Weinig tijd en toch zin in iets lekkers.......... Onderweg naar huis ontstond dit receptje:
Wat heb ik nodig:
- een grote diepvrieszak -3 lamskoteltjes p.p. -een teentje look, beetje platduwen -een lepeltje provencaalse kruiden -een beetje grof zeezout -een soeplepel picado (=een mediteraanse mengeling van delhaize-vind je bij de slaatjes en pesto's enzo -wat fetablokjes -sap van halve citroen -een beetje chilivlokjes -een scheut olijfolie -een scheut marsalawijn
Hoe maak ik het:
-Doe alle ingredienten behalve de marsalawijn in de plastiek zak en sluit hem, masseer even alles goed door mekaar en laat een 30minuten marineren, of de tijd die je nodig hebt om de tafel te dekken , een slaatje te maken, een aardappeltje te schillen,, jezelf een glaasje wijn uit te schenken....... -bak de koteletjes in een antikleefpan -als ze mooi gekleurd zijn doe je de rest van de marinade erbij en blus dan de pan met de marsalawijn.
Dit is een superlekker receptje en je hebt er echt geen tijd voor nodig.
smakelijk.
|