Inhoud blog
  • Weer terug
  • examen
  • bezoek
  • Baasje ziek
  • Op bezoek
    Zoeken in blog

    Paulie, grijze roodstaart papegaai, geboren: 19-3-2005
    Over mijzelf
    Ik ben Paulie, en gebruik soms ook wel de schuilnaam Prettig gestoord.
    Ik ben een man en woon in Menen (België) en mijn beroep is Het zotteken uithangen.
    Ik ben geboren op 19/03/2005 en ben nu dus 19 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: Iedere dag lekker rondfladderen in het huis en vooral aan mijn baasje zijn oren knabbelen.
    Ik ben hier aangekomen op 15 juni 2005 en ik was toen 12 weken oud en ik moet zeggen, ik ben hier met mijn gat in de boter gevallen.
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Paulie vertelt
    Over ons gezin
    Iedere dag is de moeite waard
    10-06-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.recept

    Asperges met gerookte zalm en gekruide boter

    Ingrediënten voor 2 personen:

    1 bussel witte Belgische asperges
    200 g gerookte zalm
    200 g boter
    1 el vers gehakte dille
    snuifje mosterd

    honing kruiden
    enkele kerstomaatjes
    verse basilicum
    zout 

     

    Schil de asperges en spoel ze nog even in koud water met wat citroensap (voor de mooie witte kleur).

    Kook of stoom ze vervolgens beetgaar in lichtgezouten water.
    Smelt ondertussen langzaam de boter zonder ze te laten kleuren en voeg hieraan de dille en mosterdkruiden toe.
    Haal de asperges uit de stoomkoker of pan en verdeel op grote borden.
    Schik er de gerookte zalm op en lepel er de botersaus over, versier nog met een kerstomaatje en wat verse basilicum.
    Lekker met wat knapperig stokbrood en een fris glas witte wijn.

    10-06-2006 om 16:35 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.recept

    IJsbergslasoep

     

    Ingrediënten:
    1 ijsbergsla, in grove stukken
    1 aardappel, geschild, in dobbelsteentjes
    1 sjalot, gesnipperd
    groentebouillon naar smaak
    1 dl (soja)melk
    1 eetl. olie
    1 theel. dragon
    8 stengels bieslook, ter garnering
    peper en zout

    Bereidingswijze:
    Verwarm de olie en fruit het sjalotje zachtjes glazig.

    Voeg de aardappelblokjes en ca. ¾ l water toe en breng de soep aan de kook.

    Voeg na ca. 10min. koken de sla toe en laat de soep nog enkele minuten zachtjes verder koken.

    Voeg de bouillon, de (soja)melk en indien nodig meer (heet) water toe en pureer de soep zeer goed fijn.

    Breng de soep op smaak en laat ze goed doorwarmen, maar niet meer koken (koken doet de sojamelk schiften) alvorens te serveren.

    Leg ter garnering in elk bord soep 2 takjes bieslook.

    10-06-2006 om 16:16 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koffietijd
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

    10-06-2006 om 16:07 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.recept

    Pikante mie met gehakt

     

    Ingrediënten voor 4 personen

    300 gr Chinese eiermie of andere fijne miesoort

    4 lente-bosuitjes

    1 prei

    2 el ketjap manis

    3 el zoete (sweet) chilisaus

    2 tl sambal

    1 el maïzena

    2 el (wok) olie
    500 gr rundergehakt

    100 ml bouillon (van tablet of uit glazen pot)

    voor de liefhebbers 100 gr ongezouten pinda's

     

    Voorbereiding
    Bereid de mie volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking en laat in het vergiet goed uitlekken.

    Snijd de bosuitjes met loof en de prei in ringen.
    Rooster de pinda's in een droge hete koekenpan.

    Meng de ketjap, 2 el chilisaus, sambal, en maïzena door gehakt.

    Bereidingswijze
    Verhit de olie in wok en roerbak het gehakt rul en goudbruin.

    Voeg de bosuitjes en de prei toe en roerbak nog 4 minuten.
    Schenk de bouillon en de rest van de chilisaus erbij.
    Schep de eiermie er luchtig door zodat alles goed warm wordt en serveer het gerecht bestrooid met eventueel de pinda's.

    10-06-2006 om 15:06 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    10-06-2006 om 13:50 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.recept

    Zeebaarsfilets met knoflookpuree

     

    Ingrediënten voor 4 personen

    30 teentjes knoflook

    1 tl rozepeperbolletjes

    30 gram boter

    1 bosje bieslook
    30 cl olijfolie
    peper en zout

    4 takjes tijm

    10 cl droge witte wijn

    4 zeebaarsfilets

     

    Voorbereiding
    Pel de knoflookteentjes, halveer ze en haal de kiemen eruit.

    Leg de teentjes in een steelpannetje, overgiet ze met olijfolie en stoof ze 45 minuten op een heel zacht vuurtje.

    Zorg ervoor dat ze zeker niet kleuren, de teentjes moeten gaar en zacht worden.

    Giet de olie over in een fles.

    Ze bewaart lang in de koelkast en kan nog voor vele bereidingen dienen.

    Bereidingswijze
    Pureer de knoflookteentjes en kruid met peper en zout.

    Kruid de baarsfilets met peper en zout.

    Verhit 4 eetlepels knoflookolie in een grote pan en leg de visfilets erin.

    Draai ze na 4 minuten bakken op middelhoog vuur om, en schep een lepeltje knoflookpuree op elke filet.

    Laat nog even bakken.

    Haal de filets uit de pan en hou ze warm.

    Blus de braadpan met witte wijn en laat die tot de helft inkoken.

    Klop er dan de boter door en tenslotte het gehakte bieslook.

    Serveertips
    Leg de visfilets op warme borden.

    Overgiet ze met saus en versier ze met tijmtakjes en gemalen roze peperbessen.

    Serveer met gestoomde groenten

    10-06-2006 om 13:47 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen klik op het plaatje

    10-06-2006 om 13:39 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Menu van de dag

    Noordzeetong met hopscheuten

     

    Ingrediënten voor 4 personen

    240 g Noordzeetongfilet
    60 g hopscheuten
    2 dl visfumet
    2 dl room
    10 cl pilsbier
    1 sjalot
    2 wortelen
    1 preiwit
    1 stengel groene selderij
    120 g boter (roomboter)
    peper
    zout

     

    De hopscheuten enkele minuutjes blancheren in lichtgezouten water.

    Afgieten en warm houden.

    De Noordzeetongfilets in reepjes snijden en op een zacht vuurtje laten garen in een mengsel van visfumet en room.

    De vis voorzichtig uit het kookvocht halen en warm houden.

    De saus laten inkoken en opwerken met klontjes boter.

    Ten slotte een scheutje bier (met overheersende hopsmaak) toevoegen.

    Niet meer laten koken.

    De tongreepjes op verwarmde borden schikken, daarop de hopscheuten verdelen en de saus erover napperen.

    Afwerken met fijngesnipperde tuingroenten.

     

     

    Duifje gevuld met asperges en truffelmousseline

     

    Ingrediënten voor 4 personen

    2 duifjes
    12 asperges
    2 eierdooiers
    2 cl truffelsap
    10 g boter (roomboter)
    0.5 dl room
    10 g kervel
    peper
    zout
    nootmuskaat
    0.5 citroen

     

    De duifjes schoonmaken en braden in boter.

    De asperges schillen en beetgaar koken in lichtgezouten water.

    De gekookte asperges goed laten uitlekken en warm houden.

    Een mousselinesaus bereiden.

    Hiervoor de eierdooiers op een zacht vuurtje loskloppen met truffelsap tot een schuimige massa bekomen wordt.

    Door dit mengsel de geklaarde boter roeren.

    Afwerken met een beetje opgeklopte room, peper en zout, wat nootmuskaat en enkele druppels citroensap.

    De duifjes langs de borst lossnijden, de billetjes lossnijden en de borstkas vullen met asperges.

    Zeer warm opdienen en versieren met kervelpluksels.

     

    Tip:

    De braadjus van de duifjes mag ook in de truffelmousseline worden verwerkt.

     

     

    Crème brûlée met aardbeien

     

    Ingrediënten voor 4 personen

    300 g aardbeien
    3 eierdooiers
    1 zakje vanillesuiker
    2 cl grand-marnier
    4 dl room
    4 eetlepels bruine suiker

     

    De aardbeien wassen, de kroontjes verwijderen en goed laten uitlekken.

    De aardbeien verdelen in aparte vuurvaste schoteltjes en besprenkelen met grand-marnier.

    Het eigeel met de vanillesuiker opkloppen tot een schuimig, bleek mengsel.

    Ook de slagroom lichtjes opkloppen en voorzichtig door het eigeel mengen.

    Dit luchtige mengsel verdelen over de vuurvaste schoteltjes.

    De bruine suiker erover strooien en gedurende 1 minuut onder de grill zetten.

    Als de bovenlaag gekarameliseerd is, is het gerecht klaar.

    Koel serveren.

    10-06-2006 om 13:33 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goeiemiddag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

    10-06-2006 om 12:51 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    09-06-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.recept

    Italiaanse asperges

     

    Ingrediënten voor 12 hapjes:

    2 kg witte asperges
    400 gr garnalen
    500 gr slamix (of lollo rosso)
    300 gr tagliatelle al dente
    1 dl droge witte wijn
    75 gr boter
    2 dl crème fraîche
    3 el fijngemalen dille
    Zout

    Peper

     

    Bereidingswijze:

    Maak de asperges schoon en kook ze in 3 minuten gaar.

    Laat de asperges 15-20 van het vuur in de pan nagaren.

    Breng nu 2 dl van het kookvocht met de wijn aan de kook en laat dit tot de helft inkoken. Voeg hieraan de crème fraîche toe en laat de saus opnieuw inkoken.

    Monteer de saus voor het serveren met 75 gr boter, de dille, zout en peper.

    Was de sla zorgvuldig en laat deze uitlekken.

    Kook de garnalen kort en warm ze even mee.
    Serveer de gekookte asperges met de kopjes in de gelijke richting.

    Leg de tagliatelle op het uiteinde van de asperge en decoreer met de slamix.

    Voeg nu de garnalen toe en overgiet het geheel met de aspergesaus.

    09-06-2006 om 22:21 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.recept

    Varkensfiletlapje met kerriesaus

     

    Ingrediënten

    4 varkensfiletlapjes a 100 gr.

    versgemalen peper

    zout

    30 gr. boter

    1 1/2 dl kippenbouillon (van een tablet of poeder)

    50 gr. rozijnen, geweld

    1/2 el maïzena

    1 el kerriepoeder

    1 dl kokosmelk

     

    Bestrooi de varkensfiletlapjes met peper en zout, en bak ze in de hete boter aan beide kanten bruin en in 12 minuten gaar.

    Neem het vlees uit de pan en houd het warm.

    Voeg de bouillon en de rozijnen toe en breng de saus al roerende aan de kook.

    Roer de maïzena en het kerriepoeder door de kokosmelk.

    Voeg het kokosmengsel toe.

    Verwarm de saus al roerende op een laag vuur.

    Serveer de saus bij het vlees.

    Lekker met spinazie en basmati rijst.

    09-06-2006 om 17:56 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.recept

    Varkensschnitzel stroganoff

     

    Ingrediënten

    1 rode en 1 groene paprika, in ringen

    3 el vloeibaar bakvet

    4 gepaneerde varkensschnitzels

    1 zakje stroganoffsaus

    1/2 dl rode wijn

     

    Bak de paprikaringen 5 minuten in het hete bakvet, schep ze uit de pan en bak de varkensschnitzels aan beide kanten lichtbruin en in 12 minuten gaar.

    Neem ze uit de pan en houd ze warm.

    Bereid de stroganoffsaus met de wijn en 2 dl water en voeg de paprikaringen toe.

    Laat de saus op een laag vuur 5 minuten zachtjes koken.

    Lepel een beetje van de saus over de schnitzels en serveer de rest er apart bij.

    Lekker met aardappelpuree en gestoofde prei.

    09-06-2006 om 17:50 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goeieavond
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

    09-06-2006 om 17:41 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.recept

    Gegrilde kabeljauw met kiwi

     

    Ingrediënten

    400 gr. kabeljauwfilet (evt. diepvries)

    1 1/2 el olijfolie

    Peper

    zout

    2 kiwi's gold, geschild en in parten

    2 groene kiwi's, geschild en in parten

    40 gr. boter

    1 1/2 dl room culinair

    1/2 kruidenbouillontablet

    1/2 citroen, uitgeperst

     

    Dep de kabeljauw met keukenpapier droog en wrijf hem in met olie en peper en zout.

    Leg ze in een ingevette ovenschaal en rooster ze 5 minuten onder de hete grill.

    Neem na 5 minuten grillen de schaal uit de oven en leg de partjes kiwi er omheen.

    Bestrijk de kiwi met een beetje olie en schuif de schaal nog 2 minuten onder de hete grill.

    Smelt intussen de boter en klop de room culinair en 1 dl heet water erdoor.

    Roer het bouillontablet en het citroensap erdoor en breng de saus eventueel op smaak met peper en zout.

    Schenk de saus over de vis.

    Lekker met aardappelpuree en een salade van komkommer.

    09-06-2006 om 16:30 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.recept

    Gebakken kippenreepjes in balsamicovinaigrette

     

    Ingrediënten voor 4 personen

    600 g kipfilets

    2 soeplepels balsamicoazijn

    1 teentje knoflook

    1 koffielepel korianderkorrels

    4 soeplepels olijfolie

    6 cl water

    zout

    peper

    1 soeplepel gehakte koriander

    2 koffielepels bieslook

    1 soeplepel basilicum (fijngehakt)

    gemalen roze peper

     

    Bereiding

    Bereid eerst de vinaigrette.

    Meng de balsamicoazijn met de olijfolie en het water.

    Voeg het knoflookteentje en de geplette korianderbolletjes toe.

    Warm op gedurende 2 minuten.

    Kruid met peper en zout.

    Zeef de vinaigrette en zet opzij.

    Snijd de kippenlapjes in fijne reepjes en smeer ze in met de resterende olijfolie.

    Verhit een pan met dikke bodem, een wok of een grill.

    Bak de reepjes gedurende twee minuten aan elke zijde.
    Werk de vinaigrette af door er de koriander, bieslook, basilicum en roze peper bij te voegen. Verwarm vlak voor het opdienen de vinaigrette.

    Schik de kippenreepjes op de borden en overgiet met de lauwe vinaigrette.

    09-06-2006 om 16:16 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koffietijd
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

    09-06-2006 om 16:09 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.recept

    Frisse ijsbergsalade

     

    Ingrediënten

    1 kropje ijsbergsla, in reepjes gesneden
    1 peer, in stukjes gesneden
    80 g jonge romige (gras)kaas, in blokjes
    30 g (para)noten, grof gehakt
    Dressing:
    6 eetl. olijfolie
    3 eetl. azijn of citroensap
    evt. 1 eetl. balsamicoazijn
    1 theel. mosterd
    1 theel. zachte honing of diksap
    peper en zout

    Bereidingswijze:
    Klop de dressing en meng deze door de sla.

    Rooster de gehakte noten even in een droge koekenpan.

    Meng de noten, kaas en stukjes peer door de sla.

    09-06-2006 om 15:40 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.recept

    Eiersalade

     

    Ingrediënten:
    5 eieren
    1 eetlepel mayonaise
    1 eetlepel ketchup
    Vers gemalen peper
    Zeezout
    60 gram ui
    1 eetlepel fijn gesneden bieslook
    ½ eetlepel fijn gehakte peterselie
    ½ eetlepel paprika poeder
    ½ eetlepel grove mosterd

    Bereidingswijze:
    Kook de eieren hard en pel ze en leg ze in een bakje.
    Prak nu met een vork de eieren (maar niet te fijn).

    Snij de ui in halve ringen en voeg deze samen met alle ingrediënten toe.
    Laat de eiersalade nog een uurtje doortrekken en indien nodig nog even op smaak brengen.

    09-06-2006 om 13:43 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.recept

    Gegrilde kabeljauw met zalm

     

    Ingrediënten

    200 gr. kabeljauwfilet, ontdooid

    versgemalen peper

    zout

    1 el olie

    200 gr. gerookte zalm in reepjes

    1 zoetzure augurk in kleine blokjes

    2 el dille fijngehakt

     

    Dep de kabeljauw met keukenpapier goed droog.

    Snijd de stukken schuin middendoor, bestrijk ze met olie en bestrooi ze met peper en zout.

    Leg ze in een ovenvaste schaal en grill ze onder de hete grill in 7 minuten lichtbruin en gaar.

    Schep intussen de zalm met de augurk, de dille en peper naar smaak door elkaar.

    Verdeel het zalmmengsel over de borden en leg de gegrilde vis erop.

    Lekker met gebakken aardappelen en gekookte worteltjes.

    09-06-2006 om 12:32 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goeieavond
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    09-06-2006 om 12:26 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 23/07-29/07 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 21/08-27/08 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 15/05-21/05 2006
  • 08/05-14/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 10/04-16/04 2006
  • 03/04-09/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 06/03-12/03 2006
  • 27/02-05/03 2006
  • 20/02-26/02 2006
  • 13/02-19/02 2006
  • 06/02-12/02 2006
  • 30/01-05/02 2006
  • 23/01-29/01 2006
  • 16/01-22/01 2006
  • 09/01-15/01 2006
  • 02/01-08/01 2006
  • 25/12-31/12 2006
  • 19/12-25/12 2005
  • 12/12-18/12 2005
  • 05/12-11/12 2005
  • 28/11-04/12 2005
  • 21/11-27/11 2005
  • 14/11-20/11 2005
  • 07/11-13/11 2005

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    Laatste commentaren
  • fijne zondag met dikke knufjes van mij.liefs Mieke.xxx. (mieke)
        op Baasje ziek
  • Avondgroetjes (hugo)
        op Weer terug
  • hoi hoi paulie (pluisje)
        op Weer terug
  • De Kerstgroetn van Juliën en Adriën. (De 2 zotte piefies)
        op Weer terug
  • Kerstgroetjes uit Koekelare. (Raf en Ginette)
        op Weer terug
  • Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Foto


    Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • Forum over grijze roodstaart papegaaien en andere kromsnavels
  • moppen
  • tijdschrift
  • pc & internet
  • Het blog van Dennis
  • Welkom bij Willy
  • grasparkieten

  • Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Grasparkiet Online

    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!