Inhoud blog
  • Weer terug
  • examen
  • bezoek
  • Baasje ziek
  • Op bezoek
    Zoeken in blog

    Paulie, grijze roodstaart papegaai, geboren: 19-3-2005
    Over mijzelf
    Ik ben Paulie, en gebruik soms ook wel de schuilnaam Prettig gestoord.
    Ik ben een man en woon in Menen (België) en mijn beroep is Het zotteken uithangen.
    Ik ben geboren op 19/03/2005 en ben nu dus 19 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: Iedere dag lekker rondfladderen in het huis en vooral aan mijn baasje zijn oren knabbelen.
    Ik ben hier aangekomen op 15 juni 2005 en ik was toen 12 weken oud en ik moet zeggen, ik ben hier met mijn gat in de boter gevallen.
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Paulie vertelt
    Over ons gezin
    Iedere dag is de moeite waard
    24-05-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Menu van de dag

    Romig zeevruchtensoepje met fijne groentjes

     

    Ingrediënten voor 4 personen

    1 kg mosselen
    100 g Noordzeegarnalen (gepeld)
    10 Sint-Jakobsnoten
    4 langoustines
    1 preiwit
    1 ui
    2 stengels bleekselderij
    5 dl visfumet
    2 dl Noilly Prat
    2.5 dl room
    1 kruidentuiltje
    20 g kervel
    1 eetlepel dragon (fijngehakt)
    20 g boter (bakboter)
    peper
    zout

     

    De groenten wassen en schoonmaken.

    De bleekselderij fijnsnijden en de prei in kleine ruitjes snijden.

    De ui pellen en fijnsnijden.

    De fijngesneden bleekselderij en ui even fruiten in boter.

    De mosselen toevoegen, op een hoog vuur laten openkoken, uit de schelpen halen en apart houden.

    Enkele mosselen in hun schelp bewaren voor de garnering.

    Het kookvocht van de mosselen zeven door een fijne puntzeef, de visfumet en het kruidentuiltje erbij voegen, tot de helft inkoken en daarna de Sint-Jakobsnoten en de langoustines erin gaar pocheren (4 tot 5 minuten).

    De zeevruchten uit het pocheervocht halen en warm houden.

    De langoustines pellen en de koppen met de scharen apart houden voor de garnering.

    Het kruidentuiltje verwijderen.

    De room en Noilly Prat bij het pocheervocht voegen en even inkoken tot een romig soepje.

    De preiruitjes beetgaar koken in de soep.

    Op het laatst de garnalen toevoegen en de soep op smaak brengen met peper en zout.

    De Sint-Jakobsnoten, mosselen en langoustines over warme borden verdelen en de soep erover gieten.

    Garneren met gehakte dragon, kervelpluksels, een mossel met schelp en een langoustinekop-met-scharen.

     

     

    Zeewolf met peper en gemberroomsaus

     

    Ingrediënten voor 4 personen

    800 g zeewolffilet
    4 sjalotten
    1 dl wijn (wit/droog)
    2 dl visfumet
    3 dl room
    zout
    1 eetlepel gember (geraspt)
    80 g boter (bakboter)
    400 g spinazie
    20 peperkorrels (zwart)
    3 cl olijfolie (extra vierge)
    15 g kervel

     

    Voor de saus de gehakte sjalotten in hete boter fruiten.

    De witte wijn toevoegen alsook de visfumet en voor de helft laten inkoken.

    De room toevoegen met een snuifje zout en terug inkoken tot de helft.

    Er de geraspte gember doormengen en dit alles 2 minuten laten sudderen alvorens deze saus door een fijne zeef te storten.

    Al roerend de zachte boterklontjes er doorwerken.

    Ondertussen de spinazie in hete boter eventjes aanstoven.

    De visfilets door de grof geplette peper halen, bestrooien met zout en in hete olijfolie flink aanbakken.

    Achteraf snel op keukenpapier de olie afdeppen.

    Eerst de spinazie op het warme bord schikken, dan de vis en het geheel overgieten met de saus.

    Garneren met kervelpluksels.

     

     

    Rood fruit op Zwitserse wijze

     

    Ingrediënten voor 4 personen

    500 g crème suisse
    1 dl room
    150 g frambozen
    5 dl water
    70 g poedersuiker
    2 eetlepels citroensap
    150 g aardbeien
    8 eiwitten
    500 g suiker
    2 dl water

     

    Klop de crème suisse gedurende 4 tot 5 minuten met de room en eau de vie.

    Bereid de frambozencoulis: pureer de frambozen en haal de frambozenpuree door een fijne zeef.

    Voeg het water bij de poedersuiker en wat citroensap en laat koken tot een lichte stroop.

    Voeg de frambozenpuree toe en laat gedurende enkele minuten inkoken.

    Vul de bodem van de coupe met een laagje frambozencoulis en schik hierop het rood fruit. Breng een laagje crème suisse aan in de coupe en laat twee uur opstijven.

    Bereid de Italiaanse meringue: laat de suiker en het water koken tot 120°C.

    Klop ondertussen het eiwit stijf en giet hierop de suikersiroop.

    Roer alles koud.

    Garneer hiermee de coupe en kleur even onder de grill.

    24-05-2006 om 14:11 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    24-05-2006 om 10:52 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    23-05-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.recept

    Gratin van aardappel en prei

     

    Ingrediënten voor 4 personen

    5 aardappelen (Bintje)
    6 preiwitten
    50 g boter (bakboter)
    400 g verse kaas (mager)
    1 dl melk (halfvol)
    20 g Parmezaanse kaas
    50 g kaas
    1 teentje knoflook
    1 takje tijm
    zout

     

    De aardappelen schillen, bijna gaarkoken en in plakjes snijden.

    De prei schoonmaken, in ringen snijden en blancheren in kokend water met een beetje zout.

    Een ovenschaal invetten met wat boter en vullen met de aardappelen en de prei.

    De verse kaas mengen met de melk, beide soorten gemalen kaas, de geperste knoflook en de fijngehakte tijm.

    Het mengsel over de groenten gieten.

    Gedurende 15 minuten laten gratineren in een op 200 graden voorverwarmde oven.

    23-05-2006 om 18:08 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goeieavond
    Klik op de afbeelding om de link te volgen klik op het plaatje

    23-05-2006 om 18:03 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.recept

    Toastje Hollandse Nieuwe

     

    Ingrediënten

    4 sneetjes warm geroosterd brood

    2 nieuwe haringen

    1 klein fijngesnipperd uitje

    2 gehalveerde augurkjes

     

    Beboter de toast en leg op ieder sneetje een halve gefileerde haring.

    Bestrooi de vis met wat fijngesnipperde ui en decoreer de vis met een stukje augurk.

    23-05-2006 om 16:09 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koffietijd
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

    23-05-2006 om 16:07 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.recept

    Struisvogelfilets met sinaasappelportsaus

     

    Ingrediënten

    4 struisvogelfilets

    Bakboter of olie

    Voor de saus:

    sap van 3 sinaasappelen

    15 cl. porto

    1 bouillonblokje

    1 sjalotje

    1 takje tijm

    1 blaadje laurier

    12 geplette bolletjes koriander

    peper

    zout

    nootmuskaat

    eventueel sausdikker naar keuze

     

    Laat het gesnipperde sjalotje glazig worden

    Voeg sinaasappelsap toe, samen met de kruiden.

    Laat 5 minuten zachtjes koken en giet door een zeef.

    Bak de filets en houdt ze warm.

    Giet het vet af.

    Blus met porto

    Voeg sinaasappelsap en bouillon toe.

     

    23-05-2006 om 13:38 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goeiemiddag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

    23-05-2006 om 13:32 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.recept

    Romige rabarber

     

    Ingrediënten

    500 gr. rabarber

    75 gr. suiker

    geraspte schil van 1/2 citroen

    2 dl half stijfgeslagen slagroom

    1 el Grand Marnier

     

    Maak de rabarber schoon en snijd hem in stukjes van 4 cm lengte.

    Kook de rabarber in zeer weinig water met de suiker en de citroenrasp zacht.

    Laat de rabarber afkoelen.

    Roer de Grand Marnier door de half stijfgeslagen slagroom en vermeng deze met de rabarber.

    Laat alles door en door koud worden.

    23-05-2006 om 10:29 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    23-05-2006 om 10:23 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Menu van de dag

    Gevulde flensjes met kaas en Noordzeegarnalen

     

    Ingrediënten voor 4 personen

    300 g Noordzeegarnalen (ongepeld)
    1 dl visfumet
    50 g champignons
    25 g kaas
    15 g boter (bakboter)
    1 eierdooier
    0.5 eetlepel citroensap
    peper
    zout
    6 eieren
    2.5 dl water
    2.5 dl melk (halfvol)
    270 g bloem (tarwebloem)

     

    De garnalen pellen, de koppen en schalen enkele minuten koken in de visfumet en zeven.

    De champignons schoonmaken, in vieren snijden en even koken in een pan met een weinig water, het citroensap, peper en zout.

    Het kookvocht van de champignons bij de garnaalfumet voegen.

    Een roux bereiden door de boter te laten smelten en er 20 g bloem door te roeren.

    De garnaalfumet erbij voegen en onder voortdurend roeren op een zacht vuurtje goed mengen tot een dikke, stevige saus.

    De garnalen, de gemalen kaas en de champignons door de saus mengen en op smaak brengen met peper en zout. (Een beetje kaas apart houden voor de afwerking.)

    Een beslag maken met de eieren, het water, de melk en de bloem.

    Mooie flensjes bakken met dit beslag.

    De flensjes vullen met de saus, oprollen, in een vuurvaste schaal schikken en overgieten met een lepeltje overgebleven saus.

    Bestrooien met de resterende gemalen kaas, enkele nootjes boter toevoegen en 15 minuten garen in een voorverwarmde oven op 180 graden.

     

     

    Lasagne van tomaten

     

    Ingrediënten voor 4 personen

    8 tomaten
    2 courgetten
    2 aubergines
    2 paprika's (rood)
    2 sjalotten
    2 teentjes knoflook
    6 cl olijfolie (extra vierge)
    6 takjes oregano
    4 eetlepels basilicum (fijngehakt)
    peper
    zout
    5 g suiker
    500 g mozzarellakaas
    10 vellen lasagne
    50 g Parmezaanse kaas

     

    De tomaten wassen en in stukjes snijden.

    De sjalotten en de knoflook fijnhakken en aanstoven in olijfolie.

    De stukjes tomaat, de oregano en de helft van het basilicum toevoegen.

    Gedurende 20 minuten zachtjes laten stoven.

    Vervolgens de saus mixen, laten inkoken en op smaak brengen met peper, zout en suiker.

    De groenten schoonmaken, in stukjes snijden en gaarstoven in olijfolie.

    De oven voorverwarmen op 175 graden.

    De voorgekookte lasagne eventjes in kokend water leggen en laten uitdruipen.

    De mozzarella in dunne schijfjes snijden.

    Een vuurvaste schotel insmeren met boter en de ingrediënten er in laagjes in schikken: eerst een laagje tomatensaus, dan lasagnevellen, groenten, een basilicumblaadje, mozzarellaschijfjes en opnieuw een laagje tomatensaus.

    Eindigen met tomatensaus, bestrooien met Parmezaanse kaas en in de oven laten bakken.

     

     

    Appeldroom

     

    Ingrediënten voor 4 personen

    500 g appelmoes
    1 citroenschil
    50 g rozijntjes
    4 eetlepels viili
    1 dl room
    2 eetlepels honing (vloeibaar)
    20 g amandelschilfers

     

    Schil de appelen, snij ze in parten en verwijder het klokhuis.

    Stoof ze met de citroenschil in een bodempje water gaar.

    Hou het deksel op de pan.

    Verwijder de schil en pureer de appelen.

    Roer de rozijnen erdoor en laat afkoelen.

    Klop de slagroom stijf.

    Meng met de appels, de viili en de honing.

    Schep in schaaltjes en bestrooi met de amandelen.

    23-05-2006 om 10:21 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goeiemorgen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

    23-05-2006 om 09:58 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    22-05-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.recept

    Kalfsfricassee met tomaten & rozemarijn

     

    Ingrediënten voor 2 personen

    500 g kalfsfricassee
    4 mooie tomaten
    70 g tomatenpuree
    4 dl kalfsfond
    2 takjes rozemarijn

    1 laurierblad
    1 el rietsuiker
    boter

    olijfolie
    zwarte peper & zout

     

    Ontvel de tomaten en snij ze in vieren.
    Bak het kalfsvlees mooi bruin aan in boter en wat olijfolie, kruid flink met peper en wat zout. Voeg de stukken tomaat, suiker, laurier, rozemarijn en tomatenpuree toe en blus met de kalfsfond.
    Breng het geheel aan de kook en laat verder garen zonder deksel tot de saus mooi gebonden en het vlees boterzacht is.
    Breng verder op smaak en serveer op warme borden.
    Lekker met gebakken krieltjes of pasta.

    22-05-2006 om 19:39 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goeieavond
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    22-05-2006 om 19:23 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.recept

    Kabeljauwfilet in mosterdsaus

     

    Ingrediënten

    750 gr. kabeljauwfilet

    Zout

    Peper

    Bloem

    70 gr. boter

    20 gr. bloem

    2 dl melk

    1 dl koffieroom

    2 el mosterd

    1 el fijngehakt bieslook

     

    Bestrooi de vis met wat zout en peper en haal de filets door wat bloem.

    Verhit 50 gr. van de boter en bak hierin de visfilets in 4 minuten per kant gaar en mooi bruin van kleur.

    Leg de vis op een schaal en houd hem warm.
    Smelt de 20 gr. overgebleven boter en roer er de bloem door.

    Voeg onder voortdurend roeren beetje bij beetje de melk en de koffieroom toe tot een gebonden saus is ontstaan.

    Roer de mosterd door de saus en maak hem op smaak met wat peper en zout.

    Schenk de saus over de vis en garneer het gerecht met het fijngehakte bieslook.

    22-05-2006 om 16:58 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koffietijd
    Klik op de afbeelding om de link te volgen klik op het plaatje

    22-05-2006 om 16:10 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.recept

    Couscous met kalfstong, verse groenten & pittig tomatensausje

    Ingrediënten voor 2 personen

    125g couscous
    1 kalfstong
    4 wortelen

    2 pijpajuintjes

    1 gele paprika
    1 rode ui

    1 preiwit

    2 kruidnagels

    1 laurierblad

    1 takje tijm

    peperbolletjes
    sausje:

    boter

    bloem

    tomatenpuree

    room

    sambal

    peterselie

    dragon
    olijfolie
    kerriepoeder
    zwarte peper & zout

     

    Zet de kalfstong één nacht van tevoren in (koud) lichtjes gezouten water.

    Spoel af onder stromend water en doe de tong in een ruime pan.

    Was de groenten en snij twéé wortelen en het preiwit grof, steek de kruidnagels in de ui en voeg ze samen met het laurierblad en tijm toe aan de tong.

    Voeg koud water toe tot alles ruim onder staat en breng aan de kook, draai vervolgens het vuur laag en laat de kalfstong in anderhalf tot twee uur gaar worden.
    Snijd de overige twee wortelen in staafjes, de pijpajuin in schuine stukken en de paprika grof.
    Maak voor het sausje een blanke roux met de boter en bloem, bevochtig met wat bouillon van de tong en maak hiermee een gladde saus.

    Voeg tomatenpuree, wat zout en sambal naar believen toe en werk af met een scheutje room, wat verse dragon & peterselie.
    Ontvel de kalfstong, snijd ze in plakjes en hou warm in de rest van de achtergebleven bouillon.
    Roerbak de wortelen, pijpajuin en paprika in hete olie.
    Bereid de couscous volgens gebruiksaanwijzing en schep deze vervolgens bij de couscous, kruid met peper, zout en kerriepoeder.
    Serveer tenslotte de couscous op grote borden, leg een paar plakjes kalfstong erbovenop en werk af met wat tomatensaus.

    22-05-2006 om 12:39 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goeiemiddag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    22-05-2006 om 12:29 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.recept

    Asperges met eieren en ham

     

    Ingrediënten

    1 1/2 kg asperges

    4 hardgekookte eieren

    8 plakken ham

    150 gr. boter

    nootmuskaat

     

    Snijd 2 cm van de onderkant van de asperges af en schil ze dun.

    Leg de asperges met hun koppen dezelfde kant uit, maak er bosjes van en bind deze met een draadje vast.

    Kook de asperges in ruim water met wat zout in 45 minuten gaar.

    Haal de bosjes asperges met een schuimspaan voorzichtig uit het water en laat de groente uitlekken.

    Rangschik de asperges op een schaal en verwijder de draadjes.

    Pel de eieren, halveer ze en leg ze samen met de opgerolde plakjes ham rond de groente.

    Laat de boter smelten en doe hem in een kommetje.

    Serveer de asperges met de gesmolten boter, een bakje gemalen nootmuskaat en de gekookte nieuwe aardappelen.

    22-05-2006 om 10:25 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    22-05-2006 om 10:21 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 23/07-29/07 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 21/08-27/08 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 15/05-21/05 2006
  • 08/05-14/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 10/04-16/04 2006
  • 03/04-09/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 06/03-12/03 2006
  • 27/02-05/03 2006
  • 20/02-26/02 2006
  • 13/02-19/02 2006
  • 06/02-12/02 2006
  • 30/01-05/02 2006
  • 23/01-29/01 2006
  • 16/01-22/01 2006
  • 09/01-15/01 2006
  • 02/01-08/01 2006
  • 25/12-31/12 2006
  • 19/12-25/12 2005
  • 12/12-18/12 2005
  • 05/12-11/12 2005
  • 28/11-04/12 2005
  • 21/11-27/11 2005
  • 14/11-20/11 2005
  • 07/11-13/11 2005

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    Laatste commentaren
  • fijne zondag met dikke knufjes van mij.liefs Mieke.xxx. (mieke)
        op Baasje ziek
  • Avondgroetjes (hugo)
        op Weer terug
  • hoi hoi paulie (pluisje)
        op Weer terug
  • De Kerstgroetn van Juliën en Adriën. (De 2 zotte piefies)
        op Weer terug
  • Kerstgroetjes uit Koekelare. (Raf en Ginette)
        op Weer terug
  • Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Foto


    Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • Forum over grijze roodstaart papegaaien en andere kromsnavels
  • moppen
  • tijdschrift
  • pc & internet
  • Het blog van Dennis
  • Welkom bij Willy
  • grasparkieten

  • Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Grasparkiet Online

    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!