Inhoud blog
  • Weer terug
  • examen
  • bezoek
  • Baasje ziek
  • Op bezoek
    Zoeken in blog

    Paulie, grijze roodstaart papegaai, geboren: 19-3-2005
    Over mijzelf
    Ik ben Paulie, en gebruik soms ook wel de schuilnaam Prettig gestoord.
    Ik ben een man en woon in Menen (België) en mijn beroep is Het zotteken uithangen.
    Ik ben geboren op 19/03/2005 en ben nu dus 19 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: Iedere dag lekker rondfladderen in het huis en vooral aan mijn baasje zijn oren knabbelen.
    Ik ben hier aangekomen op 15 juni 2005 en ik was toen 12 weken oud en ik moet zeggen, ik ben hier met mijn gat in de boter gevallen.
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Paulie vertelt
    Over ons gezin
    Iedere dag is de moeite waard
    10-06-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Menu van de dag

    Noordzeetong met hopscheuten

     

    Ingrediënten voor 4 personen

    240 g Noordzeetongfilet
    60 g hopscheuten
    2 dl visfumet
    2 dl room
    10 cl pilsbier
    1 sjalot
    2 wortelen
    1 preiwit
    1 stengel groene selderij
    120 g boter (roomboter)
    peper
    zout

     

    De hopscheuten enkele minuutjes blancheren in lichtgezouten water.

    Afgieten en warm houden.

    De Noordzeetongfilets in reepjes snijden en op een zacht vuurtje laten garen in een mengsel van visfumet en room.

    De vis voorzichtig uit het kookvocht halen en warm houden.

    De saus laten inkoken en opwerken met klontjes boter.

    Ten slotte een scheutje bier (met overheersende hopsmaak) toevoegen.

    Niet meer laten koken.

    De tongreepjes op verwarmde borden schikken, daarop de hopscheuten verdelen en de saus erover napperen.

    Afwerken met fijngesnipperde tuingroenten.

     

     

    Duifje gevuld met asperges en truffelmousseline

     

    Ingrediënten voor 4 personen

    2 duifjes
    12 asperges
    2 eierdooiers
    2 cl truffelsap
    10 g boter (roomboter)
    0.5 dl room
    10 g kervel
    peper
    zout
    nootmuskaat
    0.5 citroen

     

    De duifjes schoonmaken en braden in boter.

    De asperges schillen en beetgaar koken in lichtgezouten water.

    De gekookte asperges goed laten uitlekken en warm houden.

    Een mousselinesaus bereiden.

    Hiervoor de eierdooiers op een zacht vuurtje loskloppen met truffelsap tot een schuimige massa bekomen wordt.

    Door dit mengsel de geklaarde boter roeren.

    Afwerken met een beetje opgeklopte room, peper en zout, wat nootmuskaat en enkele druppels citroensap.

    De duifjes langs de borst lossnijden, de billetjes lossnijden en de borstkas vullen met asperges.

    Zeer warm opdienen en versieren met kervelpluksels.

     

    Tip:

    De braadjus van de duifjes mag ook in de truffelmousseline worden verwerkt.

     

     

    Crème brûlée met aardbeien

     

    Ingrediënten voor 4 personen

    300 g aardbeien
    3 eierdooiers
    1 zakje vanillesuiker
    2 cl grand-marnier
    4 dl room
    4 eetlepels bruine suiker

     

    De aardbeien wassen, de kroontjes verwijderen en goed laten uitlekken.

    De aardbeien verdelen in aparte vuurvaste schoteltjes en besprenkelen met grand-marnier.

    Het eigeel met de vanillesuiker opkloppen tot een schuimig, bleek mengsel.

    Ook de slagroom lichtjes opkloppen en voorzichtig door het eigeel mengen.

    Dit luchtige mengsel verdelen over de vuurvaste schoteltjes.

    De bruine suiker erover strooien en gedurende 1 minuut onder de grill zetten.

    Als de bovenlaag gekarameliseerd is, is het gerecht klaar.

    Koel serveren.

    10-06-2006 om 13:33 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goeiemiddag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

    10-06-2006 om 12:51 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    09-06-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.recept

    Italiaanse asperges

     

    Ingrediënten voor 12 hapjes:

    2 kg witte asperges
    400 gr garnalen
    500 gr slamix (of lollo rosso)
    300 gr tagliatelle al dente
    1 dl droge witte wijn
    75 gr boter
    2 dl crème fraîche
    3 el fijngemalen dille
    Zout

    Peper

     

    Bereidingswijze:

    Maak de asperges schoon en kook ze in 3 minuten gaar.

    Laat de asperges 15-20 van het vuur in de pan nagaren.

    Breng nu 2 dl van het kookvocht met de wijn aan de kook en laat dit tot de helft inkoken. Voeg hieraan de crème fraîche toe en laat de saus opnieuw inkoken.

    Monteer de saus voor het serveren met 75 gr boter, de dille, zout en peper.

    Was de sla zorgvuldig en laat deze uitlekken.

    Kook de garnalen kort en warm ze even mee.
    Serveer de gekookte asperges met de kopjes in de gelijke richting.

    Leg de tagliatelle op het uiteinde van de asperge en decoreer met de slamix.

    Voeg nu de garnalen toe en overgiet het geheel met de aspergesaus.

    09-06-2006 om 22:21 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.recept

    Varkensfiletlapje met kerriesaus

     

    Ingrediënten

    4 varkensfiletlapjes a 100 gr.

    versgemalen peper

    zout

    30 gr. boter

    1 1/2 dl kippenbouillon (van een tablet of poeder)

    50 gr. rozijnen, geweld

    1/2 el maïzena

    1 el kerriepoeder

    1 dl kokosmelk

     

    Bestrooi de varkensfiletlapjes met peper en zout, en bak ze in de hete boter aan beide kanten bruin en in 12 minuten gaar.

    Neem het vlees uit de pan en houd het warm.

    Voeg de bouillon en de rozijnen toe en breng de saus al roerende aan de kook.

    Roer de maïzena en het kerriepoeder door de kokosmelk.

    Voeg het kokosmengsel toe.

    Verwarm de saus al roerende op een laag vuur.

    Serveer de saus bij het vlees.

    Lekker met spinazie en basmati rijst.

    09-06-2006 om 17:56 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.recept

    Varkensschnitzel stroganoff

     

    Ingrediënten

    1 rode en 1 groene paprika, in ringen

    3 el vloeibaar bakvet

    4 gepaneerde varkensschnitzels

    1 zakje stroganoffsaus

    1/2 dl rode wijn

     

    Bak de paprikaringen 5 minuten in het hete bakvet, schep ze uit de pan en bak de varkensschnitzels aan beide kanten lichtbruin en in 12 minuten gaar.

    Neem ze uit de pan en houd ze warm.

    Bereid de stroganoffsaus met de wijn en 2 dl water en voeg de paprikaringen toe.

    Laat de saus op een laag vuur 5 minuten zachtjes koken.

    Lepel een beetje van de saus over de schnitzels en serveer de rest er apart bij.

    Lekker met aardappelpuree en gestoofde prei.

    09-06-2006 om 17:50 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goeieavond
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

    09-06-2006 om 17:41 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.recept

    Gegrilde kabeljauw met kiwi

     

    Ingrediënten

    400 gr. kabeljauwfilet (evt. diepvries)

    1 1/2 el olijfolie

    Peper

    zout

    2 kiwi's gold, geschild en in parten

    2 groene kiwi's, geschild en in parten

    40 gr. boter

    1 1/2 dl room culinair

    1/2 kruidenbouillontablet

    1/2 citroen, uitgeperst

     

    Dep de kabeljauw met keukenpapier droog en wrijf hem in met olie en peper en zout.

    Leg ze in een ingevette ovenschaal en rooster ze 5 minuten onder de hete grill.

    Neem na 5 minuten grillen de schaal uit de oven en leg de partjes kiwi er omheen.

    Bestrijk de kiwi met een beetje olie en schuif de schaal nog 2 minuten onder de hete grill.

    Smelt intussen de boter en klop de room culinair en 1 dl heet water erdoor.

    Roer het bouillontablet en het citroensap erdoor en breng de saus eventueel op smaak met peper en zout.

    Schenk de saus over de vis.

    Lekker met aardappelpuree en een salade van komkommer.

    09-06-2006 om 16:30 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.recept

    Gebakken kippenreepjes in balsamicovinaigrette

     

    Ingrediënten voor 4 personen

    600 g kipfilets

    2 soeplepels balsamicoazijn

    1 teentje knoflook

    1 koffielepel korianderkorrels

    4 soeplepels olijfolie

    6 cl water

    zout

    peper

    1 soeplepel gehakte koriander

    2 koffielepels bieslook

    1 soeplepel basilicum (fijngehakt)

    gemalen roze peper

     

    Bereiding

    Bereid eerst de vinaigrette.

    Meng de balsamicoazijn met de olijfolie en het water.

    Voeg het knoflookteentje en de geplette korianderbolletjes toe.

    Warm op gedurende 2 minuten.

    Kruid met peper en zout.

    Zeef de vinaigrette en zet opzij.

    Snijd de kippenlapjes in fijne reepjes en smeer ze in met de resterende olijfolie.

    Verhit een pan met dikke bodem, een wok of een grill.

    Bak de reepjes gedurende twee minuten aan elke zijde.
    Werk de vinaigrette af door er de koriander, bieslook, basilicum en roze peper bij te voegen. Verwarm vlak voor het opdienen de vinaigrette.

    Schik de kippenreepjes op de borden en overgiet met de lauwe vinaigrette.

    09-06-2006 om 16:16 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koffietijd
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

    09-06-2006 om 16:09 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.recept

    Frisse ijsbergsalade

     

    Ingrediënten

    1 kropje ijsbergsla, in reepjes gesneden
    1 peer, in stukjes gesneden
    80 g jonge romige (gras)kaas, in blokjes
    30 g (para)noten, grof gehakt
    Dressing:
    6 eetl. olijfolie
    3 eetl. azijn of citroensap
    evt. 1 eetl. balsamicoazijn
    1 theel. mosterd
    1 theel. zachte honing of diksap
    peper en zout

    Bereidingswijze:
    Klop de dressing en meng deze door de sla.

    Rooster de gehakte noten even in een droge koekenpan.

    Meng de noten, kaas en stukjes peer door de sla.

    09-06-2006 om 15:40 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.recept

    Eiersalade

     

    Ingrediënten:
    5 eieren
    1 eetlepel mayonaise
    1 eetlepel ketchup
    Vers gemalen peper
    Zeezout
    60 gram ui
    1 eetlepel fijn gesneden bieslook
    ½ eetlepel fijn gehakte peterselie
    ½ eetlepel paprika poeder
    ½ eetlepel grove mosterd

    Bereidingswijze:
    Kook de eieren hard en pel ze en leg ze in een bakje.
    Prak nu met een vork de eieren (maar niet te fijn).

    Snij de ui in halve ringen en voeg deze samen met alle ingrediënten toe.
    Laat de eiersalade nog een uurtje doortrekken en indien nodig nog even op smaak brengen.

    09-06-2006 om 13:43 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.recept

    Gegrilde kabeljauw met zalm

     

    Ingrediënten

    200 gr. kabeljauwfilet, ontdooid

    versgemalen peper

    zout

    1 el olie

    200 gr. gerookte zalm in reepjes

    1 zoetzure augurk in kleine blokjes

    2 el dille fijngehakt

     

    Dep de kabeljauw met keukenpapier goed droog.

    Snijd de stukken schuin middendoor, bestrijk ze met olie en bestrooi ze met peper en zout.

    Leg ze in een ovenvaste schaal en grill ze onder de hete grill in 7 minuten lichtbruin en gaar.

    Schep intussen de zalm met de augurk, de dille en peper naar smaak door elkaar.

    Verdeel het zalmmengsel over de borden en leg de gegrilde vis erop.

    Lekker met gebakken aardappelen en gekookte worteltjes.

    09-06-2006 om 12:32 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goeieavond
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    09-06-2006 om 12:26 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.recept

    Varkensschnitzel met roergebakken mie

     

    Ingrediënten

    500 gr. roerbakmie

    4 el olie

    4 varkensschnitzels met satévulling

    2 teentjes knoflook

    1/2 rood pepertje, zonder zaadjes en in ringetjes

    400 gr. oosterse roerbakmix

    3 el ketjap manis

    3 el gemalen kokos

     

    Bereid de mie.

    Verhit 2 el olie en bak de varkensschnitzels rondom bruin.

    Laat de schnitzels op een laag vuur in 6-8 minuten gaar worden.

    Fruit de knoflook en het pepertje 1 minuut in de rest van de olie.

    Voeg de roerbakmix toe en bak ze al omscheppend 2 minuten mee.

    Bak de uitgelekte mie al omscheppend 2 minuten mee.

    Roer de kruiden uit de roerbakmix, de ketjap en de kokos door het gerecht.

    Serveer de mie met de schnitzels.

    09-06-2006 om 09:24 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen klik op het plaatje

    09-06-2006 om 09:20 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Menu van de dag

    Komkommersoep

     

    Ingrediënten voor 4 personen

    2 komkommers
    2 uien
    30 g boter (bakboter)
    40 g bloem (tarwebloem)
    15 dl bouillon
    peper
    1 eetlepel dille (fijngehakt)
    paprikapoeder
    1 eierdooier
    0.5 dl room
    2 cl sherry (droog)

     

    De komkommers wassen en schillen.

    In de lengte doorsnijden, de pitten eruit schrapen en het vruchtvlees in kleine blokjes verdelen.

    De fijngesneden uien en de komkommers fruiten in de boter.

    Bestuiven met de bloem en aanlengen met de kippenbouillon.

    Laten doorkoken en de soep doorsteken.

    Op smaak brengen met peper, dille en paprikapoeder.

    In een warme soepterrine de eierdooier loskloppen met de room en overgieten met de soep. Vlak voor het opdienen de sherry erdoor roeren.

     

     

    Lamskoteletjes met gestoofde aubergines

     

    Ingrediënten voor 4 personen

    3 aubergines
    4 tomaten
    35 g tomatenpuree
    20 g boter (bakboter)
    2 dl vleesbouillon
    2 eetlepels peterselie (fijngehakt)
    peper
    zout
    12 lamskoteletten
    4 cl olijfolie (extra vierge)
    2 theelepels Provençaalse kruiden
    peper
    zout

     

    De groenten wassen en reinigen.

    De ui en de knoflook fijnsnipperen.

    De tomaten ontvellen en de pitjes verwijderen.

    De tomaten en de aubergines in stukjes snijden.

    De ui en knoflook in de boter laten fruiten.

    De aubergines toevoegen, alles dooreen roeren en een achttal minuten laten stoven.

    De tomaten, de tomatenpuree en de bouillon bijvoegen.

    Kruiden met peper en zout.

    Nog 3 minuten laten stoven.

    Afwerken met fijngehakte peterselie.

    Ondertussen de lamskoteletjes bakken in olijfolie en op smaak brengen met Provençaalse kruiden, peper en zout.

    Serveren met rijst.

     

     

    Kaasschotel

     

    Ingrediënten voor 4 personen

    150 g Nazarethkaas
    150 g Beauvoorde
    150 g Chimay-kaas
    150 g Postelkaas
    150 g Affligemkaas
    150 g Trou d'Sottai
    150 g Oud Brugge
    150 g Château d'Arville

     

    De keuze tussen wijn en bier vormt soms een moeilijk dilemma.

    België telt nu eenmaal zoveel goede biersoorten die perfect harmoniëren met kaas van eigen bodem.

    Aan de andere kant houden Belgen ook van een glas goede wijn.

     

    Enkele biertips:

    Met een bier van lage gisting (type Pilsener) en met witbieren (type Witte van Hoegaarden), telkens koelkastkoel geserveerd, harmoniëren mooi alle kazen met hard zuivel (Breugelkaas, Malmédy Vieux Système, Nazareth, Pelgrim, Beauvoorde, ...) en kazen met een scherpe smaak (Bou d'Fagne, Herve, Brusselse kaas, ...).

     

    Bier van spontane gisting (geuze, faro en andere bieren op basis van lambik) is de ideale partner voor brood of toasts besmeerd met pittig gekruide verse kaas.

     

    Trappisten- en abdijbieren vragen als vanzelf om een paterskaas (Echte Loo, Chimay, Maredsous, Postel, Père Joseph, Grimbergen, Affligem, ...)

     

    Bij een glas bier van hoge gisting, dat rustig en met kleine teugjes dient gedronken te worden, passen vooral mooi gerijpte kazen met zacht zuivel (Remoudou, Trou d'Sottai, Wijnendale, Princ'Jean, ...), evenals alle oud belegen kazen met hard zuivel (Oud Brugge, Gouda, ...).

     

    Belgische blauwschimmelkazen harmoniëren terwille van het zoet-zuureffect dan weer uitstekend met eerder zoete en zurig-zoete bieren (kriek, vruchtenbieren, type Zulte, type Rodenbach, ...).

    09-06-2006 om 09:18 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goeiemorgen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

    09-06-2006 om 08:53 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    08-06-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.recept

    Rijstsalade met kip en bleekselderij

     

    Ingrediënten

    350 gr. zilvervliesrijst

    zout

    400 gr. kipfilet

    2 1/2 dl kippenbouillon

    125 ml bieslooksaus

    4 zoetzure augurken, fijngehakt

    5 stengels bleekselderij, in dunne plakjes

    1 gele paprika, in stukjes

    3 tomaten, in partjes

    50 gr. gezouten cashewnoten, grof gehakt

    2 bosuitjes, in ringetjes

     

    Kook de rijst volgens de gebruiksaanwijzing in water met zout gaar.

    Giet de rijst af en laat hem in een schaal afkoelen.

    Schep de korrels regelmatig met een vork om.

    Kook de kipfilet in de hete bouillon in 10 minuten gaar en laat hem in de bouillon afkoelen.

    Pluk de kip in stukjes.

    Schep de bieslooksaus met de augurken en 5 el bouillon door elkaar en schep de saus door de rijst.

    Schep de kip, de bleekselderij, de paprika, de tomaten en de cashewnoten erdoor en strooi de bosui erover.

    08-06-2006 om 12:07 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goeiemiddag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    08-06-2006 om 12:02 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.recept

    Zabaione

     

    Ingrediënten

    6 eierdooiers

    6 el suiker

    1 dl Marsala

     

    Klop de eierdooiers schuimig.

    Voeg de suiker toe en blijf kloppen tot de massa lichtgeel van kleur is geworden.

    Voeg druppeltje voor druppeltje de Marsala toe en blijf kloppen tot alle wijn door de dooiermassa is opgenomen.

    Doe het mengsel in een pannetje en verwarm de zabaione au bain marie (in een waterbad).

    Blijf in de massa kloppen tot het mengsel zich bindt.
    Schenk de zabaione in glazen en serveer hem warm, lauw of koud.

    Natuurlijk drinken we bij dit Italiaanse maal een Italiaanse wijn.

    Barbera d'Alba is een geurige rode wijn, die onze maaltijd enige luister zal verlenen.

    08-06-2006 om 09:02 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 23/07-29/07 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 21/08-27/08 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 15/05-21/05 2006
  • 08/05-14/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 10/04-16/04 2006
  • 03/04-09/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 06/03-12/03 2006
  • 27/02-05/03 2006
  • 20/02-26/02 2006
  • 13/02-19/02 2006
  • 06/02-12/02 2006
  • 30/01-05/02 2006
  • 23/01-29/01 2006
  • 16/01-22/01 2006
  • 09/01-15/01 2006
  • 02/01-08/01 2006
  • 25/12-31/12 2006
  • 19/12-25/12 2005
  • 12/12-18/12 2005
  • 05/12-11/12 2005
  • 28/11-04/12 2005
  • 21/11-27/11 2005
  • 14/11-20/11 2005
  • 07/11-13/11 2005

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    Laatste commentaren
  • fijne zondag met dikke knufjes van mij.liefs Mieke.xxx. (mieke)
        op Baasje ziek
  • Avondgroetjes (hugo)
        op Weer terug
  • hoi hoi paulie (pluisje)
        op Weer terug
  • De Kerstgroetn van Juliën en Adriën. (De 2 zotte piefies)
        op Weer terug
  • Kerstgroetjes uit Koekelare. (Raf en Ginette)
        op Weer terug
  • Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Foto


    Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • Forum over grijze roodstaart papegaaien en andere kromsnavels
  • moppen
  • tijdschrift
  • pc & internet
  • Het blog van Dennis
  • Welkom bij Willy
  • grasparkieten

  • Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Grasparkiet Online

    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!