Photobucket - Video and Image Hosting
Photobucket - Video and Image Hosting
Foto
E-mail uw bericht

Foto
Blog als favoriet !


Gastenboek
Een berichtje nalaten:  
Voeg berichtje toe!

Laatste commentaren
  • vlasliederen (Frank Deleu)
        op Beverenaar en vlasveteraan Marcel Himpe te gast in Café Vlasparlee
  • Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • Een zicht op Beveren-Leie
  • foto
  • Categorieën
  • Activiteiten (1)
  • Basisscholen (4)
  • Bijzondere activiteiten (4)
  • Jubileum (16)
  • Kermis 2012 (9)
  • Koninklijk bezoek (1)
  • Kroniek van zeven... (33)
  • Parochie (4)
  • Stads weetjes (3)
  • Venster op het verleden (1)
  • Verenigingen (12)
  • Kalender

    Activiteiten

    Zoeken in blog

    Archief Beverse Weetjes

    05-04-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Job*Rock groot succes
    Job*Rock 2009, de vierde editie was grandioos!!!

    Het vele voorbereidende werk van contacten leggen en contracten opmaken wierp zijn vruchten af. Bert Debrouwere en Dieter Lecluyse, de twee drijvende krachten achter Job*Rock, waren op zondag 5 april moe en versleten. Dat nam echter niet weg dat ze, samen met enkele vrijwilligers, ook nog persoonlijk instonden voor de opkuis van het slagveld. Buiten het materiaal dat nog aan OC ’t Klokhuis door de bevoegde instanties moest opgehaald worden kon men in de namiddag niets meer merken van het gebeuren.

    Op vrijdagmorgen begon het eigenlijke werk om alles klaar te zetten. Naast de trouwe medewerkers werden dit jaar ook een aantal leden van Chiro Leieland bereid gevonden om de enorme klus te klaren. “Dat was plezierig werken”, wist Dieter achteraf te vertellen.

    Op zaterdag 4 april omstreeks 14.30 uur kon Bert, in het bijzijn van het stadsbestuur en de standhouders, Job*Rock voor geopend verklaren. In zijn korte maar krachtige toespraak wist hij te vertellen dat de voorverkoop van kaarten op 775 was stopgezet, dat beloofde dus. Wie nog een kaart wilde bekomen kon dit op zaterdag 4 april vanaf 15.00 uur aan de kassa. Ook daar liep de verkoop als een trein en moest noodgedwongen stopgezet worden wilde men de veiligheid respecteren.
    De editie 2009 zal met 1204 bezoekers de analen ingaan.

    Naar verluid bleef de opkomst voor de jobbers ongeveer status-quo. Het grote succes zal dan ook gelegen hebben aan de groepen die op de affiche prijkten.

    Beverse Weetjes was aanwezig tijdens het optreden van ACtion in DC en De Jeugd Van Tegenwoordig. Bij de sfeerbeelden van ACtion in DC en De Jeugd Van Tegenwoordig hoort u een live fragment van ACtion in DC tijdens hun optreden op Job*Rock.
    De taken die bij zo’n manifestatie horen werden vervuld door een 40-tal vrijwilligers.
    Het werd een schitterende vierde editie, er heerste een aangename sfeer en problemen bleven uit!

    05-04-2009 om 00:00 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (2)
    03-04-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Na lang wachten krijgt de Vrije Basisschool te Beveren-Leie een totaal nieuwe uitstraling
    De laatste krijtlijnen worden vandaag getrokken op de speelplaatsen van de Vrije Basisschool in de Koning Albertstraat te Beveren-Leie. Op maandag 6 april zullen de lang verwachte werken van de herinrichting van de speelplaatsen en infrastructuur van start gaan. Op de laatste dag voor de paasvakantie mochten alle leerlingen hun creativiteit nog eens de vrije loop laten gaan en de oude speelplaats beschilderen of erop tekenen.
    Kleuters zeggen vaarwel aan de speelplaats

    Het lager neemt afscheid van hun speelplaats

     

    Hierbij de beelden hoe het er binnen een 3-tal maanden zal uitzien

     

    KORTE HISTORIEK
    De Zusters van Lendelede komen naar Beveren
    Op 12 mei 1880 werd Hendrik-Cornelius Plaetevoet benoemd tot pastoor van Beveren, in opvolging van de zieke Hendrik Crupelant. Vanuit Brugge zal hij wellicht de opdracht meegekregen hebben om schot in de zaak te steken omtrent het bouwen van de vrije meisjesschool.

    Deken Vandeputte nam ondertussen contact op met de Zusters Paulinen van Kortrijk. Op 29 augustus 1880 schreef hij een brief naar de bisschop dat zij er wel voor te vinden waren om onderwijs te verstrekken in Beveren. Er kwam echter een kink in de kabel en toen de gebouwen bijna klaar waren liet de overste van de Zusters Paulinen aan pastoor Plaetevoet weten dat ze wegens onvoorziene omstandigheden haar belofte niet kon nakomen.

    Op aandringen van deken Vandeputte ging pastoor Hendrik Plaetevoet aankloppen bij de pastoor van Lendelede, directeur van het Klooster van de Zusters van de H. Vincentius. Daar kreeg hij de toegzegging dat er drie zusters naar Beveren zouden komen om les te geven. Op 21 maart 1881 kon hij de bisschop laten weten dat alles in kannen en kruiken was. Het gebouw was in april 1881 bijna klaar en kostte 20.508,18 Bfr. waarvan pastoor Hendrik Crupelant er 1460 Bfr. uit eigen zak betaalde. De Lendeleedse zusters zouden dus weldra van wal kunnen steken met het verstrekken van onderwijs in Beveren.

    De overeenkomst met zuster Clemence, algemeen overste van de Zusters H. Vincentius van Lendelede, werd op 12 april 1881 op schrift gezet. Het Beverse “Comiteit der Katholieke scholen” stelde hierbij twee klaslokalen en een woonhuis met aansluitende hof ter beschikking voor de zusters. Jaarlijks zouden de ze een vergoeding van 1500 Bfr. uitgekeerd krijgen met daarbij de nodige brandstof. Schoolgelden en andere profijten kwamen toe aan het comiteit. Van hun kant verbond Lendelede zich ertoe steeds drie zusters voor het nieuwe bijhuis in Beveren ter beschikking te houden.
    In mei 1881 was het zover en kwamen de zusters, niet met drie maar met vier, naar Beveren. Dat waren zuster Valentine de eerste overste in Beveren, zuster Seraphine, zuster Norbertine en zuster Rosa.
    In de wereld heetten ze respectievelijk Nathalie Debacker, geboren te Meulebeke op 2 februari 1852. Theresia Allaert, geboren te Oost-Rozebeke op 22 september 1839. Marie Verstraete, geboren te Ingelmunster op 5 augustus 1858 en Rosalie Delbaere, geboren te Wielsbeke op 27 mei 1831.

    In 2005 verliet zuster Godelieve als laatste Beveren-Leie en werd een stuk geschiedenis van 124 jaar Zusters van de H. Vincentius in Beveren-Leie afgesloten. (Bron: Onder de Clocke)

    Vrije Meisjesschool te Beveren-Leie

    De Vrije Meisjesschool werd tot 1885 bestuurd door Eerwaarde Moeder Valentine, en werd toen opgevolgd door Moeder Gabriëlle. Toen telde de school 92 leerlingen.

    In 1908 komt Eerwaarde Moeder Stanislas aan het bestuur. Zij staat dichter bij het huidige Beveren. 45 jaar lang heeft zij midden tussen haar volk geleefd. Zij is het die Beveren tot een der schoonste en bloeiendste huizen van de religieuze gemeenschap heeft gemaakt. Heel vlug groeide de bevolking. Ze  verdubbelde in dertig jaar. Niet te verwonderen dat de klassen als paddestoelen uit de grond rezen ...
     
    In 1908 telde de Beverse meisjesschool reeds 7 lagere en 4 bewaarklassen. We denken steeds dankbaar terug aan de noeste arbeid en aan het sublieme opvoederswerk van heel de toegewijde kloostergemeenschap die Beveren groter en schoner hebben gemaakt.
    Photobucket 
    Zicht uit omstreeks 1920: achterzijde van de meisjesschool met het verblijf van de zusters (Bron: 'Onder de Clocke)
    Na de oorlog van 1940 - 1945 heeft het centrum van Beveren-Leie zich verplaatst naar het midden van de gemeente. Zo moest er ook uitgezien worden om in het centrum te starten met een nieuwe school. De bedoeling was in het centrum een zeer groot stuk grond te kopen waar alles onder hetzelfde dak kon ondergebracht worden. Er zou grond aangekocht worden waar toen het Staatsdomein was. In die tijd werkten de kloosterlingen nog aan 50 procent. De prijs van bovenvernoemde grond lag toen echter zo hoog dat de kloostergemeenschap er niet mee kon instemmen. Vadertje staat zat er blijkbaar warmer in en natuurlijk ...

    Het was ook de periode waar de scholen in de talrijke bijhuizen van de kloostergemeenschap aan uitbreiding toe waren en elk moest een stukje van de koek krijgen. Dan maar verder uitgekeken om een stuk grond te bemachtigen en gelukkig werd er één gevonden maar niet zo groot als bovenvernoemde.

    De Koning Albertstraat
    Zo kwam men tot het oprichten van een tweede vestigingsplaats en wel in de Koning Albertstraat. Dit gebeurde in 1954. Om te starten werden 4 klassen gebouwd door de Bouworde. In die tijd konden de scholen beroep doen op deze mensen. Zr. Suzanne zaliger gaf er les aan de kleuters, terwijl mevr. Clara Debaere het eerste leerjaar voor haar rekening nam. Zo begon het, maar het leerlingenaantal groeide en  moesten er nieuwe lokalen bijkomen.

    In 1958 werd de school uitgebreid door het bouwen van 4 lokalen voor de lagere afdeling met overdekte speelplaats en bureel die toen dienst deed als eetzaaltje.
    In 1967 werden terug 4 klassen gebouwd waar de kleuters in 1968 hun intrek konden nemen.

    Vanaf 1968 werd de school in de Koning Albertstraat hoofdschool met administratieve zetel.
    In 1998 werd de zolder van het voorste gebouw omgevormd tot 3 prachtige lokalen waar 5de en 6e leerjaar hun vaste stek hebben.

    In het jaar 2000 werd de school in erfpacht gegeven zodat er werken met staatssubsidie kunnen uitgevoerd worden. Het Chiro-heem werd omgevormd tot een peuterklas met een sanitair blok voor de allerkleinsten. Een nieuwe leraarskamer werd er ingericht en een toilet voor de leerkrachten.

    School in Grote Heerweg sluit
    Photobucket 
    Nog in 2000 werd de aanvraag renovatie speelplaats goedgekeurd door het schoolbestuur en op de wachtlijst geplaatst van DIGO( het huidige AGION) en ondergaat de school een grote verandering. Na raadpleging van de ouders en gezien het dalend aantal leerlingen wordt beslist om de vestiging in de Grote Heerweg te sluiten. Trouwens, de kosten om het gebouw volledig aangepast te maken aan de nieuwe normen zouden te groot zijn. Ondertussen werd in samenwerking met het oudercomité een volledige nieuwe fietsstalling gemaakt en kreeg de refter een opknapbeurt.

    In 2001 werden de ramen in de klassen van het lager volledig vernieuwd met dubbel glas en kreeg de dakbedekking van de kleuterafdeling na isolatie een nieuwe laag asfalt.
    In 2002 werd in de overdekte speelplaats een nieuwe klas ingericht. Er kwam nieuwe dakbedekking voor de turnzaal en de lagere afdeling en werden in de de kleuterklassen nieuwe ramen met dubbel glas geplaatst. 
    In 2004 werd de elektriciteit in het kleutergebouw helemaal vernieuwd en werden alle klassen en gang geschilderd
    In 2006 werd voor de refter volledig nieuw materiaal aangeschaft. Van vorken, messen tot drinkbekers en werden de laatste klassen voorzien van nieuwe lessenaars en stoelen. Een zekere uniformiteit wordt nu bereikt. Op de kleuterspeelplaats werden nieuwe speeltuigen geplaatst.
    In 2007 werd de eetzaal opnieuw opgeknapt en werd volledig nieuw meubilair aangeschaft.
    De toelating om de speelplaats te renoveren werd officieel meegedeeld. De actualisatie van het dossier (ingediend in 2000) wordt aangevat en tot de uitvoering van de werken wordt gewacht tot de papiermolen zijn werk gedaan heeft.
    Photobucket 
    Op de foto directeur Stefaan Desramault en architect Dominiek Depoortere
    Start van de werken
    In 2009 wordt dan eindelijk gestart met de renovatie van de speelplaats. Aanleggen van groen, moshoek, recuperatie van water, nieuwe riolering, nieuwe betegeling, plaatsen speeltuigen. Schilderen traphal van blok A Vernieuwen van de elektriciteit en schilderen blok B (klassen onderbouw) Dakrenovatie boven zorgklas, leraarskamer en bureel. Plaatsen van dubbele beglazing in gang van het lager. Schilderen van blok A Bureel directeur opknappen

    Ontwerpaspecten en accenten
    In 2000 werd het dossier voor herinrichting speelplaats ingediend bij AGION en op de wachtlijst geplaatst. In de loop van 2006 begonnen wij met het ontwerp, ter voorbereiding van de toestemming tot uitwerking. Er werd overleg gepleegd met leerkrachten en directie voor het bepalen van de aandachtspunten voor de aanleg, en in de loop van het ontwerp werd ook naar de ouderraad het project voorgesteld.
    Door de historische groei van de school is de buitenruimte vrij versnipperd, de speelplaatsen zijn in diverse verhardingsmaterialen die in mekaar overlopen, zodat de ene speelplaats in de andere overloopt, zonder duidelijke afbakening en met weinig ruimte voor groen. De gebouwen lijken zo kris kras verspreid over het terrein.
    Er was ook vraag naar verlichting van de speelplaats en toegangen in het kader van veiligheid en efficiënt energiegebruik

    Straten, huizen, opritten, pleinen...
    Photobucket
    Straatverlichting
     
    Deze bedenkingen leidden tot het idee van een "straat", die van de schoolinkom langs de verschillende gebouwen loopt en de speelplaatsen en gebouwen met elkaar verbindt. De gebouwen worden dan "huizen" langs de straat, met een "oprit" of "padje", de speelplaatsen worden meer afgebakend en worden "pleinen". De vraag naar verlichting werd dan meegenomen in het verhaal door het installeren van "straatverlichting", die gestuurd wordt door een schemersensor en een klok en die met energiezuinige gasontladingslampen wordt voorzien.

    De "straat" wordt zo het bindmiddel tussen de verschillende onderdelen. Een tweede aspect dat consequent werd meegenomen is integrale toegankelijkheid en afsluitbaarheid. De integrale toegankelijkheid houdt onder andere in dat alle drempels worden weggewerkt en worden beperkt tot maximaal 2 centimeter.

    Ook worden blindengeleidetegels voorzien van de straat tot het onthaal. De afsluitbaarheid wordt gerealiseerd door twee schuifpoorten, die op basis van een kloksturing geopend en gesloten worden. Voor de laatkomers en voor bezoekers van de school is een afzonderlijke loopdeur met verhoogde klink voorzien.

    MOS en groen zijn eveneens twee hot items. Uit de plannen zal blijken dat het aandeel groen aanzienlijk wordt vergroot, het grasveld vooraan wordt bestendigd, het groen aan de kleuterspeelplaats wordt sterk uitgebreid en aan de randen van de speelplaatsen worden groenvakken voorzien.

    Er komt een schoolmoestuin, waar elke klas zijn vak toegewezen zal krijgen. Anderzijds komt er aan de tweede ingang een MOS-hoek. Dat heeft niets met plantengroei te maken, maar wel met Milieu Op School - het wordt een sorteerhoek om het afval op de correcte manier te gaan scheiden.

    Door de installatie van de poorten vooraan, kan het gebruik van het grasveld geïntensifieerd worden. Er wordt een multisportveld aangelegd, waar de kinderen naar hartenlust op een veilige manier kunnen voetballen in een afgeschermde zone, zonder gevaar voor rondvliegende ballen voor de andere kinderen. Volleybal, basket etc. kan gebeuren op de grote speelplaats, waar grondbussen voorzien zijn voor wegneembare sportpalen.

    Ook het zitmeubilair is wegneembaar, zodat ten allen tijde de grote speelplaats volledig vrij kan worden gemaakt voor bijvoorbeeld schoolfeest. Er wordt gekozen voor speelse kleuren en materialen. Door het inbrengen van o.a. knikkertegels worden lokale speelhoekjes gecreëerd, waar dan weer op kleinere schaal activiteiten mogelijk zijn.

    Er wordt ook gebruik gemaakt van de werken om de riolering grondig te vernieuwen en gebruik te maken van regenwaterputten voor de voeding van de toiletten. Er worden diverse wachtbuizen voorzien tussen de gebouwen en naar de straat, om in de toekomst noodzakelijke verbindingen te kunnen maken wanneer gewenst.

    Maar in eerste instantie zal het natuurlijk een verademing zijn te mogen genieten van een degelijke, goed vastliggende verharding, waar niet onder elke tegel een mogelijke waterplas schuilt ... het wordt een beloning voor lang wachten.

    Kostprijs
    Het dossier wordt uitgevoerd met subsidiëring van AGION (Agentschap voor Infrastructuur in het Onderwijs).
    Kostprijs 400 000 euro. Subsidie vanuit AGION is 280 000 euro. De school moet zelf instaan voor het overige 120 000 euro. Dit zal gerealiseerd worden door een bijdrage van de ouderraad die een spaarpotje opgebouwd heeft na jarenlange activiteiten zoals "Het Mosselfestijn"

    Ook de school spaarde ondanks de reeds vele gerealiseerde projecten nog een bedragje. De rest van het op te hoesten bedrag zal  geleend moeten worden. De school wil de leningssom zo laag mogelijk houden zodat de reguliere werking niet in het gedrang komt.
    Vandaar dat wij steeds openstaan voor milde giften.

    N.V. VANDEPUTTE uit Heule kreeg na de openbare aanbesteding de werken toegewezen.

    03-04-2009 om 00:00 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (1)
    02-04-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Woensdagrijders in nieuwe outfit

    Op 1 april konden de 'Woensdagrijders' in een gloednieuwe outfit van start gaan. Momenteel zijn er 16 vaste leden
    en het lokaal van deze ouderdomsdekens is gevestigd in taverne 't Neerhof.
    Photobucket 

    Op de foto v.l.n.r.gehurkt: Vervaeke Paul, Deplancke André en Lefevre Dirk. Staande: Seynhave Luciën, Pappijn Remi, Tack Marc, Byttebier Armand, Vanderbeken Gilbert, Verougstraete John, Delrue Raf, Devlaminck Carlos, Engelbeen Jozef, Demeyer Camiel, Lecluyse Bernard en Coussement Lionel, ontbreekt Tack André
    De Woensdagrijders
    De Woensdagrijders behoren tot de grote familie "De Leietoeristen". Ze zijn sinds beginjaren tachtig actief en verkennen wekelijks de rit van groep C die de zondag daarop gereden zal worden.

    De leden van deze midweekse rijders behoren zowat tot de ouderen onder de wielertoeristen. Sommigen onder hen verkennen reeds 39 jaar de Vlaamse en zelf buitenlandse wegen. Momenteel is de oudste deelnemer de 75 jarige Remi Pappijn, hij was van bij het prille begin van de Woensdagrijders de grote bezieler.
     
    In de beginjaren werden de eerste verkenningsritten na de werkuren afgehaspeld. Nu wordt er steevast gestart om 14.00 uur. Vanaf begin maart tot midden oktober wordt er gereden over een afstand tussen de 60 en 70 km, dit volgens de aard en de moeilijkheidsgraad van het parcours. Elk jaar wordt er ook een buitenlandse fietsmidweek georganiseerd die dit jaar naar Renesse in het Nederlandse Zeeland gaat.

    De nieuwe outfit hebben de Woensdagrijders te danken aan de inbreng van een viertal sponsors: Bouwbedrijf Stefaan Dewaele, taverne 't Neerhof, fietsen Marc Verkaemer en HLF solutions.

    02-04-2009 om 00:00 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)
    01-04-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrienden van Lourdes
    Op vrijdagavond 27 maart ging de trekking door van Lourdesloten.
    De 15 gelukkige winnaars die uit de bus kwamen zijn:

    1. 2002 Ronny Lecour, Varentstraat 2 Beveren-Leie
    2. 1970 Veerle Cornelis, Hoonakkerdreef 15 Beveren-Leie
    3. 1860 Marc Verkaemer, Meierie 48 Desselgem
    4. 1092 Ann Huyzentruyt, Courtensstraat 48 Beveren-Leie
    5. 1214 Tino Pappijn,Courtensstraat 1 Beveren-Leie
    6. 1003 Patrick Verschaeve, Ter Weerst 41 Beveren-Leie
    7. 2034 Eugeen Lambrecht, Deken Debostraat 1 Beveren-Leie
    8. 1937 Josefine Bruneel, Grote Heerweg 183 Beveren-Leie
    9. 1905 Lucien Cosijn, Klapstraat 31 Deurle
    10. 1064 Steven Hamers, Courtensstraat 53 Beveren-Leie
    11. 1656 Eric Demeulemeester - Naessens, Kleurvinge 18 Beveren-Leie
    12. 1323 Walter Viaene, Poekelaan 19 Beveren-Leie
    13. 1648 Paul Depraetere, Kleurvinge 24 Beveren-Leie
    14. 2221 Firmin Algoet, Desselgem-Dries 25 Desselgem
    15. 1874 Nicole Roos, Broeke 225A Ronse

    01-04-2009 om 12:23 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)
    31-03-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beverse Weetjes bij het Koninklijk bezoek

    Koninklijk bezoek te Waregem
    Burgemeester Kurt Vanryckeghem kreeg op vrijdag 9 januari de blijde mare dat het vorstenpaar op 31 maart 2009 stad Waregem zou bezoeken. Voor de koning stond er een bezoek aan het bedrijf Thermote & Vanhalst op het programma, terwijl de koningin het Sportcentrum Bloso zou bezoeken.

    De aanvraag om een accreditatie op naam van Beverse Weetjes te krijgen werd goedgekeurd. Een bloggertje dat op dinsdagmorgen 31 maart 2009, met een klein hartje, omstreeks 08.30 richting gemeentehuis Waregem vertrok.

    Hierbij het programma van het bezoek

    9.15u. briefing aan de pers door de stedelijke informatiedienst en de persdienst van het Paleis
    10.00u. aankomst Z.M. de Koning en H.M. de Koningin aan stadhuis
    10.05u voorstelling aan het college van burgemeester en schepenen
    10.10u. woordje van de burgemeester (trouwzaal)
    10.15u. vertrek pers naar de Markt
    10.25u. Z.M. de Koning en H.M. de Koningin vertrekken naar de Markt
    10.30u.-10.55u. rondgang van het koningspaar op de Markt (ceremonieplein à richting Keukeldam)
    10.50u. vertrek persbussen naar Bloso en TVH
    11.00u. vertrek Z.M. de Koning naar TVH
    11.00u. vertrek H.M. de Koningin naar Bloso
    11.10u.-11.50u. bezoek Z..M. de Koning aan TVH
    11.10u.-11.50u. bezoek H.M. de Koningin aan Bloso
    11.45u. vertrek persbussen naar Cultuurcentrum De Schakel
    12.00u. aankomst van het koningspaar in CC De Schakel
    12.10u. receptie in CC De Schakel


    Deel één, van 09.00 tot 10.15 uur.
    Na een persmededeling van schepen Pietro Iacopucci was er een briefing van de persdienst van het Paleis. En dan wachten tot het vorstenpaar om 10.00 uur stipt werd voorgereden aan het gemeentehuis te Waregem.
    Ze werden ontvangen door gouverneur Paul Breyne en burgemeester Kurt Vanryckeghem.


    Nadat het schepencollege was voorgesteld en het koninklijk paar had plaatsgenomen mocht onze burgemeester van wal steken en zijn woordje luidde zo:

    Sire, mevrouw
    Geachte aanwezigen
    Het is voor mij, als burgemeester van de stad Waregem een hele eer u te mogen verwelkomen in onze stad. Waregem, met ruim 36.000 inwoners is de vijfde stad van West-Vlaanderen. We zijn een jonge en dynamische stad. Jong, want pas in 2000 kregen wij de titel van stad toebedeeld. Dynamisch mede dankzij een van de jongste schepencolleges van het land en de meer dan 800 personeelsleden die wij, samen met het OCMW tewerkstellen.

    Waregem is sinds jaren bekend als een stad met een bloeiend ondernemersleven. Op heden treft de internationale financiële crisis ons land en ook onze regio. Waregemnaars staan echter bekend als doorzetters, als echte West-Vlaamse harde werkers. Wij hebben op heden in de 4 deelgemeentes samen zo'n 3.200 kleine en grote actieve ondernemingen. Vele bedrijven hebben het ook hier niet gemakkelijk. Ze proberen te innoveren en nieuwe bedrijfsniches te verkennen en wij steunen hen hierin. Het bezoek van u, Sire, aan Thermote-Vanhalst is voor alle bedrijven in Waregem een extra stimulans om door te zetten.

    Waregem is ook een onderwijsstad. En dit past volledig in onze visie op het belang dat wij hechten aan innovatie. Alleen door jongeren te motiveren een degelijke beroepsvorming te volgen, kunnen bedrijven putten uit het broodnodige geschoold personeel. U zal straks heel wat jeugd ontmoeten op de markt. De vele jongeren in Waregem proberen wij te ondersteunen en te motiveren en dit niet louter op opvoedkundig vlak. Ook op cultureel vlak hebben we veel te bieden. Zo is onze bloeiende stedelijke academie voor muziek, woord en dans zowat de grootste van Vlaanderen, met een kleine 2.500 leerlingen.

    Op sportief vlak draaien de vele jeugdwerkingen hier op volle toeren, wat meteen een garantie betekent voor de toekomst. Want uiteraard is Waregem ook een sportstad. We haalden vorige week nog de media naar aanleiding van de aankomst van de wielerklassieker Dwars door Vlaanderen. Maar ook Eerste klasse voetbalploeg Zulte-Waregem doet het uitstekend.

    Waregem is vooral stad van het paard, een stad in galop. U zag het misschien al in ons pas gelanceerde stadslogo. De paardensport lijkt voor velen jammer genoeg nog een elitair gebeuren. Maar niet in Waregem. Dankzij het Bloso ruitersportcentrum en de vele paardenverenigingen in onze stad, kunnen we tal van paardensportactiviteiten openstellen voor een ruim publiek, aan democratische prijzen. Tal van andere internationale paardensportwedstrijden vinden vaak hun weg naar onze stad.

    Ook het befaamde Waregem Koerse is voor een groot publiek toegankelijk. Sinds 1847, al162 jaar lang, organiseert de Koninklijke Waregemse Koersvereniging het grootste eendags-topsportevenement van België. De meer dan 40.000 bezoekers, elk jaar opnieuw, zijn het beste bewijs van de grote toegankelijkheid van de paardensport in Waregem.

    Met het stadsbestuur hebben wij steeds oog voor de zwakkeren in de samenleving. U heeft wellicht de OCMW zorgcampus gezien bij het voorbijrijden. We zijn trots te kunnen zeggen dat we één van de modernste zorgcentra van Vlaanderen hebben. Personen met een beperking krijgen hier altijd een belangrijke plaats toebedeeld. Voor de stad Waregem zijn die personen met een beperking ook in de paardensport belangrijk. Investeringen in infrastructuur waar ook zij terecht kunnen, worden door ons ondersteund. We zijn uitermate verheugd dat u, mevrouw, het Bloso-centrum in deze optiek straks gaat bezoeken.

    PhotobucketHet zal u beiden wellicht niet verbazen dat wij een kleine attentie hebben die in het teken staat van het paard. De West-Vlaamse bronskunstenaar Jan Desmarets is bekend voor zijn beelden die levenskracht en levenslust uitstralen. Voor hem primeert de dynamiek van het leven. Iets waar wij ons, als stad Waregem graag aan spiegelen.

    Mag ik u, Sire en mevrouw, ten slotte nog uitnodigen om het Gulden Boek te signeren als blijvende herinnering aan uw bezoek aan onze stad om dan het stadsbezoek aan te vangen.
    Kurt Vanryckeghem Burgemeester stad Waregem
    Ondertussen was de Markt aan het vollopen, onder de vele aanwezigen ook een 2000-tal kinderen 



    Rondgang op de Waregemse Markt
    Om 10.30 uur kwamen de wagens met het koningspaar de Waregemse Markt opgereden Tijdens de rondgang werden ze vergezeld door gouverneur Paul Breyne en burgemeester Kurt Vanryckeghem. De klokken van de St. Amanduskerk kondigden met feestelijke klanken de komst van het vorstenpaar aan. Tussen de aanwezigen ook heel wat Beverse gezichten waaronder Greet Stevens die honing voor de Koning had meegebracht.


    En zo liep de rondgang om 11.00 uur ten einde. Ondertussen waren de twee persbussen vertrokken (10.50u.)  met bestemming Thermote & Vanhalst, de andere voerde richting Bloso. Hier ook scheiden de wegen van het koningspaar. Z.M. de Koning bezocht het bedrijf TVH en H.M. de Koningin bracht een bezoek aan Bloso en dat in de optiek van personen met een beperking.
    Beverse Weetjes had de keuze gemaakt om het bezoek aan Bloso te volgen.
    Bezoek aan Bloso

    Vlaams minister-president Kris Peeters en voorzitster van Bloso Carla Galle stonden Koningin Paola op te wachten. De gelegenheidsmuziekgroep van VZW Ten Anker zorgde er voor een feestelijk ritmisch stukje en de kinderen die er hun sportkamp doorbrachten wuifden de Koningin blijgezind in.

    Na de vergadering kreeg de Koningin een demonstratie van de lift waarmee een andersvalide op het paard geplaatst kan worden.
    In de manège werd tenslotte nog een bezoek gebracht aan de mindervalide ruiters.


    Hiermee komen we aan het laatste gedeelte van dit bezoek.
    De aankomst van het vorstenpaar aan CC De Schakel waar de receptie voor de genodigden doorging. Ondertussen hadden zich hier ook tientallen toeschouwers opgesteld waar nog een korte rondgang plaatsvond. 
    Voor de receptie was o.a. van iedere Waregemse vereniging die een Koninklijke titel draagt één vertegenwoordiger uitgenodigd. In Beveren-Leie zijn er dat drie.
    De Koninklijke Pijpesocieteit "Deugd en Vreugd", het Koninklijk Bevers Harmonieorkest en Vinkenmaatschappij De Koninklijke Vlaamse Leiezangers.
    Deze vereniginen werden vertegenwoordigd door de voorzitters,
    respectievelijk: Annie Olieux, dr Mark Bloqiuaux en Jozef Desmet. 

    31-03-2009 om 00:00 geschreven door Beverse Weetjes


    Categorie:Koninklijk bezoek
    >> Reageer (0)
    30-03-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Kies je mooiste plekje' werd de Zavelputten in Beveren-Leie
    “Zavelputten Beveren-Leie” is mooiste plekje van “Pasar Waregem Leiekant” Na een heuse verkiezingsstrijd kwam Zavelputten in Beveren-Leie als mooiste plekje van Waregem Leiekant uit de bus. De verkiezing werd georganiseerd door Pasar Waregem Leiekant het voormalige vakantiegenoegens in het kader van de landelijke actie ‘Kies je mooiste plekje’.

    Met de verkiezing van 150 mooiste plekjes in Vlaanderen wil Pasar, het vroegere Vakantiegenoegens, immers bewijzen dat je echt geen honderden kilometers ver hoeft te gaan om te genieten van mooie plaatsen. Een aantrekkelijke boodschap in deze economisch moeilijke tijden… Ook Waregem Leiekant nam deel aan de actie.

    Wie meestemde, had de keuze uit de Lourdesgrot in Sint Eloois Vijve, het Munkenhof in Desselgem en de Zavelputten in Beveren-Leie.
    Klik hier voor de locatie van de Zavelputten en ga naar markering 13.

    Photobucket 
    Dat laatste kreeg uiteindelijk de meeste stemmen en werd dus het mooiste plekje van Waregem Leiekant. In 150 Vlaamse gemeenten woedde de verkiezingskoorts maandenlang in alle hevigheid. Evenveel lokale afdelingen van Pasar hebben immers in hun gemeente de drie mooiste plekjes uitgekozen om nadien zoveel mogelijk mensen te motiveren hun stem uit te brengen voor het allermooiste plekje.

    De voorbije maanden werd dan ook massaal gestemd. Ruim 12.000 stemmen werden via de website Pasar.be uitgebracht en nog vele honderden mensen maakten hun keuze kenbaar tijdens de vele verkiezingsacties die de afdelingen hebben georganiseerd.

    Onder het motto: ‘Dichtbij is ook mooi!’ wil Pasar met deze actie aantonen dat je niet meteen naar verre (en dus prijzige) oorden hoeft te trekken om te genieten van mooie plekken. De verkiezing rond het mooiste plekje kadert in het jaarthema Buur Natuur. Met dat jaarthema wil Pasar recreatie dichtbij in de natuur in de kijker plaatsen. Frisse lucht opsnuiven, luisteren naar tsjilpende vogeltjes, miertjes, vlindertjes en kevertjes bestuderen met je kinderen, dat is waar Buur Natuur om draait. Maar ook: trage wegen bewaren en bewandelen, bijleren over de natuur dichtbij en dus ook je eigen mooiste natuurplekje uitzoeken.

    Er zijn in Vlaanderen honderden, zoniet duizenden plekjes die de moeite waard zijn en waar je de natuur ten volle kan beleven. Bedoeling is dan ook dat “naam mooiste plekje” in “naam gemeente” in de toekomst het decor wordt van wandelingen, fiets- of zoektochten, kortom van recreatie dichtbij.
    Klik hier en ontdek de 150 mooiste plekjes van Vlaanderen. 
    Voor een bezoek aan de site van Pasar Waregem Leiekant zie link in de linker marge

    30-03-2009 om 22:30 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Samen onderweg
    Op zaterdagmorgen 28 maart kwamen de vormelingen van Sint-Jan de Doper bijeen in het Sint-Janszaaltje. Samen met de catechisten gingen ze terug een stukje op weg, richting H. Vormsel.
    E.H. Luc Suys begon met een toelichting over de verschillende sacramenten, waarna er een rondleiding in de kerk volgde gelinkt aan de Goede Week die er weldra aankomt.

    Tijdens deze beurt verleende ook Theo Coussement zijn medewerking, waarvoor van harte dank. Hij liet de vormelingen nader kennis maken met de verschillende liturgische voorwerpen en gaf uitlag over o.a. de ampullen, kelk, monstrans, palla,ciborie, de pyxis enz…
    In de zijkapel gaf Mariette Verschuere o.a. uitleg over het schilderij van de onthoofding van Johannes De Doper.
    Marcel Himpe gaf op zijn beurt uitleg over de Kruisweg, biechtstoel ....
    Met Carine Viaene, die instaat voor het aanleren van de liedjes voor het H.Vormsel werd deze samenkomst afgesloten.

    30-03-2009 om 00:00 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)
    28-03-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dagorde gemeenteraad 07/04/2009 om 19u00
    Agenda:
    Openbare zitting
    1. goedkeuren proces-verbaal vorige zitting
    2. mededelingen 3. WAGSO: aanstellen lid college van commissarissen: revisor
    4. kennis nemen verdeling stedelijke toelage voor fractiewerking 2008
    5. diefstal in OC De Linde: kennisname proces-verbaal en ontheffing aansprakelijkheid secretaris, zijn gedelegeerde en aangestelde rekenplichtige
    6. goedkeuren investeringstoelage voor Scouts Sint-Hubertus voor het bouwen van nieuwe lokalen en omgevingswerken + bijhorende protocols: a) afdeling jongens b) afdeling meisjes
    7. verlenen advies tot het plaatsen van camera's in niet-besloten plaatsen n.a.v. de Waregem Koersefeesten 2009
    8. stedelijk ontmoetingscentrum Gaverke, aanleg nieuwe riolering: goedkeuren ontwerp + vaststellen wijze van gunnen
    9. aanleg riolen, greppels en voetpaden langs diverse wegen: goedkeuren ontwerp + vaststellen wijze van gunnen
    10. herstellen en vernieuwen voetpaden 2009: goedkeuren ontwerp + vaststellen wijze van gunnen
    11. overlagen met slijtlaag diverse gemeentewegen: goedkeuren ontwerp + vaststellen wijze van gunnen
    12. aanbrengen fietssuggestiestroken en markeringen Jozef Duthoystraat: goedkeuren ontwerp + vaststellen wijze van gunnen
    13. herstellen brug over de E17-Vichtseweg: goedkeuren samenwerkingsovereenkomst en stedelijk aandeel Agenda gemeenteraad 07 april 2009 Gemeenteplein 2 8790 Waregem Tel. 056 62 12 11 - Fax 056 62 12 23 e-mail secretariaat@waregem.be Internet http://www.waregem.be Bank van de Post 000-0019153-44 Dexia 091-0002524-31
    14. goedkeuren herstel wegdek Harelbekestraat grens Deerlijk in samenwerking met gemeentebestuur Deerlijk
    15. goedkeuren wegentracé 8793 Waregem ter hoogte van kruispunt Gentseweg-N382
    16. goedkeuren wegentracé 8790 Waregem ter hoogte van Boulezlaan
    17. goedkeuren afsprakennota RUP Dompelpark
    18. aanvullend verkeersreglement wegverkeer blijvend karakter: parkeren uitsluitend voor personenauto's, auto's voor dubbel gebruik en minibussen in de Zuiderlaan tussen de Damweg en de Holstraat
    19. aanvullende verkeersreglementen wegverkeer blijvend karakter: a) wijzigen voorrangsregeling in de Blauwe Zwaanstraat b) wijzigen voorrangsregeling in Desselgem-Dries
    20. aanvullend verkeersreglement wegverkeer blijvend karakter: invoeren snelheidsbeperking in de Roterijstraat
    21. vaststellen nieuwe straatnamen: definitief goedkeuren
    22. goedkeuren wijzigen reglement m.b.t. ambulante activiteiten op de openbare markten en op het openbaar domein
    23. stedelijk basisonderwijs: principe beslissen tot het vervangen van de huidige schoolraad
    24. goedkeuren diverse opdrachten levering van een voertuig en divers materiaal voor de sportdienst + vaststellen wijze van gunnen
    25. Regenboogstadion, plaatsen sanitair in kleedkamers: goedkeuren ontwerp + vaststellen wijze van gunnen
    26. Regenboogstadion: leveren en plaatsen zitjes: goedkeuren ontwerp + vaststellen wijze van gunnen 27. goedkeuren principe invoeren van RFID-systeem in de stedelijke openbare bibliotheek
    28. goedkeuren toelagen
    29. goedkeuren wijzigingen reglement ondersteuning onthaalgezinnen
    30. vragen

    28-03-2009 om 08:41 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)
    26-03-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Paul Buelens

    Een warme ontvangst en een kundige uitleg over beeldhouwen
    was wat Beverse Weetjes te beurt viel bij Paul en Agnes

    Photobucket 
    Paul en Agnes met het beeldje dat hij indertijd speciaal voor zijn vrouw Agnes  maakte toen ze zwanger was.
    De roots van Paul en Agnes Buelens -Van Doorsselaere liggen in Brabant. Als godsdienstleraar kwam Paul in het PTI te Kortrijk terecht en zo zijn ze reeds 30 jaar goed ingeburgerde Beverenaars die zich  in Wagenaarstraat 122 vestigden. 

    Paul Buelens stelt zijn beeldhouwwerken tentoon in de  ‘Oude Kerk’ te Vichte.
    Met passie vertelt en toont Paul zijn werken. "Het begon al van toen ik nog in de jeugdbeweging was, na het kampvuur bleven steeds resten  van verbrand hout over en daar zocht ik al een figuur in. Later maakte ik ook bloemstukjes op hout”, weet hij te vertellen. 
     
    Eerste beeldje
    ”In 1974 kapte ik een eerste klein werkje, daarna maakte ik mijn eerste groot werk (een Christus) uit een boom die ik van een collega-leraar kreeg. Ik weet nog wel”, gaat Paul verder, "dat ik toen in de spiegel stond te kijken om te zien hoe mijn spieren liepen om dat in het beeld te kunnen overbrengen. Pas na het beeldhouwen van dat werk ben ik les beginnen volgen in de academie te Dendermonde bij Jos Dedecker. Al boetseren in klei kreeg ik dieptezicht en leerde ik de techniek van het ruimtelijke. De rest moet je zelf doen door veel te oefenen.
    Oefening baart immers kunst”, zegt Paul.

    Unieke Werken
    Ondertussen heeft Paul door de jaren heen tal van prachtige unieke werken gemaakt, voornamelijk uit notelaar, es, eik, taxus en perelaar.  Zijn werken zijn geïnspireerd op het christelijke, de Grieks-Romeinse mythen, het mannelijk en vrouwelijk schoon, op moeder en kind enz. Elk werk is gemaakt uit één stuk hout en telkens schuilt er een waardevol verhaal achter. Zo liet hij zich o.a. ook inspireren toen zijn vrouw Agnes zwanger was en beeldhouwde hij speciaal voor haar een zwangere vrouw.

    Paul beschrijft hout en beeldhouwen als volgt:
    "Hout geeft warmte en kleur, laat zich bewerken, het geeft zelf inspiratie, is zacht als een lichaam en laat zich zien in zijn volle charme bij de afwerking. Beeldhouwen is inspiratie en transpiratie, het leid tot creatie, is tijdloos en  tijdsoverschrijdend over de generaties heen”. 

    **Hij stelde o.a. tentoon tijdens:
    -het multicultureel ontmoetingsfeest te Kortrijk in ’85,
    -de bouwbeurs in Wieze ’97, 
    -het Provinciaal Hof te Brugge in ’87,
    -de Collegefeesten van het Sint -Franciscuscollege te Wetteren '87,
    -het Bloemenfeest  Boskant te Wetteren '08
    - de Tuinexpo in de Hallen te Kortrijk '09.... 
     En in 2007 en ook dit jaar brengt hij 'Kunst' dichter
    bij de leerlingen van de Beverse Stedelijke Basisschool.

    Tentoonstelling
    In de ‘Oude Kerk’, Kerkdreef te Vichte
    zullen een 30-tal werken van Paul Buelens tentoon gesteld worden
    samen met schilderijen van Marja Boekhout en Roger Joostens
    en keramiek van Kristien en Griet Joostens.
     De tentoonstelling is vrij toegankelijk op 5, 11, 12, en 13 april telkens van 14 tot 18 uur.
    De vernissage op 4 april zal geopend worden door Lucien De Winter
    waarna een toespraak volgt van Jan Meersman.

    26-03-2009 om 00:00 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)
    25-03-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nacht van de Geschiedenis
    Photobucket
    Op dinsdagavond was er heel wat belangstelling voor de voordracht van heemkundige Etienne Ducatteeuw over de 'Opgravingen op de Meierie' te Desselgem. Een organisatie van Davidsfonds Desselgem en Beveren-Leie naar aanleiding van De nacht van de Geschiedenis. 
    Etienne gaf een heel stuk geschiedenis van ver voor Christus. Hij had het over de leenheren, de heerlijkheden, de concurentie tussen Beveren en Desselgem, de abten in de Desselgemse kerk, de meiers en baljuws.... En het historische belang van de Meierie voor Desselgem en Beveren-Leie, die toen verbonden was binnen de Sint-Pietersheerlijkheid.
    Over de opgravingswerken mochten niet alle resultaten vrijgegeven worden. Al bij al is daar blijkbaar niet veel geschiedkundig materiaal uit de grond gehaald om op door te spitten.

    *Davidsfondsafdeling van Waregem bracht een bezoek aan een bedrijf dat schilderdoek maakt. Om het bedrijf in volle actie te zien werd de nacht verschoven naar de middag...
    Klik hier om de videobeelden te bekijken.

    25-03-2009 om 20:11 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)
    24-03-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Broederlijk Delen in Sint-Jan de Doper
    Photobucket
    Op de foto zittend midden:
    Karel Verraes, Willy Goesaet en Veronique Pollefeyt omringd door enkele medewerkers
    Veronique Pollefeyt is reeds een 7-tal jaar verantwoordelijk voor de actie Broederlijk Delen. Daarbij kan ze rekenen op de steun van haar echtgenoot Karel Verraes, van Willy Goesaert en de 55 medewerkers die jaarlijks de straten van Beveren doorkruisen voor de omhaling.
    Photobucket 
    Op maandagavond 23 maart kwamen ze allen samen in het Sint-Janszaaltje om de opbrengst van de omhaling bijeen te brengen en te tellen. Veronique dankt elkeen die op zijn of haar manier een duit in het zakje deed. Een bijzonder woordje van dank gaat ook naar Chiro Leieland voor de organisatie van hun jaarlijkse carwash die deze keer prachtige som van 300 euro opbracht.

    24-03-2009 om 00:00 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)
    23-03-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Job*Rock belooft terug een succes te worden.

    Op zaterdag 4 april 2009 organiseert KAJ Beveren-Leie, in samenwerking met ACW Beveren-Leie en ACV Beveren-Leie, de vierde editie van Job*Rock,
    powered by Vlan.be – Streekpersoneel, met de steun van Stad Waregem.

    Photobucket
    Bert Debrouwere en Dieter Lecluyse hebben terug niets ongemoeid gelaten om er ook dit jaar een schitterende editie van te maken.
    Het wordt terug een unieke combinatie van een jobbeurs en een muziekfestival. Werkzoekenden kunnen op zoek naar een job en jongeren kunnen zich aanbieden voor interim- of vakantiewerk.
    Ook op muzikaal vlak zal Job*Rock een voltreffer worden met: Jeugd Van Tegenwoordig en ACtion in DC halen ze absolute topacten naar onze regio.
    Alle informatie is te vinden op de site van Job*Rock  klik hier. 

     Beverse Weetjes mag 3 gratis toegangkaarten wegschenken.
    Het enige wat u daarvoor hoeft te doen is onderstaande vraag beantwoorden
    en deze door ts sturen naar Beverse Weetjes  klik hier
    De winnaars van de vrijkaarten zullen verwittigd worden.
    Wie prijkte er op de affiche van Job*Rock in 2006?

    23-03-2009 om 19:04 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)
    22-03-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beverse Weetjes gaat vandaag vierde jaargang in!
    We schrijven 21 maart 2006, dé dag waarop Beverse Weetjes online ging.

    Het begon eigenlijk toen Beveren-Leie, Desselgem en St. Eloois-Vijve een federatie werden. De toenmalige voorzitter van KAV Myriam Decock vroeg toen of er iemand interesse had om af en toe een foto te nemen van een activiteit en door te sturen naar Kerk en Leven. Op die vraag ging ik met plezier in. Enige tijd daarna kwam Mariette Verschuere, die lid van het Federale team is, op de proppen met een uitnodiging om eens een redactieraad van Kerk en Leven bij te wonen. Ook daarop ging ik in, en trok naar de redactie die toen in de Beverse sacristie van de misdienaars doorging. Deze redactievergadering werd toen nog voorgezeten door pastoor Marc Coudyzer. Op het einde van de vergadering stelde hij mij de vraag of ik niet alleen voor KAV, maar voor de parochie Sint-Jan de Doper wilde instaan. Ik weet nog goed dat ik daarop aarzelend antwoordde en een proefperiode vroeg.

    Onze pastoor Luc Suys werd daarvan op de hoogte gebracht en vroeg mij of ik wel wist waaraan ik begon, maar hij gaf volmondige toestemming en ik mocht vrij mijn gang gaan. Zo werd ik een goeie vier jaar geleden lid van de redactieraad.

    De foto’s hoopten zich ondertussen op en die wilde ik op een of andere manier kwijt. Daar ik af en toe al eens had zitten surfen op Seniorennet groeide het idee om daar (als proef) eens een blog aan te maken en zo geschiedde. Een goeie gelegenheid daarvoor was de 75ste verjaardag van KAV. Bij de foto’s kon ik ook een stukje geschiedenis kwijt die ik voordien al had opgezocht.

    Op 21 maart 2006 ging Beverse Weetjes dus online met als eerste item 75 jaar KAV. Ik verstuurde enkele mails naar KAV-leden en kreeg de eerste dag 8 unieke bezoekers.

    Stilaan groeide Beverse Weetjes uit, en op de dag van vandaag heb ik nog steeds geen spijt, noch van het vrijwilligerswerk dat ik verricht voor Kerk en Leven, noch van het aanmaken van dit blog. Ik heb de afgelopen jaren heel wat bijgeleerd, mijn horizonten werden verruimd, ik mocht heel wat mensen met goede bedoelingen leren kennen en dat geeft veel voldoening. Het is een stimulans om er verder tegenaan te gaan.

    Ik mag ook rekenen op de volle steun van mijn echtgenoot Carlos. Sinds een tweetal jaar vervangt hij mij af en toe wel eens, hij staat tevens in voor de videobeelden die op Beverse Weetjes te zien zijn wat door velen geapprecieerd en als een meerwaarde beschouwd wordt.

    Dat was dan in een notendop het verhaal hoe Beverse Weetjes tot stand kwam.
    Bij deze wil ik alle bezoekers, mensen die mij/ons steunen....van harte danken.
    Ik/wij blijven voor Kerk en Leven en/of Beverse Weetjes steeds tot uw dienst.

    22-03-2009 om 00:00 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (2)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Later als ik groot ben

    Enkele weken terug verschenen de kleuters uit de derde kleuterklas in 'Het Wekelijks Nieuws' en vertelden ze wat ze later willen worden.
    Tijd dus voor Beverse Weetjes om ze ook even langs deze weg voor te stellen.

    Photobucket 
    In de Stedelijke Basisschool klas 3B te Beveren-Leie stelde juf Isabelle Hauduyse haar kleuters voor en liet ze vertellen wat ze later willen worden.
    Achterste rij v.l.n.r.:
    Fran Pappijn (juffrouw), Henri Vandebril (computerspecialist), Stijn Vanhoutte (soldaat), Casper Dhulst (brandweerman), Maxime Huygelier (duiker), Floris Eggermont (kraanman).
    Middelste rij v.l.n.r.:
    Joran Courtens (politieagent), Bettina Verhellen (juffouw), Morgan Pauwels (juffrouw), Delphine simons (mama), Dauwe Vandaele (meester),
    Yenlo Galle (vrachtwagenchauffeur), Thymo D’Angelo (kapper).
    Zittend v.l.n.r.:
    Tanguy Baert (drukker), Seppe D’Haene (kraanman), Simon Vandenbroucke (cafébaas), Iris Debaere (dokter), Xander Dheedene (bakker), Dilara Ozkan (juffrouw). Ontbreekt op de foto: Hélène Harinck.
    Photobucket 
    In de derde kleuterkas van de Vrije Basisschool in de Koning Albertstraat, stelde juf Caroline De Brabandere haar kleuters voor en liet ze vertellen wat ze later graag zouden worden.
    Achterste rij v.l.n.r.
    Tiffany De Meur (dierendokter), Emile Vandecasteele (dierenarts), Rosalie Fleurent (zangeres), Marthe Steeland (verpleegster), Estée Lambert (mama), Emma Craenhals (mama).
    Middelste rij v.l.n.r.
    Kiana Ameye (juffrouw), Abbe Van Respaille (werken in een kattenasiel), Niels Hullebusch (commissaris), Stan De Smet (voetballer), Sander Vandenborre (elektricien), Brend Claeys (loodgieter), Jolie Verfaille (dierenarts).
    Voorste rij v.l.n.r.
    Wout De Craemer (brandweerman), Sander Vangeluwe (metselaar), Emanuel Lapeirre (brandweerman), Anke Roobrouck (mama), Margot Gotelaere (Mega Mindy), Milan Sabbe (politieagent), Emilia Bourry (Mega Mindy), Fran Hullebusch (juffrouw). Op het ogenblik van de foto ontbrak Elke Deblaere.
    Photobucket

    In de Stedelijke Basisschool klas 3A te Beveren-Leie stelde juf Winnie Claerhout haar kleuters voor en liet ze vertellen wat ze later willen worden.
    Achterste rij v.l.n.r.:
    Raf Avet (dierenredder), Darwin Billiet (rockster), Hélène Cappon (juffrouw), Robin Cooremans (politieagent), Nathan Courtens (huizenbouwer), Fran Debaere (dierenverzorgster), Rune Delanghe (brandweerman), Catho Delbeke (dierenverzorgster).
    Middelste rij v.l.n.r.:
    Matisse Deraedt (dierenarts), Alixe Dujardin (kledingverkoopster), Michèle Gekiere (kapster), Rune Messiaen (zwemkampioen), Oceane Missoul (juffrouw), Amber Naessens (kinesiste), Joey Nuyttens (superheld), Manu Sabbe (dierenredder).
    Onder v.l.n.r.:
    Femke Stevens (kleuterjuf), Yasmine Vandenbroucke (kapster), Ian Vanthuyne (zwemkampioen), Esteban Verdugo Vasques (huizenbouwer).

    22-03-2009 om 00:00 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)
    21-03-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Speelpleinwerking: De Speelberg is jarig
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De Speelberg opent terug de deuren tijdens de paas- en de zomervakantie
    Schrijf deze datums alvast in uw agenda:
    Paasvakantie: 6/4/2009 - 10/4/2009
    Zomervakantie: 1/7/2009 - 17/7/2009 en 17/8/2009 - 28/8/2009


    Op 8 mei is er voor de tweede maal de streekbierenavond vanaf 20.00 uur.
     De definitieve locatie voor deze activiteit is nog niet geweten, (waarschijnlijk de jongensschool)
    Maar er is meer, heel veel meer.....

    !!!HIEPHIEPHOERA!!!     !!!HAPPY BIRTHDAY!!!
    LANG ZULLEN WE SPELEN!!!
    Speelplein De Speelberg mag deze zomervakantie 20 kaarsjes uitblazen!
    Het kan dan ook niet anders dan dat ze een heel groot feest organiseren!

    Het Grote Speelpleinfestijn gaat door op vrijdag 10 juli 2009! 
    Het begint zoals op een gewone speelpleindag om 09.00 uur, maar vanaf 13.00 uur zetten gaan de poorten open voor iedereen (jong en minder jong).

    Er zullen 101 spetterende activiteiten te beleven zijn zoals:
    *Kom binnen en verdwaal in het REUZEINDOORDOOLHOF.
    *Kruip eens op onze RUIMTESTOEL VAN SATURNUS en voel je even gewichteloos als Frank De Winne in het ISS (voor durvers)
    *Doe eens gek en spring keihard tegen onze KLEEFMUUR misschien kan jij wel de gekste en hoogste sprong maken en win je een mooie prijs
    *Mooie prijzen zijn er ook te winnen in de leuke en spannende FAMILIEQUIZ, waar jij samen met je ouders mag aan deelnemen.
    *Tijdens de REUZEBBQ komt er een echte GOOCHELAAR trucjes doen aan jullie tafel.
    *Later op de avond doet MAGIC YVO spectaculairdere trucs op het podium van onze CIRCUSTENT.
    *Denk je dat je beter de show kan stelen dan onze goochelaar, dan kan je jezelf eens bewijzen tijdens de KARAOKE EN NOG VEEL, VEEL, VÉÉL MEER

    ///WEDSTRIJD///WEDSTRIJD///WEDSTRIJD///
    Ter ere van de twintigste verjaardag brengen ze ook een nieuw en uniek speelplein T-shirt uit! 
    Ze weten nog niet wat we erop zullen zetten, want dat mag jij bepalen!!!

    Ieder kind (3 tot 15 jaar) mag 1 tekening indienen, daar zullen wij één tekening uitkiezen!
    De tekening van de winnaar zal niet alleen gedrukt worden op de T-shirts, maar ook op de affiches van Het Grote Speelpleinfestijn.
     
    De winnaar krijgt niet alleen zo’n uniek T-shirt maar zal heel de dag als VIP behandeld worden en natuurlijk is alles gratis voor hem/haar.

    Voor je tekening mag je u baseren op de 3 vorige logo’s (voet, kindje en ballon) of je tekent iets wat te maken heeft met het speelplein of spelen.

    Zowel potlood- als digitale tekeningen zijn toegelaten.
    De tekening mag niet groter zijn dan een A4-blad en je kan ze indienen tot 19 april 2009
    bij iemand van de leiding of elektronisch klik hier

    Zet zeker je naam, adres, telefoonnummer, leeftijd
    en de gewenste T-shirtmaat op de ommezijde van je tekening.

    21-03-2009 om 00:00 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)
    18-03-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Afbraakwerken site Interlin

    Foto's, videofragmenten en teksten zijn eigendom van Beverse Weetjes

    Luchtfoto Interlin van voor begin 2001
     
    Photobucket 
    Luchtfoto gevonden tussen het puin.
    Weliswaar ontbreken een paar hoeken.
     Bemerk (links onder) dat de receptie er toen nog niet was,
    er is wel een huisje te zien dat reeds lange tijd verdwenen is.
    Meer informatie over deze foto is steeds welkom bij Beverse Weetjes
    Interlin
    De twee medewerkers van VaCoMet: Patrick en Reinhoudt die reeds tonnen beton...neerhaalden. Patrick (links) haalde op 18 maart de drie fabrieksschouwen naar beneden.
    Kraanmannen
    Uithangbord tegen de vlakte
    Dat gebeurde in het bijzijn van: Miguel Vanoosthuyze (VaCoMet), Filip Cnockaert (architect), Yves Verbeke (GroepH), schepen Rik Soens en Dany Baekelandt (GroepH)

     Reeds enkele dagen is de firma VaCoMet begonnen met de afbraak van de oude fabrieksgebouwen op de site Interlin. Om de site van VaCoMet te bekijken: klik hier. 
    Op vrijdag 20 februari ging het uithangbord 'Interlin' tegen de vlakte.
    Op woensdag 18 maart om 10.00 uur worden de schoorstenen naar beneden gehaald.
    De slopings- en saneringswerken zouden moeten afgerond zijn eind juli om in september met de wegeniswerken te beginnen. De bouw van fase 1 zal van start gaan in juli 2010, de verkoop van de woningen gaat van start in januari 2010.  
    Meer weten over prijs, het plan bekijken...:  klik hier.
    Om de site van Woningbouw Huyzentruyt N.V.te bekijken: klik hier.

    Na 18 maart zal de skyline in Beveren-Leie er anders uitzien!
    Slopen schoorstenen
    Beverse Weetjeshttp://blog.seniorennet.be/beverenl
    Dinsdagavond 17 maart 2009

    Hoofding
    Photobucket
    Alles is in gereedheid gebracht op de Interlin site om morgen, 18 maart, de schoorstenen naar beneden te halen. Met een dubbel gevoel..., werpen we nog een laatste blik naar wat ooit is geweest. Op het grondplan van de site ook de locatie van de schoorstenen.

    Woensdagmorgen 18 maart 2009
    Gezien de hoge symbolische waarde, wilde Woningbouw Huyzentruyt het slopen van de kenmerkende hoge fabrieksschoorstenen niet ongemerkt laten voorbijgaan.
    Met het neerhalen ervan nam Beveren-Leie officieel afscheid van een niet onbewogen industrieel tijdperk dat jaren aansleepte. De geschiedenis van Beveren-Leie was nauw verweven met die van de spaanplatenproducent die in 1958 van start ging en geleidelijk uitgroeide en zo'n 200 personeelsleden tewerk stelde. In 1968 werd een actiegroep opricht onder de naam 'Leefbaarheid centrum'.  Omwonenden die de strijd aangingen omwille van stof- geluids- en geurhinder. Uiteindelijk kreeg het bedrijf geen vergunning meer en moest de vestiging in Beveren-Leie sluiten.
    Het was dan ook met gemengde gevoelens dat sommige toeschouwers de schoorstenen tegen de vlakte zagen gaan.
    Photobucket 
    Enkele van de aanwezige ex-werknemers
    Een zestal jaar geleden gingen de deuren van het spaanderplatenbedrijf dan ook voorgoed dicht.Woningbouw Huyzentruyt kocht het gebouw, maar door perikelen over wie de bodem nu moest saneren sleepte de verkoop een tijd aan. 
    Ondertussen werd de leegstaande site een gegeerde plek voor vandalen. Met uitzondering van een paar zaken moest alles eraan geloven. Daklozen zochten er een tijdelijk onderkomen en de duiven vonden er een vast stekje. Eind vorig jaar kwam de Firma Huyzentruyt met het verlossende bericht dat de sloopingswerken begin 2009 zouden van start gaan. Op deze manier werd een bladzijde van de Beverse geschiedenis omgedraaid en kon de sloop van start gaan.

    Nadat eerst schepen Rik Soens (nauw betrokken in het ganse project) toelichting had gegeven over de samenwerking tussen stadsbestuur en projectontwikkelaar gaf burgemeester Kurt Vanryckeghem het startschot en kon Patrick (werknemer bij VaCoMet) zijn taak uitvoeren en de eerste twee schoorstenen met een imposante kraan omver duwen.

    Klik hier voor een bezoek aan de website van architect Filip Cnockaert

    Neerhalen van de laatste schoorsteen

    Photobucket
    Ook directie, het onderwijzend personeel en de ruim 500 kinderen van de Vrije en de Stedelijke Basisschool te Beveren-Leie waren aanwezig bij het neerhalen van de fabrieksschouwen. Woningbouw Huyzentruyt wil graag in samenspraak met de beide scholen een creatief luik laten volgen op de gebeurtenissen. Kinderen kunnen hun fantasie de vrije loop laten gaan en met de klas creatieve werkstukjes uitwerken rond het project. Alle kunstwerken zullen nadien worden tentoongesteld aan het grote publiek.
    Gefaseerde aanpak
    Eens de sloop achter de rug en als alles volgens plan verloopt worden -in verschillende fases- op de Interlin terreinen ruim 120 gezinswoningen gebouwd en 30 appartementen. Die laatste worden trouwens gebouwd door Beyaert Construct, eveneens een dochterbedrijf van Groep H.

    Ruim 1 hectare wordt ingepalmd door een uitgestrekte parkzone met vijverpartijen. Dat park wordt samen met de eerste fase van de woningen aangelegd.
    "De omwonenden hebben alvast iets moois om naar uit te kijken", beëindigt Philippe Huyzentruyt.

    Voorinschrijvingen
    Geïnteresseerde kandidaat-kopers kunnen nu reeds terecht bij Woningbouw Huyzentruyt om zich vrijblijvend te registreren op de wachtlijst. Tel.: 056/736 736 of www.huyzentruyt.be
    Vrijdagmorgen 20 maart op de Interlin-site
    De mast met de Proximus-antennes, die een tijdelijke stek kreeg op de Interlin-site, werd eveneens ontmanteld. De antenne stond er al een tijdje werkeloos bij en de tijd van gaan was gekomen. Ze mocht een ritje maken naar Bilzen om daarna een nieuw werkterrein te krijgen.


    Enkele luchtfoto's
    Op deze foto krijgt u een indruk van de grote van de site.
    Bemerk in de linkse bovenhoek de 'Zavelput'.
    Ook de omvang van deTomberg is hier, met o.a.witte huizen, duidelijk te zien.
    Photobucket

    Zijkant: Schoolstraat
    Photobucket
    Rechtsonder is nog een stuk van een van de schoorstenen te zien.
    Photobucket 
    Luchtfoto met zicht vanuit de Koning Albertstraat.
    Photobucket

    18-03-2009 om 00:00 geschreven door Beverse Weetjes


    Categorie:Bijzondere activiteiten
    >> Reageer (2)
    14-03-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stedelijke Basisschool in fluo

    Op vrijdagnamiddag 13 maart om 14.30 uur kleurde de Stedelijke Basisschool fluogeel.
    Het slotmoment rond het thema ‘Gezien worden in het verkeer’ waarrond de leerlingen werkten en naar aanleiding van de fluohesjes die Stad Waregem hen schonk.

    Daarbij kwam nog dat de school (samen met enkele andere scholen) ook het verkeerslabel verdienden en dat omwille van de inspanningen geleverd rond de praktijklessen. Dat werd plechtig onthuld door schepen van verkeer Kristof Chanterie.

    Het ontvangen van het label betekent echter niet dat dit het einde is om rond veilig verkeer te werken, integendeel, het is een stimulans om op de ingeslagen weg verder te gaan.

    Hopelijk kleuren de Beverse wegen nu ook fluogeel en zoals onze Beverse wijkinspecteur Franky nog eens duidelijk maakte, zijn ook de fietsen van alle leerlingen in orde!


    Fluohesjes 



     Het verkeerslabel

    14-03-2009 om 00:00 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)
    12-03-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vierde editie van Job*Rock op vier april 2009 te Beveren-Leie

    Op zaterdag 4 april 2009 organiseert KAJ Beveren-Leie, in samenwerking met
    ACV Beveren-Leie en ACW Beveren-Leie, de vierde editie van Job*Rock.
    Powered by Vlan.be – Streekpersoneel, met de steun van Stad Waregem.
    Dit alles gaat door in OC 't Klokhuis, Kerkdreef 23 te Beveren-Leie

    Photobucket
    "Terwijl heel wat festivals moeilijkheden hebben om te overleven en noodgedwongen stoppen of inkrimpen, kunnen wij opnieuw zeggen: het gaat goed! Job*Rock is de afgelopen jaren spectaculair gegroeid. Vorig jaar mochten we maar liefst 911 effectieve bezoekers verwelkomen. De ticketverkoop gaat nu al snoeihard, zodat het er naar uit ziet dat we dit jaar nog beter gaan doen.

    Ondanks de steile groei, vergeten we onze ambitie absoluut niet uit het oog. Job*Rock wil vooral werkgevers en potentiële werknemers bij elkaar brengen tijdens de jobbeurs én daarnaast de mensen voor de spotprijs van 3 euro een leuke namiddag met fantastische optredens te bezorgen! Als u verder leest,  zal u merken dat Job*Rock 2009 alweer een schitterende editie wordt!

    Net als de voorbije 3 jaar vormt ook deze editie de unieke combinatie van een jobbeurs en een muziekfestival. Ondanks de moeilijke economische tijden, hebben toch een groot aantal bedrijven, interimkantoren en werkgerelateerde organisaties zich ingeschreven voor de jobbeurs. Dit biedt de werkzoekenden uit de regio Zuid-West-Vlaanderen, die door de crisis gevoelig zijn aangedikt, dus een pak kansen om op zoek te gaan naar een job! Daarnaast kunnen ook jongeren zich naar goede gewoonte aanbieden voor interim- en vakantiewerk.
     
    Op muzikaal vlak is Job*Rock 2009 een absolute voltreffer. Met De Jeugd Van Tegenwoordig halen we een absolute topact, voor het eerst sinds hun grote doorbraak, naar de regio Waregem-Kortrijk. Zij speelden afgelopen zomer nog alle grote festivals in België en Nederland plat.

    Daarnaast presenteren we met ACtion in DC, Stash (Solo), Dirk Stoops (Stu Bru), Bulls On Parade en DJ Class (Stu Bru) nog 5 nationale topnamen. Naar goede gewoonte zetten we elk jaar een regionaal talent op ons podium. Net als vorig jaar krijgt het Waregemse toptalent The Vault de kans om op Job*Rock te spelen.

    Omdat Job*Rock een evenement is met een bijzonder sterke sociale inslag willen we dit ook tot uiting laten komen in de prijzen. Een toegangskaart kost daarom amper 3 euro in vvk. Aan de deur betaalt men 5 euro, terwijl een consumptie amper 1,25 euro kost.

    Werkzoekenden krijgen net als de voorbije 2 jaar via de Werkwinkel zelfs gratis toegang! Hiermee willen we laten zien dat het mogelijk is een leuk evenement in elkaar te steken, zonder hoge toegangs- en drankprijzen te vragen, zoals zoveel andere festivals in de regio", aldus de werkgroep.
    Deuren: 15u
    Voorverkoop:
    Brooklyn Waregem, Kortrijk en Roeselare
    KAJ De Snaere, Beveren-Leie
    Gran Bazar, Deerlijk
    Fools Garden, Waregem
    Casa El Vid, Desselgem
    Om de site van Job*Rock te bekijken waar u nog meer info vindt over
    de jobbeurs, de groepen, het tijdschema... klik hier.

    12-03-2009 om 19:44 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)
    11-03-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waregem en zijn fietspaden(beleid) puik tweede
    De Fietsersbond voerde onlangs met behulp van een door de KU Leuven ontwikkelde meetfiets een onderzoek naar het fietscomfort op Vlaamse fietspaden. Meer dan 1400 kilometer werd er afgelegd in 31 steden en gemeenten.

    Over het algemeen blijkt het comfort van de Vlaamse fietspaden te laag, echter… 4 steden en gemeenten springen er in de globale resultaten toch postief bovenuit: Waregem werd hierin puik tweede na Koksijde. Overijse en Ninove vervolledigen de top 4.

    Niet onterecht, want onze stad voert dan ook een bewust beleid in het voordeel van de zwakke weggebruikers: ongeveer 800.000 euro per jaar wordt voorzien voor voetpaden, fietspaden en herasfaltering van wegen. Ondermeer in dit kader wordt trouwens ook het mobiliteitsplan van Waregem herzien. Daarin zal vooral aandacht worden geschonken aan de ‘trage wegen’. Het scheiden van het zwaar vervoer en de fietsers is een van de prioriteiten.

    Een eerste afgewerkt voorbeeld hiervan is de Wijwaterputwegel in Desselgem. Dit is de eerste trage weg die aangepakt is ten voordele van de vele wandelende en fietsende inwoners, en niet in het minst voor onze schoolgaande jeugd.

    Een andere lopend project van kwalitatieve heraanleg is de Keukeldam / Churchilllaan. Daarnaast komen er nieuwe fietspaden in de Roterijstraat (een investering van ongeveer 320.000 euro), een straat die tevens een invalsweg is voor schoolgaande fietsers. Daar stopt het echter nog niet.

    Het stadsbestuur werkt nauw samen met het AWV (Agentschap Wegen en Verkeer) om ook de fietspaden op de gewestwegen de komende jaren aan te pakken. Ondermeer de Gentseweg, de Vijfseweg, de Kruishoutemseweg en de Westerlaan/Noorderlaan komen hiervoor in aanmerking.

    11-03-2009 om 17:30 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Thraso Beveren-Leie - Desselgem viert 35ste verjaardag

    Thraso viert 35ste verjaardag

    Beverse Weetjeshttp://blog.seniorennet.be/beverenl 

    Thraso is een studentenclub uit de regio Beveren-Leie – Desselgem. De vereniging telt zo'n dertigtal leden en wordt geleid door een praesidium van tien personen. De club organiseert elk weekend een gevarieerd aanbod van activiteiten voor haar leden.

    Galabal Thraso
    Op 28 maart organiseert Hoogstudentenclub Thraso van Beveren-Leie en Desselgem een spetterend galabal in De Hoop, Stationsstraat 149, 8790 Waregem.
    Dj Cnudde en DJ Tim zorgen voor de partybeats terwijl het lichtspektakel de zaal omtovert in een cosy dansvloer. Daarnaast is er ook een champagnebar en een gezellige lounge.
    Het bal gaat van start vanaf 22u. 

    Inkom
     Voorverkoop aan €12, aan de deur bedraagt de prijs €15.
    De dresscode is avondkledij. 
    Verkooppunten:
    Waregem: De Hoop – Tommy’s – Bananas
    Kortrijk: Geverfde vogel – Chips
    Beveren-Leie: Drukkerij Baert
    Desselgem: Casa el vid Gent: De Hoeve- Salto
    Leuven: Ambiorix
    Om de site van Thraso te bekijken klik hier.
    Voortaan is er tevens  (zie linker marge) een permanente link te vinden
    naar de site, onder Beverse verenigingen

    11-03-2009 om 00:00 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)


    Beveren-Leie

    Photobucket



    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Archief per dag
  • 30-12-2019
  • 19-05-2010
  • 15-03-2010
  • 14-03-2010
  • 10-03-2010
  • 09-03-2010
  • 08-03-2010
  • 04-03-2010
  • 03-03-2010
  • 02-03-2010
  • 01-03-2010
  • 27-02-2010
  • 24-02-2010
  • 23-02-2010
  • 22-02-2010
  • 20-02-2010
  • 19-02-2010
  • 18-02-2010
  • 17-02-2010
  • 16-02-2010
  • 13-02-2010
  • 12-02-2010
  • 11-02-2010
  • 09-02-2010
  • 08-02-2010
  • 07-02-2010
  • 06-02-2010
  • 05-02-2010
  • 04-02-2010
  • 03-02-2010
  • 02-02-2010
  • 01-02-2010
  • 31-01-2010
  • 30-01-2010
  • 29-01-2010
  • 27-01-2010
  • 26-01-2010
  • 24-01-2010
  • 22-01-2010
  • 20-01-2010
  • 16-01-2010
  • 15-01-2010
  • 14-01-2010
  • 13-01-2010
  • 12-01-2010
  • 11-01-2010
  • 09-01-2010
  • 08-01-2010
  • 07-01-2010
  • 04-01-2010
  • 02-01-2010
  • 01-01-2010
  • 31-12-2009
  • 29-12-2009
  • 28-12-2009
  • 27-12-2009
  • 26-12-2009
  • 25-12-2009
  • 23-12-2009
  • 22-12-2009
  • 21-12-2009
  • 19-12-2009
  • 18-12-2009
  • 17-12-2009
  • 16-12-2009
  • 14-12-2009
  • 13-12-2009
  • 12-12-2009
  • 10-12-2009
  • 09-12-2009
  • 08-12-2009
  • 07-12-2009
  • 06-12-2009
  • 04-12-2009
  • 03-12-2009
  • 02-12-2009
  • 30-11-2009
  • 28-11-2009
  • 27-11-2009
  • 26-11-2009
  • 24-11-2009
  • 22-11-2009
  • 21-11-2009
  • 20-11-2009
  • 18-11-2009
  • 17-11-2009
  • 16-11-2009
  • 15-11-2009
  • 13-11-2009
  • 12-11-2009
  • 11-11-2009
  • 09-11-2009
  • 08-11-2009
  • 06-11-2009
  • 05-11-2009
  • 04-11-2009
  • 03-11-2009
  • 01-11-2009
  • 29-10-2009
  • 26-10-2009
  • 24-10-2009
  • 23-10-2009
  • 21-10-2009
  • 20-10-2009
  • 19-10-2009
  • 18-10-2009
  • 17-10-2009
  • 16-10-2009
  • 14-10-2009
  • 12-10-2009
  • 10-10-2009
  • 09-10-2009
  • 08-10-2009
  • 06-10-2009
  • 05-10-2009
  • 04-10-2009
  • 02-10-2009
  • 01-10-2009
  • 30-09-2009
  • 28-09-2009
  • 27-09-2009
  • 25-09-2009
  • 22-09-2009
  • 21-09-2009
  • 20-09-2009
  • 19-09-2009
  • 18-09-2009
  • 16-09-2009
  • 15-09-2009
  • 14-09-2009
  • 13-09-2009
  • 11-09-2009
  • 10-09-2009
  • 09-09-2009
  • 08-09-2009
  • 07-09-2009
  • 06-09-2009
  • 05-09-2009
  • 04-09-2009
  • 02-09-2009
  • 01-09-2009
  • 31-08-2009
  • 30-08-2009
  • 29-08-2009
  • 28-08-2009
  • 27-08-2009
  • 26-08-2009
  • 25-08-2009
  • 24-08-2009
  • 23-08-2009
  • 21-08-2009
  • 20-08-2009
  • 17-08-2009
  • 16-08-2009
  • 15-08-2009
  • 14-08-2009
  • 12-08-2009
  • 11-08-2009
  • 08-08-2009
  • 07-08-2009
  • 05-08-2009
  • 04-08-2009
  • 03-08-2009
  • 02-08-2009
  • 01-08-2009
  • 28-07-2009
  • 27-07-2009
  • 26-07-2009
  • 25-07-2009
  • 24-07-2009
  • 22-07-2009
  • 21-07-2009
  • 20-07-2009
  • 18-07-2009
  • 17-07-2009
  • 16-07-2009
  • 15-07-2009
  • 14-07-2009
  • 13-07-2009
  • 12-07-2009
  • 11-07-2009
  • 10-07-2009
  • 08-07-2009
  • 07-07-2009
  • 05-07-2009
  • 04-07-2009
  • 03-07-2009
  • 02-07-2009
  • 01-07-2009
  • 28-06-2009
  • 27-06-2009
  • 26-06-2009
  • 25-06-2009
  • 24-06-2009
  • 22-06-2009
  • 21-06-2009
  • 20-06-2009
  • 19-06-2009
  • 17-06-2009
  • 14-06-2009
  • 11-06-2009
  • 09-06-2009
  • 08-06-2009
  • 07-06-2009
  • 06-06-2009
  • 04-06-2009
  • 03-06-2009
  • 02-06-2009
  • 01-06-2009
  • 30-05-2009
  • 29-05-2009
  • 27-05-2009
  • 26-05-2009
  • 23-05-2009
  • 22-05-2009
  • 21-05-2009
  • 19-05-2009
  • 18-05-2009
  • 17-05-2009
  • 13-05-2009
  • 12-05-2009
  • 11-05-2009
  • 10-05-2009
  • 06-05-2009
  • 05-05-2009
  • 04-05-2009
  • 28-04-2009
  • 27-04-2009
  • 25-04-2009
  • 22-04-2009
  • 21-04-2009
  • 17-04-2009
  • 15-04-2009
  • 12-04-2009
  • 11-04-2009
  • 10-04-2009
  • 08-04-2009
  • 07-04-2009
  • 05-04-2009
  • 03-04-2009
  • 02-04-2009
  • 01-04-2009
  • 31-03-2009
  • 30-03-2009
  • 28-03-2009
  • 26-03-2009
  • 25-03-2009
  • 24-03-2009
  • 23-03-2009
  • 22-03-2009
  • 21-03-2009
  • 18-03-2009
  • 14-03-2009
  • 12-03-2009
  • 11-03-2009
  • 09-03-2009
  • 08-03-2009
  • 07-03-2009
  • 06-03-2009
  • 05-03-2009
  • 04-03-2009
  • 03-03-2009
  • 02-03-2009
  • 01-03-2009
  • 28-02-2009
  • 25-02-2009
  • 24-02-2009
  • 20-02-2009
  • 19-02-2009
  • 17-02-2009
  • 16-02-2009
  • 13-02-2009
  • 11-02-2009
  • 10-02-2009
  • 09-02-2009
  • 08-02-2009
  • 07-02-2009
  • 02-02-2009
  • 01-02-2009
  • 31-01-2009
  • 30-01-2009
  • 27-01-2009
  • 26-01-2009
  • 23-01-2009
  • 21-01-2009
  • 18-01-2009
  • 15-01-2009
  • 11-01-2009
  • 10-01-2009
  • 09-01-2009
  • 07-01-2009
  • 04-01-2009
  • 03-01-2009
  • 01-01-2009
  • 31-12-2008
  • 30-12-2008
  • 29-12-2008
  • 27-12-2008
  • 26-12-2008
  • 25-12-2008
  • 24-12-2008
  • 23-12-2008
  • 22-12-2008
  • 21-12-2008
  • 19-12-2008
  • 18-12-2008
  • 17-12-2008
  • 13-12-2008
  • 11-12-2008
  • 10-12-2008
  • 09-12-2008
  • 08-12-2008
  • 05-12-2008
  • 03-12-2008
  • 02-12-2008
  • 01-12-2008
  • 30-11-2008
  • 28-11-2008
  • 27-11-2008
  • 26-11-2008
  • 24-11-2008
  • 22-11-2008
  • 21-11-2008
  • 20-11-2008
  • 19-11-2008
  • 18-11-2008
  • 17-11-2008
  • 13-11-2008
  • 12-11-2008
  • 11-11-2008
  • 10-11-2008
  • 08-11-2008
  • 07-11-2008
  • 05-11-2008
  • 04-11-2008
  • 03-11-2008
  • 02-11-2008
  • 01-11-2008
  • 30-10-2008
  • 27-10-2008
  • 26-10-2008
  • 23-10-2008
  • 22-10-2008
  • 21-10-2008
  • 20-10-2008
  • 19-10-2008
  • 17-10-2008
  • 16-10-2008
  • 15-10-2008
  • 14-10-2008
  • 12-10-2008
  • 10-10-2008
  • 09-10-2008
  • 08-10-2008
  • 07-10-2008
  • 06-10-2008
  • 03-10-2008
  • 02-10-2008
  • 01-10-2008
  • 30-09-2008
  • 29-09-2008
  • 28-09-2008
  • 27-09-2008
  • 26-09-2008
  • 25-09-2008
  • 23-09-2008
  • 22-09-2008
  • 21-09-2008
  • 20-09-2008
  • 17-09-2008
  • 16-09-2008
  • 15-09-2008
  • 14-09-2008
  • 13-09-2008
  • 12-09-2008
  • 08-09-2008
  • 04-09-2008
  • 03-09-2008
  • 02-09-2008
  • 01-09-2008
  • 31-08-2008
  • 30-08-2008
  • 28-08-2008
  • 27-08-2008
  • 26-08-2008
  • 25-08-2008
  • 24-08-2008
  • 21-08-2008
  • 19-08-2008
  • 18-08-2008
  • 15-08-2008
  • 14-08-2008
  • 13-08-2008
  • 11-08-2008
  • 10-08-2008
  • 06-08-2008
  • 04-08-2008
  • 03-08-2008
  • 02-08-2008
  • 21-07-2008
  • 17-07-2008
  • 16-07-2008
  • 08-07-2008
  • 07-07-2008
  • 06-07-2008
  • 05-07-2008
  • 04-07-2008
  • 03-07-2008
  • 02-07-2008
  • 01-07-2008
  • 30-06-2008
  • 29-06-2008
  • 28-06-2008
  • 25-06-2008
  • 23-06-2008
  • 22-06-2008
  • 21-06-2008
  • 20-06-2008
  • 19-06-2008
  • 17-06-2008
  • 16-06-2008
  • 15-06-2008
  • 14-06-2008
  • 12-06-2008
  • 11-06-2008
  • 10-06-2008
  • 09-06-2008
  • 08-06-2008
  • 06-06-2008
  • 05-06-2008
  • 04-06-2008
  • 03-06-2008
  • 02-06-2008
  • 01-06-2008
  • 31-05-2008
  • 30-05-2008
  • 29-05-2008
  • 28-05-2008
  • 27-05-2008
  • 26-05-2008
  • 25-05-2008
  • 21-05-2008
  • 20-05-2008
  • 18-05-2008
  • 17-05-2008
  • 15-05-2008
  • 13-05-2008
  • 12-05-2008
  • 11-05-2008
  • 10-05-2008
  • 07-05-2008
  • 06-05-2008
  • 03-05-2008
  • 02-05-2008
  • 30-04-2008
  • 29-04-2008
  • 28-04-2008
  • 27-04-2008
  • 26-04-2008
  • 25-04-2008
  • 23-04-2008
  • 22-04-2008
  • 21-04-2008
  • 20-04-2008
  • 19-04-2008
  • 18-04-2008
  • 16-04-2008
  • 15-04-2008
  • 14-04-2008
  • 10-04-2008
  • 09-04-2008
  • 08-04-2008
  • 07-04-2008
  • 06-04-2008
  • 05-04-2008
  • 04-04-2008
  • 03-04-2008
  • 02-04-2008
  • 01-04-2008
  • 31-03-2008
  • 29-03-2008
  • 28-03-2008
  • 27-03-2008
  • 26-03-2008
  • 25-03-2008
  • 23-03-2008
  • 22-03-2008
  • 21-03-2008
  • 20-03-2008
  • 19-03-2008
  • 18-03-2008
  • 17-03-2008
  • 16-03-2008
  • 15-03-2008
  • 14-03-2008
  • 13-03-2008
  • 12-03-2008
  • 11-03-2008
  • 10-03-2008
  • 08-03-2008
  • 07-03-2008
  • 05-03-2008
  • 04-03-2008
  • 03-03-2008
  • 01-03-2008
  • 29-02-2008
  • 28-02-2008
  • 27-02-2008
  • 26-02-2008
  • 25-02-2008
  • 23-02-2008
  • 22-02-2008
  • 21-02-2008
  • 19-02-2008
  • 18-02-2008
  • 17-02-2008
  • 16-02-2008
  • 15-02-2008
  • 14-02-2008
  • 12-02-2008
  • 09-02-2008
  • 07-02-2008
  • 06-02-2008
  • 05-02-2008
  • 04-02-2008
  • 03-02-2008
  • 02-02-2008
  • 31-01-2008
  • 30-01-2008
  • 29-01-2008
  • 28-01-2008
  • 27-01-2008
  • 26-01-2008
  • 25-01-2008
  • 24-01-2008
  • 23-01-2008
  • 22-01-2008
  • 20-01-2008
  • 18-01-2008
  • 17-01-2008
  • 16-01-2008
  • 15-01-2008
  • 14-01-2008
  • 13-01-2008
  • 12-01-2008
  • 11-01-2008
  • 10-01-2008
  • 09-01-2008
  • 08-01-2008
  • 07-01-2008
  • 05-01-2008
  • 04-01-2008
  • 02-01-2008
  • 01-01-2008
  • 30-12-2007
  • 29-12-2007
  • 27-12-2007
  • 26-12-2007
  • 25-12-2007
  • 23-12-2007
  • 22-12-2007
  • 21-12-2007
  • 19-12-2007
  • 18-12-2007
  • 17-12-2007
  • 16-12-2007
  • 15-12-2007
  • 14-12-2007
  • 13-12-2007
  • 12-12-2007
  • 11-12-2007
  • 10-12-2007
  • 09-12-2007
  • 07-12-2007
  • 06-12-2007
  • 05-12-2007
  • 04-12-2007
  • 03-12-2007
  • 02-12-2007
  • 28-11-2007
  • 26-11-2007
  • 24-11-2007
  • 23-11-2007
  • 22-11-2007
  • 20-11-2007
  • 18-11-2007
  • 17-11-2007
  • 16-11-2007
  • 14-11-2007
  • 13-11-2007
  • 12-11-2007
  • 11-11-2007
  • 09-11-2007
  • 08-11-2007
  • 07-11-2007
  • 06-11-2007
  • 05-11-2007
  • 03-11-2007
  • 02-11-2007
  • 30-10-2007
  • 29-10-2007
  • 27-10-2007
  • 26-10-2007
  • 25-10-2007
  • 24-10-2007
  • 23-10-2007
  • 22-10-2007
  • 21-10-2007
  • 20-10-2007
  • 18-10-2007
  • 17-10-2007
  • 16-10-2007
  • 13-10-2007
  • 12-10-2007
  • 10-10-2007
  • 09-10-2007
  • 07-10-2007
  • 05-10-2007
  • 04-10-2007
  • 01-10-2007
  • 29-09-2007
  • 28-09-2007
  • 26-09-2007
  • 25-09-2007
  • 24-09-2007
  • 22-09-2007
  • 21-09-2007
  • 20-09-2007
  • 19-09-2007
  • 18-09-2007
  • 17-09-2007
  • 14-09-2007
  • 13-09-2007
  • 11-09-2007
  • 10-09-2007
  • 09-09-2007
  • 08-09-2007
  • 07-09-2007
  • 05-09-2007
  • 03-09-2007
  • 01-09-2007
  • 30-08-2007
  • 29-08-2007
  • 28-08-2007
  • 27-08-2007
  • 26-08-2007
  • 23-08-2007
  • 21-08-2007
  • 19-08-2007
  • 14-08-2007
  • 12-08-2007
  • 09-08-2007
  • 05-08-2007
  • 04-08-2007
  • 01-08-2007
  • 26-07-2007
  • 20-07-2007
  • 18-07-2007
  • 17-07-2007
  • 16-07-2007
  • 15-07-2007
  • 12-07-2007
  • 10-07-2007
  • 08-07-2007
  • 07-07-2007
  • 06-07-2007
  • 05-07-2007
  • 03-07-2007
  • 02-07-2007
  • 01-07-2007
  • 29-06-2007
  • 28-06-2007
  • 27-06-2007
  • 26-06-2007
  • 24-06-2007
  • 21-06-2007
  • 20-06-2007
  • 19-06-2007
  • 18-06-2007
  • 15-06-2007
  • 13-06-2007
  • 12-06-2007
  • 11-06-2007
  • 10-06-2007
  • 09-06-2007
  • 08-06-2007
  • 07-06-2007
  • 05-06-2007
  • 04-06-2007
  • 02-06-2007
  • 01-06-2007
  • 31-05-2007
  • 30-05-2007
  • 29-05-2007
  • 28-05-2007
  • 27-05-2007
  • 26-05-2007
  • 25-05-2007
  • 24-05-2007
  • 23-05-2007
  • 21-05-2007
  • 19-05-2007
  • 18-05-2007
  • 17-05-2007
  • 16-05-2007
  • 15-05-2007
  • 14-05-2007
  • 12-05-2007
  • 11-05-2007
  • 09-05-2007
  • 07-05-2007
  • 04-05-2007
  • 02-05-2007
  • 30-04-2007
  • 29-04-2007
  • 28-04-2007
  • 27-04-2007
  • 26-04-2007
  • 24-04-2007
  • 21-04-2007
  • 18-04-2007
  • 15-04-2007
  • 13-04-2007
  • 12-04-2007
  • 09-04-2007
  • 08-04-2007
  • 07-04-2007
  • 05-04-2007
  • 04-04-2007
  • 03-04-2007
  • 01-04-2007
  • 30-03-2007
  • 29-03-2007
  • 28-03-2007
  • 27-03-2007
  • 26-03-2007
  • 25-03-2007
  • 24-03-2007
  • 22-03-2007
  • 21-03-2007
  • 20-03-2007
  • 18-03-2007
  • 17-03-2007
  • 16-03-2007
  • 15-03-2007
  • 14-03-2007
  • 13-03-2007
  • 12-03-2007
  • 10-03-2007
  • 08-03-2007
  • 07-03-2007
  • 05-03-2007
  • 04-03-2007
  • 03-03-2007
  • 02-03-2007
  • 01-03-2007
  • 28-02-2007
  • 26-02-2007
  • 24-02-2007
  • 21-02-2007
  • 19-02-2007
  • 18-02-2007
  • 17-02-2007
  • 16-02-2007
  • 14-02-2007
  • 11-02-2007
  • 10-02-2007
  • 08-02-2007
  • 05-02-2007
  • 03-02-2007
  • 02-02-2007
  • 01-02-2007
  • 31-01-2007
  • 29-01-2007
  • 28-01-2007
  • 25-01-2007
  • 24-01-2007
  • 23-01-2007
  • 22-01-2007
  • 20-01-2007
  • 19-01-2007
  • 18-01-2007
  • 17-01-2007
  • 16-01-2007
  • 15-01-2007
  • 14-01-2007
  • 13-01-2007
  • 12-01-2007
  • 11-01-2007
  • 10-01-2007
  • 09-01-2007
  • 08-01-2007
  • 07-01-2007
  • 04-01-2007
  • 03-01-2007
  • 01-01-2007
  • 31-12-2006
  • 29-12-2006
  • 28-12-2006
  • 27-12-2006
  • 26-12-2006
  • 25-12-2006
  • 24-12-2006
  • 23-12-2006
  • 22-12-2006
  • 21-12-2006
  • 20-12-2006
  • 19-12-2006
  • 18-12-2006
  • 17-12-2006
  • 16-12-2006
  • 15-12-2006
  • 14-12-2006
  • 13-12-2006
  • 12-12-2006
  • 11-12-2006
  • 09-12-2006
  • 07-12-2006
  • 06-12-2006
  • 05-12-2006
  • 04-12-2006
  • 01-12-2006
  • 29-11-2006
  • 28-11-2006
  • 27-11-2006
  • 26-11-2006
  • 25-11-2006
  • 24-11-2006
  • 23-11-2006
  • 21-11-2006
  • 19-11-2006
  • 18-11-2006
  • 17-11-2006
  • 16-11-2006
  • 15-11-2006
  • 14-11-2006
  • 13-11-2006
  • 11-11-2006
  • 10-11-2006
  • 07-11-2006
  • 06-11-2006
  • 05-11-2006
  • 04-11-2006
  • 03-11-2006
  • 02-11-2006
  • 30-10-2006
  • 29-10-2006
  • 26-10-2006
  • 25-10-2006
  • 24-10-2006
  • 23-10-2006
  • 22-10-2006
  • 21-10-2006
  • 17-10-2006
  • 14-10-2006
  • 13-10-2006
  • 12-10-2006
  • 11-10-2006
  • 10-10-2006
  • 08-10-2006
  • 06-10-2006
  • 05-10-2006
  • 04-10-2006
  • 02-10-2006
  • 01-10-2006
  • 30-09-2006
  • 28-09-2006
  • 27-09-2006
  • 26-09-2006
  • 23-09-2006
  • 22-09-2006
  • 20-09-2006
  • 19-09-2006
  • 18-09-2006
  • 17-09-2006
  • 13-09-2006
  • 12-09-2006
  • 11-09-2006
  • 10-09-2006
  • 09-09-2006
  • 05-09-2006
  • 03-09-2006
  • 02-09-2006
  • 01-09-2006
  • 31-08-2006
  • 30-08-2006
  • 28-08-2006
  • 27-08-2006
  • 26-08-2006
  • 23-08-2006
  • 22-08-2006
  • 21-08-2006
  • 20-08-2006
  • 19-08-2006
  • 18-08-2006
  • 17-08-2006
  • 16-08-2006
  • 15-08-2006
  • 13-08-2006
  • 12-08-2006
  • 10-08-2006
  • 07-08-2006
  • 06-08-2006
  • 05-08-2006
  • 04-08-2006
  • 03-08-2006
  • 02-08-2006
  • 01-08-2006
  • 30-07-2006
  • 29-07-2006
  • 28-07-2006
  • 27-07-2006
  • 26-07-2006
  • 25-07-2006
  • 24-07-2006
  • 23-07-2006
  • 22-07-2006
  • 18-07-2006
  • 16-07-2006
  • 15-07-2006
  • 14-07-2006
  • 13-07-2006
  • 12-07-2006
  • 10-07-2006
  • 08-07-2006
  • 07-07-2006
  • 05-07-2006
  • 04-07-2006
  • 03-07-2006
  • 02-07-2006
  • 01-07-2006
  • 30-06-2006
  • 29-06-2006
  • 27-06-2006
  • 26-06-2006
  • 25-06-2006
  • 24-06-2006
  • 23-06-2006
  • 21-06-2006
  • 20-06-2006
  • 18-06-2006
  • 16-06-2006
  • 15-06-2006
  • 14-06-2006
  • 12-06-2006
  • 06-06-2006
  • 05-06-2006
  • 04-06-2006
  • 03-06-2006
  • 30-05-2006
  • 27-05-2006
  • 24-05-2006
  • 23-05-2006
  • 22-05-2006
  • 21-05-2006
  • 20-05-2006
  • 19-05-2006
  • 17-05-2006
  • 15-05-2006
  • 14-05-2006
  • 13-05-2006
  • 12-05-2006
  • 08-05-2006
  • 05-05-2006
  • 04-05-2006
  • 03-05-2006
  • 02-05-2006
  • 30-04-2006
  • 29-04-2006
  • 28-04-2006
  • 27-04-2006
  • 25-04-2006
  • 24-04-2006
  • 23-04-2006
  • 22-04-2006
  • 21-04-2006
  • 19-04-2006
  • 18-04-2006
  • 17-04-2006
  • 15-04-2006
  • 14-04-2006
  • 13-04-2006
  • 12-04-2006
  • 10-04-2006
  • 09-04-2006
  • 08-04-2006
  • 07-04-2006
  • 05-04-2006
  • 03-04-2006
  • 02-04-2006
  • 31-03-2006
  • 28-03-2006
  • 26-03-2006
  • 25-03-2006
  • 24-03-2006
  • 23-03-2006
  • 22-03-2006
  • 21-03-2006

    Mijn favorieten
  • seniorennet.be
  • *************************


  • Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!