Photobucket - Video and Image Hosting
Photobucket - Video and Image Hosting
Foto
E-mail uw bericht

Foto
Blog als favoriet !


Gastenboek
Een berichtje nalaten:  
Voeg berichtje toe!

Laatste commentaren
  • vlasliederen (Frank Deleu)
        op Beverenaar en vlasveteraan Marcel Himpe te gast in Café Vlasparlee
  • Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • Een zicht op Beveren-Leie
  • foto
  • Categorieën
  • Activiteiten (1)
  • Basisscholen (4)
  • Bijzondere activiteiten (4)
  • Jubileum (16)
  • Kermis 2012 (9)
  • Koninklijk bezoek (1)
  • Kroniek van zeven... (33)
  • Parochie (4)
  • Stads weetjes (3)
  • Venster op het verleden (1)
  • Verenigingen (12)
  • Kalender

    Activiteiten

    Zoeken in blog

    Archief Beverse Weetjes

    17-10-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oorlog, soep en liefde
    Deze avond (17 oktober) was Beverse Weetjes even te gast in onze buurgemeente Desselgem. Locatie: de loopgraven in de Stedelijke Basisschool waar het jaarlijkse KVG toneel doorgaat. Beverse Weetjes dacht er het KVG toneelgezelschap aan te treffen,
    maar niets was minder waar.
    Er waren wel twee stoere Beverse soldaten aanwezig die naarstig aan het werk waren.

    Robert Bastiaen en Rik Velghe waren druk in de weer met de opbouw van het decor.
    Oorlog was er niet, soep was er evenmin te bespeuren en liefde…
    daar probeert Beverse Weetjes het fijne van te weten.
    In ieder geval, het decor ziet er nu al prachtig uit en dat werk is zeker met liefde gedaan.

    17-10-2007 om 23:16 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)
    16-10-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.OKRA sluit fietsseizoen af

    Vijf kampioenen op een rij.
    Herman Vuylsteke, Antoon Vantieghem, Paul Taelman,
    Denise Steelandt en Gommar Van Den Broucke

    Op maandag 15 oktober zette OKRA een punt achter het fietsseizoen 2006-2007. Dit gebeurde met de jaarlijkse kampioenenviering waar 46 aanwezigen genoten van een gezellig samenzijn met een natje en een droogje.

    Het afgelopen seizoen telde 14 fietstochten van om en bij de 30 Km. Daaraan namen 69 leden één of meerdere malen deel, 5 ervan slaagden erin om alle ritten mee te fietsen. Deze prestatie werd bekroond met een set streekbier voor de mannelijke kampioenen en de vrouwelijke kampioene mocht de bloemetjes in ontvangst nemen. Daarnaast mochten ze tevens felicitaties in ontvangst nemen van de Beverse schepenen.

    Het volgende seizoen start op de eerste maandag van april 2008

    16-10-2007 om 16:59 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (1)
    13-10-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kardinaal Schotte

    Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket 
    Eeuwige rust voor kardinaal Schotte in zijn titelkerk te Rome

    Begin januari 2008 wordt het stoffelijk overschot van kardinaal Jan Pieter Schotte c.i.c.m. bijgezet in de Koninklijke Belgische Kerk Sint-Juliaan-der-Vlamingen te Rome.

    Kardinaal Schotte, geboren op 29 april 1928 in Beveren-Leie op en op 76-jarige leeftijd overleden te Rome op 10 januari 2005, was jarenlang één van de belangrijkste gezagsdragers in het Vaticaan. De West-Vlaming werkte sinds 1967 in Rome waarvan 32 jaar in dienst van de paus in verschillende functies. Van 1985 tot 2004 was kardinaal Schotte secretaris-generaal van de bisschoppensynode.

    Na zijn humaniorastudies aan het college van Waregem trad Jan Pieter Schotte in 1946 bij de Missionarissen van Scheut in. Op 3 augustus 1952 werd hij priester gewijd. Na studies te Leuven en Washington DC doceerde hij in Leuven. Jan Pieter Schotte was later onder meer rector van het Missieseminarie van de Scheutisten in Washington DC (1963-1966) en te Rome algemeen secretaris van de Missionarissen van Scheut (1967-1972). Onder drie verschillende pausen (Paulus VI, Johannes-Paulus I en Johannes-Paulus II) was hij aan het Staatssecretariaat verbonden. Op 20 december 1983 benoemde paus Johannes-Paulus II hem tot titulair bisschop van Silli (Algerije). Schotte werd op 6 januari 1984 tot bisschop gewijd. Op 24 april 1985 werd hij aartsbisschop en secretaris-generaal van de bisschoppensynode. Dat is een bijeenkomst van bisschoppen uit verschillende werelddelen. Op vastgestelde tijden hebben in Rome vergaderingen van deze synode plaats om de band tussen de paus en de kerkprovincies wereldwijd te verstevigen. “Het ideaal instrument van de collegialiteit”, zei kardinaal Schotte in 1994 aan Ministrando. “Het moet dienen om het Tweede Vaticaans Concilie in het dagelijks leven van de Kerk op alle niveaus binnen te brengen.” Tijdens het consistorie van 26 november 1994 werd Jan Pieter Schotte tot kardinaal gecreëerd. Kardinaal Schotte overleed op 10 januari 2005 te Rome aan de gevolgen van een ziekte.

    Reeds bij leven had kardinaal Schotte de wens uitgesproken om in zijn titelkerk, San Giuliano dei Fiamminghi, begraven te worden. Hij was immers heel gehecht aan zijn titelkerk. Enkele dagen voor zijn creatie tot kardinaal gaf paus Johannes Paulus II aan Jan Pieter Schotte voor aanvang van een vergadering al een hint dat hij kardinaal zou worden. Wanneer het nieuws officieel werd, heeft Schotte onmiddellijk aan de paus de Koninklijke Belgische Kerk Sint-Juliaan-der-Vlamingen als titelkerk gevraagd. Onze nationale kerk stond niet op de lijst van titelkerken. Daarom heeft het Vaticaan de rang van deze kerk verheven tot diakonale kerk. Zo werd ze opgenomen in de lijst van de titelkerken en kon ze aan een kardinaal toegewezen worden. Ook in de toekomst kan deze kerk een andere kardinaal als titularis krijgen.

    In de kerk Sint-Juliaan-der-Vlamingen, die zich bevindt aan de Via del Sudario in het hartje van Rome nabij het Largo di Torre Argentina, zijn al een 50-tal personen begraven. Kardinaal Schotte is de eerste die na 1870 in deze kerk bijgezet wordt. Sinds dat jaar is immers in Italië de wet op de gepriviligeerde begrafenissen van toepassing. Hierdoor staat men enkel bij wijze van uitzondering nog toe dat iemand in een kerk of een officieel gebouw begraven wordt. Het graf voor kardinaal Schotte bevindt zich in een gang naast de kerk. Een gedenkplaat wordt bevestigd in het koor van de kerk.

    Tot op heden ligt kardinaal Schotte begraven in een kapel van de kanunniken van het Kapittel van de Sint-Pietersbasiliek op de monumentale 19de eeuwse stedelijke begraafplaats ‘Campo Verano’ te Rome. De bijzetting van het stoffelijk overschot in de titelkerk van kardinaal Schotte zal op vraag van de kerkelijke overheden en van de familie begin januari in intieme kring gebeuren. Zondag 13 januari, drie dagen na de derde verjaardag van het overlijden, heeft een plechtige eucharistieviering ter nagedachtenis van kardinaal Schotte plaats in deze titelkerk. Wegens het beperkt aantal plaatsen worden enkel genodigden op deze gedachtenisviering begroet.

    Een kijkje nemen op Kerknet: klik hier

    13-10-2007 om 00:00 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Westtalent in jeugdhuis 't Zwemb@
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Zaterdagavond 20 oktober
    Voorronde van het West-Vlaams rockconcours in  jeugdhuis 't Zwemb@.

    Zeven bands nemen het tegen elkaar op. De bands zijn gekozen op basis van ingezonden demo's en nu moeten ze zich dus gedurende een half uur live op het podium bewijzen.

    Als ze een goeie voorronde spelen maken ze kans op een plaats in de halve finale om dan uiteindelijk in het Entrepot in Brugge de finale te kunnen spelen.

    De bands die we in Beveren-Leie op bezoek krijgen zijn: Dempsey en Tim, Matador, Nova Scotia, Practical Joke, Steven H, The Mere Exposure, Zinger.

    De deuren gaan open vanaf 19u en de optredens beginnen om 19u30.
    Er wordt twee euro inkom gevraagd.
    Aldus Emmy
    Meer weten over Westtalent: klik hier

    Meer weten over jeugdhuis 't Zwemb@: klik hier
    Bedankt Marie en Emmy

    13-10-2007 om 00:00 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tine Moniek en "Ontboezemingen".
    In opdracht van Theater Taljoor bewerkte Tine Ducatteeuw 'Roodborstje' van Frieda Joris tot het toneelstuk 'Ontboezemingen'. Sinds januari 2004 spelen Hilde Vanderstraeten en Tine Ducatteeuw deze voorstelling met een lach en een traan. Frank Debruyne componeerde de muziek hiervoor.

    "Al bijna 5 jaar touren Hilde Vanderstraeten en ik rond met het theaterstuk over borstkanker 'Ontboezemingen'. We stonden daarmee in al heel wat vlaamse culturele centra en speelden zelfs al in Nederland. We begonnen ooit onze tournee in De Schouwburg van Kortrijk en speelden een paar jaar terug in CC De Schakel, maar na een lange tijd doen we weer vertrouwde bodem aan: Harelbeke. Onze theatervoorstelling maakt het onderwerp bespreekbaar en is voor veel vrouwen herkenbaar. Deze voorstelling is ook aan te raden voor de partners en kinderen (vanaf 16jaar) van patiënten", weet Tine te vertellen.

    Op dinsdag 16 oktober speelt de voorstelling (met voor- en nawoord van Frieda Joris) om 19u30 in CC Het Spoor, Eilandstr 8 (naast bib) te Harelbeke
    Gratis, wel inschrijven: 056 733 453 karolien.deschildre@harelbeke.be
    Bedankt Tine

    13-10-2007 om 00:00 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)
    12-10-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuw op Beverse Weetjes
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Beste bezoeker, Beverse Weetjes wordt overspoeld met vragen om foto's door te sturen.
    Dat is echt onbegonnen werk.
    Daarom deze oplossing: regelmatig zal er een link vrijgegeven worden waar u foto's kunt downloaden. Daar zult u foto's vinden die al op Beverse Weetjes te zien waren, maar er zullen ook foto's te vinden zijn die nog nog nooit te zien waren. 
    Voor de eerste serie: klik hier
    Hebt u speciale wensen dan kunt u die altijd mailen.
    Beverse Weetjes tracht daar dan zo vlug mogelijk een mouw aan te passen. 
    Voor serie twee: klik hier

    12-10-2007 om 00:00 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)
    10-10-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NIEUW te Beveren-Leie
    Frederiek Meersman en Davy Baetens zijn reeds lang bezeten door gezelschapsspelen.
    Deze passie willen ze nu ook met anderen delen en zijn gestart met een gezelschapsspelletjesclub in Beveren-Leie.
    "DE SPELMAECKERS"

    Frederiek en Davy geven wat toelichtng:
    "Het principe is eenvoudig: we organiseren een maal per maand een spelletjesavond. Voor slechts 1euro kan je onbeperkt spelletjes spelen op die avond. Je krijgt uitleg bij elk spel dat je wil spelen. In ruil voor die euro krijg je ook een stempel op je spaarkaart. Op de laatste avond in juni krijg je dan voor elke stempel een tombolaticketje. Er worden dan verschillende spelen verloot.
    De eerste keer dat we samenkomen, is op 20 oktober en dat vanaf 20u in de Kernelle".

    Wie meer wil weten over deze nieuwe club kan terecht op de site klik hier van "De Spelmaeckers"

    Beverse Weetjes wenst "De Spelmaeckers" heel veel succes met dit prachtig initiatief!!!

    10-10-2007 om 00:00 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)
    09-10-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stationswijkfeesten te Beveren-Leie
    Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
    Schitterende Stationswijkfeesten
    Het bestuur van de Stationswijk mag terugblikken op een schitterende 37ste kermis.
    Trots poseerden ze voor de foto en dat mag ook. De afgelopen dagen werden er bergen werk verzet.
    Maar het vele werk resulteerde in een kermis waar groot en klein zijn gading vond.
    Voor de mountainbike die doorging op zaterdag kwamen 433 deelnemers opdagen en de feestdis van zondagmiddag moest gedekt worden voor zo'n 450 personen.
    Niet mis als je 't mij vraagt!

    Tussen de ruim 400 bikers troffen we pa en Arne Vandenbroucke uit de Kerkdreef.
    Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
    Zij wisten te vertellen dat het een prachtige tocht was. "Plekjes gedaan" zegt pa "die we nog nooit deden. 'k Had het ook een beetje lastig met dat weer, het was af en toe wel eens zweten. Arne daarentegen bikte er maar op los, en ik, ik mocht toch niet lossen hé".
    Arne is 13 jaar, hij wist te vertellen "Ik mountenbike al 2 jaar met dikke banden", "en dat doet hij heel goed", zegt pa. "Mijn plannen voor volgend jaar zijn fietsen op de weg" gaat Arne verder. " Ik zou mij willen aansluiten bij een ploeg om dan bij de aspiranten op de weg te koersen" sluit Arne.
    We wensen vader en zoon nog veel fietsgenot samen
    en wensen Arne wel succes met zijn sportieve vooruitzichten.
    Beverse Weetjes zal hem zeker volgen.
    Ook de kinderen vonden hun gading
    Zaterdagnamiddag was het podium in de feesttent gereserveerd voor clown Lollebol.
    De kinderen konden een dik uur genieten van allerlei acts. Een kindershow met o.a. goocheltrucs, illusie, spelletjes...Met een stukje disco en dans sloot de clown de show af
    en liet de kinderen uit de bol gaan. Ja, zelfs de ouders genoten van dit optreden!
    Een spelletje spelen op de site van Lollebol klik hier

    09-10-2007 om 18:12 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)
    07-10-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nationale Ziekendag
    Nationale Ziekendag: Iedereen erbij!

    Op zaterdag 6 oktober bezorgde het bestuur van Ziekenzorg Beveren-Leie hun leden een aangename avond naar aanleiding van de Nationale Ziekendag. De avond begon met een sfeervolle eucharistieviering waarna alle leden welkom waren in 'De Kernelle'.Daar konden de talrijke aanwezigen tijdens een gezellige babbel genieten van een natje vergezeld van heerlijke toostjes.

    Iedereen erbij!
    Gelijke kansen voor iedereen.
    Meer weten over CM Ziekenzorg en de Nationale Ziekendag: klik hier

    07-10-2007 om 22:35 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KVG-toneelvrienden nodigen ook u uit
    Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

    KVG-TONEELVRIENDEN PRESENTEREN
    OORLOG, SOEP EN LIEFDE
    Een komedie van Karel Eens
    Regie: Filip Destoop
    Traditiegetrouw zijn de KVG-Toneelvrienden uit Beveren-Leie, Desselgem en Ooigen, al een hele tijd aan het oefenen voor hun jaarlijks toneel. Het zal terug een komedie van de bovenste plank worden,
    de moeite waard om erbij te zijn. Weldra zullen we een tipje van de sluier lichten.
    De voorstellingen gaan zoals gewoonlijk door in de
    Stedelijke Basisschool, Pompoenstraat 44 te Desselgem.

    Een voorstelling bijwonen kan op:
    vrijdag 26 oktober om 20.00u
    zaterdag 27 oktober om 20.00u
    zondag 28 oktober om 17.30u
    woensdag 31 oktober om 15.00u
    vrijdag 02 november om 20.00u
    zaterdag 03 november om 20.00u
    zondag 04 november om 17.30u
    Inkom €6 - op 31 oktober kunnen de senioren de voorstelling bijwonen voor €5.
    Reserveren tussen 18.00 en 21.00u, tel 056/ 32 85 09
    E-mail: klik hier.

    Meer weten over KVG: klik hier

    07-10-2007 om 16:36 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)
    05-10-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Annulatie concert Rory Block
    Zonet meldde het artiestenbureau van Rory Block ons dat de Amerikaanse blueszangeres wegens ziekte een deel van haar Europese tournee heeft afgelast.

    Ook het concert in Waregem op zaterdag 13 oktober kan niet plaatsvinden, noch verplaatst worden naar een andere datum. Wie al een ticket had, krijgt de ticketprijs terugbetaald.
    MICHIEL DESTOOP
    Pers & Promotie
    promotie@ccdeschakel.be
    direct tel. 056 62 13 46 (ma, vr en wo-vm)

    05-10-2007 om 18:46 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Voetbal
     Indien u de voetbaluitslagen van Beveren-Leie, .Desselgem, St. Eloois-Vijve, Zulte-Waregem...wil volgen: klik hier
    M M stuurde deze link door, waarvoor dank. In de rechter marge zal Beverse Weetjes zeker  een permanente link toevoegen.

    05-10-2007 om 18:22 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Startavond Markant/KVLV

    Er is een foutje geslopen in het filmpje :
     Mevr. Rachel Verstraete is niet de eerste voorzitter van KVLV maar wel van Markant.

    Op woensdagavond 3 oktober startte het nieuwe werkjaar van Markant/KVLV met als thema:
    In de ban van het wiel -'t Zit vanbinnen.
    Traditiegetrouw begon het nieuwe werkjaar met een eucharistieviering in de St. Jan-de-Doperkerk. Daarna ging het naar OC 't Klokhuis, daar werd het nieuwe jaarprogramma voorgesteld.
    Vervolgens konden de talrijke aanwezigen, bij het drinken van een lekker wijntje, heel wat opsteken over kaas: hoe bewaren, hoe opdienen, wat drinken we erbij, enzv... De deskundige uitleg, gegeven door een kaaskeurster, was doorspekt met een ludieke noot. Met het bijvullen van de glazen, het proeven van de verschillende kazen, druiven als dessert en daarbij een gezellige babbel werd de startavond een aangenaam geheel.
    Feestelijk jaar
    Het nieuwe werkjaar is tevens een feestelijk jaar. Indertijd waren KVLV en Markant twee afzonderlijke verenigingen met ieder zijn eigen activiteiten. Na verloop van tijd smolten de twee verenigingen samen en nu werken ze een gezamenlijk jaarprogramma uit. KVLV is de oudste van de twee, Markant is een aantal jaren jonger. In juni 2008 mag Markant 50 kaarsjes uitblazen. De viering van deze 50ste verjaardag zal gepaard gaan met een boottocht op de Leie.
    Lid worden van Markant/KVLV:
    contacteer Mevr. Sabine Peers, tel 056/ 71 29 23

    Jaarprogramma 2007-2008

    * Woensdag 3 oktober 2007: Startavond.
    19 u Eucharistieviering in de kerk, 19.30 u voorstelling jaarprogramma, feestelijke kaasdegustatie - in ’t Klokhuis.
    * Donderdag 11 oktober: Voordracht. 'Terug naar Siberië' door Martin Heylen, zie infokrant Markant.
    * Vrijdag 19 oktober: Beverse Dorpskwis.
    * Donderdag 25 oktober: Soccerpal op muziek.
    14.30 u in St Janszaaltje.
    *Donderdag 8 november: Feestnamiddag.
    14.30 u in De Kernelle, "Draden herstellen".
    * Maandag 26 november: Benefietconcert 'Coast to coast'.
    20 u in De Spil' te Roeselare.
    * Maandag 26 november: Voordracht ' Moordenaars en hun motieven' door Jef Vermassen.
    20 u in Licht en Ruimte te Roeselare.
    * Woensdag 5 december: Feestmenu.
    19.30 u ten huize van Veronique Vergote in Zwevegem.
    * Donderdag 20 december: Kerstfeest.
    19 u in Salons Gruuthuze.
    * Januari of februari 2008: Digitale fotografie. Info volgt.
    * Maandag 11 februari: Voordracht "Gezond uit de grond".
    KVLV, 20 u in De spil te Roeselare.
    * Woensdag 20 & donderdag 21 februari: Welnessavond.
    20 u bij Korneel Speleers.
    * Maandag 3 maart: Leesclubavond.
    20 u in d' Iefte te Deerlijk. Auteur Stefan Brijs.
    * Dinsdag 11 maart: Voordracht door Bo Coolsaet (zie infokrant).
    * Dinsdag 18 maart: Wij maken zelf onze juwelen.
    19.30 u in St Janszaaltje.
    * Maandag 7 - 14 - 21 - 28 april en 5 mei: Nordic walking.
    * Donderdag 10 april: Lentenamiddag.
    14.30 u in De Kernelle. Thema "Workshop lachen" .
    * Donderdag 17 april: Voordracht "Laat naar je borsten kijken".
    20 u St Janszaaltje.
    * Dinsdag 20 of 27 mei: Jaarlijkse reis.
    Abdij van Floreffe, Dinant, boottocht, kasteel van Veive Celles en Val Jolie.
    * Woensdag 4 juni: Zomerse desserten.
    19.30 u in De Kernelle.
    * Vrijdag 27 juni: Viering 50 jaar Markant, met Alfa trip op de Leie.

    05-10-2007 om 00:00 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)
    04-10-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Blog mee over Beveren-Leie (2)

    OOK UW BIJDRAGE IS BELANGRIJK!!!
    Beste bezoeker, ook u kunt meewerken aan Beverse Weetjes.
     
    Hebt u een Bevers Weetje?
    Een feest in uw wijken of straat, een ongeval, een inbraak, een verhaal uit het verleden, nieuws uit uw vereniging, iemand in de bloemetjes zetten, u zoekt iets, u verzamelt iets, u hebt iets nieuws op uw site geplaatst en u wil dit te kennen geven, ergens ontvreden over...
    Kortom, u kunt helpen om Beverse Weetjes nog completer te maken,
    bezoekers nog beter informeren over het reilen en zeilen in Beveren.
    De band tussen de inwoners nog hechter maken.

    Hoe doet u dat?
    Onder dit item ziet u REAGEER staan, klik erop en plaats uw bijdrage.
    Onder LAATSTE COMMENTAREN (zie linker marge) zijn de bijdragen te volgen en te lezen.
    De bijdragen zullen eveneens gebundeld en op het blog geplaatst worden.

    Hoe een foto plaatsen?
    Een verhaal, gebeurtenis, activiteit.... staven met een of meerdere foto's of een affiche, het kan.  
    Stuur deze door naar Beverse Weetjes klik hier deze zullen erbij geplaatst worden.
    Bijdragen met foto of affiche worden gepubliceerd op dit blog. 

    PS: Oude foto's waar een verhaal aan vastzit zijn steeds van harte welkom!!! 
    Stuur ze door en doe uw verhaal. Ze zullen zeker verschijnen!

    Bedankt aan allen die al reageerden op blog  mee (1) van 29 september

    04-10-2007 om 06:22 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)
    01-10-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koninklijke Pijpensociëteit 'Deugd en Vreugd'
    Folkloristische vereniging 'Deugd en Vreugd' op naar de 100

    Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket


     Op 7 oktober gaat de vlam terug in de pijp bij 'Deugd  en Vreugd'. En dat reeds voor het 98ste jaar op rij. Daarmee is de Pijpensociëteit de oudste vereniging in Beveren-Leie. De Smoorgilde werd gesticht in 1910 door Jan Desimpelaere.
     
    Jan was klompenmaker en lokaalhouder van 'De Kloef', het eerste lokaal van 'Deugd en Vreugd'. Sinds begin 1952 is het lokaal gevestigd in 't Fonteintje, toen nog het gemeentehuis. 
    Vorig jaar telde de Beverse Koninklijke Pijpensociëteit 60 leden. 
    Het bestuur hoopt al die leden terug te mogen begroeten en daarbij hun vriendengroep aan te vullen met nieuwe leden, iedereen is van harte welkom.
    Het lidmaatschap bedraagt €10. 
      
    Het programma van het seizoen 2007/2008 ziet er als volgt uit:
    Het seizoen loopt over 5 smoringen:
    1ste smoring op 07.10.2007 met fijne tabak,
    2de smoring op 04.11.2007 met grove tabak,
    3de smoring op 02.12.2007 met fijne tabak.
    Op 03.02.2008 gaat de vierde smoring door met grove tabak
    en op 02.03.2008 is de laatste smoring van het seizoen met fijne tabak.

    Op 09 december 2007 is er naar jaarlijkse gewoonte om 09.30 uur eucharistieviering voor alle leden en overleden leden.
    De jaarlijkse kaarting gaat door op 09 februari 2008.
    Voor meer info kunt u steeds terecht bij Jozef Bostoen tel 056/ 71 56 45 of iemand van het bestuur.

    Op de foto het bestuur: v.l.n.r.: voor ondervoorzitter en penningmeester Willy Devos, voorzitter Annie Olieux en secretaris Jef Bostoen. Achter: hulpsecretaris Jan Moerman en bestuurslid Jan Tijtgat.

    01-10-2007 om 00:00 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)
    29-09-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stationswijkfeesten te Beveren-Leie

    In het weekend van 5-6-7-en 8 oktober is het in de Stationswijk genieten van de
    37ste  Stationswijkfeesten.
    Het goed gevulde programma biedt voor elk wat wils,
    van jong tot oud, sportief of rustige genieters.


    De feesten gaan van start op vrijdag 5 oktober om 14u met een ontspanningsnamiddag voor de derde leeftijd, gevolgd door een vrije kaarting. Om 21u zijn de jongeren aan de beurt met discoavond.

    Zaterdag 6 oktober: Tussen 8.30u en14u inschrijving mountainbike veldtoertocht met een keuze van 35 of 60 km. Vrij vertrek en aankomst aan de feesttent in de Varentstraat te Beveren-Leie. Vorig jaar waren er 500 tevreden deelnemers. De inschrijving bedraagt €4, bij aankomst is er een gratis consumptie en Hotdog. Er is tevens wasgelegenheid en de mogelijkheid om het materiaal te reinigen. Een Mountainbike huren kan bij Rijwielen Rudy: 0472/37 07 25 of  056/72 97 94 
    Om 14u komt 'Clown Lollebop' alle kinderen van de wijk animeren. Vanaf 20u is er dansavond voor jong en oud met disco en voor iedereen een hapje en een drankje (3 gratis consumpties)

    Zondag 7 oktober start de dag om 10u met een eucharistieviering in de tent, opgeluisterd door het St. Gregorius Zanggilde. Om 11u is er een aperitiefconcert door het Bevers Koninklijk Harmonie Orkest en omstreeks 13u wacht de feestdis. De namiddag wordt verder gezet met een gezellig samenzijn en aangepaste muziek.

    Op maandag 8 oktober zal de koffietafel om 14u gedekt staan voor alle dames van de wijk en om 17u is er de trekking van de GROTE TOMBOLA.

    Meer info bij Carlos Devlaminck Spijkerlaan 49, 8791 Beveren-Leie - tel. 056/71 10 07

    29-09-2007 om 18:18 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Samen onderweg
     Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
    Op de foto: Pastoor Luc Suys, Mevr Lutgarde De Gendt,  Mevr. Leen Debeuf
    Samen onderweg
    Op donderdagavond 27 september ging de voorbereiding naar het H. Vormsel dat op 18 mei 2008 zal plaatsvinden van start met een gezinsavond in de St. Jan-de-Doperkerk. Pastoor E.H. Luc Suys heette de kandidaat-vormelingen, hun ouders en de aanwezigen van harte welkom. Daarbij schetste hij een korte historiek van hoe de vormselcatechese de afgelopen jaren in zijn werk ging en stelde daarbij Leen Debeuf voor. Leen zal voor het derde jaar op rij de vormselcatechese in goede banen leiden. De pastoor deed ook een warme oproep naar mensen die hun medewerking willen verlenen. Leen stelde op haar beurt de spreekster Mevr. Lutgarde De Gendt voor. Zij koos twee bijbelverhalen uit: ‘De verloren zoon’ en ‘Martha en Maria’ die een rode draad vormden doorheen deze gezinsavond.

    Daarover geeft Leen wat meer uitleg: “Het verhaal van de verloren zoon is tot op heden nog brandend actueel. Ben jij de jongste zoon die het niet zo nauw neemt met de regels en dan tot inkeer komt en met een hoge dosis moed je fout durft toe te geven? Ben jij de vader die niemand op zijn fouten vastpint, maar liefdevol diegene vergeeft die hem erg diep gekwetst heeft? Ben jij de oudste zoon, die zo menselijk reageert, wanneer na al je inzet en toewijding een ander met de pluimen gaat lopen? Iedereen herkende wel een karaktertrekje van zichzelf doorheen het verhaal. Ook Martha en Maria hadden hetzelfde voor toen Jezus op bezoek kwam. Ben jij de jongste zus die met volle aandacht een luisterend oor biedt aan Jezus en volledig opgaat in het evangelie? Ben jij de oudste zus die veeleisend is voor zichzelf en vol toewijding haar taak ter harte neemt zodat zij ontgoocheld met al het werk achterblijft en niet de voldoening van de diepgang in het leven vindt? Tot slot volgde er nog een sprookje, en ze leefden nog lang en gelukkig…, dat wensen we ieder van jullie ook toe.
    We hopen dat het een aanstekelijke avond was en dat je geraakt werd door het vuur van het evangelie om te groeien in geloof.”

    29-09-2007 om 10:29 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VTK Leiegalm organiseert grote show
    Op zaterdag 27 oktober 2007 organiseert VKT Leiegalm een grote verjaardagsshow voor zanger en entertainer MIKE ANTHONY.

    Hierbij treden nog 9 andere artiesten op:
    KEVIN KENZO, DJUNA, MICHAEL ANGELO, ELVIRE EN EDDY RICH, INZO, DANNY BRENDO, NADINE, MARJAN BERGER en JOHN LARRY. 
    Iedereen is van harte welkom op dit evenement dat doorgaat in OC 't Klokhuis, Kerkdreef 23 te Beveren-Leie. De deuren gaan open om 18.00u. De show begint om 19.00u.

    Inkom: VVK 6.00 euro,  ADD 8.00 euro 
    Voor meer info of kaarten in voorverkoop:  klik hier.

    29-09-2007 om 08:08 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)
    28-09-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geert Deloof Gemeentelijk ACW voorzitter
    Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
    In opvolging van Pietro Iacopucci werd er op donderdag 27 september een nieuwe voorzitter voor het Gemeentelijk ACW aangesteld. Pietro, die een aantal jaren het Gemeentelijk ACW leidde kon het voorzitterschap met zijn schepenambt niet meer verenigen.
     
    Geert Deloof, die reeds jarenlang het ACW secretariaat in Beveren-Leie waarneemt, werd bereid gevonden deze taak op zich te nemen. Zijn aanstelling werd door de gemeentelijke ACW-raad unaniem bekrachtigd.
    In opvolging van Marleen Staelens, die ontslag nam als secretaris, komt Myriam Sabbe uit Desselgem. Ook deze aanstelling werd door de gemeentelijke ACW- raad unaniem bekrachtigd. 

    De nieuwe gemeentelijke ACW-bestuursploeg ziet er als volgt uit:
    *voorzitter politieke cel: Michel Chanterie
    *voorzitter gemeentelijk ACW: Geert Deloof
    *secretaris gemeentelijk ACW: Myriam Sabbe
    *penningmeester: Hein Decabooter
    *proost: Frans Huyghe
    Op de foto v.l.n.r.:
    Myriam Sabbe, Geert Deloof, verbondsbegeleider Wim Verlinde en Michel Chanterie. 

    28-09-2007 om 08:57 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)
    26-09-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prikbord
    Hoewel het nog veraf is, onze vereniging wil het traditionele nieuwjaarsconcert nu reeds aankondigen.
    Alle geïnteresseerden kunnen nu al de datum in hun agenda vastprikken.

    Koninklijk Bevers Harmonieorkest 
    Nieuwjaarsconcert vrijdag 4 januari 2008, om 20 u in de Sint Jan-De-Doperkerk te Beveren-Leie
    Toegang : gereserveerde plaats € 12,50 ; gewone kaart € 8,- ; gezinskaart € 25,-.
    Info en programma op latere datum.
    Vriedelijke groeten Germain Courtens

    26-09-2007 om 22:08 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)


    Beveren-Leie

    Photobucket



    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Archief per dag
  • 30-12-2019
  • 19-05-2010
  • 15-03-2010
  • 14-03-2010
  • 10-03-2010
  • 09-03-2010
  • 08-03-2010
  • 04-03-2010
  • 03-03-2010
  • 02-03-2010
  • 01-03-2010
  • 27-02-2010
  • 24-02-2010
  • 23-02-2010
  • 22-02-2010
  • 20-02-2010
  • 19-02-2010
  • 18-02-2010
  • 17-02-2010
  • 16-02-2010
  • 13-02-2010
  • 12-02-2010
  • 11-02-2010
  • 09-02-2010
  • 08-02-2010
  • 07-02-2010
  • 06-02-2010
  • 05-02-2010
  • 04-02-2010
  • 03-02-2010
  • 02-02-2010
  • 01-02-2010
  • 31-01-2010
  • 30-01-2010
  • 29-01-2010
  • 27-01-2010
  • 26-01-2010
  • 24-01-2010
  • 22-01-2010
  • 20-01-2010
  • 16-01-2010
  • 15-01-2010
  • 14-01-2010
  • 13-01-2010
  • 12-01-2010
  • 11-01-2010
  • 09-01-2010
  • 08-01-2010
  • 07-01-2010
  • 04-01-2010
  • 02-01-2010
  • 01-01-2010
  • 31-12-2009
  • 29-12-2009
  • 28-12-2009
  • 27-12-2009
  • 26-12-2009
  • 25-12-2009
  • 23-12-2009
  • 22-12-2009
  • 21-12-2009
  • 19-12-2009
  • 18-12-2009
  • 17-12-2009
  • 16-12-2009
  • 14-12-2009
  • 13-12-2009
  • 12-12-2009
  • 10-12-2009
  • 09-12-2009
  • 08-12-2009
  • 07-12-2009
  • 06-12-2009
  • 04-12-2009
  • 03-12-2009
  • 02-12-2009
  • 30-11-2009
  • 28-11-2009
  • 27-11-2009
  • 26-11-2009
  • 24-11-2009
  • 22-11-2009
  • 21-11-2009
  • 20-11-2009
  • 18-11-2009
  • 17-11-2009
  • 16-11-2009
  • 15-11-2009
  • 13-11-2009
  • 12-11-2009
  • 11-11-2009
  • 09-11-2009
  • 08-11-2009
  • 06-11-2009
  • 05-11-2009
  • 04-11-2009
  • 03-11-2009
  • 01-11-2009
  • 29-10-2009
  • 26-10-2009
  • 24-10-2009
  • 23-10-2009
  • 21-10-2009
  • 20-10-2009
  • 19-10-2009
  • 18-10-2009
  • 17-10-2009
  • 16-10-2009
  • 14-10-2009
  • 12-10-2009
  • 10-10-2009
  • 09-10-2009
  • 08-10-2009
  • 06-10-2009
  • 05-10-2009
  • 04-10-2009
  • 02-10-2009
  • 01-10-2009
  • 30-09-2009
  • 28-09-2009
  • 27-09-2009
  • 25-09-2009
  • 22-09-2009
  • 21-09-2009
  • 20-09-2009
  • 19-09-2009
  • 18-09-2009
  • 16-09-2009
  • 15-09-2009
  • 14-09-2009
  • 13-09-2009
  • 11-09-2009
  • 10-09-2009
  • 09-09-2009
  • 08-09-2009
  • 07-09-2009
  • 06-09-2009
  • 05-09-2009
  • 04-09-2009
  • 02-09-2009
  • 01-09-2009
  • 31-08-2009
  • 30-08-2009
  • 29-08-2009
  • 28-08-2009
  • 27-08-2009
  • 26-08-2009
  • 25-08-2009
  • 24-08-2009
  • 23-08-2009
  • 21-08-2009
  • 20-08-2009
  • 17-08-2009
  • 16-08-2009
  • 15-08-2009
  • 14-08-2009
  • 12-08-2009
  • 11-08-2009
  • 08-08-2009
  • 07-08-2009
  • 05-08-2009
  • 04-08-2009
  • 03-08-2009
  • 02-08-2009
  • 01-08-2009
  • 28-07-2009
  • 27-07-2009
  • 26-07-2009
  • 25-07-2009
  • 24-07-2009
  • 22-07-2009
  • 21-07-2009
  • 20-07-2009
  • 18-07-2009
  • 17-07-2009
  • 16-07-2009
  • 15-07-2009
  • 14-07-2009
  • 13-07-2009
  • 12-07-2009
  • 11-07-2009
  • 10-07-2009
  • 08-07-2009
  • 07-07-2009
  • 05-07-2009
  • 04-07-2009
  • 03-07-2009
  • 02-07-2009
  • 01-07-2009
  • 28-06-2009
  • 27-06-2009
  • 26-06-2009
  • 25-06-2009
  • 24-06-2009
  • 22-06-2009
  • 21-06-2009
  • 20-06-2009
  • 19-06-2009
  • 17-06-2009
  • 14-06-2009
  • 11-06-2009
  • 09-06-2009
  • 08-06-2009
  • 07-06-2009
  • 06-06-2009
  • 04-06-2009
  • 03-06-2009
  • 02-06-2009
  • 01-06-2009
  • 30-05-2009
  • 29-05-2009
  • 27-05-2009
  • 26-05-2009
  • 23-05-2009
  • 22-05-2009
  • 21-05-2009
  • 19-05-2009
  • 18-05-2009
  • 17-05-2009
  • 13-05-2009
  • 12-05-2009
  • 11-05-2009
  • 10-05-2009
  • 06-05-2009
  • 05-05-2009
  • 04-05-2009
  • 28-04-2009
  • 27-04-2009
  • 25-04-2009
  • 22-04-2009
  • 21-04-2009
  • 17-04-2009
  • 15-04-2009
  • 12-04-2009
  • 11-04-2009
  • 10-04-2009
  • 08-04-2009
  • 07-04-2009
  • 05-04-2009
  • 03-04-2009
  • 02-04-2009
  • 01-04-2009
  • 31-03-2009
  • 30-03-2009
  • 28-03-2009
  • 26-03-2009
  • 25-03-2009
  • 24-03-2009
  • 23-03-2009
  • 22-03-2009
  • 21-03-2009
  • 18-03-2009
  • 14-03-2009
  • 12-03-2009
  • 11-03-2009
  • 09-03-2009
  • 08-03-2009
  • 07-03-2009
  • 06-03-2009
  • 05-03-2009
  • 04-03-2009
  • 03-03-2009
  • 02-03-2009
  • 01-03-2009
  • 28-02-2009
  • 25-02-2009
  • 24-02-2009
  • 20-02-2009
  • 19-02-2009
  • 17-02-2009
  • 16-02-2009
  • 13-02-2009
  • 11-02-2009
  • 10-02-2009
  • 09-02-2009
  • 08-02-2009
  • 07-02-2009
  • 02-02-2009
  • 01-02-2009
  • 31-01-2009
  • 30-01-2009
  • 27-01-2009
  • 26-01-2009
  • 23-01-2009
  • 21-01-2009
  • 18-01-2009
  • 15-01-2009
  • 11-01-2009
  • 10-01-2009
  • 09-01-2009
  • 07-01-2009
  • 04-01-2009
  • 03-01-2009
  • 01-01-2009
  • 31-12-2008
  • 30-12-2008
  • 29-12-2008
  • 27-12-2008
  • 26-12-2008
  • 25-12-2008
  • 24-12-2008
  • 23-12-2008
  • 22-12-2008
  • 21-12-2008
  • 19-12-2008
  • 18-12-2008
  • 17-12-2008
  • 13-12-2008
  • 11-12-2008
  • 10-12-2008
  • 09-12-2008
  • 08-12-2008
  • 05-12-2008
  • 03-12-2008
  • 02-12-2008
  • 01-12-2008
  • 30-11-2008
  • 28-11-2008
  • 27-11-2008
  • 26-11-2008
  • 24-11-2008
  • 22-11-2008
  • 21-11-2008
  • 20-11-2008
  • 19-11-2008
  • 18-11-2008
  • 17-11-2008
  • 13-11-2008
  • 12-11-2008
  • 11-11-2008
  • 10-11-2008
  • 08-11-2008
  • 07-11-2008
  • 05-11-2008
  • 04-11-2008
  • 03-11-2008
  • 02-11-2008
  • 01-11-2008
  • 30-10-2008
  • 27-10-2008
  • 26-10-2008
  • 23-10-2008
  • 22-10-2008
  • 21-10-2008
  • 20-10-2008
  • 19-10-2008
  • 17-10-2008
  • 16-10-2008
  • 15-10-2008
  • 14-10-2008
  • 12-10-2008
  • 10-10-2008
  • 09-10-2008
  • 08-10-2008
  • 07-10-2008
  • 06-10-2008
  • 03-10-2008
  • 02-10-2008
  • 01-10-2008
  • 30-09-2008
  • 29-09-2008
  • 28-09-2008
  • 27-09-2008
  • 26-09-2008
  • 25-09-2008
  • 23-09-2008
  • 22-09-2008
  • 21-09-2008
  • 20-09-2008
  • 17-09-2008
  • 16-09-2008
  • 15-09-2008
  • 14-09-2008
  • 13-09-2008
  • 12-09-2008
  • 08-09-2008
  • 04-09-2008
  • 03-09-2008
  • 02-09-2008
  • 01-09-2008
  • 31-08-2008
  • 30-08-2008
  • 28-08-2008
  • 27-08-2008
  • 26-08-2008
  • 25-08-2008
  • 24-08-2008
  • 21-08-2008
  • 19-08-2008
  • 18-08-2008
  • 15-08-2008
  • 14-08-2008
  • 13-08-2008
  • 11-08-2008
  • 10-08-2008
  • 06-08-2008
  • 04-08-2008
  • 03-08-2008
  • 02-08-2008
  • 21-07-2008
  • 17-07-2008
  • 16-07-2008
  • 08-07-2008
  • 07-07-2008
  • 06-07-2008
  • 05-07-2008
  • 04-07-2008
  • 03-07-2008
  • 02-07-2008
  • 01-07-2008
  • 30-06-2008
  • 29-06-2008
  • 28-06-2008
  • 25-06-2008
  • 23-06-2008
  • 22-06-2008
  • 21-06-2008
  • 20-06-2008
  • 19-06-2008
  • 17-06-2008
  • 16-06-2008
  • 15-06-2008
  • 14-06-2008
  • 12-06-2008
  • 11-06-2008
  • 10-06-2008
  • 09-06-2008
  • 08-06-2008
  • 06-06-2008
  • 05-06-2008
  • 04-06-2008
  • 03-06-2008
  • 02-06-2008
  • 01-06-2008
  • 31-05-2008
  • 30-05-2008
  • 29-05-2008
  • 28-05-2008
  • 27-05-2008
  • 26-05-2008
  • 25-05-2008
  • 21-05-2008
  • 20-05-2008
  • 18-05-2008
  • 17-05-2008
  • 15-05-2008
  • 13-05-2008
  • 12-05-2008
  • 11-05-2008
  • 10-05-2008
  • 07-05-2008
  • 06-05-2008
  • 03-05-2008
  • 02-05-2008
  • 30-04-2008
  • 29-04-2008
  • 28-04-2008
  • 27-04-2008
  • 26-04-2008
  • 25-04-2008
  • 23-04-2008
  • 22-04-2008
  • 21-04-2008
  • 20-04-2008
  • 19-04-2008
  • 18-04-2008
  • 16-04-2008
  • 15-04-2008
  • 14-04-2008
  • 10-04-2008
  • 09-04-2008
  • 08-04-2008
  • 07-04-2008
  • 06-04-2008
  • 05-04-2008
  • 04-04-2008
  • 03-04-2008
  • 02-04-2008
  • 01-04-2008
  • 31-03-2008
  • 29-03-2008
  • 28-03-2008
  • 27-03-2008
  • 26-03-2008
  • 25-03-2008
  • 23-03-2008
  • 22-03-2008
  • 21-03-2008
  • 20-03-2008
  • 19-03-2008
  • 18-03-2008
  • 17-03-2008
  • 16-03-2008
  • 15-03-2008
  • 14-03-2008
  • 13-03-2008
  • 12-03-2008
  • 11-03-2008
  • 10-03-2008
  • 08-03-2008
  • 07-03-2008
  • 05-03-2008
  • 04-03-2008
  • 03-03-2008
  • 01-03-2008
  • 29-02-2008
  • 28-02-2008
  • 27-02-2008
  • 26-02-2008
  • 25-02-2008
  • 23-02-2008
  • 22-02-2008
  • 21-02-2008
  • 19-02-2008
  • 18-02-2008
  • 17-02-2008
  • 16-02-2008
  • 15-02-2008
  • 14-02-2008
  • 12-02-2008
  • 09-02-2008
  • 07-02-2008
  • 06-02-2008
  • 05-02-2008
  • 04-02-2008
  • 03-02-2008
  • 02-02-2008
  • 31-01-2008
  • 30-01-2008
  • 29-01-2008
  • 28-01-2008
  • 27-01-2008
  • 26-01-2008
  • 25-01-2008
  • 24-01-2008
  • 23-01-2008
  • 22-01-2008
  • 20-01-2008
  • 18-01-2008
  • 17-01-2008
  • 16-01-2008
  • 15-01-2008
  • 14-01-2008
  • 13-01-2008
  • 12-01-2008
  • 11-01-2008
  • 10-01-2008
  • 09-01-2008
  • 08-01-2008
  • 07-01-2008
  • 05-01-2008
  • 04-01-2008
  • 02-01-2008
  • 01-01-2008
  • 30-12-2007
  • 29-12-2007
  • 27-12-2007
  • 26-12-2007
  • 25-12-2007
  • 23-12-2007
  • 22-12-2007
  • 21-12-2007
  • 19-12-2007
  • 18-12-2007
  • 17-12-2007
  • 16-12-2007
  • 15-12-2007
  • 14-12-2007
  • 13-12-2007
  • 12-12-2007
  • 11-12-2007
  • 10-12-2007
  • 09-12-2007
  • 07-12-2007
  • 06-12-2007
  • 05-12-2007
  • 04-12-2007
  • 03-12-2007
  • 02-12-2007
  • 28-11-2007
  • 26-11-2007
  • 24-11-2007
  • 23-11-2007
  • 22-11-2007
  • 20-11-2007
  • 18-11-2007
  • 17-11-2007
  • 16-11-2007
  • 14-11-2007
  • 13-11-2007
  • 12-11-2007
  • 11-11-2007
  • 09-11-2007
  • 08-11-2007
  • 07-11-2007
  • 06-11-2007
  • 05-11-2007
  • 03-11-2007
  • 02-11-2007
  • 30-10-2007
  • 29-10-2007
  • 27-10-2007
  • 26-10-2007
  • 25-10-2007
  • 24-10-2007
  • 23-10-2007
  • 22-10-2007
  • 21-10-2007
  • 20-10-2007
  • 18-10-2007
  • 17-10-2007
  • 16-10-2007
  • 13-10-2007
  • 12-10-2007
  • 10-10-2007
  • 09-10-2007
  • 07-10-2007
  • 05-10-2007
  • 04-10-2007
  • 01-10-2007
  • 29-09-2007
  • 28-09-2007
  • 26-09-2007
  • 25-09-2007
  • 24-09-2007
  • 22-09-2007
  • 21-09-2007
  • 20-09-2007
  • 19-09-2007
  • 18-09-2007
  • 17-09-2007
  • 14-09-2007
  • 13-09-2007
  • 11-09-2007
  • 10-09-2007
  • 09-09-2007
  • 08-09-2007
  • 07-09-2007
  • 05-09-2007
  • 03-09-2007
  • 01-09-2007
  • 30-08-2007
  • 29-08-2007
  • 28-08-2007
  • 27-08-2007
  • 26-08-2007
  • 23-08-2007
  • 21-08-2007
  • 19-08-2007
  • 14-08-2007
  • 12-08-2007
  • 09-08-2007
  • 05-08-2007
  • 04-08-2007
  • 01-08-2007
  • 26-07-2007
  • 20-07-2007
  • 18-07-2007
  • 17-07-2007
  • 16-07-2007
  • 15-07-2007
  • 12-07-2007
  • 10-07-2007
  • 08-07-2007
  • 07-07-2007
  • 06-07-2007
  • 05-07-2007
  • 03-07-2007
  • 02-07-2007
  • 01-07-2007
  • 29-06-2007
  • 28-06-2007
  • 27-06-2007
  • 26-06-2007
  • 24-06-2007
  • 21-06-2007
  • 20-06-2007
  • 19-06-2007
  • 18-06-2007
  • 15-06-2007
  • 13-06-2007
  • 12-06-2007
  • 11-06-2007
  • 10-06-2007
  • 09-06-2007
  • 08-06-2007
  • 07-06-2007
  • 05-06-2007
  • 04-06-2007
  • 02-06-2007
  • 01-06-2007
  • 31-05-2007
  • 30-05-2007
  • 29-05-2007
  • 28-05-2007
  • 27-05-2007
  • 26-05-2007
  • 25-05-2007
  • 24-05-2007
  • 23-05-2007
  • 21-05-2007
  • 19-05-2007
  • 18-05-2007
  • 17-05-2007
  • 16-05-2007
  • 15-05-2007
  • 14-05-2007
  • 12-05-2007
  • 11-05-2007
  • 09-05-2007
  • 07-05-2007
  • 04-05-2007
  • 02-05-2007
  • 30-04-2007
  • 29-04-2007
  • 28-04-2007
  • 27-04-2007
  • 26-04-2007
  • 24-04-2007
  • 21-04-2007
  • 18-04-2007
  • 15-04-2007
  • 13-04-2007
  • 12-04-2007
  • 09-04-2007
  • 08-04-2007
  • 07-04-2007
  • 05-04-2007
  • 04-04-2007
  • 03-04-2007
  • 01-04-2007
  • 30-03-2007
  • 29-03-2007
  • 28-03-2007
  • 27-03-2007
  • 26-03-2007
  • 25-03-2007
  • 24-03-2007
  • 22-03-2007
  • 21-03-2007
  • 20-03-2007
  • 18-03-2007
  • 17-03-2007
  • 16-03-2007
  • 15-03-2007
  • 14-03-2007
  • 13-03-2007
  • 12-03-2007
  • 10-03-2007
  • 08-03-2007
  • 07-03-2007
  • 05-03-2007
  • 04-03-2007
  • 03-03-2007
  • 02-03-2007
  • 01-03-2007
  • 28-02-2007
  • 26-02-2007
  • 24-02-2007
  • 21-02-2007
  • 19-02-2007
  • 18-02-2007
  • 17-02-2007
  • 16-02-2007
  • 14-02-2007
  • 11-02-2007
  • 10-02-2007
  • 08-02-2007
  • 05-02-2007
  • 03-02-2007
  • 02-02-2007
  • 01-02-2007
  • 31-01-2007
  • 29-01-2007
  • 28-01-2007
  • 25-01-2007
  • 24-01-2007
  • 23-01-2007
  • 22-01-2007
  • 20-01-2007
  • 19-01-2007
  • 18-01-2007
  • 17-01-2007
  • 16-01-2007
  • 15-01-2007
  • 14-01-2007
  • 13-01-2007
  • 12-01-2007
  • 11-01-2007
  • 10-01-2007
  • 09-01-2007
  • 08-01-2007
  • 07-01-2007
  • 04-01-2007
  • 03-01-2007
  • 01-01-2007
  • 31-12-2006
  • 29-12-2006
  • 28-12-2006
  • 27-12-2006
  • 26-12-2006
  • 25-12-2006
  • 24-12-2006
  • 23-12-2006
  • 22-12-2006
  • 21-12-2006
  • 20-12-2006
  • 19-12-2006
  • 18-12-2006
  • 17-12-2006
  • 16-12-2006
  • 15-12-2006
  • 14-12-2006
  • 13-12-2006
  • 12-12-2006
  • 11-12-2006
  • 09-12-2006
  • 07-12-2006
  • 06-12-2006
  • 05-12-2006
  • 04-12-2006
  • 01-12-2006
  • 29-11-2006
  • 28-11-2006
  • 27-11-2006
  • 26-11-2006
  • 25-11-2006
  • 24-11-2006
  • 23-11-2006
  • 21-11-2006
  • 19-11-2006
  • 18-11-2006
  • 17-11-2006
  • 16-11-2006
  • 15-11-2006
  • 14-11-2006
  • 13-11-2006
  • 11-11-2006
  • 10-11-2006
  • 07-11-2006
  • 06-11-2006
  • 05-11-2006
  • 04-11-2006
  • 03-11-2006
  • 02-11-2006
  • 30-10-2006
  • 29-10-2006
  • 26-10-2006
  • 25-10-2006
  • 24-10-2006
  • 23-10-2006
  • 22-10-2006
  • 21-10-2006
  • 17-10-2006
  • 14-10-2006
  • 13-10-2006
  • 12-10-2006
  • 11-10-2006
  • 10-10-2006
  • 08-10-2006
  • 06-10-2006
  • 05-10-2006
  • 04-10-2006
  • 02-10-2006
  • 01-10-2006
  • 30-09-2006
  • 28-09-2006
  • 27-09-2006
  • 26-09-2006
  • 23-09-2006
  • 22-09-2006
  • 20-09-2006
  • 19-09-2006
  • 18-09-2006
  • 17-09-2006
  • 13-09-2006
  • 12-09-2006
  • 11-09-2006
  • 10-09-2006
  • 09-09-2006
  • 05-09-2006
  • 03-09-2006
  • 02-09-2006
  • 01-09-2006
  • 31-08-2006
  • 30-08-2006
  • 28-08-2006
  • 27-08-2006
  • 26-08-2006
  • 23-08-2006
  • 22-08-2006
  • 21-08-2006
  • 20-08-2006
  • 19-08-2006
  • 18-08-2006
  • 17-08-2006
  • 16-08-2006
  • 15-08-2006
  • 13-08-2006
  • 12-08-2006
  • 10-08-2006
  • 07-08-2006
  • 06-08-2006
  • 05-08-2006
  • 04-08-2006
  • 03-08-2006
  • 02-08-2006
  • 01-08-2006
  • 30-07-2006
  • 29-07-2006
  • 28-07-2006
  • 27-07-2006
  • 26-07-2006
  • 25-07-2006
  • 24-07-2006
  • 23-07-2006
  • 22-07-2006
  • 18-07-2006
  • 16-07-2006
  • 15-07-2006
  • 14-07-2006
  • 13-07-2006
  • 12-07-2006
  • 10-07-2006
  • 08-07-2006
  • 07-07-2006
  • 05-07-2006
  • 04-07-2006
  • 03-07-2006
  • 02-07-2006
  • 01-07-2006
  • 30-06-2006
  • 29-06-2006
  • 27-06-2006
  • 26-06-2006
  • 25-06-2006
  • 24-06-2006
  • 23-06-2006
  • 21-06-2006
  • 20-06-2006
  • 18-06-2006
  • 16-06-2006
  • 15-06-2006
  • 14-06-2006
  • 12-06-2006
  • 06-06-2006
  • 05-06-2006
  • 04-06-2006
  • 03-06-2006
  • 30-05-2006
  • 27-05-2006
  • 24-05-2006
  • 23-05-2006
  • 22-05-2006
  • 21-05-2006
  • 20-05-2006
  • 19-05-2006
  • 17-05-2006
  • 15-05-2006
  • 14-05-2006
  • 13-05-2006
  • 12-05-2006
  • 08-05-2006
  • 05-05-2006
  • 04-05-2006
  • 03-05-2006
  • 02-05-2006
  • 30-04-2006
  • 29-04-2006
  • 28-04-2006
  • 27-04-2006
  • 25-04-2006
  • 24-04-2006
  • 23-04-2006
  • 22-04-2006
  • 21-04-2006
  • 19-04-2006
  • 18-04-2006
  • 17-04-2006
  • 15-04-2006
  • 14-04-2006
  • 13-04-2006
  • 12-04-2006
  • 10-04-2006
  • 09-04-2006
  • 08-04-2006
  • 07-04-2006
  • 05-04-2006
  • 03-04-2006
  • 02-04-2006
  • 31-03-2006
  • 28-03-2006
  • 26-03-2006
  • 25-03-2006
  • 24-03-2006
  • 23-03-2006
  • 22-03-2006
  • 21-03-2006

    Mijn favorieten
  • seniorennet.be
  • *************************


  • Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!