![Image Hosted by ImageShack.us](http://img209.imageshack.us/img209/7985/pastataartbr9.jpg)
benodigdheden:(voor 5 personen)
-400gr macaroni (of andere holle pasta) -250gr doperwtjes (diepvries) -150 gr rauwe ham in kleine reepjes -1 gesnipperde ui -90gr boter -3dl kippebouillion -100gr gemalen parmezaan -2,5dl room -4 eidooiers -2 eiwitten -2 eetlepels tomatenpuree -paneermeel -verse basilicum+peterselie -peper en zout
bereiding:
-roer tomatenpuree dr bouliion -ui glazig laten worden in boter, ham erbij doen alsook boullion, 20 minuten sudderen -room erbij doen en goed mengen 5 min koken -pasta beetgaar koken -eidooiers loskloppen met peper en zout en eiwitten stijf kloppen -pasta mengen met saus , eidooiers, gehakte basil. en peterselie en 80 gr parmezaan -ronde springvorm van 20cm invetten en op bodem bakpapiertje, dan randen bestrooien met paneermeel -mengsel erin doen en 30 minuten bakken op 180gr
tip:
indien je deze schotel op voorhand maakt (zoals monique deed, dan oven 180gr en pasta afgedekt met alufolie er 15min indoen, dan lau wegnemen en nog 10min op 200gr tot mooie gouden kleur
smakelijk -
|