Photobucket - Video and Image Hosting
Photobucket - Video and Image Hosting
Foto
E-mail uw bericht

Foto
Blog als favoriet !


Gastenboek
Een berichtje nalaten:  
Voeg berichtje toe!

Laatste commentaren
  • vlasliederen (Frank Deleu)
        op Beverenaar en vlasveteraan Marcel Himpe te gast in CafĂ© Vlasparlee
  • Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • Een zicht op Beveren-Leie
  • foto
  • Categorieën
  • Activiteiten (1)
  • Basisscholen (4)
  • Bijzondere activiteiten (4)
  • Jubileum (16)
  • Kermis 2012 (9)
  • Koninklijk bezoek (1)
  • Kroniek van zeven... (33)
  • Parochie (4)
  • Stads weetjes (3)
  • Venster op het verleden (1)
  • Verenigingen (12)
  • Kalender

    Activiteiten

    Zoeken in blog

    Archief Beverse Weetjes

    08-02-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lenig&Vlug deelt mee
    Enkele belangrijke mededelingen zijn op de site van Lenig&Vlug geplaatst:
    - de 1/2 finale Nord is verplaatst naar 13-14 april en gaat door in Levallois
    - het trainingschema voor de krokusvakantie
    - een aantal trainingen vallen weg
    - de foto's van de wedstrijd in Le Portel
    - de foto's van de demonstratie in Hamme
    - info over de pannenkoekenactie van zaterdag 3 maart
    Zie onder de desbetreffende link.

    08-02-2007 om 19:07 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)
    05-02-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wie zal er ons kindeke douwen...
    Lichtmisviering in Sint-Jan de Doper

     Traditiegetrouw werd er naar aanleiding van Maria Lichtmis een speciale viering uitgewerkt. Alle dopelingen, ouders, grootouders...waren er van harte welkom. Een vrijwilligers koortje verzorgde de liederen met als uitschieter het prachtige lied "Moederke alleen" gezongen door de kersverse moeder Katelijn Peirs. Na de viering waren alle ouders en grootouders welkom in het Sint-Janszaaltje voor een natje en een droogje. Het afgelopen jaar mocht de parochie 43 kindjes boven de doopvont houden. Als aandenken kregen alle ouders het kannetje waarmee hun kindje werd gedoopt mee naar huis.

    05-02-2007 om 19:44 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (1)
    03-02-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Grasduinen in Onder de Clocke
    Naar aanleiding van het feest van Maria Lichtmis
    ging Beverse Weetjes terug grasduinen in: Onder de Clocke

     en vond er een passend iets over het oudste Bevers doopregister.

    Net zoals men bij de burgerlijke stand geboorten, huwelijken en overlijdens registreert, zo ook gebeurt dit  in de parochie bij kerkelijke gebeurtenissen. Dat de Parochieregisters er kwamen is een gevolg van het Concilie dat doorging in het Noord Italiaanse Trente. Het oudste huwelijksregister stamt uit 1632. Het oudste overlijdensregister uit 1729.

    Het oudste doopregister werd ten doop gedragen in 1603 en daar gaan we iets dieper op in.

    Het is een boekje van 15 op 20 cm en het telt 47 bladzijden. Op de eerste blz aan de linker zijde staat de volgende tekst te lezen: "Hic liber ad ecclesiam de Beveren est pertiment (e)m nomina baptizatorum incipiendo ab anno 1603". De vertaling ervan luidt als volgt: "Dit boek behoort toe aan de kerk van Beveren, Naam van de gedoopten, beginnende van 1603." Wie dat geschreven heeft?
    In een duidelijk ander schrift staan op de rechter bladzijde de ontboezemingen van twee mensen die hun naam wel vermeld hebben en die blijkbaar niet veel ophadden van Latijn. Deze heren waren Pieter de Vos en Mathijs de Wauverin.

    We kunnen de vraag stellen waarom de toenmalige Beverse pastoor dit doopregister niet heeft "gedoopt". Het antwoord is eenvoudig, noch Beveren, noch Desselgem hadden toen een pastoor. De opstand tegen Spanje en zijn verschrikkelijke gevolgen hadden de armoe en de ontvolking hier zo groot gemaakt dat een pastoor hier geen reden van bestaan meer kon vinden, er was zelfs geen pastorie meer, ook deze was verwoest. Onze parochie werd omstreeks het jaar 1603 bediend door Petrus van Neste, die in Harelbeke pastoor was. De mogelijkheid bestaat dus dat het deze Petrus is die de Latijnse tekst op de eerste bladzijde geschreven heeft.

    De eerste jaren zijn de aantekeningen bijzonder schaars. Er is een eigenaardige afwisseling van Latijnse teksten die blijkbaar op de aan- of afwezigheid van een priester wijzen en de aantekeningen gingen met horten en stoten. Zo staan er 7 dopen genoteerd in 1603, 3 in 1604 en 1605, 6 in 1606 en weer slechts 3 in 1607. De dramatische toestanden die de opstand tegen Spanje op het einde van de 16de eeuw ontstonden zal daar wel voor iets tussen zitten: ontvolking ten gevolge van uitwijking, sterfte en allerhande ramspoed. Maar zo simpel is dit probleem nu ook weer niet.

    In 1608 werden maar liefst 24 doopsels genoteerd! Een plotselinge voortplantingsrage in het Beveren van toen? Nee, de reden is elders te zoeken. Nadat onze parochie het jarenlang zonder pastoor had moeten stellen kwam Rogier Pijpe in december 1607 naar Beveren als pastoor.  De nieuwe herder zette de puntjes op de i  en registreerde alle tot nog toe verzuimde registraties. Pastoor Rogier Pijpe bleef echter maar kort en dat werd dadelijk merkbaar, want in 1609 werden terug maar 5 doopsels opgetekend en in 1610 slechts 7. Inmiddels was Pieter Bouquet aangekomen als nieuwe Beverse pastoor. In 1611 stelde de nieuwe pastoor orde op zaken en boekte  26  doopsels. Vanaf dan verliepen de aantekeningen heel wat regelmatiger. Vanaf 1612 tot 1620 waren er gemiddeld 18 doopsels per jaar en van 1621 tot 1631 waren dat er gemiddeld 21.

    De aantekeningen in het doopregister werden normaal in het Latijn gedaan , dat was nu eenmaal de ambtelijke taal van de kerk. Toch zijn er een reeks uitzonderingen in het Bevers oudste doopregister. Het begon op Kerstmis 1611 bij het doopsel van Hansken van Meenen. Diegene die dit doopsel te boek stelde begon zijn aantekeningen in het Latijn maar na een paar lijnen haalde hij er een krachtige streep door en herbegon in het Vlaams: "Upden XXV decembre ghedoopt het kindt van Joos Van Meenen  et (sic) Cathtarijne vanden Bulcke, de peter  Jan van Meenen ende de metere catharijne verBiest....". Daarna staan de 18 doopsels van 1612, de 13 van 1613, 17 van de 18 doopsels in 1614, 5 van de 15 doopsels in 1615 en in 1616 staan er 4 van de 21 doopsels in het Vlaams gechreven. Aan het geschrift is duidelijk te zien dat de aantekeningen door twee verschillende personen gemaakt werden. Had Beveren na Pieter Bouquet terug een tijdlang geen eigen pastoor meer? Wat er ook vanzij, de laatste Vlaamse registratie gebeurde op 25 maart 1623. Van danaf gebeurde alles terug in het Latijn en deze datum komt ongeveer overeen met de aankomst van pastoor Jan Waelhout in Beveren.
    Bron: uit Onder de Clocke, naar Etienne Ducatteeuw en Michel Debrouwere

    Om deze rubriek af te sluiten geven we nog de cijfers van 2005 en 2006 mee.
    2005: Doopsels 44, Eerste communie 63, Vormsel 77, Huwelijken 8 en Begrafenissen 34.
    2006: Doopsels 43, Eerste communie 61, Vormsel 61, Huwelijken 2 en Begrafenissen 27.
    Op zaterdag 3 februari is iedereen van harte welkom
    om samen met de dopelingen en hun ouders het feest van Maria Lichtmis te vieren,

    en dit om 17.30 u. in de Sint - Jan de Doperkerk te Beveren-Leie

    03-02-2007 om 08:53 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Middenraadsviering

    Op vrijdagavond ging de Middenraadsvieing van ACW Beveren-Leie door. Het begon met een glaasjes en een welkom door schepen Pietro Iacopuccie. In dat welkomswoordje belichtte hij de prachtige resultaten die de Beverse ACW kandidaten behaalden tijdens de laatste gemeenteraadsverkiezingen. Maar er waren ook enkele nieuwtjes te melden. Ann-Sophie Kindt het jongste gemeenteraadslid legde zopas haar eed af in de Politieraad.
    Deze prachtige resultaten brengen ook de nodige verschuivingen teweeg. Zo zet schepen Pietro Iacopuccie zijn voorzitterschap op plaatselijk niveau stop. Carlos Verkaemer neemt naast zijn taak als penningmeester, de fakkel van het voorzitterschap terug over. 
    Ook voor de berichtgeving in de Visie kreeg Beveren-Leie een nieuwe verantwoordelijke. Geert Deloof heeft deze taak jarenlang met zorg op zich genomen maar geeft deze taak door aan Rita Sabbe.
    Maar er komt ook versterking in het bestuur, het ACW heet Koen Deruddere dan ook van harte welkom.
    Daarna konden de aanwezigen genieten van de heerlijke beenham, dessert, koffie met gebak en alsof dit nog niet genoeg was waren er ook nog enkele traktaten voorzien.
    De ontspanning " Wie is de slimste Belg (Bevernaar)?" werd verzorgd door de twee jongste schepenen, Jo Neirynck en Pietro Iacopuccie.
    Een aangename nieuwjaarsviering, die voor de zoveelste maal georganiseerd werd en dit zowel met hoofd als handen van de noeste werkers: Marianne Debaere, Patrick Debaere en Annemarie Synaeve! (RS)

    03-02-2007 om 00:00 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)
    02-02-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Swing met KAV
    Kom erbij en swing

    Op de goed gevulde jaarkalender van de Beverse KAV stond er op 30 januari vermeld, Swing: kom erbij en swing!!! Deze activiteit bracht heel wat vrouwen op de been. Swing is een dansstijl die genoemd werd naar de muziek waarop er gedanst werd en wordt. Een soort jazzmuziek met een opwindend strak ritme. Lesgeefster Sofie De Rijck (links zittend op de foto) leerde de deelneemsters de basispassen van de swing aan. Voorkennis was er niet nodig, maar wie kon swingen kon er nog heel wat opsteken. Het werd een aangename avond met als basisingrediënt een koppeldans die je met om het even wie kunt dansen.

    02-02-2007 om 16:50 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)
    01-02-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mosselfestijn
    Deze affiche al ergers gezien?
    Photobucket - Video and Image Hosting
    Naar jaarlijkse gewoonte organiseert de ouderraad van de Vrije Basisschool Beveren-Leie een mosselfestijn.
    Dit festijn gaat door op zaterdag 10 en zondag 11 februari.

    Op zaterdag kunt u van 18.00 tot 20.00 u. en vanaf 20.00 u. terecht in OC 't Klokhuis.
    Op zondag  is dat van 11.30 u. tot 13.00 u. en vanaf 13.00 u.
    Voor diegenen die geen mosselen lusten zijn er ook gehaktballetjes voorzien.
    De prijs voor volwassenen:
    Mosselen: € 13.50 en voor gehaktballetjes € 8
    Voor kinderen tot 12 jaar:
    Mosselen € 6 en voor gehaktballetjes € 6
    Kaarten zijn te verkrijgen bij:
    Sofie Bamelis, Kortrijkseweg 140, B/L, tel 056/71 82 41
    of bij Anja Nuyttens, Kleine Heerweg 88, B/L, tel 056/ 72 94 60


    01-02-2007 om 23:41 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)
    31-01-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bedankt
    Dank U wel!!!
    Photobucket - Video and Image Hosting

    31-01-2007 om 16:31 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (1)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.75 Cent Fuif KAJ
    KAJ fuifde
    Photobucket - Video and Image Hosting
    0p zaterdag  27 januari werd OC 't Klokhuis bezocht door zo'n 400 jongeren. 't Was reeds voor de derde maal dat de KAJ regio Kortrijk uitweek naar Beveren-Leie om er hun jaarlijkse 75 Cent Fuif te organiseren. Op de foto een twintigtal jongeren die graag even hun bezigheden onderbraken om in het vizier van de lens te komen staan.
    Noteer ook nu alvast 24 februari in uw agenda voor Job-Rock.

    31-01-2007 om 06:21 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuw blog
    Beverse Weetjes maakte een nieuw blog aan.
    Het nieuwe blog is een aanvulling om de bezoekers de kans te geven  nieuwtjes ...mee te geven  van buiten Beveren-Leie.
    Iedereen kan een mailtje sturen om een activiteit, een nieuwtje,.... te laten plaatsen

    Zie in de linker marge en u vindt er de link naar
    "OM EN ROND BEVEREN-LEIE"

    31-01-2007 om 00:00 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)
    29-01-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kerstster opgeborgen
    De Beverse kerstster

    Enkele dappere heren van de Beverse KWB haalden op zaterdagvoormiddag de kerstster terug naar beneden. Een werkje dat niet zo evident is als je weet dat de ster vlak voor de ramen van de kerk hangt. Met kennis van zaken haalden de KWB-ers echter het gevaarte naar beneden want ze waren niet aan hun proefstuk bezig. Alles werd terug mooi ingepakt en opgeborgen. Op kerst 2007 zal de ster terug schitteren aan de Sint-Jan de Doperkerk.

    29-01-2007 om 18:17 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)
    28-01-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vakantiegenoegens Waregem Leiekant
    Kalender VG Waregem Leiekant: Beveren-Leie, Desselgem, Sint Eloois-Vijve
    Op zondagvoormiddag 28 januari stelde VG Waregem-Leiekant hun nieuwe programma voor. Vooraleer het jaarprogramma af te lopen gaf Jo Neiyrinck de voorzittersfakkel - onder de vorm van een boeketje - door aan Myriam Sabbe.
    Het nieuwe bestuur ziet er nu als volgt uit:
    Secretaris: Koen Deruddere, Tomberg 60, 8791 Beveren-Leie, tel 056/ 72 63 22
    Ondervoorzitter en PR: Jo Neirynck, Kasteelstraat 61, 8792 Desselgem, tel 0497/ 33 83 70
    Voorzitter: Myriam Sabbe, Nieuwstraat 151, 8792 Desselgem, tel 0479/29 45 47
    Penningmeester: Rik Debels, Nijverheidsstraat 30, 8791 Beveren-Leie, tel 056/32 77 61
    Photobucket - Video and Image Hosting
    Het nieuwe jaarprogramma biedt voor elk wat wils.
    Voor de kalender ga naar de link 'Om en rond Beveren-Leie',
    of klik  hier

    28-01-2007 om 00:00 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)
    25-01-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Radio RFW stopt ermee
    Klik op de afbeelding om de link te volgen
     RFW zet uitzendingen stop
    Wij houden eraan U mede te delen dat wij binnen de Raad van Bestuur van onze vzw beslist hebben vanaf 12 februari 2007 de uitzendingen te stoppen.
    Meer lezen hierover zie onder de link 'Om en rond Beveren-Leie'

    25-01-2007 om 16:40 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)
    24-01-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwjaarsreptie supportersclub SV Zulte Waregem
    Zaterdag 27 januari 2007 18h00
    Grote nieuwjaarsreceptie supportersclub SV Zulte Waregem
     in De Gilde Beveren-Leie voor leden en niet leden.
    Een organisatie van de supportersclub De Gilde Beveren-Leie
    Loc.: Café De Gilde Beveren Leie Info: 0476/42 62 05 of 0478/66 02 20
    Met vriendelijke groeten, het bestuur

    24-01-2007 om 00:00 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)
    23-01-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Job-Rock
    Job-Rock is een organisatie van KAJ Regio Kortrijk,
    het ACW Beveren-Leie en het ACV Beveren-Leie.
    Het is een combinatie van een jobbeurs en een festival. Waarom? Optredens en festivals zijn bijzonder populair bij jonge mensen. Job-Rock wil dit concept gebruiken om de bezoekers, bedrijven, werkgerelateerde organisaties en interimkantoren in een ontspannen sfeer samen te brengen. Van 15u tot 19u staan er standen van bedrijven, werkgerelateerde organisaties en interimkantoren in de zaal. De bezoekers kunnen tussen de optredens door de standen een bezoekje brengen. Vanaf 19u gaat het festival gewoon verder tot in de late uurtjes! Uiteraard zoekt niet iedereen een job, zeker niet de jongeren, maar al eens aan een vakantiejob of interimjob gedacht!? Contact Job*Rock Bert Debrouwere Akkerwindelaan 23 Beveren-Leie 0499/27.65.55
    U vindt een link in de rechter marge

    23-01-2007 om 19:09 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)
    22-01-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hutsepot bij Chiro Leieland
    Heerlijke hutsepot bij Chiro Leieland
    Op zaterdagavond 20 januari waren er terug honderden sympathisanten van Chiro Leieland te vinden in OC 't Klokhuis. Daar konden ze genieten van de heerlijke hutsepot klaargemaakt door 5 moeders en ja een primeur, ook Piet was van de partij. Nee, niet Piet Huyzentruyt, maar Piet Decavel. Piet sjouwde niet alleen met allerhande kookgerei maar vond het ook leuk om 25 kg ajuin te snipperen. Diegenen die zich de ganse dag hebben ingezet om de hutsepot klaar te stomen verwerkten niet minder dan 60 kg aardappelen, 25 kg ajuin en 180 zakjes hutsepotgroenten. Daarbij kwamen dan nog eens 500 worsten die vers gebakken door de leiding op het bord van de vele aanwezigen kwamen. De opbrengst van deze heerlijke winterkost zal terug de kosten drukken van het zomerkamp in Zonhoven.

    22-01-2007 om 19:52 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Meester Marcel Sablain werd 90
    Klik op de afbeelding om de link te volgen
    Wat zondag in Oostrozebeke, een jaarmis moest zijn, voor de overledenen van de familie Sablain, werd een verjaardagsmis voor Meester Sablain.
    Tot zijn verwondering, zag hij ook de aanwezige onderwijzers, van vroeger, uit Beveren-Leie.
    Hij nodigde ze uit om een glas te drinken, maar hij vond daar een nogal grote feesttafel.
    Groot was zijn verwondering, 100 genodigden o.a.uit Frankrijk en Canada.

    Van je kinderen moet je het hebben, Marcel.
    Proficiat Meester Sablain en familie. greet stevens.

    (ingezonden door Greet Stevens)

    22-01-2007 om 00:00 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (3)
    20-01-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.33 ste veldloop VAC
    Zondag 18 februari 2007 Beveren-Leie
    33 ste  veldloop VAC,voor vrije sporters en niet-aangeslotenen.

    2
    de wedstrijd van het criterium voor vrije sporters 2007
    Organisatie :
    Vrije Atletiek Club Beveren-Leie
    Contactpersoon:
    Sammy Declerck Leiestraat 123, 8792 Desselgem, Tel: 056/72.42.08 gsm.: 0494/448102 E-mail: vacbl@belgacom.net
    Inschrijving en nieuwe kleedkamers: Gemeentelijk sportstadion Leenriestraat te Beveren-Leie
    Eerste start: 14:00 stipt
    Omloop: Gemeentelijk sportstadion
    Photobucket - Video and Image Hosting
    Prijzen: OC Â’t KLOKHUIS  Kerkdreef 23 , Beveren-Leie
    Inschrijvingsbijdrage: Leden W.VL.V.T.A.V.: 1,50 €, Niet-leden: 3 € ,
    Volkscross en mindervalide : 1.50 €
    Inkom toeschouwers : 2 € met tombola. Mooie prijzen: Prachtige naturaprijzen voor eerste drie
    en vele andere prachtige tombolaprijzen (iedereen prijs).

    Volkscross: zonder uitslag, enkel naturaprijs.
    Meer dan 5000€ aan prijzen.

    20-01-2007 om 00:00 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (2)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwjaarsreceptie
    Menig groot Waregemnaar genoot op 7 januari van de nieuwjaarsreceptie aangeboden door het stadsbestuur een unieke gelegenheid om vrienden, kennissen en dorpsgenoten het allerbeste te wensen voor 2007. Dat uitte zich niet alleen in de talrijke opkomst, er werden niet minder dan zo'n  goeie 1400 flessen wijn, meer dan 300 flessen Waregemnaerke en tientallen vatten bier uitgeschonken. Gezondheid!

    20-01-2007 om 00:00 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)
    19-01-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kardinaal Schotte
    Op 21 januari  is er een jaarmis ter nagedachtenis van Kardinaal Jan Schotte om 09.30 u. in de Sint-Jan de Doperkerk te Beveren-Leie, opgeluisterd door de St Gregoriuszangilde.
    Kardinaal Jan Pieter Schotte, werd geboren in Beveren-Leie op 29 april 1928 en overleed in Rome op 10 januari 2005. Kardinaal Jan Schotte is tevens ereburger van stad Waregem.
    Photobucket - Video and Image Hosting

    19-01-2007 om 00:00 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)
    18-01-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vakantiegenoegens
    Voorstelling programma Vakantiegenoegens gaat dit jaar door in Desselgem.

    Photobucket - Video and Image Hosting

    18-01-2007 om 18:49 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)


    Beveren-Leie

    Photobucket



    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Archief per dag
  • 30-12-2019
  • 19-05-2010
  • 15-03-2010
  • 14-03-2010
  • 10-03-2010
  • 09-03-2010
  • 08-03-2010
  • 04-03-2010
  • 03-03-2010
  • 02-03-2010
  • 01-03-2010
  • 27-02-2010
  • 24-02-2010
  • 23-02-2010
  • 22-02-2010
  • 20-02-2010
  • 19-02-2010
  • 18-02-2010
  • 17-02-2010
  • 16-02-2010
  • 13-02-2010
  • 12-02-2010
  • 11-02-2010
  • 09-02-2010
  • 08-02-2010
  • 07-02-2010
  • 06-02-2010
  • 05-02-2010
  • 04-02-2010
  • 03-02-2010
  • 02-02-2010
  • 01-02-2010
  • 31-01-2010
  • 30-01-2010
  • 29-01-2010
  • 27-01-2010
  • 26-01-2010
  • 24-01-2010
  • 22-01-2010
  • 20-01-2010
  • 16-01-2010
  • 15-01-2010
  • 14-01-2010
  • 13-01-2010
  • 12-01-2010
  • 11-01-2010
  • 09-01-2010
  • 08-01-2010
  • 07-01-2010
  • 04-01-2010
  • 02-01-2010
  • 01-01-2010
  • 31-12-2009
  • 29-12-2009
  • 28-12-2009
  • 27-12-2009
  • 26-12-2009
  • 25-12-2009
  • 23-12-2009
  • 22-12-2009
  • 21-12-2009
  • 19-12-2009
  • 18-12-2009
  • 17-12-2009
  • 16-12-2009
  • 14-12-2009
  • 13-12-2009
  • 12-12-2009
  • 10-12-2009
  • 09-12-2009
  • 08-12-2009
  • 07-12-2009
  • 06-12-2009
  • 04-12-2009
  • 03-12-2009
  • 02-12-2009
  • 30-11-2009
  • 28-11-2009
  • 27-11-2009
  • 26-11-2009
  • 24-11-2009
  • 22-11-2009
  • 21-11-2009
  • 20-11-2009
  • 18-11-2009
  • 17-11-2009
  • 16-11-2009
  • 15-11-2009
  • 13-11-2009
  • 12-11-2009
  • 11-11-2009
  • 09-11-2009
  • 08-11-2009
  • 06-11-2009
  • 05-11-2009
  • 04-11-2009
  • 03-11-2009
  • 01-11-2009
  • 29-10-2009
  • 26-10-2009
  • 24-10-2009
  • 23-10-2009
  • 21-10-2009
  • 20-10-2009
  • 19-10-2009
  • 18-10-2009
  • 17-10-2009
  • 16-10-2009
  • 14-10-2009
  • 12-10-2009
  • 10-10-2009
  • 09-10-2009
  • 08-10-2009
  • 06-10-2009
  • 05-10-2009
  • 04-10-2009
  • 02-10-2009
  • 01-10-2009
  • 30-09-2009
  • 28-09-2009
  • 27-09-2009
  • 25-09-2009
  • 22-09-2009
  • 21-09-2009
  • 20-09-2009
  • 19-09-2009
  • 18-09-2009
  • 16-09-2009
  • 15-09-2009
  • 14-09-2009
  • 13-09-2009
  • 11-09-2009
  • 10-09-2009
  • 09-09-2009
  • 08-09-2009
  • 07-09-2009
  • 06-09-2009
  • 05-09-2009
  • 04-09-2009
  • 02-09-2009
  • 01-09-2009
  • 31-08-2009
  • 30-08-2009
  • 29-08-2009
  • 28-08-2009
  • 27-08-2009
  • 26-08-2009
  • 25-08-2009
  • 24-08-2009
  • 23-08-2009
  • 21-08-2009
  • 20-08-2009
  • 17-08-2009
  • 16-08-2009
  • 15-08-2009
  • 14-08-2009
  • 12-08-2009
  • 11-08-2009
  • 08-08-2009
  • 07-08-2009
  • 05-08-2009
  • 04-08-2009
  • 03-08-2009
  • 02-08-2009
  • 01-08-2009
  • 28-07-2009
  • 27-07-2009
  • 26-07-2009
  • 25-07-2009
  • 24-07-2009
  • 22-07-2009
  • 21-07-2009
  • 20-07-2009
  • 18-07-2009
  • 17-07-2009
  • 16-07-2009
  • 15-07-2009
  • 14-07-2009
  • 13-07-2009
  • 12-07-2009
  • 11-07-2009
  • 10-07-2009
  • 08-07-2009
  • 07-07-2009
  • 05-07-2009
  • 04-07-2009
  • 03-07-2009
  • 02-07-2009
  • 01-07-2009
  • 28-06-2009
  • 27-06-2009
  • 26-06-2009
  • 25-06-2009
  • 24-06-2009
  • 22-06-2009
  • 21-06-2009
  • 20-06-2009
  • 19-06-2009
  • 17-06-2009
  • 14-06-2009
  • 11-06-2009
  • 09-06-2009
  • 08-06-2009
  • 07-06-2009
  • 06-06-2009
  • 04-06-2009
  • 03-06-2009
  • 02-06-2009
  • 01-06-2009
  • 30-05-2009
  • 29-05-2009
  • 27-05-2009
  • 26-05-2009
  • 23-05-2009
  • 22-05-2009
  • 21-05-2009
  • 19-05-2009
  • 18-05-2009
  • 17-05-2009
  • 13-05-2009
  • 12-05-2009
  • 11-05-2009
  • 10-05-2009
  • 06-05-2009
  • 05-05-2009
  • 04-05-2009
  • 28-04-2009
  • 27-04-2009
  • 25-04-2009
  • 22-04-2009
  • 21-04-2009
  • 17-04-2009
  • 15-04-2009
  • 12-04-2009
  • 11-04-2009
  • 10-04-2009
  • 08-04-2009
  • 07-04-2009
  • 05-04-2009
  • 03-04-2009
  • 02-04-2009
  • 01-04-2009
  • 31-03-2009
  • 30-03-2009
  • 28-03-2009
  • 26-03-2009
  • 25-03-2009
  • 24-03-2009
  • 23-03-2009
  • 22-03-2009
  • 21-03-2009
  • 18-03-2009
  • 14-03-2009
  • 12-03-2009
  • 11-03-2009
  • 09-03-2009
  • 08-03-2009
  • 07-03-2009
  • 06-03-2009
  • 05-03-2009
  • 04-03-2009
  • 03-03-2009
  • 02-03-2009
  • 01-03-2009
  • 28-02-2009
  • 25-02-2009
  • 24-02-2009
  • 20-02-2009
  • 19-02-2009
  • 17-02-2009
  • 16-02-2009
  • 13-02-2009
  • 11-02-2009
  • 10-02-2009
  • 09-02-2009
  • 08-02-2009
  • 07-02-2009
  • 02-02-2009
  • 01-02-2009
  • 31-01-2009
  • 30-01-2009
  • 27-01-2009
  • 26-01-2009
  • 23-01-2009
  • 21-01-2009
  • 18-01-2009
  • 15-01-2009
  • 11-01-2009
  • 10-01-2009
  • 09-01-2009
  • 07-01-2009
  • 04-01-2009
  • 03-01-2009
  • 01-01-2009
  • 31-12-2008
  • 30-12-2008
  • 29-12-2008
  • 27-12-2008
  • 26-12-2008
  • 25-12-2008
  • 24-12-2008
  • 23-12-2008
  • 22-12-2008
  • 21-12-2008
  • 19-12-2008
  • 18-12-2008
  • 17-12-2008
  • 13-12-2008
  • 11-12-2008
  • 10-12-2008
  • 09-12-2008
  • 08-12-2008
  • 05-12-2008
  • 03-12-2008
  • 02-12-2008
  • 01-12-2008
  • 30-11-2008
  • 28-11-2008
  • 27-11-2008
  • 26-11-2008
  • 24-11-2008
  • 22-11-2008
  • 21-11-2008
  • 20-11-2008
  • 19-11-2008
  • 18-11-2008
  • 17-11-2008
  • 13-11-2008
  • 12-11-2008
  • 11-11-2008
  • 10-11-2008
  • 08-11-2008
  • 07-11-2008
  • 05-11-2008
  • 04-11-2008
  • 03-11-2008
  • 02-11-2008
  • 01-11-2008
  • 30-10-2008
  • 27-10-2008
  • 26-10-2008
  • 23-10-2008
  • 22-10-2008
  • 21-10-2008
  • 20-10-2008
  • 19-10-2008
  • 17-10-2008
  • 16-10-2008
  • 15-10-2008
  • 14-10-2008
  • 12-10-2008
  • 10-10-2008
  • 09-10-2008
  • 08-10-2008
  • 07-10-2008
  • 06-10-2008
  • 03-10-2008
  • 02-10-2008
  • 01-10-2008
  • 30-09-2008
  • 29-09-2008
  • 28-09-2008
  • 27-09-2008
  • 26-09-2008
  • 25-09-2008
  • 23-09-2008
  • 22-09-2008
  • 21-09-2008
  • 20-09-2008
  • 17-09-2008
  • 16-09-2008
  • 15-09-2008
  • 14-09-2008
  • 13-09-2008
  • 12-09-2008
  • 08-09-2008
  • 04-09-2008
  • 03-09-2008
  • 02-09-2008
  • 01-09-2008
  • 31-08-2008
  • 30-08-2008
  • 28-08-2008
  • 27-08-2008
  • 26-08-2008
  • 25-08-2008
  • 24-08-2008
  • 21-08-2008
  • 19-08-2008
  • 18-08-2008
  • 15-08-2008
  • 14-08-2008
  • 13-08-2008
  • 11-08-2008
  • 10-08-2008
  • 06-08-2008
  • 04-08-2008
  • 03-08-2008
  • 02-08-2008
  • 21-07-2008
  • 17-07-2008
  • 16-07-2008
  • 08-07-2008
  • 07-07-2008
  • 06-07-2008
  • 05-07-2008
  • 04-07-2008
  • 03-07-2008
  • 02-07-2008
  • 01-07-2008
  • 30-06-2008
  • 29-06-2008
  • 28-06-2008
  • 25-06-2008
  • 23-06-2008
  • 22-06-2008
  • 21-06-2008
  • 20-06-2008
  • 19-06-2008
  • 17-06-2008
  • 16-06-2008
  • 15-06-2008
  • 14-06-2008
  • 12-06-2008
  • 11-06-2008
  • 10-06-2008
  • 09-06-2008
  • 08-06-2008
  • 06-06-2008
  • 05-06-2008
  • 04-06-2008
  • 03-06-2008
  • 02-06-2008
  • 01-06-2008
  • 31-05-2008
  • 30-05-2008
  • 29-05-2008
  • 28-05-2008
  • 27-05-2008
  • 26-05-2008
  • 25-05-2008
  • 21-05-2008
  • 20-05-2008
  • 18-05-2008
  • 17-05-2008
  • 15-05-2008
  • 13-05-2008
  • 12-05-2008
  • 11-05-2008
  • 10-05-2008
  • 07-05-2008
  • 06-05-2008
  • 03-05-2008
  • 02-05-2008
  • 30-04-2008
  • 29-04-2008
  • 28-04-2008
  • 27-04-2008
  • 26-04-2008
  • 25-04-2008
  • 23-04-2008
  • 22-04-2008
  • 21-04-2008
  • 20-04-2008
  • 19-04-2008
  • 18-04-2008
  • 16-04-2008
  • 15-04-2008
  • 14-04-2008
  • 10-04-2008
  • 09-04-2008
  • 08-04-2008
  • 07-04-2008
  • 06-04-2008
  • 05-04-2008
  • 04-04-2008
  • 03-04-2008
  • 02-04-2008
  • 01-04-2008
  • 31-03-2008
  • 29-03-2008
  • 28-03-2008
  • 27-03-2008
  • 26-03-2008
  • 25-03-2008
  • 23-03-2008
  • 22-03-2008
  • 21-03-2008
  • 20-03-2008
  • 19-03-2008
  • 18-03-2008
  • 17-03-2008
  • 16-03-2008
  • 15-03-2008
  • 14-03-2008
  • 13-03-2008
  • 12-03-2008
  • 11-03-2008
  • 10-03-2008
  • 08-03-2008
  • 07-03-2008
  • 05-03-2008
  • 04-03-2008
  • 03-03-2008
  • 01-03-2008
  • 29-02-2008
  • 28-02-2008
  • 27-02-2008
  • 26-02-2008
  • 25-02-2008
  • 23-02-2008
  • 22-02-2008
  • 21-02-2008
  • 19-02-2008
  • 18-02-2008
  • 17-02-2008
  • 16-02-2008
  • 15-02-2008
  • 14-02-2008
  • 12-02-2008
  • 09-02-2008
  • 07-02-2008
  • 06-02-2008
  • 05-02-2008
  • 04-02-2008
  • 03-02-2008
  • 02-02-2008
  • 31-01-2008
  • 30-01-2008
  • 29-01-2008
  • 28-01-2008
  • 27-01-2008
  • 26-01-2008
  • 25-01-2008
  • 24-01-2008
  • 23-01-2008
  • 22-01-2008
  • 20-01-2008
  • 18-01-2008
  • 17-01-2008
  • 16-01-2008
  • 15-01-2008
  • 14-01-2008
  • 13-01-2008
  • 12-01-2008
  • 11-01-2008
  • 10-01-2008
  • 09-01-2008
  • 08-01-2008
  • 07-01-2008
  • 05-01-2008
  • 04-01-2008
  • 02-01-2008
  • 01-01-2008
  • 30-12-2007
  • 29-12-2007
  • 27-12-2007
  • 26-12-2007
  • 25-12-2007
  • 23-12-2007
  • 22-12-2007
  • 21-12-2007
  • 19-12-2007
  • 18-12-2007
  • 17-12-2007
  • 16-12-2007
  • 15-12-2007
  • 14-12-2007
  • 13-12-2007
  • 12-12-2007
  • 11-12-2007
  • 10-12-2007
  • 09-12-2007
  • 07-12-2007
  • 06-12-2007
  • 05-12-2007
  • 04-12-2007
  • 03-12-2007
  • 02-12-2007
  • 28-11-2007
  • 26-11-2007
  • 24-11-2007
  • 23-11-2007
  • 22-11-2007
  • 20-11-2007
  • 18-11-2007
  • 17-11-2007
  • 16-11-2007
  • 14-11-2007
  • 13-11-2007
  • 12-11-2007
  • 11-11-2007
  • 09-11-2007
  • 08-11-2007
  • 07-11-2007
  • 06-11-2007
  • 05-11-2007
  • 03-11-2007
  • 02-11-2007
  • 30-10-2007
  • 29-10-2007
  • 27-10-2007
  • 26-10-2007
  • 25-10-2007
  • 24-10-2007
  • 23-10-2007
  • 22-10-2007
  • 21-10-2007
  • 20-10-2007
  • 18-10-2007
  • 17-10-2007
  • 16-10-2007
  • 13-10-2007
  • 12-10-2007
  • 10-10-2007
  • 09-10-2007
  • 07-10-2007
  • 05-10-2007
  • 04-10-2007
  • 01-10-2007
  • 29-09-2007
  • 28-09-2007
  • 26-09-2007
  • 25-09-2007
  • 24-09-2007
  • 22-09-2007
  • 21-09-2007
  • 20-09-2007
  • 19-09-2007
  • 18-09-2007
  • 17-09-2007
  • 14-09-2007
  • 13-09-2007
  • 11-09-2007
  • 10-09-2007
  • 09-09-2007
  • 08-09-2007
  • 07-09-2007
  • 05-09-2007
  • 03-09-2007
  • 01-09-2007
  • 30-08-2007
  • 29-08-2007
  • 28-08-2007
  • 27-08-2007
  • 26-08-2007
  • 23-08-2007
  • 21-08-2007
  • 19-08-2007
  • 14-08-2007
  • 12-08-2007
  • 09-08-2007
  • 05-08-2007
  • 04-08-2007
  • 01-08-2007
  • 26-07-2007
  • 20-07-2007
  • 18-07-2007
  • 17-07-2007
  • 16-07-2007
  • 15-07-2007
  • 12-07-2007
  • 10-07-2007
  • 08-07-2007
  • 07-07-2007
  • 06-07-2007
  • 05-07-2007
  • 03-07-2007
  • 02-07-2007
  • 01-07-2007
  • 29-06-2007
  • 28-06-2007
  • 27-06-2007
  • 26-06-2007
  • 24-06-2007
  • 21-06-2007
  • 20-06-2007
  • 19-06-2007
  • 18-06-2007
  • 15-06-2007
  • 13-06-2007
  • 12-06-2007
  • 11-06-2007
  • 10-06-2007
  • 09-06-2007
  • 08-06-2007
  • 07-06-2007
  • 05-06-2007
  • 04-06-2007
  • 02-06-2007
  • 01-06-2007
  • 31-05-2007
  • 30-05-2007
  • 29-05-2007
  • 28-05-2007
  • 27-05-2007
  • 26-05-2007
  • 25-05-2007
  • 24-05-2007
  • 23-05-2007
  • 21-05-2007
  • 19-05-2007
  • 18-05-2007
  • 17-05-2007
  • 16-05-2007
  • 15-05-2007
  • 14-05-2007
  • 12-05-2007
  • 11-05-2007
  • 09-05-2007
  • 07-05-2007
  • 04-05-2007
  • 02-05-2007
  • 30-04-2007
  • 29-04-2007
  • 28-04-2007
  • 27-04-2007
  • 26-04-2007
  • 24-04-2007
  • 21-04-2007
  • 18-04-2007
  • 15-04-2007
  • 13-04-2007
  • 12-04-2007
  • 09-04-2007
  • 08-04-2007
  • 07-04-2007
  • 05-04-2007
  • 04-04-2007
  • 03-04-2007
  • 01-04-2007
  • 30-03-2007
  • 29-03-2007
  • 28-03-2007
  • 27-03-2007
  • 26-03-2007
  • 25-03-2007
  • 24-03-2007
  • 22-03-2007
  • 21-03-2007
  • 20-03-2007
  • 18-03-2007
  • 17-03-2007
  • 16-03-2007
  • 15-03-2007
  • 14-03-2007
  • 13-03-2007
  • 12-03-2007
  • 10-03-2007
  • 08-03-2007
  • 07-03-2007
  • 05-03-2007
  • 04-03-2007
  • 03-03-2007
  • 02-03-2007
  • 01-03-2007
  • 28-02-2007
  • 26-02-2007
  • 24-02-2007
  • 21-02-2007
  • 19-02-2007
  • 18-02-2007
  • 17-02-2007
  • 16-02-2007
  • 14-02-2007
  • 11-02-2007
  • 10-02-2007
  • 08-02-2007
  • 05-02-2007
  • 03-02-2007
  • 02-02-2007
  • 01-02-2007
  • 31-01-2007
  • 29-01-2007
  • 28-01-2007
  • 25-01-2007
  • 24-01-2007
  • 23-01-2007
  • 22-01-2007
  • 20-01-2007
  • 19-01-2007
  • 18-01-2007
  • 17-01-2007
  • 16-01-2007
  • 15-01-2007
  • 14-01-2007
  • 13-01-2007
  • 12-01-2007
  • 11-01-2007
  • 10-01-2007
  • 09-01-2007
  • 08-01-2007
  • 07-01-2007
  • 04-01-2007
  • 03-01-2007
  • 01-01-2007
  • 31-12-2006
  • 29-12-2006
  • 28-12-2006
  • 27-12-2006
  • 26-12-2006
  • 25-12-2006
  • 24-12-2006
  • 23-12-2006
  • 22-12-2006
  • 21-12-2006
  • 20-12-2006
  • 19-12-2006
  • 18-12-2006
  • 17-12-2006
  • 16-12-2006
  • 15-12-2006
  • 14-12-2006
  • 13-12-2006
  • 12-12-2006
  • 11-12-2006
  • 09-12-2006
  • 07-12-2006
  • 06-12-2006
  • 05-12-2006
  • 04-12-2006
  • 01-12-2006
  • 29-11-2006
  • 28-11-2006
  • 27-11-2006
  • 26-11-2006
  • 25-11-2006
  • 24-11-2006
  • 23-11-2006
  • 21-11-2006
  • 19-11-2006
  • 18-11-2006
  • 17-11-2006
  • 16-11-2006
  • 15-11-2006
  • 14-11-2006
  • 13-11-2006
  • 11-11-2006
  • 10-11-2006
  • 07-11-2006
  • 06-11-2006
  • 05-11-2006
  • 04-11-2006
  • 03-11-2006
  • 02-11-2006
  • 30-10-2006
  • 29-10-2006
  • 26-10-2006
  • 25-10-2006
  • 24-10-2006
  • 23-10-2006
  • 22-10-2006
  • 21-10-2006
  • 17-10-2006
  • 14-10-2006
  • 13-10-2006
  • 12-10-2006
  • 11-10-2006
  • 10-10-2006
  • 08-10-2006
  • 06-10-2006
  • 05-10-2006
  • 04-10-2006
  • 02-10-2006
  • 01-10-2006
  • 30-09-2006
  • 28-09-2006
  • 27-09-2006
  • 26-09-2006
  • 23-09-2006
  • 22-09-2006
  • 20-09-2006
  • 19-09-2006
  • 18-09-2006
  • 17-09-2006
  • 13-09-2006
  • 12-09-2006
  • 11-09-2006
  • 10-09-2006
  • 09-09-2006
  • 05-09-2006
  • 03-09-2006
  • 02-09-2006
  • 01-09-2006
  • 31-08-2006
  • 30-08-2006
  • 28-08-2006
  • 27-08-2006
  • 26-08-2006
  • 23-08-2006
  • 22-08-2006
  • 21-08-2006
  • 20-08-2006
  • 19-08-2006
  • 18-08-2006
  • 17-08-2006
  • 16-08-2006
  • 15-08-2006
  • 13-08-2006
  • 12-08-2006
  • 10-08-2006
  • 07-08-2006
  • 06-08-2006
  • 05-08-2006
  • 04-08-2006
  • 03-08-2006
  • 02-08-2006
  • 01-08-2006
  • 30-07-2006
  • 29-07-2006
  • 28-07-2006
  • 27-07-2006
  • 26-07-2006
  • 25-07-2006
  • 24-07-2006
  • 23-07-2006
  • 22-07-2006
  • 18-07-2006
  • 16-07-2006
  • 15-07-2006
  • 14-07-2006
  • 13-07-2006
  • 12-07-2006
  • 10-07-2006
  • 08-07-2006
  • 07-07-2006
  • 05-07-2006
  • 04-07-2006
  • 03-07-2006
  • 02-07-2006
  • 01-07-2006
  • 30-06-2006
  • 29-06-2006
  • 27-06-2006
  • 26-06-2006
  • 25-06-2006
  • 24-06-2006
  • 23-06-2006
  • 21-06-2006
  • 20-06-2006
  • 18-06-2006
  • 16-06-2006
  • 15-06-2006
  • 14-06-2006
  • 12-06-2006
  • 06-06-2006
  • 05-06-2006
  • 04-06-2006
  • 03-06-2006
  • 30-05-2006
  • 27-05-2006
  • 24-05-2006
  • 23-05-2006
  • 22-05-2006
  • 21-05-2006
  • 20-05-2006
  • 19-05-2006
  • 17-05-2006
  • 15-05-2006
  • 14-05-2006
  • 13-05-2006
  • 12-05-2006
  • 08-05-2006
  • 05-05-2006
  • 04-05-2006
  • 03-05-2006
  • 02-05-2006
  • 30-04-2006
  • 29-04-2006
  • 28-04-2006
  • 27-04-2006
  • 25-04-2006
  • 24-04-2006
  • 23-04-2006
  • 22-04-2006
  • 21-04-2006
  • 19-04-2006
  • 18-04-2006
  • 17-04-2006
  • 15-04-2006
  • 14-04-2006
  • 13-04-2006
  • 12-04-2006
  • 10-04-2006
  • 09-04-2006
  • 08-04-2006
  • 07-04-2006
  • 05-04-2006
  • 03-04-2006
  • 02-04-2006
  • 31-03-2006
  • 28-03-2006
  • 26-03-2006
  • 25-03-2006
  • 24-03-2006
  • 23-03-2006
  • 22-03-2006
  • 21-03-2006

    Mijn favorieten
  • seniorennet.be
  • *************************


  • Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!