Inhoud blog
  • Weer terug
  • examen
  • bezoek
  • Baasje ziek
  • Op bezoek
    Zoeken in blog

    Paulie, grijze roodstaart papegaai, geboren: 19-3-2005
    Over mijzelf
    Ik ben Paulie, en gebruik soms ook wel de schuilnaam Prettig gestoord.
    Ik ben een man en woon in Menen (België) en mijn beroep is Het zotteken uithangen.
    Ik ben geboren op 19/03/2005 en ben nu dus 19 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: Iedere dag lekker rondfladderen in het huis en vooral aan mijn baasje zijn oren knabbelen.
    Ik ben hier aangekomen op 15 juni 2005 en ik was toen 12 weken oud en ik moet zeggen, ik ben hier met mijn gat in de boter gevallen.
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Paulie vertelt
    Over ons gezin
    Iedere dag is de moeite waard
    11-04-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.recept

    Bami

     

    Benodigdheden voor 2 personen:
    1 zakje bami (ongeveer 250 gr)

    3 eieren

    1 bakje hamblokjes

    1 kleine prei

    1 ui

    1 bouillontablet

    olijfolie om te bakken

    wat peper

    zout

    kerriepoeder

    knoflook

    Kook de bami volgens de aanwijzingen op de verpakking (In ruim water met een bouillontablet).
    Snij de prei in kleine ringen en snij de ui in stukjes.

    Bak deze in een koekenpan met wat olijfolie glazig.
    Klop alvast de eieren.
    Bak de hamblokjes mee met de prei en de ui en voeg de kruiden toe (Peper, zout en kerriepoeder).
    Bak het geklopte eimengsel in een andere pan met wat olijfolie en knoflook (Scrambled).
    Wanneer de bami klaar is giet je deze af en voegt de prei, ui, hammengsel en de
    scrambled eggs toe.

    Je hoeft er verder niets meer bij te doen, want het is heerlijk.

     

    11-04-2006 om 12:05 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

    11-04-2006 om 11:57 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Menu van de dag

    Tartelette van aardappelen en lentewortel

     

    Ingrediënten voor 4 personen

    2 aardappelen (Bintje)
    2 worteltjes (primeurs)
    3 eierdooiers
    0.5 dl room
    2 eetlepels kervel (fijngehakt)
    15 g boter (bakboter)
    peper
    zout
    nootmuskaat

     

    De worteltjes schillen en fijnhakken.

    De kervel fijnsnijden.

    De room half opkloppen.

    De geschilde aardappelen koken, afgieten en goed laten drogen.

    Doorsteken met een draaizeef of een stamper.

    Vermengen met de eierdooiers, de gehakte worteltjes, de kervel en de room.

    Kruiden met peper, zout en nootmuskaat.

    Per persoon een tartelette-vormpje insmeren met boter.

    Het aardappelmengsel erover verdelen.

    In een warme oven van 180 graden gedurende 15 tot 20 minuten laten bakken.

    Uit de vormpjes halen en knapperig opdienen.

     

     

    Gebakken pasta met spinazie en ricotta

     

    Ingrediënten voor 4 personen

    500 g rigatoni
    750 g spinazie
    750 g verse ricotta
    3 dl zure room
    4 eieren
    100 g Parmezaanse kaas
    2 eetlepels dille (fijngehakt)
    peper (zwarte peper)
    zeezout

     

    Verwarm de oven voor op 180°C.

    Kook de pasta beetgaar in een grote pan lichtgezouten kokend water.

    Giet af.

    Doe de pasta in een goed ingevet bakblik van 4 liter inhoud.

    Blancheer de spinazie in een pan kokend water, giet af en knijp er overtollig vocht uit.

    Hak de spinazie grof en doe hem in een schaal.

    Voeg ricotta, zure room, lichtjes losgeklopte eieren, parmezaan, dille, peper en zout toe en meng alles door elkaar.

    Schep het mengsel over de pasta.
    Bak 25-30 minuten of tot het een goudbruin korstje heeft.

    Laat 5 minuten rusten voordat je er parten van snijdt.

    Geef er een eenvoudige tomatensalade bij.

     

     

    Milkshake met bosvruchten

     

    Ingrediënten voor 4 personen

    7.5 dl melk (halfvol)
    40 g braambessen
    40 g rode bessen
    40 g frambozen
    40 g blauwbessen
    60 g verse kaas (mager)
    75 g suiker
    4 ijsblokjes

     

    De vruchten spoelen en schoonmaken.

    Alle ingrediënten (behalve het ijs) in een hoge beker doen en gedurende 5 minuten mixen.

    Het mengsel zeven om harde deeltjes en draden van de vruchten te verwijderen.

    Het ijs tot schilfers stampen, over glazen verdelen en verder opvullen met de milkshake.

     

    11-04-2006 om 11:54 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen klik op het plaatje

    11-04-2006 om 11:13 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    10-04-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.recept

    Varkensvlees met pittige whisky roomsaus

     

    Ingrediënten voor 4 personen

    500 gram varkensfilet

    1 grote ui, fijngehakt

    2 el boter

    versgemalen zwarte peper

    150 gram wortels, in dunne reepjes

    250 gram champignons, in schijfjes

    1 potje zure room of slagroom

    3 el Ierse whisky

    1 el fijngehakte peterselie

     

    Bereidingswijze
    Snijd de varkensfilet in reepjes en strooi er royaal peper over.
    Smelt de boter in een zware koekenpan en bak de reepjes filet op hoog vuur snel bruin.

    Haal ze uit de pan en voeg dan de fijngesneden ui, de in dunne reepjes gesneden wortel en de in schijfjes gesneden champignons toe.

    Zet het vuur wat lager en roerbak het geheel tot de groenten zacht zijn.

    Doe nu het vlees weer in de pan en warm even door.
    Voeg de whisky toe en warm deze ook even mee (flambeer desnoods).

    Roer er van het vuur af de zure room door en voeg nog wat zout naar smaak toe.
    Garneer met peterselie.

    Serveertips
    Serveer direct met aardappelpuree en doperwten.

    10-04-2006 om 20:22 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goeieavond
    Klik op de afbeelding om de link te volgen klik op het plaatje

    10-04-2006 om 20:17 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.recept

    Varkensschnitzels

    Ingrediënten

    4 varkensschnitzels

    1 ei

    melk of water

    paneermeel

    zout

    peper

    50 gr. boter

    1 citroen in 4 partjes gesneden

     

    Wrijf de schnitzels in met zout en peper.

    Klop het ei los met een scheutje water of melk.

    Haal de schnitzels eerst door het ei en wentel ze daarna door het paneermeel.

    Bak ze 10 minuten in de hete boter mooi bruin.

    Geef er partjes citroen bij.(Is niet noodzakelijk).

    10-04-2006 om 13:35 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goeiemiddag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

    10-04-2006 om 13:31 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen klik op het plaatje

    10-04-2006 om 13:29 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Menu van de dag

    Tomatensalade met gemarineerde jonge makreeltjes

     

    Ingrediënten voor 4 personen

    400 g makreelfilets
    4 tomaten
    10 olijven (zwart)
    1 eetlepel mosterd
    1 wortel
    1 ui
    1 dl wijn (wit/droog)
    1 cl wijnazijn (wit)
    2 takjes tijm
    2 blaadjes laurier
    peper
    zout

     

    Eerst een marinade maken.

    Hiervoor de geschraapte wortel in schijfjes verdelen en de gepelde ui fijnsnipperen.

    Witte wijn, wijnazijn, tijm, laurier, peper en zout toevoegen en het geheel 5 minuten laten koken.

    De verse en gefileerde makreeltjes in een schaal schikken en er de marinade overgieten. Gedurende 24 uur laten trekken in de koelkast.

    De tomaten in plakjes snijden.

    De vis uit de marinade halen, de vloeistof zeven en binden met de mosterd.

    De gehakte olijven erdoor roeren en eventueel verder op smaak brengen met peper en zout.

    Op ieder bord plakjes tomaat schikken, de makreelfilets erbovenop leggen en overgieten met de saus.

    Zeer fris opdienen met brood.

     

     

    Kip met Gentse mosterd

     

    Ingrediënten voor 4 personen

    1 kip
    2 eetlepels mosterd (Gentse mosterd)
    1 ui
    60 g boter (bakboter)
    2 dl room
    1 theelepel maïszetmeel

     

    De kip met flink wat mosterd bestrijken en samen met de grofgehakte ui gedurende 40 minuten gaarbakken in boter.

    De gare kip in stukken snijden en op een verwarmde schotel schikken.

    Het overtollige braadvet uit de pan gieten en de bodem losroeren met de verse room.

    Laten opkoken, binden met maïszetmeel dat in wat room werd losgeklopt en de saus over de kip gieten.

    Serveren met groene boontjes of broccoli en gebakken krielaardappeltjes.

     

     

    Worteltaart met walnoten

     

    Ingrediënten voor 4 personen

    10 g boter (bakboter)
    4 wortelen
    2 eieren
    20 g rietsuiker
    4 cl arachideolie
    125 g bloem (zelfrijzend)
    50 g kokosnoot (geraspt)
    1 eetlepel citroensap
    kaneelpoeder
    40 g boter (roomboter)
    75 g poedersuiker
    0.5 dl sinaasappelsap
    100 g walnoten

     

    Verwarm de oven op 190°C.

    Vet een ronde springvorm in.

    Was de wortelen en rasp ze fijn.

    Klop de eieren en de suiker dik en romig.

    Klop de olie erdoor en dan de andere ingrediënten voor de taart.

    Schep het deeg in de vorm en strijk glad.

    Bak in 20 tot 25 minuten in de oven gaar en goudbruin.

    Laat afkoelen op een rooster.

    Verwarm het sinaasappelsap lichtjes, voeg de poedersuiker en de boter toe en roer tot glazuur. Strijk deze over de taart uit.

    Garneer met halve walnoten.

     

    10-04-2006 om 13:27 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.eindelijk terug
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Amai mijn voeten (eh, poten).
    Waren dat twee drukke dagen.
    Het begon allemaal zaterdag.
    Mijn baasje moest zonodig jarig zijn.
    Wat een gedoe zeg.
    Op mijn vejaardg konden wij tenminste op het blog bezig zijn, maar op zijn verjaardag, ja vergeet het maar.
    Veel te druk.
    Eerst moesten onze kooien nog zonodig gepoetst zijn en daarna al die mensen hier over de vloer.
    Ik ga niet zeggen dat ik en Jako geen aandacht kregen, dat was er in overvloed en lekkere snoepjes ook.
    Voor de mensen was er een Chinese rijsttafel.
    Toch vond ik het maar niks om zonder ons blog te blijven zitten.
    Gisteren, zondag, was het eerst uitslapen.
    Ik dacht, yes, nu kunnen we eindelijk weer met het blog verder.
    Jaja, dag Jan, Dennis begon me daar te wenen van jewelste.
    Wat was er aan de hand?
    Hij kon een spelletje op playstation niet meer opgestart krijgen.
    Papa Ronny heeft er zowat de hele dag mee bezig geweest om dat onding weer aan de praat te krijgen.
    Nu vandaag worden de foto's voor Dennis zijn plechtige communnie verwerkt.
    Het zijn er om uit de delen aan de gasten die komen naar het communniefeest.
    Wij staan er ook bij.
    Nu eerst en vooral werken aan het blog en dan de rest.
    Wie ons nu komt storen zal mijn snavel wel eens kunnen voelen.
    Lang leve bloggeland.

    Paulie & Jako

    10-04-2006 om 10:59 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goeiemorgen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    10-04-2006 om 10:40 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    07-04-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen klik op het plaatje

    07-04-2006 om 20:52 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.recept

    Rode Curry van Kalkoen en Boontjes

     

    Ingrediënten
    400 g kalkoenfilet (of kipfilet)
    600 g sperziebonen
    4 eetlepels Rode Curry Pasta
    300 g witte rijst
    2 uien
    0.5 eetlepel Djintan (gemalen komijn)
    Wok Olie (of olijfolie) 
    4 eetlepels Geraspte Kokos

     

    Breng in een ruime pan een flinke laag water (met wat zout of ketjap asin) aan de kook.

    Voeg de rijst toe en kook deze in ca. 10 minuten gaar.

    Afgieten en terug in de pan met het deksel erop nog 3 minuten laten staan (iets langer kan ook).

    Snijd ondertussen de kalkoen in stukjes.

    Haal de boontjes af (punten verwijderen en eventuele draden die langs de zijkanten kunnen lopen eraf trekken) en halveer ze.

    Pel en halveer de uien en snijd ze in smalle boogjes (halve ringen).

    Zet een grote wok op het vuur en laat de wok goed heet worden.

    Voeg een klein scheut olie toe en wok de kalkoen 2 minuten.

    Wok de boontjes en de uien 5 minuten mee.

     

    07-04-2006 om 20:50 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goeieavond
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    07-04-2006 om 19:57 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.recept

    Shoarmaschotel


    Ingrediënten

    krop ijsbergsla

    500 gr. shoarmareepjes

    blikje ananas

    1 bekertje zure room

    1 el olie 

     

    Maak de sla schoon en snijd deze in reepjes.

    Laat de ananas uitlekken.

    Verhit de olie in een pan en bak hierin het shoarmavlees 10- 15 minuten.

    Roer dan de ananasstukjes erdoor en bak deze even mee.

    Schep dan de sla erdoor en de zure room.

    Laat alles goed warm worden.

    Lekker met rijst.

    07-04-2006 om 16:10 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koffietijd
    Klik op de afbeelding om de link te volgen klik op het plaatje

    07-04-2006 om 16:07 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    07-04-2006 om 13:51 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Menu van de dag

    Zeeduivelsoep met spinazie en kurkuma

     

    Ingrediënten voor 4 personen

    400 g zeeduivelfilet
    15 dl visfumet
    200 g spinazie
    8 eierdooiers
    3 dl room
    50 g boter (bakboter)
    1 theelepel kurkumapoeder
    peper
    zout

     

    De zeeduivelfilet in kleine blokjes snijden, kruiden met peper en zout, even aanstoven in de boter, bevochtigen met de visfumet en een drietal minuten pocheren.

    De zeeduivelblokjes uithalen en warm houden.

    Het pocheervocht laten afkoelen.

    De eierdooiers loskloppen met de room en de kurkuma.

    De spinazie zorgvuldig wassen, de dikke stengels verwijderen en de blaadjes zeer fijn snijden.

    Het afgekoelde pocheervocht over het eimengsel gieten.

    De spinazie toevoegen en op een zeer zacht vuur, onder voortdurend roeren met een houten spatel laten indikken tot de houten spatel mooi egaal bedekt wordt.

    De soep mag beslist niet koken om schiften te vermijden.

    De zeeduivelblokjes over warme diepe borden verdelen, overgieten met de soep en serveren.

     

     

    Linguine met garnalen en verse kruiden

     

    Ingrediënten voor 4 personen

    400 g linguine
    10 cl olijfolie (extra vierge)
    3 teentjes knoflook
    16 gamba's
    250 g cherrytomaatjes
    1 bosje bladpeterselie
    12 blaadjes basilicum
    30 g bieslook
    sap van 1 citroen
    zeezout
    peper (zwarte peper)

     

    Breng een ruime pan gezouten water aan de kook.

    Voeg de linguine toe en kook in fel kokend water beetgaar.

    Doe intussen de olijfolie in een koekenpan op halfhoog vuur.

    Doe er de fijngehakte knoflook in en dan de rauwe garnalen (gepelde gamba's waarvan het darmkanaal verwijderd is).

    Bak de garnalen tot ze aan beide kanten roze zijn en beginnen te krullen.

    Voeg de gehalveerde cherrytomaatjes toe en bak nog 1 minuut.

    Haal van het vuur.

    Giet de linguine af en doe terug in de pan.

    Doe er het garnalen-tomatenmengsel, citroensap, grofgehakte peterselie, bieslook en gescheurde basilicum bij.

    Schep om en kruid met zeezout en versgemalen zwarte peper.

     

     

    Chocomousse

     

    Ingrediënten voor 4 personen

    150 g chocolade (puur)
    2 eieren
    30 g suiker
    2 cl grand-marnier
    2 dl room
    1 eetlepel cacaopoeder

     

    De chocolade in stukken breken en smelten au bain-marie.

    Het eigeel schuimig kloppen met tweederde van de suiker.

    Wanneer de suiker volledig opgelost is, de grand marnier en het cacaopoeder erdoor roeren.

    De eiwitten stijfkloppen en al kloppend de rest van de suiker toevoegen.

    Ook de slagroom stijfkloppen.

    Langzaam de gesmolten chocolade door het eimengsel roeren.

    Voorzichtig de slagroom en het stijfgeklopte eiwit toevoegen.

    De mousse in schaaltjes verdelen en enkele uren laten opstijven in de koelkast.

    Eventueel serveren met chocoladeschilfers of bestuiven met poedersuiker.

    07-04-2006 om 13:48 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goeiemiddag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

    07-04-2006 om 13:28 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 23/07-29/07 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 21/08-27/08 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 15/05-21/05 2006
  • 08/05-14/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 10/04-16/04 2006
  • 03/04-09/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 06/03-12/03 2006
  • 27/02-05/03 2006
  • 20/02-26/02 2006
  • 13/02-19/02 2006
  • 06/02-12/02 2006
  • 30/01-05/02 2006
  • 23/01-29/01 2006
  • 16/01-22/01 2006
  • 09/01-15/01 2006
  • 02/01-08/01 2006
  • 25/12-31/12 2006
  • 19/12-25/12 2005
  • 12/12-18/12 2005
  • 05/12-11/12 2005
  • 28/11-04/12 2005
  • 21/11-27/11 2005
  • 14/11-20/11 2005
  • 07/11-13/11 2005

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    Laatste commentaren
  • fijne zondag met dikke knufjes van mij.liefs Mieke.xxx. (mieke)
        op Baasje ziek
  • Avondgroetjes (hugo)
        op Weer terug
  • hoi hoi paulie (pluisje)
        op Weer terug
  • De Kerstgroetn van Juliën en Adriën. (De 2 zotte piefies)
        op Weer terug
  • Kerstgroetjes uit Koekelare. (Raf en Ginette)
        op Weer terug
  • Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Foto


    Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • Forum over grijze roodstaart papegaaien en andere kromsnavels
  • moppen
  • tijdschrift
  • pc & internet
  • Het blog van Dennis
  • Welkom bij Willy
  • grasparkieten

  • Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Grasparkiet Online

    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!