
Heb je dat ook, dat op het einde van de week er nog een beetje groentjes overblijven, bijvoorbeeld enkele worteltjes, champignons, een beetje sla........ wel dan maak ik dit:
wat heb ik nodig:
-aardappelen -2 preien in ringetjes gesneden) -een halve kropsla -5 lenteuitjes -3 tomaten -zakje vissaus van knorr+beetje melk+1/2 kl mosterd -olijfolie -zout, peper, nootmuskaat -kabeljauwhaasje
Hoe maak ik het:
-stoof de prei aan in de olijfolie tot bijna gaar, voeg de grofgesneden sla en fijngesneden lente-uitjes toe en stoof nog even verder aan, kruid met peper en zout -kook de aardappelen -ontvel en ontpit de tomaten en snij in kleine blokjes -maak een groffe puree van de aardappelen en groentjes en kruid met zout, peper en nootmuskaat. -bak de gekruide kabeljauw in olijfolie -verwarm de saus en voeg de melk, mosterd en 3/4de van de tomatenblokjes toe -dresseer je bord mooi en voila....de restjes leveren je nog een lekkere maaltijd op.
smakelijk
|