Photobucket - Video and Image Hosting
Photobucket - Video and Image Hosting
Foto
E-mail uw bericht

Foto
Blog als favoriet !


Gastenboek
Een berichtje nalaten:  
Voeg berichtje toe!

Laatste commentaren
  • vlasliederen (Frank Deleu)
        op Beverenaar en vlasveteraan Marcel Himpe te gast in Café Vlasparlee
  • Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • Een zicht op Beveren-Leie
  • foto
  • Categorieën
  • Activiteiten (1)
  • Basisscholen (4)
  • Bijzondere activiteiten (4)
  • Jubileum (16)
  • Kermis 2012 (9)
  • Koninklijk bezoek (1)
  • Kroniek van zeven... (33)
  • Parochie (4)
  • Stads weetjes (3)
  • Venster op het verleden (1)
  • Verenigingen (12)
  • Kalender

    Activiteiten

    Zoeken in blog

    Archief Beverse Weetjes

    15-01-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Samen onderweg
    Photobucket
    Op de foto herkennen we v.l.n.r.: vooraan Ann Vandenberghe, Ann Vandeginste, Annemie Coussement; Hilde Van D’ huynslager. Middelste rij: Mariette Verschuere, Hilde Sabbe, Greet Debrabandere, en Marie-Christine Vandevelde. Achter: Vera Debosschere, Carlos Verkaemer, Lut Valcke, Rudy Eggermont en Anja Nuyttens. Ontbreken: E.H. Luc Suys, Carine Viane, Marcel Himpe, Rita Sabbe, Chris Baert, Ancy Benooit en enkele losse medewerkers waarop steeds een beroep kan gedaan worden: Theo Coussement, Linda Sabbe en Johan Vercruysse.

    Samen onderweg
    Ter voorbereiding van de vormselcatechese kwam de werkgroep bestaande uit Ann Vandenberghe, Carine Viane, Mariette Verschuere, Carlos Verkaemer en Rita Sabbe voor ’t eerst samen op woensdag 6 januari.
    Op woensdagavond 13 januari kwamen ze dan samen met een groep enthousiaste catechisten in het Sint-Janszaaltje. Onder hen enkele nieuwelingen maar ook enkelen die er vorig jaar reeds bij waren. Nadat ieder zich even had voorgesteld werd het programma voor de vormselcatechese doorgenomen. Vanaf 30 januari zullen de catechisten samen met de 58 vormelingen van Sint-Jan De Doper op weg gaan naar het H. Vormsel. Zo staan er o.a. enkele gezamenlijke beurten, de weekendvieringen, Let it Shine, aswoensdag samen met de vormelingen van Desselgem, een daguitstap, biechtviering, de vormselwake en een dankviering op het progamma. Het H. Vormsel zal toegediend worden op 30 mei om 10.30 uur in de Sint-Jan de Doperkerk.

    Vormselhoekje
    Achteraan in de kerk zal er terug een vormselhoekje uitgewerkt worden. Daar kan kennis gemaakt worden met de vormelingen. Er zal tevens een blogboek liggen waarin iedereen een bemoedigend woordje kan neerpennen en waarin ook regelmatig foto’s zullen bijgevoegd worden van de verschillende samenkomsten.

    Beverse Weetjes

    Ook op Beverse Weetjes zal het ‘Samen onderweg’ te volgen zijn met foto’s, videofragmenten...

    15-01-2010 om 00:00 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)
    14-01-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Petanqueclub OKRA Beveren-Leie huldigde kampioenen
    Op woensdag 13 januari, na de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen, werden de verschillende kampioenen van Petanqueclub OKRA Beveren-Leie gehuldigd.

    Kampioen 2009 werd Philip Saelens die het haalde voor Eric Vuylsteke en Jan Tijtgat. Bij de vrouwen werd Christiane Goesaert voor de derde maal op een rij kampioen en werd alzo tot keizerin gekroond.

    Eric Vuylsteke won de felbegeerde beker. Jan Tijtgat, Vic De Jonghe en Frans De Praetere kregen een prijs als trouwe leden. Zij waren het voorbije jaar op alle wedstrijden aanwezig. Pechvogel Vic De Jonghe ontving pralines, een kleinood die verleden jaar ergens verloren ging.

    Ook Agnes Dutoit kreeg een bloemetje voor de heerlijke koffie ze gedurende het ganse seizoen zet en Herna Vanhoutte werd in de bloemetjes gezet voor het lekker koud buffet dat ze klaarmaakte voor de leden van de club. Het seizoen 2009 werd afgesloten met een gezellig samenzijn.

    Leden van OKRA zijn steeds welkom, meer info bij Eric Vuylsteke of Carlos Verkaemer.

    14-01-2010 om 23:22 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Marnixring Leeuwercke Waregem organiseert laureatenconcert te Beveren-Leie
    CON CUORE EN LAIDOS IN SINT-JAN DE DOPERKERK TE BEVEREN-LEIE

    Marnixring Leeuwercke Waregem organiseert op zaterdag 23 januari 2010 om 20.00 uur in samenwerking met Stad Waregem een laureatenconcert met de Waregemse koren Con Cuore klik hier  en Laidos klik hier  onder begeleiding van het bekende kamerorkest Amici della Musica.

    Deze twee gerenommeerde Waregemse koren brengen de Coronation Anthems van Händel en de Mis in D van Dvorak. Dit waardevolle artistieke optreden vindt plaats in de kerk van Beveren-Leie die qua akoestiek en aantal zitplaatsen een gedroomde locatie is.

    Toegangskaarten voor deze hoogstaande muzikale avond (17 euro ADD, 15 euro VVK) zijn te verkrijgen bij de leden van Marnixring Waregem of tel. 056/ 60 28 24.

    Een positief saldo wordt integraal geschonken aan het Waregems project ’t Kelderke. Dit sociaal OCMW-initiatief, gesteund door alle Waregemse serviceclubs, voorziet in de wekelijkse bedeling van voedselpakketten aan kansarme Waregemse gezinnen.

    WAT IS MARNIXRING ? - WAT WIL MARNIXRING ? - HOE WERKT MARNIXRING ?
    Marnixring is van oorsprong een Vlaamse serviceclub, gesticht op 3 december 1968. Omwille van zijn internationale uitstraling einde 2003 werd deze omgevormd tot Marnixring Internationale Serviceclub vzw. Marnixring bestaat uit 57 ringen en telt meer dan 1200 leden in Vlaanderen, Nederland, Frans-Vlaanderen en Zuid-Afrika.

    De naam Marnixring verwijst naar de 16de-eeuwse figuur van Filips van Marnix, Heer van Sint-Aldegonde die in zijn persoonlijkheid de doelstellingen van onze vereniging belichaamt.

    Marnixring Internationale Serviceclub heeft tot doel de Nederlandse taal- en cultuurgemeenschap te dienen:
    - door het verspreiden en bevorderen van de Nederlandse taal en de Nederlandstalige cultuurcultuur
    - door vriendschap en dienstbetoon onder zijn leden aan te moedigen ongeacht hun levensbeschouwelijke en politieke overtuiging
    - en door het bevorderen van solidariteit, verstandhouding en vrede door het ideaal van dienstvaardigheid.

    Alle serviceclubs hebben dienstvaardigheid in hun doelstellingen. Marnixring is de enige serviceclub die als extra dimensie het “koesteren van onze taal en cultuur” in zijn doelstellingen heeft opgenomen. Hierdoor onderscheidt Marnixring zich van alle andere serviceclubs. Marnixring situeert zijn activiteiten en projecten in een sociaal-culturele context.

    Marnixring Leeuwercke bestaat dit jaar vijfendertig jaar.
    Gedurende al deze jaren heeft de ring enorme inspanningen gedaan om de doelstellingen op plaatselijk vlak te realiseren.

    De tweejaarlijkse poëzieprijs G. Leroy en de samenwerking met de Stedelijke Academie voor muziek, woord en dans zijn de rode draad die door onze realisaties loopt. Ze werken mee aan de ontplooiing van jong Vlaams talent.

    Door cultuurgerichte projecten te organiseren die ook financieel een meeropbrengst zijn, is het onze bedoeling om sociale projecten zoals o.a. ’t Kelderke, verder te kunnen blijven ondersteunen.

    Voedselafhaalpunt ’t Kelderke Waregem
    ’ t Kelderke is een vereniging van vrijwilligers die zich inzetten voor het verzamelen en verdelen vaan voedselpakketten aan de minderbedeelden van Groot-Waregem. Dit vrijwillig initiatief werd opgericht door Jeanette Destoop wordt breed gedragen en gesteund door de Waregemse serviceclubs. Jean Faveere leidt de stuurgroep.

    Mensen die onder de armoedegrens leven of die tijdelijk hulp nodig hebben kunnen aanspraak maken op een gratis voedselpakket. Hiertoe moeten zij zich aanbieden aan het afhaalpunt met een voedselkaart. De voedselkaarten worden afgeleverd door tal van zorgverleners uit Groot-Waregem zoals O.L.Vrouwziekenhuis, de dokters, de thuisverplegers, het Wit-Gele Kruis, apotheken, Kind en Gezin, het OCMW, enz.

    In het afhaalpunt zelf kan geen voedselkaart bekomen worden. Elk voedselpakket wordt aangepast aan de gezinssituatie. Om de drie maanden wordt de toestand van de behoeftige opnieuw geëvalueerd.

    Elke donderdag van 9 uur tot 11 uur is het afhaalpunt aan de Noorderlaan 96 geopend. Een tiental vrijwilligers is al vroeg in de weer om de verschillende pakketten samen te stellen met elementaire basisvoeding zoals brood, melk en boter. De pakketten zijn niet elke week dezelfde. Dit is afhankelijk van de aanvoer en de beschikbaarheid van voedseloverschotten.
    Ook Beveren-Leie en Desselgem worden beleverd.

    14-01-2010 om 08:42 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)
    13-01-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stedelijke Basisschool Beveren-Leie ging Langlaufen te Hünningen
    Op maandag 11 januari kregen de leerlingen van het 5de en 6de leerjaar van de Stedelijke Basisschool Beveren-Leie de kans om voor €12 te gaan langlaufen in de provincie Luik.
    Verslag van de leerlingen
    "Vrijdag 9 januari kregen we het blije nieuws dat we maandag 11-01 mochten gaan langlaufen.

    Om 6 uur 's morgens was het eindelijk zover: het vertrek naar Hünningen. Tijdens de (lange) busreis keken we naar een film, lazen een strip of speelden we gezelschapsspelletjes.

    Toen we aankwamen moesten we in een rij gaan staan volgens schoenmaat en mochten we om onze skischoenen en -latten. De rest van de voormiddag leerden we langlaufen. Zo moesten we op één lat heen en weer skiën, precies alsof we stepten; maar ook vallen en weer opstaan. Ten slotte hebben we een kleine ronde gemaakt en een afdaling gedaan.

    Na het middageten gingen we terug naar de oefenplaats. Daar hadden we onze langlauflatten achtergelaten. Toen we weer latten aan onze voeten hadden begonnen we aan de tocht. Na een tijdje moesten we kiezen of we verder gingen voor de tocht van 7 of van 10 kilometer. De 7 km ging met vallen en opstaan. Er waren veel (moeilijke) afdalingen waar we veel vielen.
    De 10 km was heel lastig met veel hellingen en een paar afdalingen. Veel kinderen vielen omdat het zo'n lastige tocht was.

    Na deze superleuke dag stapten we opnieuw op de bus en reden we vlot naar huis"
    Meer foto's zijn te bekijken op de vernieuwde website.

    Vernieuwde website

    op 1 januari nam de Stedelijke Basisschool ook afscheid van de oude website en werd een volledig vernieuwe website online geplaatst. Er is veel meer rekening gehouden met duidelijkheid, overzichtelijkheid en mogelijkheden om beter aan de eindtermen ICT te kunnen voldoen. De komende maanden zal er trouwens nog veel informatie bijkomen (o.a. informatie van de oude website die wordt overgezet).
    Om de nieuwe website te bekijken zie link in de linker marge.
    Met dank aan Gert Troch voor de inzending

    13-01-2010 om 09:39 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)
    12-01-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pasar Waregem-Leiekant stelde activiteiten 2010 voor
    ‘Vlaanderen verleidt’ het nieuwe thema van Pasar
    Pasar kijkt opnieuw uit naar een boeiend jaar en zet in 2010 ‘Vlaanderen Verleidt’ de vijf provincies en Brussel in de kijker. In het maandelijks leden magazine zal extra aandacht geschonken worden op wat Vlaanderen te bieden heeft. In januari komt de hoofdstad Brussel aan bod. In februari en juli/augustus West-Vlaanderen, Limburg is aan de beurt in maart en september, in de editie van april en november gaat het over Oost-Vlaanderen, in mei en oktober Antwerpen en Vlaams-Brabant zal onder de loep genomen worden in juni en december.
    Meer weten over Pasar klik hier.

    Vijf jaar Pasar Waregem-Leiekant
    Beveren-Leie, Desselgem, Sint-Eloois-Vijve
    Ook het jarige Pasar Waregem-Leiekant heeft voor 2010 heel wat in de mars.
    Op zondag 10 januari stelde het bestuur de activiteitenkalender voor.

    PhotobucketVooraleer ze daaraan begonnen kondigden ze eerst een bestuurswissel aan. In opvolging van Jo Neirynck, die er na de verkiezingen geen tijd meer voor had, begeesterde Myriam Sabbe 3 jaar het wel en wee als voorzitter van de plaatselijke afdeling. “Eigenlijk”, zegt Myriam “ben ik toen in het ongewisse gestapt, maar er was dringend nood aan een nieuwe voorzitter. Tot op heden heb ik deze taak met plezier vervuld, maar het is tijd voor iets anders. Het neemt echter niet weg dat ik zal blijven deelnemen aan de activiteiten”, sluit Myriam.

    Nieuwe voorzitter
    De nieuwe voorzitter is Koen Deruddere uit Beveren-Leie. Hij is een oud gediende die vanaf het prille begin van Waregem-Leiekant als bestuurslid fungeerde en zal voortaan de taak van Myriam op zich nemen. Nadat het bestuur een welgemeend dankwoordje had uitgesproken en een geschenk had overhandigd aan Myriam werd het nieuwe programma uit de doeken gedaan.
    Photobucket 
    Voor: Voorzitter Koen Deruddere overhandigd geschenk aan Myriam Sabbe, achter bestuursleden en medewerkers: Jo Neirynck, Valerie Maebe, Rik Debels, Lut Verkinderen, regio voorzitter Leie-Mandel: Patrick Merlier, Kathleen Callens en Krist Vandorpe.
    Activiteiten
    * De eerstvolgende activiteit gaat door op zondag 7 februari met in de voormiddag de inhuldiging van het Mooiste Plekje de ‘Zavelputten’, en in de namiddag de Zavelputwandeling.
    Zondag 21 maart loopt de lentewandeling over het Vlasserspad in Ooigem
    Op dinsdag 27 juli wordt het stalen ros van stal gehaald voor een avondfietstocht van +/- 25 kilometer.
    * Zondag 22 augustus gaat de fietslus langs Buur Natuur door. Het brengt de deelnemers langs de Mooiste Plekjes in groot-Waregem. Er is keuze tussen een tocht van 25 of 50 km. De startplaats van deze fietslus is de Stedelijke Basisschool te Beveren-Leie, (tijdens de tocht zal er kans zijn omverschillende plaatsen met gids te bezoeken)
    Op zaterdag 4 september, Kermis Beveren-Leie, is er terug wandelen op wielen.
    * Op dinsdag 14 september zal Pasar Waregem-Leiekant terug te vinden zijn op den dam (Nieuwstraat) tijdens Desselgem Koerse
    Zondag 26 september gaat de slothappening Buur Natuur door.
    * De herfstwandeling zal dit jaar doorgaan op zondag 17 oktober met een wandeling langs het Sint Jan Lodewijckpad te Deerlijk
    * En ten slotte werkt Pasar Waregem-Leiekant terug samen met het ACW en de Gezinsbond van Beveren-Leie om op zaterdag13 november een sfeervolle bietentocht te organiseren.

    Spaarkaart

    Photobucket
    Nieuw dit jaar is de spaarkaart. Wie deelneemt aan een steractiviteit (zie * bij activiteiten) krijgt daarvoor één punt op de daartoe bestemde spaarkaart.

    De winnaars zullen bekend gemaakt worden op de voorstelling van het jaarprogramma in januari 2011. De eerste prijs is een etentje voor 2 personen ter waarde van 85 euro in de Koetsier.
    Om de website van Pasar Waregem-Leiekant te bezoeken zie link in de linker marge.

    12-01-2010 om 21:01 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)
    11-01-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schaatsplezier in park Baron Casier afgelopen
    Zondag 10 januari was de laatste dag schaatsplezier in park Baron Casier. Een maand lang konden alle ijs- en schaatsliefhebbers liefhebbers zich (figuurlijk) verwarmen met enkele rondjes op de overdekte ijspiste.

    Ook deze keer is dit jaarlijkse winterinitiatief een schot in de roos gebleken. Maar liefst 11 266 tickets gingen over de toonbank, een topper in regio!
    In vergelijking met vorige jaren is dit een daling, in 2008 / 13.489 en in 2009 waren er dat 13.882

    Niet alleen het aantal doet het stadsbestuur deugd, ook de bekendheid buiten Waregem is toegenomen. De 10 000e schaatser bijvoorbeeld (de 14-jarige Yannice Van Aerde) kwam uit Sint-Job-in-‘t-Goor in de provincie Antwerpen.

    Naast de ijspiste was ook de bezettingsgraad van de vier chalets groot. Maar liefst 88 Waregemse verenigingen gingen in op de gratis mogelijkheid om hun clubkas wat te spijzen door de verkoop van drank en versnaperingen.
    Hier blijft de bezetting quasi gelijk met in 2009 / 90 boekingen en in 2008 / 86.
     
    Voor volgend jaar maakt stad Waregem nu al een nieuwe afspraak voor meer ijsplezier!

    11-01-2010 om 16:37 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (1)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Voorbereidende tekst gemeenteraad 12 januari 2010
    Klik op de afbeelding om de link te volgen In bijlage de voorbereidende tekst voor de gemeenteraad van dinsdag 12 december 2010 die doorgaat in het stadhuis te Waregem en start om 19.00 uur

    Bijlagen:
    VoorbereidingGemeenteraad12Jan2010.pdf (106.2 KB)   

    11-01-2010 om 10:09 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)
    09-01-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bevers Harmonieorkest bracht sprankelend Nieuwjaarsconcert
    Op vrijdagavond 8 januari luidde het Bevers Harmonieorkest het nieuwe jaar in met hun gerenommeerd nieuwjaarsconcert. Onder leiding van dirigent Bert Decavel bezorgden 103 muzikanten de zowat 1000 bezoekers een sprankelend, aangenaam concert dat met een staande ovatie en een paar bisnummers werd afgesloten.

    Het concert was tevens de afsluiter van een succesvol 2009 waarin terug heel wat verwezenlijkt werd. Een jaar waar het Harmonieorkest o.a. als allereerste de titel van Cultureel Ambassadeur van stad Waregem mocht dragen. Waarin ze ter gelegenheid van het 11-juli concert in Waregem hun CD “Live in Contest” uitbrachten en hun deelname aan het Wereld Muziek Concours te Kerkrade in de hoogste divisie Concertafdeling met brons bekroond werd.

    Dit schitterend resultaat leidde ertoe dat het Bevers Harmonieorkest voor het tweede jaar op rij de titel van Cultureel Ambassadeur Waregem mag dragen. 
    Met onderstaande videobeelden kunt u meegenieten van een aaneenschakeling van fragmenten.
     









    09-01-2010 om 00:00 geschreven door Beverse Weetjes


    Categorie:Verenigingen
    >> Reageer (0)
    08-01-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Sylverbus boekt absoluut record
    De Sylverbus die rondreed gedurende de oudejaarsnacht beleefde een topavond.
    Maar liefst 488 personen verplaatsten zich op een veilige manier doorheen de feestnacht.
    Dit totaal was een absoluut record want vorig jaar stond het aantal nog op 389 vervoerde feestvierders.

    08-01-2010 om 07:35 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Patrick Leenknecht moderator federatie Waregem Leiekant doet oproep
    Patrick Leenknecht moderator federatie Waregem Leiekant (St.-Eloois-Vijve, Desselgem, Beveren-Leie) Schoendalestraat 3, St.-Eloois-Vijve doet oproep

    Op initiatief van Frank Dekeyster en Marika Van De Ginste uit de Meiweg te Waregem wordt samen met pastoor Patrick Leenknecht van de federatie Waregem Leiekant opnieuw een grootse pizzaverkoop georganiseerd voor Congolese weeskinderen van zuster Lieve Leenknecht.

    Lieve Leenknecht is de jongste zus van pastoor Patrick en werkt sinds november 1994 als missiezuster in Popokabaka in Congo. Zij trekt er zich vooral het lot aan van weeskinderen.

    We laten haar aan het woord: "Lieve vrienden, het 1e deel van de nieuwe verblijfplaats voor mijn weeskinderen in Congo staat er. Enkel de afwerking ervan moet nog gebeuren. Het 2e deel heb ik voorlopig uitgesteld omdat ik een tweedehands jeep moest aankopen. Die was onvoorzien, maar dringend en onmisbaar om goederen te halen naar Kinshasa (babyvoeding, medicamenten…) en als ziekenwagen om zwaar zieken uit de dorpen naar het hospitaal te brengen. Het komende jaar wil ik dus deel 1 van het nieuwe weeshuis afwerken en hoop ik met het tweede deel te starten. Help je mee door pizza’s te kopen?
    Alvast hartelijk dank voor de jeep!

    Praktische info
    · Twee soorten VERSE pizza’s (zeker 400 gr) : bolognese / kaas en hesp Invriezen kan dus
    · Prijs 3,5 euro/pizza. / De pizzaverkoop duurt tot 24 januari
    Verkooppunten: WAREGEM - ZULTE -Frank en Marika Dekeyster - Van De Ginste, Meiweg 45, 056/ 60 83 00 -Rik en Viviane Vancoppernolle - Dooms, Kerselarenlaan Zulte, 09 / 38 89 842 -Bart en Marleen Rosseel - De Blancq, Zonnelaan 66 Zulte, 09 / 38 88 429 -Claude en Mieke Bossuyt - Beirlaen, Driekavenstraat 6 Waregem, 056/ 60 80 13

    Gelieve bij de bestelling ook meteen te betalen of het geld in omslag in brievenbus te stoppen van een verkooppunt. (vergeet uw naam, adres, telefoon en bestelling niet te vermelden!)
    U kan ook bestellen via overschrijving op rek.nr van Frank en Marika Dekeyster - Van De Ginste met duidelijke vermelding van persoonsgegevens en de bestelling.
    Rek.nr 738-4221939-36

    AFHALING VAN DEZE BESTELLINGEN OP
    6 februari bij Frank Dekeyster in de Meiweg 45, 8790 Waregem, 056/60 83 00

    WAREGEM LEIEKANT
    -parochiehuis Desselgem, Nieuwstraat 18, 056/714948 (open ma en dond 9.30u tot 11.30u)
    -Jozef Vanommeslaeghe, Nijverheidsstr 3 Beveren-Leie.
    -Patrick Leenknecht, Schoendalestraat 3, 8793 St-Eloois-Vijve, 056/60 32 76

    U kan ook bestellen via overschrijving op rek.nr van Patrick Leenknecht met duidelijke vermelding van persoonsgegevens en de bestelling. Reknr. 777-5501269-87

    AFHALING VAN DEZE BESTELLINGEN 
    ‐ 26 februari tussen 17u30 en 19u op het kerkplein van Beveren-Leie
    ‐ 27 februari tussen 9u en 12u in de Opstalstraat 33, Desselgem bij Jeanne Meerschman-Deforche 056/71 30 66
    ‐ 27 februari tussen 13u en 16u aan de kerk van St.-Eloois-Vijve

     Voor meer informatie over het werk van zr Lieve Leenknecht klik hier.

    08-01-2010 om 00:00 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)
    07-01-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bevers Harmonieorkest is Cultureel Ambassadeur 2010
    Bevers Harmonieorkest voor het tweede jaar op rij Cultureel Ambassadeur

    Het Koninklijk Bevers Harmonieorkest mag zich voor het tweede jaar op rij Cultureel Ambassadeur van de Stad Waregem noemen. Het orkest werd derde in de hoogste categorie Concertafdeling op het WereldMuziekConcours 2009 in Kerkrade. Wie hen aan het werk wil zien, kan dit nu vrijdag 8 januari in de Sint-Jan-de-Doperkerk in Beveren-Leie.

    Het Waarom
    Het culturele leven draagt in belangrijke mate bij tot de uitstraling van onze stad. Het stadsbestuur ziet het verenigingsleven als belangrijke partner om aan gemeenschapsvorming te doen en mensen en cultuur bij elkaar te brengen. In het cultuurbeleidsplan van Stad Waregem 2008-1013 is er daarom speciale aandacht voor het opwaarderen van het Waregems talent dat Waregem op de culturele kaart zet.

    Samen met de cultuurraad werd daaom in 2009 de titel ‘Cultureel ambassadeur van Waregem' in het leven geroepen. Het stadsbestuur kan de titel toekennen aan een niet-professionele vereniging die nationaal en/of internationaal het cultureel imago van de stad Waregem uitdraagt en die voldoet aan enkele specifieke criteria omschreven in het reglement Cultureel Ambassadeur.

    Het Bevers Harmonieorkest
    Het Koninklijk Bevers Harmonieorkest werd opgericht in Beveren-Leie in 1927 als fanfare ‘De Leievrienden'. Onder impuls van Bert Decavel werd de fanfare in 1988 omgevormd tot een harmonieorkest. De laatste 20 jaar heeft het orkest zich ontwikkeld tot een symfonisch blaasorkest met een opmerkelijk palmares.
    Bron website Waregem

    07-01-2010 om 17:20 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kroniek van zeven zonnige jaren (deel 25)
    Van geiten en schapen
    Je kan nog wel eens een schaap zien vandaag de dag, maar geiten zijn tot de grote zeldzaamheden gaan behoren. Krasse tegenstelling met vroe­ger! We konden geen twee boogscheuten ver langs graskant of wegeltje trekken toen, of er stond ergens een geit of een schaap aan een paaltje vast­gebonden. Schapen zijn zachtmoedige weerloze dieren. Ze boeiden ons eigenlijk niet zozeer. Misschien wel omdat ze ons met grote ogen stonden aan te sta­ren en goedig toelieten dat we ze over hun vacht streelden.
    Image and video hosting by TinyPic


    Bij geiten lagen de zaken echter kompleet anders. Er waren drommels gemene beesten bij. Van zodra je ze ook maar een beetje naderde, stonden ze met hun gehoornde kop klaar om te bulken. We waren derhalve ook niet te hoffelijk met ze. Uit pesterij gingen we soms in een cirkel om ze heen lopen. Ze volgden ons bulkend en springend en hadden helemaal niet in de gaten dat ze zo hun ketting om het paaltje wonden tot ze er he­lemaal tegenaan gedrukt stonden. We zetten tevreden onze weg voort als we ze zover gekregen hadden.

    Iemand die het helemaal niet op geiten begrepen had, was grootvader Vandenbroucke. Grootmoeder hield altijd twee of drie van die beesten. Het was echter onveranderlijk grootvader die ze naar het meerselke moest brengen, een eind van het huis af, om ze daar te grazen te zetten. Groot­moeder had maar één arm immers. De klem gekregen na een verwonding, toen ze nog in de fleur van haar leven was, en in Kortrijk hadden ze het grote mes moeten gebruiken. De geiten hadden het voor geen liedje zingen als grootvader ze naar het weitje bracht. Ze hadden er zelf schuld aan ei­genlijk. Alsof ze voelden dat grootvaders sympathieën een andere richting uitgingen, begonnen ze steevast te springen en te rukken aan de ketting van zodra ze uit de stal waren. En grootvader dan maar kloppen erop met de ijzeren spillen waaraan ze vastgebonden moesten worden en maar gans zijn opgespaarde voorraad soldatenvloeken uitbraken!

    Grootmoeder stond het bij de kotdeur hoofdschuddend aan te kijken. Ze had er deernis in. Maar wat kon ze eraan verhelpen? Ze kende haar Vandenbroucke. Eén woord van protest zou nog heviger kabaal uitgelokt hebben. De geit werd wel eens breedsprakerig de koe van de kleine man ge­noemd toentertijde. Eigenlijk was dat wel zo. Althans in de armelijke tij­den die toen al een paar tientallen jaren achter de rug lagen. De geiten hebben aardig wat geholpen om het volk overeind te houden. Geitemelk, aardappelen en brood. Iets anders was er niet.

    Nog in mijn eigen kinderjaren trouwens heb ik het geweten dat een buurman uit de Reke, waar we geen van allen veel overschot hadden, bij zijn dode geit te schreien zat. Hij deed het niet uit goedkoop medelijden met het beest omdat het dood was. Zo teergevoelig zijn buitenmensen niet. Hij huilde doodeenvoudig omdat hij niet meer wist van welk hout pijlen maken. Die geit was alles wat hij had en nu zouden zijn kinders ook nog hun bord geitemelkpap moeten missen.

    Jaja, zo was dat nog omstreeks het jaar dertig! Een uitzondering mis­schien, maar toch. De Reke liet de man echter niet in de steek en er werd een andere geit gekocht. Ook dàt was toen nog zo! Hoe armer de mensen zijn, hoe meer ze aan elkaar hangen. Een van mijn dierbaarste Reke-herin­neringen.
    Weldra meer
     

    07-01-2010 om 00:00 geschreven door Beverse Weetjes


    Categorie:Kroniek van zeven...
    >> Reageer (1)
    04-01-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.10.000ste schaatster op de schaatspiste te Waregem
    Photobucket
    Op zondag 3 januari mocht stad Waregem de 10.000ste schaatster verwelkomen op de Waregemse ijspiste. Yannice Van Aerde uit Sint-Job-in-'t Goor die op bezoek was bij de familie Vanlede te Desselgem mocht uit handen van schepen van feestelijkheden Chantal Coussement een geschenkenpakket in ontvangst nemen in het bijzijn van schepenen Kristof Chanterie, burgemeester Kurt Vanryckeghem, Jo Neirynck en Peter Desmet.

    Nieuwjaarsboodschappen en sfeerbeelden vanuit Waregem
    Met uitzondering van schepen Peter Desmet - die er niet meer was - hadden ook de burgemeester en de overige schepenen een nieuwjaarsboodschap voor de Beverse en Waregemse inwoners. 

    04-01-2010 om 00:00 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwjaarsreceptie weerom groot succes

    Nieuwjaarsreceptie weerom groot succes
    De nieuwjaarsreceptie aangeboden door stad Waregem en verzorgd door de Sint-Gregoriuszanggilde kende ook dit jaar een grote opkomst. De place to by in Beveren-Leie was OC ’t Klokhuis, daar hadden een aantal leden van de Beverse Koninklijke Harmonie post gevat om het geheel muzikaal op te luisteren. Honderden aanwezigen die handdrukken, kussen en hun wensen voor 2010 uitwisselden en samen toastten op een goed Nieuwjaar!

    De 'Nieuwjaarders' werden verwelkomd door:
    gemeenteraadslid Jaak Lefevre, gemeenteraadslid Ann-Sophie Kindt, schepen Pietro Iacopucci en schepen Rik Soens.
    Nicol Vandenberghe, voorzitter van OC ’t Klokhuis gaf na een korte inleiding het woord aan schepen Pietro Iacopucci. Hij blikte even terug op 2009 en deed het een en ander uit de doeken van wat er zoal te gebeuren staat in 2010.

    Hierbij de volledige nieuwjaarsboodschap van schepen Pietro Iacopucci
    Met dank aan schepen Pietro Iacopucci voor het mogen publiceren.

    "Beste inwoners van Beveren-Leie,
    Geachte collega Rik Soens en gemeenteraadsleden Jaak Lefevre en Ann-Sophie Kindt, Ik heb de eer om u, namens het stadsbestuur van Waregem, allen hartelijk welkom te heten hier in het Klokhuis te Beveren-Leie op de derde dag van het nieuwe jaar 2010.

    - Het blijft een goede traditie om op de eerste zondag van het jaar buren bij elkaar te brengen om te toasten op het nieuwe jaar. Wat we al sinds vrijdag aan elkaar wensen doe ik vandaag namens het stadsbestuur, nog eens over. Ik wens u allen en allen die u dierbaar zijn van harte een gelukkig, gezond en verkwikkend 2010 toe.
    Precies halfweg de legislatuur is voor het beleid een ideaal moment om even achterom te kijken en te evalueren maar vooral om toekomstgericht te denken en onze stad 'op mensenmaat' verder met visie op het goede spoor te houden.
    2009 was zoals u weet een cruciaal jaar om een aantal geplande dossiers en projecten op gang te trekken. Voor onze stad denken we onder andere aan het verwerven van IC-statuut van ons station, een nieuw containerpark in de Lindestraat, de start van de bouw van het boothuis, de laatste fase van de OCMW zorgcampus, opstart van het dossier Ware Heem en de renovatie van het jeugdcentrum.
    De concrete realisaties in Beveren hebben we al opgesomd in de nieuwjaarsbrief die u in uw brievenbus kon aantreffen, waarvan u zal vergeven dat dit weer in lettertype 10 moest gebeuren gelet op de grote opsomming.
    Als we kijken op onze wensenlijst voor 2010 voor Beveren-Leie, dan lezen we als geplande realisaties voor volgend jaar: nieuwe klassen voor de stedelijke basisschool, afwerken van de veilige verbinding tussen de vrije en de stedelijke basisschool, de uitbreiding van de sporthal, voorwaarden scheppen om de woonprojecten aan de Roestraat en op de site Interlin aan te vatten (samen goed voor 180 woongelegenheden), vernieuwing voetpaden en herinrichting kruispunten Poekelaan, een aangepaste repetitieruimte in de oude school, een nieuw speelplein aan De Kernelle, de renovatie van de kerktoren, een nieuwe asfaltverharding aan de spoorwegbrug in de Spijkerlaan, enz.

    Op stedelijk vlak denken we ook aan onze stadswinkel, een OC en sporthal voor Desselgem, de lang verwachte brug over de Gentseweg, nieuwe jeugdlokalen in Vijve, plannen voor een grondige renovatie van het regenboogstadion en uitbreiding van het hippisch centrum en de installatie van een groot kunstwerk op de nieuwe rotonde aan de Verbindingsweg.

    Als schepen van cultuur ben ik heel blij dat we recent ook nog in Beveren plaats konden bieden aan een kunstwerk, met name de Obelisk van de Sprong van Nathalie Pontegnies dat mede dank zij Lenig en Vlug aan onze sporthal opgesteld staat. Wij wensen Lenig en Vlug trouwens van harte proficiat met hun jubileum van 50 jaar dat zij een jaar lang vieren vanaf oktober 2009.
    Volgend jaar viert ook de stad Waregem feest aangezien we dan 10 jaar stad vieren. We voorzien ook de doortocht van de Ronde van Vlaanderen in Desselgem en centrum Waregem, en deelname aan de Open Bedrijvendag. Dames en heren, gelet op alle projecten en evenementen zal U het met me eens zijn dat de baseline van ons logo 'stad in galop' een terechte keuze was als slogan voor onze stad. De dynamiek, eigen aan het beleid en aan onze inwoners zal ongetwijfeld worden verder gezet in 2010.
    We beschikken over voldoende troeven om Waregem verder te blijven uitspelen als een moderne, dynamische, gezellige en unieke stad in Vlaanderen. Alvorens te toosten wens ik een woord van dank te richten aan de mensen van het klokhuis voor de voorbereiding, aan de Sint Gregorius Zanggilde voor de voortreffelijke bediening en aan onze eerste cultureel ambassadeur het Bevers Harmonieorkest voor de vrolijke noot die ze spelen. Vrijdag aanstaande verwacht het Bevers Harmonieorkest u trouwens ook hier om een glas te drinken in de pauze en als u hier dan toch bent, kunt u net zo goed hun jaarlijks gerenommeerd concert meepikken ook!
    Dames en heren, laat ons nu het glas heffen en toasten op u allen, op Waregem, op Beveren-Leie.
    Ik besluit met een Haiku van onze president van Europa: Het leven is varen op de zee van de tijd maar alleen de zee blijft.
    Welnu, ik wens u allen een behouden vaart in 2010 en een zee van tijd voor al wat en wie u dierbaar is".

    04-01-2010 om 00:00 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)
    02-01-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hutsepotavond bij Chiro Leieland
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Op zaterdag 16 januari organiseert Chiro Leieland hun jaarlijkse hutsepotavond.
    Deze gaat door in OC 't Klokhuis te Beveren-Leie en vangt aan om 18.00 uur.
    Kaarten zijn te bekomen bij de leiding: volwassenen 10 euro, kinderen beneden 12 jaar 7 euro.
    De kinderkaart is eveneens geldig voor mensen die 3 hotdogs wensen te eten.

    02-01-2010 om 00:00 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)
    01-01-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Memo

    Klik hier om een memo te plakken

    Test

    01-01-2010 om 00:00 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wie is wie
    Photobucket
    Wie zijn de vooraanstaande heren op de foto?
    Ter welke gelegenheid zou hij genomen zijn?
    .........
    Indien u kunt helpen klik hier om uw info door te sturen, waarvoor bij voorbaat dank.

    01-01-2010 om 00:00 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beverse Weetjes wenst elkeen...
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Beverse Weetjes wenst elkeen
    een vreugdevol en voorspoedig 2010
    Zie bijlage

    Eindejaarslijstjes, goede voornemens en terugblikken op het voorbije jaar: het zijn stuk voor stuk dingen die elke decembermaand terugkeren. Maar ook vooruitblikken kan nuttig zijn! Wat verandert er zoals in Waregem vanaf volgend jaar? We zetten het even voor u op een rijtje...

    Parkeren en blauwe zone
    Vanaf 1 januari wordt er een bijkomende blauwe zone ingevoerd onder Het Pand. Dit voor het gedeelte centraal tussen de inrit aan De Post en de inrit aan residentie Regenboog. Vergeet daar dus niet jouw parkeerschijf te plaatsen; hierdoor kan je maximaal 2 uur parkeren onder Het Pand (meer info: De Sprong - editie december 2009) klik hier.

    Brandweer: wijziging dienstverlening
    De gemeenteraad keurde enkele wijzigingen bij de dienstverlening van de brandweer goed. Opruimen van een wespennest kost nu 15 euro, het leegpompen van kelders bij particulieren 150 euro (of 250 euro tussen 18.00u. 's avonds en 7.00u. 's morgens). Verder is levering van water (geen drinkwater) nog enkel mogelijk in noodsituaties en bij beslissing van de burgemeester. Deze levering is gratis, net zoals elke tussenkomst van de brandweer bij overmacht of noodweer. Ook hier is echter de beslissing van de burgemeester nodig.

    Gratis ontlenen van CD's in de bib
    Vanaf 4 januari hoef je niet meer te betalen voor het ontlenen van CD's in de Waregemse bibliotheek. De hele collectie kan je vanaf dan gewoon gratis ontlenen. Om verder te lezen klik hier.

    Nieuwe toelage voor mantelzorgers
    De gemeenteraad keurde op 1 december 2009 de mantelzorgtoelage voor personen met een handicap goed. Deze toelage bedraagt 100 euro per jaar en zal uitbetaald worden aan de persoon met een zorgbehoefte die effectief thuis verblijft. Dit jaarlijks rond 23 juni, op de Dag van de Mantelzorger. Het is de persoon met een zorgbehoefte zelf, die kan beslissen hoe hij deze mantelzorgtoelage besteedt. (Meer info: Dienst Sociale Zaken - 056 62 12 35)

    Nieuwe huisvuilzakken
    Vanaf 1 januari voert de IMOG-regio (waartoe ook Waregem behoort) nieuwe huisvuilzakken in. Dit nieuwe "Marcel"-model is niet alleen steviger, maar ook praktischer en gebruiksvriendelijker. Deze huisvuilzak is trouwens een primeur in België. De prijs van de zakken wijzigt eveneens: een grote zak (60 liter) zal 1,30 euro kosten terwijl een kleine zak (30 liter) 0,75 euro zal kosten. Let wel: de huidige huisvuilzakken mag je wel nog doorgebruiken tot 31 maart 2010. Om verde te lezen klik hier.

    Kunstwerk op de rotonde
    De rotonde op de Zuiderlaan aan het Regenboogstadion is momenteel nog een lege vlakte, maar dit verandert begin 2010. In januari of februari zal hier immers een kunstwerk worden geplaatst van kunstenaar Stief Desmet. Het stadsbestuur investeerde hiervoor 50 000 euro. Het kunstwerk zal geïnspireerd zijn door de Waregemse voortuintjes en zal dus een echte toegangspoort voor Waregem worden. (meer info: De Sprong - editie december 2009) klik hier.

    Hotspot in de bib
    Vanaf 1 februari zal je in de leeszaal van de bibliotheek gratis draadloos op het internet kunnen surfen. Er wordt immers een hotspot geïnstalleerd waardoor inloggen in de bib mogelijk wordt.
    (Bron stad Waregem)

    Bijlagen:
    2010 Prettige Feesten 1.pps (4 MB)   

    01-01-2010 om 00:00 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)
    31-12-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Op stap met de Beverse schepenen
    Op dinsdag 29 december ging Beverse Weetjes even op stap met schepen Rik Soens en Pietro Iacopucci. Tijdens dit uitstapje vertelden ze wat er in 2010 zoal te gebeuren staat in Beveren-Leie.



    Weldra meer

    31-12-2009 om 08:37 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)
    29-12-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sint-Martinuskerk te Desselgem volgend jaar open

    Sint-Martinuskerk volgend jaar terug open.
    Tijdens het laatste weekend van dit jaar gingen de deuren van de parochiekerk, die sinds juni 2008 gesloten werden voor de renovatiewerken, voor 2 maal een uurtje open. Zo’n 100 personen waren daadwerkelijk geïnteresseerd in wat er gebeurd is, wat er nog te gebeuren staat en wanneer de kerk terug zal opengaan. Op deze vragen gaf schepen van patrimonium Rik Soens nadere toelichting.

    Er werden reeds nieuwe glasramen geplaatst, de elektriciteit werd volledig vernieuwd, in de dakconstructie van de zijbeuken werden de rotte balken vervangen, de balken van de middenbeuk werden behandeld tegen houtworm en de kroonlijsten en gewelven werden hersteld en gepleisterd. Kort nadien werd duidelijk dat het nieuwe pleisterwerk van de gewelven barstjes begon te vertonen: "Een gevolg van de strenge vorstperiode in februari en het nog niet uitgedroogde pleisterwerk”, wist de schepen te vertellen. De scheurtjes werden ondertussen uitgeslepen en hersteld.

    Opgesplitst dossier
    Het herschilderen, de opfrissing van binnen- en buitenschrijnwerk, de bevloering, de verwarming, het herstellen van de klokkentoren, het herstel van het uurwerk en het verplaatsen van het gelijkvloerse orgel werden opgesplitst in twee dossiers. Nadat door de verschillende instanties beslist werd dat de muur- en figuurbeschilderingen niet verder vrijgemaakt, noch gerestaureerd zouden worden kon er aan herschilderen gedacht worden. De driehoekige velden, juist onder de koepelaanzet, die beschilderd zijn met de vier evangelisten, zullen wel met een speciale papieren onderlaag beschermd worden.

    Photobucket


    Volgend jaar krijgt de kerk dus een egaal kleurtje, welk het zal worden moet nog beslist worden. Tot de bevloering definitief kan aangepakt worden zal er nieuw tapijt geplaatst worden, en krijgt het binnen- en buitenschrijnwerk een opknapbeurt.
    Rond de kerk zullen ook alle struiken verwijderd worden en vervangen worden door gras. De bomen blijven, maar zullen als groenscherm gesnoeid worden.
     
    Dossier: bevloering, verwarming, gelijkvloers orgel, klokkentoren

    „Het dossier voor het verplaatsen van het gelijkvloerse orgel, het vernieuwen van de bevloering, de vernieuwing van de verwarming en het herstel van de klokkentoren is in voorbereiding en zal waarschijnlijk in maart 2010 op de gemeenteraad verschijnen”, gaat schepen Soens verder. "Na goedkeuring zal er wellicht nog een 5 à 6-tal jaar overgaan vooraleer alle te bewandelen paden doorlopen zijn".
     
    Orgelpunt ligt gevoelig
    Het kostenplaatje voor het vernieuwen van de bevloering zal om en bij de 600.00 euro bedragen. 
    Om het orgel te verplaatsen (tegen de zijmuur) zal er een bedrag van 15.000 à 20.000 euro aan vast zitten. Het orgelpunt ligt echter wel heel gevoelig bij sommige Desselgemnaren want er zijn voor- en tegenstanders. 

    "Het streefdoel is om eind volgend jaar de Sint-Martinuskerk rond deze tijd van het jaar terug te kunnen openen zodat de parochianen hier kerst kunnen vieren”, sluit schepen Soens af.
    Naar verluidt zou pastoor Leenknecht ook plannen hebben om de kerk te herschikken, de doopkapel uit te breiden en achteraan de kerk een rouwkapel te integreren.
    Meer weten over de Sint-Martinuskerk te Desselgem: klik hier.

    29-12-2009 om 00:00 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)


    Beveren-Leie

    Photobucket



    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Archief per dag
  • 30-12-2019
  • 19-05-2010
  • 15-03-2010
  • 14-03-2010
  • 10-03-2010
  • 09-03-2010
  • 08-03-2010
  • 04-03-2010
  • 03-03-2010
  • 02-03-2010
  • 01-03-2010
  • 27-02-2010
  • 24-02-2010
  • 23-02-2010
  • 22-02-2010
  • 20-02-2010
  • 19-02-2010
  • 18-02-2010
  • 17-02-2010
  • 16-02-2010
  • 13-02-2010
  • 12-02-2010
  • 11-02-2010
  • 09-02-2010
  • 08-02-2010
  • 07-02-2010
  • 06-02-2010
  • 05-02-2010
  • 04-02-2010
  • 03-02-2010
  • 02-02-2010
  • 01-02-2010
  • 31-01-2010
  • 30-01-2010
  • 29-01-2010
  • 27-01-2010
  • 26-01-2010
  • 24-01-2010
  • 22-01-2010
  • 20-01-2010
  • 16-01-2010
  • 15-01-2010
  • 14-01-2010
  • 13-01-2010
  • 12-01-2010
  • 11-01-2010
  • 09-01-2010
  • 08-01-2010
  • 07-01-2010
  • 04-01-2010
  • 02-01-2010
  • 01-01-2010
  • 31-12-2009
  • 29-12-2009
  • 28-12-2009
  • 27-12-2009
  • 26-12-2009
  • 25-12-2009
  • 23-12-2009
  • 22-12-2009
  • 21-12-2009
  • 19-12-2009
  • 18-12-2009
  • 17-12-2009
  • 16-12-2009
  • 14-12-2009
  • 13-12-2009
  • 12-12-2009
  • 10-12-2009
  • 09-12-2009
  • 08-12-2009
  • 07-12-2009
  • 06-12-2009
  • 04-12-2009
  • 03-12-2009
  • 02-12-2009
  • 30-11-2009
  • 28-11-2009
  • 27-11-2009
  • 26-11-2009
  • 24-11-2009
  • 22-11-2009
  • 21-11-2009
  • 20-11-2009
  • 18-11-2009
  • 17-11-2009
  • 16-11-2009
  • 15-11-2009
  • 13-11-2009
  • 12-11-2009
  • 11-11-2009
  • 09-11-2009
  • 08-11-2009
  • 06-11-2009
  • 05-11-2009
  • 04-11-2009
  • 03-11-2009
  • 01-11-2009
  • 29-10-2009
  • 26-10-2009
  • 24-10-2009
  • 23-10-2009
  • 21-10-2009
  • 20-10-2009
  • 19-10-2009
  • 18-10-2009
  • 17-10-2009
  • 16-10-2009
  • 14-10-2009
  • 12-10-2009
  • 10-10-2009
  • 09-10-2009
  • 08-10-2009
  • 06-10-2009
  • 05-10-2009
  • 04-10-2009
  • 02-10-2009
  • 01-10-2009
  • 30-09-2009
  • 28-09-2009
  • 27-09-2009
  • 25-09-2009
  • 22-09-2009
  • 21-09-2009
  • 20-09-2009
  • 19-09-2009
  • 18-09-2009
  • 16-09-2009
  • 15-09-2009
  • 14-09-2009
  • 13-09-2009
  • 11-09-2009
  • 10-09-2009
  • 09-09-2009
  • 08-09-2009
  • 07-09-2009
  • 06-09-2009
  • 05-09-2009
  • 04-09-2009
  • 02-09-2009
  • 01-09-2009
  • 31-08-2009
  • 30-08-2009
  • 29-08-2009
  • 28-08-2009
  • 27-08-2009
  • 26-08-2009
  • 25-08-2009
  • 24-08-2009
  • 23-08-2009
  • 21-08-2009
  • 20-08-2009
  • 17-08-2009
  • 16-08-2009
  • 15-08-2009
  • 14-08-2009
  • 12-08-2009
  • 11-08-2009
  • 08-08-2009
  • 07-08-2009
  • 05-08-2009
  • 04-08-2009
  • 03-08-2009
  • 02-08-2009
  • 01-08-2009
  • 28-07-2009
  • 27-07-2009
  • 26-07-2009
  • 25-07-2009
  • 24-07-2009
  • 22-07-2009
  • 21-07-2009
  • 20-07-2009
  • 18-07-2009
  • 17-07-2009
  • 16-07-2009
  • 15-07-2009
  • 14-07-2009
  • 13-07-2009
  • 12-07-2009
  • 11-07-2009
  • 10-07-2009
  • 08-07-2009
  • 07-07-2009
  • 05-07-2009
  • 04-07-2009
  • 03-07-2009
  • 02-07-2009
  • 01-07-2009
  • 28-06-2009
  • 27-06-2009
  • 26-06-2009
  • 25-06-2009
  • 24-06-2009
  • 22-06-2009
  • 21-06-2009
  • 20-06-2009
  • 19-06-2009
  • 17-06-2009
  • 14-06-2009
  • 11-06-2009
  • 09-06-2009
  • 08-06-2009
  • 07-06-2009
  • 06-06-2009
  • 04-06-2009
  • 03-06-2009
  • 02-06-2009
  • 01-06-2009
  • 30-05-2009
  • 29-05-2009
  • 27-05-2009
  • 26-05-2009
  • 23-05-2009
  • 22-05-2009
  • 21-05-2009
  • 19-05-2009
  • 18-05-2009
  • 17-05-2009
  • 13-05-2009
  • 12-05-2009
  • 11-05-2009
  • 10-05-2009
  • 06-05-2009
  • 05-05-2009
  • 04-05-2009
  • 28-04-2009
  • 27-04-2009
  • 25-04-2009
  • 22-04-2009
  • 21-04-2009
  • 17-04-2009
  • 15-04-2009
  • 12-04-2009
  • 11-04-2009
  • 10-04-2009
  • 08-04-2009
  • 07-04-2009
  • 05-04-2009
  • 03-04-2009
  • 02-04-2009
  • 01-04-2009
  • 31-03-2009
  • 30-03-2009
  • 28-03-2009
  • 26-03-2009
  • 25-03-2009
  • 24-03-2009
  • 23-03-2009
  • 22-03-2009
  • 21-03-2009
  • 18-03-2009
  • 14-03-2009
  • 12-03-2009
  • 11-03-2009
  • 09-03-2009
  • 08-03-2009
  • 07-03-2009
  • 06-03-2009
  • 05-03-2009
  • 04-03-2009
  • 03-03-2009
  • 02-03-2009
  • 01-03-2009
  • 28-02-2009
  • 25-02-2009
  • 24-02-2009
  • 20-02-2009
  • 19-02-2009
  • 17-02-2009
  • 16-02-2009
  • 13-02-2009
  • 11-02-2009
  • 10-02-2009
  • 09-02-2009
  • 08-02-2009
  • 07-02-2009
  • 02-02-2009
  • 01-02-2009
  • 31-01-2009
  • 30-01-2009
  • 27-01-2009
  • 26-01-2009
  • 23-01-2009
  • 21-01-2009
  • 18-01-2009
  • 15-01-2009
  • 11-01-2009
  • 10-01-2009
  • 09-01-2009
  • 07-01-2009
  • 04-01-2009
  • 03-01-2009
  • 01-01-2009
  • 31-12-2008
  • 30-12-2008
  • 29-12-2008
  • 27-12-2008
  • 26-12-2008
  • 25-12-2008
  • 24-12-2008
  • 23-12-2008
  • 22-12-2008
  • 21-12-2008
  • 19-12-2008
  • 18-12-2008
  • 17-12-2008
  • 13-12-2008
  • 11-12-2008
  • 10-12-2008
  • 09-12-2008
  • 08-12-2008
  • 05-12-2008
  • 03-12-2008
  • 02-12-2008
  • 01-12-2008
  • 30-11-2008
  • 28-11-2008
  • 27-11-2008
  • 26-11-2008
  • 24-11-2008
  • 22-11-2008
  • 21-11-2008
  • 20-11-2008
  • 19-11-2008
  • 18-11-2008
  • 17-11-2008
  • 13-11-2008
  • 12-11-2008
  • 11-11-2008
  • 10-11-2008
  • 08-11-2008
  • 07-11-2008
  • 05-11-2008
  • 04-11-2008
  • 03-11-2008
  • 02-11-2008
  • 01-11-2008
  • 30-10-2008
  • 27-10-2008
  • 26-10-2008
  • 23-10-2008
  • 22-10-2008
  • 21-10-2008
  • 20-10-2008
  • 19-10-2008
  • 17-10-2008
  • 16-10-2008
  • 15-10-2008
  • 14-10-2008
  • 12-10-2008
  • 10-10-2008
  • 09-10-2008
  • 08-10-2008
  • 07-10-2008
  • 06-10-2008
  • 03-10-2008
  • 02-10-2008
  • 01-10-2008
  • 30-09-2008
  • 29-09-2008
  • 28-09-2008
  • 27-09-2008
  • 26-09-2008
  • 25-09-2008
  • 23-09-2008
  • 22-09-2008
  • 21-09-2008
  • 20-09-2008
  • 17-09-2008
  • 16-09-2008
  • 15-09-2008
  • 14-09-2008
  • 13-09-2008
  • 12-09-2008
  • 08-09-2008
  • 04-09-2008
  • 03-09-2008
  • 02-09-2008
  • 01-09-2008
  • 31-08-2008
  • 30-08-2008
  • 28-08-2008
  • 27-08-2008
  • 26-08-2008
  • 25-08-2008
  • 24-08-2008
  • 21-08-2008
  • 19-08-2008
  • 18-08-2008
  • 15-08-2008
  • 14-08-2008
  • 13-08-2008
  • 11-08-2008
  • 10-08-2008
  • 06-08-2008
  • 04-08-2008
  • 03-08-2008
  • 02-08-2008
  • 21-07-2008
  • 17-07-2008
  • 16-07-2008
  • 08-07-2008
  • 07-07-2008
  • 06-07-2008
  • 05-07-2008
  • 04-07-2008
  • 03-07-2008
  • 02-07-2008
  • 01-07-2008
  • 30-06-2008
  • 29-06-2008
  • 28-06-2008
  • 25-06-2008
  • 23-06-2008
  • 22-06-2008
  • 21-06-2008
  • 20-06-2008
  • 19-06-2008
  • 17-06-2008
  • 16-06-2008
  • 15-06-2008
  • 14-06-2008
  • 12-06-2008
  • 11-06-2008
  • 10-06-2008
  • 09-06-2008
  • 08-06-2008
  • 06-06-2008
  • 05-06-2008
  • 04-06-2008
  • 03-06-2008
  • 02-06-2008
  • 01-06-2008
  • 31-05-2008
  • 30-05-2008
  • 29-05-2008
  • 28-05-2008
  • 27-05-2008
  • 26-05-2008
  • 25-05-2008
  • 21-05-2008
  • 20-05-2008
  • 18-05-2008
  • 17-05-2008
  • 15-05-2008
  • 13-05-2008
  • 12-05-2008
  • 11-05-2008
  • 10-05-2008
  • 07-05-2008
  • 06-05-2008
  • 03-05-2008
  • 02-05-2008
  • 30-04-2008
  • 29-04-2008
  • 28-04-2008
  • 27-04-2008
  • 26-04-2008
  • 25-04-2008
  • 23-04-2008
  • 22-04-2008
  • 21-04-2008
  • 20-04-2008
  • 19-04-2008
  • 18-04-2008
  • 16-04-2008
  • 15-04-2008
  • 14-04-2008
  • 10-04-2008
  • 09-04-2008
  • 08-04-2008
  • 07-04-2008
  • 06-04-2008
  • 05-04-2008
  • 04-04-2008
  • 03-04-2008
  • 02-04-2008
  • 01-04-2008
  • 31-03-2008
  • 29-03-2008
  • 28-03-2008
  • 27-03-2008
  • 26-03-2008
  • 25-03-2008
  • 23-03-2008
  • 22-03-2008
  • 21-03-2008
  • 20-03-2008
  • 19-03-2008
  • 18-03-2008
  • 17-03-2008
  • 16-03-2008
  • 15-03-2008
  • 14-03-2008
  • 13-03-2008
  • 12-03-2008
  • 11-03-2008
  • 10-03-2008
  • 08-03-2008
  • 07-03-2008
  • 05-03-2008
  • 04-03-2008
  • 03-03-2008
  • 01-03-2008
  • 29-02-2008
  • 28-02-2008
  • 27-02-2008
  • 26-02-2008
  • 25-02-2008
  • 23-02-2008
  • 22-02-2008
  • 21-02-2008
  • 19-02-2008
  • 18-02-2008
  • 17-02-2008
  • 16-02-2008
  • 15-02-2008
  • 14-02-2008
  • 12-02-2008
  • 09-02-2008
  • 07-02-2008
  • 06-02-2008
  • 05-02-2008
  • 04-02-2008
  • 03-02-2008
  • 02-02-2008
  • 31-01-2008
  • 30-01-2008
  • 29-01-2008
  • 28-01-2008
  • 27-01-2008
  • 26-01-2008
  • 25-01-2008
  • 24-01-2008
  • 23-01-2008
  • 22-01-2008
  • 20-01-2008
  • 18-01-2008
  • 17-01-2008
  • 16-01-2008
  • 15-01-2008
  • 14-01-2008
  • 13-01-2008
  • 12-01-2008
  • 11-01-2008
  • 10-01-2008
  • 09-01-2008
  • 08-01-2008
  • 07-01-2008
  • 05-01-2008
  • 04-01-2008
  • 02-01-2008
  • 01-01-2008
  • 30-12-2007
  • 29-12-2007
  • 27-12-2007
  • 26-12-2007
  • 25-12-2007
  • 23-12-2007
  • 22-12-2007
  • 21-12-2007
  • 19-12-2007
  • 18-12-2007
  • 17-12-2007
  • 16-12-2007
  • 15-12-2007
  • 14-12-2007
  • 13-12-2007
  • 12-12-2007
  • 11-12-2007
  • 10-12-2007
  • 09-12-2007
  • 07-12-2007
  • 06-12-2007
  • 05-12-2007
  • 04-12-2007
  • 03-12-2007
  • 02-12-2007
  • 28-11-2007
  • 26-11-2007
  • 24-11-2007
  • 23-11-2007
  • 22-11-2007
  • 20-11-2007
  • 18-11-2007
  • 17-11-2007
  • 16-11-2007
  • 14-11-2007
  • 13-11-2007
  • 12-11-2007
  • 11-11-2007
  • 09-11-2007
  • 08-11-2007
  • 07-11-2007
  • 06-11-2007
  • 05-11-2007
  • 03-11-2007
  • 02-11-2007
  • 30-10-2007
  • 29-10-2007
  • 27-10-2007
  • 26-10-2007
  • 25-10-2007
  • 24-10-2007
  • 23-10-2007
  • 22-10-2007
  • 21-10-2007
  • 20-10-2007
  • 18-10-2007
  • 17-10-2007
  • 16-10-2007
  • 13-10-2007
  • 12-10-2007
  • 10-10-2007
  • 09-10-2007
  • 07-10-2007
  • 05-10-2007
  • 04-10-2007
  • 01-10-2007
  • 29-09-2007
  • 28-09-2007
  • 26-09-2007
  • 25-09-2007
  • 24-09-2007
  • 22-09-2007
  • 21-09-2007
  • 20-09-2007
  • 19-09-2007
  • 18-09-2007
  • 17-09-2007
  • 14-09-2007
  • 13-09-2007
  • 11-09-2007
  • 10-09-2007
  • 09-09-2007
  • 08-09-2007
  • 07-09-2007
  • 05-09-2007
  • 03-09-2007
  • 01-09-2007
  • 30-08-2007
  • 29-08-2007
  • 28-08-2007
  • 27-08-2007
  • 26-08-2007
  • 23-08-2007
  • 21-08-2007
  • 19-08-2007
  • 14-08-2007
  • 12-08-2007
  • 09-08-2007
  • 05-08-2007
  • 04-08-2007
  • 01-08-2007
  • 26-07-2007
  • 20-07-2007
  • 18-07-2007
  • 17-07-2007
  • 16-07-2007
  • 15-07-2007
  • 12-07-2007
  • 10-07-2007
  • 08-07-2007
  • 07-07-2007
  • 06-07-2007
  • 05-07-2007
  • 03-07-2007
  • 02-07-2007
  • 01-07-2007
  • 29-06-2007
  • 28-06-2007
  • 27-06-2007
  • 26-06-2007
  • 24-06-2007
  • 21-06-2007
  • 20-06-2007
  • 19-06-2007
  • 18-06-2007
  • 15-06-2007
  • 13-06-2007
  • 12-06-2007
  • 11-06-2007
  • 10-06-2007
  • 09-06-2007
  • 08-06-2007
  • 07-06-2007
  • 05-06-2007
  • 04-06-2007
  • 02-06-2007
  • 01-06-2007
  • 31-05-2007
  • 30-05-2007
  • 29-05-2007
  • 28-05-2007
  • 27-05-2007
  • 26-05-2007
  • 25-05-2007
  • 24-05-2007
  • 23-05-2007
  • 21-05-2007
  • 19-05-2007
  • 18-05-2007
  • 17-05-2007
  • 16-05-2007
  • 15-05-2007
  • 14-05-2007
  • 12-05-2007
  • 11-05-2007
  • 09-05-2007
  • 07-05-2007
  • 04-05-2007
  • 02-05-2007
  • 30-04-2007
  • 29-04-2007
  • 28-04-2007
  • 27-04-2007
  • 26-04-2007
  • 24-04-2007
  • 21-04-2007
  • 18-04-2007
  • 15-04-2007
  • 13-04-2007
  • 12-04-2007
  • 09-04-2007
  • 08-04-2007
  • 07-04-2007
  • 05-04-2007
  • 04-04-2007
  • 03-04-2007
  • 01-04-2007
  • 30-03-2007
  • 29-03-2007
  • 28-03-2007
  • 27-03-2007
  • 26-03-2007
  • 25-03-2007
  • 24-03-2007
  • 22-03-2007
  • 21-03-2007
  • 20-03-2007
  • 18-03-2007
  • 17-03-2007
  • 16-03-2007
  • 15-03-2007
  • 14-03-2007
  • 13-03-2007
  • 12-03-2007
  • 10-03-2007
  • 08-03-2007
  • 07-03-2007
  • 05-03-2007
  • 04-03-2007
  • 03-03-2007
  • 02-03-2007
  • 01-03-2007
  • 28-02-2007
  • 26-02-2007
  • 24-02-2007
  • 21-02-2007
  • 19-02-2007
  • 18-02-2007
  • 17-02-2007
  • 16-02-2007
  • 14-02-2007
  • 11-02-2007
  • 10-02-2007
  • 08-02-2007
  • 05-02-2007
  • 03-02-2007
  • 02-02-2007
  • 01-02-2007
  • 31-01-2007
  • 29-01-2007
  • 28-01-2007
  • 25-01-2007
  • 24-01-2007
  • 23-01-2007
  • 22-01-2007
  • 20-01-2007
  • 19-01-2007
  • 18-01-2007
  • 17-01-2007
  • 16-01-2007
  • 15-01-2007
  • 14-01-2007
  • 13-01-2007
  • 12-01-2007
  • 11-01-2007
  • 10-01-2007
  • 09-01-2007
  • 08-01-2007
  • 07-01-2007
  • 04-01-2007
  • 03-01-2007
  • 01-01-2007
  • 31-12-2006
  • 29-12-2006
  • 28-12-2006
  • 27-12-2006
  • 26-12-2006
  • 25-12-2006
  • 24-12-2006
  • 23-12-2006
  • 22-12-2006
  • 21-12-2006
  • 20-12-2006
  • 19-12-2006
  • 18-12-2006
  • 17-12-2006
  • 16-12-2006
  • 15-12-2006
  • 14-12-2006
  • 13-12-2006
  • 12-12-2006
  • 11-12-2006
  • 09-12-2006
  • 07-12-2006
  • 06-12-2006
  • 05-12-2006
  • 04-12-2006
  • 01-12-2006
  • 29-11-2006
  • 28-11-2006
  • 27-11-2006
  • 26-11-2006
  • 25-11-2006
  • 24-11-2006
  • 23-11-2006
  • 21-11-2006
  • 19-11-2006
  • 18-11-2006
  • 17-11-2006
  • 16-11-2006
  • 15-11-2006
  • 14-11-2006
  • 13-11-2006
  • 11-11-2006
  • 10-11-2006
  • 07-11-2006
  • 06-11-2006
  • 05-11-2006
  • 04-11-2006
  • 03-11-2006
  • 02-11-2006
  • 30-10-2006
  • 29-10-2006
  • 26-10-2006
  • 25-10-2006
  • 24-10-2006
  • 23-10-2006
  • 22-10-2006
  • 21-10-2006
  • 17-10-2006
  • 14-10-2006
  • 13-10-2006
  • 12-10-2006
  • 11-10-2006
  • 10-10-2006
  • 08-10-2006
  • 06-10-2006
  • 05-10-2006
  • 04-10-2006
  • 02-10-2006
  • 01-10-2006
  • 30-09-2006
  • 28-09-2006
  • 27-09-2006
  • 26-09-2006
  • 23-09-2006
  • 22-09-2006
  • 20-09-2006
  • 19-09-2006
  • 18-09-2006
  • 17-09-2006
  • 13-09-2006
  • 12-09-2006
  • 11-09-2006
  • 10-09-2006
  • 09-09-2006
  • 05-09-2006
  • 03-09-2006
  • 02-09-2006
  • 01-09-2006
  • 31-08-2006
  • 30-08-2006
  • 28-08-2006
  • 27-08-2006
  • 26-08-2006
  • 23-08-2006
  • 22-08-2006
  • 21-08-2006
  • 20-08-2006
  • 19-08-2006
  • 18-08-2006
  • 17-08-2006
  • 16-08-2006
  • 15-08-2006
  • 13-08-2006
  • 12-08-2006
  • 10-08-2006
  • 07-08-2006
  • 06-08-2006
  • 05-08-2006
  • 04-08-2006
  • 03-08-2006
  • 02-08-2006
  • 01-08-2006
  • 30-07-2006
  • 29-07-2006
  • 28-07-2006
  • 27-07-2006
  • 26-07-2006
  • 25-07-2006
  • 24-07-2006
  • 23-07-2006
  • 22-07-2006
  • 18-07-2006
  • 16-07-2006
  • 15-07-2006
  • 14-07-2006
  • 13-07-2006
  • 12-07-2006
  • 10-07-2006
  • 08-07-2006
  • 07-07-2006
  • 05-07-2006
  • 04-07-2006
  • 03-07-2006
  • 02-07-2006
  • 01-07-2006
  • 30-06-2006
  • 29-06-2006
  • 27-06-2006
  • 26-06-2006
  • 25-06-2006
  • 24-06-2006
  • 23-06-2006
  • 21-06-2006
  • 20-06-2006
  • 18-06-2006
  • 16-06-2006
  • 15-06-2006
  • 14-06-2006
  • 12-06-2006
  • 06-06-2006
  • 05-06-2006
  • 04-06-2006
  • 03-06-2006
  • 30-05-2006
  • 27-05-2006
  • 24-05-2006
  • 23-05-2006
  • 22-05-2006
  • 21-05-2006
  • 20-05-2006
  • 19-05-2006
  • 17-05-2006
  • 15-05-2006
  • 14-05-2006
  • 13-05-2006
  • 12-05-2006
  • 08-05-2006
  • 05-05-2006
  • 04-05-2006
  • 03-05-2006
  • 02-05-2006
  • 30-04-2006
  • 29-04-2006
  • 28-04-2006
  • 27-04-2006
  • 25-04-2006
  • 24-04-2006
  • 23-04-2006
  • 22-04-2006
  • 21-04-2006
  • 19-04-2006
  • 18-04-2006
  • 17-04-2006
  • 15-04-2006
  • 14-04-2006
  • 13-04-2006
  • 12-04-2006
  • 10-04-2006
  • 09-04-2006
  • 08-04-2006
  • 07-04-2006
  • 05-04-2006
  • 03-04-2006
  • 02-04-2006
  • 31-03-2006
  • 28-03-2006
  • 26-03-2006
  • 25-03-2006
  • 24-03-2006
  • 23-03-2006
  • 22-03-2006
  • 21-03-2006

    Mijn favorieten
  • seniorennet.be
  • *************************


  • Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!