Stukken lekkerder dan een pak uit de winkel, veel voedzamer en zo klaar. Kan je een maand bewaren in een goed afgesloten pot. Je kan het eten met melk, yoghurt of platte kaas, maar ook als garnituurtje bij een dessertje of gezond vieruurtje voor je kindjes.
![](http://blogimages.seniorennet.be/culimieke/237541-5d294df491ea6d7e99701ac26772391d.jpg) ![](http://blogimages.seniorennet.be/culimieke/237541-ff3fc498b406973370d96bc4620a2203.jpg)
wat heb je nodig:
-300 gram havervlokken -50 gram zonnebloempitten -50 gam pijnboompitten -50 gram pompoenpitten -50 gram rozijnen -50 gram sesamzaadjes -50 gram pecannoten -100 gram zachte gedroogde abrikozen (ik koop ze bij colruy) in kleine stukjes -3 eetlepels neutrale olie -3 eetlepels vloeibare honing -1 zakje vanillesuiker
bereiding:
-meng alles stevig door, met je handen gaat het het best. -spreidt dit mengsel uit op een bakplaat en bak 20 min op 150 graden, meng alles en bak nogmaals een 20 minuten -laat volledig afkoelen en doe in goed afsluitbare pot
|