![](http://blogimages.seniorennet.be/culimieke/328709-778336d4db6e7b848a002b1533656993.jpg) ![](http://blogimages.seniorennet.be/culimieke/328709-13245253e6573f85bac8e04ec1776c63.jpg)
wat heb ik nodig:
-3/4de liter melk -1 klein blikje kokosmelk -125gr dessertrijst -mespuntje kaneel -50 gram suiker -1 sinaasappel -1 eetlepel rozenwater (kan ook oranjebloesemwater zijn)
hoe maak ik het:
-verwarm melk en kokosmelk tot kookpunt -voeg rijst toe -laat op zacht vuur en onder af en toe roeren onder gesloten deksel 40min garen -schil intussen de sinaasappel "a vive" (alle schil en wit verwijderen en partjes tussen vliezen uitsnijden, pers wat rest na dit proces stevig uit boven de partjes) -voeg het rozenwater toe en meng -voeg suiker toe aan de gare rijst en roer tot deze is opgelost -doe sinaasappel en sap in mooie glazen en vul verder aan met de rijst
-garneer met een blaadje munt
smakelijk!
|