Inhoud blog
  • Weer terug
  • examen
  • bezoek
  • Baasje ziek
  • Op bezoek
    Zoeken in blog

    Paulie, grijze roodstaart papegaai, geboren: 19-3-2005
    Over mijzelf
    Ik ben Paulie, en gebruik soms ook wel de schuilnaam Prettig gestoord.
    Ik ben een man en woon in Menen (België) en mijn beroep is Het zotteken uithangen.
    Ik ben geboren op 19/03/2005 en ben nu dus 19 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: Iedere dag lekker rondfladderen in het huis en vooral aan mijn baasje zijn oren knabbelen.
    Ik ben hier aangekomen op 15 juni 2005 en ik was toen 12 weken oud en ik moet zeggen, ik ben hier met mijn gat in de boter gevallen.
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Paulie vertelt
    Over ons gezin
    Iedere dag is de moeite waard
    22-05-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goeieavond
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    22-05-2006 om 19:23 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.recept

    Kabeljauwfilet in mosterdsaus

     

    Ingrediënten

    750 gr. kabeljauwfilet

    Zout

    Peper

    Bloem

    70 gr. boter

    20 gr. bloem

    2 dl melk

    1 dl koffieroom

    2 el mosterd

    1 el fijngehakt bieslook

     

    Bestrooi de vis met wat zout en peper en haal de filets door wat bloem.

    Verhit 50 gr. van de boter en bak hierin de visfilets in 4 minuten per kant gaar en mooi bruin van kleur.

    Leg de vis op een schaal en houd hem warm.
    Smelt de 20 gr. overgebleven boter en roer er de bloem door.

    Voeg onder voortdurend roeren beetje bij beetje de melk en de koffieroom toe tot een gebonden saus is ontstaan.

    Roer de mosterd door de saus en maak hem op smaak met wat peper en zout.

    Schenk de saus over de vis en garneer het gerecht met het fijngehakte bieslook.

    22-05-2006 om 16:58 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koffietijd
    Klik op de afbeelding om de link te volgen klik op het plaatje

    22-05-2006 om 16:10 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.recept

    Couscous met kalfstong, verse groenten & pittig tomatensausje

    Ingrediënten voor 2 personen

    125g couscous
    1 kalfstong
    4 wortelen

    2 pijpajuintjes

    1 gele paprika
    1 rode ui

    1 preiwit

    2 kruidnagels

    1 laurierblad

    1 takje tijm

    peperbolletjes
    sausje:

    boter

    bloem

    tomatenpuree

    room

    sambal

    peterselie

    dragon
    olijfolie
    kerriepoeder
    zwarte peper & zout

     

    Zet de kalfstong één nacht van tevoren in (koud) lichtjes gezouten water.

    Spoel af onder stromend water en doe de tong in een ruime pan.

    Was de groenten en snij twéé wortelen en het preiwit grof, steek de kruidnagels in de ui en voeg ze samen met het laurierblad en tijm toe aan de tong.

    Voeg koud water toe tot alles ruim onder staat en breng aan de kook, draai vervolgens het vuur laag en laat de kalfstong in anderhalf tot twee uur gaar worden.
    Snijd de overige twee wortelen in staafjes, de pijpajuin in schuine stukken en de paprika grof.
    Maak voor het sausje een blanke roux met de boter en bloem, bevochtig met wat bouillon van de tong en maak hiermee een gladde saus.

    Voeg tomatenpuree, wat zout en sambal naar believen toe en werk af met een scheutje room, wat verse dragon & peterselie.
    Ontvel de kalfstong, snijd ze in plakjes en hou warm in de rest van de achtergebleven bouillon.
    Roerbak de wortelen, pijpajuin en paprika in hete olie.
    Bereid de couscous volgens gebruiksaanwijzing en schep deze vervolgens bij de couscous, kruid met peper, zout en kerriepoeder.
    Serveer tenslotte de couscous op grote borden, leg een paar plakjes kalfstong erbovenop en werk af met wat tomatensaus.

    22-05-2006 om 12:39 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goeiemiddag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    22-05-2006 om 12:29 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.recept

    Asperges met eieren en ham

     

    Ingrediënten

    1 1/2 kg asperges

    4 hardgekookte eieren

    8 plakken ham

    150 gr. boter

    nootmuskaat

     

    Snijd 2 cm van de onderkant van de asperges af en schil ze dun.

    Leg de asperges met hun koppen dezelfde kant uit, maak er bosjes van en bind deze met een draadje vast.

    Kook de asperges in ruim water met wat zout in 45 minuten gaar.

    Haal de bosjes asperges met een schuimspaan voorzichtig uit het water en laat de groente uitlekken.

    Rangschik de asperges op een schaal en verwijder de draadjes.

    Pel de eieren, halveer ze en leg ze samen met de opgerolde plakjes ham rond de groente.

    Laat de boter smelten en doe hem in een kommetje.

    Serveer de asperges met de gesmolten boter, een bakje gemalen nootmuskaat en de gekookte nieuwe aardappelen.

    22-05-2006 om 10:25 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    22-05-2006 om 10:21 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Menu van de dag

    Waterkerssalade

     

    Ingrediënten voor 4 personen

    2 bakjes waterkers
    75 g blauwe kaas
    1 eetlepel mosterd
    0.2 dl sinaasappelsap
    3 cl notenolie
    1 eetlepel pijnboompitten
    1 cl arachideolie
    peper
    zout

     

    Snij de waterkers grof.

    Snij de kaas in kleine stukjes.

    Maak een vinaigrette.

    Meng de mosterd met het sinaasappelsap.

    Roer er de notenolie door.

    Breng op smaak met peper en zout.

    Schep de waterkers, de kaas en de vinaigrette door elkaar.

    Bak de pijnboompitten goudgeel in een beetje arachideolie en strooi over de salade.

     

     

    Kaasfondue 'van eigen bodem'

     

    Ingrediënten voor 4 personen

    120 g Nazarethkaas
    6 plakjes Fagnarkaas
    6 plakjes Ambiorixkaas
    30 cl pilsbier
    5 cl jenever
    2 theelepels maïszetmeel
    1 teentje knoflook
    6 sneetjes brood
    2 appelen (Jonagold)

     

    Het fonduepannetje goed inwrijven met het knoflookteentje.

    Er de in stukken gesneden kaas in doen, samen met het bier, de jenever en het in bier losgeklopt maïszetmeel.

    Goed mengen en op een zacht vuur laten smelten.

    Het fonduepannetje op het stel zetten.

    Het brood en de appel in stukjes verdelen.

    De stukjes appel besprenkelen met jenever of met citroensap.

    Op een stokje de stukjes brood en/of appel schuiven en in de gesmolten kaas dompelen.

     

    Tip:

    In plaats van appel kan ook ander hard fruit worden genomen.

     

     

    Yoghurtijs met ananas en munt

     

    Ingrediënten voor 4 personen

    1 ananas
    200 g suiker
    2.5 dl yoghurt (mager)
    2 eiwitten
    2 eetlepels munt (fijngehakt)
    8 blaadjes munt

     

    Schil de ananas en snijd deze in kleine stukjes.
    Doe de ananas met de suiker in een keukenmachine en laat deze draaien tot een mooi glad mengsel is gevormd.
    Doe de yoghurt in een schaal en roer het ananasmengsel erdoor.

    Voeg eventueel meer suiker toe.
    Klop de eiwitten stijf.

    Schep de eiwitten en de munt door het yoghurt-ananasmengsel.

    Zet de kom 2 uur in de vriezer.

    Haal het ijs 5 minuten voor server uit de vriezer.

    22-05-2006 om 10:17 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goeiemorgen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

    22-05-2006 om 09:59 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    20-05-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.recept

    Aspergeroomsoep (Nieuw recept)

     

    Ingrediënten voor 4 personen

    1 bussel witte asperges
    1 ui
    2 stengels bleekselder
    1 preiwit
    1½ el bloem
    2,5 liter groentebouillon (mag van blokjes)
    1 laurierblad

    1 takje tijm
    2 dl room
    boter
    witte peper & zout

     

    Maak de groenten schoon en snij ze in stukken.

    Schil de asperges en snij hiervan ¾ ook grof.
    Smelt een flinke klont boter en stoof hierin de groenten glazig, bestrooi met de bloem, meng en laat even drogen op het vuur.
    Voeg de bouillon toe en breng aan de kook, draai het vuur lager en laat zachtjes gaar sudderen.
    Snijd de rest van de asperges in stukken van ongeveer 3 cm en kook ze krokant in licht gezouten water (5 à 10 minuten).
    Verwijder het laurierblad en takje tijm en mix de soep glad.

    Voeg de room toe en breng op smaak met peper en wat zout.
    Schep de soep op warme borden en verdeel er de aspergestukjes over, versier met wat groen.

    20-05-2006 om 16:07 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koffietijd
    Klik op de afbeelding om de link te volgen klik op het plaatje

    20-05-2006 om 16:01 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    20-05-2006 om 14:16 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.recept

    Aspergecocktail

     

    Ingrediënten

    300 gr. asperges

    1 dl mayonaise

    1 dl stijfgeslagen slagroom

    1 el sherry

    2 tl citroensap

    1 el fijngehakt bieslook

     

    Schil de asperges en kook ze in ruim water met wat zout in 45 minuten gaar.

    Laat de asperges uitlekken en snijd ze in stukjes van 2 1/2 cm lengte.

    Vermeng de mayonaise met de slagroom, de sherry en het citroensap.

    Verdeel de asperges over 4 glazen schaaltjes en schenk er de saus over.

    Garneer de cocktail met het bieslook.

    20-05-2006 om 14:10 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

    20-05-2006 om 14:01 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Menu van de dag

    Kleine zeetong op een bedje van tomaat en ansjovis

     

    Ingrediënten voor 4 personen

    4 tomaten
    10 cl olijfolie (extra vierge)
    4 eetlepels citroensap
    50 g ansjovisfilets (in olie)
    1 eetlepel basilicum (fijngehakt)
    500 g Noordzeetongfilet
    70 g boter (bakboter)
    20 g paneermeel
    1 dl wijn (wit/droog)
    peper
    zout
    1 eetlepel bieslook (fijngehakt)
    8 blaadjes basilicum

     

    De tomaten pellen, ontpitten en het vruchtvlees in kleine blokjes snijden.

    In een kom doen, kruiden met peper, zout en overgieten met citroensap en olijfolie.

    De in stukjes gesneden ansjovisfilets en wat gehakt basilicum toevoegen en alles omroeren. Goed koud laten worden in de koelkast.

    Per 4 filets de zeetongetjes, die door de vishandelaar gefileerd werden, weer samenstellen en kruiden met peper en zout.

    Voorzichtig op een ingeboterde bakplaat schikken.

    De vissen insmeren met gesmolten boter en ze dan bestrooien met paneermeel en wat klontjes boter.

    De witte wijn eromheen gieten en de bakplaat onder de hete ovengrill plaatsen.

    De vis ongeveer 8 minuten laten roosteren met de ovendeur open.

    De vis moet een goudgeel korstje krijgen maar mag niet verbranden.

    Op ieder bord een bedje van het koude tomatenmengsel schikken.

    Er voorzichtig de warme vis opleggen.

    Garneren met gehakt bieslook, een paar ansjovisfilets en een takje basilicum.

    Meteen opdienen.

     

     

    Lam met dille, venkel en aardappelkoekjes

     

    Ingrediënten voor 4 personen

    800 g lamsrug
    100 g boter (bakboter)
    zout
    peper
    2 aardappelen (Bintje)
    10 cl olijfolie (extra vierge)
    1 venkelknol
    dille-olie
    5 dl lamsfond
    1 dl wijn (rood)
    10 cl balsamicoazijn
    5 g suiker
    1 takje dille
    100 g boter (bakboter)

     

    Alle ingrediënten voor de saus (lamsfond, rode wijn, balsamicoazijn, suiker en dille) aan de kook brengen en het vocht tot 1/3 terugbrengen.

    Hier de boter aan toevoegen en fijngesneden dille door de saus roeren.

    De saus op smaak brengen met zout en peper, daarna de saus warm houden.

    De aardappelen raspen en zoveel mogelijk vocht eruit drukken.

    Dit gaat het best met behulp van een handdoek.

    Een beetje zout en peper eraan toevoegen en in vieren verdelen.

    In een pan olie heet laten worden en de aardappelkoekjes bakken.

    Let erop dat de koekjes niet uit elkaar vallen: de aardappel flink met een plat mes aandrukken. De koekjes laten uitlekken op wat keukenpapier.

    De venkel in vieren snijden en in water met een beetje zout gaar koken, daarna warm houden.

    De lamsrug in vier porties verdelen, met peper en zout kruiden en kort bakken in boter.

    De ruggen daarna in een voorverwarmde oven op 200°C verder gaar laten worden, zonder dat ze doorbakken worden.

    Dit betekent dat een minuut of 8 in de oven genoeg is.

    De lamsrug op de venkel en de aardappelblokjes leggen.

    De dillesaus over de lamsrug gieten en garneren met wat dille-olie.

     

     

    Aardbeien-frambozendessert

     

    Ingrediënten voor 4 personen

    125 g aardbeien
    125 g frambozen
    4 cl kirsch
    3 dl water
    2 blaadjes gelatine (van 3 g)
    50 g poedersuiker
    25 cl porto (rood)
    1 sinaasappel

     

    De aardbeien en de frambozen wassen en vervolgens de kroontjes verwijderen.

    De sinaasappel grondig wassen, uitpersen en de schil raspen.

    Enkele frambozen apart houden en de rest in grote wijnglazen doen samen met de aardbeien. Ervoor zorgen dat aardbeien en frambozen goed gemengd zijn.

    Kirsch over het fruit gieten en 1 uur laten marineren.

    De gelatineblaadjes in een beetje water dompelen en de rest van het water in een steelpannetje gieten.

    Daarbij de suiker en de geraspte sinaasappelschil voegen.

    De suiker laten oplossen en het mengsel aan de kook brengen.

    Het pannetje van het vuur nemen en er de uitgeknepen gelatine in oplossen.

    Het sinaasappelsap en de porto bijvoegen en laten afkoelen.

    Dit mengsel eerst door een zeef gieten en vervolgens verdelen over de glazen met fruit.

    Goed mengen.

    De glazen gedurende 10 uur in de koelkast zetten.

    De resterende frambozen toevoegen en opdienen, al dan niet met een toefje slagroom.

     

    20-05-2006 om 13:57 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goeiemiddag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    20-05-2006 om 13:16 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    19-05-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen klik op het plaatje

    19-05-2006 om 18:38 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.recept

    Aardbeien Romanoff

     

    Ingrediënten

    500 gr. aardbeien

    50 gr. suiker

    2 el kersenjam

    3 el wodka

    2 blaadjes gelatine

    2 el water

    3 dl slagroom

     

    Was de aardbeien en haal het kroontje eraf.

    Pureer 100 gr. van de aardbeien met 1 el suiker met mixer of blender.

    Roer de jam en de wodka door de aardbeienpuree.

    Week de blaadjes gelatine in koud water en los ze daarna in een pannetje met de 2 el water boven zacht vuur volledig op.

    Laat de gelatine enigszins afkoelen en vermeng hem met de aardbeienpuree.

    Laat de puree op een koele plaats staan tot hij begint op te stijven.

    Klop de slagroom zeer stijf en roer hem voorzichtig door de puree.
    Snijd de rest van de aardbeien in plakjes en vermeng deze met de rest van de suiker.

    Schep de aardbeiplakjes door het slagroompureemengsel en doe het geheel in 4 glazen schaaltjes.

    Zet de schaaltjes in de koelkast en laat het gerecht door en door koud worden.

    Eventueel kunnen de aardbeien voor het serveren nog worden gedecoreerd met een toefje achtergehouden slagroom en een paar achtergehouden aardbeien.

     

    Dit edele meimenu vraagt om witte wijn van behoorlijke afkomst.

    Willen we het feestelijk maken, dan drinken we hier een witte Bourgogne bij.

    Een droge Elzaswijn valt trouwens ook niet te versmaden.

     

    19-05-2006 om 18:36 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goeieavond
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    19-05-2006 om 18:29 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.recept

    Tomatensalade

     

    Ingrediënten

    500 gr. tomaten

    1 in ringen gesneden ui

    Basilicum

    2 el olijfolie

    1 el azijn

    1 tl mosterd

    1 uitgeperst teentje knoflook

    Zout

    Peper

     

    Snijd de tomaten in plakjes en arrangeer ze met de uienringen op een vrij platte schaal.

    Bestrooi het geheel met wat basilicum.

    Vermeng de olie met de azijn, de mosterd, de knoflook en wat zout en peper.

    Roer alles met de garde of mixer goed dooreen en schenk de dressing over de salade.

    Laat de salade 1 uur op een koele plaats staan.

     

    19-05-2006 om 09:36 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 23/07-29/07 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 21/08-27/08 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 15/05-21/05 2006
  • 08/05-14/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 10/04-16/04 2006
  • 03/04-09/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 06/03-12/03 2006
  • 27/02-05/03 2006
  • 20/02-26/02 2006
  • 13/02-19/02 2006
  • 06/02-12/02 2006
  • 30/01-05/02 2006
  • 23/01-29/01 2006
  • 16/01-22/01 2006
  • 09/01-15/01 2006
  • 02/01-08/01 2006
  • 25/12-31/12 2006
  • 19/12-25/12 2005
  • 12/12-18/12 2005
  • 05/12-11/12 2005
  • 28/11-04/12 2005
  • 21/11-27/11 2005
  • 14/11-20/11 2005
  • 07/11-13/11 2005

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    Laatste commentaren
  • fijne zondag met dikke knufjes van mij.liefs Mieke.xxx. (mieke)
        op Baasje ziek
  • Avondgroetjes (hugo)
        op Weer terug
  • hoi hoi paulie (pluisje)
        op Weer terug
  • De Kerstgroetn van Juliën en Adriën. (De 2 zotte piefies)
        op Weer terug
  • Kerstgroetjes uit Koekelare. (Raf en Ginette)
        op Weer terug
  • Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Foto


    Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • Forum over grijze roodstaart papegaaien en andere kromsnavels
  • moppen
  • tijdschrift
  • pc & internet
  • Het blog van Dennis
  • Welkom bij Willy
  • grasparkieten

  • Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Grasparkiet Online

    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!