benodigdheden:
-1 plat brood (bijvoorbeeld marokaans of turks brood) -1 jong geitenkaasje (type chavroux is ook goed!) -geroosterde paprika's (potje of zelfgemaakt (zie recept ook op dit blog) -halfgedroogde tomaatjes -groene tapenade (potje of zelfgemaakt (zie recept ook op dit blog) -slablaadjes, (rucola of roodnerfsla of mengeling van sla) -snede lekkere gekookte ham van 2cm dik -peper
bereiding:
-brood opensnijden -één kant besmeren met laagje geitenkaas -andere kant besmeren met laagje tapenade -onderkant brood beleggen paprika's en tomaatjes(indien je deze gekocht hebt de olie die erbij is over brood verdelen, zelfgemaakt, dan druppel er je wat lekkere olijfolie over) -snede ham in blokjes of reepjes snijden en even bakken in tefalpan zonder vetstof, gewoon even warmen is goed) -brood ook hiermee beleggen -als laatste de sla erover verdelen -deksel weer op brood doen -alles goed aandrukken -in vier delen snijden en zo vormt dit een zalige lunch op warme dagen
-drink er een fris glaasje roséwijn bij!
smakelijk!
|