de Vrije Bassisschool  de eucharistieviering in de Sint-Jan de Doperkerk opluisteren naar aanleiding van MOEDERDAG.


    Beverse Weetjes wenst alle moeders van harte proficiat!

    09-05-2007 om 18:54 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)
    07-05-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schoolfeest in de Vrije Basisschool

    Op zondag 6 mei was er feest in de Vrije Basisschool te Beveren-Leie.
    Het schoolfeest stond volledig  in het teken van het milieu. De optredens hadden verband met water, afval, sorteren, energie...Een deuntje kreeg men na de optredens niet voor niets te horen. Om de energie, nodig om een muzikale noot te laten klinken, moest er gefietst worden. Directeur Stefaan Desramault en zijn twee assistenten trapten alvast genoeg energie bijeen voor enkele liedjes. De kinderen konden er ook een bloemetje of enkele kruiden zaaien. De alom gekende visput,  OXO, vier op een rij... en vele andere spelen ontbraken eveneens niet. Er was zelfs een tentoonstelling opgezet met eigengemaakte werken uit gerecupereed materiaal. En natuurlijk konden de aanwezigen nagenieten met een natje en een droogje. 

    07-05-2007 om 20:23 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (2)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schone schijn van volle maan

    Toneelkring A Propos brengt 'Schone schijn van volle maan'
    van Andre Lissens in regie van Filip Destoop.

    Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
    Aan de rand van een stad, hokken enkele marginale figuren samen op een verlaten fabrieksterrein, totaal afgezonderd van de buitenwereld,. Een leegstaande barak biedt onderdak aan deze verstotenen van de samenleving. Hun natuurlijke leider, Serge, een gewezen legionair, runt een dubieus handeltje in oude metalen, terwijl “Paulette” als hoerenmadam de plak zwaait over enkele uitgerangeerde prostituées. In hun dagelijkse strijd om te overleven, is dit allegaartje van randfiguren er in geslaagd om gedurende jaren hun broze en vaak explosieve relaties in stand te houden. Hun leven is een aaneenschakeling van alledaagsheden, ... Tot een van de hoertjes in verwachting raakt en een vreemde snuiter, net ontslagen uit de gevangenis, hun leven komt binnenvallen…

    Spelen mee: 1. SERGE: Johan Desloovere 2. PAULETTE: Hilde Soens 3. YVETTE: Lore Hooghe 4. MARCELLA : Hilde Defoort 5. BERNICE: Ann Bral 6. L’INDIEN: Johan Soetens 7. SMOEL: Gundy Rigolle 8. GRANDEUR: Brecht Van Ommeslaeghe.

    Op 10, 12, 18 en 19 mei om 20u. en op 13 mei om 17u 
    Het stuk wordt opgevoerd in een originele locatie, Kortrijkseweg 346, Beveren-Leie (vroegere Opelgarage). Reservatie gewenst 056/71 01 83 na 19u30,
    of via mail: Klik hier.  Inkom: 6 €.

    07-05-2007 om 08:44 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het Koninklijk Bevers Harmonieorkest
    Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket 
    (Foto: Het Koninklijk Bevers Harmonieorkest in Kerkrade juli 2005)
    Het Koninklijk Bevers Harmonieorkest, sinds 1996 opgenomen in de "Superieure Afdeling" en met als recentste prestaties het behalen van een Eerste prijs/Vice Europees Kampioen te Valencia, Spanje (2003) en het veroveren van de titel Wereldkampioen 1ste Categorie World Music Concours te Kerkrade, Nederland (2005), nam op zondag 29 april laatstleden in het Cultureel Centrum "Het Kruispunt" te Diksmuide deel aan de selektiewedstrijd van het 1ste Provinciaal Muziekfestival. Het orkest vertolkte er "Earth, Water, Sun, Wind" symphony nr 1 van Philip Spark en "Music for Prague" van Karel Husa,...beide werken gecatalogeerd met de hoogste moeilijkheidsgraad.

    Dit 1ste Muziekfestival is een organisatie van het Provinciebestuur West-Vlaanderen dat hiermee haar beleid ten aanzien van de amateuristische kunstbeoefening moderniseert en de vroegere toernooiformule ombuigt naar een festivalgebeuren in een vierjarige cyclus. Het systeem van 'afdelingen' (van derde afdeling tot superieure) werd afgeschaft. Op basis van een vooraf in te dienen dossier kan elk West-Vlaams instrumentaal liefhebbersensemble in de festivalformule instappen. Het aantal subsidieerbare muziekensembles is echter beperkt tot 15, maar de jaarlijkse toelagen zijn fors opgewaardeerd. Zo worden na de selektierondes ( vier weekends in april - mei, op vier verschillende plaatsen in W.-Vl.) maximum 15 korpsen op basis van hun resultaten gerangschikt en krijgen ze de titel van 'proviciaal geselecteerd ensemble'. De drie hoogst genoteerden worden 'provinciaal genomineerd ensemble' en nemen deel aan het eigenlijke Muziekfestival in 2008.

    Op zondag 13 mei 2007 komen te Koksijde nog de laatste vier (van in totaal 25 weerhouden) muziekensembles aan bod. Na beraadslaging en deliberatie door een professionele jury wordt de proclamatie van de resultaten over het geheel van de Selektiewedstijd voorzien omstreeks 20.00 uur. De bestuursleden, de dirigent, de muzikanten en alle sympathisanten van het Koninklijk Bevers Harmonieorkest hopen uiteraard op een mooi resultaat.
    Via de Beverse Weetjes weet je eerstdaags méér !
    Met dank aan Germain Courtens voor het insturen.

    07-05-2007 om 00:00 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (1)
    04-05-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Klokke is weerom

    Op vrijdagavond 4 mei deed De Klokke opnieuw haar intrede in Beveren-Leie.
    In of aan De Klokke is zowel in Beveren-Leie als omstreken een welbekende volkse uitspraak. Nadat het etablissement een tijdlang de naam 'Het Bestek' droeg kozen de kersverse uitbaters, Jan en Debbie Vandenbroucke-Baart, om hun praat-en eetcafé terug 'De Klokke' te noemen.

    Jan en Debbie zijn samen met hun tweeling van 4, Yasmine en Simon woonachtig op Beveren Dries, Jan zal zijn huidige werkzaamheden verder zetten en Debbie, een geboren en getogen Beverse zal instaan voor de uitbating van de zaak. Haar schoonzus Ann Vandenbroucke zal Debbie tijdens de week op zelfstandige basis bijstaan in de keuken.

    "Het uitbaten van een eet- en praatcafé sluimerde al een aantal jaren" vertelde Debbie "en toen Het Bestek leeg kwam te staan hebben we onze kans te baat genomen. We streven ernaar om een volkse ontmoetingsplaats te creëren waar men tussen pot en pint een gezellige babbel kan slaan. Maar men kan hier ook terecht voor een boerenboterham, een snack, een ijsje, een pannenkoek, poffertjes... en dit aan democratische prijzen. Ook gezinnen met kinderen moeten er eens op uit kunnen. De drempel moet voor iedereen toegankelijk zijn. Onder het overdekte terras staan trouwens heel wat speeltuigen klaar. Ook groepen zijn, na afspraak natuurlijk, van harte welkom" sluit Debbie af.
    'De Klokke' is te vinden langs de Kortrijkseweg, op weekdagen en op zaterdag open van 10.30 tot 14.00 u en van 16.30 u tot 22.00 u, op zondag kunt u er doorlopend terecht.
    Wie een afspraak wil maken kan dit via het nummer: 0477/67 96 88 (RS) 

    04-05-2007 om 00:00 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (1)
    02-05-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Samen Onderweg
    Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

    Lange  lange, reke van hier tot Harelbeke...
    Zo'n lange  lange reke vormelingen, vertrokken op dinsdag 1 mei om 10.45 u.
    van hier tot in Harelbeke.

    Na 3 gezamenlijke catechesebeurten in het Sint-Janszaaltje trokken de vormelingen er met de fiets voor een dagje op uit en waren zowel letterlijk als figuurlijk "Samen onderweg".  
    De stralende hemel, een lichte bries, enkele ouders en vormselcatechisten vergezelden een kleine 50 vormelingen richting Provinciaal Domein " De Gavers" te Harelbeke.


    Tijdens de tocht rond de vijver waren een aantal stopplaatsen voorzien waar enkele uitgewerkte thema's aan bod kwamen zoals: 
    Hindernissenparcour weggestopt tussen de bomen.
    Het straatje zonder einde: wat betekent dat voor mij, ken je mensen die op de sukkel zijn?
    Het ronde punt: mensen die besluitloos blijven of twijfelen, twijfel je ook wel eens?
    Het kruispunt: welke weg kies jij, neem jij soms risico's?
    De snelweg: in onze samenleving moet alles snel vooruit gaan, soms hollen mensen zichzelf voorbij, heb jij spijt van dingen waar je niet kunt bij stilstaan, zijn er dingen die je nog eens wil overdoen?
    Het hazenpad: soms maken we fouten, ben je eerlijk of probeer je er jezelf van tussenuit te muizen? Denk je nog aan bepaalde andere wegen?
    Panelgesprek rond geloofsbeleving bij jongeren.
    Ik ga iedere zondag naar de mis. Waarom wel of waarom niet?
     Ik voel me een echte christen. Waarom wel of waarom niet?
    Wat betekent het vormsel voor mij, bid ik regelmatig?  Waarom wel of waarom niet?
    Wat betekent geloof voor mij?
     Vrij spel op het speelplein 
    Ganzenbordspel.

    Om 16.00 u werd het tijd om de terugreis richting Beveren-Leie aan te vatten en wat kon er beter smaken na zo'n aangename en zonnige dag dan een heerlijk ijsje!!!

    02-05-2007 om 09:35 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (1)
    30-04-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bedrijvensportdag

    Op zaterdag 28 april organiseerde JCI Waregem,  Junior Chamber International, klik hier  een vereniging van jonge ondernemers voor de  de 5de maal een bedrijvensportdag, deze ging voor de eerste maal door in Beveren-Leie. Er namen 17 ploegen van elk 6 personen deel aan deze sportdag.
    De ploegen moesten in totaal 11 proeven afleggen, gaande van sportief, tactisch tot ludiek, ook de schietstand, de enige binnenactiviteit, werd in het programma opgenomen.
    De rode draad doorheen het ganse gebeuren was TEAMWERKING.
    De afsluiter van dit prachtig evenement was een etentje in Eikenhove en de uitreiking van de prijzen.
    Spining voor 120 personen, 6 personen mogen gaan bowlen en mogmaals zes kunnen gaan fitnissen en daar kwamen de bijhorende badartikelen nog eens bovenop.

    JIC organiseert ook projecten in groot Waregem voor gehandicapten, veilig naar school,...
    Meer weten over dit evenement, klik hier 

    30-04-2007 om 00:00 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)
    29-04-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bekerfinale bij Kern Zuidwest-Vlaanderen
    Bij de minivoetbal afdeling Kern Zuidwest-Vlaanderen werd de Beverse ploeg Atelier Vernackt kampioen. Naast de competitie is er ook de strijd om de beker.
    De bekerfinale die een Beverse aangelegenheid werd ging door op 28 april te Markegem. Atelier Vermackt en MVC De Gilde gingen er de strijd aan. De match ging gelijk op maar werd uiteindelijk afgefloten met een 4-3 voor Atelier Vernackt die naast de kampioenstitel nu ook de beker binnenhaalde.

    Op de foto staande Atelier Vermackt: v l n r Lieven Valcke, Dave Vervenne, Sam Reynaert, Johan Vanhouwaert, Steven Viane, Andy Vervenne, Jeffrey Nuyttens en Luc Tijtgat

    Gehurkt MVC De Gilde: v l n r Franky Victor, Frederique Debel, Antoni Mestdagh, David Lagaisse, Jan Laverge, Steven Demarez en Tom Desmet
    Meer weten, klik hier

    29-04-2007 om 00:00 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)
    28-04-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bedrijvensportdag aan de Kernelle
    Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
    Op het eigenste ogenblik (zaterdag 28 april om 11.00 u) is er op de terreinen rond de Kernelle in Beveren-Leie een Bedrijvensportdag aan de gang.
    Wie nog van een aangename namiddag wil genieten
    kan er gratis terecht om te genieten van 17 ploegen die 11 proeven moeten afleggen.
    Er is tevens een bar waar je voor € 1,5 een frisse consumatie kunt gebruiken.
    De Bedrijvensportdag is genieten voor jong en oud!!!
    Meer Beverse Weetjes over dit evenement volgen later.

    28-04-2007 om 00:00 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)
    27-04-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De wegenwerken op de Expresweg vorderen goed.
    Op donderdag 03 mei 2007 zal de aannemer starten met fase 2.
    In de loop van de namiddag wordt de verkeersignalisatie aangepast.

    Volgende rijrichtingen blijven mogelijk tijdens fase 2:
    Komende van de E17 op de Expresweg richting Wielsbeke.
    Komende van de Gentseweg op de Expresweg richting E17.
    Komende van de Gentseweg op de Expresweg, rechtsaf in de Henri Lebbestraat.
    Komende van Deerlijk in de Henri Lebbestraat, rechtsaf op de Expresweg.
    Komende van het centrum in de Jozef Duthoystraat, rechtsaf op de Expresweg.

    Voor de andere richtingen blijven de huidige omleidingen behouden.

    Volgende rijrichting is tijdens fase 2 niet meer mogelijk:
    Komende van Desselgem in de Desselgemseweg rechtsaf op de Expresweg.

    Met vriendelijke groet,
    Namens het stadsbestuur Waregem Kristof Chanterie, schepen van verkeer en mobiliteit
    Jo Deprez, verkeersconsulent

    27-04-2007 om 12:11 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)
    26-04-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zuster Leen Mestdagh
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Zuster Leen Mestdagh werkt in Oyem, in een kleine stad in het noorden van Gabon. Zij woont er aan de rand van het uitgestrekte woud dat bijna het hele land overdekt.

    Haar inzet is vooral voor het jeugdcentrum omdat zovele jonge mensen op zoek zijn naar 'hoop' voor hun toekomst. Daarom is er een vormingscentrum voor jonge vrouwen en kunnen de jongeren er hun naschoolse tijd op een leuke maar geïnspireerde manier doorbrengen (sport, spel, gesprek..)

    Zuster Leen Mestdagh komt in juni of juli naar België.
    Met dank aan schepen Jo Neirynck voor de informatie.

    26-04-2007 om 18:37 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (1)


    Beveren-Leie

    Photobucket



    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Archief per dag
  • 30-12-2019
  • 19-05-2010
  • 15-03-2010
  • 14-03-2010
  • 10-03-2010
  • 09-03-2010
  • 08-03-2010
  • 04-03-2010
  • 03-03-2010
  • 02-03-2010
  • 01-03-2010
  • 27-02-2010
  • 24-02-2010
  • 23-02-2010
  • 22-02-2010
  • 20-02-2010
  • 19-02-2010
  • 18-02-2010
  • 17-02-2010
  • 16-02-2010
  • 13-02-2010
  • 12-02-2010
  • 11-02-2010
  • 09-02-2010
  • 08-02-2010
  • 07-02-2010
  • 06-02-2010
  • 05-02-2010
  • 04-02-2010
  • 03-02-2010
  • 02-02-2010
  • 01-02-2010
  • 31-01-2010
  • 30-01-2010
  • 29-01-2010
  • 27-01-2010
  • 26-01-2010
  • 24-01-2010
  • 22-01-2010
  • 20-01-2010
  • 16-01-2010
  • 15-01-2010
  • 14-01-2010
  • 13-01-2010
  • 12-01-2010
  • 11-01-2010
  • 09-01-2010
  • 08-01-2010
  • 07-01-2010
  • 04-01-2010
  • 02-01-2010
  • 01-01-2010
  • 31-12-2009
  • 29-12-2009
  • 28-12-2009
  • 27-12-2009
  • 26-12-2009
  • 25-12-2009
  • 23-12-2009
  • 22-12-2009
  • 21-12-2009
  • 19-12-2009
  • 18-12-2009
  • 17-12-2009
  • 16-12-2009
  • 14-12-2009
  • 13-12-2009
  • 12-12-2009
  • 10-12-2009
  • 09-12-2009
  • 08-12-2009
  • 07-12-2009
  • 06-12-2009
  • 04-12-2009
  • 03-12-2009
  • 02-12-2009
  • 30-11-2009
  • 28-11-2009
  • 27-11-2009
  • 26-11-2009
  • 24-11-2009
  • 22-11-2009
  • 21-11-2009
  • 20-11-2009
  • 18-11-2009
  • 17-11-2009
  • 16-11-2009
  • 15-11-2009
  • 13-11-2009
  • 12-11-2009
  • 11-11-2009
  • 09-11-2009
  • 08-11-2009
  • 06-11-2009
  • 05-11-2009
  • 04-11-2009
  • 03-11-2009
  • 01-11-2009
  • 29-10-2009
  • 26-10-2009
  • 24-10-2009
  • 23-10-2009
  • 21-10-2009
  • 20-10-2009
  • 19-10-2009
  • 18-10-2009
  • 17-10-2009
  • 16-10-2009
  • 14-10-2009
  • 12-10-2009
  • 10-10-2009
  • 09-10-2009
  • 08-10-2009
  • 06-10-2009
  • 05-10-2009
  • 04-10-2009
  • 02-10-2009
  • 01-10-2009
  • 30-09-2009
  • 28-09-2009
  • 27-09-2009
  • 25-09-2009
  • 22-09-2009
  • 21-09-2009
  • 20-09-2009
  • 19-09-2009
  • 18-09-2009
  • 16-09-2009
  • 15-09-2009
  • 14-09-2009
  • 13-09-2009
  • 11-09-2009
  • 10-09-2009
  • 09-09-2009
  • 08-09-2009
  • 07-09-2009
  • 06-09-2009
  • 05-09-2009
  • 04-09-2009
  • 02-09-2009
  • 01-09-2009
  • 31-08-2009
  • 30-08-2009
  • 29-08-2009
  • 28-08-2009
  • 27-08-2009
  • 26-08-2009
  • 25-08-2009
  • 24-08-2009
  • 23-08-2009
  • 21-08-2009
  • 20-08-2009
  • 17-08-2009
  • 16-08-2009
  • 15-08-2009
  • 14-08-2009
  • 12-08-2009
  • 11-08-2009
  • 08-08-2009
  • 07-08-2009
  • 05-08-2009
  • 04-08-2009
  • 03-08-2009
  • 02-08-2009
  • 01-08-2009
  • 28-07-2009
  • 27-07-2009
  • 26-07-2009
  • 25-07-2009
  • 24-07-2009
  • 22-07-2009
  • 21-07-2009
  • 20-07-2009
  • 18-07-2009
  • 17-07-2009
  • 16-07-2009
  • 15-07-2009
  • 14-07-2009
  • 13-07-2009
  • 12-07-2009
  • 11-07-2009
  • 10-07-2009
  • 08-07-2009
  • 07-07-2009
  • 05-07-2009
  • 04-07-2009
  • 03-07-2009
  • 02-07-2009
  • 01-07-2009
  • 28-06-2009
  • 27-06-2009
  • 26-06-2009
  • 25-06-2009
  • 24-06-2009
  • 22-06-2009
  • 21-06-2009
  • 20-06-2009
  • 19-06-2009
  • 17-06-2009
  • 14-06-2009
  • 11-06-2009
  • 09-06-2009
  • 08-06-2009
  • 07-06-2009
  • 06-06-2009
  • 04-06-2009
  • 03-06-2009
  • 02-06-2009
  • 01-06-2009
  • 30-05-2009
  • 29-05-2009
  • 27-05-2009
  • 26-05-2009
  • 23-05-2009
  • 22-05-2009
  • 21-05-2009
  • 19-05-2009
  • 18-05-2009
  • 17-05-2009
  • 13-05-2009
  • 12-05-2009
  • 11-05-2009
  • 10-05-2009
  • 06-05-2009
  • 05-05-2009
  • 04-05-2009
  • 28-04-2009
  • 27-04-2009
  • 25-04-2009
  • 22-04-2009
  • 21-04-2009
  • 17-04-2009
  • 15-04-2009
  • 12-04-2009
  • 11-04-2009
  • 10-04-2009
  • 08-04-2009
  • 07-04-2009
  • 05-04-2009
  • 03-04-2009
  • 02-04-2009
  • 01-04-2009
  • 31-03-2009
  • 30-03-2009
  • 28-03-2009
  • 26-03-2009
  • 25-03-2009
  • 24-03-2009
  • 23-03-2009
  • 22-03-2009
  • 21-03-2009
  • 18-03-2009
  • 14-03-2009
  • 12-03-2009
  • 11-03-2009
  • 09-03-2009
  • 08-03-2009
  • 07-03-2009
  • 06-03-2009
  • 05-03-2009
  • 04-03-2009
  • 03-03-2009
  • 02-03-2009
  • 01-03-2009
  • 28-02-2009
  • 25-02-2009
  • 24-02-2009
  • 20-02-2009
  • 19-02-2009
  • 17-02-2009
  • 16-02-2009
  • 13-02-2009
  • 11-02-2009
  • 10-02-2009
  • 09-02-2009
  • 08-02-2009
  • 07-02-2009
  • 02-02-2009
  • 01-02-2009
  • 31-01-2009
  • 30-01-2009
  • 27-01-2009
  • 26-01-2009
  • 23-01-2009
  • 21-01-2009
  • 18-01-2009
  • 15-01-2009
  • 11-01-2009
  • 10-01-2009
  • 09-01-2009
  • 07-01-2009
  • 04-01-2009
  • 03-01-2009
  • 01-01-2009
  • 31-12-2008
  • 30-12-2008
  • 29-12-2008
  • 27-12-2008
  • 26-12-2008
  • 25-12-2008
  • 24-12-2008
  • 23-12-2008
  • 22-12-2008
  • 21-12-2008
  • 19-12-2008
  • 18-12-2008
  • 17-12-2008
  • 13-12-2008
  • 11-12-2008
  • 10-12-2008
  • 09-12-2008
  • 08-12-2008
  • 05-12-2008
  • 03-12-2008
  • 02-12-2008
  • 01-12-2008
  • 30-11-2008
  • 28-11-2008
  • 27-11-2008
  • 26-11-2008
  • 24-11-2008
  • 22-11-2008
  • 21-11-2008
  • 20-11-2008
  • 19-11-2008
  • 18-11-2008
  • 17-11-2008
  • 13-11-2008
  • 12-11-2008
  • 11-11-2008
  • 10-11-2008
  • 08-11-2008
  • 07-11-2008
  • 05-11-2008
  • 04-11-2008
  • 03-11-2008
  • 02-11-2008
  • 01-11-2008
  • 30-10-2008
  • 27-10-2008
  • 26-10-2008
  • 23-10-2008
  • 22-10-2008
  • 21-10-2008
  • 20-10-2008
  • 19-10-2008
  • 17-10-2008
  • 16-10-2008
  • 15-10-2008
  • 14-10-2008
  • 12-10-2008
  • 10-10-2008
  • 09-10-2008
  • 08-10-2008
  • 07-10-2008
  • 06-10-2008
  • 03-10-2008
  • 02-10-2008
  • 01-10-2008
  • 30-09-2008
  • 29-09-2008
  • 28-09-2008
  • 27-09-2008
  • 26-09-2008
  • 25-09-2008
  • 23-09-2008
  • 22-09-2008
  • 21-09-2008
  • 20-09-2008
  • 17-09-2008
  • 16-09-2008
  • 15-09-2008
  • 14-09-2008
  • 13-09-2008
  • 12-09-2008
  • 08-09-2008
  • 04-09-2008
  • 03-09-2008
  • 02-09-2008
  • 01-09-2008
  • 31-08-2008
  • 30-08-2008
  • 28-08-2008
  • 27-08-2008
  • 26-08-2008
  • 25-08-2008
  • 24-08-2008
  • 21-08-2008
  • 19-08-2008
  • 18-08-2008
  • 15-08-2008
  • 14-08-2008
  • 13-08-2008
  • 11-08-2008
  • 10-08-2008
  • 06-08-2008
  • 04-08-2008
  • 03-08-2008
  • 02-08-2008
  • 21-07-2008
  • 17-07-2008
  • 16-07-2008
  • 08-07-2008
  • 07-07-2008
  • 06-07-2008
  • 05-07-2008
  • 04-07-2008
  • 03-07-2008
  • 02-07-2008
  • 01-07-2008
  • 30-06-2008
  • 29-06-2008
  • 28-06-2008
  • 25-06-2008
  • 23-06-2008
  • 22-06-2008
  • 21-06-2008
  • 20-06-2008
  • 19-06-2008
  • 17-06-2008
  • 16-06-2008
  • 15-06-2008
  • 14-06-2008
  • 12-06-2008
  • 11-06-2008
  • 10-06-2008
  • 09-06-2008
  • 08-06-2008
  • 06-06-2008
  • 05-06-2008
  • 04-06-2008
  • 03-06-2008
  • 02-06-2008
  • 01-06-2008
  • 31-05-2008
  • 30-05-2008
  • 29-05-2008
  • 28-05-2008
  • 27-05-2008
  • 26-05-2008
  • 25-05-2008
  • 21-05-2008
  • 20-05-2008
  • 18-05-2008
  • 17-05-2008
  • 15-05-2008
  • 13-05-2008
  • 12-05-2008
  • 11-05-2008
  • 10-05-2008
  • 07-05-2008
  • 06-05-2008
  • 03-05-2008
  • 02-05-2008
  • 30-04-2008
  • 29-04-2008
  • 28-04-2008
  • 27-04-2008
  • 26-04-2008
  • 25-04-2008
  • 23-04-2008
  • 22-04-2008
  • 21-04-2008
  • 20-04-2008
  • 19-04-2008
  • 18-04-2008
  • 16-04-2008
  • 15-04-2008
  • 14-04-2008
  • 10-04-2008
  • 09-04-2008
  • 08-04-2008
  • 07-04-2008
  • 06-04-2008
  • 05-04-2008
  • 04-04-2008
  • 03-04-2008
  • 02-04-2008
  • 01-04-2008
  • 31-03-2008
  • 29-03-2008
  • 28-03-2008
  • 27-03-2008
  • 26-03-2008
  • 25-03-2008
  • 23-03-2008
  • 22-03-2008
  • 21-03-2008
  • 20-03-2008
  • 19-03-2008
  • 18-03-2008
  • 17-03-2008
  • 16-03-2008
  • 15-03-2008
  • 14-03-2008
  • 13-03-2008
  • 12-03-2008
  • 11-03-2008
  • 10-03-2008
  • 08-03-2008
  • 07-03-2008
  • 05-03-2008
  • 04-03-2008
  • 03-03-2008
  • 01-03-2008
  • 29-02-2008
  • 28-02-2008
  • 27-02-2008
  • 26-02-2008
  • 25-02-2008
  • 23-02-2008
  • 22-02-2008
  • 21-02-2008
  • 19-02-2008
  • 18-02-2008
  • 17-02-2008
  • 16-02-2008
  • 15-02-2008
  • 14-02-2008
  • 12-02-2008
  • 09-02-2008
  • 07-02-2008
  • 06-02-2008
  • 05-02-2008
  • 04-02-2008
  • 03-02-2008
  • 02-02-2008
  • 31-01-2008
  • 30-01-2008
  • 29-01-2008
  • 28-01-2008
  • 27-01-2008
  • 26-01-2008
  • 25-01-2008
  • 24-01-2008
  • 23-01-2008
  • 22-01-2008
  • 20-01-2008
  • 18-01-2008
  • 17-01-2008
  • 16-01-2008
  • 15-01-2008
  • 14-01-2008
  • 13-01-2008
  • 12-01-2008
  • 11-01-2008
  • 10-01-2008
  • 09-01-2008
  • 08-01-2008
  • 07-01-2008
  • 05-01-2008
  • 04-01-2008
  • 02-01-2008
  • 01-01-2008
  • 30-12-2007
  • 29-12-2007
  • 27-12-2007
  • 26-12-2007
  • 25-12-2007
  • 23-12-2007
  • 22-12-2007
  • 21-12-2007
  • 19-12-2007
  • 18-12-2007
  • 17-12-2007
  • 16-12-2007
  • 15-12-2007
  • 14-12-2007
  • 13-12-2007
  • 12-12-2007
  • 11-12-2007
  • 10-12-2007
  • 09-12-2007
  • 07-12-2007
  • 06-12-2007
  • 05-12-2007
  • 04-12-2007
  • 03-12-2007
  • 02-12-2007
  • 28-11-2007
  • 26-11-2007
  • 24-11-2007
  • 23-11-2007
  • 22-11-2007
  • 20-11-2007
  • 18-11-2007
  • 17-11-2007
  • 16-11-2007
  • 14-11-2007
  • 13-11-2007
  • 12-11-2007
  • 11-11-2007
  • 09-11-2007
  • 08-11-2007
  • 07-11-2007
  • 06-11-2007
  • 05-11-2007
  • 03-11-2007
  • 02-11-2007
  • 30-10-2007
  • 29-10-2007
  • 27-10-2007
  • 26-10-2007
  • 25-10-2007
  • 24-10-2007
  • 23-10-2007
  • 22-10-2007
  • 21-10-2007
  • 20-10-2007
  • 18-10-2007
  • 17-10-2007
  • 16-10-2007
  • 13-10-2007
  • 12-10-2007
  • 10-10-2007
  • 09-10-2007
  • 07-10-2007
  • 05-10-2007
  • 04-10-2007
  • 01-10-2007
  • 29-09-2007
  • 28-09-2007
  • 26-09-2007
  • 25-09-2007
  • 24-09-2007
  • 22-09-2007
  • 21-09-2007
  • 20-09-2007
  • 19-09-2007
  • 18-09-2007
  • 17-09-2007
  • 14-09-2007
  • 13-09-2007
  • 11-09-2007
  • 10-09-2007
  • 09-09-2007
  • 08-09-2007
  • 07-09-2007
  • 05-09-2007
  • 03-09-2007
  • 01-09-2007
  • 30-08-2007
  • 29-08-2007
  • 28-08-2007
  • 27-08-2007
  • 26-08-2007
  • 23-08-2007
  • 21-08-2007
  • 19-08-2007
  • 14-08-2007
  • 12-08-2007
  • 09-08-2007
  • 05-08-2007
  • 04-08-2007
  • 01-08-2007
  • 26-07-2007
  • 20-07-2007
  • 18-07-2007
  • 17-07-2007
  • 16-07-2007
  • 15-07-2007
  • 12-07-2007
  • 10-07-2007
  • 08-07-2007
  • 07-07-2007
  • 06-07-2007
  • 05-07-2007
  • 03-07-2007
  • 02-07-2007
  • 01-07-2007
  • 29-06-2007
  • 28-06-2007
  • 27-06-2007
  • 26-06-2007
  • 24-06-2007
  • 21-06-2007
  • 20-06-2007
  • 19-06-2007
  • 18-06-2007
  • 15-06-2007
  • 13-06-2007
  • 12-06-2007
  • 11-06-2007
  • 10-06-2007
  • 09-06-2007
  • 08-06-2007
  • 07-06-2007
  • 05-06-2007
  • 04-06-2007
  • 02-06-2007
  • 01-06-2007
  • 31-05-2007
  • 30-05-2007
  • 29-05-2007
  • 28-05-2007
  • 27-05-2007
  • 26-05-2007
  • 25-05-2007
  • 24-05-2007
  • 23-05-2007
  • 21-05-2007
  • 19-05-2007
  • 18-05-2007
  • 17-05-2007
  • 16-05-2007
  • 15-05-2007
  • 14-05-2007
  • 12-05-2007
  • 11-05-2007
  • 09-05-2007
  • 07-05-2007
  • 04-05-2007
  • 02-05-2007
  • 30-04-2007
  • 29-04-2007
  • 28-04-2007
  • 27-04-2007
  • 26-04-2007
  • 24-04-2007
  • 21-04-2007
  • 18-04-2007
  • 15-04-2007
  • 13-04-2007
  • 12-04-2007
  • 09-04-2007
  • 08-04-2007
  • 07-04-2007
  • 05-04-2007
  • 04-04-2007
  • 03-04-2007
  • 01-04-2007
  • 30-03-2007
  • 29-03-2007
  • 28-03-2007
  • 27-03-2007
  • 26-03-2007
  • 25-03-2007
  • 24-03-2007
  • 22-03-2007
  • 21-03-2007
  • 20-03-2007
  • 18-03-2007
  • 17-03-2007
  • 16-03-2007
  • 15-03-2007
  • 14-03-2007
  • 13-03-2007
  • 12-03-2007
  • 10-03-2007
  • 08-03-2007
  • 07-03-2007
  • 05-03-2007
  • 04-03-2007
  • 03-03-2007
  • 02-03-2007
  • 01-03-2007
  • 28-02-2007
  • 26-02-2007
  • 24-02-2007
  • 21-02-2007
  • 19-02-2007
  • 18-02-2007
  • 17-02-2007
  • 16-02-2007
  • 14-02-2007
  • 11-02-2007
  • 10-02-2007
  • 08-02-2007
  • 05-02-2007
  • 03-02-2007
  • 02-02-2007
  • 01-02-2007
  • 31-01-2007
  • 29-01-2007
  • 28-01-2007
  • 25-01-2007
  • 24-01-2007
  • 23-01-2007
  • 22-01-2007
  • 20-01-2007
  • 19-01-2007
  • 18-01-2007
  • 17-01-2007
  • 16-01-2007
  • 15-01-2007
  • 14-01-2007
  • 13-01-2007
  • 12-01-2007
  • 11-01-2007
  • 10-01-2007
  • 09-01-2007
  • 08-01-2007
  • 07-01-2007
  • 04-01-2007
  • 03-01-2007
  • 01-01-2007
  • 31-12-2006
  • 29-12-2006
  • 28-12-2006
  • 27-12-2006
  • 26-12-2006
  • 25-12-2006
  • 24-12-2006
  • 23-12-2006
  • 22-12-2006
  • 21-12-2006
  • 20-12-2006
  • 19-12-2006
  • 18-12-2006
  • 17-12-2006
  • 16-12-2006
  • 15-12-2006
  • 14-12-2006
  • 13-12-2006
  • 12-12-2006
  • 11-12-2006
  • 09-12-2006
  • 07-12-2006
  • 06-12-2006
  • 05-12-2006
  • 04-12-2006
  • 01-12-2006
  • 29-11-2006
  • 28-11-2006
  • 27-11-2006
  • 26-11-2006
  • 25-11-2006
  • 24-11-2006
  • 23-11-2006
  • 21-11-2006
  • 19-11-2006
  • 18-11-2006
  • 17-11-2006
  • 16-11-2006
  • 15-11-2006
  • 14-11-2006
  • 13-11-2006
  • 11-11-2006
  • 10-11-2006
  • 07-11-2006
  • 06-11-2006
  • 05-11-2006
  • 04-11-2006
  • 03-11-2006
  • 02-11-2006
  • 30-10-2006
  • 29-10-2006
  • 26-10-2006
  • 25-10-2006
  • 24-10-2006
  • 23-10-2006
  • 22-10-2006
  • 21-10-2006
  • 17-10-2006
  • 14-10-2006
  • 13-10-2006
  • 12-10-2006
  • 11-10-2006
  • 10-10-2006
  • 08-10-2006
  • 06-10-2006
  • 05-10-2006
  • 04-10-2006
  • 02-10-2006
  • 01-10-2006
  • 30-09-2006
  • 28-09-2006
  • 27-09-2006
  • 26-09-2006
  • 23-09-2006
  • 22-09-2006
  • 20-09-2006
  • 19-09-2006
  • 18-09-2006
  • 17-09-2006
  • 13-09-2006
  • 12-09-2006
  • 11-09-2006
  • 10-09-2006
  • 09-09-2006
  • 05-09-2006
  • 03-09-2006
  • 02-09-2006
  • 01-09-2006
  • 31-08-2006
  • 30-08-2006
  • 28-08-2006
  • 27-08-2006
  • 26-08-2006
  • 23-08-2006
  • 22-08-2006
  • 21-08-2006
  • 20-08-2006
  • 19-08-2006
  • 18-08-2006
  • 17-08-2006
  • 16-08-2006
  • 15-08-2006
  • 13-08-2006
  • 12-08-2006
  • 10-08-2006
  • 07-08-2006
  • 06-08-2006
  • 05-08-2006
  • 04-08-2006
  • 03-08-2006
  • 02-08-2006
  • 01-08-2006
  • 30-07-2006
  • 29-07-2006
  • 28-07-2006
  • 27-07-2006
  • 26-07-2006
  • 25-07-2006
  • 24-07-2006
  • 23-07-2006
  • 22-07-2006
  • 18-07-2006
  • 16-07-2006
  • 15-07-2006
  • 14-07-2006
  • 13-07-2006
  • 12-07-2006
  • 10-07-2006
  • 08-07-2006
  • 07-07-2006
  • 05-07-2006
  • 04-07-2006
  • 03-07-2006
  • 02-07-2006
  • 01-07-2006
  • 30-06-2006
  • 29-06-2006
  • 27-06-2006
  • 26-06-2006
  • 25-06-2006
  • 24-06-2006
  • 23-06-2006
  • 21-06-2006
  • 20-06-2006
  • 18-06-2006
  • 16-06-2006
  • 15-06-2006
  • 14-06-2006
  • 12-06-2006
  • 06-06-2006
  • 05-06-2006
  • 04-06-2006
  • 03-06-2006
  • 30-05-2006
  • 27-05-2006
  • 24-05-2006
  • 23-05-2006
  • 22-05-2006
  • 21-05-2006
  • 20-05-2006
  • 19-05-2006
  • 17-05-2006
  • 15-05-2006
  • 14-05-2006
  • 13-05-2006
  • 12-05-2006
  • 08-05-2006
  • 05-05-2006
  • 04-05-2006
  • 03-05-2006
  • 02-05-2006
  • 30-04-2006
  • 29-04-2006
  • 28-04-2006
  • 27-04-2006
  • 25-04-2006
  • 24-04-2006
  • 23-04-2006
  • 22-04-2006
  • 21-04-2006
  • 19-04-2006
  • 18-04-2006
  • 17-04-2006
  • 15-04-2006
  • 14-04-2006
  • 13-04-2006
  • 12-04-2006
  • 10-04-2006
  • 09-04-2006
  • 08-04-2006
  • 07-04-2006
  • 05-04-2006
  • 03-04-2006
  • 02-04-2006
  • 31-03-2006
  • 28-03-2006
  • 26-03-2006
  • 25-03-2006
  • 24-03-2006
  • 23-03-2006
  • 22-03-2006
  • 21-03-2006

    Mijn favorieten
  • seniorennet.be
  • *************************


  • Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!