Photobucket - Video and Image Hosting
Photobucket - Video and Image Hosting
Foto
E-mail uw bericht

Foto
Blog als favoriet !


Gastenboek
Een berichtje nalaten:  
Voeg berichtje toe!

Laatste commentaren
  • vlasliederen (Frank Deleu)
        op Beverenaar en vlasveteraan Marcel Himpe te gast in Café Vlasparlee
  • Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • Een zicht op Beveren-Leie
  • foto
  • Categorieën
  • Activiteiten (1)
  • Basisscholen (4)
  • Bijzondere activiteiten (4)
  • Jubileum (16)
  • Kermis 2012 (9)
  • Koninklijk bezoek (1)
  • Kroniek van zeven... (33)
  • Parochie (4)
  • Stads weetjes (3)
  • Venster op het verleden (1)
  • Verenigingen (12)
  • Kalender

    Activiteiten

    Zoeken in blog

    Archief Beverse Weetjes

    05-09-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beveren Kermis

    Ambitieus Feestcomité pakt voor de 7de maal op rij uit met schitterend kermisprogramma
    van 30 augustus tot 3 september.

     
    Op vrijdag 17 augustus had voorzitter Rob Demerie de aangename taak om enkele nieuwigheden uit de doeken te doen. Dat begon al met het verwelkomen en voorstellen van Bram Tack, een nieuwe jonge kracht die voortaan het bestuur zal versterken.
    Het nieuwe kermislogo zal op de vlaggen prijken en het vernieuwde kerkplein flatteren. Het logo symboliseert het traditionele vuurwerk, de bever en de feesttent. De Bevershe Leye, een biertje van hoge goesting dat vorig jaar zijn intrede deed zal gedurende de ganse kermis te verkrijgen zijn.

    In totaal verlenen 17 verenigingen hun medewerking aan de kermis, elk met hun eigen activiteiten. Deze brengen voor elk wat wils, van jong tot oud, gaande van volkse activiteiten, initiaties, een hapje, een drankje, kindermarkt, grime…Maar ook personen met een beperking worden tijdens de kermis niet vergeten. Op zaterdag om 15.00u organiseert Vakantiegenoegens ‘Waregem Leiekant’ een wandeling voor rolstoelgebruikers, buggy-isten en iedereen die wil meewandelen.

    Traditiegetrouw is kunst eveneens een onderdeel van het programma. Dit jaar stelt Lieven D’Hont zijn werk tentoon in de trouwzaal van OC ’t Klokhuis en dat gedurende de ganse kermis. De opening van de tentoonstelling vindt plaats op donderdag 30 augustus om 20u.
    Vrijdag
    De officiële opening gebeurt op vrijdag met een knallend kanonschot om klokslag 18u gevolgd door een kwartier gratis kermisplezier voor de kinderen. Om 19u is het tijd om de 5de Beverna Cum Laude kenbaar te maken. “Zoals Waregem zijn ereburgers heeft zo heeft Beveren zijn ridders. Wie dit jaar tot ridder zal geslagen worden blijft een goed bewaard geheim. Elke Beverse vereniging en de bevolking kon een verdienstelijk persoon, die Beveren-Leie op de nationale of internationale kaart zette, nomineren. De uiteindelijke beslissing gebeurt achter gesloten deuren en ligt in handen van de leden van de orde” wist de voorzitter te vertellen.
    Om 20.15u zal OC ’t Klokhuis overspoeld worden met Tiroler, Duitse schlager, Vlaamse meezingers en veel gekende dansen gebracht door “Die Alpenspatzen”. Kaarten à €5 te bekomen bij de leden van de Sint-Gregoriuszanggilde.
    Zaterdag
    Op zaterdag om 18.30u zullen diverse luchtballons opstijgen. Om 22u is er het spetterend muzikaal vuurwerk en om 22.30u organiseert het Feestcomité zijn Boombal. Boombal garandeert een avondje ongekend dansplezier voor jong en oud. Kaarten te bekomen aan de deur, inkom €5. 
    Zondag
    “Ondanks de wegenwerken die de collectorwerken met zich meebrengen gaat de parochianenkoers ook dit jaar door, zij het dan op een aangepast parcours” legt de voorzitter uit. Om 14u start de amateur parochianenkoers over een afstand van 40 km. Om 15.30u gaat het startschot voor de professionele parochianenkoers, deze gaat over een afstand van 65 km.
    Ook dit jaar is er terug een beverworp: de bevertjes zullen in het publiek geworpen worden aan OC ’t Klokhuis omstreeks 17.30u. De prijsuitreiking verbonden aan deze beverworp zal plaatsvinden om 18u.
    Maandag
    De kermis zal afgesloten worden op maandag 3 september om 10u in de Sint-Jan de Doperkerk met een eucharistieviering voor alle overleden parochianen.
    Voorzitter Rob Demerie mocht ook nog drie bestuursleden tot ridder slaan. Marleen Volkaerts, Thierry Mondy en Dieter Lecluyse voldeden aan alle voorwaarden om opgenomen te worden in de orde Beverna Cum Laude.
    Tot slot van de persconferentie onthulde kunstenares Claudine Denoulet haar kunstwerk dat het 5de erelid Beverna Cum Laude zal ontvangen. In alle werken van Claudine zijn contrasten te vinden, gevoel en rede, orde en chaos en dat komt tot uiting in dit gepatenteerde werk. Claudine, geboren en getogen in Beveren-Leie, omschreef haar werk als volgt: “Tijdens mijn jeugd woonde ik langs de Gentsebaan en dat is zo een beetje een ader doorheen onze parochie, met de rechte lijn doorheen dit werk gaf ik daar een weergave van. Ook de Leie is bepalend in ons dorp, dat heb ik tot uitdrukking gebracht door de kronkelende lijn”. Een prachtwerk dat zeker een ereplaats zal krijgen in een of andere Beverse woning. (RS)

    Op vrijdag 31 augustus 2007 om 18u 
    Knallende opening van de kermis met kanonschot,
    met gratis kwartier kermisplezier voor de kinderen en gratis oliebollen



    Die Alpen Spatzen
    Om 20.15u zat OC 't Klokhuis bomvol voor het optreden van "Die Alpen Spatzen"
    De ambiance zat er algauw in en alle aanwezigen genoten van de Tirolermuziek, Duitse schlagers, Vlaamse meezingers en veel gekende dansen.
     

    Zaterdag 1 september

    KINDERMARKT
    Vele verenigingen verleenden hun medewerking aan de kermis. Ook de Beverse gezinsbond deed dat met hun jaarlijkse kindermarkt. Alle kinderen konden op zaterdag 1 september tussen 13 en 16u terecht op het spiksplinternieuwe (nog niet opgeleverde) kerkplein. Ze konden er hun standje opbouwen en er hun gebruikte speelgoed of gelezen lectuur verkopen. Het kerkplein was bezaaid met zo’n 55 kraampjes. Dat zorgde voor een groot kleurenpalet van allerhande speelgoed. Net zoals vorig jaar was er een grote belangstelling. Het was heerlijk kuieren en heel wat kopertjes konden er al dan niet vergezeld van hun ouders of grootouders hun gading vinden.
    Sommige handelaartjes in spe deden er goede zaken.

    FUNDANCE
    Voor iedereen die graag aan zijn conditie werkt en graag danst wordt in Beveren-Leie Fundance georganiseerd. Voor de jeugd vanaf 9 jaar: opwarming (aerobic of taibo) en dansen op hedendaagse muziek: clipdance, freestyle, hip hop, streetdance,…
    Voor volwassenen: een combinatie van aerobic of taibo en dansen op hedendaagse muziek : freestyle, linedans, salsa, clipdance, streetdance.
    Wanneer: iedere zaterdagvoormiddag: voor volwassenen van 9.30 u tot 10.30 u.
    Voor de jeugd van 10.30 u tot 11.30 u.
    De startdatum is zaterdag 15 september 2007 (er is geen les tijdens de schoolvakanties).
    Deze reeks gaat door in de sportzaal: Vrije Basisschool te Beveren-Leie, Koning Albertstraat 31. Inschrijving jeugd ( - 16 jaar): 24 euro (voor 12 lessen), voor volwassenen: 36 euro (voor 12 lessen). Inschrijven kan bij aanvang van de eerste les.
    Meer Info bij de Sportdienst Waregem tel. 056/60.07.44, e-mail: klik hier.
    Of bij lesgeefster Sandrine Certeur: gsm 0474/666576.

    BEVERS PETANQUETORNOOI BIJ KWB
    Sinds een aantal jaren is de KWB een vaste deelnemer aan de kermis. Ieder jaar is De Kernelle dan het kloppende hart voor deze vereniging. Op zaterdag organiseerden ze het Bevers petanquetornooi, zaterdagavond was er ambiancecafé en op zondagnamiddag kon men er terecht in het koerscafé. Aan het Bevers petanquetornooi namen 18 ploegen van elk drie personen deel. De ambiance zat er al vroeg in want er waren supporters bij de vleet. De grote finale werd gespeeld door de ploeg Ter Weerst (allen lid van de Tubezuigers) en Vakantiegenoegens. Deze laatste moesten de duimen leggen tegen Ter Weerst. In de kleine finale was de zege weggelegd voor de ploeg S.I.J. Boys.

    Zondag 2 september

    PAROCHIANENKOERS
    Op zondag 2 september stonden 56 renners om 14u vertrekkensklaar voor de amateur parochianenkoers. Door de collectorwerken die nog volop aan de gang zijn moest het parcours gewijzigd worden om deze populaire koers alsnog te laten doorgaan. Ook de start- en aankomstplaats werden verplaatst. Daar leende het Kerkplein zich dan ook het beste voor. De fietsers van eigen bodem kregen 40 km onder de wielen geschoven. Een spannende wedstrijd die heel wat toeschouwers en supporters naar het Beverse centrum lokte. Het podium werd volledig bezet door leden van de Beverse wielertoeristenclub de Leietoeristen. Paul Van Tieghem overschreed de eindstreep met lichte voorsprong. Hij fietste aan een gemiddelde snelheid van 37 km per uur. Na afloop wisten enkele renners te vertellen dat het gewijzigde parcours toch iets gevaarlijker was, vooral de chicane in de Sint-Annaweg. Desalniettemin had het Vlaamse Kruis geen werk en bleven ernstige ongevallen uit. 
    Voor de professionele wedstrijd kwamen slechts 12 wielrenners aan de start. Deze wedstrijd liep over een afstand van 65 km. Ook dit jaar was er een enorme volkstoeloop. De wedstijd werd gewonnen door Geert Roobroeck uit Beveren-Leie, tweede werd Bart Dheedene uit Desselgem en derde Philippe Degreve uit Sint-Eloois-Vijve. 


    GROTE BEVERWORP
    Ook dit jaar organiseerde het Feestcomité opnieuw een beverworp met tal van prijzen aan verbonden.
    De hoofdprijs was een splinternieuwe hybride fiets
    en deze ging mee naar onze buurgemeente Desselgem.

    SPROKKELS
    Met deze sprokkels is Beverse Weetjes bijna aan het einde van dit uitzonderlijk lange item.
    Niettegenstaande de vele beelden is dit verslag verre van compleet. Er viel nog heel wat meer te beleven. Voor een volledige kijk op de deelnemende verenigingen kunt u terecht op de officiële site van Beveren-Kermis.
     
    Bij deze toch nog een foto uit sprokkels toelichten. Op de foto: "Wafel-en pannenkoekenbak bij KAV" ziet u Nicol Vandenberghe en zijn echtgenote Christina. Zij bezochten de kermis met Syrische mensen die in vakantie waren in België en aan de Belgische kust verbleven.
    Wie zijn die mensen dan wel? 
    Op deze foto ziet u de zus van Christina, haar echtgenoot, hun dochter en  haar echtgenoot.

    LIEVEN D'HONT STELDE TENTOON
    Gedurende het kermisweekend stelde Lieven D’Hont (32 j.) zijn schilderijen tentoon in de trouwzaal van OC ’t Klokhuis. Lieven groeide op in Beveren-Leie. 7 jaar geleden week hij evenwel uit naar Ingelmunster. Het creatief aspect heeft altijd al een bepalende rol in zijn leven gespeeld; ook beroepsmatig, als grafisch vormgever in een reclamebureau.

    Ruim 2 jaar geleden legde Lieven zich toe op het schilderen. Uit zijn schilderijen spreekt een ingetogen, soms weemoedige sfeer. Maar tegelijkertijd straalt uit zijn werken een grote kracht. “Om de juiste expressie te kunnen verbeelden, gebruik ik naast olieverf nog diverse andere materialen”, geeft Lieven toelichting. “De thema’s die ik in mijn werk behandel, komen steeds uit mijn leef- en gevoelswereld.”

    Over het afgelopen kermisweekend is Lieven heel positief: “Ik ben het feestcomité dankbaar dat ik de kans heb gekregen om mijn werken voor een ruim publiek tentoon te stellen. Over de publieke opkomst mag ik heel tevreden zijn. Zowel op zaterdag als op zondag was er een ruime publieke belangstelling voor de tentoonstelling. Het leuke is dat ik een heel gevarieerd publiek over de vloer kreeg: van jong tot oud, van de gewone kermisbezoeker tot het kennerspubliek. En de reacties waren eerlijk gezegd lovend.”

    Begin volgend jaar stelt Lieven D’Hont opnieuw tentoon, mét ook nieuwe werken, in de Oude kerk te Vichte. Deze tentoonstelling is te bezichtigen van 19 tot en met 27 januari 2008, op zaterdag en zondag van 10u tot 18u. Beslist een aanrader voor een culturele uitstap.
     Wie contact wenst op te nemen met Lieven klik hier.



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)



    Beveren-Leie

    Photobucket



    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Archief per dag
  • 30-12-2019
  • 19-05-2010
  • 15-03-2010
  • 14-03-2010
  • 10-03-2010
  • 09-03-2010
  • 08-03-2010
  • 04-03-2010
  • 03-03-2010
  • 02-03-2010
  • 01-03-2010
  • 27-02-2010
  • 24-02-2010
  • 23-02-2010
  • 22-02-2010
  • 20-02-2010
  • 19-02-2010
  • 18-02-2010
  • 17-02-2010
  • 16-02-2010
  • 13-02-2010
  • 12-02-2010
  • 11-02-2010
  • 09-02-2010
  • 08-02-2010
  • 07-02-2010
  • 06-02-2010
  • 05-02-2010
  • 04-02-2010
  • 03-02-2010
  • 02-02-2010
  • 01-02-2010
  • 31-01-2010
  • 30-01-2010
  • 29-01-2010
  • 27-01-2010
  • 26-01-2010
  • 24-01-2010
  • 22-01-2010
  • 20-01-2010
  • 16-01-2010
  • 15-01-2010
  • 14-01-2010
  • 13-01-2010
  • 12-01-2010
  • 11-01-2010
  • 09-01-2010
  • 08-01-2010
  • 07-01-2010
  • 04-01-2010
  • 02-01-2010
  • 01-01-2010
  • 31-12-2009
  • 29-12-2009
  • 28-12-2009
  • 27-12-2009
  • 26-12-2009
  • 25-12-2009
  • 23-12-2009
  • 22-12-2009
  • 21-12-2009
  • 19-12-2009
  • 18-12-2009
  • 17-12-2009
  • 16-12-2009
  • 14-12-2009
  • 13-12-2009
  • 12-12-2009
  • 10-12-2009
  • 09-12-2009
  • 08-12-2009
  • 07-12-2009
  • 06-12-2009
  • 04-12-2009
  • 03-12-2009
  • 02-12-2009
  • 30-11-2009
  • 28-11-2009
  • 27-11-2009
  • 26-11-2009
  • 24-11-2009
  • 22-11-2009
  • 21-11-2009
  • 20-11-2009
  • 18-11-2009
  • 17-11-2009
  • 16-11-2009
  • 15-11-2009
  • 13-11-2009
  • 12-11-2009
  • 11-11-2009
  • 09-11-2009
  • 08-11-2009
  • 06-11-2009
  • 05-11-2009
  • 04-11-2009
  • 03-11-2009
  • 01-11-2009
  • 29-10-2009
  • 26-10-2009
  • 24-10-2009
  • 23-10-2009
  • 21-10-2009
  • 20-10-2009
  • 19-10-2009
  • 18-10-2009
  • 17-10-2009
  • 16-10-2009
  • 14-10-2009
  • 12-10-2009
  • 10-10-2009
  • 09-10-2009
  • 08-10-2009
  • 06-10-2009
  • 05-10-2009
  • 04-10-2009
  • 02-10-2009
  • 01-10-2009
  • 30-09-2009
  • 28-09-2009
  • 27-09-2009
  • 25-09-2009
  • 22-09-2009
  • 21-09-2009
  • 20-09-2009
  • 19-09-2009
  • 18-09-2009
  • 16-09-2009
  • 15-09-2009
  • 14-09-2009
  • 13-09-2009
  • 11-09-2009
  • 10-09-2009
  • 09-09-2009
  • 08-09-2009
  • 07-09-2009
  • 06-09-2009
  • 05-09-2009
  • 04-09-2009
  • 02-09-2009
  • 01-09-2009
  • 31-08-2009
  • 30-08-2009
  • 29-08-2009
  • 28-08-2009
  • 27-08-2009
  • 26-08-2009
  • 25-08-2009
  • 24-08-2009
  • 23-08-2009
  • 21-08-2009
  • 20-08-2009
  • 17-08-2009
  • 16-08-2009
  • 15-08-2009
  • 14-08-2009
  • 12-08-2009
  • 11-08-2009
  • 08-08-2009
  • 07-08-2009
  • 05-08-2009
  • 04-08-2009
  • 03-08-2009
  • 02-08-2009
  • 01-08-2009
  • 28-07-2009
  • 27-07-2009
  • 26-07-2009
  • 25-07-2009
  • 24-07-2009
  • 22-07-2009
  • 21-07-2009
  • 20-07-2009
  • 18-07-2009
  • 17-07-2009
  • 16-07-2009
  • 15-07-2009
  • 14-07-2009
  • 13-07-2009
  • 12-07-2009
  • 11-07-2009
  • 10-07-2009
  • 08-07-2009
  • 07-07-2009
  • 05-07-2009
  • 04-07-2009
  • 03-07-2009
  • 02-07-2009
  • 01-07-2009
  • 28-06-2009
  • 27-06-2009
  • 26-06-2009
  • 25-06-2009
  • 24-06-2009
  • 22-06-2009
  • 21-06-2009
  • 20-06-2009
  • 19-06-2009
  • 17-06-2009
  • 14-06-2009
  • 11-06-2009
  • 09-06-2009
  • 08-06-2009
  • 07-06-2009
  • 06-06-2009
  • 04-06-2009
  • 03-06-2009
  • 02-06-2009
  • 01-06-2009
  • 30-05-2009
  • 29-05-2009
  • 27-05-2009
  • 26-05-2009
  • 23-05-2009
  • 22-05-2009
  • 21-05-2009
  • 19-05-2009
  • 18-05-2009
  • 17-05-2009
  • 13-05-2009
  • 12-05-2009
  • 11-05-2009
  • 10-05-2009
  • 06-05-2009
  • 05-05-2009
  • 04-05-2009
  • 28-04-2009
  • 27-04-2009
  • 25-04-2009
  • 22-04-2009
  • 21-04-2009
  • 17-04-2009
  • 15-04-2009
  • 12-04-2009
  • 11-04-2009
  • 10-04-2009
  • 08-04-2009
  • 07-04-2009
  • 05-04-2009
  • 03-04-2009
  • 02-04-2009
  • 01-04-2009
  • 31-03-2009
  • 30-03-2009
  • 28-03-2009
  • 26-03-2009
  • 25-03-2009
  • 24-03-2009
  • 23-03-2009
  • 22-03-2009
  • 21-03-2009
  • 18-03-2009
  • 14-03-2009
  • 12-03-2009
  • 11-03-2009
  • 09-03-2009
  • 08-03-2009
  • 07-03-2009
  • 06-03-2009
  • 05-03-2009
  • 04-03-2009
  • 03-03-2009
  • 02-03-2009
  • 01-03-2009
  • 28-02-2009
  • 25-02-2009
  • 24-02-2009
  • 20-02-2009
  • 19-02-2009
  • 17-02-2009
  • 16-02-2009
  • 13-02-2009
  • 11-02-2009
  • 10-02-2009
  • 09-02-2009
  • 08-02-2009
  • 07-02-2009
  • 02-02-2009
  • 01-02-2009
  • 31-01-2009
  • 30-01-2009
  • 27-01-2009
  • 26-01-2009
  • 23-01-2009
  • 21-01-2009
  • 18-01-2009
  • 15-01-2009
  • 11-01-2009
  • 10-01-2009
  • 09-01-2009
  • 07-01-2009
  • 04-01-2009
  • 03-01-2009
  • 01-01-2009
  • 31-12-2008
  • 30-12-2008
  • 29-12-2008
  • 27-12-2008
  • 26-12-2008
  • 25-12-2008
  • 24-12-2008
  • 23-12-2008
  • 22-12-2008
  • 21-12-2008
  • 19-12-2008
  • 18-12-2008
  • 17-12-2008
  • 13-12-2008
  • 11-12-2008
  • 10-12-2008
  • 09-12-2008
  • 08-12-2008
  • 05-12-2008
  • 03-12-2008
  • 02-12-2008
  • 01-12-2008
  • 30-11-2008
  • 28-11-2008
  • 27-11-2008
  • 26-11-2008
  • 24-11-2008
  • 22-11-2008
  • 21-11-2008
  • 20-11-2008
  • 19-11-2008
  • 18-11-2008
  • 17-11-2008
  • 13-11-2008
  • 12-11-2008
  • 11-11-2008
  • 10-11-2008
  • 08-11-2008
  • 07-11-2008
  • 05-11-2008
  • 04-11-2008
  • 03-11-2008
  • 02-11-2008
  • 01-11-2008
  • 30-10-2008
  • 27-10-2008
  • 26-10-2008
  • 23-10-2008
  • 22-10-2008
  • 21-10-2008
  • 20-10-2008
  • 19-10-2008
  • 17-10-2008
  • 16-10-2008
  • 15-10-2008
  • 14-10-2008
  • 12-10-2008
  • 10-10-2008
  • 09-10-2008
  • 08-10-2008
  • 07-10-2008
  • 06-10-2008
  • 03-10-2008
  • 02-10-2008
  • 01-10-2008
  • 30-09-2008
  • 29-09-2008
  • 28-09-2008
  • 27-09-2008
  • 26-09-2008
  • 25-09-2008
  • 23-09-2008
  • 22-09-2008
  • 21-09-2008
  • 20-09-2008
  • 17-09-2008
  • 16-09-2008
  • 15-09-2008
  • 14-09-2008
  • 13-09-2008
  • 12-09-2008
  • 08-09-2008
  • 04-09-2008
  • 03-09-2008
  • 02-09-2008
  • 01-09-2008
  • 31-08-2008
  • 30-08-2008
  • 28-08-2008
  • 27-08-2008
  • 26-08-2008
  • 25-08-2008
  • 24-08-2008
  • 21-08-2008
  • 19-08-2008
  • 18-08-2008
  • 15-08-2008
  • 14-08-2008
  • 13-08-2008
  • 11-08-2008
  • 10-08-2008
  • 06-08-2008
  • 04-08-2008
  • 03-08-2008
  • 02-08-2008
  • 21-07-2008
  • 17-07-2008
  • 16-07-2008
  • 08-07-2008
  • 07-07-2008
  • 06-07-2008
  • 05-07-2008
  • 04-07-2008
  • 03-07-2008
  • 02-07-2008
  • 01-07-2008
  • 30-06-2008
  • 29-06-2008
  • 28-06-2008
  • 25-06-2008
  • 23-06-2008
  • 22-06-2008
  • 21-06-2008
  • 20-06-2008
  • 19-06-2008
  • 17-06-2008
  • 16-06-2008
  • 15-06-2008
  • 14-06-2008
  • 12-06-2008
  • 11-06-2008
  • 10-06-2008
  • 09-06-2008
  • 08-06-2008
  • 06-06-2008
  • 05-06-2008
  • 04-06-2008
  • 03-06-2008
  • 02-06-2008
  • 01-06-2008
  • 31-05-2008
  • 30-05-2008
  • 29-05-2008
  • 28-05-2008
  • 27-05-2008
  • 26-05-2008
  • 25-05-2008
  • 21-05-2008
  • 20-05-2008
  • 18-05-2008
  • 17-05-2008
  • 15-05-2008
  • 13-05-2008
  • 12-05-2008
  • 11-05-2008
  • 10-05-2008
  • 07-05-2008
  • 06-05-2008
  • 03-05-2008
  • 02-05-2008
  • 30-04-2008
  • 29-04-2008
  • 28-04-2008
  • 27-04-2008
  • 26-04-2008
  • 25-04-2008
  • 23-04-2008
  • 22-04-2008
  • 21-04-2008
  • 20-04-2008
  • 19-04-2008
  • 18-04-2008
  • 16-04-2008
  • 15-04-2008
  • 14-04-2008
  • 10-04-2008
  • 09-04-2008
  • 08-04-2008
  • 07-04-2008
  • 06-04-2008
  • 05-04-2008
  • 04-04-2008
  • 03-04-2008
  • 02-04-2008
  • 01-04-2008
  • 31-03-2008
  • 29-03-2008
  • 28-03-2008
  • 27-03-2008
  • 26-03-2008
  • 25-03-2008
  • 23-03-2008
  • 22-03-2008
  • 21-03-2008
  • 20-03-2008
  • 19-03-2008
  • 18-03-2008
  • 17-03-2008
  • 16-03-2008
  • 15-03-2008
  • 14-03-2008
  • 13-03-2008
  • 12-03-2008
  • 11-03-2008
  • 10-03-2008
  • 08-03-2008
  • 07-03-2008
  • 05-03-2008
  • 04-03-2008
  • 03-03-2008
  • 01-03-2008
  • 29-02-2008
  • 28-02-2008
  • 27-02-2008
  • 26-02-2008
  • 25-02-2008
  • 23-02-2008
  • 22-02-2008
  • 21-02-2008
  • 19-02-2008
  • 18-02-2008
  • 17-02-2008
  • 16-02-2008
  • 15-02-2008
  • 14-02-2008
  • 12-02-2008
  • 09-02-2008
  • 07-02-2008
  • 06-02-2008
  • 05-02-2008
  • 04-02-2008
  • 03-02-2008
  • 02-02-2008
  • 31-01-2008
  • 30-01-2008
  • 29-01-2008
  • 28-01-2008
  • 27-01-2008
  • 26-01-2008
  • 25-01-2008
  • 24-01-2008
  • 23-01-2008
  • 22-01-2008
  • 20-01-2008
  • 18-01-2008
  • 17-01-2008
  • 16-01-2008
  • 15-01-2008
  • 14-01-2008
  • 13-01-2008
  • 12-01-2008
  • 11-01-2008
  • 10-01-2008
  • 09-01-2008
  • 08-01-2008
  • 07-01-2008
  • 05-01-2008
  • 04-01-2008
  • 02-01-2008
  • 01-01-2008
  • 30-12-2007
  • 29-12-2007
  • 27-12-2007
  • 26-12-2007
  • 25-12-2007
  • 23-12-2007
  • 22-12-2007
  • 21-12-2007
  • 19-12-2007
  • 18-12-2007
  • 17-12-2007
  • 16-12-2007
  • 15-12-2007
  • 14-12-2007
  • 13-12-2007
  • 12-12-2007
  • 11-12-2007
  • 10-12-2007
  • 09-12-2007
  • 07-12-2007
  • 06-12-2007
  • 05-12-2007
  • 04-12-2007
  • 03-12-2007
  • 02-12-2007
  • 28-11-2007
  • 26-11-2007
  • 24-11-2007
  • 23-11-2007
  • 22-11-2007
  • 20-11-2007
  • 18-11-2007
  • 17-11-2007
  • 16-11-2007
  • 14-11-2007
  • 13-11-2007
  • 12-11-2007
  • 11-11-2007
  • 09-11-2007
  • 08-11-2007
  • 07-11-2007
  • 06-11-2007
  • 05-11-2007
  • 03-11-2007
  • 02-11-2007
  • 30-10-2007
  • 29-10-2007
  • 27-10-2007
  • 26-10-2007
  • 25-10-2007
  • 24-10-2007
  • 23-10-2007
  • 22-10-2007
  • 21-10-2007
  • 20-10-2007
  • 18-10-2007
  • 17-10-2007
  • 16-10-2007
  • 13-10-2007
  • 12-10-2007
  • 10-10-2007
  • 09-10-2007
  • 07-10-2007
  • 05-10-2007
  • 04-10-2007
  • 01-10-2007
  • 29-09-2007
  • 28-09-2007
  • 26-09-2007
  • 25-09-2007
  • 24-09-2007
  • 22-09-2007
  • 21-09-2007
  • 20-09-2007
  • 19-09-2007
  • 18-09-2007
  • 17-09-2007
  • 14-09-2007
  • 13-09-2007
  • 11-09-2007
  • 10-09-2007
  • 09-09-2007
  • 08-09-2007
  • 07-09-2007
  • 05-09-2007
  • 03-09-2007
  • 01-09-2007
  • 30-08-2007
  • 29-08-2007
  • 28-08-2007
  • 27-08-2007
  • 26-08-2007
  • 23-08-2007
  • 21-08-2007
  • 19-08-2007
  • 14-08-2007
  • 12-08-2007
  • 09-08-2007
  • 05-08-2007
  • 04-08-2007
  • 01-08-2007
  • 26-07-2007
  • 20-07-2007
  • 18-07-2007
  • 17-07-2007
  • 16-07-2007
  • 15-07-2007
  • 12-07-2007
  • 10-07-2007
  • 08-07-2007
  • 07-07-2007
  • 06-07-2007
  • 05-07-2007
  • 03-07-2007
  • 02-07-2007
  • 01-07-2007
  • 29-06-2007
  • 28-06-2007
  • 27-06-2007
  • 26-06-2007
  • 24-06-2007
  • 21-06-2007
  • 20-06-2007
  • 19-06-2007
  • 18-06-2007
  • 15-06-2007
  • 13-06-2007
  • 12-06-2007
  • 11-06-2007
  • 10-06-2007
  • 09-06-2007
  • 08-06-2007
  • 07-06-2007
  • 05-06-2007
  • 04-06-2007
  • 02-06-2007
  • 01-06-2007
  • 31-05-2007
  • 30-05-2007
  • 29-05-2007
  • 28-05-2007
  • 27-05-2007
  • 26-05-2007
  • 25-05-2007
  • 24-05-2007
  • 23-05-2007
  • 21-05-2007
  • 19-05-2007
  • 18-05-2007
  • 17-05-2007
  • 16-05-2007
  • 15-05-2007
  • 14-05-2007
  • 12-05-2007
  • 11-05-2007
  • 09-05-2007
  • 07-05-2007
  • 04-05-2007
  • 02-05-2007
  • 30-04-2007
  • 29-04-2007
  • 28-04-2007
  • 27-04-2007
  • 26-04-2007
  • 24-04-2007
  • 21-04-2007
  • 18-04-2007
  • 15-04-2007
  • 13-04-2007
  • 12-04-2007
  • 09-04-2007
  • 08-04-2007
  • 07-04-2007
  • 05-04-2007
  • 04-04-2007
  • 03-04-2007
  • 01-04-2007
  • 30-03-2007
  • 29-03-2007
  • 28-03-2007
  • 27-03-2007
  • 26-03-2007
  • 25-03-2007
  • 24-03-2007
  • 22-03-2007
  • 21-03-2007
  • 20-03-2007
  • 18-03-2007
  • 17-03-2007
  • 16-03-2007
  • 15-03-2007
  • 14-03-2007
  • 13-03-2007
  • 12-03-2007
  • 10-03-2007
  • 08-03-2007
  • 07-03-2007
  • 05-03-2007
  • 04-03-2007
  • 03-03-2007
  • 02-03-2007
  • 01-03-2007
  • 28-02-2007
  • 26-02-2007
  • 24-02-2007
  • 21-02-2007
  • 19-02-2007
  • 18-02-2007
  • 17-02-2007
  • 16-02-2007
  • 14-02-2007
  • 11-02-2007
  • 10-02-2007
  • 08-02-2007
  • 05-02-2007
  • 03-02-2007
  • 02-02-2007
  • 01-02-2007
  • 31-01-2007
  • 29-01-2007
  • 28-01-2007
  • 25-01-2007
  • 24-01-2007
  • 23-01-2007
  • 22-01-2007
  • 20-01-2007
  • 19-01-2007
  • 18-01-2007
  • 17-01-2007
  • 16-01-2007
  • 15-01-2007
  • 14-01-2007
  • 13-01-2007
  • 12-01-2007
  • 11-01-2007
  • 10-01-2007
  • 09-01-2007
  • 08-01-2007
  • 07-01-2007
  • 04-01-2007
  • 03-01-2007
  • 01-01-2007
  • 31-12-2006
  • 29-12-2006
  • 28-12-2006
  • 27-12-2006
  • 26-12-2006
  • 25-12-2006
  • 24-12-2006
  • 23-12-2006
  • 22-12-2006
  • 21-12-2006
  • 20-12-2006
  • 19-12-2006
  • 18-12-2006
  • 17-12-2006
  • 16-12-2006
  • 15-12-2006
  • 14-12-2006
  • 13-12-2006
  • 12-12-2006
  • 11-12-2006
  • 09-12-2006
  • 07-12-2006
  • 06-12-2006
  • 05-12-2006
  • 04-12-2006
  • 01-12-2006
  • 29-11-2006
  • 28-11-2006
  • 27-11-2006
  • 26-11-2006
  • 25-11-2006
  • 24-11-2006
  • 23-11-2006
  • 21-11-2006
  • 19-11-2006
  • 18-11-2006
  • 17-11-2006
  • 16-11-2006
  • 15-11-2006
  • 14-11-2006
  • 13-11-2006
  • 11-11-2006
  • 10-11-2006
  • 07-11-2006
  • 06-11-2006
  • 05-11-2006
  • 04-11-2006
  • 03-11-2006
  • 02-11-2006
  • 30-10-2006
  • 29-10-2006
  • 26-10-2006
  • 25-10-2006
  • 24-10-2006
  • 23-10-2006
  • 22-10-2006
  • 21-10-2006
  • 17-10-2006
  • 14-10-2006
  • 13-10-2006
  • 12-10-2006
  • 11-10-2006
  • 10-10-2006
  • 08-10-2006
  • 06-10-2006
  • 05-10-2006
  • 04-10-2006
  • 02-10-2006
  • 01-10-2006
  • 30-09-2006
  • 28-09-2006
  • 27-09-2006
  • 26-09-2006
  • 23-09-2006
  • 22-09-2006
  • 20-09-2006
  • 19-09-2006
  • 18-09-2006
  • 17-09-2006
  • 13-09-2006
  • 12-09-2006
  • 11-09-2006
  • 10-09-2006
  • 09-09-2006
  • 05-09-2006
  • 03-09-2006
  • 02-09-2006
  • 01-09-2006
  • 31-08-2006
  • 30-08-2006
  • 28-08-2006
  • 27-08-2006
  • 26-08-2006
  • 23-08-2006
  • 22-08-2006
  • 21-08-2006
  • 20-08-2006
  • 19-08-2006
  • 18-08-2006
  • 17-08-2006
  • 16-08-2006
  • 15-08-2006
  • 13-08-2006
  • 12-08-2006
  • 10-08-2006
  • 07-08-2006
  • 06-08-2006
  • 05-08-2006
  • 04-08-2006
  • 03-08-2006
  • 02-08-2006
  • 01-08-2006
  • 30-07-2006
  • 29-07-2006
  • 28-07-2006
  • 27-07-2006
  • 26-07-2006
  • 25-07-2006
  • 24-07-2006
  • 23-07-2006
  • 22-07-2006
  • 18-07-2006
  • 16-07-2006
  • 15-07-2006
  • 14-07-2006
  • 13-07-2006
  • 12-07-2006
  • 10-07-2006
  • 08-07-2006
  • 07-07-2006
  • 05-07-2006
  • 04-07-2006
  • 03-07-2006
  • 02-07-2006
  • 01-07-2006
  • 30-06-2006
  • 29-06-2006
  • 27-06-2006
  • 26-06-2006
  • 25-06-2006
  • 24-06-2006
  • 23-06-2006
  • 21-06-2006
  • 20-06-2006
  • 18-06-2006
  • 16-06-2006
  • 15-06-2006
  • 14-06-2006
  • 12-06-2006
  • 06-06-2006
  • 05-06-2006
  • 04-06-2006
  • 03-06-2006
  • 30-05-2006
  • 27-05-2006
  • 24-05-2006
  • 23-05-2006
  • 22-05-2006
  • 21-05-2006
  • 20-05-2006
  • 19-05-2006
  • 17-05-2006
  • 15-05-2006
  • 14-05-2006
  • 13-05-2006
  • 12-05-2006
  • 08-05-2006
  • 05-05-2006
  • 04-05-2006
  • 03-05-2006
  • 02-05-2006
  • 30-04-2006
  • 29-04-2006
  • 28-04-2006
  • 27-04-2006
  • 25-04-2006
  • 24-04-2006
  • 23-04-2006
  • 22-04-2006
  • 21-04-2006
  • 19-04-2006
  • 18-04-2006
  • 17-04-2006
  • 15-04-2006
  • 14-04-2006
  • 13-04-2006
  • 12-04-2006
  • 10-04-2006
  • 09-04-2006
  • 08-04-2006
  • 07-04-2006
  • 05-04-2006
  • 03-04-2006
  • 02-04-2006
  • 31-03-2006
  • 28-03-2006
  • 26-03-2006
  • 25-03-2006
  • 24-03-2006
  • 23-03-2006
  • 22-03-2006
  • 21-03-2006

    Mijn favorieten
  • seniorennet.be
  • *************************


  • Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!