benodigdheden: (voor 15 kleine brownies)
-350gr pure chocolade -250gr ongezouten boter -50gr bloem -1 tl bakpoeder -3 geklopte middelgrote eieren -250gr bruine basterdsuiker (of witte gaat ook hoor!) -175gr pecannoten
bereiding:
-oven voroverwarmen op 170gr -hetelucht 160gr -smelt choc. en boter au bain marie-laat beetle afkoelen -eieren en suiker tot dikke witte massa kloppen -meel met bakpoeder zeven -afwisselend, bloem en chocolademengsel toevoevoegen aan eimengsel -bakblik van 29 bij 18,5 ,leg op bodem ingevet bakpapier (ik neem gekochtte alu-bak en gooi die nadien gewoon weg! -doe mengsel in blik -laat 40 a 45min bakken, tot bovenkant lichtjes gebarsten is, -brownies mogen nooit zo stevig worden als cake, dus als je er in prikt zal het nog licht vochtig zijn! -laat 10 min afkoelen en snijd in blik voor omp te keren op plank -bestrooi met bloemsuiker en geniet!
smakelijk
|