benodigdheden:
-15Ogr kabeljauwhaasje P.P -handvol verse spinazie p.p. -1 verpakking Boursin natuur -1 tomaatje p.p. in dunne schijfjes -klein beetje olijfolie -currypoeder -zout -peper -1/2 teentje look in fijne schjfjes
bereiding:
-doe de gewassen spinazie in de vervarmde olijfolie en de look in een hete antikleefpan, laat 2 minuten stoven. (laat flibk uitlekken en doe dan alles nog in een oude keukenhanddoek, draai die errrond en knijp al het vocht eruit) (moest je diepvriesspinazie gebruiken doe dit dan zeker ook) -leg in een vuurvaste schaal een laagje spinazie, kruid, P+Z -daarop de vis, kruid met currypoeder -verdeel de boursin over de vis -beleg met de tomaatjes
-zet in een oven van 200 graden gedurende 15 minuten
een gewoon gekookt aardappeltje smaakt hier heerlijk bij
smakelijk!
|