
wat heb ik nodig:
-een 5OO gr orchiette (kleine pasta-oortjes) of andere kleine pasta -een potje bertolli pastasaus -gemalen parmezaan -geroosterde pijnboompitjes
-&OO gram coppa (itliaanse ham-kan ook met gerookte ham of parmaham) -1 bolletje mozarella
-handvol peterselie -handje geroosterde pijnboompitjes -een handje gemalen parmezaan -olijfolie -beetje cotroensap -beetje honing
hoe maak ik het:
-kook de orchiette al dente
-verwarm de saus en voeg een beetje parmezaan toe zodat deze bindt.
-doe alle ingredienten vr de pesto in een blendertje en mix grof, voeg olijfolie toe tot dik vloeibaar
-snij de mozarella in plakjes en rol ze in de coppa -bak deze heel even aan in een antikleefpan (hooguit 1 min aan elke kant)
-meng de pasta met de saus -schik mooi op een bordje met 2 buideltjes p.p. en een streepje van de pesto -bestrooi met wat parmezaan en smullen maar
|