Inhoud blog
  • Weer terug
  • examen
  • bezoek
  • Baasje ziek
  • Op bezoek
    Zoeken in blog

    Paulie, grijze roodstaart papegaai, geboren: 19-3-2005
    Over mijzelf
    Ik ben Paulie, en gebruik soms ook wel de schuilnaam Prettig gestoord.
    Ik ben een man en woon in Menen (België) en mijn beroep is Het zotteken uithangen.
    Ik ben geboren op 19/03/2005 en ben nu dus 19 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: Iedere dag lekker rondfladderen in het huis en vooral aan mijn baasje zijn oren knabbelen.
    Ik ben hier aangekomen op 15 juni 2005 en ik was toen 12 weken oud en ik moet zeggen, ik ben hier met mijn gat in de boter gevallen.
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Paulie vertelt
    Over ons gezin
    Iedere dag is de moeite waard
    10-04-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Menu van de dag

    Tomatensalade met gemarineerde jonge makreeltjes

     

    Ingrediënten voor 4 personen

    400 g makreelfilets
    4 tomaten
    10 olijven (zwart)
    1 eetlepel mosterd
    1 wortel
    1 ui
    1 dl wijn (wit/droog)
    1 cl wijnazijn (wit)
    2 takjes tijm
    2 blaadjes laurier
    peper
    zout

     

    Eerst een marinade maken.

    Hiervoor de geschraapte wortel in schijfjes verdelen en de gepelde ui fijnsnipperen.

    Witte wijn, wijnazijn, tijm, laurier, peper en zout toevoegen en het geheel 5 minuten laten koken.

    De verse en gefileerde makreeltjes in een schaal schikken en er de marinade overgieten. Gedurende 24 uur laten trekken in de koelkast.

    De tomaten in plakjes snijden.

    De vis uit de marinade halen, de vloeistof zeven en binden met de mosterd.

    De gehakte olijven erdoor roeren en eventueel verder op smaak brengen met peper en zout.

    Op ieder bord plakjes tomaat schikken, de makreelfilets erbovenop leggen en overgieten met de saus.

    Zeer fris opdienen met brood.

     

     

    Kip met Gentse mosterd

     

    Ingrediënten voor 4 personen

    1 kip
    2 eetlepels mosterd (Gentse mosterd)
    1 ui
    60 g boter (bakboter)
    2 dl room
    1 theelepel maïszetmeel

     

    De kip met flink wat mosterd bestrijken en samen met de grofgehakte ui gedurende 40 minuten gaarbakken in boter.

    De gare kip in stukken snijden en op een verwarmde schotel schikken.

    Het overtollige braadvet uit de pan gieten en de bodem losroeren met de verse room.

    Laten opkoken, binden met maïszetmeel dat in wat room werd losgeklopt en de saus over de kip gieten.

    Serveren met groene boontjes of broccoli en gebakken krielaardappeltjes.

     

     

    Worteltaart met walnoten

     

    Ingrediënten voor 4 personen

    10 g boter (bakboter)
    4 wortelen
    2 eieren
    20 g rietsuiker
    4 cl arachideolie
    125 g bloem (zelfrijzend)
    50 g kokosnoot (geraspt)
    1 eetlepel citroensap
    kaneelpoeder
    40 g boter (roomboter)
    75 g poedersuiker
    0.5 dl sinaasappelsap
    100 g walnoten

     

    Verwarm de oven op 190°C.

    Vet een ronde springvorm in.

    Was de wortelen en rasp ze fijn.

    Klop de eieren en de suiker dik en romig.

    Klop de olie erdoor en dan de andere ingrediënten voor de taart.

    Schep het deeg in de vorm en strijk glad.

    Bak in 20 tot 25 minuten in de oven gaar en goudbruin.

    Laat afkoelen op een rooster.

    Verwarm het sinaasappelsap lichtjes, voeg de poedersuiker en de boter toe en roer tot glazuur. Strijk deze over de taart uit.

    Garneer met halve walnoten.

     

    10-04-2006 om 13:27 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.eindelijk terug
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Amai mijn voeten (eh, poten).
    Waren dat twee drukke dagen.
    Het begon allemaal zaterdag.
    Mijn baasje moest zonodig jarig zijn.
    Wat een gedoe zeg.
    Op mijn vejaardg konden wij tenminste op het blog bezig zijn, maar op zijn verjaardag, ja vergeet het maar.
    Veel te druk.
    Eerst moesten onze kooien nog zonodig gepoetst zijn en daarna al die mensen hier over de vloer.
    Ik ga niet zeggen dat ik en Jako geen aandacht kregen, dat was er in overvloed en lekkere snoepjes ook.
    Voor de mensen was er een Chinese rijsttafel.
    Toch vond ik het maar niks om zonder ons blog te blijven zitten.
    Gisteren, zondag, was het eerst uitslapen.
    Ik dacht, yes, nu kunnen we eindelijk weer met het blog verder.
    Jaja, dag Jan, Dennis begon me daar te wenen van jewelste.
    Wat was er aan de hand?
    Hij kon een spelletje op playstation niet meer opgestart krijgen.
    Papa Ronny heeft er zowat de hele dag mee bezig geweest om dat onding weer aan de praat te krijgen.
    Nu vandaag worden de foto's voor Dennis zijn plechtige communnie verwerkt.
    Het zijn er om uit de delen aan de gasten die komen naar het communniefeest.
    Wij staan er ook bij.
    Nu eerst en vooral werken aan het blog en dan de rest.
    Wie ons nu komt storen zal mijn snavel wel eens kunnen voelen.
    Lang leve bloggeland.

    Paulie & Jako

    10-04-2006 om 10:59 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goeiemorgen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    10-04-2006 om 10:40 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    07-04-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen klik op het plaatje

    07-04-2006 om 20:52 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.recept

    Rode Curry van Kalkoen en Boontjes

     

    Ingrediënten
    400 g kalkoenfilet (of kipfilet)
    600 g sperziebonen
    4 eetlepels Rode Curry Pasta
    300 g witte rijst
    2 uien
    0.5 eetlepel Djintan (gemalen komijn)
    Wok Olie (of olijfolie) 
    4 eetlepels Geraspte Kokos

     

    Breng in een ruime pan een flinke laag water (met wat zout of ketjap asin) aan de kook.

    Voeg de rijst toe en kook deze in ca. 10 minuten gaar.

    Afgieten en terug in de pan met het deksel erop nog 3 minuten laten staan (iets langer kan ook).

    Snijd ondertussen de kalkoen in stukjes.

    Haal de boontjes af (punten verwijderen en eventuele draden die langs de zijkanten kunnen lopen eraf trekken) en halveer ze.

    Pel en halveer de uien en snijd ze in smalle boogjes (halve ringen).

    Zet een grote wok op het vuur en laat de wok goed heet worden.

    Voeg een klein scheut olie toe en wok de kalkoen 2 minuten.

    Wok de boontjes en de uien 5 minuten mee.

     

    07-04-2006 om 20:50 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goeieavond
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    07-04-2006 om 19:57 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.recept

    Shoarmaschotel


    Ingrediënten

    krop ijsbergsla

    500 gr. shoarmareepjes

    blikje ananas

    1 bekertje zure room

    1 el olie 

     

    Maak de sla schoon en snijd deze in reepjes.

    Laat de ananas uitlekken.

    Verhit de olie in een pan en bak hierin het shoarmavlees 10- 15 minuten.

    Roer dan de ananasstukjes erdoor en bak deze even mee.

    Schep dan de sla erdoor en de zure room.

    Laat alles goed warm worden.

    Lekker met rijst.

    07-04-2006 om 16:10 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koffietijd
    Klik op de afbeelding om de link te volgen klik op het plaatje

    07-04-2006 om 16:07 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    07-04-2006 om 13:51 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Menu van de dag

    Zeeduivelsoep met spinazie en kurkuma

     

    Ingrediënten voor 4 personen

    400 g zeeduivelfilet
    15 dl visfumet
    200 g spinazie
    8 eierdooiers
    3 dl room
    50 g boter (bakboter)
    1 theelepel kurkumapoeder
    peper
    zout

     

    De zeeduivelfilet in kleine blokjes snijden, kruiden met peper en zout, even aanstoven in de boter, bevochtigen met de visfumet en een drietal minuten pocheren.

    De zeeduivelblokjes uithalen en warm houden.

    Het pocheervocht laten afkoelen.

    De eierdooiers loskloppen met de room en de kurkuma.

    De spinazie zorgvuldig wassen, de dikke stengels verwijderen en de blaadjes zeer fijn snijden.

    Het afgekoelde pocheervocht over het eimengsel gieten.

    De spinazie toevoegen en op een zeer zacht vuur, onder voortdurend roeren met een houten spatel laten indikken tot de houten spatel mooi egaal bedekt wordt.

    De soep mag beslist niet koken om schiften te vermijden.

    De zeeduivelblokjes over warme diepe borden verdelen, overgieten met de soep en serveren.

     

     

    Linguine met garnalen en verse kruiden

     

    Ingrediënten voor 4 personen

    400 g linguine
    10 cl olijfolie (extra vierge)
    3 teentjes knoflook
    16 gamba's
    250 g cherrytomaatjes
    1 bosje bladpeterselie
    12 blaadjes basilicum
    30 g bieslook
    sap van 1 citroen
    zeezout
    peper (zwarte peper)

     

    Breng een ruime pan gezouten water aan de kook.

    Voeg de linguine toe en kook in fel kokend water beetgaar.

    Doe intussen de olijfolie in een koekenpan op halfhoog vuur.

    Doe er de fijngehakte knoflook in en dan de rauwe garnalen (gepelde gamba's waarvan het darmkanaal verwijderd is).

    Bak de garnalen tot ze aan beide kanten roze zijn en beginnen te krullen.

    Voeg de gehalveerde cherrytomaatjes toe en bak nog 1 minuut.

    Haal van het vuur.

    Giet de linguine af en doe terug in de pan.

    Doe er het garnalen-tomatenmengsel, citroensap, grofgehakte peterselie, bieslook en gescheurde basilicum bij.

    Schep om en kruid met zeezout en versgemalen zwarte peper.

     

     

    Chocomousse

     

    Ingrediënten voor 4 personen

    150 g chocolade (puur)
    2 eieren
    30 g suiker
    2 cl grand-marnier
    2 dl room
    1 eetlepel cacaopoeder

     

    De chocolade in stukken breken en smelten au bain-marie.

    Het eigeel schuimig kloppen met tweederde van de suiker.

    Wanneer de suiker volledig opgelost is, de grand marnier en het cacaopoeder erdoor roeren.

    De eiwitten stijfkloppen en al kloppend de rest van de suiker toevoegen.

    Ook de slagroom stijfkloppen.

    Langzaam de gesmolten chocolade door het eimengsel roeren.

    Voorzichtig de slagroom en het stijfgeklopte eiwit toevoegen.

    De mousse in schaaltjes verdelen en enkele uren laten opstijven in de koelkast.

    Eventueel serveren met chocoladeschilfers of bestuiven met poedersuiker.

    07-04-2006 om 13:48 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goeiemiddag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

    07-04-2006 om 13:28 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    06-04-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.recept

    Saucijzen in mosterdsaus

     

    Ingrediënten

    4 saucijsjes

    melk

    Paneermeel

    40 gr. boter

    30 gr. bloem

    1/2 ltr. bouillon

    2 el mosterd

    zout en peper

     

    De saucijsjes enkele tellen in heet water leggen, afdrogen en door melk en paneermeel wentelen.

    Ze in de boter aan alle kanten bruin bakken.

    De saucijsjes uit de pan nemen, de bloem bij de bakboter roeren en scheut voor scheut en onder goed roeren de bouillon toevoegen.

    Blijven roeren tot de saus is gebonden.

    De mosterd toevoegen en eventueel nog wat zout en peper.

    De saucijsjes in het sausje leggen, met een deksel op de pan 10 minuten stoven.

    06-04-2006 om 19:24 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goeieavond
    Klik op de afbeelding om de link te volgen klik op het plaatje

    06-04-2006 om 19:18 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.recept

    Roulade van eend met zoetzure salade van rammenas en munt

     

    Ingrediënten voor 4 personen

    200 gram gerookte eend, in plakjes

    200 gram eendenlever, in plakjes

    peper en grof zout

    enkele druppels calvados
    Voor de salade:

    half bosje koriander

    half bosje munt

    100 gram rammenas

    1 bosje waterkers

    1 el honing

    sap van halve citroen

    1 el sojasaus

    2 el druivenpitolie

     

    Bereidingswijze
    Neem twee stukken plastic folie en leg op elk daarvan enkele plakjes gerookte eend, dan een plak eendenlever, dan weer gerookte eend, en kruid dit telkens met peper, grof zout en wat calvados.

    Maak zo twee rollen en verpak ze in folie.

    Leg ze in de koelkast.

    Snijd de koriander, munt, rammenas en waterkers fijn en vermeng ze.

    Roer de andere ingrediënten tot een vinaigrette en vermeng die met de salade.

    Snijd elke roulade in vier stukken, leg op elk bord twee stukken en geef er de salade bij.

    06-04-2006 om 16:35 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koffietijd
    Klik op de afbeelding om de link te volgen klik op het plaatje

    06-04-2006 om 16:23 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.recept

    Kippenbouten in gembersaus

     

    Ingrediënten

    4 kippenbouten

    1 ui

    1 prei

    8 gemberbolletjes

    Zout

    Peper

    2 tl paprikapoeder

    50 gr. boter

    1 dl gembersiroop

    1 dl water

    2 el maïzena

    Bestrooi de kippenbouten met peper, zout en paprikapoeder.

    Verhit de boter in een pan en bak hierin de kippenbouten in ongeveer 30 tot 40 mooi bruin en gaar.

    Maak ondertussen de ui schoon en snipper deze.

    Maak de prei schoon en snijdt deze in dunne ringetjes.

    Hak de gemberbolletjes fijn.

    Roer in een kopje de maïzena met wat water tot een papje.

    Haal de kippenbouten (als ze gaar zijn) uit de pan en fruit in het achter gebleven bakvet de ui en de prei eventjes.

    Voeg dan het water en de gembersiroop toe en breng het aan de kook.

    Roer dan het maïzenapapje door de saus en blijf roeren tot de saus gebonden is.

    Voeg dan de gember toe, leg de kippenbouten in de saus en laat de bouten in de saus weer warm worden.

    Lekker met rijst.

    06-04-2006 om 12:48 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goeiemiddag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    06-04-2006 om 12:46 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen klik op het plaatje

    06-04-2006 om 11:14 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Menu van de dag

    Voorjaarssalade met escalope van kalfsvlees

     

    Ingrediënten voor 4 personen

    4 kalfslapjes
    1 wortel
    100 g prinsessenboontjes
    1 eetlepel bieslook (fijngehakt)
    150 g salade-assortiment
    2 theelepels sherry-azijn
    100 g peultjes
    1 ui (rood)
    0.5 paprika (rood)
    1 eetlepel kervel (fijngehakt)
    1 cl olijfolie (extra vierge)

     

    De boontjes beetgaar koken.

    De peulerwten en de in fijne staafjes gesneden wortel blancheren en ze vervolgens blussen in koud water.

    De ui en de paprika in fijne stukjes snijden en samen met de gemengde sla (eikenbladsla, veldsla, krulandijvie) en de kruiden in een aparte kom doen.

    Hierop de rest van de groenten verdelen.

    De kalfslapjes in zeer fijne lamellen snijden en heel even in de hete olijfolie bakken.

    Zodra het vlees klaar is de xérès-azijn toevoegen en het bakken beëindigen.

    Na enkele seconden het nog warme geheel op de salade gieten.

    Opdienen met een aparte vinaigrettesaus.

     

     

    Forel met rabarber

     

    Ingrediënten voor 4 personen

    600 g rabarber
    1 ui
    2 theelepels suiker
    10 beschuiten
    peper
    zout
    4 forellen
    100 g boter (bakboter)
    1 dl water

     

    Verwijder het blad en schil de rabarberstelen.

    Maak de ui schoon en snijd hem in kleine blokjes.

    Verwarm de oven voor op 200°C (180°C als u een heteluchtoven heeft).

    Smelt de boter en bak de ui lichtjes.

    Voeg de helft van de rabarber toe met een beetje peper en zout, en kook het geheel gedurende een vijftal minuten.

    Vermaal de beschuiten tussen de handen en voeg de beschuitkruimels toe aan de rabarber. Roer het mengsel nog even goed door.

    Vul de aan de buik opengesneden forel met dit mengsel.

    Bak het geheel gedurende 20 minuten in een voorverwarmde oven.

    Kook intussen de rest van de rabarber in met water en een beetje suiker.

    Serveer de forel met de rabarber.

     

     

    Perentaart

     

    Ingrediënten voor 4 personen

    100 g bloem (tarwebloem)
    80 g suiker
    1 ei
    60 g boter (roomboter)
    6 peren (Conférence)
    40 cl crème de cassis
    500 g passievruchten
    3 dl room
    25 g poedersuiker
    1 sinaasappel
    2 theelepels maïszetmeel

     

    Schil 24 uur vooraf de harde groene conférence-peren.

    Snijd ze in vieren en verwijder het klokhuis.

    Snijd ieder stuk nogmaals in drieën.

    Overgiet met de cassis en breng aan de kook.

    Laat 5 minuten zachtjes doorkoken.

    Laat de peren in het kookvocht afkoelen.

    Bereid de deegbodem: zeef de bloem op de werkplank en maak een kuiltje in het midden. Strooi de suiker in het kuiltje.

    Breek het ei op de suiker in het kuiltje.

    Snijd de boter in kleine blokjes.

    Schik de boterblokjes rond het kuiltje.

    Hak de boter met behulp van twee messen door het bloemmengsel.

    Kneed met koele handen het geheel tot een stevig deeg.

    Maak er een bal van en wikkel in folie.

    Laat ongeveer twee uur rusten in de koelkast.

    Bestrijk de taartvorm met boter.

    Rol het deeg uit, leg het in de taartvorm en druk de randen zorgvuldig aan.

    Snijd de randjes gelijk.

    Doorprik de deegbodem met een vork.

    Bak de taartbodem gaar op 175°C gedurende 35 à 40 minuten.

    Haal uit de oven en ontvorm.

    Laat op een taartrooster afkoelen.

    Schil de sinaasappel en blancheer de sinaasappelschillen.

    Maak de passievruchten leeg.

    Haal het sap door een zeef.

    Breng het sap met de suiker aan de kook.

    Laat afkoelen.

    Klop de room op.

    Meng de helft van het passievruchtensap met de room.

    Leg op de deegbodem het mengsel van room en passievruchtensap.

    Leg de gepocheerde peren erop.

    Bind de andere helft van het passievruchtensap met het maïszetmeel.

    Overgiet hiermee de taart.

    Werk af met sinaasappelschillen en poedersuiker.

    06-04-2006 om 11:12 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goeiemorgen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen klik op het plaatje

    06-04-2006 om 10:15 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 23/07-29/07 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 21/08-27/08 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 15/05-21/05 2006
  • 08/05-14/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 10/04-16/04 2006
  • 03/04-09/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 06/03-12/03 2006
  • 27/02-05/03 2006
  • 20/02-26/02 2006
  • 13/02-19/02 2006
  • 06/02-12/02 2006
  • 30/01-05/02 2006
  • 23/01-29/01 2006
  • 16/01-22/01 2006
  • 09/01-15/01 2006
  • 02/01-08/01 2006
  • 25/12-31/12 2006
  • 19/12-25/12 2005
  • 12/12-18/12 2005
  • 05/12-11/12 2005
  • 28/11-04/12 2005
  • 21/11-27/11 2005
  • 14/11-20/11 2005
  • 07/11-13/11 2005

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    Laatste commentaren
  • fijne zondag met dikke knufjes van mij.liefs Mieke.xxx. (mieke)
        op Baasje ziek
  • Avondgroetjes (hugo)
        op Weer terug
  • hoi hoi paulie (pluisje)
        op Weer terug
  • De Kerstgroetn van Juliën en Adriën. (De 2 zotte piefies)
        op Weer terug
  • Kerstgroetjes uit Koekelare. (Raf en Ginette)
        op Weer terug
  • Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Foto


    Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • Forum over grijze roodstaart papegaaien en andere kromsnavels
  • moppen
  • tijdschrift
  • pc & internet
  • Het blog van Dennis
  • Welkom bij Willy
  • grasparkieten

  • Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Grasparkiet Online

    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!