Benodigdheden:
-3 aubergines -olijfolie -peper -3 tomaten (ontveld , ontpit) -2 theelepels tomatentapenade (supermarkt-zeker in Delhaize) -6 ansjovisfilets in stukjes -1 eetlepel kappertjes -verse basilicum -1ui gesnipperd -1teentje knoflook -1 bol mozarella -paneermeel -parmezaankaas
bereiding:
-aubergine in lange plakken snijden (de buitenste plakken, in kleine blokjes snijden) -plakken op bakplaat in oven 180gr -15 min. -ui en knoflook in wat olijfolie aanfruiten in pan -dan tomaat en pasta en ansjovis erbij -kappertjes erbij en verse gesnipperde basilicum -vuur laag , 5 min sudderen, dan even laten afkoelen -ovenschaal=plakken aubergine beleggen met dessertlepel van mengsel en kleine blokjes mozarella erover verdelen-oprollen (zo tot alle plakken op zijn) -dan bestrooien met paneermeel , gemengd met parmezaan -oven 180gr 30 min bakken! smakelijk!!!
|