Inhoud blog
  • Weer terug
  • examen
  • bezoek
  • Baasje ziek
  • Op bezoek
    Zoeken in blog

    Paulie, grijze roodstaart papegaai, geboren: 19-3-2005
    Over mijzelf
    Ik ben Paulie, en gebruik soms ook wel de schuilnaam Prettig gestoord.
    Ik ben een man en woon in Menen (België) en mijn beroep is Het zotteken uithangen.
    Ik ben geboren op 19/03/2005 en ben nu dus 19 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: Iedere dag lekker rondfladderen in het huis en vooral aan mijn baasje zijn oren knabbelen.
    Ik ben hier aangekomen op 15 juni 2005 en ik was toen 12 weken oud en ik moet zeggen, ik ben hier met mijn gat in de boter gevallen.
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Paulie vertelt
    Over ons gezin
    Iedere dag is de moeite waard
    25-05-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goeieavond
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    25-05-2006 om 19:51 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.recept

    Salade van gerookte zalm met fruit

     

    Ingrediënten voor vier personen
    150 gram meloenballetjes (diepgevroren)
    4 tomaten
    100 gram gemengde sla
    1 sinaasappel (onbespoten)
    4 schijven ananas (vers of in eigen nat)
    3 takjes munt
    1 pak gerookte zalm (liefst in blokjes gesneden)
    1 teentje look
    1 limoen
    2 eetlepels olijfolie
    grof zeezout
    peper uit de molen

    Laat de meloenballetjes ontdooien in een slakom.
    Schil de sinaasappel met een dunschiller.

    Zorg dat alleen het oranje deel van de schil meekomt.
    Ontvel de tomaten, verwijder de zaadjes en snij het vlees in blokjes.

    Doe ze in de slakom.
    Was de sla en dep ze droog.

    Snij de ananas in blokjes.

    Haal de blaadjes munt van de takken.
    Doe alles bij de rest in de slakom en voeg de blokjes zalm toe.
    Rasp de sinaasappelschil boven de slakom.
    Pers de sinaasappel uit en zet het sap weg.
    Pel het lookteentje en hak het fijn.

    Doe hem bij het sinaasappelsap.

    Pers de limoen uit en doe het sap erbij, samen met de olie.

    Klop stevig op en giet deze vinaigrette in de slakom.
    Meng alles goed dooreen.
    Bestrooi met wat grof zeezout en kruid stevig met peper uit de molen.

    25-05-2006 om 14:35 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

    25-05-2006 om 14:27 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Menu van de dag

    Mexicaanse maïssoep

     

    Ingrediënten voor 4 personen

    200 g maïs (in blik)
    1 ui
    1 Spaans pepertje (piment)
    olijfolie om te bakken
    0.5 paprika (groen)
    0.5 paprika (rood)
    10 dl groentebouillon
    3 dl melk (halfvol)
    2 tomaten
    2 eetlepels peterselie (fijngehakt)
    peper
    zout

     

    Snipper de ui.

    Verwijder de zaden van de paprika's en de Spaanse peper.

    Hak deze in stukjes.

    Fruit de ui samen met de Spaanse peper in de olie.

    Bak ook even de paprika mee.

    Voeg de bouillon en de melk toe, breng aan de kook en draai dan het vuur laag.

    Pel de tomaten en snij ze in stukjes.

    Voeg de stukjes tomaat samen met de maïs aan de soep toe.

    Laat zonder deksel 30 minuten sudderen.

    Breng op smaak met peper en zout.

    Bestrooi voor het opdienen met gehakte peterselie.

     

     

    Lasagne met radicchio rosso

     

    Ingrediënten voor 4 personen

    8 vellen lasagne
    peper
    zout
    3 kroppen radicchio rosso
    1 ui
    1 teentje knoflook
    5 sneetjes spek (gezouten)
    3 cl olijfolie (extra vierge)
    130 g boter (bakboter)
    100 g kaas
    10 dl melk (vol)
    60 g bloem (tarwebloem)

     

    De lasagne in gezouten water beetgaar koken, spoelen onder de koude kraan en laten uitlekken.

    De radicchio wassen, drogen en in reepjes van 1 centimeter snijden.

    De gepelde ui en knoflook fijnhakken en met het in blokjes gesneden spek laten aanfruiten in een mengsel van boter en olie.

    De radicchio toevoegen, kruiden met peper en zout en op een laag pitje laten gaarstoven.

    Een blonde roux bereiden met de helft van de boter en de bloem, de melk erbij gieten en al roerend laten indikken.

    Een ovenschotel beboteren en daarin achtereenvolgens lasagneblaadjes, radicchiomengsel, witte saus en geraspte kaas schikken.

    Dit herhalen tot alles opgebruikt is en dan gedurende 15 minuten bakken in een voorverwarmde oven van 200 graden.

    Meteen serveren.

     

     

    Tamarinde-gemberijs met rode papaja

     

    Ingrediënten voor 4 personen

    4 eierdooiers
    145 g suiker
    2.5 dl melk (vol)
    3 dl room
    100 g tamarindepulp
    100 g gember (fijngesneden) op siroop
    2 papaja's

     

    Klop dooiers en suiker door elkaar tot het volume is verdubbeld.

    Breng de melk aan de kook in een steelpan en giet, als hij begint te schuimen, bij het eimengsel.

    Klop door elkaar en doe terug in de pan op laag vuur.

    Roer tot het mengsel dik wordt en blijft hangen aan de achterkant van een houten lepel.

    Haal van het vuur en zeef boven een koude kom.

    Roer er tamarindepulp, room en gember door.

    Laat afkoelen en giet dan in een ijsmachine.

    Volg de gebruiksaanwijzing.

    Als je geen ijsmachine hebt, giet dan het mengsel in een kleine metalen kom en zet die in de vriezer.

    Haal het mengsel om het paar uur uit de vriezer en klop het door.

    Hierdoor worden eventuele ijskristallen weer gebroken.

    Halveer de papaja's, schil ze en verwijder de zaadjes.

    Serveer een bol ijs in elke papajahelft.

    25-05-2006 om 14:24 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goeiemiddag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

    25-05-2006 om 12:41 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    24-05-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.recept

    Salade van gerookte schelvis met mango

     

    Ingrediënten voor twee personen
    200 gram gerookte schelvis
    1 rode ui
    1 mango
    1 limoen (onbespoten)
    3 takjes munt
    3 takjes koriander
    1 eetlepel olijfolie
    zout
    peper

    Doe de schelvis in een kookpot, giet er water bij tot de vis ruim onder staat en breng aan de kook.

    Laat twee minuten koken. Neem de pot van het vuur en laat de vis afkoelen in het water.
    Pel de ui en snij hem in dunnen ringen.
    Schil de mango en snij hem in blokjes.
    Schil de limoen met een dunschiller.

    Zorg dat alleen het groene deel van de schil meekomt.
    Doe de ui en de mango in een slakom, samen met de blaadjes munt en de koriander.

    Laat de vis goed uitlekken op een vel keukenpapier.

    Haal hem uiteen met je vingers en doe hem bij de rest.

    Rasp de helft van de limoenschil boven de kom.

    Pers de limoen uit en besprenkel de salade met het sap.

    Doe er de olie bij en breng op smaak met peper en zout.

    Meng alles goed dooreen met je handen of met twee eetlepels.

    Dien koel op.

    24-05-2006 om 20:46 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goeieavond
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    24-05-2006 om 19:25 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.recept

    Omelet met forelfilet

     

    Ingrediënten voor 4 personen

    4 eieren
    0.4 dl melk (halfvol)
    peper
    zout
    50 g boter (bakboter)
    200 g forelfilet (gerookt)
    100 g amandelschilfers

     

    De eieren klutsen met de melk, de peper en het zout.

    De boter verhitten in een pan met dikke bodem en er de eierstruif ingieten.

    Kort laten stollen en daarop de reepjes gesneden forelfilet verdelen.

    Een sappige omelet bakken en net voor het serveren bestrooien met de geroosterde amandelschilfers.

    24-05-2006 om 19:07 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koffietijd
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

    24-05-2006 om 16:35 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.recept

    Macaronigebak

     

    Ingrediënten voor 4 personen

    150 g macaroni
    10 dl melk (halfvol)
    125 g rozijntjes
    3 eieren
    75 g suiker
    1 zakje vanillesuiker

     

    Een kookpan omspoelen met koud water.

    Daarin de melk gieten en aan de kook brengen.

    De macaroni, de afgespoelde rozijnen, de suiker en de vanillesuiker bijvoegen.

    Goed roeren om aanbranden te voorkomen.

    Van het vuur nemen.

    De eieren luchtig door elkaar kloppen en ze bij de macaronimelk voegen.

    Goed roeren.

    Een vuurvaste schaal insmeren met boter.

    Hierin de bereiding gieten.

    Gedurende 40 minuten laten bakken in een voorverwarmde oven van 190 graden.

    Laten afkoelen alvorens te serveren.

    24-05-2006 om 15:50 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen klik op het plaatje

    24-05-2006 om 14:59 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Menu van de dag

    Romig zeevruchtensoepje met fijne groentjes

     

    Ingrediënten voor 4 personen

    1 kg mosselen
    100 g Noordzeegarnalen (gepeld)
    10 Sint-Jakobsnoten
    4 langoustines
    1 preiwit
    1 ui
    2 stengels bleekselderij
    5 dl visfumet
    2 dl Noilly Prat
    2.5 dl room
    1 kruidentuiltje
    20 g kervel
    1 eetlepel dragon (fijngehakt)
    20 g boter (bakboter)
    peper
    zout

     

    De groenten wassen en schoonmaken.

    De bleekselderij fijnsnijden en de prei in kleine ruitjes snijden.

    De ui pellen en fijnsnijden.

    De fijngesneden bleekselderij en ui even fruiten in boter.

    De mosselen toevoegen, op een hoog vuur laten openkoken, uit de schelpen halen en apart houden.

    Enkele mosselen in hun schelp bewaren voor de garnering.

    Het kookvocht van de mosselen zeven door een fijne puntzeef, de visfumet en het kruidentuiltje erbij voegen, tot de helft inkoken en daarna de Sint-Jakobsnoten en de langoustines erin gaar pocheren (4 tot 5 minuten).

    De zeevruchten uit het pocheervocht halen en warm houden.

    De langoustines pellen en de koppen met de scharen apart houden voor de garnering.

    Het kruidentuiltje verwijderen.

    De room en Noilly Prat bij het pocheervocht voegen en even inkoken tot een romig soepje.

    De preiruitjes beetgaar koken in de soep.

    Op het laatst de garnalen toevoegen en de soep op smaak brengen met peper en zout.

    De Sint-Jakobsnoten, mosselen en langoustines over warme borden verdelen en de soep erover gieten.

    Garneren met gehakte dragon, kervelpluksels, een mossel met schelp en een langoustinekop-met-scharen.

     

     

    Zeewolf met peper en gemberroomsaus

     

    Ingrediënten voor 4 personen

    800 g zeewolffilet
    4 sjalotten
    1 dl wijn (wit/droog)
    2 dl visfumet
    3 dl room
    zout
    1 eetlepel gember (geraspt)
    80 g boter (bakboter)
    400 g spinazie
    20 peperkorrels (zwart)
    3 cl olijfolie (extra vierge)
    15 g kervel

     

    Voor de saus de gehakte sjalotten in hete boter fruiten.

    De witte wijn toevoegen alsook de visfumet en voor de helft laten inkoken.

    De room toevoegen met een snuifje zout en terug inkoken tot de helft.

    Er de geraspte gember doormengen en dit alles 2 minuten laten sudderen alvorens deze saus door een fijne zeef te storten.

    Al roerend de zachte boterklontjes er doorwerken.

    Ondertussen de spinazie in hete boter eventjes aanstoven.

    De visfilets door de grof geplette peper halen, bestrooien met zout en in hete olijfolie flink aanbakken.

    Achteraf snel op keukenpapier de olie afdeppen.

    Eerst de spinazie op het warme bord schikken, dan de vis en het geheel overgieten met de saus.

    Garneren met kervelpluksels.

     

     

    Rood fruit op Zwitserse wijze

     

    Ingrediënten voor 4 personen

    500 g crème suisse
    1 dl room
    150 g frambozen
    5 dl water
    70 g poedersuiker
    2 eetlepels citroensap
    150 g aardbeien
    8 eiwitten
    500 g suiker
    2 dl water

     

    Klop de crème suisse gedurende 4 tot 5 minuten met de room en eau de vie.

    Bereid de frambozencoulis: pureer de frambozen en haal de frambozenpuree door een fijne zeef.

    Voeg het water bij de poedersuiker en wat citroensap en laat koken tot een lichte stroop.

    Voeg de frambozenpuree toe en laat gedurende enkele minuten inkoken.

    Vul de bodem van de coupe met een laagje frambozencoulis en schik hierop het rood fruit. Breng een laagje crème suisse aan in de coupe en laat twee uur opstijven.

    Bereid de Italiaanse meringue: laat de suiker en het water koken tot 120°C.

    Klop ondertussen het eiwit stijf en giet hierop de suikersiroop.

    Roer alles koud.

    Garneer hiermee de coupe en kleur even onder de grill.

    24-05-2006 om 14:11 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    24-05-2006 om 10:52 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    23-05-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.recept

    Gratin van aardappel en prei

     

    Ingrediënten voor 4 personen

    5 aardappelen (Bintje)
    6 preiwitten
    50 g boter (bakboter)
    400 g verse kaas (mager)
    1 dl melk (halfvol)
    20 g Parmezaanse kaas
    50 g kaas
    1 teentje knoflook
    1 takje tijm
    zout

     

    De aardappelen schillen, bijna gaarkoken en in plakjes snijden.

    De prei schoonmaken, in ringen snijden en blancheren in kokend water met een beetje zout.

    Een ovenschaal invetten met wat boter en vullen met de aardappelen en de prei.

    De verse kaas mengen met de melk, beide soorten gemalen kaas, de geperste knoflook en de fijngehakte tijm.

    Het mengsel over de groenten gieten.

    Gedurende 15 minuten laten gratineren in een op 200 graden voorverwarmde oven.

    23-05-2006 om 18:08 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goeieavond
    Klik op de afbeelding om de link te volgen klik op het plaatje

    23-05-2006 om 18:03 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.recept

    Toastje Hollandse Nieuwe

     

    Ingrediënten

    4 sneetjes warm geroosterd brood

    2 nieuwe haringen

    1 klein fijngesnipperd uitje

    2 gehalveerde augurkjes

     

    Beboter de toast en leg op ieder sneetje een halve gefileerde haring.

    Bestrooi de vis met wat fijngesnipperde ui en decoreer de vis met een stukje augurk.

    23-05-2006 om 16:09 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koffietijd
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

    23-05-2006 om 16:07 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.recept

    Struisvogelfilets met sinaasappelportsaus

     

    Ingrediënten

    4 struisvogelfilets

    Bakboter of olie

    Voor de saus:

    sap van 3 sinaasappelen

    15 cl. porto

    1 bouillonblokje

    1 sjalotje

    1 takje tijm

    1 blaadje laurier

    12 geplette bolletjes koriander

    peper

    zout

    nootmuskaat

    eventueel sausdikker naar keuze

     

    Laat het gesnipperde sjalotje glazig worden

    Voeg sinaasappelsap toe, samen met de kruiden.

    Laat 5 minuten zachtjes koken en giet door een zeef.

    Bak de filets en houdt ze warm.

    Giet het vet af.

    Blus met porto

    Voeg sinaasappelsap en bouillon toe.

     

    23-05-2006 om 13:38 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goeiemiddag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

    23-05-2006 om 13:32 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.recept

    Romige rabarber

     

    Ingrediënten

    500 gr. rabarber

    75 gr. suiker

    geraspte schil van 1/2 citroen

    2 dl half stijfgeslagen slagroom

    1 el Grand Marnier

     

    Maak de rabarber schoon en snijd hem in stukjes van 4 cm lengte.

    Kook de rabarber in zeer weinig water met de suiker en de citroenrasp zacht.

    Laat de rabarber afkoelen.

    Roer de Grand Marnier door de half stijfgeslagen slagroom en vermeng deze met de rabarber.

    Laat alles door en door koud worden.

    23-05-2006 om 10:29 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 23/07-29/07 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 21/08-27/08 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 15/05-21/05 2006
  • 08/05-14/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 10/04-16/04 2006
  • 03/04-09/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 06/03-12/03 2006
  • 27/02-05/03 2006
  • 20/02-26/02 2006
  • 13/02-19/02 2006
  • 06/02-12/02 2006
  • 30/01-05/02 2006
  • 23/01-29/01 2006
  • 16/01-22/01 2006
  • 09/01-15/01 2006
  • 02/01-08/01 2006
  • 25/12-31/12 2006
  • 19/12-25/12 2005
  • 12/12-18/12 2005
  • 05/12-11/12 2005
  • 28/11-04/12 2005
  • 21/11-27/11 2005
  • 14/11-20/11 2005
  • 07/11-13/11 2005

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    Laatste commentaren
  • fijne zondag met dikke knufjes van mij.liefs Mieke.xxx. (mieke)
        op Baasje ziek
  • Avondgroetjes (hugo)
        op Weer terug
  • hoi hoi paulie (pluisje)
        op Weer terug
  • De Kerstgroetn van Juliën en Adriën. (De 2 zotte piefies)
        op Weer terug
  • Kerstgroetjes uit Koekelare. (Raf en Ginette)
        op Weer terug
  • Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Foto


    Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • Forum over grijze roodstaart papegaaien en andere kromsnavels
  • moppen
  • tijdschrift
  • pc & internet
  • Het blog van Dennis
  • Welkom bij Willy
  • grasparkieten

  • Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Grasparkiet Online

    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!