![Image Hosted by ImageShack.us](http://img149.imageshack.us/img149/9178/videewc0.jpg)
wat heb je nodig:
-2 kipfilets -bakje champignons (250gram) -250gram gehaktballetjes -1 potje kippefond -beetje soyaroom -beetje maizena roux 'wit' -wat olie of boter -zout-peper -sap van halve citroen -peterselie -bladerdeegkoekjes
bereiding:
-snij de kipfilets in stukken van 3x3cm -doe de fond en een beetje water in een pot en doe hierin de stukjes kip -laat tegen de kook aankomen en zo een minuut of 5 sudderen, zet vuur uit en laat kip hierin afkoelen indien je dit gerecht op voorhand maakt. -bak de champignons aan in wat olie of boter -kook de gehaltballetjes tot net gaar in gezouten kokend water -haal de kip uit de bouillion en breng deze aan de kook -bindt met de roux, kruid met peper, zout en citroensap -doe de kip, gehaktballetjes en chamignons toe en warm zachtjes op, voeg nog wat soyaroom en peterselie toe. -vul de bladerdeegbakjes en zet hoedje erop
Dien op met puree of frietjes
|