Dit is een receptje van La coccerelle (zie link op deze pagina)
Je hebt nodig voor 4 personen:
-12 rougetfiletjes (of andere kleine visfiletjes zoals roodbaarsjes, pladijs, tong.... -4 vellen brickdeeg (ronde liefst) -3 kleine tomaatjes -verse tomatensaus -verse pesto -zout-peper-look in heel dunne schijfjes-bloemsuiker -olijfolie
Hoe maak ik dit:
-snij de tomaatjes in plakjes en leg ze op een bakplaat op een non-stickvelletje -bestrooi met zout, peper, de look en een dun laagje bloemsuiker -besprenkel met olijfolie en zet in een voorverwarmde oven van 90graden gedurende 1,5u -vouw het brickvelletje dubbel en nog eens dubbel zodat je een driehoekje krijgt -beleg elk visje met een plakje tomaat en een beetje pesto -schik de visjes in de brick-envelop en laat de visjes er een beetje uitsteken zodat je mooi de kleurtjes ziet
smakelijk!
-zet maximum 10 minuten in een voorverwarmde oven van 210graden -dien op met een rucollapuree
|