Inhoud blog
  • Weer terug
  • examen
  • bezoek
  • Baasje ziek
  • Op bezoek
    Zoeken in blog

    Paulie, grijze roodstaart papegaai, geboren: 19-3-2005
    Over mijzelf
    Ik ben Paulie, en gebruik soms ook wel de schuilnaam Prettig gestoord.
    Ik ben een man en woon in Menen (België) en mijn beroep is Het zotteken uithangen.
    Ik ben geboren op 19/03/2005 en ben nu dus 19 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: Iedere dag lekker rondfladderen in het huis en vooral aan mijn baasje zijn oren knabbelen.
    Ik ben hier aangekomen op 15 juni 2005 en ik was toen 12 weken oud en ik moet zeggen, ik ben hier met mijn gat in de boter gevallen.
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Paulie vertelt
    Over ons gezin
    Iedere dag is de moeite waard
    15-04-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goeiemiddag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    15-04-2006 om 12:16 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    14-04-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    14-04-2006 om 18:46 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.recept

    Zuiderse aardappellasagne


    Ingrediënten voor 4 personen

    8 vastkokende aardappelen

    Olijfolie

    1 tomaat

    Provençaalse kruiden

    4 plakjes geitenkaas

    1 aubergine

    Peper

    Zout

    Halve rode paprika

    Halve gele paprika

     

    Bereidingswijze:
    Schil de aardappelen en snij ze in dunne schijven.
    Snij de tomaat in vier schijven en de paprika's in vier bootjes.

    Verdeel de aubergine in acht schijven.

    Bak de paprika's in olijfolie en voeg er, voor je ze uit de pan haalt, wat Provençaalse kruiden en zout aan toe.

    Doe net hetzelfde met de tomaat, de aubergines en de aardappelschijfjes.

    Bouw dan de aardappellasagne als volgt op: een laagje aardappel, aubergine, aardappel, paprika, aardappel, tomaat, aardappel en ten slotte geitenkaas.

    Zet de lasagne in een voorverwarmde oven (200?C).

    Prik in de aardappellasagne om te voelen of de groenten gaar zijn.


    Serveertips:

    Een lekker wijntje dat perfect past bij de geitenkaas: een Chardonnay uit Australië?

    14-04-2006 om 18:43 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goeieavond
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    14-04-2006 om 18:36 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.recept

    Kwarktaart met witte chocolade en amaretto

     

    Ingrediënten voor 4 personen

    16 volkorenbeschuitjes
    3 bitterkoekjes (macarons)
    50 g boter (roomboter)
    0.5 theelepel amandelextract
    0.5 theelepel kaneelpoeder
    350 g chocolade (witte chocolade)
    1.25 dl slagroom
    675 g roomkaas
    120 g suiker
    4 eieren
    2 eetlepels amaretto
    0.5 theelepel vanille-extract
    4.4 dl zure room
    witte chocoladeschilfers

     

    Verwarm de oven voor op 180°C.

    Vet een springvorm met een doorsnee van 24 cm en 7,5 hoog in.

    Draai de volkorenbeschuitjes en bitterkoeken in een keukenmachine fijnkorrelig.

    Voeg de gesmolten boter toe, samen met het amandelextract en kaneel en draai alles nogmaals.

    Duw het kruimeldeeg tegen de bodem en langs de randen van de springvorm.

    Bak de korst in 5-7 minuten in de oven tot hij stevig geworden is.

    Draai de temperatuur lager tot 150°C.

    Smelt voor de vulling de chocolade en de slagroom in een pannetje op laag vuur.

    Blijven roeren.

    Laat afkoelen en roer het af en toe door.

    Klop met een elektrische mixer de roomkaas zacht.

    Voeg nu eerst de helft van de suiker toe en klop vervolgens één voor één de eieren erdoor. Voeg dan langzaam het chocolademengsel toe, samen met de helft van de amaretto (of amandelextract) en het vanille-extract.

    Schep de vulling in het kortdeeg en schuif de taart op een bakplaat in de oven.

    Bak de taart 45-55 minuten tot de rand van de taart stevig is geworden, maar het binnenste nog vochtig is.

    Draai de temperatuur hoger tot 200°C.

    Klop voor de topping de zure room, de rest van de suiker en de amaretto door elkaar.

    Strijk deze topping over de taart en schuif de taart nog 5-7 minuten in de oven.

    Draai de oven uit, maar laat de kwarktaart nog 1 uur in de oven staan.

    Haal de taart uit de oven en laat afkoelen.

    Werk met een mes de taart van de rand van de springvorm.

    Dek de taart losjes af en laat een nacht in de koelkast staan.

    Maak de springvorm los en til de ring voorzichtig van de taart.

    Schuif de taart op een platte schaal en decoreer hem met chocoladeschilfers

    14-04-2006 om 16:14 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koffietijd
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

    14-04-2006 om 16:06 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vriendschap
    Klik op de afbeelding om de link te volgen MEER VRIENDSCHAP EN VERTROUWEN OP HET SENIORENNNET !"

    Laten wij één grote vriendschapsband maken!!!

    14-04-2006 om 14:08 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (6 Stemmen)
    >> Reageer (3)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tegen dierenmishandeling
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Mag ik zo vrij zijn om aan alle bloggers te vragen om ook dit teken tegen dierenmishandeling op hun blog te plaatsen.
    Een aantal bloggers nemen al aan deze actie deel.
    Laten wij samen sterk staan tegen dierenmishandeling en dierenleed.

    Paulie, Jako, Spike, Bolleke, Whizzy, papa Ronny, mama Christa & Dennis

    14-04-2006 om 14:08 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.recept

    Kippenboutjes met groenten in een braadzak

     

    Ingrediënten voor 4 personen

    4 kippenboutjes
    zout
    paprikapoeder
    2 sjalotten
    200 g preiwit
    1/4 bloemkool
    2 rode paprika's
    1/8 l kippenbouillon
    2 eetlepels bieslook of andere tuinkruiden.
    1 braadzak


    Lexicon bij dit recept


    Braadzak
    Doorzichtige zak in kunststof die gevuld wordt met vlees en groenten en dan afgesloten in de oven geschoven wordt om de bereiding smaakvol te garen.

    De braadzakken zijn leeg te koop in warenhuizen of al gevuld (met kippendelen en groenten) bij de versafdeling.

     

    Voor de slanke lijn: dit gerecht wordt klaargemaakt zonder toevoeging van vetstof.

     

    Bereiding

    1. Wrijf de kippenboutjes in met zout en paprikapoeder en laat ze kleuren in een pan met antiklaaflaag.


    2. Verhit de oven voor op 180°C.

    Snij de schoongemaakte groenten klein.

    Doe de kippenboutjes en de groenten met de bouillon in de braadzak, sluit deze en prik bovenaan een paar keer in met een vork.

    3. Schuif in het midden van de oven en laat in 25 minuten gaar worden.

    4. Open de braadzak, doe de kip met de groenten in de bouillon in een serveerschaal en

    bestrooi met tuinkruiden.

     

    Tips

    Braadzak of folie: Vlees, kip, vis of wild is te bereiden in folie of braadzak in de oven.

    Er hoeft geen vet toegevoegd te worden.

    Een braadzak kunt u ook in de magnetron gebruiken.

    Let op tot welke temperatuur de braadzakken te gebruiken zijn, en zorg dat de zak de ovenwanden of warmte-elementen niet raakt.

    14-04-2006 om 14:06 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen klik op het plaatje

    14-04-2006 om 13:37 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Menu van de dag

    Krokanterietje met Belgische kazen

     

    Ingrediënten voor 4 personen

    1 vel brick-deeg
    100 g Maredsouskaas
    80 g Chimay-kaas
    60 g Bou d'Fagne-kaas
    1 dl kalfsfond
    1 dl room
    33 cl Trappist Westmalle (dubbel)
    1 eetlepel honing (vloeibaar)
    2 theelepels Luikse siroop

     

    Elke kaassoort in 4 gelijke delen verdelen.

    Telkens een stukje van de 3 verschillende kazen op een plakje brick-deeg leggen.

    Dit toevouwen en alles gedurende 10 minuten in de oven zetten.

    De kalfsfond met het bier laten inkoken.

    De room toevoegen en alles drievierde laten inkoken.

    De siroop en de honing er luchtig doorroeren.

    In elk bord wat saus scheppen en de kaasgebakjes in het midden schikken.

     

     

    Gegrilde roodbaars met mosterdsaus

     

    Ingrediënten voor 4 personen

    4 roodbaarsfilets (ca. 200 g)
    1 eetlepel mosterd
    25 g boter (bakboter)
    25 g bloem (tarwebloem)
    2 dl melk (halfvol)
    0.5 cl wijnazijn (wit)
    0.5 eetlepel kappertjes
    1 citroen
    peper
    zout

     

    De vis onder stromend water wassen en vervolgens droogdeppen.

    Instrijken met mosterd en vers gemalen peper, even laten rusten en bestrijken met gesmolten boter.

    Het rooster insmeren met olie en de filets 5 minuten grillen aan elke zijde.

    Een roux maken, er de melk bijgieten en de in azijn losgeroerde mosterd toevoegen. Eventueel bijkruiden en verder afwerken met de kappertjes.

    De vis garneren met citroenschijfjes. Serveren met doperwtjes en aardappelen in de schil.

     

     

    Bessendessert uit de oven

     

    Ingrediënten voor 4 personen

    75 g blauwbessen
    75 g rode bessen
    1 eetlepel citroensap
    2 eieren
    30 g poedersuiker
    2 cl grand-marnier
    1.25 dl room

     

    De grill voorverwarmen op de hoogste stand.

    De eieren splitsen.

    De eierdooiers, de poedersuiker en het citroensap met een mixer schuimig kloppen.

    De eiwitten stijfkloppen.

    Het dooiermengsel en de room door het eiwit scheppen.

    De bessen en de grand marnier verdelen over 2 ovenvaste schaaltjes.

    Het eimengsel erover gieten.

    Vlak onder de grill in 2 tot 3 minuten lichtbruin grilleren.

    14-04-2006 om 13:35 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goeiemiddag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    14-04-2006 om 13:17 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    13-04-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.recept

    Kabeljauwfilet op zuiderse wijze

     

    Ingrediënten
    800 gr tot 1 kg kabeljauw
    visfumet
    6 grote tomaten
    1 eetlepel kappertjes
    2 sjalotjes
    2 teentjes knoflook
    1 halve ui
    8 ontvette ansjovisfilets
    peterselie
    peper

    zout
    Provençaalse kruiden
    geraspte magere lightkaas

    Bereidingswijze
    Leg de kabeljauw in een vuurvaste schotel.
    Bereid de visfumet.
    Overgiet de kabeljauw met de visfumet en steek de schotel in de voorverwarmde oven.
    Laat de vis pocheren (tegen het kookpunt aan) ongeveer 20 minuten.
    Snij de tomaten in schijfjes.
    Pel de sjalot, de ui, en snij ze fijn.
    Plet de look.
    Haal de vis uit de oven en giet het overtollige visfumet af.
    Leg bovenop de gepocheerde kabeljauw de tomaten dakpansgewijs.
    Laat de gesnipperde ui, sjalot en look even aanfruiten zonder te kleuren en leg het boven
    de tomaten, daarop de kappertjes en de ansjovis.
    Peper en zout plus de kruiden toevoegen en als laatste de geraspte kaas.
    Steek de schotel nogmaals 20 minuten in de oven.
     

    Serveertips:

    Het kan geserveerd worden met rijst, of gekookte aardappeltonnetjes of aardappel in de schil.

    13-04-2006 om 18:32 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goeieavond
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    13-04-2006 om 18:14 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.recept

    Grieks preischoteltje

     

    Ingrediënten

    aardappelpuree (uit een pakje)
    zak gesneden prei
    4 tartaartjes
    peper

    zout

    kaneel
    ger. (magere) kaas


    Bak de tartaartjes rul in weinig olie in de wok
    Voeg prei toe, peper, zout en wat kaneelpoeder.
    Maak de puree.

    Doe het tartaar-preimengsel in een ovenschaal.
    Bedekken met de puree.
    Geraspte kaas erover, evt. onder de grill laten smelten.

    13-04-2006 om 16:38 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.recept

    Gevulde paprika

     

    Ingrediënten voor 2 personen:
    2 paprika's (eender welke kleur)
    200 gr americain puur
    2 soeplepels light kaas(geraspt)
    1 wortel
    1/2 courgette
    1 soeplepel boter
    peper en zout + eventueel peterselie
    wok of steelpan
    kookpan
    oven
    ovenschotel

    werkwijze:
    Snijdt de wortel en de courgette in kleine blokjes.
    De paprika's moeten worden uitgehold: dus u snijdt de bovenkant eraf en haalt nadien met een lepel de pitjes eruit, het overschot die bij het steeltje hangt kunt u eventueel ook nog fijn snijden en bij de stukjes wortel en courgette voegen.
    De paprika's moeten enkele minuten gekookt worden: zo zijn ze minder hard bij het opeten, een 5 minuten laten koken.
    Schakel de oven in op 200°C.
    U brengt de boter in een wok of steelpan (wok is beter).
    Voeg nadat de boter is gesmolten de courgette, wortel en paprika stukjes toe en laat ongeveer 5 minuten stoven.
    Nu voegt u er de americain puur aan toe.
    Nadat de americain mooi gekleurd is kun je het gerecht nu kleuren met peper, zout en peterselie.(eventueel ook wat kerrie en paprika poeder).
    Neem nu een ovenschotel, schik daar de 2 paprika's in en vul deze op met de americainschotel.
    Bovenaan de paprika legt u nog een soeplepel light kaas.
    Laat dit nu in de oven gratineren tot de kaas een mooi goudbruin korstje vormt.

    Deze gevulde paprika kunt u het best opeten met wat rijst.
    Je kunt de paprika ook vullen met de rijst in plaats van de americain. 

     

    13-04-2006 om 16:29 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    13-04-2006 om 15:19 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Menu van de dag

    Slasoep met merguez

     

    Ingrediënten voor 4 personen

    2 kroppen sla
    4 uien
    2 preiwitten
    30 g bloem (tarwebloem)
    250 g merguez-worstjes
    peper
    zout
    30 dl vleesbouillon

     

    De sla, de uien en de preiwitten schoonmaken, wassen en klein snijden.

    Laten aanstoven in boter, bestuiven met bloem en kruiden met peper en zout.

    Goed doorroeren en overgieten met de vleesbouillon.

    Pureren met de staafmixer en laten gaarsudderen.

    Bijkruiden en de gebakken en in stukjes gesneden pikante merguezworstjes erdoor roeren.

    Meteen serveren.

     

     

    Lendenbiefstuk à la Niçoise

     

    Ingrediënten voor 4 personen

    800 g tussenrib (entrecôte)
    2 teentjes knoflook
    4 cl olijfolie (extra vierge)
    1 dl wijn (wit/droog)
    2 theelepels ansjovispuree
    2 dl demi-glace (ingekookte fond)
    32 olijven (zwart)
    40 g boter (roomboter)
    peper
    zout

     

    De knoflook pellen en pletten en er de biefstukken mee inwrijven.

    Kruiden met zout en peper.

    De olie in een pan verhitten en de entrecotes 2 tot 3 minuten aan elke kant laten bakken.

    Het vlees uit de pan halen en warm houden onder aluminiumfolie.

    Het bakvet weggieten en de pan deglaceren met de witte wijn.

    Met een garde de ansjovispuree erdoor roeren en vervolgens de ingekookte fond laten indampen.

    De olijven verwarmen in de pan en de saus binden met de koude boter die in klontjes werd verdeeld.

    Het vlees op warme borden leggen, overgieten met de saus en zeer warm opdienen.

     

    Chocoladeijs met sorbet van bloedappelsienen

     

    Ingrediënten voor 4 personen

    5 dl bloedappelsiensap
    1 citroen
    6 eetlepels rietsuikersiroop
    100 g chocolade (puur)
    3.5 dl melk (halfvol)
    170 g suiker
    6 eierdooiers
    3 dl room
    1 eetlepel gekonfijte sinaasappel

     

    Vermeng het bloedsinaasappelsap met het sap van de citroen en de rietsuikersiroop en laat 20 minuten in een roomijsmachine draaien.

    Of: giet het mengsel in een bakje en zet het 30 minuten in de diepvriezer.

    Vermeng grondig met een vork en zet het mengsel terug in de diepvriezer.

    Vermeng grondig ieder kwartier tot de sorbet vast genoeg geworden is.

    Verwarm de chocolade in een warmwaterbad.

    Klop de eierdooiers met de helft van de suiker tot een bijna witte en stevige massa.

    Verwarm de room met het overschot van de suiker tot de suiker gesmolten is.

    Vermeng de gesuikerde room met de gesmolten chocolade en het eimengsel.

    Roer de koude melk door de chocolademassa en laat het mengsel 20 minuten draaien in een ijsroommachine.

    Vorm bollen van de 2 ijssoorten en verdeel ze in koude glazen.

    Versier met gekonfijte sinaasappel.

    13-04-2006 om 15:00 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goeiemiddag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    13-04-2006 om 13:47 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    12-04-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.recept

    Gegrilde karperfilet met prei en worteltjes

     

    Ingrediënten voor 4 personen

    800 g karperfilet
    4 aardappelen (Bintje)
    50 g boter (bakboter)
    4 eierdooiers
    100 g broccoli
    4 sneetjes wit brood
    2 sneetjes spek (gerookt)
    100 g kikkerbilletjes
    2 dl room
    200 g spinazie
    2 dl visfumet
    2 preiwitten
    2 wortelen
    peper
    zout

     

    De aardappelen koken, pureren en 2/3 van de boter en het eigeel toevoegen.

    De broccoli 3 min koken in gezouten water.

    De spekblokjes aanbakken en vermengen met de broccoli en de puree.

    Op smaak brengen met peper en zout.

    Het brood toasten en er rondjes van 6 centimeter doorsnede uitsnijden.

    De spinazie wassen en kort stoven in boter.

    De room samen met de visfumet inkoken tot er een derde overblijft.

    De kikkerbilletjes koken in gezouten water, het vel verwijderen en ze bij de saus voegen.

    Het geheel kruiden met peper en zout en warm houden.

    De prei en de wortel in dunne ringetjes snijden en beetgaar stomen.

    Warm houden.

    De karperfilet in bloem rollen, kruiden met peper en zout en op een hete grillplaat gaarbakken (6 minuten aan elke zijde).

    Ondertussen de selderblaadjes frituren.

    De warme puree tussen 2 toastjes spuiten en dit bovenaan het bord schikken.

    Versieren met de gefrituurde selderblaadjes.

    De wortel- en preiringetjes afwisselend op het bord schikken.

    In het midden de saus gieten en hierop de gegrilde karper leggen.

    12-04-2006 om 22:58 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 23/07-29/07 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 21/08-27/08 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 15/05-21/05 2006
  • 08/05-14/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 10/04-16/04 2006
  • 03/04-09/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 06/03-12/03 2006
  • 27/02-05/03 2006
  • 20/02-26/02 2006
  • 13/02-19/02 2006
  • 06/02-12/02 2006
  • 30/01-05/02 2006
  • 23/01-29/01 2006
  • 16/01-22/01 2006
  • 09/01-15/01 2006
  • 02/01-08/01 2006
  • 25/12-31/12 2006
  • 19/12-25/12 2005
  • 12/12-18/12 2005
  • 05/12-11/12 2005
  • 28/11-04/12 2005
  • 21/11-27/11 2005
  • 14/11-20/11 2005
  • 07/11-13/11 2005

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    Laatste commentaren
  • fijne zondag met dikke knufjes van mij.liefs Mieke.xxx. (mieke)
        op Baasje ziek
  • Avondgroetjes (hugo)
        op Weer terug
  • hoi hoi paulie (pluisje)
        op Weer terug
  • De Kerstgroetn van Juliën en Adriën. (De 2 zotte piefies)
        op Weer terug
  • Kerstgroetjes uit Koekelare. (Raf en Ginette)
        op Weer terug
  • Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Foto


    Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • Forum over grijze roodstaart papegaaien en andere kromsnavels
  • moppen
  • tijdschrift
  • pc & internet
  • Het blog van Dennis
  • Welkom bij Willy
  • grasparkieten

  • Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Grasparkiet Online

    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!