Nodig voor 2 personen :
1 klein bakje aardbeien ( 2 mooie aardbeien apart houden)
Tagatesse (een natuurlijk zoetmiddel van Damhert)
250 gr magere plattekaas
2 petit-suisse kaasjes
2 blaadjes basilicum (decoratie)
Hoe te maken :
Doe de helft van de aardbeitjes in de blender of mixer en mix fijn.
Als de aardbeien niet héél zoet zijn voeg dan wat Tagatesse toe. Het fijngemixte fruit zeven en het meeste van deze coulis toevoegen aan de plattekaas en petit suisse.
Bij het plattekaasmengsel nog wat Tagatesse voegen naar smaak.
De rest van de aardbeien in kleine stukjes snijden en verdelen over 2 mooie glazen.
Over deze stukjes de resterende coulis lepelen. Hierbovenop het plattekaasmengsel doen.
Het glas versieren met een aardbei op de rand en een basilicumblaadje.
Een zomerse lekkernij voor al wie geen suiker mag of wil eten....smakelijk!