Dit is een receptje van La coccerelle (zie link op deze pagina)
![](http://blogimages.seniorennet.be/culimieke/257352-fe68de6ec2363baf965455659a8ba8e3.jpg)
![](http://blogimages.seniorennet.be/culimieke/257352-c9f55d5cac1f3bb917eb5f3b2f9be349.jpg) ![](http://blogimages.seniorennet.be/culimieke/257352-0c2150831d283dbd60295315a4f14f71.jpg)
Je hebt nodig voor 4 personen:
-12 rougetfiletjes (of andere kleine visfiletjes zoals roodbaarsjes, pladijs, tong.... -4 vellen brickdeeg (ronde liefst) -3 kleine tomaatjes -verse tomatensaus -verse pesto -zout-peper-look in heel dunne schijfjes-bloemsuiker -olijfolie
Hoe maak ik dit:
-snij de tomaatjes in plakjes en leg ze op een bakplaat op een non-stickvelletje -bestrooi met zout, peper, de look en een dun laagje bloemsuiker -besprenkel met olijfolie en zet in een voorverwarmde oven van 90graden gedurende 1,5u -vouw het brickvelletje dubbel en nog eens dubbel zodat je een driehoekje krijgt -beleg elk visje met een plakje tomaat en een beetje pesto -schik de visjes in de brick-envelop en laat de visjes er een beetje uitsteken zodat je mooi de kleurtjes ziet
smakelijk!
-zet maximum 10 minuten in een voorverwarmde oven van 210graden -dien op met een rucollapuree
|