![Image Hosted by ImageShack.us](http://img296.imageshack.us/img296/7113/creme2pp2.jpg) benodigdheden:(6 personen)
-1/2 liter melk -1/2 room -1/2 vanillestokje -2 kleine soeplepels frambozensiroop -3 eidooiers (eiwitten niet weggooien-gewoon invriezen-maken we binnenkort pavlova van!) -5O gr suiker of 25 gram tagatesse (nieuwe suikervervanger die prima werkt vr alle desserts en gebak=van merk Damhert, en te gebruiken door diabetici) -24 framboosjes -4 eetlepels rietsuiker -bloemsuiker
bereiding:
-oven voorverwarmen op 140gr (-Warme lucht 120gr) -melk en room, frambozensiroop en vanille aan de kook brengen en dan van vuur nog even laten trekken -eidooiers en suiker opklopppen tot ruban (wit kloppen) -melk-roommengsel bij eimengsel doen, en blijven roeren -in elke plat ovenvast schaaltje 4 frambosjes leggen en schaaltjes in ovenvaste schaal zetten -dan schaal in oven -schaaltjes vullen met mengsel, gaat best met maatbeker! -dan kokend water voorzichtig in ovenschaal gieten, tot op 2/3de van de schaaltjes -45min in oven -dan afkoelen gedurende halfuurtje en dan in koelkast vr min 4u -bestrooien met rietsuiker en met brandertje suiker branden -beetke peodersuiker erover, klaar
|