![](http://blogimages.seniorennet.be/culimieke/129024-0cafc79ad1b141024e1b24bd26dfb3e4.jpg)
benodigdheden: (een 20 tal koeken)
-150 gram bloem -75gr rietsuiker -50gr witte suiker -1 el bicarbonaat of bakpoeder -30 gr cacao -125gr pure chocolade -125gram zachte boter -1ei -350gr chocoladeparels (callebaut neem ik)
bereiding:
-oven voorverwarmen op 170graden -bloem, suikers, bakpoeder en cacao vermengen -boter met suiker romig roeren -125gr chocolade smelten en erbij doen samen met ei -dan droge ingredienten erbij -tenslotte de choc.parels -op met bakpapier belegde bakplaat met ijsschapper bolletje scheppen en op 3cm afstand van mekaar leggen -bakken gedurende ong 18 min. -10 minuten op bakplaat laten rusten en dan op rooster laten uitharden en afkoelen
(je kan het deeg dat je al in bolletjes hebt geschept invriezen op een schaal, en daarna in diepvrieszakjes doen, kan je ze afbakken wanneer je er zin in hebt of onverwacht bezoek, zeg maar wanneer je ze afbakt, dan heb je alvast ééntje de komt:-D)
|