Inhoud blog
  • Weer terug
  • examen
  • bezoek
  • Baasje ziek
  • Op bezoek
    Zoeken in blog

    Paulie, grijze roodstaart papegaai, geboren: 19-3-2005
    Over mijzelf
    Ik ben Paulie, en gebruik soms ook wel de schuilnaam Prettig gestoord.
    Ik ben een man en woon in Menen (België) en mijn beroep is Het zotteken uithangen.
    Ik ben geboren op 19/03/2005 en ben nu dus 19 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: Iedere dag lekker rondfladderen in het huis en vooral aan mijn baasje zijn oren knabbelen.
    Ik ben hier aangekomen op 15 juni 2005 en ik was toen 12 weken oud en ik moet zeggen, ik ben hier met mijn gat in de boter gevallen.
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Paulie vertelt
    Over ons gezin
    Iedere dag is de moeite waard
    17-04-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    17-04-2006 om 13:41 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Menu van de dag

    Zalm met groene kruiden en 'blanquette' saus

     

    Ingrediënten voor 4 personen

    800 g zalmfilet
    1 eetlepel dille (fijngehakt)
    1 eetlepel bieslook (fijngehakt)
    2 blaadjes lavas
    0.5 eetlepel dragon (fijngehakt)
    1 eetlepel basilicum (fijngehakt)
    1 eetlepel peterselie (fijngehakt)
    2 dl visfumet
    1 dl blanquette de Limoux
    1 dl room
    100 g boter (roomboter)
    peper
    zout

     

    De groene kruiden schoonmaken en fijnhakken met de foodprocessor.

    De zalm aan één kant paneren met de groene kruiden.

    Voor de saus de visfumet met de schuimwijn tot een derde inkoken.

    De room toevoegen en weer even inkoken.

    Op smaak brengen met peper en zout, en monteren met de in stukjes gesneden koude boter.

    De bakplaat inwrijven met boter en de zalm erop leggen.

    De zalm gedurende 3,5 minuten grillen op 240 graden in de oven.

    Garneren met marktverse groenten.

    Serveren met een glaasje Blanquette de Limoux.

    Niet enkel de wijn koelen (8 graden), maar ook de glazen zodat de wijn langer sprankelend fris blijft aan tafel.

     

     

    Deense kip

     

    Ingrediënten voor 4 personen

    2 eetlepels mayonaise
    25 g boter (bakboter)
    2.5 dl slagroom
    1 hoevekip
    5 bosjes peterselie
    4 aardappelen (Bintje)
    15 cl olijfolie (extra vierge)
    2 blaadjes laurier
    3 teentjes knoflook
    0.5 g saffraandraadjes
    1 komkommer
    0.5 theelepel zout
    5 g suiker
    1 dl water

     

    De komkommer in dunne, lange plakken snijden en het water eruit laten lopen.

    Water, zout en suiker mengen tot alles is opgelost en een paar laurierblaadjes toevoegen.

    De komkommer in de dressing leggen en 2 uur laten staan.

    Voor de aïoli de mayonaise, knoflook en saffraan mengen.

    De poten van de kip afsnijden en de botten verwijderen.

    De poten met peterselie, peper en zout vullen en dichtbinden met vleesgaren.

    Boter in een pan laten smelten en als het goed heet is, de poten en de rest van de kip bruin braden.

    Als de huid bruin gekleurd is, een flinke scheut water toevoegen, de pan afdekken met een deksel en zachtjes laten koken.

    Na 20 minuten de kippenborst uit de pan halen en in aluminiumfolie verpakken.

    De poten nog 10 minuten in de pan laten en daarna ook eruit halen en afdekken met aluminiumfolie.

    Aan het braadvocht de slagroom toevoegen en met een klopper goed opkloppen.

    Tot de helft laten inkoken en de saus door een zeef passeren.

    De kip onder de grill laten garen.

    Intussen de aardappels schillen, in gelijke schijfjes snijden, wassen en goed afdrogen met een schone theedoek.

    In een pan olie heet laten worden en de schijfjes frituren tot ze goudgekleurd zijn.

    Daarna op keukenpapier laten uitlekken.

    Op ieder bordje een torentje van de aardappels maken.

    De kip snijden en mooi dresseren op de borden.

    De komkommersalade gebruiken om mee te garneren en een klein beetje aïoli over de aardappels verdelen .

     

     

    Broodpudding

     

    Ingrediënten voor 4 personen

    5 eieren
    12 sneetjes wit brood
    2 dl melk (halfvol)
    200 g suiker
    60 g rozijntjes
    kaneelpoeder
    1 eiwit
    150 g suiker

     

    De suiker losroeren in de warme melk.

    De korsten van het oud brood snijden en daarover de zoete melk gieten.

    Een half uurtje laten rusten.

    De eieren klutsen en er de gespoelde rozijnen en wat kaneelpoeder bijvoegen.

    Dit mengsel door het broodpapje roeren.

    De oven voorverwarmen op 200 graden.

    Een bakvorm insmeren met zachte boter.

    Hierin het broodmengsel gieten en 50 minuten laten bakken.

    De broodpudding storten op een rooster en laten afkoelen.

    Glazuur maken met het stevig opgeklopte eiwit en de fijne suiker.

    Over de broodpudding uitstrijken om te laten opstijven.

     

    Tip:

    Deze broodpudding is ook zeer lekker wanneer in het broodpapje gehakte nootjes of enkele lepels aardbeienconfituur worden geroerd.

    Ook eiergelei (of lemon curd) gaan goed samen met dit gerecht.

    17-04-2006 om 13:30 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goeiemiddag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

    17-04-2006 om 12:58 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    16-04-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.recept

    Sperziebonensalade

     

    Ingrediënten
    350 gram sperzieboontjes, schoon en in 2en
    1 rood uitje, heel fijn gesnipperd
    1 teentje knoflook, geperst
    3 tomaatjes, in blokjes
    150 gram feta met kruiden, in blokjes
    handje verse basilicum blaadjes, gescheurd
    lekker zwaar volkoren brood (kijk eens bij een natuurwinkel)

    Dressing
    3 eetlepels balamico azijn
    5 eetlepels olijfolie
    half theelepeltje honing
    peper&zout

    Bereiding
    Het lekkerste is als je de sperzieboontjes gaar stoomt, dan blijven ze lekker knapperig.

    Dit duurt meestal ongeveer 15 min, maar je moet gewoon even proeven.

    Begin met de dressing, die is heel simpel: meng olijfolie, balsamico azijn en een beetje honing (werkt als emulgator) en peper&zout in een schaal.

    Voeg de nog warme boontje toe (warme producten nemen de dressing beter op), en voeg daarbij de ui, de knoflook, de tomaat, de feta en als laatste de basilicim blaadjes.

    Heel erg lekker en voedzaam met een snee goed volkoren geroosterd brood.

    16-04-2006 om 16:10 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koffietijd
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    16-04-2006 om 16:04 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    16-04-2006 om 15:27 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.recept

    Special rijst

     

    Benodigdheden:

    half pakje zilvervliesrijst (2pers.)
    paprika
    klein bl. maïs
    rundergehakt
    zakje satésaus


    Rijst klaarmaken (zie verpakking), gehakt rullen, op smaak brengen met peper & zout en worchestershiresauce, blokjes paprika en maïs erbij.

    Satésaus verwarmen en verdunnen met een scheut melk.

    Rijst op het bord, een schep gehaktsaus en een lepel satésaus.

    16-04-2006 om 14:06 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    16-04-2006 om 14:01 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Menu van de dag

    Consommé van rivierkreeftjes met sherry

     

    Ingrediënten voor 4 personen

    15 rivierkreeftjes
    2 tomaten
    1 ui
    1 preiwit
    2 stengels bleekselderij
    2 wortelen
    70 g tomatenpuree
    20 dl court-bouillon
    20 dl visfumet
    4 cl sherry (droog)
    8 eiwitten
    10 cl olijfolie (extra vierge)
    4 eetlepels dragon (fijngehakt)
    0.25 theelepel kerriepoeder
    cayennepeper
    20 g kervel
    zout

     

    De rivierkreeftjes pellen en het darmkanaal verwijderen.

    Per persoon een kop en twee scharen apart houden voor de garnering.

    De resterende kopjes en scharen aanstoven in de olijfolie op hevig vuur.

    De ui en de helft van de wortelen toevoegen en meestoven op hevig vuur.

    Overgieten met de sherry en de visfumet, aan de kook brengen en op smaak brengen met de kerrie, de cayennepeper, de helft van de tomatenpuree, dragonstengels en zout.

    Twintig minuten laten koken, zeven en laten afkoelen.

    De eiwitten loskloppen en mengen met de fijngesneden rauwe groenten en de resterende tomatenpuree.

    De afgekoelde visfumet erover gieten, aan de kook brengen onder voortdurend roeren en op zacht vuur laten trekken tot al het eiwit gestold is.

    De soep zeven door een neteldoek, nog even laten koken en de consommé eventueel op smaak brengen met een extra scheutje sherry.

    De rivierkreeftstaartjes drie minuten pocheren in de court-bouillon.

    De blokjes tomaat, de rivierkreeftstaartjes en dragon over de borden verdelen.

    De hete consommé erover gieten en versieren met de kop en de scharen van een kreeftje.

     

     

    Geroosterde rode poon met Mechelse asperges

     

    Ingrediënten voor 4 personen

    4 rode ponen (van 500 g)
    12 asperges
    4 tomaten
    30 cl olijfolie (extra vierge)
    1 ui
    4 stengels bleekselderij
    1 wortel
    20 g korianderbolletjes
    2 takjes tijm
    2 blaadjes laurier
    2 eetlepels dragon (fijngehakt)
    2 eetlepels peterselie (fijngehakt)
    peper
    250 g boter (bakboter)
    4 eierdooiers
    0.5 citroen
    cayennepeper
    zout
    1 eetlepel mosterd

     

    De rode poon laten marineren in olijfolie, gekruid met in plakjes gesneden ui, selderij, wortel, korianderbolletjes, peper, tijm, laurier, peterselie en dragonstengels.

    De marinade gedurende 1 uur in de koelkast plaatsen.

    Met behulp van een dunschiller de asperges schillen en ze 10 minuten koken in water met een weinig zout en citroensap.

    Voor het roosteren de temperatuur van het rooster nakijken door er een weinig olie over te sprenkelen.

    De ponen daarna dwars op het rooster leggen en ze enkele malen omdraaien.

    Zo worden de ponen mooi gekwadreerd (in ruitjes geroosterd) zonder te verbranden.

    De vissen in een ovenschotel leggen, er een weinig marinade over gieten en ze nog enkele minuten in de oven plaatsen om zeker te zijn dat de ponen gaar zijn (om dit na te gaan met een vork proberen of het vlees van de graat loskomt).

    Voor de mosterdsaus de eierdooiers opkloppen met een weinig water, de geklaarde boter bijvoegen, kruiden met cayennepeper, zout en citroensap.

    Er een eetlepel mosterd bijdoen.

    Als de saus te dik is, een weinig warm water bijvoegen.

    De mosterdsaus verdelen over de borden en de rode poon midden op het bord schikken.

    De uiteinden van de asperges versnijden in fijne schijfjes en deze vermengen met kleine stukjes ontvelde en ontpitte tomaat.

    Rond de vis een waaier maken met de asperges en de aspergeschijfjes er in 2 hoopjes naast scheppen.

    Versieren met een eetbare bloem, b.v. bieslookbloempjes.

     

     

    Lasagne van chocolade met vanilleroomijs en rozijnen in rum

     

    Ingrediënten voor 4 personen

    120 g chocolade (puur)
    1 dl room
    120 g chocolade (witte chocolade)
    8 bolletjes vanille-ijs
    50 g rozijntjes
    2 cl rum
    4 eetlepels frambozencoulis
    20 g frambozen

     

    Smelt de witte chocolade en laat de rozijnen weken in de rum.

    Roer het roomijs, de room en de witte chocolade met de rozijnen om tot een gladde massa. Verdeel deze massa in ronde vormpjes en laat harden in de diepvries.

    Smelt de fondantchocolade en maak met een spatel 12 ringen op boterhampapier.

    Haal het roomijs uit de vormen en snijd ze in tweeën.

    Maak een torentje met afwisselend roomijs en chocoladeringen.

    Werk af met de frambozen en de munt, en dien op met de frambozencoulis en de mangocoulis.

    16-04-2006 om 13:59 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.zalige Pasen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen klik op het plaatje

    Aan alle bloggers een Zalige Pasen.

    16-04-2006 om 13:39 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goeiemiddag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    16-04-2006 om 13:28 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    15-04-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.recept

    Slaatje van gerookte makreel

     

    Ingrediënten voor 4 personen

    200 g makreelfilets
    15 cl olijfolie (extra vierge)
    5 cl wijnazijn (wit)
    2 eetlepels mosterd
    2 sjalotten
    2 eetlepels peterselie (fijngehakt)
    peper
    zout
    1 krop sla
    1 ui
    2 tomaten
    4 olijven (groen)

     

    De filets ontvellen en in reepjes snijden van 2 à 3 centimeter.

    Gedurende 2 uur laten marineren in een vinaigrette van olie, azijn, mosterd, sjalot, peterselie, peper en zout.

    De gewassen, droge sla op een schotel leggen en de visreepjes erover verdelen.

    Overgieten met vinaigrette.

    Garneren met de tomaten, olijven, gesnipperde ui en de rest van de gehakte peterselie.

    Een zeer lekker idee voor allerlei gerookte vissoorten zoals haring, forel en heilbot.

    15-04-2006 om 20:14 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goeieavond
    Klik op de afbeelding om de link te volgen klik op het plaatje

    15-04-2006 om 19:51 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.recept

    Pasta

     

    Benodigdheden:
    macaroni
    wat groenten zoals, prei en champignons
    een blik tomatenblokjes
    gember (vers)
    peper en zout
    eventueel Italiaanse kruiden
    extra een omelet met ui

    Je opent het blik en doe de tomatensaus in een pan, op laag vuur.

    Je snijdt de groenten fijn en roer deze erdoor.

    Leng eventueel de saus met water aan.

    Schaaf er gember door, ongeveer 2 eetlepels.

    Breng het geheel zachtjes aan de kook.

    Als de saus warm is, is hij klaar en voeg er eventueel Italiaanse kruiden bij, niet teveel (+/_2 theelepeltjes).
    Kook de macaroni zoals staat aangegeven op de verpakking.

    Klop een ei met melk, peper en zout erdoor.

    Bak eventueel eerst een ui aan en voeg hier de omelet mix bij en doe het deksel erop en bak tot het gaar is.
    Alles op een bord met wat sla erbij met peterselie en voila!!!

     

    TIP

    Met een beetje olie erbij plakt hij niet.

    15-04-2006 om 16:20 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koffietijd
    Klik op de afbeelding om de link te volgen klik op het plaatje

    15-04-2006 om 16:11 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    15-04-2006 om 13:10 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.recept

    Aardappeltaart met spekjes

     

    Ingrediënten voor 4 personen

    Ca. 500 gr aardappelen in dunne plakjes

    100 gr zout spek in blokjes

    Water

    2 eieren

    2 dl room

    1 dl groenten fond

    Peper en zout

    Geraspte oude kaas

    Tuin kruiden

    3 teentjes knoflook uit de pers

    Bladerdeeg

     

    Bereidingswijze:

    Dep de aardappeltjes.

    Breng ze aan de kook halfgaar.

    Bak het spek in een pan.

    Klop de eieren met de toom en de font van de groenten.

    Voeg peper en zout naar keuze toe.

    Beleg uw voorgebakken bladerdeegvormen met afwisselend aardappelschijfjes en spekreepjes.

    Strooi wat geraspte kaas, tuinkruiden en de knoflook toe.

    Giet het eimengsel erover.

    Breng smaak met geraspte kaas-

    15-04-2006 om 13:08 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    15-04-2006 om 13:00 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Menu van de dag

    Japanse salade

     

    Ingrediënten voor 4 personen

    1 krop ijsbergsla
    500 g runderfilet (ossenhaas)
    3 sjalotten
    1 eetlepel pijnboompitten
    3 eetlepels ketjap (sojasaus)
    6 cl sherry (droog)
    1 cl wijnazijn (rood)
    2 eetlepels honing (vloeibaar)
    1 mespuntje gemberpoeder
    1 teentje knoflook

     

    Een marinade maken met de sojasaus, de sherry (of saké), de wijnazijn, de honing, het gemberpoeder en het geplette teentje knoflook.

    Het vlees (in één stuk) hierin leggen en ervoor zorgen dat alles goed bedekt is met de marinade.

    Afdekken en een nacht in de koelkast zetten.

    Het vlees laten uitlekken, in een beboterde ovenschotel leggen en gedurende 15 minuten bakken in een voorverwarmde oven van 220 graden.

    Tijdens het bakken geregeld bedruipen met de marinade.

    Uit de oven nemen en de braadjus in een kommetje gieten.

    De kleingesneden ijsbergsla op een serveerschotel schikken, het vlees in dunne plakjes snijden en op de sla schikken.

    De jus over het vlees lepelen en bestrooien met fijngehakte sjalot en geroosterde pijnboompitten.

     

     

    Mignonnettes met scampi en groentebeignets

     

    Ingrediënten voor 4 personen

    4 mignonnettes
    12 scampi
    1 ui
    2 eetlepels peterselie (fijngehakt)
    0.5 courgette
    2 wortelen
    0.25 knolselder
    300 g bloem (tarwebloem)
    zout
    2 eieren
    5 g suiker
    2 cl maïskiemolie
    20 cl pilsbier
    50 g boter (bakboter)
    peper

     

    De scampi bakken in boter met gehakte ui.

    Een beignetbeslag maken met bloem, water, pilsbier, olie, eiwit en een snuifje zout.

    Het vlees goudbruin bakken in hete boter.

    Kruiden met peper en zout en warm houden onder aluminiumfolie.

    De gewassen groenten in gelijke stukjes snijden en in het beignetbeslag dompelen (hiervoor kan een groentemengeling naar keuze worden gebruikt).

    Goudbruin bakken in hete frituurolie en even laten uitlekken op keukenpapier.

    De mignonnettes op warme borden schikken en garneren met scampi en groentebeignets. Serveren met puree of rijst.

    Afwerken met een toefje peterselie.

     

     

    Chocoladetaartjes met gekonfijte witlof en sinaasappel

     

    Ingrediënten voor 4 personen

    150 g bloem
    250 g boter (roomboter)
    125 g suiker
    2 eieren
    zout
    50 g erwtjes
    3 eierdooiers
    100 g chocolade (puur)
    50 g After eight
    4 stronkjes witloof
    1 theelepel kummel
    1 dl sinaasappelsap
    20 g poedersuiker

     

    Vermeng de ingrediënten voor het deeg (bloem, 2/3 van de boter, 2/3 van de suiker, 1 ei en het zout) en laat deze minimaal een halve dag rusten.

    Rol het deeg uit en bekleed er 4 taartvormpjes mee.

    Bedek de bodem met vetvrij papier en strooi er een laagje bonen of erwten op.

    Bak de taartjes ca. 20 minuten op 160°C.

    Verwijder halverwege de baktijd de bonen of erwten.

    Klop voor de vulling het ei met de eidooiers en de suiker tot een stevige massa.

    Smelt de chocolade, de After Eight en de boter en spatel dit door het eimengsel.

    Giet de massa in 4 taartvormpjes en bak het geheel op 160°C in 15 à 20 minuten.

    Halveer de witlofstronkjes en snij de harde kern eruit.

    Fruit het witlof aan in wat boter, voeg de kummel toe en vul aan met het sinaasappelsap.

    Stoof het witlof hierin gaar.

    Voeg als laatste poedersuiker naar smaak toe en laat het witlof licht karameliseren.

    Serveer bij elk taartje een stronkje witlof.

    15-04-2006 om 12:56 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goeiemiddag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    15-04-2006 om 12:16 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 23/07-29/07 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 21/08-27/08 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 15/05-21/05 2006
  • 08/05-14/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 10/04-16/04 2006
  • 03/04-09/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 06/03-12/03 2006
  • 27/02-05/03 2006
  • 20/02-26/02 2006
  • 13/02-19/02 2006
  • 06/02-12/02 2006
  • 30/01-05/02 2006
  • 23/01-29/01 2006
  • 16/01-22/01 2006
  • 09/01-15/01 2006
  • 02/01-08/01 2006
  • 25/12-31/12 2006
  • 19/12-25/12 2005
  • 12/12-18/12 2005
  • 05/12-11/12 2005
  • 28/11-04/12 2005
  • 21/11-27/11 2005
  • 14/11-20/11 2005
  • 07/11-13/11 2005

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    Laatste commentaren
  • fijne zondag met dikke knufjes van mij.liefs Mieke.xxx. (mieke)
        op Baasje ziek
  • Avondgroetjes (hugo)
        op Weer terug
  • hoi hoi paulie (pluisje)
        op Weer terug
  • De Kerstgroetn van Juliën en Adriën. (De 2 zotte piefies)
        op Weer terug
  • Kerstgroetjes uit Koekelare. (Raf en Ginette)
        op Weer terug
  • Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Foto


    Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • Forum over grijze roodstaart papegaaien en andere kromsnavels
  • moppen
  • tijdschrift
  • pc & internet
  • Het blog van Dennis
  • Welkom bij Willy
  • grasparkieten

  • Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Grasparkiet Online

    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!