Inhoud blog
  • Weer terug
  • examen
  • bezoek
  • Baasje ziek
  • Op bezoek
    Zoeken in blog

    Paulie, grijze roodstaart papegaai, geboren: 19-3-2005
    Over mijzelf
    Ik ben Paulie, en gebruik soms ook wel de schuilnaam Prettig gestoord.
    Ik ben een man en woon in Menen (België) en mijn beroep is Het zotteken uithangen.
    Ik ben geboren op 19/03/2005 en ben nu dus 19 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: Iedere dag lekker rondfladderen in het huis en vooral aan mijn baasje zijn oren knabbelen.
    Ik ben hier aangekomen op 15 juni 2005 en ik was toen 12 weken oud en ik moet zeggen, ik ben hier met mijn gat in de boter gevallen.
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Paulie vertelt
    Over ons gezin
    Iedere dag is de moeite waard
    12-04-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.recept

    Gegrilde karperfilet met prei en worteltjes

     

    Ingrediënten voor 4 personen

    800 g karperfilet
    4 aardappelen (Bintje)
    50 g boter (bakboter)
    4 eierdooiers
    100 g broccoli
    4 sneetjes wit brood
    2 sneetjes spek (gerookt)
    100 g kikkerbilletjes
    2 dl room
    200 g spinazie
    2 dl visfumet
    2 preiwitten
    2 wortelen
    peper
    zout

     

    De aardappelen koken, pureren en 2/3 van de boter en het eigeel toevoegen.

    De broccoli 3 min koken in gezouten water.

    De spekblokjes aanbakken en vermengen met de broccoli en de puree.

    Op smaak brengen met peper en zout.

    Het brood toasten en er rondjes van 6 centimeter doorsnede uitsnijden.

    De spinazie wassen en kort stoven in boter.

    De room samen met de visfumet inkoken tot er een derde overblijft.

    De kikkerbilletjes koken in gezouten water, het vel verwijderen en ze bij de saus voegen.

    Het geheel kruiden met peper en zout en warm houden.

    De prei en de wortel in dunne ringetjes snijden en beetgaar stomen.

    Warm houden.

    De karperfilet in bloem rollen, kruiden met peper en zout en op een hete grillplaat gaarbakken (6 minuten aan elke zijde).

    Ondertussen de selderblaadjes frituren.

    De warme puree tussen 2 toastjes spuiten en dit bovenaan het bord schikken.

    Versieren met de gefrituurde selderblaadjes.

    De wortel- en preiringetjes afwisselend op het bord schikken.

    In het midden de saus gieten en hierop de gegrilde karper leggen.

    12-04-2006 om 22:58 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goeieavond
    Klik op de afbeelding om de link te volgen klik op het plaatje

    12-04-2006 om 19:26 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.recept

    Coq au vin

     

    Ingrediënten voor 4 personen

    2 uien
    2 wortelen
    2 stengels groene selderij
    2 teentjes knoflook
    2 blaadjes laurier
    2 cl olijfolie (extra vierge)
    1 kip
    7.5 dl wijn (rood)
    5 sneetjes spek (gezouten)
    250 g champignons
    10 sjalotten
    2 teentjes knoflook
    1 kruidentuiltje
    75 g boter (bakboter)
    30 g bloem (tarwebloem)
    peper
    zout
    5 g suiker

     

    De zware braadkip (poularde) gedurende 24 uur laten marineren in een mengsel van rode wijn, fijngesneden uitjes, wortelen, selderij, look, tijm, laurier, peper en olijfolie.

    De kip uit de marinade halen, in stukken verdelen en droogdeppen met keukenpapier.

    De marinade door een fijne zeef gieten.

    De sjalotten schoonmaken en ze in een braadpan met wat zout, een snuifje suiker, wat boter en een beetje water op een zacht vuur laten stoven tot ze mooi glazig zijn.

    Boter laten bruinen in een diepe braadkom, de stukken kip erin laten bakken tot ze mooi gekleurd zijn, bestrooien met bloem en vervolgens de gezeefde marinade toevoegen.

    Kruiden met peper en zout en 30 tot 40 minuten laten sudderen.

    De champignons schoonmaken en het spek in blokjes verdelen.

    De champignons en het spek afzonderlijk in een pan sauteren.

    Het kruidentuiltje en de fijngesnipperde look bij de kip voegen en naar het einde van de kooktijd eveneens de sjalotten en de gesauteerde spekblokjes en champignons erbij mengen.

    Opdienen met gekookte aardappelen of kroketten.

    12-04-2006 om 13:40 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen klik op het plaatje

    12-04-2006 om 13:33 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Menu van de dag

    Bloemkoolpannenkoekjes met garnalen

     

    Ingrediënten voor 4 personen

    1 bloemkool
    0.25 bloemkool (groen)
    7 dl melk (vol)
    190 g bloem (tarwebloem)
    2 eieren
    200 g Noordzeegarnalen (gepeld)
    140 g boter (bakboter)
    150 g gemalen kaas
    peper
    zout
    nootmuskaat
    100 g veldsla

     

    De bloemkoolroosjes gaarkoken in gezouten water.

    Afgieten en pureren met de staafmixer.

    Mengen met de bloem, de melk en de losgeklopte eieren en tot een glad en soepel beslag roeren.

    De grijze garnalen erdoor roeren en van het beslag kleine pannenkoekjes bakken in hete boter.

    Een kaassaus bereiden door de boter te smelten en met evenveel bloem tot een roux roeren. Melk toevoegen, even laten doorkoken en de gemalen kaas erbij doen.

    Op smaak brengen met peper, zout en nootmuskaat.

    Meteen serveren met kaassaus en garneren met veldsla.

     

     

    Lekkerbekham

     

    Ingrediënten voor 4 personen

    800 g ham
    3 sinaasappelen
    peper
    zout
    60 g boter (bakboter)
    3 dl sinaasappelsap
    3 theelepels maïszetmeel
    5 eetlepels sinaasappellikeur
    1 bakje waterkers

     

    Per persoon een dikke plak ham inwrijven met wat peper en een halve eetlepel geraspte sinaasappelschil.

    De boter verhitten en daarin de ham aan beide zijden goudbruin bakken.

    Blussen met een derde van het sinaasappelsap.

    Op een zacht vuur nog 5 minuten laten sudderen.

    Het vlees uit de pan halen en warm houden.

    De rest van het sinaasappelsap in de pan gieten, kruiden met peper en zout en 5 minuten goed laten doorsudderen.

    Het maïszetmeel oplossen in een beetje sap en hiermee de saus aandikken.

    De sinaasappelen pellen, de witte velletjes verwijderen en verdelen in partjes.

    De saus zeven in een pannetje en er de sinaasappelpartjes bijvoegen.

    De likeur door de saus roeren.

    De waterkers zeer fijn hakken en over de warme ham lepelen.

    De ham in de saus leggen en enkele minuten zachtjes laten doorwarmen.

    Serveren met aardappelpuree of rijst.

     

     

    Warme appelschijven met crüsli

     

    Ingrediënten voor 4 personen

    3 kopjes crüsli
    4 eetlepels zure room
    2 cl zonnebloemolie
    kaneelpoeder
    3 appelen (Jonagold)

     

    Haal met een appelboor het klokhuis uit de appel.

    Snij de ongeschilde appel in schijfjes.

    Verhit de olie en bak de appel op een matig vuur goudbruin.

    Bestrooi met kaneel.

    Leg op elk bord enkele appelschijven, crüsli en een lepel zure room.

     

    Tip: u kunt de zure room vervangen door kwark.

     

    12-04-2006 om 13:32 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goeiemiddag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

    12-04-2006 om 12:05 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    11-04-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.recept

    Charlotte van jonagold

     

    Ingrediënten voor 4 personen

    4 appelen (Jonagold)
    5 dl room
    4 eierdooiers
    100 g suiker
    5 blaadjes gelatine (van 3 g)
    2 dl melk (halfvol)
    génoisekoekjes

     

    Snijd de appelen in julienne en karameliseer ze in een pan met wat suiker.

    Meng de rest van de suiker met de eierdooiers, overgiet met melk en breng al roerend aan de kook.

    Voeg de gelatine toe, die u eerst in koud water gedrenkt hebt.

    Klop de room een beetje op en meng langzaam met het lauwe melkbeslag en de appelen.

    Bezet de bodem en de randen van een ronde vorm met de koekjes.

    Vul de vormpjes met het beslag en laat afkoelen.

    Schik op het bord en garneer naar eigen smaak.

    11-04-2006 om 18:45 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goeieavond
    Klik op de afbeelding om de link te volgen klik op het plaatje

    11-04-2006 om 18:40 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.recept

    Caesarsalade met gerookte kip

     

    Ingrediënten voor 4 personen
    1 Romeinse salade
    200 g gerookt kippenwit
    4 sneden boerenbrood van 20 g
    1 teentje look

    2 eetlepels room
    1 koffielepel mosterd op traditionele wijze

    1 eetlepel xeresazijn

    1/2 citroen
    peper en zout

    Maak de salade schoon en verwijder de grootste groene en harde bladeren.

    Snij de middelste bladeren in grote stukken van ongeveer 5 cm en schik ze in een slakom.
    Snij het gerookte kippenwit in dunne reepjes en doe ze in de slakom.
    Toast de sneden brood, snij ze in blokjes en voeg ze toe aan de salade.


    Bereid nu de saus: schil en ontkiem het lookteentje, en hak het fijn.

    Meng in een kom de room, de mosterd en de xeresazijn.

    Proef, strooi er peper en zout over en doe er citroensap bij, naar gelang uw smaak.

    Giet het mengsel over de salade en dien ze fris op.

    11-04-2006 om 16:26 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koffietijd
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    11-04-2006 om 16:18 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.recept

    Broodje gezond

     

    Kaas: St. Maarten Light Original


    Ingrediënten:

    1 sneetje St. Maarten Light Original

    1 kleine ciabatta of een klein bruin broodje

    50 gr kalkoenfilet

    enkele blaadjes sla

    enkele schijfjes komkommer

    1 geraspte wortel

    1 tomaat in stukjes

    Saus:

    magere platte kaas

    bieslook

    peper en zout

     

    Bereiding:

    Gril de kalkoenfilet zonder vetstof toe te voegen en zet eventjes aan de kant.

    Snijd het broodje in twee.

    Versier de onderste helft met de salade, de in reepjes gesneden kalkoenfilet en het sneetje St. Maarten Light Original.

    Ga verder met een beetje salade, enkele stukjes tomaat, een paar schijfjes komkommer en de geraspte worteltjes.

    Werk af met een geutje saus... en geniet zonder dralen van uw broodje!

     

    11-04-2006 om 13:18 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goeiemiddag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    11-04-2006 om 13:07 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.recept

    Bami

     

    Benodigdheden voor 2 personen:
    1 zakje bami (ongeveer 250 gr)

    3 eieren

    1 bakje hamblokjes

    1 kleine prei

    1 ui

    1 bouillontablet

    olijfolie om te bakken

    wat peper

    zout

    kerriepoeder

    knoflook

    Kook de bami volgens de aanwijzingen op de verpakking (In ruim water met een bouillontablet).
    Snij de prei in kleine ringen en snij de ui in stukjes.

    Bak deze in een koekenpan met wat olijfolie glazig.
    Klop alvast de eieren.
    Bak de hamblokjes mee met de prei en de ui en voeg de kruiden toe (Peper, zout en kerriepoeder).
    Bak het geklopte eimengsel in een andere pan met wat olijfolie en knoflook (Scrambled).
    Wanneer de bami klaar is giet je deze af en voegt de prei, ui, hammengsel en de
    scrambled eggs toe.

    Je hoeft er verder niets meer bij te doen, want het is heerlijk.

     

    11-04-2006 om 12:05 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

    11-04-2006 om 11:57 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Menu van de dag

    Tartelette van aardappelen en lentewortel

     

    Ingrediënten voor 4 personen

    2 aardappelen (Bintje)
    2 worteltjes (primeurs)
    3 eierdooiers
    0.5 dl room
    2 eetlepels kervel (fijngehakt)
    15 g boter (bakboter)
    peper
    zout
    nootmuskaat

     

    De worteltjes schillen en fijnhakken.

    De kervel fijnsnijden.

    De room half opkloppen.

    De geschilde aardappelen koken, afgieten en goed laten drogen.

    Doorsteken met een draaizeef of een stamper.

    Vermengen met de eierdooiers, de gehakte worteltjes, de kervel en de room.

    Kruiden met peper, zout en nootmuskaat.

    Per persoon een tartelette-vormpje insmeren met boter.

    Het aardappelmengsel erover verdelen.

    In een warme oven van 180 graden gedurende 15 tot 20 minuten laten bakken.

    Uit de vormpjes halen en knapperig opdienen.

     

     

    Gebakken pasta met spinazie en ricotta

     

    Ingrediënten voor 4 personen

    500 g rigatoni
    750 g spinazie
    750 g verse ricotta
    3 dl zure room
    4 eieren
    100 g Parmezaanse kaas
    2 eetlepels dille (fijngehakt)
    peper (zwarte peper)
    zeezout

     

    Verwarm de oven voor op 180°C.

    Kook de pasta beetgaar in een grote pan lichtgezouten kokend water.

    Giet af.

    Doe de pasta in een goed ingevet bakblik van 4 liter inhoud.

    Blancheer de spinazie in een pan kokend water, giet af en knijp er overtollig vocht uit.

    Hak de spinazie grof en doe hem in een schaal.

    Voeg ricotta, zure room, lichtjes losgeklopte eieren, parmezaan, dille, peper en zout toe en meng alles door elkaar.

    Schep het mengsel over de pasta.
    Bak 25-30 minuten of tot het een goudbruin korstje heeft.

    Laat 5 minuten rusten voordat je er parten van snijdt.

    Geef er een eenvoudige tomatensalade bij.

     

     

    Milkshake met bosvruchten

     

    Ingrediënten voor 4 personen

    7.5 dl melk (halfvol)
    40 g braambessen
    40 g rode bessen
    40 g frambozen
    40 g blauwbessen
    60 g verse kaas (mager)
    75 g suiker
    4 ijsblokjes

     

    De vruchten spoelen en schoonmaken.

    Alle ingrediënten (behalve het ijs) in een hoge beker doen en gedurende 5 minuten mixen.

    Het mengsel zeven om harde deeltjes en draden van de vruchten te verwijderen.

    Het ijs tot schilfers stampen, over glazen verdelen en verder opvullen met de milkshake.

     

    11-04-2006 om 11:54 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen klik op het plaatje

    11-04-2006 om 11:13 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    10-04-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.recept

    Varkensvlees met pittige whisky roomsaus

     

    Ingrediënten voor 4 personen

    500 gram varkensfilet

    1 grote ui, fijngehakt

    2 el boter

    versgemalen zwarte peper

    150 gram wortels, in dunne reepjes

    250 gram champignons, in schijfjes

    1 potje zure room of slagroom

    3 el Ierse whisky

    1 el fijngehakte peterselie

     

    Bereidingswijze
    Snijd de varkensfilet in reepjes en strooi er royaal peper over.
    Smelt de boter in een zware koekenpan en bak de reepjes filet op hoog vuur snel bruin.

    Haal ze uit de pan en voeg dan de fijngesneden ui, de in dunne reepjes gesneden wortel en de in schijfjes gesneden champignons toe.

    Zet het vuur wat lager en roerbak het geheel tot de groenten zacht zijn.

    Doe nu het vlees weer in de pan en warm even door.
    Voeg de whisky toe en warm deze ook even mee (flambeer desnoods).

    Roer er van het vuur af de zure room door en voeg nog wat zout naar smaak toe.
    Garneer met peterselie.

    Serveertips
    Serveer direct met aardappelpuree en doperwten.

    10-04-2006 om 20:22 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goeieavond
    Klik op de afbeelding om de link te volgen klik op het plaatje

    10-04-2006 om 20:17 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.recept

    Varkensschnitzels

    Ingrediënten

    4 varkensschnitzels

    1 ei

    melk of water

    paneermeel

    zout

    peper

    50 gr. boter

    1 citroen in 4 partjes gesneden

     

    Wrijf de schnitzels in met zout en peper.

    Klop het ei los met een scheutje water of melk.

    Haal de schnitzels eerst door het ei en wentel ze daarna door het paneermeel.

    Bak ze 10 minuten in de hete boter mooi bruin.

    Geef er partjes citroen bij.(Is niet noodzakelijk).

    10-04-2006 om 13:35 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goeiemiddag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

    10-04-2006 om 13:31 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 23/07-29/07 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 21/08-27/08 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 15/05-21/05 2006
  • 08/05-14/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 10/04-16/04 2006
  • 03/04-09/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 06/03-12/03 2006
  • 27/02-05/03 2006
  • 20/02-26/02 2006
  • 13/02-19/02 2006
  • 06/02-12/02 2006
  • 30/01-05/02 2006
  • 23/01-29/01 2006
  • 16/01-22/01 2006
  • 09/01-15/01 2006
  • 02/01-08/01 2006
  • 25/12-31/12 2006
  • 19/12-25/12 2005
  • 12/12-18/12 2005
  • 05/12-11/12 2005
  • 28/11-04/12 2005
  • 21/11-27/11 2005
  • 14/11-20/11 2005
  • 07/11-13/11 2005

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    Laatste commentaren
  • fijne zondag met dikke knufjes van mij.liefs Mieke.xxx. (mieke)
        op Baasje ziek
  • Avondgroetjes (hugo)
        op Weer terug
  • hoi hoi paulie (pluisje)
        op Weer terug
  • De Kerstgroetn van Juliën en Adriën. (De 2 zotte piefies)
        op Weer terug
  • Kerstgroetjes uit Koekelare. (Raf en Ginette)
        op Weer terug
  • Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Foto


    Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • Forum over grijze roodstaart papegaaien en andere kromsnavels
  • moppen
  • tijdschrift
  • pc & internet
  • Het blog van Dennis
  • Welkom bij Willy
  • grasparkieten

  • Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Grasparkiet Online

    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!