Photobucket - Video and Image Hosting
Photobucket - Video and Image Hosting
Foto
E-mail uw bericht

Foto
Blog als favoriet !


Gastenboek
Een berichtje nalaten:  
Voeg berichtje toe!

Laatste commentaren
  • vlasliederen (Frank Deleu)
        op Beverenaar en vlasveteraan Marcel Himpe te gast in Café Vlasparlee
  • Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • Een zicht op Beveren-Leie
  • foto
  • Categorieën
  • Activiteiten (1)
  • Basisscholen (4)
  • Bijzondere activiteiten (4)
  • Jubileum (16)
  • Kermis 2012 (9)
  • Koninklijk bezoek (1)
  • Kroniek van zeven... (33)
  • Parochie (4)
  • Stads weetjes (3)
  • Venster op het verleden (1)
  • Verenigingen (12)
  • Kalender

    Activiteiten

    Zoeken in blog

    Archief Beverse Weetjes

    30-05-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zesde klassers terug thuis van bosklassen

    Op maandagmorgen 25 mei vertrokken de zesde klassers van de Stedelijke Basisschool naar Stoumont in de provincie Luik voor hun bosklassenweek.
    Op vrijdag 29 mei arriveerden ze goed en wel terug in Beveren-Leie na een leerrijke en aangename week. Als toetje op de kers werden de ouders en leerlingen getrakteerd met een drankje en een pannenkoek terwijl ze de foto’s van de afgelopen week konden bekijken.
    Op onderstaande beelden krijgt u een korte impressie van hun thuiskomst.

    30-05-2009 om 00:00 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)
    29-05-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Restaurant 't Vitamientje in de Vrije Basisschool te Beveren-Leie

     Naar jaarlijkse gewoonte openden de kleuters van juf Caroline hun restaurant ‘t Vitamientje in de Vrije Basisschool voor hun mama’s en papa’s.

    Op dinsdagmiddag 26 mei was de eerste shift aan het werk en op donderdag 28 mei de tweede. De kleuters fungeerden als volleerde obers en zorgden voor een vlotte bediening. Deze ging van het dekken van de tafels, het opnemen van de bestellingen, tot het afruimen van de tafels. Op het menu stonden heel wat gezonde gerechtjes en die werden door alle gasten gesmaakt.

    Beelden van dinsdag 26 mei



    Beelden van donderdag 28 mei

    Hoe het er in de keuken aan toe ging ziet u op onderstaande beelden

    29-05-2009 om 00:00 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)
    27-05-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Job*Rock verhuist in 2010 naar Waregem Expo!
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Na de, voor het 2e jaar op rij, volledig uitverkochte editie 2009, heeft Job*Rock beslist om in 2010 te verhuizen naar Waregem Expo. De afgelopen editie mocht meer dan 1200 bezoekers verwelkomen, waardoor Job*Rock uitgegroeid is tot 1 van de grootste voorjaarsfestivals in de regio.

    Omdat de ticketverkoop reeds 2 weken op voorhand werd afgesloten, was een verhuis noodzakelijk geworden. Uiteraard blijven betaalbaarheid én toegankelijkheid de absolute hoofddoelen voor 2010.

    De bezoekers van het evenement mogen zich naar goede gewoonte terug aan een bijzonder leuke muzikale affiche verwachten en dat voor een bijzonder lage toegangsprijs!

    De jobbeurs zal volgend jaar plaatsvinden in de foyer van Waregem Expo.

    27-05-2009 om 10:47 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Dag van de Buren' in Beveren-Leie
    Elk jaar vergroot het succes van de 'Dag van de Buren’, zo ook in Beveren-Leie.
    De Beverse pioniers, Thierry Mondy en Myriam Decock, gaven voor ’t eerst gevolg aan dit initiatief in de Nijverheidstraat 2 en waren op dinsdag 26 mei aan hun derde succesvolle editie toe. Ondertussen volgden een aantal straten hun voorbeeld en staken her en der enkele personen de koppen bij elkaar om ook in hun straat de ‘Dag van de Buren’ te organiseren.
    Beverse Weetjes had weet van 7 straten waar de 'Dag van de Buren' georganiseerd werd en ging ze een voor een, een bezoekje brengen.
    *Het rondritje begon in de Nijverheidstraat 1 waar de buren voor de tweede maal aan dit initiatief gevolg gaven en samen kwamen in de garage van Georges Snauwaert.
    *Vandaar ging het een stukje verderop waar de buren van de Nijverheidstraat 2 voor de derde maal samen kwamen. Maar er was meer, Thierry Mondy en Claudine Vervaecke waren precies 30 jaar gehuwd en dat was de buurt niet ontgaan. Het koppel werd dan ook van harte gefeliciteerd en in de bloemetjes gezet.
    *De volgende halte was in de Deken De Bostraat gelegen op de parking van De Fruytier. Daar was het voor de eerste maal dat er een 'Dag van de Buren' georganiseerd werd. Maurice Steelandt, de oudste inwoner, had er de eer om er het lint door te knippen ter gelegenheid van deze eerste samenkomst.
    *Ook in de Hekelweg was het voor 't eerst dat er gevolg werd gegeven aan dit initiatief. Op Vraag van Laurette Demoor, die heel slechtziende is, kwamen alle buren er samen in haar veranda. Zo kon Laurette in haar eigen vertrouwde omgeving blijven.
    *In Beveren-Dries lieten de nieuwe inwoners deze dag niet voorbijgaan en namen er het initiatief. Een unieke gelegenheid om nader kennis te maken met elkaar.
    *Ook de buren van de Hoonakkerdreef kwamen dit jaar voor ’t eerst samen. Elkeen werd uitgenodigd en verzocht om een zitje, een glas, een drankje naar behoefte en een knabbel mee te brengen. Hier waren de initiatiefnemers Caroline De Brabandere, Mariette Verschuere, Monique Debaere, Mieke Callewaert en Christine Vandorpe.
    *Het rondritje werd afgesloten bij onze buren in de Bermkouter. Hier was het voor de tweede maal dat de inwoners bijeen kwamen op de laatste dinsdag van mei. Nu al staat 28 juni genoteerd voor de tweede samenkomst naar aanleiding van 'Vlaanderen feest'. Vorig jaar was het genieten van een heerlijke barbecue, dit jaar zal het genieten worden van een heerlijk gezamenlijk ontbijt.

    27-05-2009 om 00:00 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)
    26-05-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Samen Onderweg' Vormselviering

    VAN HARTE PROFICIAT AAN DE VORMELINGEN
    van de parochie Sint-Jan de Doper te Beveren-Leie
    Op zondag 24 mei mochten 55 jongens en meisjes:
    Arno Robbe, Beke Michiel, Bulckaert Thomas, Callens Gilles, Campens Pavel, Coussement Elisa, Cumptich Brian, De Clercq Julie, De Kimpe Chari, De Kimpe Sharon, De Rore Michiel, Deboiserie Cas, Degroote Lara, Delabie Leon, Delodder Henri, Delodder Rémi, Depaepe Eline, Depuydt Dagmar, Deroose Guillaume, Dhont Nikki, Dommecijn Yencie, Goeminne Stijn, Goeminne Thiemo, Heugens Marie-Julie, Hul Lisa, Huyghe Emiel, Impe Maxim, Jonckheere Laurens, Malfait Anton, Mauws Lucas, Meulebrouck Roy, Meyfroot Bram, Pattyn Joke, Rogiers Jorne, Roman Jannes, Simoens Rani, Snauwaert Febe, T' Sas Shari, Van Ackere Louise, Van Rie Guillaume, Vanbiervliet Loïc, Vandenberghe Bieke, Vandenborre Marie, Vandermeulen Milan, Vandorpe Thijs, Vanlerberghe Michiel, Velghe Joke, Vercruysse Nicolas, Verfaille Alicia, Verhelle Simon, Vermeulen Marie, Verschoore Flo, Vroman Margo, Vuylsteke Robbe en Yserbyt Valerie,
    het sacrament van het H. Vormsel ontvangen. Dat werd toegediend door E.H. Henk Laridon.
    De vormheer die voorging in de viering werd bijgestaan door E.H. Luc Suys, diaken Gilbert Deketele en Theo Coussement.

    Photobucket 
    Hierbij willen wij, Rita en Carlos elkeen danken die op een of andere manier zijn of haar steentje bijdroeg tijdens het 'SAMEN ONDERWEG' zijn met de vormelingen.
    Bedankt ook aan allen voor de vele bemoedingende woorden. 
    En natuurlijk een dank u wel aan de catechisten die hun vrije tijd ter beschikking stelden.
    Zonder hun steun en medewerking zou het voor de karretrekkers niet mogelijk geweest zijn om alles in goede banen te leiden.
     Bedankt:
    Christ Deweer, Ann Decoene, Laurence Parrent, Johan Vandermeulen, Cindy Goessaert, Van D'huynslager Hilde, Marie-Christine Vandevelde, Veronique Seyns, Greet Debrabandere, Vera Debosschere, Lutgarde Valcke, Marriette Verschuere, Marcel Himpe
    en uiteraard aan Carine Viaene die haar medewerking verleende 
    en haar energie in zang en muziek stak.
    Met onderstaande videofragmenten kunt u meegenieten
    van de vormselviering in de Sint-Jan de Doperkerk.
      


    Blogboek
    Met deze nodigen we iedereen, die de vormelingen een warm hart toedragen, uit om hun felicitaties neer te pennen in het Vormselblogboek. Dat kunt u vinden in het vormselhoekje achteraan in de kerk. U kunt er tevens uw suggesties of bevindingen in kwijt, ook deze zijn welkom.

    Of klik hier om uw felicitaties, suggesties of  bevindingen via Beverse Weetjes over te maken. 
    Deze zullen zeker in het blogboek terecht komen!!!


    Foto's
    De foto's genomen tijdens de viering zijn te verkrijgen bij fotograaf Kurt Vuylsteke,
     u kunt Kurt bereiken via 0485 / 36 37 01

    26-05-2009 om 00:00 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (3)
    23-05-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rerum Novarum 2009
    Op 21 mei vierden het ACW van Beveren-Leie en Desselgem samen Rerum Novarum.
    De dag begon met een eucharistieviering voorgegaan door E.H. Luc Suys, bijgestaan door diaken Gilbert Deketele. De Sint-Gregoriuszanggilde zorgde voor de sfeervolle opluistering.

    Na de viering waren de bestuursleden van beide DO van harte welkom in OC de Kernelle voor een hapje en een drankje met als gastspreker Carl Decaluwe.

    De winnaar van het 6de Rerum Novarum petanquetornooi, waarmee het ACW Beveren-Leie de namiddag verder zette, werd Vic Dejonghe op de hielen gezeten door Urbain Vlieghe en Philip Saelens. William Dejonckere sloot de rangen met de rode lantaarn.

    23-05-2009 om 00:00 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)
    22-05-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Werken in de Vrije Basisschool te Beveren-Leie
    Photobucket
    De herinrichting van de speelplaatsen en infrastructuur in de Vrije Basisschool schieten goed op. Om de laatste stand van zaken te bekijken klik hier.

    22-05-2009 om 07:12 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)
    21-05-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Op de agenda van de gemeenteraad van 2 juni 2009
    Gemeenteraad van de stad Waregem op dinsdag 02 juni 2009 om 19u00
    Het proces-verbaal van de vorige zitting ligt ter inzage in de raadszaal, één uur voor de zitting.

    Agenda voor 2 juni 
    Openbare zitting
    *1. goedkeuren proces-verbaal vorige zitting
    *2. mededelingen
    *3. Figga: algemene vergadering op 26/06/2009: a) bespreken agenda b) voordracht van 2 vertegenwoordigers en 2 plaatsvervangend vertegenwoordigers
    *4. Psilon: algemene vergadering op 23 juni 2009: a) bespreken agenda b) voordracht van 2 vertegenwoordigers en 2 plaatvervangend vertegenwoordigers
    *5. Gaselwest: algemene vergadering op 26/06/2009: bespreken agenda en bekrachtigen overeenkomst met Telenet houdende een regeling voor de werkwijze en de afspraken m.b.t. werken aan ICS-netten in synergie n.a.v. werken aan laagspanningsnetten
    *6. goedkeuren VMW Rio-Act, takenpakket 2009
    7. goedkeuren stedelijk reglement afkoppeling van hemel- en afvalwater bij de aanleg van 2DWA stelsels
    *8. kerkbesturen: a) goedkeuren wijziging meerjarenplanning 2008-2013 kerkbestuur Sint-Martinus b) kennis nemen wijziging meerjarenplanning 2008-2013 en budget 2009 kerkbestuur Sint-Anna
    *9. goedkeuren opdracht schoonmaak diverse stedelijke gebouwen + goedkeuren bestek + vaststellen wijze van gunnen
    *10. stedelijke gebouwen, vervangen noodverlichting: goedkeuren ontwerp + vaststellen wijze van gunnen
    *11. goedkeuren beheersovereenkomst stadsbestuur - WAGSO Agenda gemeenteraad 02 juni 2009
    *12. goedkeuren occasionele politieverordening n.a.v. Waregem Koersefeesten 2009
    *13. kennis nemen beslissingen van het college van burgemeester en schepenen m.b.t. de dringende herstelling verzakking wegenis ten gevolge van lek in riolering op kruispunt Posterijstraat- Schoendalestraat
    *14. voorlopig vaststellen RUP Koning Albertstraat
    *15. goedkeuren wegentracés: a) 8790 Waregem, ter hoogte Baanstknokstraat b) 8790 Waregem, Loofstraat
    *16. goedkeuren dossiers nutsleidingen
    *17. goedkeuren overeenkomst verkeersbordendatabank
    *18. Jeugdcentrum, aanpassingswerken, lot 4 sanitair: goedkeuren gewijzigde wijze van gunnen
    *19. vervangen van bestaande ballenvangers: goedkeuren ontwerp + vaststellen wijze van gunnen
    *20. goedkeuren gebruiksovereenkomst met sv Zulte-Waregem
    *21. goedkeuren verhuurvoorwaarden tentoonstelling Majorettes
    *22. goedkeuren toelagen
    *23. vragen

    21-05-2009 om 13:32 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)
    19-05-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Leerlingen van Stedelijke Basisschool namen deel aan de eerste Vlaamse RoboCup Junior wedstrijd.
    Zaterdag 16 mei namen de leerlingen van de Stedelijke Basisschool deel aan de eerste Vlaamse RoboCup Junior wedstrijd. Het resultaat daarvan werd uitgezonden in het VTM-nieuws. Klik hier om de repotage te bekijken. De hele klas werkte op een of andere manier mee aan de realisatie van het project, een delegatie van 5 leerlingen ging naar de wedstrijd in Technopolis. 

    In december schreef het zesde leerjaar a zich in voor de Robocup Junior wedstrijd. De bedoeling was om zelf een robot in elkaar te knutselen (ze maakten daarbij gebruik van de Mindstorm NXT van Lego) en die te programmeren. Er werd geopteerd om mee te doen aan het onderdeel 'dans'. De leerlingen dansten dus met de robot op een zelfgekozen nummer.

    Het verslag van de delegatie die aan de wedstrijddag deelnam kan u hieronder lezen.
    "We gingen zaterdag de 16de mei naar de Robocup-wedstrijd in Technopolis te Mechelen. Rond 8.15u. moesten we klaarstaan aan het station van Harelbeke. Op de trein speelden we het spel Jungle Speed. Een super leuk spel. Toen kwamen we aan in Mechelen. Op naar de bus!

    In Technopolis kregen we ons naamkaartje en konden we aan de slag. Iedereen was gestresst en was bang dat er dingen gingen mislukken. Het eerste wat we deden was nog eens oefenen in de zaal. Daar ging het al mis omdat de omstandigheden toch anders zijn dan op school. Maar toen raapten we onze moed bijeen en deden ons dansje bijna foutloos (hopelijk ging het even goed tijdens de wedstrijd zelf).
    Als eerste deel van de wedstrijd hadden we een interview met de jury. Het was een heel aardige jury: ze stelden ons een paar vragen en stelden ons gerust. Terwijl we wachtten op de start van de wedstrijd hebben we gebabbeld met Melvin van Ketnet en werden we geinterviewd door VTM (jaja, we zijn in het nieuws geweest, kijk maar eens op de website van school bij 'in het nieuws').

    Daarna begon het echte werk: de enige echte Robocup-wedstrijd. Wij waren als derde aan de beurt. Spannend spannend spannend. Toen was het aan ons! De muziek begon maar... de robot startte niet. Alles stond op z'n plaats, maar we waren vergeten de robot aan te zetten. Dat was natuurlijk niet zo slim van ons, maar we waren dan ook zo gestresst.

    Daarna mochten we eens opnieuw beginnen én met succes! De pers lag letterlijk aan onze voeten en we kregen een daverend applaus. Toen kwam de jury bijeen om te beslissen wie de winnaar was en mochten we nog wat op ontdekking in Technopolis. We zijn in de 'ruimte' geweest we moesten in een rekker springen. Dat was wel leuk! Er was ook een fiets in de lucht, je moest eerst achteruit fietsen, toen je terugkwam moest je vooruit fietsen. We konden waterbellen maken en dat was wel grappig.

    Om drie uur was het eindelijk zover: de prijsuitreiking!!!!! We hadden zo'n stress!!!!!!!!!! Plotseling hoorden we onze naam 'Electroracers'!!! We waren voor de Ketnet-jury de winnaars van de danswedstrijd !!!! We mochten bij Melvin en Karolien op het podium. Onze prijs was een uitnodiging om naar de Ketnetstudio te gaan. Bij de andere jury waren we… derde!!! Jammer genoeg konden we net niet mee naar het Europees kampioenschap in Oostenrijk.

    We waren natuurlijk wel tevreden met de uitslag en gingen met een big smile en een heleboel prijzen terug naar onze tafel. We bleven nog een uurtje in Technopolis, maar toen was het tijd om te vertrekken, dat was wel wat minder.
    Maar ja, aan alle mooie liedjes komt een eind...", aldus de leerlingen.
    Met dank aan Gert Troch

    19-05-2009 om 00:00 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)
    18-05-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ACW Beveren-Leie viert Rerum Novarum

    Photobucket Donderdag 21 mei 2009
    RERUM NOVARUM

    ACW Beveren-Leie & ACW Desselgem 
    10.30 u Eucharistieviering
    opgeluisterd door de Sint Gregoriuszanggilde
    in de Sint-Jan de Doperkerk

    11.30 u Receptie in De Kernelle
    Aangeboden door
    ACW Beveren-Leie & ACW Desselgem
    Gastspreker
    Carl Decaluwe
    Vlaams Volksvertegenwoordiger

    ACW Beveren-Leie organiseert
    6de Rerum Novarum petanquetornooi
    Start om 14.30 u
    op de terreinen achter De Kernelle



    Voor meer weetjes van om en rond Beveren-Leie klik hier.

    18-05-2009 om 23:34 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een woning zorgeloos verhuren via Regionaal Sociaal Verhuurkantoor!

    Op dinsdag 2 juni 2009 om 19u30 gaat in het 
    OC De Kernelle Kerkdreef 23 Beveren-Leie
    een infoavond door voor alle eigenaars die willen verhuren
    aan de vzw Regionaal Sociaal Verhuurkantoor Waregem.

    De vzw Regionaal Sociaal Verhuurkantoor, afgekort vzw RSVK Waregem, huurt woningen op de private huurwoningmarkt om ze, na eventuele renovatie-, verbeterings- of aanpassingswerken tegen een redelijke huurprijs te verhuren aan woonbehoeftige gezinnen en alleenstaanden.

    De vzw RSVK huurt panden in:Waregem, Deerlijk, Dentergem en Anzegem. De vzw RSVK werkt samen met diverse gemeenten en OCMW’s. De vzw RSVK is de hoofdhuurder en bijgevolg verantwoordelijk voor alle huurderverplichtingen.

    De vzw RSVK:
    • betaalt stipt de maandelijkse huur, ook al staat het pand leeg.
    • ziet toe op het onderhoud van de woning.
    • volgt tevens nauwgezet de huurderverplichtingen op.
    • neemt ook alle administratieve beslommeringen op.
    • neemt de begeleiding van de huurder op, indien nodig.
     
    In ruil hiervoor vraagt de vzw RSVK:
    • een redelijke huurprijs.
    • een woning conform de Vlaamse kwaliteitsnormen (woonkwaliteit, veiligheid).
    • een huurcontract met een redelijke woonzekerheid voor de huurder.

    Premies en voordelen:
    Alle eigenaars die een woning verhuren aan een erkend sociaal verhuurkantoor en die willen renoveren, kunnen aanspraak maken op heel wat premies en voordelen zoals fiscale voordelen, verbeteringspremie en REG-premie van de Vlaamse overheid, renovatiepremie en Provinciale premie.
     
    Voor meer informatie kunt u terecht bij Vzw RSVK Waregem A. Servaeslaan 52/003 8790 Waregem tel 056/621061.

    18-05-2009 om 00:00 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)
    17-05-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beachvolleybaltornooi voor verenigingen van Beveren-Leie en Desselgem
    Photobucket
    Met fierheid delen wij u mee dat het beachvolleybaltornooi dit jaar opnieuw doorgaat. Meer bepaald in het weekend van 26-28 juni op het zand achter de Kernelle.

    Op zaterdagavond 27 juni voorzien wij omstreeks 18.30 uur een minitornooi voor verenigingen van Beveren-Leie en Desselgem. Het is de bedoeling om leute en sportiviteit aan elkaar te koppelen.......

    Als u denkt dat uw vereniging zal deelnemen zou ik het appreciëren dat u onderstaande gegevens beantwoordt, bij voorkeur via email, zodat wij weten hoe ruim het deelnemersveld zal zijn. Bovendien vragen wij u meteen ook de namen en geboortedatum van de deelnemers door te geven. Dit voor de verzekering....
    (Aldus Paul Van Tieghem)
    In bijlage vindt u meer info en het inschrijvingsformulier

    Bijlagen:
    BeachZaterdag27 juni2009.doc (36.5 KB)   

    17-05-2009 om 00:00 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)
    13-05-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Plechtige opening van de vernieuwde poorten Park Casier
    Op dinsdag 12 mei 2009 om 19u00 werden de vernieuwde poorten van Park Casier plechtig geopend door de burgemeester na een korte toelichting van de werken door Schepen Pietro Iacopucci. Dit gebeurde in aanwezigheid van o.a. het schepencollege en de gemeenteraad, aannemer en ontwerpers aan de kant van de Stationsstraat.

    Monnikenwerk dat vakmanschap vergt
    De restauratieontwerpers zijn Jozef en Alex Demeyere uit Kortrijk. Aannemer is de firma Monument & Vandekerckhove. De werken gebeurden onder strikt toezicht van de dienst Onroerend Erfgoed van het Vlaams Gewest, dat gezien het beschermd karakter van de bouwwerken (sinds M.B. 05/06/2003) samen met de provincie de restauratie mede subsidieerde. De stad moest toch nog 100.000,00 EUR zelf investeren in de werken.

    De restauratie betrof de hekwerken aan de Stationsstraat, de Markt en aan de Keukeldam. Hierbij werden de metalen hekkens gedemonteerd, vervolgens ontdaan van de oude verflagen en hebben een volledig nieuwe witte coating gekregen.

    De poortgehelen in Stationsstraat en Keukeldam werden in het atelier terug volledig op punt gezet, verstevigd en voorzien van nieuw sluitwerk zodat zij ter plaatse terug vele jaren kunnen functioneren. Bovendien werden ook de muurgedeelten daarbij volledig gerestaureerd, evenals de dekstenen over heel de lengte, de zuilen en de siervazen.

    Ook het kapelletje aan de Keukeldam werd sterk gerenoveerd met respect voor het verleden. Het metselwerk, de glaspartijen en het dak werden vernieuwd en er werd ook een traliewerk voorzien zodat het kapelletje ruimer te bezoeken valt.

    De werken zijn gestart na Waregem Koerse 2008 en werden gefinaliseerd in de loop van april 2009. De werken betekenen een mooie verdere opwaardering van Park Casier, dat nu in onberispelijke staat hersteld werd, met oog voor detail en respect voor het verleden. Om het onderhoud van muur en groen ook in de toekomst te optimaliseren werd ook voorzien in een pad aan de binnenzijde. Vanuit esthetisch en praktisch oogpunt werd het nodige gedaan om nutsvoorzieningen en borden te herlocaliseren, voor een mooi zicht op het park.

    Enkele cijfers
    Van de totale raming der werken (bijna 300.00,00 EUR incl. BTW), kwam in aanmerking voor subsidie het bedrag van 285.904,05 euro incl. BTW, aangezien het hekwerk gedeelte Markt niet beschermd is. De toegekende premies bedragen ruim 250.000,00 EUR incl. BTW, waarvan één vierde door de Provincie werd gefinancierd en ¾ door het Vlaamse Gewest. De totaliteit der werken bedraagt uiteindelijk 350.000,00 EUR incl. BTW.

    En verder
    Eerder startte de gemeenteraad ook al het dossier op voor de restauratie van het Koetshuis, dat later zal omgevormd worden tot expositieruimte voor kunstenaars. Hiervoor worden ook nog subsidies afgewacht van de hogere overheid. Verder is er ook een beheerplan opgemaakt om de toekomst van het park te vrijwaren waarbij wordt gepoogd om mens en natuur harmonisch met elkaar te laten samengaan.

    13-05-2009 om 00:00 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)
    12-05-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Daguitstap met de vormelingen van de parochie Sint-Jan de Doper

    Voormiddagactiviteten

     
    Zaterdag 9 mei werd een hoogdag voor de vormelingen in voorbereiding van hun H.Vormsel. Samen met hun catechisten gingen ze een ganse dag ‘Samen Onderweg’ met als thuisbasis de Kernelle. Deze creatieve dag was gevuld met zang, dans, bezinning, ontspanning, animatie,….

    Op vrijdagavond werden de eerste voorbereidende werken gedaan om zaterdagmorgen (de eerste catechisten waren er al iets na 07.00 uur) de laatste hand te leggen. Voor de catechisten en de helpende handen een drukke, maar aangename dag om alles in goede banen te leiden. Emiel was ruimschoots op tijd om zijn drum op te stellen en samen met de 53 andere vormelingen om 09.30 uur van start te gaan.

    Carlos beet de spits af en deed de dag uit de doeken waarna de vormelingen voor de bezinning hun plaats kregen in de Kernelle. Traditiegetrouw begon ook deze samenkomst met Het Onze Vader, waarna allen luisterden naar het liedje ‘Het Spel Kaarten’ van Gerard De Vries. Een lied dat duidelijk aansloeg want het was muisstil. Klik hier om het lied te beluisteren en te bekijken.
     
    Carine kon dus met een rustige groep van start gaan om de liedjes voor het H. Vormsel verder te repeteren. Om 10.30 uur werd er een korte pauze ingelast en werd alles in gereedheid gebracht om naar een korte film te kijken met als thema ‘Vriendschap’. Na het bekijken van de reportage werd het thema, aan de hand van een spel, verder besproken. Iets voor 12.00 uur was er terug een korte pauze en kregen de catechisten de tijd om de zaal te herschikken voor het middagmaal.

    Ondertussen waren al heel wat helpende handen aan de slag geweest in voorbereiding van het middagmaal en de activiteiten die in de namiddag aan bod zouden komen.

    Het middagmaal

    Het middagmaal bestond uit heerlijke Belgische frietjes met frikandellen, toespijs en een paar drankjes. Duidelijk een goede keuze want er gingen heel vlot 24 kg frietjes en een 140-tal frikandellen over de toonbank. De catechisten zorgden voor de bediening.
    Freya Snauwaert en vriend Brecht bakten de frietjes en Bert Derore stond in voor het bakken van de frikandellen, waarvoor onze hartelijke dank.
    Na de maaltijd was er terug een vrij moment voor de vormelingen. 
    De catechisten aten buiten en konden zo toezicht houden op de spelende vormelingen.
    Namiddagactiviteiten

     Rond de klok van 13.15 was het tijd om aan de namiddagactiviteiten te beginnen. Ook deze keer hanteerden we hier een doorschuifsysteem. Carlos legde het verloop van de namiddag uit en ieder groepje kon, onder begeleiding van de catechisten, aan de activiteiten beginnen.
    ’s Morgens had ieder groepje een joker gekregen, deze konden ze nu gebruiken tijdens de zoektocht. Tijdens de tocht moesten ze niet enkel hun weg zoeken en vragen oplossen maar hier en daar moest er een opdracht vervuld worden. Zo konden ze hun joker in overleg met elkaar inzetten bij het petanquespel, basket of trouwspringen. Verder moest er ook een bloemstukje gemaakt worden, moesten alle vormelingen hun naam op de altaardwaal schrijven, moest een puzzel samengesteld worden en leerden ze de vredesdans aan.
    Toen iedereen de activiteiten doorlopen had was het tijd om een ijsje te likken en daarna te beginnen aan de voorbereiding van de slotviering.
    Slotviering
    Deze dag werd afgesloten met een openluchtviering. Samen met Carine werden de liederen voor de viering eerst nog even herhaald. Ondertussen kwamen de ouders, vormmeters- en peters de groep vervoegen om de eucharistie mee te vieren. Deze werd afgesloten met de vredesdans en de bloemstukjes die het altaar sierden werden aan de mama’s gegeven. Tot slot konden de aanwezigen nog wat nagenieten en kregen ze een natje en een droogje aangeboden.

    DANK U WEL

    Theo, Bert, Freya, Brecht, Marie, Linda, en Valerie van harte dank voor jullie vrijwillige medewerking. Ook een woord van dank aan allen die hun materiaal gratis ter beschikking stelden. Dankzij de medewerking van hen allen zou het voor de catechisten onmogelijk geweest zijn om deze dag te organiseren.
    De aanvraag om vrijstelling van betaling voor het gebruik van OC de Kernelle
    werd helaas afgewezen door het schepencollege!!!

    12-05-2009 om 00:00 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)
    11-05-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vormelingen op daguitstap

    Op zaterdag 9 mei sloten de Beverse vormelingen de voorbereiding naar hun H.Vormsel af met een daguitstap. Deze ging door onder de Beverse klokkentoren
    met als thuisbasis de Kernelle
    .

    Photobucket

    11-05-2009 om 00:00 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)
    10-05-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Heen-en-weer-week in de Beverse Basisscholen

     Koning Albertstraat gereserveerd voor de leerlingen van de beide Beverse Basisscholen


    Tijdens de heen-en-weer-week die doorging van 4 tot 10 mei werd iedereen uitgenodigd om met de fiets of te voet naar school te komen onder het motto ‘Duurzaam naar school’.

    Op vrijdagnamiddag 8 mei organiseerden beide Beverse Basisscholen dan gezamenlijk een verkeersvrije namiddag. Voor de leerlingen werd het een aangename namiddag. De Koning Albertstraat was vanaf de Elfde Julilaan tot aan de Schoolstraat verkeersvrij gemaakt. De tijd van weleer kwam even terug en er kon terug op straat gespeeld worden.

    Onder begeleiding konden de leerlingen deelnemen aan tal van activiteiten zoals: hinkelen, knikkeren, met de hoepel spelen en de fietsbehendigheidskoffer van de verkeersdienst Waregem werd erbij gehaald. Ze konden ook tekenen met stoepkrijt, steltenlopen, skeeleren, touwtrekken, enz, enz.…

    Franky, de wijkinspecteur was eveneens van de partij en sloeg een aantal leerlingen en een juf in de boeien, of dit nu echt nodig was laten we in het midden. De kleuters konden het ganse spektakel vanop een veilige plaats gadeslaan terwijl ze een ijsje schepten.

    Kortom, het werd een leuke namiddag voor alle Beverse leerlingen, de leerkrachten, de medewerkers en de beide directeurs Stefaan Deramault en Stefaan Dewaele

    10-05-2009 om 00:00 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)
    06-05-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Make- A-Wish® in de bres voor Lukas uit Beveren-Leie
    Photobucket
    Photobucket
    Op zondag 24 april ging de wens van Lukas (17) uit Beveren-Leie in vervulling.
    Om 8u ’s morgens werd hij letterlijk uit zijn bed gehaald door het enthousiast Make- A-Wish®team. Dit was de eerste van een reeks verrassingen want om 8u30 stond een enorme witte Hummerlimousine voor de deur te wachten tot Lukas en familie zouden instappen.

    Naar goede Make- A-Wish®traditie wist de jongen totaal niet waar we heen gingen. Lukas is een fervent zeilliefhebber en een bezoekje aan het museumschip Mercator mocht dus niet ontbreken. Kapitein Lukas was duidelijk in zijn nopjes. Daarna werd het tijd om de inwendige mens te versterken in de Pizza Hut.

    We gingen met zijn allen (gezin 6p en wensteam 3p) op een grote gocart een toertje doen. Met Lukas aan het stuur stonden we bij momenten doodsangsten uit maar al bij al werd het een geslaagde (ongevalvrije) trip. Na nog te hebben genoten van een lekker ijsje op de dijk werd het tijd om de limo op te zoeken.

    We trokken terug naar Beveren-Leie waar zijn 3 beste vrienden hem stonden op te wachten. Surprise again! In het grootste geheim had Make- A-Wish® een professionele pooltafel laten monteren bij Lukas thuis. De jongen kon zijn ogen niet geloven. Gelukkig zat mama deels in het complot want zij moest genoeg ruimte voorzien voor dit groot gevaarte.

    Lukas ging onmiddellijk aan de slag en iedereen werd uitgedaagd om de poolkampioen te verslaan, wat soms wel eens lukte. Ook zijn leraar Latijn kwam de tafel eens testen. We denken dat Lukas nog vele uren zal spenderen aan het optimaliseren van zijn poolkunsten.

    Mama beloofde om een gezellige caféruimte in te richten, bar incluis zodat Lukas en zijn vrienden heel veel plezier zullen beleven aan zijn wens.

    Make- A-Wish® kon deze jongensdroom realiseren door de mensen van Bike Fun uit Waregem, voetbalclub FC Record uit Hulste en Pizza Hut.
    Waarvoor onze welgemeende dank.
    Aldus het wensteam van Lukas,
    Meer weten over Make- A-Wish®  klik hier.

    06-05-2009 om 07:58 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)
    05-05-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Op de gemeenteraad van 5 mei 2009
    RUP Kerkdreef: voorlopig vaststellen
    Gelet op het decreet van 18 mei 1999 houdende de organisatie van de ruimtelijke ordening, meermaals gewijzigd;
    Gelet op het decreet van 5 april 1995 houdende de algemene bepalingen inzake milieubeleid (DABM), zoals aangepast door het decreet van 27 april 2007 (planMERdecreet) en het besluit van de Vlaamse Regering van 12 oktober 2007 betreffende de milieueffectrapportage over plannen en programma’s (PlanMERbesluit); Bij beslissing van 14.02.2008 heeft het Schepencollege beslist tot gedeeltelijke herziening van BPA Nieuw Centrum en tot de opmaak van het RUP Kerkdreef.

    In zitting van 03.06.2008 van de gemeenteraad werd de afsprakennota 2008-16 met Leiedal goedgekeurd. Het voorontwerp van november 2008 werd in de GECORO van 17.12.2008 gunstig geadviseerd. Bij schrijven van 07.01.2009 van de Afdeling Milieu-, Natuur- en Energiebeleid van het Departement Leefmilieu, Natuur en Energie van de Vlaamse overheid wordt medegedeeld dat het voorgenomen plan geen aanleiding geeft tot aanzienlijke milieugevolgen en dat de opmaak van een planMER niet nodig is. Het verslag van de plenaire vergadering dd. 13.01.2009 werd opgemaakt op 14.01.2009 en ontvangen op 22.01.2009

    Het RUP maakt een sociaal woonproject mogelijk dat tot tegen de Kerkdreef kan ontwikkeld worden. Bovendien bestendigt het RUP het groene open binnengebied voor gemeenschapsvoorzieningen en openbaar groen.
    Het RUP zal enkele stedenbouwkundige voorschiften uit het huidige BPA Nieuw Centrum (wijziging 1E van 02/05/2005) opheffen.
    Gelet op het voorliggend ontwerp van februari 2009;
    Op voorstel van het College van Burgemeester en Schepenen.
    Aan de gemeenteraad wordt gevraagd om het RUP Kerkdreef voorlopig vast te stellen.

    Deelgemeentehuis Beveren-Leie, vervangen buitenschrijnwerk:
    goedkeuren ontwerp + vaststellen wijze van gunnen

    Bestaande toestand: v ramen en deuren in hout, in goede staat, verfwerk totaal verouderd, veel kleine glasdelen, wegens compartimentering raamvleugels.
    * bouwjaar 1956: geen ingewerkte tochtstrippen in opendraaiende delen: tochtprobleem. v alle originele ramen hebben nog steeds enkel glas. 
    * bekleding bakgoten ( kroonlijsten ) zijn in geschilderde houten planchetten; slecht bereikbaar voor onderhoud. 
    * standvenster zolderverdieping: geschilderd hout, zijkanten afgewerkt met tegelpannen, dakkapel steunend op het houten raamchassis. 
    * rolluiken: conciërgewoning verdieping straatgevel: nihil; stadhuis gelijkvloers origineel houten rolluiken; achtergevel en gevel kant Kernelle integraal vernieuwd kunststof, zolderverdieping straatgevel. 
    * nieuwe toegang stadhuis + nieuw raamvlak verdieping, straatgevel gerenoveerd alu, wit gepoederlakt.
    Renovatie in functie van verhuring conciërgeriewoning
    In de gemeenteraad van maart 2009, werden de voorwaarden voor het opnieuw verhuren van de woongelegenheid op de verdieping aangepast. In zitting van het schepencollege van 26.03.2009, werd het principe goedgekeurd om vooraf de ramen te vervangen.
    Ramingsprijs: 50.000,00 euro incl. BTW
    Voorziene kredieten op BD: 50.000,00 euro begroting 2009
    Voorstel wijze van gunnen: onderhandelingsprocedure zonder bekendmaking vooraf Veiligheidscoördinator: n.v.t., slechts één aannemer wordt aangesteld
    Advies van de dienst
    *De uitbraak van alle houten raamkaders en de vervanging ervan door nieuw alu schrijnwerk is de enige technisch verantwoorde oplossing.
    * De bestaande houten rolluiken worden niet opnieuw geschilderd, maar zijn eveneens te vervangen door nieuwe in pvc. 
    * De vier ramen in de dakkapellen op de zolderverdieping blijven behouden, zijn grondig te herschilderen, maar krijgen dubbele beglazing met verdeelraster binnen de glasspouw.
    * De typische dubbele houten toegangsdeur van het oud gemeentehuis blijft om esthetische redenen behouden, ze wordt zorgvuldig opnieuw geschilderd.
    Om de volledige lijst met de beknopte omschrijving te lezen 
    zie onder Bijlagen en klik op Gemeenteraad5mei.doc

    Bijlagen:
    Gemeenteraad5mei2009.doc (162 KB)   

    05-05-2009 om 18:54 geschreven door Beverse Weetjes


    Tags:Gemeenteraad Waregem
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jaarlijkse fietstocht bij KAV Beveren-Leie
    Op zondag 3 mei reed de Beverse KAV de Nevellandroute, een tocht van 50 km. Iets voor 10.00 uur was het verzamelen geblazen in Nevele op een parking langs de Leie. De werden de fietsen van de rekken gehaald of uitgeladen uit de camionette van Gaby en Maria Peirs.

    In een zaaltje aan de kerk werd, vooraleer van start te gaan, de inwendige mens nog wat versterkt met een croissant, chocoladekoek en heerlijke verse koffie.

    Om 10.30 uur was het tijd om het stalen ros te beklimmen. De lichte regen die toen viel was van tijdelijke duur want algauw zocht de zon haar weg tussen de wolken. Het eerste deel telde 23 km en voerde langs Poesele, Hansbeke met het prachtige kerkje, om zo langs nog enkele mooie kastelen te eindigen in Merendree. Daar werd het middagmaal gebruikt, dat bestond uit Belgische frietjes met een stoofpotje van varkenswangetjes in Rodenbachsaus.

    Het tweede deel, ongeveer 10 km, bracht de groep naar het aardbeiendorpje Landegem. In ‘De Lork’ werd halt gehouden voor de koffie of een grote ijscoupe!
    Het laatste deel van de rit liep langs weilanden en akkers. Via de kasteelsite van Crombrugge kwam men in Vosselare en zo terug in Nevele. In het Cyriel Buyssehuis was het nog genieten van een laatste verfrissing. Gedurende de ganse tocht beperkte de pech zich tot 1 platte band.
    Iedereen was tevreden, en kijkt nu al uit naar volgend jaar.
    Met dank aan John Vervaecke voor tekst en foto's

    05-05-2009 om 09:19 geschreven door Beverse Weetjes


    Tags:KAV Beveren-Leie
    >> Reageer (0)
    04-05-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hallebedevaart vanuit Beveren-Leie
    Op vrijdag 1 mei startte voor het 27ste jaar op rij de Hallebedevaart vanuit Beveren-Leie. Een boetetocht die meer dan 80 km bedraagt. Traditiegetrouw smolten de Beverse bedevaarders samen met deze van Deerlijk, Anzegem, Heestert en Vichte om vanuit Leupegem (de eerste halte na 27 km) als één groep de tocht verder te zetten.

    Eddy Devos is de drijvende kracht achter de Beverse organisatie en ieder jaar kan hij rekenen op de trouwe medewerking van Dirk Lobbens, Dirk Follens en Antoon Vantieghem. Dirk Lobbens stapte trouwens de hele bedevaart mee.

    Na een kort gebed aan de het kapelletje, gelegen aan de Driesstraat, vertokken 11 bedevaarders om 17.30 uur om uiteindelijk op zaterdag 2 mei omstreeks 15.15 uur aan de Basiliek in Halle aan te komen.

    De weergoden waren de bedevaarders goedgezind, geen regen, geen overdreven hitte en de nacht koelde niet uitzonderlijk af. De tocht verliep zonder noemenswaardige incidenten, blaren en stramme spieren niet in acht genomen. Maar geen nood want ook dit jaar konden de bedevaarders rekenen op de professionele, vrijwillige, verzorging van het Rode Kruis, kinesist....

    04-05-2009 om 22:48 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)


    Beveren-Leie

    Photobucket



    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Archief per dag
  • 30-12-2019
  • 19-05-2010
  • 15-03-2010
  • 14-03-2010
  • 10-03-2010
  • 09-03-2010
  • 08-03-2010
  • 04-03-2010
  • 03-03-2010
  • 02-03-2010
  • 01-03-2010
  • 27-02-2010
  • 24-02-2010
  • 23-02-2010
  • 22-02-2010
  • 20-02-2010
  • 19-02-2010
  • 18-02-2010
  • 17-02-2010
  • 16-02-2010
  • 13-02-2010
  • 12-02-2010
  • 11-02-2010
  • 09-02-2010
  • 08-02-2010
  • 07-02-2010
  • 06-02-2010
  • 05-02-2010
  • 04-02-2010
  • 03-02-2010
  • 02-02-2010
  • 01-02-2010
  • 31-01-2010
  • 30-01-2010
  • 29-01-2010
  • 27-01-2010
  • 26-01-2010
  • 24-01-2010
  • 22-01-2010
  • 20-01-2010
  • 16-01-2010
  • 15-01-2010
  • 14-01-2010
  • 13-01-2010
  • 12-01-2010
  • 11-01-2010
  • 09-01-2010
  • 08-01-2010
  • 07-01-2010
  • 04-01-2010
  • 02-01-2010
  • 01-01-2010
  • 31-12-2009
  • 29-12-2009
  • 28-12-2009
  • 27-12-2009
  • 26-12-2009
  • 25-12-2009
  • 23-12-2009
  • 22-12-2009
  • 21-12-2009
  • 19-12-2009
  • 18-12-2009
  • 17-12-2009
  • 16-12-2009
  • 14-12-2009
  • 13-12-2009
  • 12-12-2009
  • 10-12-2009
  • 09-12-2009
  • 08-12-2009
  • 07-12-2009
  • 06-12-2009
  • 04-12-2009
  • 03-12-2009
  • 02-12-2009
  • 30-11-2009
  • 28-11-2009
  • 27-11-2009
  • 26-11-2009
  • 24-11-2009
  • 22-11-2009
  • 21-11-2009
  • 20-11-2009
  • 18-11-2009
  • 17-11-2009
  • 16-11-2009
  • 15-11-2009
  • 13-11-2009
  • 12-11-2009
  • 11-11-2009
  • 09-11-2009
  • 08-11-2009
  • 06-11-2009
  • 05-11-2009
  • 04-11-2009
  • 03-11-2009
  • 01-11-2009
  • 29-10-2009
  • 26-10-2009
  • 24-10-2009
  • 23-10-2009
  • 21-10-2009
  • 20-10-2009
  • 19-10-2009
  • 18-10-2009
  • 17-10-2009
  • 16-10-2009
  • 14-10-2009
  • 12-10-2009
  • 10-10-2009
  • 09-10-2009
  • 08-10-2009
  • 06-10-2009
  • 05-10-2009
  • 04-10-2009
  • 02-10-2009
  • 01-10-2009
  • 30-09-2009
  • 28-09-2009
  • 27-09-2009
  • 25-09-2009
  • 22-09-2009
  • 21-09-2009
  • 20-09-2009
  • 19-09-2009
  • 18-09-2009
  • 16-09-2009
  • 15-09-2009
  • 14-09-2009
  • 13-09-2009
  • 11-09-2009
  • 10-09-2009
  • 09-09-2009
  • 08-09-2009
  • 07-09-2009
  • 06-09-2009
  • 05-09-2009
  • 04-09-2009
  • 02-09-2009
  • 01-09-2009
  • 31-08-2009
  • 30-08-2009
  • 29-08-2009
  • 28-08-2009
  • 27-08-2009
  • 26-08-2009
  • 25-08-2009
  • 24-08-2009
  • 23-08-2009
  • 21-08-2009
  • 20-08-2009
  • 17-08-2009
  • 16-08-2009
  • 15-08-2009
  • 14-08-2009
  • 12-08-2009
  • 11-08-2009
  • 08-08-2009
  • 07-08-2009
  • 05-08-2009
  • 04-08-2009
  • 03-08-2009
  • 02-08-2009
  • 01-08-2009
  • 28-07-2009
  • 27-07-2009
  • 26-07-2009
  • 25-07-2009
  • 24-07-2009
  • 22-07-2009
  • 21-07-2009
  • 20-07-2009
  • 18-07-2009
  • 17-07-2009
  • 16-07-2009
  • 15-07-2009
  • 14-07-2009
  • 13-07-2009
  • 12-07-2009
  • 11-07-2009
  • 10-07-2009
  • 08-07-2009
  • 07-07-2009
  • 05-07-2009
  • 04-07-2009
  • 03-07-2009
  • 02-07-2009
  • 01-07-2009
  • 28-06-2009
  • 27-06-2009
  • 26-06-2009
  • 25-06-2009
  • 24-06-2009
  • 22-06-2009
  • 21-06-2009
  • 20-06-2009
  • 19-06-2009
  • 17-06-2009
  • 14-06-2009
  • 11-06-2009
  • 09-06-2009
  • 08-06-2009
  • 07-06-2009
  • 06-06-2009
  • 04-06-2009
  • 03-06-2009
  • 02-06-2009
  • 01-06-2009
  • 30-05-2009
  • 29-05-2009
  • 27-05-2009
  • 26-05-2009
  • 23-05-2009
  • 22-05-2009
  • 21-05-2009
  • 19-05-2009
  • 18-05-2009
  • 17-05-2009
  • 13-05-2009
  • 12-05-2009
  • 11-05-2009
  • 10-05-2009
  • 06-05-2009
  • 05-05-2009
  • 04-05-2009
  • 28-04-2009
  • 27-04-2009
  • 25-04-2009
  • 22-04-2009
  • 21-04-2009
  • 17-04-2009
  • 15-04-2009
  • 12-04-2009
  • 11-04-2009
  • 10-04-2009
  • 08-04-2009
  • 07-04-2009
  • 05-04-2009
  • 03-04-2009
  • 02-04-2009
  • 01-04-2009
  • 31-03-2009
  • 30-03-2009
  • 28-03-2009
  • 26-03-2009
  • 25-03-2009
  • 24-03-2009
  • 23-03-2009
  • 22-03-2009
  • 21-03-2009
  • 18-03-2009
  • 14-03-2009
  • 12-03-2009
  • 11-03-2009
  • 09-03-2009
  • 08-03-2009
  • 07-03-2009
  • 06-03-2009
  • 05-03-2009
  • 04-03-2009
  • 03-03-2009
  • 02-03-2009
  • 01-03-2009
  • 28-02-2009
  • 25-02-2009
  • 24-02-2009
  • 20-02-2009
  • 19-02-2009
  • 17-02-2009
  • 16-02-2009
  • 13-02-2009
  • 11-02-2009
  • 10-02-2009
  • 09-02-2009
  • 08-02-2009
  • 07-02-2009
  • 02-02-2009
  • 01-02-2009
  • 31-01-2009
  • 30-01-2009
  • 27-01-2009
  • 26-01-2009
  • 23-01-2009
  • 21-01-2009
  • 18-01-2009
  • 15-01-2009
  • 11-01-2009
  • 10-01-2009
  • 09-01-2009
  • 07-01-2009
  • 04-01-2009
  • 03-01-2009
  • 01-01-2009
  • 31-12-2008
  • 30-12-2008
  • 29-12-2008
  • 27-12-2008
  • 26-12-2008
  • 25-12-2008
  • 24-12-2008
  • 23-12-2008
  • 22-12-2008
  • 21-12-2008
  • 19-12-2008
  • 18-12-2008
  • 17-12-2008
  • 13-12-2008
  • 11-12-2008
  • 10-12-2008
  • 09-12-2008
  • 08-12-2008
  • 05-12-2008
  • 03-12-2008
  • 02-12-2008
  • 01-12-2008
  • 30-11-2008
  • 28-11-2008
  • 27-11-2008
  • 26-11-2008
  • 24-11-2008
  • 22-11-2008
  • 21-11-2008
  • 20-11-2008
  • 19-11-2008
  • 18-11-2008
  • 17-11-2008
  • 13-11-2008
  • 12-11-2008
  • 11-11-2008
  • 10-11-2008
  • 08-11-2008
  • 07-11-2008
  • 05-11-2008
  • 04-11-2008
  • 03-11-2008
  • 02-11-2008
  • 01-11-2008
  • 30-10-2008
  • 27-10-2008
  • 26-10-2008
  • 23-10-2008
  • 22-10-2008
  • 21-10-2008
  • 20-10-2008
  • 19-10-2008
  • 17-10-2008
  • 16-10-2008
  • 15-10-2008
  • 14-10-2008
  • 12-10-2008
  • 10-10-2008
  • 09-10-2008
  • 08-10-2008
  • 07-10-2008
  • 06-10-2008
  • 03-10-2008
  • 02-10-2008
  • 01-10-2008
  • 30-09-2008
  • 29-09-2008
  • 28-09-2008
  • 27-09-2008
  • 26-09-2008
  • 25-09-2008
  • 23-09-2008
  • 22-09-2008
  • 21-09-2008
  • 20-09-2008
  • 17-09-2008
  • 16-09-2008
  • 15-09-2008
  • 14-09-2008
  • 13-09-2008
  • 12-09-2008
  • 08-09-2008
  • 04-09-2008
  • 03-09-2008
  • 02-09-2008
  • 01-09-2008
  • 31-08-2008
  • 30-08-2008
  • 28-08-2008
  • 27-08-2008
  • 26-08-2008
  • 25-08-2008
  • 24-08-2008
  • 21-08-2008
  • 19-08-2008
  • 18-08-2008
  • 15-08-2008
  • 14-08-2008
  • 13-08-2008
  • 11-08-2008
  • 10-08-2008
  • 06-08-2008
  • 04-08-2008
  • 03-08-2008
  • 02-08-2008
  • 21-07-2008
  • 17-07-2008
  • 16-07-2008
  • 08-07-2008
  • 07-07-2008
  • 06-07-2008
  • 05-07-2008
  • 04-07-2008
  • 03-07-2008
  • 02-07-2008
  • 01-07-2008
  • 30-06-2008
  • 29-06-2008
  • 28-06-2008
  • 25-06-2008
  • 23-06-2008
  • 22-06-2008
  • 21-06-2008
  • 20-06-2008
  • 19-06-2008
  • 17-06-2008
  • 16-06-2008
  • 15-06-2008
  • 14-06-2008
  • 12-06-2008
  • 11-06-2008
  • 10-06-2008
  • 09-06-2008
  • 08-06-2008
  • 06-06-2008
  • 05-06-2008
  • 04-06-2008
  • 03-06-2008
  • 02-06-2008
  • 01-06-2008
  • 31-05-2008
  • 30-05-2008
  • 29-05-2008
  • 28-05-2008
  • 27-05-2008
  • 26-05-2008
  • 25-05-2008
  • 21-05-2008
  • 20-05-2008
  • 18-05-2008
  • 17-05-2008
  • 15-05-2008
  • 13-05-2008
  • 12-05-2008
  • 11-05-2008
  • 10-05-2008
  • 07-05-2008
  • 06-05-2008
  • 03-05-2008
  • 02-05-2008
  • 30-04-2008
  • 29-04-2008
  • 28-04-2008
  • 27-04-2008
  • 26-04-2008
  • 25-04-2008
  • 23-04-2008
  • 22-04-2008
  • 21-04-2008
  • 20-04-2008
  • 19-04-2008
  • 18-04-2008
  • 16-04-2008
  • 15-04-2008
  • 14-04-2008
  • 10-04-2008
  • 09-04-2008
  • 08-04-2008
  • 07-04-2008
  • 06-04-2008
  • 05-04-2008
  • 04-04-2008
  • 03-04-2008
  • 02-04-2008
  • 01-04-2008
  • 31-03-2008
  • 29-03-2008
  • 28-03-2008
  • 27-03-2008
  • 26-03-2008
  • 25-03-2008
  • 23-03-2008
  • 22-03-2008
  • 21-03-2008
  • 20-03-2008
  • 19-03-2008
  • 18-03-2008
  • 17-03-2008
  • 16-03-2008
  • 15-03-2008
  • 14-03-2008
  • 13-03-2008
  • 12-03-2008
  • 11-03-2008
  • 10-03-2008
  • 08-03-2008
  • 07-03-2008
  • 05-03-2008
  • 04-03-2008
  • 03-03-2008
  • 01-03-2008
  • 29-02-2008
  • 28-02-2008
  • 27-02-2008
  • 26-02-2008
  • 25-02-2008
  • 23-02-2008
  • 22-02-2008
  • 21-02-2008
  • 19-02-2008
  • 18-02-2008
  • 17-02-2008
  • 16-02-2008
  • 15-02-2008
  • 14-02-2008
  • 12-02-2008
  • 09-02-2008
  • 07-02-2008
  • 06-02-2008
  • 05-02-2008
  • 04-02-2008
  • 03-02-2008
  • 02-02-2008
  • 31-01-2008
  • 30-01-2008
  • 29-01-2008
  • 28-01-2008
  • 27-01-2008
  • 26-01-2008
  • 25-01-2008
  • 24-01-2008
  • 23-01-2008
  • 22-01-2008
  • 20-01-2008
  • 18-01-2008
  • 17-01-2008
  • 16-01-2008
  • 15-01-2008
  • 14-01-2008
  • 13-01-2008
  • 12-01-2008
  • 11-01-2008
  • 10-01-2008
  • 09-01-2008
  • 08-01-2008
  • 07-01-2008
  • 05-01-2008
  • 04-01-2008
  • 02-01-2008
  • 01-01-2008
  • 30-12-2007
  • 29-12-2007
  • 27-12-2007
  • 26-12-2007
  • 25-12-2007
  • 23-12-2007
  • 22-12-2007
  • 21-12-2007
  • 19-12-2007
  • 18-12-2007
  • 17-12-2007
  • 16-12-2007
  • 15-12-2007
  • 14-12-2007
  • 13-12-2007
  • 12-12-2007
  • 11-12-2007
  • 10-12-2007
  • 09-12-2007
  • 07-12-2007
  • 06-12-2007
  • 05-12-2007
  • 04-12-2007
  • 03-12-2007
  • 02-12-2007
  • 28-11-2007
  • 26-11-2007
  • 24-11-2007
  • 23-11-2007
  • 22-11-2007
  • 20-11-2007
  • 18-11-2007
  • 17-11-2007
  • 16-11-2007
  • 14-11-2007
  • 13-11-2007
  • 12-11-2007
  • 11-11-2007
  • 09-11-2007
  • 08-11-2007
  • 07-11-2007
  • 06-11-2007
  • 05-11-2007
  • 03-11-2007
  • 02-11-2007
  • 30-10-2007
  • 29-10-2007
  • 27-10-2007
  • 26-10-2007
  • 25-10-2007
  • 24-10-2007
  • 23-10-2007
  • 22-10-2007
  • 21-10-2007
  • 20-10-2007
  • 18-10-2007
  • 17-10-2007
  • 16-10-2007
  • 13-10-2007
  • 12-10-2007
  • 10-10-2007
  • 09-10-2007
  • 07-10-2007
  • 05-10-2007
  • 04-10-2007
  • 01-10-2007
  • 29-09-2007
  • 28-09-2007
  • 26-09-2007
  • 25-09-2007
  • 24-09-2007
  • 22-09-2007
  • 21-09-2007
  • 20-09-2007
  • 19-09-2007
  • 18-09-2007
  • 17-09-2007
  • 14-09-2007
  • 13-09-2007
  • 11-09-2007
  • 10-09-2007
  • 09-09-2007
  • 08-09-2007
  • 07-09-2007
  • 05-09-2007
  • 03-09-2007
  • 01-09-2007
  • 30-08-2007
  • 29-08-2007
  • 28-08-2007
  • 27-08-2007
  • 26-08-2007
  • 23-08-2007
  • 21-08-2007
  • 19-08-2007
  • 14-08-2007
  • 12-08-2007
  • 09-08-2007
  • 05-08-2007
  • 04-08-2007
  • 01-08-2007
  • 26-07-2007
  • 20-07-2007
  • 18-07-2007
  • 17-07-2007
  • 16-07-2007
  • 15-07-2007
  • 12-07-2007
  • 10-07-2007
  • 08-07-2007
  • 07-07-2007
  • 06-07-2007
  • 05-07-2007
  • 03-07-2007
  • 02-07-2007
  • 01-07-2007
  • 29-06-2007
  • 28-06-2007
  • 27-06-2007
  • 26-06-2007
  • 24-06-2007
  • 21-06-2007
  • 20-06-2007
  • 19-06-2007
  • 18-06-2007
  • 15-06-2007
  • 13-06-2007
  • 12-06-2007
  • 11-06-2007
  • 10-06-2007
  • 09-06-2007
  • 08-06-2007
  • 07-06-2007
  • 05-06-2007
  • 04-06-2007
  • 02-06-2007
  • 01-06-2007
  • 31-05-2007
  • 30-05-2007
  • 29-05-2007
  • 28-05-2007
  • 27-05-2007
  • 26-05-2007
  • 25-05-2007
  • 24-05-2007
  • 23-05-2007
  • 21-05-2007
  • 19-05-2007
  • 18-05-2007
  • 17-05-2007
  • 16-05-2007
  • 15-05-2007
  • 14-05-2007
  • 12-05-2007
  • 11-05-2007
  • 09-05-2007
  • 07-05-2007
  • 04-05-2007
  • 02-05-2007
  • 30-04-2007
  • 29-04-2007
  • 28-04-2007
  • 27-04-2007
  • 26-04-2007
  • 24-04-2007
  • 21-04-2007
  • 18-04-2007
  • 15-04-2007
  • 13-04-2007
  • 12-04-2007
  • 09-04-2007
  • 08-04-2007
  • 07-04-2007
  • 05-04-2007
  • 04-04-2007
  • 03-04-2007
  • 01-04-2007
  • 30-03-2007
  • 29-03-2007
  • 28-03-2007
  • 27-03-2007
  • 26-03-2007
  • 25-03-2007
  • 24-03-2007
  • 22-03-2007
  • 21-03-2007
  • 20-03-2007
  • 18-03-2007
  • 17-03-2007
  • 16-03-2007
  • 15-03-2007
  • 14-03-2007
  • 13-03-2007
  • 12-03-2007
  • 10-03-2007
  • 08-03-2007
  • 07-03-2007
  • 05-03-2007
  • 04-03-2007
  • 03-03-2007
  • 02-03-2007
  • 01-03-2007
  • 28-02-2007
  • 26-02-2007
  • 24-02-2007
  • 21-02-2007
  • 19-02-2007
  • 18-02-2007
  • 17-02-2007
  • 16-02-2007
  • 14-02-2007
  • 11-02-2007
  • 10-02-2007
  • 08-02-2007
  • 05-02-2007
  • 03-02-2007
  • 02-02-2007
  • 01-02-2007
  • 31-01-2007
  • 29-01-2007
  • 28-01-2007
  • 25-01-2007
  • 24-01-2007
  • 23-01-2007
  • 22-01-2007
  • 20-01-2007
  • 19-01-2007
  • 18-01-2007
  • 17-01-2007
  • 16-01-2007
  • 15-01-2007
  • 14-01-2007
  • 13-01-2007
  • 12-01-2007
  • 11-01-2007
  • 10-01-2007
  • 09-01-2007
  • 08-01-2007
  • 07-01-2007
  • 04-01-2007
  • 03-01-2007
  • 01-01-2007
  • 31-12-2006
  • 29-12-2006
  • 28-12-2006
  • 27-12-2006
  • 26-12-2006
  • 25-12-2006
  • 24-12-2006
  • 23-12-2006
  • 22-12-2006
  • 21-12-2006
  • 20-12-2006
  • 19-12-2006
  • 18-12-2006
  • 17-12-2006
  • 16-12-2006
  • 15-12-2006
  • 14-12-2006
  • 13-12-2006
  • 12-12-2006
  • 11-12-2006
  • 09-12-2006
  • 07-12-2006
  • 06-12-2006
  • 05-12-2006
  • 04-12-2006
  • 01-12-2006
  • 29-11-2006
  • 28-11-2006
  • 27-11-2006
  • 26-11-2006
  • 25-11-2006
  • 24-11-2006
  • 23-11-2006
  • 21-11-2006
  • 19-11-2006
  • 18-11-2006
  • 17-11-2006
  • 16-11-2006
  • 15-11-2006
  • 14-11-2006
  • 13-11-2006
  • 11-11-2006
  • 10-11-2006
  • 07-11-2006
  • 06-11-2006
  • 05-11-2006
  • 04-11-2006
  • 03-11-2006
  • 02-11-2006
  • 30-10-2006
  • 29-10-2006
  • 26-10-2006
  • 25-10-2006
  • 24-10-2006
  • 23-10-2006
  • 22-10-2006
  • 21-10-2006
  • 17-10-2006
  • 14-10-2006
  • 13-10-2006
  • 12-10-2006
  • 11-10-2006
  • 10-10-2006
  • 08-10-2006
  • 06-10-2006
  • 05-10-2006
  • 04-10-2006
  • 02-10-2006
  • 01-10-2006
  • 30-09-2006
  • 28-09-2006
  • 27-09-2006
  • 26-09-2006
  • 23-09-2006
  • 22-09-2006
  • 20-09-2006
  • 19-09-2006
  • 18-09-2006
  • 17-09-2006
  • 13-09-2006
  • 12-09-2006
  • 11-09-2006
  • 10-09-2006
  • 09-09-2006
  • 05-09-2006
  • 03-09-2006
  • 02-09-2006
  • 01-09-2006
  • 31-08-2006
  • 30-08-2006
  • 28-08-2006
  • 27-08-2006
  • 26-08-2006
  • 23-08-2006
  • 22-08-2006
  • 21-08-2006
  • 20-08-2006
  • 19-08-2006
  • 18-08-2006
  • 17-08-2006
  • 16-08-2006
  • 15-08-2006
  • 13-08-2006
  • 12-08-2006
  • 10-08-2006
  • 07-08-2006
  • 06-08-2006
  • 05-08-2006
  • 04-08-2006
  • 03-08-2006
  • 02-08-2006
  • 01-08-2006
  • 30-07-2006
  • 29-07-2006
  • 28-07-2006
  • 27-07-2006
  • 26-07-2006
  • 25-07-2006
  • 24-07-2006
  • 23-07-2006
  • 22-07-2006
  • 18-07-2006
  • 16-07-2006
  • 15-07-2006
  • 14-07-2006
  • 13-07-2006
  • 12-07-2006
  • 10-07-2006
  • 08-07-2006
  • 07-07-2006
  • 05-07-2006
  • 04-07-2006
  • 03-07-2006
  • 02-07-2006
  • 01-07-2006
  • 30-06-2006
  • 29-06-2006
  • 27-06-2006
  • 26-06-2006
  • 25-06-2006
  • 24-06-2006
  • 23-06-2006
  • 21-06-2006
  • 20-06-2006
  • 18-06-2006
  • 16-06-2006
  • 15-06-2006
  • 14-06-2006
  • 12-06-2006
  • 06-06-2006
  • 05-06-2006
  • 04-06-2006
  • 03-06-2006
  • 30-05-2006
  • 27-05-2006
  • 24-05-2006
  • 23-05-2006
  • 22-05-2006
  • 21-05-2006
  • 20-05-2006
  • 19-05-2006
  • 17-05-2006
  • 15-05-2006
  • 14-05-2006
  • 13-05-2006
  • 12-05-2006
  • 08-05-2006
  • 05-05-2006
  • 04-05-2006
  • 03-05-2006
  • 02-05-2006
  • 30-04-2006
  • 29-04-2006
  • 28-04-2006
  • 27-04-2006
  • 25-04-2006
  • 24-04-2006
  • 23-04-2006
  • 22-04-2006
  • 21-04-2006
  • 19-04-2006
  • 18-04-2006
  • 17-04-2006
  • 15-04-2006
  • 14-04-2006
  • 13-04-2006
  • 12-04-2006
  • 10-04-2006
  • 09-04-2006
  • 08-04-2006
  • 07-04-2006
  • 05-04-2006
  • 03-04-2006
  • 02-04-2006
  • 31-03-2006
  • 28-03-2006
  • 26-03-2006
  • 25-03-2006
  • 24-03-2006
  • 23-03-2006
  • 22-03-2006
  • 21-03-2006

    Mijn favorieten
  • seniorennet.be
  • *************************


  • Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!