Photobucket - Video and Image Hosting
Photobucket - Video and Image Hosting
Foto
E-mail uw bericht

Foto
Blog als favoriet !


Gastenboek
Een berichtje nalaten:  
Voeg berichtje toe!

Laatste commentaren
  • vlasliederen (Frank Deleu)
        op Beverenaar en vlasveteraan Marcel Himpe te gast in Café Vlasparlee
  • Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • Een zicht op Beveren-Leie
  • foto
  • Categorieën
  • Activiteiten (1)
  • Basisscholen (4)
  • Bijzondere activiteiten (4)
  • Jubileum (16)
  • Kermis 2012 (9)
  • Koninklijk bezoek (1)
  • Kroniek van zeven... (33)
  • Parochie (4)
  • Stads weetjes (3)
  • Venster op het verleden (1)
  • Verenigingen (12)
  • Kalender

    Activiteiten

    Zoeken in blog

    Archief Beverse Weetjes

    13-02-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kleutervoorstelling in de Stedelijke Basisschool te Beveren-Leie
    Op vrijdagnamiddag 12 februari waren de kleuters en hun juffen van de Stedelijke Basisschool te vinden op de bühne in de gymzaal. Ouders en grootouders konden er hun talenten aanschouwen tijdens de opvoering van het stuk:
     ‘Ik kan niet slapen’.

    Het konijn Rudolf kon de slaap niet vatten en wou niet alleen in zijn bedje kruipen. Rudolf had heel wat vriendjes in het bos en ging ze een voor een opzoeken in de hoop daar beter te kunnen slapen. Gepakt met knuffel en dekentje trok het konijn het bos in. Rudolf was natuurlijk heel welkom bij zijn vriendjes. Maar… van slapen kwam echter niet veel in huis. Bij ieder dier was er wel iets storends waardoor Rudolf niet kon slapen. De beer bromde, de egel prikte, bij het stinkdier rook het niet lekker, bij de uil bleef het licht branden, enz. ….Uiteindelijk besefte Rudolf dat slapen in eigen bed nog steeds het beste is. Mama konijn was dan ook heel blij dat ze haar Rudolf mocht onderstoppen in zijn eigen bed.

    Tussen het verhaal door traden alle kleuters op en zetten er hun beste beentje voor. Na de voorstelling wist directeur Stefaan Dewaele o.a. de juffen en kleuters te feliciteren met het vele voorbereidende werk en de prachtige voorstelling.

    Dit optreden werd afgesloten met een slaapliedje door alle kleuters en voor de ouders en grootouders was er een bruin of blond slaapmutske voorzien.  


     




    13-02-2010 om 00:00 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)
    12-02-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ziekenzorg viert kaartkampioen
    Photobucket
    V.l.n.r. : William Dejonckere, Guido Vanwijnsberghe, Daniel Dupont, Nelly Roose, Leon Vandeputte, Cecile Dewulf, Verantwoordelijke kaartingen Christine Delcroix en voorzitter Ziekenzorg Marie-Anne Debaere

    Op dinsdag 9 februari vierde Ziekenzorg hun kaartkampioenen. De competitie loopt telkens van de vierde dinsdag van februari tot en met de vierde dinsdag van januari. In de afgelopen 12 maanden wist Freddy Vandeplassche 24 punten bijeen te kaarten en werd zo kampioen. Het zilver ging naar Daniel Dupont, William Dejonckere en Guido Vanwijnsberghe, met 23 punten. Voor het brons mochten Nelly Roose en Leon Vandeputte aantreden met elk 22 punten. Het rijtje werd gesloten door Cecile Dewulf die de rode lantaarn meekreeg.
    Iedereen welkom op:
    -de onder ons namiddagen die doorgaan  in de zaal van de Gilde. De hobby vindt plaats op elke tweede en vierde dinsdag van de maand.
    -de iedere maandag, woensdag en vrijdagnamiddag in de oude jongensschool vanaf 14 uur waar er kaartgelegenheid is.

    Voetbalclub KSK Beveren-Leie organiseert
    Op vrijdag 19 en zaterdag 20 februari, telkens om 18.30u organiseert KSK Beveren-Leie een fruitkaarting in de kantine. De inleg bedraagt 1,00 euro. Iedereen is er van harte welkom.

    Koninklijke Vinkenmaatschappij Vlaamse Leiezangers organiseert
    Op vrijdag 5 en zaterdag 6 maart organiseert de Vinkenmaatschappij een grote conservenkaarting in OC De Kernelle. Dit telkens vanaf 18.00u. De inleg bedraagt 1.25 euro, drank is niet verplicht.

    12-02-2010 om 00:00 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)
    11-02-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het 31e Feest van de Cultuurraad
    Het 31e Feest van de Cultuurraad vindt plaats op zaterdag 6 maart 2010 om 20.00u. in de Schouwburg van Cultuurcentrum De Schakel.

    Op zijn jaarlijkse feest bekroont de Waregemse Cultuurraad jubilerende verenigingen, bijzondere prestaties en verdienstelijke personen die op een bijzondere manier kleur en uitstraling geven aan het cultuurleven. 

    Koninklijke Fanfare ‘De Leiezonen’ DesselgemKampioen Fanfares - 3e divisie - Wereld Muziek Concours Kerkrade 2009
    Dirk Amez 45 jaar muzikant - 25 jaar bestuurslid van de Koninklijke Fanfare Hoger Op
    Jan Espeel 45 jaar muzikant - 25 jaar bestuurslid van de Koninklijke Fanfare Hoger Op
    KVLV Desselgem 75-jarig bestaan
    Koninklijke Pijpensociëteit Beveren-Leie100-jarig bestaan
    Koninklijke Ciné Club Waregem50-jarig bestaan
    Sjaloomkoor 50-jarig bestaan
    Marleen Annemans 25 jaar uitzonderlijke culturele verdiensten
    Nele Tiebout Laureaat in de Dexia Classics & 2e laureaat in de Adolphe Sax wedstrijd
    Koninklijk Bevers Harmonieorkest Cultureel Ambassadeur 2010

    Het Feest wordt opgeluisterd met optredens van de Koninklijke Fanfare ‘De Leiezonen’, Nele Tiebout en met projectie van Ciné Club Waregem.
    Nadien volgt een receptie, aangeboden door de Waregemse Cultuurraad.
    De toegang is gratis.
    Organisatie
    Waregemse Cultuurraad i.s.m. stedelijke cultuurdienst
    056 62 12 56
    cultuur@waregem.be
    Meer info Pietro Iacopucci Schepen van Cultuur 0478 47 73 41 Pietro.iacopucci@waregem.be

    11-02-2010 om 19:05 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Freaky Age rondt affiche Job*Rock 2010 af
    Freaky Age rondt affiche Job*Rock 2010 af
    Met de toevoeging van Freaky Age is de affiche van Job*Rock 2010 helemaal rond.
    Job*Rock wordt het allereerste festival in 2010 van de band, die in maart hun langverwachte nieuwe album uitbrengen . Een behoorlijk exclusief en niet te missen optreden dus!

    Job*Rock, dat op zaterdag 3 april plaatsvindt in Waregem Expo, heeft verder nog topnamen als Discobar Galaxie, The Van Jets, Trash Radio (Mish Mash), Waxdolls, Funeral Dress en Wallace Vanborn op de affiche staan.

    Zoals steeds zijn de tickets voor dit sociale evenement, dat een jobbeurs aan een muziekfestival koppelt, spotgoedkoop met een kostprijs van amper 5 euro in voorverkoop. Meer info & tickets vind je op www.jobrock.be

    11-02-2010 om 08:37 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)
    09-02-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Soep voor Haïti in de Stedelijke Basisschool te Beveren-Leie
    Soepactie voor Haïti in de Stedelijke Basisschool
    Photobucket


    Chloë, Jinke en Margot uit de Stedelijke Basisschool in Beveren-Leie hadden verschillende ideeën om iets te doen voor de slachtoffers van de aardbeving in Haïti. Deze ideeën vielen niet in dovemansoren en monden uit in een Soepactie.

    Op vrijdag 5 februari kregen alle leerlingen een begeleidend schrijven mee naar huis waarop de actie uit de doeken werd gedaan. Alle leerlingen van de lagere klassen konden op dinsdagmiddag soep eten. Daarbij konden de ouders ook soep aankopen aan €3 per liter.


    Op dinsdag 9 februari was het ook bijzonder druk in de refter: de leerlingen aten er enkel soep, samen met hun meegebrachte boterhammetjes, in plaats van hun warme maaltijd. En de tomatensoep met balletjes werd gesmaakt.
    Ook in de inkom was het druk, daar werden de bestellingen gesorteerd om mee te geven aan de leerlingen. De ouders van de kleuters kwamen deze zelf ophalen.
    Een geslaagde actie die niet minder dan  €700 opbracht en ondertussen al gestort is op het noodnummer 000-0000012-12.

    09-02-2010 om 00:00 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)
    08-02-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pasar Waregem Leiekant huldigde mooiste plekje
     Inhuldiging van het mooiste plekje bij Pasar Waregem Leiekant op zondag 7 februari 2010 
    Het bestuur van Pasar Waregem Leiekant (Beveren-Leie, Desselgem en Sint-Eloois-Vijve) mocht heel wat belangstellenden begroeten op de inhuldiging van het ‘Mooiste plekje’.

    Vorig jaar namen 140 plaatselijke Pasar afdelingen deel om in evenveel Vlaamse gemeenten het mooiste plekje te kiezen. In de afdeling Waregem Leiekant kon gekozen worden tussen het Munckenhof te Desselgem, de Lourdesgrot in Sint-Eloois-Vijve of de Zavelput in Beveren-Leie. Van de 356 uitgebrachte stemmen gingen er 25% naar de Lourdesgrot, 29% naar het Munckenhof en de Zavelput kreeg 46% van de stemmen.

    In aanwezigheid van o.a. Mevr. Martens diensthoofd van de vereniging, Patrick Merlier regio voorzitter Leie-Mandel, een delegatie van het gemeentebestuur en de vele aanwezigen onthulde burgemeester Kurt Vanryckeghem en schepen Rik Soens het daaraan gekoppelde bord in het gemeentehuis van Beveren-Leie. In de namiddag werd de nieuwe Zavelputwandeling officieel ingewandeld door een 50-tal deelnemers en het bord van het ‘Mooiste plekje’ ter plaatse ingehuldigd nadat de deelnemers eerst getrakteerd werden met koffie en een pannenkoek. Daarnaast vierde Pasar Waregem Leiekant ook hun 5de verjaardag en was het precies de 50ste activiteit die ze organiseerden.
    Hierbij geven we graag  de woorden van kersvers voorzitter Koen Deruddere mee:
    "Geachte Burgemeester en schepenen , gemeenteraadsleden van stad Waregem. Beste Mevr. Martens Diensthoofd van de vereniging, Pasar vrienden, bestuursleden van de verschillende culturele verenigingen van Sint-Eloois-Vijve - Desselgem en Beveren-Leie. Geachte genodigden.
     
    Allen hartelijk welkom op deze voor ons toch wel heel speciale dag. Als kersvers voorzitter van deze plaatselijke Pasar afdeling Waregem Leiekant vieren wij vandaag feest en ben ik trots om samen met jullie het mooiste plekje te huldigen. In 140 Vlaamse gemeenten woedde de verkiezingskoorts de voorbije maanden in alle hevigheid. Evenveel lokale afdelingen van Pasar vroeger genoemd als vakantiegenoegens hebben immers in hun gemeente de drie mooiste plekjes uitgekozen om nadien zoveel mogelijk mensen te motiveren hun stem uit te brengen voor het allermooiste plekje. Deze actie kreeg de steun van de Vlaamse overheid.

    De keuze van mooiste plekje werd gewonnen door de Zavelputten in Beveren-Leie met 46 % stemmen voor het Munckenhof in Desselgem met 29 % stemmen en de derde plaats voor de Lourdesgrot in Sint-Eloois-Vijve met 25%. Er werd massaal gestemd voor de plekjes. Ongeveer 356 personen hebben deelgenomen via stembriefjes op de activiteiten of via onze website aan de stemperiode in 2009.

    Door deel te nemen aan activiteiten van Pasar kom je op heel veel locaties en vinden er veel verrassende ontmoetingen plaats. Een mooi voorbeeld is het initiatief van vandaag. Heel wat mensen komen vaak wandelen in het natuurreservaat de Zavelputten, en zullen zo kunnen meegenieten van het mooiste plekje dat Pasar Waregem Leiekant heeft uitgekozen.

    Deze namiddag om 15 uur wandelen we officieel de nieuwe Zavelputwandeling in. In het voorjaar komt een nieuw fiets- en wandelboek uitgegeven door uitgeverij Lannoo rond de mooiste plekjes waar deze wandeling zal instaan. Het is belangrijk dat we met Pasar toezien dat IEDEREEN kan genieten van natuur, cultuur of avontuur. Pasar richt zich dan ook helemaal op 'recreatie dichtbij'.

    Onder het motto: 'Dichtbij is ook mooi!' wil de organisatie aantonen dat je niet meteen naar verre (en dus dure) oorden hoeft te trekken om te genieten van boeiende, unieke of eenvoudigweg mooie plaatsen. De verkiezing van het mooiste plekje kaderde in het jaarthema Buur Natuur die stilaan ten einde loopt met de slothappening in de Gavers eind september.

    We kijken al opnieuw uit naar het nieuwe thema Vlaanderen verleidt om zo de provincies een jaar lang extra in de kijker te plaatsen. Februari en juli/ augustus komt West Vlaanderen in de kijker met tips en info uit de provincie rond wandelen, fietsen, cultuur, avontuur, .... We zijn dan ook heel trots dat er in de Pasargids van februari een heel ruim artikel rond Waregem werd geschreven. Je kan het artikel ter inzage zien op de tafel.

    Laat me dan ook toe om toch maar een beetje reclame te maken voor een volgende activiteit in augustus: op zondag 22 augustus is er de Fietslus die een gezinsvriendelijk fietsparcours van 25 km heeft of voor de meer geoefende fietsers een lus van 55 km langs vele mooie plekjes van Waregem met als stopplaats Goed te Nieuwenhove. Voorleer te eindigen en het woord te geven aan schepen Jo Neirynck wil ik ook graag een woordje van dank aan alle bestuursleden van Pasar Waregem Leiekant. Pasar Waregem Leiekant, zou niet het dynamische kennen als het vandaag kent, mocht er geen sterk bestuur staan. Samen organiseren zij gemiddeld een 11-tal activiteiten op een jaar, wat neerkomt dat wij vandaag onze 50ste activiteit organiseren.

     U zal het mij dan ook niet kwalijk nemen dat ik toch kort die mensen benoem. Pr man en ondervoorzitter: Jo Neirynck, fiets en wandelverantwoordelijke: Rik Debels, secretaris: Krist Vandorpe, onze penningmeester: Kathleen Callens en onze losse medewerkers die altijd bereid zijn om mee te helpen: Valerie Maebe en Lut Verkinderen. Zij slagen erin om steeds mensen samen te brengen op goed georganiseerde activiteiten. Ik hou er vandaag echter vooral aan om jullie te danken. Jullie taak als bestuurslid is niet altijd evident, maar is onmiskenbaar waardevol. Want vrijwilligers worden alsmaar kleiner in getale.

    Graag wil ik hier ook het gemeentebestuur bedanken. Naar aanleiding de inhuldiging van het mooiste plekje schenken zij ons een drankje en bieden zij ons deze receptie aan. Dank aan het schepencollege. Mag ik zo vriendelijk zijn om dan nu het woord te geven aan onze ondervoorzitter schepen Jo Neirynck", aldus voorzitter Koen Deruddere.

    Allereerste activiteit van Pasar Waregem Leiekant
    Naar aanleiding van onderstaande felicitaties van toenmalig voorzitter Jo Neirynck geven we graag wat sfeerbeelden mee van de allereerste wandeling die Pasar Waregem Leiekant organiseerde. Deze startte aan de Gilde in Waregem en eindigde in de Gilde te Beveren-Leie op 20 februari 2005. Beverse Weetjes was toen nog niet online maar werkte toen al een tijdje mee als vrijwilliger in de redactieraad van Kerk en Leven, editie Leiekant, zodoende.
    Deze sfeerbeelden werden dan ook nog nooit eerder gepubliceerd. 
    "Het doet me enorm veel plezier om hier Pasar Waregem Leiekant hartelijk proficiat te wensen met het blikken jubileum. Voor de kenners, inderdaad een jubileum van 5 jaar.

    2005, daarover spreken we! Een belangrijk jaar met belangrijke gebeurtenissen: België viert in 2005 zijn 175-jarig bestaan, het overlijden van Paus Johannes Paulus II en natuurlijk niet te vergeten, de belangrijkste gebeurtenis van 2005, de oprichting van de nieuwe vakantiegenoegensafdeling Waregem Leiekant. Uiteraard zijn die 5 jaar nu op vandaag maar een begin van een lange wandel- en fietsloopbaan.Toen was het echter een moedige heropstart van een jonge en nieuwe ploeg na een stille dood van Vakantiegenoegens Beveren-Leie.

    Toen Koen Deruddere, Rik Debels en de toenmalige voorzitter (nvdr Jo Neirynck) in 2005 heropstartten met een vakantiegenoegensafdeling in Beveren-Leie, Desselgem en Vijve was het er vooral te doen om ontspanning en ontmoeting. Maar ondertussen na 5 jaar werking doet Pasar Waregem Leiekant veel moeite om een toeristische meerwaarde te zijn voor Stad Waregem. Getuige hiervan zijn het prachtige artikel deze maand in het Pasar-magazine (het vroegere Kreo), druk gelezen in 50.000 Vlaamse huiskamers, in augustus de provinciale Pasar fietslus in Waregem, en vandaag de onthulling van het mooiste plekje van Waregem Leiekant.

    Pasar Waregem Leiekant en Stad Waregem hebben alvast veel met elkaar gemeen; een jonge organisatie met een enthousiast bestuur. Stop Pasar en Stad Waregem in een pot, een stad in galop en een vereniging met vleugels voor je vrije tijd en je krijgt meteen een figuur uit de Griekse mythologie "Pegasus". Een paard met vleugels, net zoals Stad Waregem en Pasar Waregem Leiekant tot heldendaden in staat! Pasar vroeger Vakantiegenoegens Waregem Leiekant, bedankt voor de voorlopig 5 jaar van een gezonde geest in een gezond lichaam in Beveren-Leie, Desselgem en Sint-Eloois-Vijve. Proficiat met het blikken jubileum!", aldus ondervoorzitter, pr man en schepen Jo Neirynck.

    08-02-2010 om 00:00 geschreven door Beverse Weetjes


    Categorie:Stads weetjes
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lichtmisviering in Sint-Jan de Doper te Beveren-Leie
    Lichtmisviering in Sint-Jan de Doper te Beveren-Leie

    Op zondag 7 februari stond de eucharistieviering van 10.30 uur in het teken van Maria Lichtmis. Alle ouders en hun doopeling, samen met de peters en meters werden van harte uitgenodigd om samen met de parochiegemeenschap aan deze viering deel te nemen. Deze werd voorgegaan door E.H. Luc Suys en opgeluisterd door Katelijn Peirs en Hilde Vandekerckhove (bieden lid van Laidos). Als slotlied brachten ze 'Lieve Vrouwke'. Na de sfeervolle viering waren de genodigden welkom in het Sint-Janszaaltje waar de parochie hen een natje en een droogje aanbood.

    Van Lichtmis 2009 tot Lichtmis 2010 mochten deze kinderen het sacrament van het H. Doopsel ontvangen:
    *Louis Debrabandere 27/01/09,    *Sarah Cuvelier 31/01/09,    *Lucas Vanhoutteghem 14/02/09,    *Mauritz Derammelaere 22/02/09,    *Marie Derammelaere 22/02/09,    *Matizze Callens 28/02/09,    *Ibo Le Percq 01/03/09,    *Aline Lobbens 08/02/09,    *Hanne Descamps 15/03/09,    *Saartje Vandenborre 21/03/09,    *Ine Vandevelde 21/03/09,    *Daan Téren 11/04/09,     *Henri Peeters 12/04/09,    *Mats Colson 18/04/09,    *Babette Vercruysse 19/04/09,    *Lizah Baert 09/05/09,    *Lore Byttebier 23/05/09,    *Leiv Watteny 31/05/09,    *Daan Vandendriessche 09/06/09,   * Henri Goes 13/06/09,    *Marie Verleyen 04/07/09,    *Bruce De Muer 11/07/09,    *Maite Verschelde 07/07/09,    *Nicolas Koudijzer 02/08/09,    *Emily Staelens 02/08/09,    *Emile Douterloigne 09/08/09,    *Safa Vandeplassche 15/08/09,    *Mona Cnudde 22/08/09,    *Ashton Mooren 22/08/09,    *Lentel Van houte 23/08/09,    *Jasper Delbaere 29/08/09,    *Arthur Buset 31/08/09,    *Esther Debal 12/09/09,    *Maïté Haeck 13/09/09,    *Febe Cumptich 26/09/09,    *Zoë Pappijn 04/10/09,    *Emma De Smet 04/10/09,    *Lotte Vande poele 24/10/09,    *Marlinde Christiaens 21/11/09,    *Juul Pappijn 29/11/09,    *Helena Vandenbroucke 05/12/09,    *Alexander Follens 05/12/09,    *Cédric Vandeputte 12/12/09,    *Kyara Noppe 26/12/09,    *Chelsea Noppe 26/12/09,     *Jules Claeys 23/01/10.
    Naast hun naam de datum waarop ze gedoopt werden

    08-02-2010 om 00:00 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)
    07-02-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ACW Beveren-Leie zet het nieuwe jaar in
    Nieuwjaarsviering bij ACW Beveren-Leie Photobucket

    De winnaars van een spelletje bingo v.l.n.r.: Eric Vuylsteke, Jules Mahieu, voorzitter Carlos Verkaemer, Marie-Cecile Demuynck, Ann-Sophie Kindt, Frans Adins, An-Marie Seynaeve en Freddy Vandeplassche 

    Naar jaarlijkse gewoonte zette ACW Beveren-Leie het nieuwe jaar in samen met de bestuursleden van de deelorganisaties. Ook dit jaar gebeurde dit op de eerste vrijdag van februari.

    Tijdens deze nieuwjaarsviering werd er getoost op de vrijwilligers die zich ieder jaar weer gratis en voor niets inzetten voor hun vereniging. Na gezellig samen getafeld te hebben volgde de koffie met versnaperingen.
    De ontspanning die daarop volgde werd geleid door voorzitter Carlos Verkaemer. Hij wist iedereen aan het bingoblad te kluisteren en de winnaars werden beloond met een of andere attentie.

    07-02-2010 om 00:00 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)
    06-02-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrije Atletiekclub van Beveren-Leie organiseert 36ste veldloop
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Cross van de Vrije Atletiekclub Beveren-Leie in het teken van 10 jaar Stad Waregem!

    De Vrije Atletiekclub van Beveren-Leie organiseert op zondag 28 februari 2010 voor de 36e keer de jaarlijkse veldloop voor vrije sporters en niet-aangeslotenen. Deze wedstrijd past in het criterium van de vrije sporters van de provincie West-Vlaanderen. Na het succes van vorig jaar is er terug de KBC-bedrijvencross.
    Het gemeentelijk sportstadion in de Leenriestraat te Beveren-Leie wordt opnieuw het strijdtoneel voor de westvlaamse crossers.

    Om 14u wordt het startschot gegeven voor de allerkleinsten. Nieuw dit jaar is dat er 2 reeksen vrouwen bijkomen nl: seniores 2 en sportiva’s 3, daarmee worden de reeksen gelijkgesteld met de heren. Niet alleen de wedstrijdlopers kunnen hun hart ophalen die dag, ook voor de recreatieve lopers is er een mooi programma voorzien.

    Naast een volkscross over 1400 meter is er een wedstrijd voor mindervalide sporters. De bedrijvencross vindt plaats om 13u45. Hierbij kunnen bedrijven en publieke instellingen in groepjes van minimum drie lopers deelnemen en meedingen naar de titel van ‘snelste bedrijf’. "Er wordt een vlot en lichtlopend parcours voorzien over een afstand van 2000 m", aldus voorzitter Sammy Declerck. "Spikes zijn niet nodig. Wij willen de cross openstellen voor iedereen".

    Er is opnieuw een schitterende prijzentafel voorzien. "Onze wedstrijd staat in het teken van 10 jaar Stad Waregem en we promoten ook Desselgem als ‘Dorp van de Ronde’, zegt Declerck. "Vandaar dat het bestuur dan ook een extra inspanning heeft gedaan en zal  uitpakken met Waregemse prijzen".

    Het wordt uitkijken naar de plaatselijke atleten die de blauwwitte kleuren van de atletiekclub zullen verdedigen. Met een aantal podiumkandidaten en een aantal kanshebbers op de overwinning staat de VACBL er zeker en vast goed voor. Het wordt vooral uitkijken bij de seniores dames, wie zal de fakkel van fakkel van Charline Vanneste overnemen nu zij bij de VAL loopt.

    In eigen rangen zal het gaan tussen Annick De Laere en Audrey Goesaert. Afwachten dus of het een hoogdag wordt voor de Beverse sporters.
    In de verschillende bijlagen is nog heel wat meer info te vinden.

    Bijlagen:
    36steVeldloop2010.pdf (67 KB)   
    Fiche bedrijvencross.pdf (131.3 KB)   
    REGLEMENT KBC-bedrijvencross.pdf (124.8 KB)   

    06-02-2010 om 01:33 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kroniek van zeven zonnige jaren (deel 28)
    KERK EN KERGEBEUREN IN ONS KINDERLEVEN

    Kerk en kerkhof
     De hoofdweg naar de kerk liep door de Plaatse. Natuurlijk. Anders zou die geen Plaatse geweest zijn. Aan de Zerk van de gesneuvelden van 1914­-18 boog die weg wat rechts af en klom, voorbij de kerkhuisjes en door het zuidelijk deel van het kerkhof, naar de kerkingang toe. Op dat stuk weg ondervond je het best dat de kerk vrij hoog stond. Vlak voor de Zerk mondde een wegeltje uit dat uit de richting van de Leikant kwam.

    Je kon de kerk echter ook vanuit het oosten bereiken. Bij de hofstede Het Meule­walleken in de huidige Nijverheidsstraat, vertrok immers het Kerkwegeltje. Het liep alover de Tomberg, dwarste de Grote Heerweg aan het huis van Emiel Vandevoorde, en liep dan recht op het kerkhof af. Honderden keren hebben we over dat Kerkwegeltje gelopen. In voorjaar, winter en najaar voorzichtig stappend om plassen en modder te mijden. 's Zomers vaak tussen muren van hoge korenstengels, die de wegende hitte als in een kooi ge­vangen hielden.

    Onze kerk had niets groots of kunstigs. Buiten niet en binnen even­min. Een rechthoekige schuur van ietwat beter soort, waar men vooraan een kortgestuikte toren op gezet had. De enige pilaren die erin stonden, waren de houten stijlen die het dokzaal schraagden. Dat had zijn voorde­len, maar ook zijn nadelen. Je kon de hele ruimte met een blik omvatten, maar anderzijds kon je nergens wegduiken voor het speurend oog van pas­toor, non of meester.

    Photobucket
    Achteraan, links, stond de doopvont met haar koperen deksel. Daar­naast zat een geheimzinnige donkere steen in de muur gevat. Een geval waarmee we geen raad wisten en dat ons eigenlijk een beetje beangstigde Er stonden een vent en een vrouw op afgebeeld, in een klederdracht die nergens naar leek, en aan hun voeten lag een hondje. Een grafsteen. Dat was duidelijk. Maar zat dat koppel met zijn hondje daarachter in de dikke kerkmuur begraven. (nvdr Grafsteen van Geraard van Gistel en Alice de Walcourt, respektievelijk gestorven als heer en vrouwe van Beveren in 1452 en 1448) 

    Achteraan rechts stonden de schrijntjes, een houten bank met drie of vier zittingen en een schutting ervoor. Tijdens de hoogmis zaten daarin de mannen van den Bedekten Armen. Een van die Armenmeesters was Fons Vandorpe. Iedere zondag deed hij een omhaling in de hoogmis. Je kon ge­makkelijk zien dat er armen mee gemoeid waren, want de koperen schaal die hij de mens en voorhield zat vol ribbels en blutsen en was zo oud als de straat.

    Halverwege de kerkruimte, aan de kant van het vrouwvolk, stond de preekstoel. Die was waarschijnlijk met opzet daar geplaatst. Als de pastoor aan het preken was, stand hij immers altijd naar de mannenkant gekeerd, en dus oog in oog met het zondigste deel van zijn kudde. Daarvan was in alle geval het vrouwvolk rotsvast overtuigd. Voor die kudde, zondig of niet, waren er ook de biechtstoelen. Links die van pastoor Lebbe en rechts die van onderpastoor Liefooghe. Achterin stond dan nog een biechtstoeltje van niemendal, maar dat was voor de vreemde biechtvader. Iemand die vooral door mannen en vrouwen in de bloei van hun jaren opgezocht werd dus.

    Wij, schoolkinderen, moesten ons pakje kwijt bij pastoor of onder­pastoor. Eens of zo in de maand moesten we vanuit school met de hele klas te biechten gaan. Er werd gestoten en gedrumd om bij pastoor Lebbes biechtstoel te belanden. Onderpastoor Liefooghe was wel beroemd omwil­le van zijn wijde mouw, maar hij praatte zo luid dat je het tot halverwege de kerk kon horen.

    Bij pastoor Lebbe lagen de kaarten compleet anders. Die nam aan dat een kind van tien geen kwaad deed wat het biechten waard was. Van zodra het schuifje openging vezelde hij dat we braaf waren, dat we dat altijd moesten blijven, en hij maakte glimlachend een kruisje over ons tot afscheid. Lebbeke! Hij moet een wijs man geweest zijn.

    06-02-2010 om 00:00 geschreven door Beverse Weetjes


    Categorie:Kroniek van zeven...
    >> Reageer (0)
    05-02-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kinderdagverblijf het Vlasbloempje blijft in de Koning Albertstraat
    Kinderdagverblijf ’t Vlasbloempje blijft in de Koning Albertstraat
    Photobucket
    Enkele kinderen aan het kinderdagverblijf ’t Vlasbloempje samen met de verantwoordelijke Carolien Moreel en directeur Tom Braet
    Kinderdagverblijf ’t Vlasbloempje, geëxploiteerd door Kindercentrum Waregem vzw, zal wellicht in het voorjaar van 2013 een nieuw gebouw in gebruik kunnen nemen.

    Oorspronkelijk was het de bedoeling om een nieuw dagverblijf op te trekken in de Kerkdreef 43, op de grond waar vroeger het gemeenschapsonderwijs gevestigd was. De grond daarvoor werd enige jaren geleden al aangekocht door de vzw aan stad Waregem die voorkooprecht had. Doch deze plannen werden opzij geschoven daar ze te duur bleken te zijn en zo blijft ’t Vlasboempje in de Koning Albertstraat gehuisvest, op de gronden die stad Waregem in erfpacht uitgaf aan de vzw.

    "Door deze wijziging werd er ook langer gedaan over de definitieve plannen voor de nieuwbouw en is de timing wat achteruit geschoven”, zegt directeur Tom Braet. "De werken zullen nu een aanvang kunnen nemen in januari 2012 en een 14-tal maanden in beslag nemen. Ondertussen zullen de verbouwingen aan de Stedelijke Basisschool, die net naast de kinderdagopvang gelegen is, voltooid zijn en wordt de Koning Albertstraat geen totale bouwwerf”, weet de directeur. "Het huidige Vlasbloempje zal echter maar gedeeltelijk tegen de vlakte gaan” gaat hij verder. "De inkom en de kant die aanleunt tegen de oude jongensschool blijven overeind. De linker vleugel zal volledig gesloopt worden en daar zal het nieuwe gedeelte uit de grond rijzen”.

    Plaats voor 56 peuters
    Daardoor zal ’t Vlasbloempje, met erkenning van Kind en Gezin, plaats kunnen bieden aan 56 kinderen tot 3 jaar, inplaats van de 36 nu. Het project zal ongeveer 1.100.000 euro kosten en voor 70 procent gesubsidieerd worden door de provincie West-Vlaanderen en VIPA. Daarbij kan ook gerekend worden op een renteloze lening van de stad Waregem die tevens verzaakt aan het voorkooprecht van de grond in de Kerkdreef. Het overig gedeelte zal gefinancierd worden door de vzw zelf, inclusief de middelen die zullen vrijkomen door de verkoop van de eerder aangekochte grond. Deze zal verkocht worden aan het OCMW Waregem voor het bedrag van 125.000 euro.

    "Ondertussen zoeken we nog naar een degelijke oplossing voor de opvang tijdens de werken. Dat ’t Vlasbloempje tijdelijk zou ondergebracht worden in de houten chalets die na de werken in de Stedelijke Basisschool zullen vrijkomen, staat nog niet vast. We zoeken immers het beste voor de kinderen. Ook een tijdelijke opvang moet aan alle eisen voldoen en comfortabel zijn voor de kinderen”, besluit directeur Tom Braet.

    05-02-2010 om 00:00 geschreven door Beverse Weetjes


    Categorie:Stads weetjes
    >> Reageer (0)
    04-02-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Adriaan Devos zoekt erkenning en tentoonstellingsruimte voor zijn privé verzameling
    Adriaan Devos (71) uit de Kortrijkseweg te Beveren-Leie, zoekt erkenning en een tentoonstellingsruimte voor zijn privé verzameling van didactisch materiaal en oude ambachten. Met die vraag klopte hij een paar jaar geleden aan bij de Beverse schepen van Patrimonium Rik Soens. Maar het blijft wachten op een sluitend antwoord.
    Photobucket

    Photobucket
    “Enkele jaren geleden sprak ik de schepen erover aan” vertelt Adriaan “Hij beloofde me te komen kijken naar mijn verzameling, maar totnogtoe wacht ik nog altijd. Op de nieuwjaarsreceptie sprak ik er de beide Beverse schepenen nogmaals over aan en ik kreeg hetzelfde te horen: ze zouden komen kijken. Ik geloof er echter niet meer in, ’t is een mooie manier om mij af te schudden”, zegt Adriaan.

    Hij bezit inmiddels een paar duizend stukken, gaande van oude breimachines, vooroorlogse diaprojector, praktische proeven uit 1928 voor kandidaat ingenieurs, een kleurproef, behendigheidsproeven, een papiertrekmachine, eindwerken van schoenmakers:, houten gelamineerde scharnieren die de scharnieren in messing op de treinwagons moesten vervangen tijdens de oorlog, ijzeren platen waarop ingesproken berichten werden gebeiteld. Verder zijn er nog een didactische stoommachine, allerhande meettoestellen, schrijfmachines, stencilmachines,... te veel om op te noemen, maar stuk voor stuk het bekijken waard. Een deel van zijn verzameling ligt opgeslagen in Mechelen in een ruimte van 180 vierkante meter die Adriaan huurt. De rest bewaard hij thuis. Maar daar is het ook te klein geworden. “De stukken die ik in mijn bezit heb komen hoofdzakelijk van fabrieken die sluiten”, vertelde Adriaan. “Laatst bood men mij een volledig laboratorium aan van een fabriek in Wallonië, maar een tijdje later berichtte men mij dat het materiaal niet naar Vlaanderen mocht komen”.

    Verhalen
    “En nee”, gaat hij verder, “ik verkoop niets, integendeel, ik verzamel verder. Het is mijn levenswerk, een passie waar ik op mijn 12de mee begon”. Een unieke verzameling die in de loop der jaren uitgroeide tot een gigantische collectie. Voor Adriaan is het is echter niet alleen het bezitten van, hij spreekt ook met kennis van zaken over elk stuk dat hij bezit. Wat hij niet weet zoekt bij op in oude boeken, want ook die behoren tot zijn verzameling. Zo bezit hij de volledige serie ‘Techniek modern', een maandelijks tijdschrift dat jaarlijks in boek werd gebonden en uitgegeven tussen 1926 en 1962. Ook de verhalen die achter vele stukken schuilgaan weet hij te vertellen. “De stukken die ik heb, zou ik dan ook graag onderbrengen in een tentoonstellingsruimte. Zo zou ik ook een beter inzicht krijgen wat aan de een of andere collectie ontbreekt en die eventueel kunnen aanvullen”.

    “Het gaat mij enkel om een droge ruimte waar ik mijn verzameling kan tentoonstellen. Indien stad Waregem geen oplossing kan bieden trek ik misschien naar Harelbeke, daar lijkt men wel geïnteresseerd en ik ben ook nog in onderhandeling met een andere gemeente. Ik zou mijn verzameling natuurlijk het liefst in eigen stad houden, maar dat zal niet aan mij liggen”, besluit Adriaan. (Rita Sabbe)

    Schepen van Patrimonium Rik Soens “Wij feliciteren Adriaan met zijn unieke verzameling en dat erkennen we ook. Zijn collectie is echter zodanig groot dat het moeilijk is om de inhoud naar waarde te schatten. Het is echter niet evident om een goeie exploitatieruimte te vinden. Maar dat neemt niet weg dat wij niets voor Adriaan Devos willen doen. Samen moeten we zoeken naar een mooie oplossing.” (naar Benny Wouters)

    04-02-2010 om 00:00 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)
    03-02-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gezinsbond Beveren- Leie en Desselgem organiseren Gezond ontbijtbuffet
    Klik op de afbeelding om de link te volgen
    ONTBIJT JE FIT !
    Zondag, 7 maart 2010
    In OC ’t Klokhuis, Kerkdreef 23, Beveren-Leie
    Van 8h30 tot 10h00 naar eigen voorkeur…
    Uitgebreid en gezond ontbijten
    Jullie komen toch ook? Photobucket

    Gezond ontbijtbuffet
    Op zondag 7 maart nodigen de Gezinsbond van Beveren-Leie en Desselgem U uit op een lekker uitgebreid en gezond ontbijtbuffet
    Een professionele diëtiste geeft toelichting over het hoe en het waarom van een gezond ontbijt.

    Kinderanimatie
    Maar... er is méér: de kinderen kunnen - onder begeleiding en toezicht - hun hartje ophalen in een leuke speel-, knutsel- en vertelhoek. Er is ook grime.

    Natuurwandeling
    Na het ontbijt bieden we u twee natuurwandelingen aan (8,5 km of 4 km) langs de Leie, de Zavelput, het domein Munkenhof en langs avontuurlijke kerkewegels. U kan vrijblijvend en naar keuze, wandelen vanaf 10u.
    Wandelaars die geen ontbijt nemen betalen 1 euro

    85 JAAR GEZINSBOND BEVEREN-LEIE
    Na de wandeling nodigt het bestuur van de GEZINSBOND Beveren-Leie U uit op de receptie ter gelegenheid van het 85-jarig bestaan. Deze is voorzien om 11h00.

    Schrijf vlug in voor een gegarandeerde succesvolle activiteit
    Deelname Leden: € 4, € 3 voor kinderen (6-12), gratis voor kleuters, max. € 12 voor gezin
    Niet-leden: € 6, € 5 voor kinderen (6-12)

    De deelname aan de wandeling, zonder deelname aan het ontbijt is mogelijk, maar kost 1 euro voor de verzekering.

    Inschrijven vóór 24 februari is verplicht.
    Dat kan bij:
    Verrue Raf Nijverheidstraat 92 Tel. 056702693 of via email: raf.verrue@gmail.com
    Cremelie Magda Spijkerlaan 67 Tel. 056728995
    Of per overschrijving op 828-2595013-44 van Gezinsbond Beveren-Leie met vermelding van lidnummer
    Ontbijt met … volwassenen … kinderen… kleuters
    Alleen wandelen: … personen
    Noteer alvast ook de volgende activiteit in uw agenda:
    Paaszaterdag 4 april 2010
    de Paashaas komt...in het kader van dorp van de Ronde van Vlaanderen. Info volgt....

    03-02-2010 om 23:38 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)
    02-02-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kjinta Smalle verkozen tot 'Sportjongere 2009'
    Kjinta Smalle verkozen tot 'Sportjongere 2009'
    Het bestuur van de Kortrijkse Yacht - en Kanoclub heeft Kjinta Smalle met succes voordragen voor de verkiezing van sportjongere 2009.
    Photobucket
    Kjinta Smalle uit de Kortrijkseweg in Beveren-Leie lid van de Koninklijke Kortrijkse Yacht en Kanoclub neemt sinds haar 7de deel aan competitiewedstrijden kajak. Dat ze geen onbekende is in deze sporttak bewijzen de resultaten van afgelopen jaren. Ook 2009 is voor Kjinta een jaar geworden om in te kaderen en kon ze heel wat schitterende prestaties aan haar reeds rijkelijk gevulde palmares toevoegen.
    Zo werd ze Belgisch kampioen in Hazewinkel, wist ze ook enkele provinciale titels op zak te steken en mocht ze niet minder dan 37 keer het podium betreden.

    "Ik ben het kajakken als het ware met de paplepel ingegeven”, vertelt Kjinta. "Mijn ouders waren allebei recreatieve kajakkers en lid van de club. Nu zijn ze mijn grootste supporters geworden. Ik was pas 5 à 6 jaar toen ik voor de eerste keer alleen in een bootje mocht stappen en ‘k was er meteen aan verknocht. Ik begon met initiatielessen en na een tijdje mocht ik beginnen trainen om mij voor te bereiden op wedstrijden”.

    In februari 2010 zal Kjinta er 15 worden en is ze dit seizoen dus overgestapt naar de aspiranten. De grootste verandering waarmee ze nu te kampen krijgt zijn de veel langere afstanden. Ze hoopt echter dat ze ook dit seizoen enkele mooie prestaties zal kunnen verwezenlijken. Aan haar inzet zal het zeker niet liggen want 5 keer per week is ze te vinden op de vaart in Kortrijk tijdens haar trainingen. "Gelukkig dat het kajakken en mijn studies in het H. Hart college te Waregem nog steeds goed te combineren zijn”, besluit ze

    Hier de meeste resultaten van vorig jaar die Kjinta aan haar palmares kon toevoegen:
    - Als eerste was er de internationale wedstrijd te St.Laurent en daar werd ze 5de op 35 deelneemsters
    -Op de internationale wedstrijd te Valenciennes behaalde ze 2 bronzen medailles.
    - Op de propaganda wedstrijd te Harelbeke werd ze 2de (zilver) op de 5 km
    - De internationale marathon te Neerpelt was goed voor een bronzen medaille en dit over 7 km.
    - Op de internationale marathon te Mechelen behaalde ze zilver op de 5 km.
    - Op de Belgische kampioenschappen lange baan te Roeselare behaalde ze 2 zilveren medailles
    - Te Gent op de internationale wedstrijden behaalde ze 3 podiumplaatsen waarvan 1 zilver en 2 bronzen medailles.
    - In de Gavers te Harelbeke werd ze knap 2de (zilver)
    - Op de internationale wedstrijd te Zwevegem werd ze eveneens 2de (zilver)
    - In Kasterlee behaalde ze de gouden medaille over de 7 km.
    - Op de marathon in Lier werd ze 2de (zilver)
    - Op de wedstrijd in Geel was Kjinta in grote vorm want ze pakte niet minder dan 8 medailles mee naar huis waarvan 2 gouden, 3 zilveren en 3 bronzen.
    - De week erna bleek de vorm er nog te zijn want ze kon zich plaatsen voor niet minder dan 6 finales waarvan er 5 een podiumplaats opleverden. Ze behaalde er 2 zilveren en 3 bronzen medailles. Op deze wedstrijd besloot de club haar ook in te schrijven als test op de 1000 m bij meisjes die tot 10 jaar ouder waren dan zij maar niettemin kon ze zich vlot plaatsen voor de halve finale, een sterk nummer van Kjinta.
    - Op de Belgische kampioenschappen te Hazewinkel werd Kjinta Belgisch kampioen (goud) en behaalde ze nog 2 bronzen medailles.
    - Op de internationale wedstrijd te Zwevegem kon ze een zilveren en een bronzen medaille meepikken
    - Als laatste, was er de wedstrijd te Mechelen en daar kon ze ook nog een zilveren medaille behalen. Op deze wedstrijd vaar je ook de k2 mix (jongen en meisje) en daar werden ze knap 7de op 50 deelnemers.
    Hulde aan alle verdienstelijke sportlui lezen klik hier.

    02-02-2010 om 00:00 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (1)
    01-02-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Voorbereidende tekst gemeenteraad 2 februari 2010
    Klik op de afbeelding om de link te volgen In bijlage de voorbereidende tekst voor de gemeenteraad van dinsdag 2 februari 2010 die doorgaat in het gemeentehuis te Waregem en start om 19.00 uur.

    Bijlagen:
    2010-02VoorbereidingGemeenteraad.doc (244 KB)   

    01-02-2010 om 19:08 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)
    31-01-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Boss Paints wint 2e Klimop Award
    Boss Paints uit Beveren-Leie wint 2e Klimop Award en bewijst dat duurzaam ondernemen meer is dan een likje groene verf

    De Klimop.Award werd vorig jaar door Natuur.Koepel Zuid-West-Vlaanderen in het leven geroepen en wordt jaarlijks uitgereikt aan een vooruitstrevend initiatief op vlak van natuur en/of milieu in de regio. Op die manier willen we de inspanningen van een bedrijf, organisatie, projectontwikkelaar,... in the picture en zo de 'achterblijvers' inspireren.

    Na drukkerij Desiere vorig jaar wint opnieuw een familiebedrijf uit een kleurrijke sector: verfbedrijf Boss Paints uit Beveren-Leie Waregem. Boss doet heel wat inspanningen om de milieuimpact van het bedrijf en de producten te beperken. Zo wordt sterk ingezet op energiebesparing, niet alleen via de obligate zonnepanelen op het dak, maar ook met maatregelen als warmterecuperatie, relighting met bewegingsdetectoren, opsporen van warmtelekken met thermografie, enzovoort. Maar liefst 5% van het aardgasverbruik kon bespaard worden door de verwarming in de zomer volledig af te zetten.

    Ook mobiliteit krijgt veel aandacht: zo wordt woon-werkverkeer met de fiets sterk gestimuleerd, wordt gekozen voor zuinige bedrijfswagens en carpooling of kan het personeel een cursus ecodriving volgen.

    Voor de verf zelf worden vluchtige organische stoffen zoveel mogelijk vermeden en werkt men stelselmatig aan het weren van de meest schadelijke producten. Bovendien worden de eerste stappen gezet om een gamma aan natuurverven te ontwikkelen, een evolutie die zeker steun verdient. Het bedrijf legde naar aanleiding van een nieuwe parking een ecologische bufferzone aan en volgt strengere regels dan strikt noodzakelijk om het afvalwater te zuiveren. En zo zijn nog interessante voorbeelden te geven.

    Het bedrijf doet ook heel wat inspanningen die de werknemers toelaten het leven wat duurzamer en comfortabeler te maken: een werknemer van Boss Paints kan grabbelen uit de fruitmanden met biofruit, kan op het werk biologische groentenpakketten bestellen, kan regelmatig zijn fiets laten onderhouden of de bandenspanning van zijn wagen controleren, kan de strijk laten doen met dienstencheques en kan in de zomermaanden gebruik maken van de kinderopvang die op het bedrijf georganiseerd wordt.

    Kortom, het bedrijf maakt op een heel gevarieerde manier werk van het ecologische, maar ook van het mensgerichte luik van duurzaam ondernemen.

    31-01-2010 om 00:00 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)
    30-01-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Samen onderweg
    Samen onderweg
    Om de vormelingen naar hun Vormsel te begeleiden zijn al heel wat voorbereidingen gebeurd. Voor de eerste beurt, de creabeurt, werden heel wat creatieve voorbereidingen getroffen, badges gemaakt, fotokadertjes, top tien, …
    Photobucket
    Op vrijdagavond 29 januari werd het Sint-Janszaaltje klaargezet. Zaterdagmorgen ging het omstreeks 07.00 uur terug richting Sint-Janszaaltje en werd het technische gedeelte in orde gebracht. Ondertussen was het 07.30 uur, tijd om de catechisten en vormelingen welkom te heten. Allen trotseerden het vroege uur en het slechte weer om voor ‘t eerst ‘Samen onderweg’ te gaan, richting H. Vormsel.

    Na het welkom van E.H. Luc Suys werd er tijdens deze beurt stilgestaan bij wat er zoal meegenomen wordt op deze toch wel bijzondere reis, waarna zowel een groep enthousiaste vormelingen als catechisten creatief aan de slag gingen. Tussen de verschillende activiteiten in zonderde ieder groepje zich even af in de sacristie. Daar maakten ze hun persoonlijke top 10 over wat deze voorbereiding betekent. Daarbij kregen ze enkele voorbeelden mee zoals: indruk maken, feesten, cadeautjes krijgen, geloven, engagement, Jezus volgen…. Met de bekendmaking van dé top tien zal er de volgende bijeenkomst gestart worden. Carine Viaene sloot deze creabeurt met een even creatieve noot af.
    Dit alles kan in onderstaande beelden bekeken worden.


    30-01-2010 om 00:00 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)
    29-01-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Malafide reclameronselaars aan het werk
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Malafide reclameronselaars aan het werk
    Op de website van Waregem werd recent onderstaand artikel toegevoegd. Wees dus op uw hoede!!!

    Vanuit verschillende hoeken komen waarschuwingen voor reclameronselaar Belga Marketing BVBA. Dit bedrijf misleidt ondernemers met als 'registratieformulier' vermomde bestelbons voor dure reclamecontracten. Niet reageren en niets ondertekenen is hier de boodschap.

    Het bedrijf gebruikt een beproefde methode. Ondernemers krijgen ongevraagd per fax en per mail een registratieformulier doorgestuurd met de vraag om de onderstaande bedrijfsgegevens op hun juistheid te controleren. Maar er staat (bewust) een fout in de bedrijfsgegevens, zodat ondernemers zeker de foutieve gegevens zouden verbeteren.

    De reclameronselaar laat uitschijnen dat het om een gratis registratie zou gaan. Maar de prijs bedraagt 1 068 euro per jaar, exclusief BTW. Het gaat om een contract voor twee jaar, met stilzwijgende verlenging voor 1 jaar. Tenminste als de ondernemer niet ten laatste drie maanden voor de afloop van het tweede jaar schriftelijk aangetekend het contract opzegt.

    Deze registratie heeft niets te maken met de bedrijvengids van Waregem of enige andere officiële bedrijvengids van een andere overheid.

    De laatste maanden duikt deze bedrijvengids vooral op in de streek rond Turnhout en Leuven. Eerder in 2009 toonde de ronselaar zich al bijzonder actief in Gent, Halle-Vilvoorde en Brugge. De maatschappelijke zetel van ronselaar Belga Marketing is gevestigd in Eupen en niet op het adres in de Koloniënstraat in Brussel. Vermoedelijk is dat het postbusadres.

    Onder meer UNIZO raadt ondernemers aan om de gegevens van het formulier zeker niet te verbeteren en niet te ondertekenen. Als u het document toch al ondertekend zou hebben, mag je zeker niet betalen en kan je best zo snel mogelijk aangetekend protesteren.

    29-01-2010 om 15:43 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Valentijnswandeling* met inhuldiging 'œMooiste Plekje'
    http://blog.seniorennet.be/archiefbeverenleie/
    Valentijnswandeling* met inhuldiging “Mooiste Plekje”
    op zondag 7 februari

    Ter gelegenheid van de vijfde verjaardag, biedt Pasar Waregem Leiekant U een koffie met pannenkoek aan vanaf 13u30.
    Om 15 uur start dan de Zavelputwandeling, die via stille wegen, kerkwegels en natuurpaden tot aan de Zavelputten voert.
    Daar wordt het bord “Mooiste Buur Natuur Plekje” onthuld.
    Eenmaal terug in ’t Klokhuis is er gelegenheid voor een drankje en een babbel.

    * = deze wandeling is een “ster” – activiteit (meer uitleg zie hieronder)
    Start: OC ’t Klokhuis Beveren-Leie
    Aanvang: 13u30 – 14u30: koffie met pannenkoek
    15u: Start Zavelputwandeling, afstand 6 km
    Deelname: leden 2 euro, niet-leden 2,5 euro
    Vooraf in te schrijven via de website of telefonisch op nummer 056/726987 (na 18u op weekdagen)
    of een email naar pasar.waregemleiekant@gmail.com
    Activiteiten Spaarkaart ter gelegenheid van het vijfjarig bestaan Pasar Waregem-Leiekant

    In het jubileumjaar 2010 krijgt iedere deelnemer aan “ster”-activiteiten een stempel op zijn spaarkaart.
    Hoe meer stempels op de kaart, hoe meer kans je maakt op een prijs. De hoofdprijs is een etentje in restaurant “De Koetsier” te Waregem voor twee personen.

    Er zijn 5 “ster”-activiteiten :
    Zondag 7 februari : Zavelputwandeling*, de 50ste activiteit van Pasar Waregem-Leiekant
    Zondag 21 maart : Lentewandeling* “Vlasserspad” te Ooigem
    Dinsdag 27 juli : Avondfietstocht* +/- 25km met start te Sint-Eloois-Vijve
    Zondag 17 oktober : Herfstwandeling* “St Jan Lodewijckpad” te Deerlijk
    Zaterdag 13 november : Bietentocht* te Beveren-Leie
    Na de Bietentocht worden de spaarkaarten ingeleverd.
    Op de nieuwjaarsreceptie 2011 worden de winnaars bekend gemaakt.

    29-01-2010 om 00:00 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)
    27-01-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verwarmingsketel ontploft in Stedelijke Basisschool
    Verwarmingsketel ontploft in Stedelijke Basisschool
    Photobucket

    Tijdens het terug opstarten van één van de verwarmingsketels, na een stroomonderbreking, in de Stedelijke Basisschool in Beveren-Leie, ontplofte het opgehoopte gas in de ketel en de schouw. 
    Door de kracht van de explosie werden de ketel en de volledige schouw vernield. Ook de electriciteits- en waterleidingen liepen zware schade op. Niemand werd gewond.

    Photobucket"Vrijdag 22 januari, omstreeks 9:15u hoorde ik een doffe knal, en meteen ging het brandalarm af“, vertelt directeur Stefaan Dewaele. "Ik zag onmiddelijk dat het alarm van de stookplaats naast de sporthal kwam.
    De gastoevoer kon onmiddellijk afgesloten worden, en er bleek gelukkig geen brand uit te breken. Een geluk dat de buitendeur van de stookplaats openstond, zodat de druk wegkon, waardoor de mechanieker niet gewond werd.

    Ondertussen werd de school ontruimt, iets wat, mede dankzij enkele evacuatieoefeningen in het verleden, vlot verliep. De schade is aanzienlijk: de dertig jaar oude ketel is volledig verwoest, de schouw is ingestort, electriciteis- en waterleidingen zijn beschadigd, ruiten zijn gesneuveld.

    "Op het ogenblik hebben wij geen verwarming in de refter van de kleuters, en in de sportzaal. De kleintjes zullen voorlopig hun maaltijden in de binnenruimte krijgen, de sportactiviteiten zullen voorlopig in de inkomhal doorgaan”, gaat Stefaan verder. "Wat de sportverenigingen die de sportzaal gebruiken zullen doen weet ik niet. Hiervoor moet een noodoplossing gezocht worden. Bij dit weer zijn sommige sporten in een niet verwamde ruimte zeker niet aangenaam. Ik denk dat de ongemakken misschien wel enkele weken zullen duren, gezien de nodige herstellingswerken en het plaatsen en aansluiten van een nieuwe verwarmingketel”.

    27-01-2010 om 19:26 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (1)


    Beveren-Leie

    Photobucket



    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Archief per dag
  • 30-12-2019
  • 19-05-2010
  • 15-03-2010
  • 14-03-2010
  • 10-03-2010
  • 09-03-2010
  • 08-03-2010
  • 04-03-2010
  • 03-03-2010
  • 02-03-2010
  • 01-03-2010
  • 27-02-2010
  • 24-02-2010
  • 23-02-2010
  • 22-02-2010
  • 20-02-2010
  • 19-02-2010
  • 18-02-2010
  • 17-02-2010
  • 16-02-2010
  • 13-02-2010
  • 12-02-2010
  • 11-02-2010
  • 09-02-2010
  • 08-02-2010
  • 07-02-2010
  • 06-02-2010
  • 05-02-2010
  • 04-02-2010
  • 03-02-2010
  • 02-02-2010
  • 01-02-2010
  • 31-01-2010
  • 30-01-2010
  • 29-01-2010
  • 27-01-2010
  • 26-01-2010
  • 24-01-2010
  • 22-01-2010
  • 20-01-2010
  • 16-01-2010
  • 15-01-2010
  • 14-01-2010
  • 13-01-2010
  • 12-01-2010
  • 11-01-2010
  • 09-01-2010
  • 08-01-2010
  • 07-01-2010
  • 04-01-2010
  • 02-01-2010
  • 01-01-2010
  • 31-12-2009
  • 29-12-2009
  • 28-12-2009
  • 27-12-2009
  • 26-12-2009
  • 25-12-2009
  • 23-12-2009
  • 22-12-2009
  • 21-12-2009
  • 19-12-2009
  • 18-12-2009
  • 17-12-2009
  • 16-12-2009
  • 14-12-2009
  • 13-12-2009
  • 12-12-2009
  • 10-12-2009
  • 09-12-2009
  • 08-12-2009
  • 07-12-2009
  • 06-12-2009
  • 04-12-2009
  • 03-12-2009
  • 02-12-2009
  • 30-11-2009
  • 28-11-2009
  • 27-11-2009
  • 26-11-2009
  • 24-11-2009
  • 22-11-2009
  • 21-11-2009
  • 20-11-2009
  • 18-11-2009
  • 17-11-2009
  • 16-11-2009
  • 15-11-2009
  • 13-11-2009
  • 12-11-2009
  • 11-11-2009
  • 09-11-2009
  • 08-11-2009
  • 06-11-2009
  • 05-11-2009
  • 04-11-2009
  • 03-11-2009
  • 01-11-2009
  • 29-10-2009
  • 26-10-2009
  • 24-10-2009
  • 23-10-2009
  • 21-10-2009
  • 20-10-2009
  • 19-10-2009
  • 18-10-2009
  • 17-10-2009
  • 16-10-2009
  • 14-10-2009
  • 12-10-2009
  • 10-10-2009
  • 09-10-2009
  • 08-10-2009
  • 06-10-2009
  • 05-10-2009
  • 04-10-2009
  • 02-10-2009
  • 01-10-2009
  • 30-09-2009
  • 28-09-2009
  • 27-09-2009
  • 25-09-2009
  • 22-09-2009
  • 21-09-2009
  • 20-09-2009
  • 19-09-2009
  • 18-09-2009
  • 16-09-2009
  • 15-09-2009
  • 14-09-2009
  • 13-09-2009
  • 11-09-2009
  • 10-09-2009
  • 09-09-2009
  • 08-09-2009
  • 07-09-2009
  • 06-09-2009
  • 05-09-2009
  • 04-09-2009
  • 02-09-2009
  • 01-09-2009
  • 31-08-2009
  • 30-08-2009
  • 29-08-2009
  • 28-08-2009
  • 27-08-2009
  • 26-08-2009
  • 25-08-2009
  • 24-08-2009
  • 23-08-2009
  • 21-08-2009
  • 20-08-2009
  • 17-08-2009
  • 16-08-2009
  • 15-08-2009
  • 14-08-2009
  • 12-08-2009
  • 11-08-2009
  • 08-08-2009
  • 07-08-2009
  • 05-08-2009
  • 04-08-2009
  • 03-08-2009
  • 02-08-2009
  • 01-08-2009
  • 28-07-2009
  • 27-07-2009
  • 26-07-2009
  • 25-07-2009
  • 24-07-2009
  • 22-07-2009
  • 21-07-2009
  • 20-07-2009
  • 18-07-2009
  • 17-07-2009
  • 16-07-2009
  • 15-07-2009
  • 14-07-2009
  • 13-07-2009
  • 12-07-2009
  • 11-07-2009
  • 10-07-2009
  • 08-07-2009
  • 07-07-2009
  • 05-07-2009
  • 04-07-2009
  • 03-07-2009
  • 02-07-2009
  • 01-07-2009
  • 28-06-2009
  • 27-06-2009
  • 26-06-2009
  • 25-06-2009
  • 24-06-2009
  • 22-06-2009
  • 21-06-2009
  • 20-06-2009
  • 19-06-2009
  • 17-06-2009
  • 14-06-2009
  • 11-06-2009
  • 09-06-2009
  • 08-06-2009
  • 07-06-2009
  • 06-06-2009
  • 04-06-2009
  • 03-06-2009
  • 02-06-2009
  • 01-06-2009
  • 30-05-2009
  • 29-05-2009
  • 27-05-2009
  • 26-05-2009
  • 23-05-2009
  • 22-05-2009
  • 21-05-2009
  • 19-05-2009
  • 18-05-2009
  • 17-05-2009
  • 13-05-2009
  • 12-05-2009
  • 11-05-2009
  • 10-05-2009
  • 06-05-2009
  • 05-05-2009
  • 04-05-2009
  • 28-04-2009
  • 27-04-2009
  • 25-04-2009
  • 22-04-2009
  • 21-04-2009
  • 17-04-2009
  • 15-04-2009
  • 12-04-2009
  • 11-04-2009
  • 10-04-2009
  • 08-04-2009
  • 07-04-2009
  • 05-04-2009
  • 03-04-2009
  • 02-04-2009
  • 01-04-2009
  • 31-03-2009
  • 30-03-2009
  • 28-03-2009
  • 26-03-2009
  • 25-03-2009
  • 24-03-2009
  • 23-03-2009
  • 22-03-2009
  • 21-03-2009
  • 18-03-2009
  • 14-03-2009
  • 12-03-2009
  • 11-03-2009
  • 09-03-2009
  • 08-03-2009
  • 07-03-2009
  • 06-03-2009
  • 05-03-2009
  • 04-03-2009
  • 03-03-2009
  • 02-03-2009
  • 01-03-2009
  • 28-02-2009
  • 25-02-2009
  • 24-02-2009
  • 20-02-2009
  • 19-02-2009
  • 17-02-2009
  • 16-02-2009
  • 13-02-2009
  • 11-02-2009
  • 10-02-2009
  • 09-02-2009
  • 08-02-2009
  • 07-02-2009
  • 02-02-2009
  • 01-02-2009
  • 31-01-2009
  • 30-01-2009
  • 27-01-2009
  • 26-01-2009
  • 23-01-2009
  • 21-01-2009
  • 18-01-2009
  • 15-01-2009
  • 11-01-2009
  • 10-01-2009
  • 09-01-2009
  • 07-01-2009
  • 04-01-2009
  • 03-01-2009
  • 01-01-2009
  • 31-12-2008
  • 30-12-2008
  • 29-12-2008
  • 27-12-2008
  • 26-12-2008
  • 25-12-2008
  • 24-12-2008
  • 23-12-2008
  • 22-12-2008
  • 21-12-2008
  • 19-12-2008
  • 18-12-2008
  • 17-12-2008
  • 13-12-2008
  • 11-12-2008
  • 10-12-2008
  • 09-12-2008
  • 08-12-2008
  • 05-12-2008
  • 03-12-2008
  • 02-12-2008
  • 01-12-2008
  • 30-11-2008
  • 28-11-2008
  • 27-11-2008
  • 26-11-2008
  • 24-11-2008
  • 22-11-2008
  • 21-11-2008
  • 20-11-2008
  • 19-11-2008
  • 18-11-2008
  • 17-11-2008
  • 13-11-2008
  • 12-11-2008
  • 11-11-2008
  • 10-11-2008
  • 08-11-2008
  • 07-11-2008
  • 05-11-2008
  • 04-11-2008
  • 03-11-2008
  • 02-11-2008
  • 01-11-2008
  • 30-10-2008
  • 27-10-2008
  • 26-10-2008
  • 23-10-2008
  • 22-10-2008
  • 21-10-2008
  • 20-10-2008
  • 19-10-2008
  • 17-10-2008
  • 16-10-2008
  • 15-10-2008
  • 14-10-2008
  • 12-10-2008
  • 10-10-2008
  • 09-10-2008
  • 08-10-2008
  • 07-10-2008
  • 06-10-2008
  • 03-10-2008
  • 02-10-2008
  • 01-10-2008
  • 30-09-2008
  • 29-09-2008
  • 28-09-2008
  • 27-09-2008
  • 26-09-2008
  • 25-09-2008
  • 23-09-2008
  • 22-09-2008
  • 21-09-2008
  • 20-09-2008
  • 17-09-2008
  • 16-09-2008
  • 15-09-2008
  • 14-09-2008
  • 13-09-2008
  • 12-09-2008
  • 08-09-2008
  • 04-09-2008
  • 03-09-2008
  • 02-09-2008
  • 01-09-2008
  • 31-08-2008
  • 30-08-2008
  • 28-08-2008
  • 27-08-2008
  • 26-08-2008
  • 25-08-2008
  • 24-08-2008
  • 21-08-2008
  • 19-08-2008
  • 18-08-2008
  • 15-08-2008
  • 14-08-2008
  • 13-08-2008
  • 11-08-2008
  • 10-08-2008
  • 06-08-2008
  • 04-08-2008
  • 03-08-2008
  • 02-08-2008
  • 21-07-2008
  • 17-07-2008
  • 16-07-2008
  • 08-07-2008
  • 07-07-2008
  • 06-07-2008
  • 05-07-2008
  • 04-07-2008
  • 03-07-2008
  • 02-07-2008
  • 01-07-2008
  • 30-06-2008
  • 29-06-2008
  • 28-06-2008
  • 25-06-2008
  • 23-06-2008
  • 22-06-2008
  • 21-06-2008
  • 20-06-2008
  • 19-06-2008
  • 17-06-2008
  • 16-06-2008
  • 15-06-2008
  • 14-06-2008
  • 12-06-2008
  • 11-06-2008
  • 10-06-2008
  • 09-06-2008
  • 08-06-2008
  • 06-06-2008
  • 05-06-2008
  • 04-06-2008
  • 03-06-2008
  • 02-06-2008
  • 01-06-2008
  • 31-05-2008
  • 30-05-2008
  • 29-05-2008
  • 28-05-2008
  • 27-05-2008
  • 26-05-2008
  • 25-05-2008
  • 21-05-2008
  • 20-05-2008
  • 18-05-2008
  • 17-05-2008
  • 15-05-2008
  • 13-05-2008
  • 12-05-2008
  • 11-05-2008
  • 10-05-2008
  • 07-05-2008
  • 06-05-2008
  • 03-05-2008
  • 02-05-2008
  • 30-04-2008
  • 29-04-2008
  • 28-04-2008
  • 27-04-2008
  • 26-04-2008
  • 25-04-2008
  • 23-04-2008
  • 22-04-2008
  • 21-04-2008
  • 20-04-2008
  • 19-04-2008
  • 18-04-2008
  • 16-04-2008
  • 15-04-2008
  • 14-04-2008
  • 10-04-2008
  • 09-04-2008
  • 08-04-2008
  • 07-04-2008
  • 06-04-2008
  • 05-04-2008
  • 04-04-2008
  • 03-04-2008
  • 02-04-2008
  • 01-04-2008
  • 31-03-2008
  • 29-03-2008
  • 28-03-2008
  • 27-03-2008
  • 26-03-2008
  • 25-03-2008
  • 23-03-2008
  • 22-03-2008
  • 21-03-2008
  • 20-03-2008
  • 19-03-2008
  • 18-03-2008
  • 17-03-2008
  • 16-03-2008
  • 15-03-2008
  • 14-03-2008
  • 13-03-2008
  • 12-03-2008
  • 11-03-2008
  • 10-03-2008
  • 08-03-2008
  • 07-03-2008
  • 05-03-2008
  • 04-03-2008
  • 03-03-2008
  • 01-03-2008
  • 29-02-2008
  • 28-02-2008
  • 27-02-2008
  • 26-02-2008
  • 25-02-2008
  • 23-02-2008
  • 22-02-2008
  • 21-02-2008
  • 19-02-2008
  • 18-02-2008
  • 17-02-2008
  • 16-02-2008
  • 15-02-2008
  • 14-02-2008
  • 12-02-2008
  • 09-02-2008
  • 07-02-2008
  • 06-02-2008
  • 05-02-2008
  • 04-02-2008
  • 03-02-2008
  • 02-02-2008
  • 31-01-2008
  • 30-01-2008
  • 29-01-2008
  • 28-01-2008
  • 27-01-2008
  • 26-01-2008
  • 25-01-2008
  • 24-01-2008
  • 23-01-2008
  • 22-01-2008
  • 20-01-2008
  • 18-01-2008
  • 17-01-2008
  • 16-01-2008
  • 15-01-2008
  • 14-01-2008
  • 13-01-2008
  • 12-01-2008
  • 11-01-2008
  • 10-01-2008
  • 09-01-2008
  • 08-01-2008
  • 07-01-2008
  • 05-01-2008
  • 04-01-2008
  • 02-01-2008
  • 01-01-2008
  • 30-12-2007
  • 29-12-2007
  • 27-12-2007
  • 26-12-2007
  • 25-12-2007
  • 23-12-2007
  • 22-12-2007
  • 21-12-2007
  • 19-12-2007
  • 18-12-2007
  • 17-12-2007
  • 16-12-2007
  • 15-12-2007
  • 14-12-2007
  • 13-12-2007
  • 12-12-2007
  • 11-12-2007
  • 10-12-2007
  • 09-12-2007
  • 07-12-2007
  • 06-12-2007
  • 05-12-2007
  • 04-12-2007
  • 03-12-2007
  • 02-12-2007
  • 28-11-2007
  • 26-11-2007
  • 24-11-2007
  • 23-11-2007
  • 22-11-2007
  • 20-11-2007
  • 18-11-2007
  • 17-11-2007
  • 16-11-2007
  • 14-11-2007
  • 13-11-2007
  • 12-11-2007
  • 11-11-2007
  • 09-11-2007
  • 08-11-2007
  • 07-11-2007
  • 06-11-2007
  • 05-11-2007
  • 03-11-2007
  • 02-11-2007
  • 30-10-2007
  • 29-10-2007
  • 27-10-2007
  • 26-10-2007
  • 25-10-2007
  • 24-10-2007
  • 23-10-2007
  • 22-10-2007
  • 21-10-2007
  • 20-10-2007
  • 18-10-2007
  • 17-10-2007
  • 16-10-2007
  • 13-10-2007
  • 12-10-2007
  • 10-10-2007
  • 09-10-2007
  • 07-10-2007
  • 05-10-2007
  • 04-10-2007
  • 01-10-2007
  • 29-09-2007
  • 28-09-2007
  • 26-09-2007
  • 25-09-2007
  • 24-09-2007
  • 22-09-2007
  • 21-09-2007
  • 20-09-2007
  • 19-09-2007
  • 18-09-2007
  • 17-09-2007
  • 14-09-2007
  • 13-09-2007
  • 11-09-2007
  • 10-09-2007
  • 09-09-2007
  • 08-09-2007
  • 07-09-2007
  • 05-09-2007
  • 03-09-2007
  • 01-09-2007
  • 30-08-2007
  • 29-08-2007
  • 28-08-2007
  • 27-08-2007
  • 26-08-2007
  • 23-08-2007
  • 21-08-2007
  • 19-08-2007
  • 14-08-2007
  • 12-08-2007
  • 09-08-2007
  • 05-08-2007
  • 04-08-2007
  • 01-08-2007
  • 26-07-2007
  • 20-07-2007
  • 18-07-2007
  • 17-07-2007
  • 16-07-2007
  • 15-07-2007
  • 12-07-2007
  • 10-07-2007
  • 08-07-2007
  • 07-07-2007
  • 06-07-2007
  • 05-07-2007
  • 03-07-2007
  • 02-07-2007
  • 01-07-2007
  • 29-06-2007
  • 28-06-2007
  • 27-06-2007
  • 26-06-2007
  • 24-06-2007
  • 21-06-2007
  • 20-06-2007
  • 19-06-2007
  • 18-06-2007
  • 15-06-2007
  • 13-06-2007
  • 12-06-2007
  • 11-06-2007
  • 10-06-2007
  • 09-06-2007
  • 08-06-2007
  • 07-06-2007
  • 05-06-2007
  • 04-06-2007
  • 02-06-2007
  • 01-06-2007
  • 31-05-2007
  • 30-05-2007
  • 29-05-2007
  • 28-05-2007
  • 27-05-2007
  • 26-05-2007
  • 25-05-2007
  • 24-05-2007
  • 23-05-2007
  • 21-05-2007
  • 19-05-2007
  • 18-05-2007
  • 17-05-2007
  • 16-05-2007
  • 15-05-2007
  • 14-05-2007
  • 12-05-2007
  • 11-05-2007
  • 09-05-2007
  • 07-05-2007
  • 04-05-2007
  • 02-05-2007
  • 30-04-2007
  • 29-04-2007
  • 28-04-2007
  • 27-04-2007
  • 26-04-2007
  • 24-04-2007
  • 21-04-2007
  • 18-04-2007
  • 15-04-2007
  • 13-04-2007
  • 12-04-2007
  • 09-04-2007
  • 08-04-2007
  • 07-04-2007
  • 05-04-2007
  • 04-04-2007
  • 03-04-2007
  • 01-04-2007
  • 30-03-2007
  • 29-03-2007
  • 28-03-2007
  • 27-03-2007
  • 26-03-2007
  • 25-03-2007
  • 24-03-2007
  • 22-03-2007
  • 21-03-2007
  • 20-03-2007
  • 18-03-2007
  • 17-03-2007
  • 16-03-2007
  • 15-03-2007
  • 14-03-2007
  • 13-03-2007
  • 12-03-2007
  • 10-03-2007
  • 08-03-2007
  • 07-03-2007
  • 05-03-2007
  • 04-03-2007
  • 03-03-2007
  • 02-03-2007
  • 01-03-2007
  • 28-02-2007
  • 26-02-2007
  • 24-02-2007
  • 21-02-2007
  • 19-02-2007
  • 18-02-2007
  • 17-02-2007
  • 16-02-2007
  • 14-02-2007
  • 11-02-2007
  • 10-02-2007
  • 08-02-2007
  • 05-02-2007
  • 03-02-2007
  • 02-02-2007
  • 01-02-2007
  • 31-01-2007
  • 29-01-2007
  • 28-01-2007
  • 25-01-2007
  • 24-01-2007
  • 23-01-2007
  • 22-01-2007
  • 20-01-2007
  • 19-01-2007
  • 18-01-2007
  • 17-01-2007
  • 16-01-2007
  • 15-01-2007
  • 14-01-2007
  • 13-01-2007
  • 12-01-2007
  • 11-01-2007
  • 10-01-2007
  • 09-01-2007
  • 08-01-2007
  • 07-01-2007
  • 04-01-2007
  • 03-01-2007
  • 01-01-2007
  • 31-12-2006
  • 29-12-2006
  • 28-12-2006
  • 27-12-2006
  • 26-12-2006
  • 25-12-2006
  • 24-12-2006
  • 23-12-2006
  • 22-12-2006
  • 21-12-2006
  • 20-12-2006
  • 19-12-2006
  • 18-12-2006
  • 17-12-2006
  • 16-12-2006
  • 15-12-2006
  • 14-12-2006
  • 13-12-2006
  • 12-12-2006
  • 11-12-2006
  • 09-12-2006
  • 07-12-2006
  • 06-12-2006
  • 05-12-2006
  • 04-12-2006
  • 01-12-2006
  • 29-11-2006
  • 28-11-2006
  • 27-11-2006
  • 26-11-2006
  • 25-11-2006
  • 24-11-2006
  • 23-11-2006
  • 21-11-2006
  • 19-11-2006
  • 18-11-2006
  • 17-11-2006
  • 16-11-2006
  • 15-11-2006
  • 14-11-2006
  • 13-11-2006
  • 11-11-2006
  • 10-11-2006
  • 07-11-2006
  • 06-11-2006
  • 05-11-2006
  • 04-11-2006
  • 03-11-2006
  • 02-11-2006
  • 30-10-2006
  • 29-10-2006
  • 26-10-2006
  • 25-10-2006
  • 24-10-2006
  • 23-10-2006
  • 22-10-2006
  • 21-10-2006
  • 17-10-2006
  • 14-10-2006
  • 13-10-2006
  • 12-10-2006
  • 11-10-2006
  • 10-10-2006
  • 08-10-2006
  • 06-10-2006
  • 05-10-2006
  • 04-10-2006
  • 02-10-2006
  • 01-10-2006
  • 30-09-2006
  • 28-09-2006
  • 27-09-2006
  • 26-09-2006
  • 23-09-2006
  • 22-09-2006
  • 20-09-2006
  • 19-09-2006
  • 18-09-2006
  • 17-09-2006
  • 13-09-2006
  • 12-09-2006
  • 11-09-2006
  • 10-09-2006
  • 09-09-2006
  • 05-09-2006
  • 03-09-2006
  • 02-09-2006
  • 01-09-2006
  • 31-08-2006
  • 30-08-2006
  • 28-08-2006
  • 27-08-2006
  • 26-08-2006
  • 23-08-2006
  • 22-08-2006
  • 21-08-2006
  • 20-08-2006
  • 19-08-2006
  • 18-08-2006
  • 17-08-2006
  • 16-08-2006
  • 15-08-2006
  • 13-08-2006
  • 12-08-2006
  • 10-08-2006
  • 07-08-2006
  • 06-08-2006
  • 05-08-2006
  • 04-08-2006
  • 03-08-2006
  • 02-08-2006
  • 01-08-2006
  • 30-07-2006
  • 29-07-2006
  • 28-07-2006
  • 27-07-2006
  • 26-07-2006
  • 25-07-2006
  • 24-07-2006
  • 23-07-2006
  • 22-07-2006
  • 18-07-2006
  • 16-07-2006
  • 15-07-2006
  • 14-07-2006
  • 13-07-2006
  • 12-07-2006
  • 10-07-2006
  • 08-07-2006
  • 07-07-2006
  • 05-07-2006
  • 04-07-2006
  • 03-07-2006
  • 02-07-2006
  • 01-07-2006
  • 30-06-2006
  • 29-06-2006
  • 27-06-2006
  • 26-06-2006
  • 25-06-2006
  • 24-06-2006
  • 23-06-2006
  • 21-06-2006
  • 20-06-2006
  • 18-06-2006
  • 16-06-2006
  • 15-06-2006
  • 14-06-2006
  • 12-06-2006
  • 06-06-2006
  • 05-06-2006
  • 04-06-2006
  • 03-06-2006
  • 30-05-2006
  • 27-05-2006
  • 24-05-2006
  • 23-05-2006
  • 22-05-2006
  • 21-05-2006
  • 20-05-2006
  • 19-05-2006
  • 17-05-2006
  • 15-05-2006
  • 14-05-2006
  • 13-05-2006
  • 12-05-2006
  • 08-05-2006
  • 05-05-2006
  • 04-05-2006
  • 03-05-2006
  • 02-05-2006
  • 30-04-2006
  • 29-04-2006
  • 28-04-2006
  • 27-04-2006
  • 25-04-2006
  • 24-04-2006
  • 23-04-2006
  • 22-04-2006
  • 21-04-2006
  • 19-04-2006
  • 18-04-2006
  • 17-04-2006
  • 15-04-2006
  • 14-04-2006
  • 13-04-2006
  • 12-04-2006
  • 10-04-2006
  • 09-04-2006
  • 08-04-2006
  • 07-04-2006
  • 05-04-2006
  • 03-04-2006
  • 02-04-2006
  • 31-03-2006
  • 28-03-2006
  • 26-03-2006
  • 25-03-2006
  • 24-03-2006
  • 23-03-2006
  • 22-03-2006
  • 21-03-2006

    Mijn favorieten
  • seniorennet.be
  • *************************


  • Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!