![Image Hosted by ImageShack.us](http://img5.imageshack.us/img5/272/pastay.jpg)
![Image Hosted by ImageShack.us](http://img5.imageshack.us/img5/2149/voorbereiding2f.jpg) wat ik nodig: -spaghetti of linguine -een lekkere verse tomatensaus (zie recept op dit blog) -kappertjes op zout (gespoeld onder veel koud water) -zongedroogde tomaatjes -schijfjes koningsolijf -schilfers parmezaan -kipfilet in schijfjes van cm dik -broodkruim of paneermeel of matzemeel, met een beetje provencaalse kruiden en zout en peper -ei -bloem
hoe maak ik het: -wentel de kipstukjes eerst door de bloem, dan door het losgeklopte ei en dan door paneer -zet een uurtje in de koelkast -kook de pasta -doe bij de verse saus, enkele kappertjes, en de tomaatjes -meng pasta en saus -bak terwijl de kip in een laagje olie krokant -doe pasta in bordje, kip erbovenop, garneren met de parmezaanschilfers en olijf en een flinke draai van de pepermolen.
smakelijk
|