BENODIGDHEDEN:(voor 2 personen)
-1 grote dubbele kipfilet (in lengte in helft snijden en dan zijkant opensnijden zodat je envelopje krijgt) -3 zongedroogde tomaatjes op olie (in stukjes snijden) -verschillende verse kruiden (thym-salie-oregano)grof gehakt) -4plakjes verse parmezaankaas -zout en peper -beetke provencaalse kruiden -olijfolie -keukentouw
BEREIDING:
-olijfolie in pan doen -kipfiletje vullen , met eerst verse kruiden, dan tomaatje-dan kaas) -opbinden met touwtje -bakken op niet te hard vuur gedurende een 15 min) -dan kipfilet uit pan,(warm houden) -scheutje witte wijn in braadvocht -even inkoken -klaar!!!!
SERVEREN MET:
-aardappeltjes, kroketjes, zelfs een stuk lekker brood en een slaatje, weinig werk, veel effect! -waarom het kippefiletje niet in alu-folie en hop de BBQ op!kan ook!!
smakelijk
|