benodigdheden:
-2 eetlepels komijnzadjes -1 eetlepel chilivlokjes -2 eetlepels korianderzaadjes -1 theelepel gemalen nootmuskaat -2 eetklepels kaneel -2 eetlepels zaadjesuit kardamompeulen -1 eetlepel gedroogde rozenblaadjes -1 eetlepel gemalen foeli 2 eetlepels zwarte peperbolletjes -2 eetlepels roze peperbolletjes -2 eetlepels fijngehalte citroenschil (gedroogd) -2 eetlepels gedroogde munt -1 eetlepel saffraandraadjes -1 eetlepel kurkuma
bereiding:
-alles pletten in de vijzel en bewaren in luchtdichte pot!
dit is een prachtig mengsel uit de marokaanse keuken je kan het gebruik voor vlees, kip en vis!
ik maak dit zelf, maar is ook zo te koop, maar eens je dit ruikt en proeft dan, nee dank u dan voor het gekochtte (met dank aan sabrina)
|