benodigdhden:
-150gr grijze garnalen -400gr witte wis (kabeljauw-roodbaars.....filet) -6sint jacobsvruchten -250gr witte champignons -zakje mousselinesaus(knorr) -zakje vissaus(knorr) -klein potje mascarpone -1koffielepelke mosterd (met zaadjes mag) -1 soeplepel citroensap -zout+peper -aardappelpuree (zelf gemkt is best-ikk deed het met zak uit diepvries (jaja luie wijvenkost he) -blaadjes bladerdeeg diepvries
-bereiding
-maak de saus (dus in pannetje poeder vr mousseline en vissaus +water (zie zakje)effe koken, dan mascarpone en mosterd en citroen erbij, en zout en peper -zachtjes verwarmen -puree verwarmen (micro) -ovenschaal, daarin eerst puree -dan witte vis in blokjes van 4x4cm en sint-jacobsvr en garnaaltjes -dan saus erover -bedekken met balderdeeg, randjes aandrukken met vork aan de randen van de schaal -bestrijken met eidooier geroerd met beetke water -voorverwarmde oven 180 gr -40min
mmmmmmmm en helemaal klaar te zetten in koelkast, alleen nog afbakken dan!
smakelijk!!
-
|