![Image Hosted by ImageShack.us](http://img176.imageshack.us/img176/9734/kabeljauwgs9.jpg)
benodigdheden:(4 personen)
-4 stukken kabeljauwhaasje a 200gr -olijfolie -zout-peper-of viskruiden -citroensap -balsamicostroop+azijn -100 gram rucola -handvol pijnboompitten -2 sneden parmaham -aardappelen
bereiding:
-ham fijnsnijden en samen met pijnboompitjes zachtjes aanbakken in antikleefpannetje -aardappelen schillen en in blokjes snijden en gaar koken -grof pletten en mengen met flink wat olijfolie zout en peper en scheutje citroensap -dan helft rucola beetje hakken en mengen onder puree mengen alsook bijna alle ham en pijnboompitten. -olie verwarmen in antikleefpan en gekruide vis op niet te hevig vuur aanbakken (aan elke kant zo'n 3min) dan vuur uit , afdekken met alu-folie en laten staan tot bord voor de rest gedresseerd is. -resterende rucola mengen met zout en peper en olijfolie en balsamicoazijn
serveertip:
-doe de aardappelpuree in een ringetje op het bord, -leg ook de sla erbij -als laatste de kabeljauw -dresseer deze nog met een streepje balsamicostroop
smakelijk!
|